Annonser från BloggPartner

Sista dagen på året.

KOlla på videon mina älsklingar, jag har faktiskt gjort den alldeles själv. Första gången också hihi :D
En video med bilder från hela året


Nyååår!


SVARET

haha nu är jag riktigt besviken på er, det var faktiskt inte EN enda som kunnde gissa rätt på alla tre. Och ändå tycker jag att jag tog en lätt..de var väll inte så svårt?, Heidi klum, Jennifer Lopez & Farres Farres
Fy skäms på er (a)


GISSA




Ingen rubrik.

Var ute en snabbis och möte upp sandra och snackade lite om morgondagen! Och nu sitter jag här och lyssnar igenom massor med ny musik jag har fixat.. ännu en till hiss går till all min musik! haha.. Tänkte gå och lägga mig tidigare idag så att jag är pigg imorn.. man ska ju orka festa hela natten daa, im ciiz ..



Har på mitt nya snygga linne! visst var den snygg? speciellt på mig.


Ciiz hissar

¨

Jag hissar det nya året som är 2010 och välkomnar det. jag har verkligen älskat det här året.. jag har lärt känna så mycket nytt folk, jag hittade en underbar pojkvän, jag har också fått tillbaka kontakten med folk jag förlorade för flera år sedan. Men även har dåliga saker hänt.. saker som har fått mig och gå under jorden. Allt blev för mycket, en stor tyngd på mina axlar fick mina läppar och aldrig le. Men jag klarade det, jag har klarat ytterligare ett år som Ciiz. Och det tycker jag att vi hissar.


Nu klockan 20.00


Music make me lose controll


Jag håller på och bränna ner lite låtar på en skiva, inför imorgon.. eftersom alla älskar min musiksmak så blev det jag som fick ta hand om musiken. Vi ska ju vara hemma hos Roggie imorn, och eftersom han är en locooo så består ju nästan alla låtar av reggaeton.
Här är iallafall några av låtarna, njut!










1 dag kvar

Sådär då var man hemma då efter att ha storhandlat på systembolaget haha, kom därifrån med tre påsar. Imorn ska det firas det är ju FÖRFAN NYÅÅÅÅÅÅR IMORN!!!!! är det bara jag som är taggad??? YTTERST TREVLIGT




En dold talang


Ja, jag kan faktiskt sy.. Och jag är jävligt duktig på det också. Jag köpte ju nämligen ett par byxer bara för att.. dom var lite förstora och jag vill helst ha mina byxer tajt! riktigt tajt. så jag sydde in dom. Så här såg dom ut innan jag satte nålen i dom. Plus att min röv ser typ 2 meter lång ut. hahaha.







Mycket nöjd!


Want it.





Gosh vad fint den skulle sitta på mig..
klänningen hittar ni HÄR


This or that?


Hot?




Taggad!

Godmorgon sötnosar!, hoppas ni har sovit gott.. för det har inte jag! Jag kan inte somna om nätterna längre, de skit jobbigt för jag har vänt på dygnet. Absolut inte bra med tanke på att jag ska upp klockan 5 på morgonen på lördag. Ska iväg och inventera på min gamla praktikplats, mot lite pengar of course. Så vad händer idag? mellan 2-3 tiden ska jag och adam rulla mot systemet och storhandla inför imorgon, då det är nyååååååårsafton j*vlar så taggad jag är!


Music make me lose controll




Ut en snabbis

Jag fick nämligen veta att min killkompis ska flytta iväg till Skarpnäck tror jag att det var, så jag tänkte dra ner till krogen & möta upp han och några andra och säga hejdå, och önska han ett gott nytt år. Det är ju bara någon dag kvar nu. LOVE IT. Blir det ingen mer update ikväll så hörs vi imorgon!


Dagens höjdpunkt




Ciiz tipsar



Jag håller på och laddar hem lite ny musik, Olagligt jag vet men whatever.. Jag använder mig utav en sida där jag lyssnar på allt och sen laddar ner allt ifrån youtube. Det är iallafall låtar som inte har kommit till sverige ännu. Alltså är dom flesta låtarna helt nya. Så för er musik galna läsare, Checka in sidan HÄR !!


Hemma.

Ciiz is here, efter ytterligare en runda på Forum nacka YTTERST TREVLIGT! Det var då jag, Roggie, Rico och hans random kompis Patrik. Kollade runt lite och kom hem med en väst från New yorker, skit snygg var den. Och på rea var den också.. I love rea! Sprang också in på Åhlens för att köpa strumpor som jag är i behov av eftersom alla mina är antigen trasiga eller helt försvunna.. Det blev ett läppstift och nagellack också bara för att..

Juste jag som då går på "diet" stannade också till på Burger king för en chess!















5 things



I alla mina år jag har levt, så har jag alltid varit kräsen, med vad för mat jag stoppar i mig, jag äter inte allt. Och speciellt på julbordet, jag äter inte sil och sånt som är slämmigt, men jag smakade silsallad för första gången, iår! På julafton.

Jag är parfym missbrukare, äger Lacoste, Burberry, Ralp Lauren, Christina Aguilera, Paris hilton, Beckham. Ja i stort sett bara märkes parfymer. Ska man ha parfymer så är jag beredd på att betala flera hundra för att få en som luktar gott, och som jag gillar. Vem vill gå runt och lukta äckligt?

Jag är inte den tjejen som är rädd för vad jag äter, jag är inte rädd för att gå upp några kilo i vikt, jag är inte den tjejen som skriver i bloggen att jag går på en löjlig "diet" när jag inte ens gör det. Allt för att få uppmärksamhet va?, det lyckas jag få så bra ändå utan att behöva ljuga.

Jag är den tjejen som är rädd för vatten, jag har sett allt för många haj filmer.. det skrämmer skiten ur mig.. jag hör bara musiken i huvudet DUNDUN DUNDUN. Ursh så läskigt.

Jag hatar äkta päls, visst är det snyggt.. absolut! Men jag skulle aldrig bära det. Tänker på hur djuren har fått lida just bara för att någon ska få gå med en päls mössa, eller pälsvantar? Nej ursh! jag kan då lika gärna ha fejk päls.


Ballar av stål

Det här programet är så j*vla klockrent ! haha är jag den enda som får ett leende på läpparna av att kolla på de? Det första klippet, haha jag förstår inte hur han vågar.. jag själv skulle aldrig ha gjort det iallafall. Skulle ni?


Planer

Dagens planer, består av absolut ingeting.. förutom att åka till Forum och försökta hitta en svart väst som jag tycker saknas i min garderob, ett läppstift också? och ett nagellack? strumpor behövs också..självklart åker jag med Roggie också.. men det blir väll om några timmar med tanke på att han precis vaknade.. Han är som en tjej, han tar 2 timmar på sig att göra sig iordning.. en lång väntan haha!





Ni äääääääger

Nu blev jag faktiskt förvånad över att så många svarade rätt, haha det var faktiskt första gången! Nu ska ni känna er riktigt stolta över er själva haha.. Love you all. Självklart var det..


Natacha Peyre, Mikael Persbrandt & Dogge


Gissa



Kvällens låt




Snygg, exakt som mig..

Vad tycker ni om den här klänningen, själv tycker jag att den var riktigt snygg. Fast jag skulle då hellre velat ha den i en annan färg som typ rosa, eller röd skulle vara snyggt och lite nasty och dirty sådär.. sånt som Ciiz gillar.



Klänningen hittar ni här


RÖSTA PÅ MIG

Jag är nu med i en tävling, om att bli veckans blogg, så jag tycker att ni söta läsare ska klicka er in på hennes sida och rösta på mig! Jag är nummer 5

Här kommer ni till hennes blogg


Veckans bär



Godis sugen

Nej nu kan jag inte hålla mig längre, ska ner och handla godis på ica..
Hade tyvär inget mindre.. då blir det mycket godis!


Bad hair day


Jag behöver verkligen färga mitt hår nu igen känner jag, min utväxt ser inte bra ut? Och för er som trodde att jag va naturligt blond, så är jag det ! Jag Var blond som liten, men jag färgade håret brunt och svart konstant, så min naturliga hårfärg var inte längre blondt. Och det här har blivit resultatet av allt mitt färgande.


Hissar



Soulja boy, är det någon av er söta läsare som vet vem han är? Min mp3 och även mobil var fulla av hans låtar, det var mängder, inte bara låtar utan bilder också. Jag gillar hans musik, jag blir lixom taggad av hans låtar! Jag slänger upp tre låtar med honom iallafall, för er som inte har hört hans musik







(Sen är han ju snygg också, synd bara att han är typ 17 år.. lite för ung för mig haha)



Jag älskar kläderna som finns att köpa på nelly.com. Men det som suger är att dom inte öppnar en butik med exakt samma kläder du kan köpa på internet, det skulle vara bättre och dom skulle känna riktigt mycket pengar. Alla älskar deras kläder.. Jag gillar inte att beställa kläder över internet då jag inte har möjlighet att prova kläderna innan jag köper det. Alltså går min diss till att det inte finns en butik (Nelly) utan bara på internet.


A secret.



Visste ni att jag aldrig har satt mig bakom ratten?, jag är rädd för att köra, jag är rädd för bilar.. och är lika rädd för att köra moppe. Jag kan inte se mig själv med med ett körkort. Möjligtvis om jag får en hummer av min generösa pojkvän!


Öl efter öl

Shoo bloggen :D! Jag lever .. tog tid att uppdatera för att jag sprang mellan datorn och dammsugaren haha. Mitt rum har sett ut som ett bombnedslag den senaste tiden, men nu är det rent och fräsht! Like me. Iallafall, igår blev det öl efter öl .. kommer inte riktigt ihåg hur många jag kom upp till men gott var det iallafall. Det blev ingen mer update igår kväll som ni märkte, jag var för dragen och för trött. Det har blivit lite för mycket drickande på sista tiden känner jag. Ska spara mig nu till nyår ! hihi.

Självklart var jag framme med kameran, så här kommer några bilder från igår kväll!


















Öl tajm

NU SKA JAG DRICKA ÖL ! , HEJS !


Finns inga ord.

Det finns personer jag aldrig komma att glömma, du är en av dom. Du finns inte kvar, jag vill inte ha dig kvar. Det du har gjort är oförlåtligt, gör det inte så svårt för mig?  Gå din väg bara & kolla aldrig bak, för jag finns inte kvar..



Fergie-Finally


Filmtips


Snyggt

Det har blivit lite mycket paljetter på sista tiden va?, men hur kan man motstå det.. det är ju så snyggt !



klänningen kommer ifrån fashionclub, sidan hittar du HÄR


Hot?





Eftersom julen är så gott som över, så kan jag ju inte längre lägga upp mina julklappstips, sorgligt nog. Så då får jag väll börja med något nytt, killar i bar överkropp, med en snygg kropp och en perfekt solbränna.
HOT OR WHAT?


Hemma

Det gick snabbt ellerhur?, som sagt vi mötte upp fransmannen på centralen och rörde oss sen till Gina för att köpa mina tröja jag ville ha. Vi försökte också hitta ett par vantar till honom eftersom att han inte tog med sig några från frankrike.. men åhlens va inte tillräckligt fint för honom, så dom skulle dra till NK, så då drog ja hemåt. Det var väll bra de, för jag vet ju hur mkt ni avgudar mig.


Stan


DAGENS FRÅGA


En runda in till stan.

Hej älsklingar ! Nyvken och trött som bara den.. somnade vid halv 4 inatt och redan är jag uppe. Lovade Veronika att följa med henne in till centralen och möta upp en snubbe som kommer med flyget direkt från Frankrike. Hon ville inte göra det själv, så självklart följer jag med. Då kan jag springa in på gina på samma gång och köpa min vita tröja jag ville ha, den jag köpte i brunt.. men nu vill jag ha en i vit också. Cash flow muhaha !


Hörs sen !

Har provat kläderna nu, och gosh vad snygg jag är i dom. haha helt otroligt! Nu är iallafall paljett legginsarna köpta som jag ska ha till min nyårs outfit!, Jag skulle ju också köpa ett rött läppstift, men som den kloka blondinen jag är så glömde jag pengarna hemma.. hade bara och handla på mina presentkort och 200 kr i fickan. Så det får jag ta en annan dag.. inte så farligt! Har smsat med sandra ett tag nu, hon sitter nere på emmis och tar en öl med Adam så jag tänkte röra mig dit en snabbis och bara ta en liten cigg paus tillsamans, inget drickande för mig alltså. Vi hörs sen?

Föresten kolla bilden, jag sminkade mig med hjälp av ett program på datorn .. La på extra mascara, ögonskugga, rouge, och LÄPPSTIFT ! Passar jag i rött läppstift? själv tycker jag att jag ser riktigt dirty ut ..


Music



Hej jag heter Ciiz och är en fjortis, vet ni varför? Jo för att jag enbart visar mitt hår..
vill ni veta varför? Jo jag kännde inte att jag fastnade på bild !



Hemma från en shopping runda.

Bitches Ciiz is home, efter en lång shopping runda med Sandra. Är hur trött som helst i benen och fötterna har jag ont i.. sprang ju runt som vildjur i alla affärer.. och saker hittade jag. jippi! Vi avslutade allt med en exklusiv middag på Macdonalds haha. Vill ni se vad jag har köpt? självklart vill ni det.. ni vill ju va som mig..



Paljett leggins från Lindex



Två linnen från New yorker





Två trosor från Ed hardy



Byxor från Gina



Kofta från Gina



Tröja från Gina

Snygga grejer va?, Love being me..


Finish

Klar och väntar nu på bussen som jag ska ta om 20 min in till Forum nacka med Sandra. Jag som ville vara först till kvarn, men så lär det ju inte bli med tanke på att klockan snart är 12. Hatar och trängas bland mycket människor.. jag får panik? Någon som känner som mig haha? Folk som trängs och vägrar att flytta på sig, och tror att dom äger hela affären. Back off, jag äger allting .. vem försöker dom lura lixom, daah?!



Jag och min sexiga pose..


God morgon

För att vara JAG, och vara hemma innan elva på en fredag kväll är inte mänskligt.. haha. Som jag skrev i bloggen så blev det bara någon öl och sen rörde jag mig hemåt. Jag var Allt för trött för att göra något, och sen så var jag och inte dom andra häller så taggade på att dricka. Suck .. vi sparar oss till nyår ;) Iallafall, jag vaknade för 1 timme sen.. det är ju mellandagsrea idag måste ju iväg in till stan och fynda, så det blir en runda med sandra. Nu jävlar ska det shoppas !





Avslutade allt med kebabtallrik, mums (a)


Roggie gästbloggar ;)



Tjoo bitches då var man hemma hos Ciiz, hon håller på att fixa sig nu den bitchen, sen ska vi vidare och möta upp sandra och ta några öl gott va ;) fast självklart ska inte jag dricka.. haha vi får helt enkelt se hur det blir. Men nu ska eran favorit vara lite social. Love being me och det var jag som kom på det ordet ;) Min blogg hittar du HÄR ;)


Öl dags

Riktigt dåligt väder ute, ínte alla lust för att dra iväg vilket jag skulle göra. ´Jag tar det imorgon istället, efter min shopping runda of course. Det blir istället chill hemma i förorten haha. Ska möta upp Sandro och Roggie om ett tag, håller på och göra mig iordning nu, vi ska ner och ta en öl, gott va? det känns inte alls bra för min mage, det börjar bli resultat.. (ölmage) Tredje dagen i rad jag har en öl i handen. Ärsh Någon som ska med .. jag bjuder ;)


Music make me lose controll




Fredag

Det är ju fan fredag idag :O jag glömde bort det och trodde att det var söndag .. haha herregud hur lyckas en blondin vara så korkad som mig? Iallafall, här kan jag ju inte sitta.. ska hoppa in i badet nu en snabbis, göra mig iordning och sen om någon timme dra iväg mot ********** . Jo föresten, jag har rensat klart datorn nu, bort med musik och bilder .. endast det jag verkligen vill ha kvar är kvar resten är gone ! Det blev en hel del faktiskt som gick bort.. typ såhär mycket...







Tre köp




Ciizs tipsar



Så för er som känner suget av att shoppa loss, kika in här på Nelly


Bob

Har precis kollat igenom datorn, och herregud vad grejer jag har på den, Låtar, musik och dokument, allt har sparats på min dator i säkert flera månader, så nu börjar jag tycka lite synd om den som ska behöva ha så mycket skit i sig haha, visst är jag omtänksam?.. nu ska de rensas här ! Jag sitter iallafall inne på rummet nu, jag har nästan lust att sätta mig i vardagsrummet och lyssna på Bob Marley med pappa, haha ! Bara för att jag är så otroligt söt så slänger jag upp en låt med självklart Bob marley, bara för att..


Julafton

Är hemma nu efter ett antal timmars firandes hemma hos min syster, vi åt och åt .. och hade det riktigt mysigt !  självklart blev det någon öl och twisted också hihi. Olikt mig va? haha. Öppnade julklappar gjorde vi också. Föresten, när pappa skulle parkera bilen så bad han mig gå ut .. så jag var den ängeln jag är och gjorde det. Men vad gör han? han backar och kör nästan på mig.. han stannar.. och backar rakt in i en annan bil ! DUKTIGT DÄR !









Oscar, min söta systerson ! En riktig terrorist är han!



Mina julklappar, Ett par tofflor jag har önskat mig länge, visst är dom snygga? 
Två par örhängen, Mikala påslakan, ett svart med kinesiska tecken på, hur snyggt som helst.
Äkta lovika vantar, mina andra är trasiga. Produkter från Mary kaye, efterlängtat för mig. Det är ett märke som bara säljs i USA men min syster jobbar med det och fixade till mig, snällt va? Smycke från guldfynd ! Glömde knäppa kort på mitt underbara täcke jag fick, mitt jag använder nu är ju platt som en pannkaka, så jag behövde ett nytt ! Sist men inte minst ...





Presentkort på New yorker, Och på Gina tricot.

Nej det är inte över ..



JAG VANN ! hahaha



Jag är iallafall jättenöjd, är ni?


God jul

Då var man klar, jag skrev ju i ett inlägg idag att jag skulle ha midjekjol, men så blev det inte. Jag satte på mig lack leggins, en enkel tröja och min söta väst istället, och visst blev det snyggt? Men men .. nu ska jag åka iväg till min syster i Orminge, och fira jul där. Jag försöker dessutom övertala pappa att klä ut sig till tomte iår, precis som han har gjort i 20 års tid haha. Men vi får se hur det blir med det.
Från Ciiz till er alla, så önskar jag er en riktigt god jul.


Degens outfit.


Reklam




Den här julen tror jag blir lyckad, med tanke på att det verkligen finns snö ute, jag minns inte sist det var snö?, alltså då menar jag mycket. Soo woho ! då hoppas vi bara på att det blir dubbelt så mycket nästa år haha. Men men Jag känner julstämmningen, så fort som jag ser den här reklamen, känner inte ni samma sak?


This or that


Like / dont



Miss J alexander, hur skön och rolig är inte han? Han skulle jag vilja tillbringa en dag på stan med. Han har koll på modet och kan allt inom modebranschen.



Hur många flaskor hårspray har det behövts för att få håret stå upp såhär tror ni? haha.


Svaret

Juste era svar var TYVÄR FEL FEL FEL ! Nej nu ska jag inte vara sån, dom flesta hade rätt på två. men det var 3 artister jag sökte, Och ni tyckte att det var svårt? jag kunnde svaret hela tiden. Nu gjorde ni mig besviken genom att inte vara lika smart som mig? dah. Dom tre rätta var.. Pink, Ti king, Marilyn Manroe.




Update

Godmorgon mina läsare, det känns som om jag uppdatera jätte dåligt igår. och som sagt ja vet hur mycket ni älskar mina inlägg hihi. Iallafall så var jag borta i Rönninge och hade de chill.. kom hem efter 12 , lite halv full och trött så jag orkade verkligen inte uppdatera något. Natten var bokstavligen HEMSKT ! Som ni flesta vet så vaccinerade jag mig mot svininfluensan, och herregud vad ont jag har haft i min arm inatt, jag kunnde inte ligga på ena sidan, vilket har fått mig att bara ligga på den andra sidan så när jag vaknade hade jag ont i båda axlarna. Jag kan knappt röra mig, jag höll inte ens på och få på mig BHN imorse ! , Jag rör mig som en strandsatt valross, då är det illa.. Nog om det ! Idag är det julafton, jag värkar vara den enda som inte är taggad för det?.. när jag var barn tyckte jag att det var jätte roligt men nu ser jag det som en vanlig dag, bara att man får julklappar vilket jag får varje dag.

Föresten så tänkte jag ha min midjekjol idag och ett snyggt linne ! med höga klack,
uuh im going to be the so grr..


Hörs imorgon !

Nu ska jag med tåget som kommer 06, ska nämligen iväg mot Södertälje. Mer får ni inte veta haha, nej ba skojar. hade tänkt och dricka någon öl och ha det chill hos en kompis. Så vi hörs nog imorgon ! hihi puss.





Lycka till !


Music make me lose controll


Ciiz tipsar



För er som vill ha lika fint hår som mig, haha nej nu låter det som om jag tror att jag är snyggast bäst och vackrast, vilket jag självklart är så det är ju inte så att jag ljuger. (Jag älskar att provocera) Iallafall, vill ni ha lika blondt hår som mig, och slippa betala flera tusen kroner att få det blondt hos en frisör? Köp härfärgen jag avänder, Blonde - extreme. Den funkar jätte bra och jag blir jämt nöjd med resultatet, förutom att utväxten kan skifta i gult. Darför använder jag silvershampoo som ska ta bort det gula och göra håret lite blondare. haha då kan jag också tipsa om har eran mor eller far grått hår, eller kanske ni själva så kan ni också använda shampoot, för det ska nämligen ta bort det gråa också.




Blonderingen i Blonde - Åhlens
Elvital hårinpackning - Åhlens
Serum - (gör håret lent och glansigt) finns att köpa på Åhlens
Bobby's - Kicks
Silvershampoo - Kolla i Åhlens, annars finns det hos frisören



Resultatet


Avklarat

Sådär då var man vaccinerad, dom hade bara en spruta kvar och självklart fick ja den. Det gjorde inte alls ont .. känner mig bara öm i armen nu , men det är ju normalt. Är det fler än jag som har vaccinerat sig?


Då var det dags.

Ska bara på med mjukisarna och uggsen och röra mig ner mot vårdcentralen och vaccinera mig mot svininfluensan, jag tycker att det är dags och göra det nu, Och eftersom en del har fått feber utav sprutan så får ja hellre feber nu än på nyår, dahh? Och Roggie skulle ju med mig & också ta sprutan, men den latmasken ligger och sover så då gör jag det själv.
Vi hörs när jag kommer hem igen.


Ciizs julklappstips



Nu är det den 23/12, alltså äre imorgon som det är julafton. Och för er som ska julhandla idag i sista minuten så kan jag tipsa er om två julklappstips, haha då tänker ni självklart något nasty and dirty, och självklart är det de. Ni känner mig för väll nu, haha love it. Godis trosa och godis BH, hur sexigt är inte det? att äta på varandra ggrw..
BH: 85:- Trosa: 85:-



Pipparkaka
kakformarna som får granen att resa sig och juleljusen att glöda. Pipparkakan är född. Bjud hem dina vänner på ett annorlunda pepparkaksbak. / 229 kr




HÄR hittar ni det.


About Ciiz

Tänkte att ni skulle få veta lite mer saker om mig, jag berättar inte mycket om mig själv i bloggen, vilket kankse folk tycker är synd? men det finns saker som jag helst vill hålla för mig själv. Men här har ni lite.

VISSTE DU ATT
att jag lyssnar mest på - music of course
att jag inte gillar - skitsnack
att min bästa vän är - Emma
att kärlek är - Underbart, bara man har en underbar pojkvän
att jag gillar att - Mysa och festa 
att jag alltid kommer att - Vara Ciiz
att jag är hemligt förälskad i - ehm.. (hemligt), alltså inget jag avslöjar
att sist jag grät var - Igår, till en film ..
att idag har jag - haft ett leende på läpparna
att jag just nu tänker på - Minnerna
att i kväll ska jag - Njuta av min marabou och kolla på film!
att i morgon kommer jag - Vakna upp som en solstråle
att jag hoppas - Att jag kommer att få tillbringa en shopping runda med paris hilton
att jag verkligen vill - Leva ett liv som i sagor


Ciiz tipsar



Jag fick många kommentarer om mitt nagellack, ni tyckte att det var snyggt. Alltså vill jag tipsa er om det. Varför köpte ett dyrt nagellack för flera 100 kr i samma färg, när du kan få ett för endast 20 kr.



Så vill du ha lika snygg färg på naglarna som mig, spring in på närmaste H&M, Åhlens, kicks och köp dig ett Nagellack från Depend !


CIIZ is here !

Då var man hemma då efter en liten runda på Forum nacka med Roggie. Som sagt jag försökte hitta en julklapp till min syster och hennes kille vilket verkade vara omöjligt.. men jag kom därifrån med en iallafall ! Juste vi snackade också om att vaccinera oss imorgon mot svinnis, men han bara nojar sig över biverkningarna.. haha ja men hellre tar jag sprutan och får feber och lite ont i armen, än att inte ta sprutan och sen dö, är inte de ganska självklart.. Ibland älskar jag bara hur sjukt smart jag är.



Min julklapp, köpt på STOCKHOLM!



Min söta roggie, en underbar kille.. tjejer ta eran chans. . han är singel ;) ggrrw-



Euuw, En skitig halsduk med smink på sig.. so not ciiz.


Klar

Kollar på Paradise hotel och har samtidigt gjort mig iordning för att dra in mot Forum nacka och möta upp Roggie för lite julklappshandel, låter kul va? so not ciiz.. suck. Föresten tycker jag att det var dags att måla naglarna, även fast jag totalt suger på det .. men övning ger färdighet, är det inte så?
Det syns inte på bilden, men det är CHOCKROSA :D Ciiz like..



Sminkningen och plattning av håret är klart.. och självklart stylat med Bobbys!




Dagens fråga.


Om ni fick chansen att vinna en tävling att åka till New York och tillbringa EN dag till att shoppa med en kändis. Och självklart skulle hon/han betala allting, så du står inte för några kostnader alls.
Vem skulle ni välja? Några av dom här kanske?



Själv skulle jag välja Paris hilton bland tjejerna, och Miss J Alexander bland killarna :D


Music make me lose controll




Fräsh

Skönt skönt, har legat i badet och tagit ett VARMT bad nu i ett tag, haft i silvershampoo och hårinpackning. Känner mig riktigt fräsh nu, och luktar gott gör jag också ;), like always då vill säga.. hihi.




Ni avgör


Självklart kan jag använda benvärmare, det är snyggt och ha det till ett par snygga stövlar..
men dom här benvärmarna? haha jadu ni avgör själva! Är det en hiss eller diss?



Bubbelroom

Sådär då var det fixat, julklapparna inslagna skönt skönt .. hatar verkligen och slå in dom.
Tänkte hoppa in i duschen snart, ska kanske nämligen iväg om några timmar.. vilket inte är helt säkert men kanske. Så tänkte duscha nu så är det överstökat. men men..Mamma kom hem med en tidning till mig "bubbelroom", så sitter och bläddrar igenom den nu..Fler ideer till min nyårs outfit hihi Ciiz like. Föresten ska min bloggkompis Roggie vara med i nästa nummer av Vecko revyn, släng dig i väggen Kissie !


This or that

Godmorgon mina fans, har suttit och kollat på tv bland annat top modell, en jätte gammal säsong. Skit kul. haha. Tänkte ta och slå in julklapparna nu jag handlat, det kankse är dags eller vad tycker ni? Föresten är julafton om 2 dagar, och ännu har jag fortfarande 1 julklapp kvar att köpa... jag får ta det imorgon. Slänger upp en this or that lista, ni håller med mig på allt va ;)? Of course ni gör.. ni är ju trots allt mina fans. Love being me.




Like it.




Tröjan kommer från Cubus ! Visst var den snygg?


A secret

 

Visste ni att jag har länge drömt att få bli en bartender?, Mixa drinkar, sätta i gulliga paraplyrer i drinkarna. haha Och inte i sverige då vill säga. Utan i USA hur kul skulle inte det vara? Tror ni att jag skulle passa att jobba som en bartender då? Jag Ciiz.. the bartender.. uuh i like it!





Filmtips







Ciizs julklappstips



Nu är det dags igen, för Ciizs julklappstips som jag vet att ni uppskattar så mycket. Undrar varför? kankse för att jag har lite udda tips på julklappar haha. Love it.

Naughty Night - presentbox



Denna presentbox är speciellt avpassad för att passa lite styggare pojkar och flickor, som inte är rädda för att ta ut svängarna. Med dessa leksaker har man alla förutsättningar att nå extatiska höjder tillsammans.

Presentboxen innehåller en svart ögonmask, en lilafärgat sidenband, en svart piska, fyra lila ljus, massageolja och en lila minivibrator. Dessutom medföljer att invitationskort där du kan bjuda in din partner till lekarna.

Massagestaven är 10 cm lång, omkretsen är 9 cm och den drivs av ett LR6-batteri.

Den hittar ni HÄR för 369 Kr






ut en sväng

Sandra smsade mig alldeles nyss, vi ska ut på en cigg och ta en promenad tänkte vi .. ut i kylan de gillar vi. haha so not Ciiz. Vi hörs när jag kommer hem igen, uppdateringar med musik, filmtips och självklart mitt julklappstips.. vilket jag vet att ni älskar för då har jag alltid med lite nasty och dirty grejer hihi.

hihi gud vad jag är söt, får fjärilar i magen av att kolla på mig själv, oops!


Love being me

Mitt möte med Robert gick bra angående twilligt filmerna!



Plåtad med twilligt hunken, muhahahh ! Nu är ni allt avundsjuka va? det kan ni inte förneka.

My life is like a party.. and i just love it !


Like it




Jag gillade tröjan , den var riktigt snygg och den hittar du HÄR
Föresten så är det inte bara tröjan jag kan klicka hem, utan henne också.. grrw.. !


Något jag vill göra.





Jag vill besöka madame tussauds, är det någon som har varit där? Det skulle vara hur ballt som helst.. vaxdockorna ser livs levande ut.. en del bättre än andra. Det skulle iallafall vara skit roligt.



Favooosar



Favoriter med Jay Sean


Ciiz tipsar om Leggins

TACK !, jag fick flera svar på vart jag kan hitta mina efterlängtade palljett leggins, så jag ska röra mig in mot stan någon dag och kika runt. Det var också flera styckna som frågade VART just dom legginsarna jag la upp på bloggen kom ifrån. Dom hittar du HÄR!! Det har kommit så mycket och välja på nu när det gäller leggins, svarta, silver, bruna, glittriga, paljetter aa you name it, Det är skit snyggt. Så för er som har dom vanliga tråkiga svarta. Klicka dig in på hemsidan och beställ hem ett par nya. Eller gör som jag, ta en runda på stan.


Paljetter




Jag vill hitta ett par snygga paljett leggins, jag har letat och hittade ett par på bikbok, men det var ju bara B och sånt vill jag inte ha.. Sjävklart finns det på nelly och andra internet sidor, men jag vill kunna prova det innan jag köper det, get it? Finns det någon som vet vart jag kan hitta ett par snygga för ett rimligt pris?


Serier & mys

Jag satt och kollade på Anna ankas jul på kanal 3 haha, hon e fan rolig med alla hennes åsikter och kommentarer om allt. Gosh vad jag började skratta när hon sa sina åsikter om brunetter hahah, hon är helt hjärndöd! Någon mer än jag som såg det? Föresten så går det en ass bra film nu på 3an,. Blood diamond. Den är verkligen sevärd, se den !

Själv ska jag kolla på alla mina serier som jag har missat och kolla på,
självklart bjuds det på chips också ;)


LOVE CIIZ







För mig som är en egoist, som bara älskar mig själv.. så passar dom här tröjorna perfekt för mig haha.

DESIGNA DIN EGEN VÄSKA ELLER TRÖJA HÄR!!


Hot


Det här klänningen skulle sitta perfekt på mig, jag skulle bli så snygg i den. Men paljettklänning jag la upp för någon dag sen, skulle fortfarande sitta bäst ! Jag vet att ni håller med mig, ni vågar ba inte erkänna det..



Utgång

Sandra sitter hos mig nu, vi ska röra oss ut på en promenad och möta upp Roggie och Chatila.
Vi hörs när jag kommer hem, Kyssar !


Ciiz tipsar



Det finns en speciell BH som finns att köpa lite överallt som twilfit, change. Självhäftande silikonkupor passar perfekt till axelbandslöst och bara ryggar. Priset skiljer från affär till affär men en 300 kr får du räkna med att lägga ut. Självklart finns den i C kupa också, vilket jag inte nämnde i bilden.


2 Hissar från Ciiz




Nyår - finns det någon som inte tycker om nyår? Jag och folket håller på att planera våra nyårsplaner nu. Vi har kommit fram till middag och Tequila race haha.. gosh hur kommer det här sluta? sen blir det att röra sig in mot stan. Sjukt kul kommer det iallafall bli. Vad ska ni göra på nyår?

Leggins  - Inte vanliga tråkiga leggins i vanligt svart tyg utan i mönster, lack eller paljett. Hur snyggt är inte det? Själv har jag invensterat lack leggins.. ska köpa ett par med paljetter nu också inför nyår tänkte jag.


Full 4 åring



Läs artikeln här

Det här är ju sjukt jag har aldrig hört om en 4 åring som har varit full? Han gör allt för att få åka in i fängelset så att han kan få träffa sin pappa.. stackarn..


Godmorgon

Har läst igenom kommentarerna och jag märker att folk uppskattar när jag lägger upp sexleksaker haha är mina läsare riktiga kåtbockar ? haha skit roligt. Jag glömde skriva till vart paketet kom ifrån, men jag skrev till det nu för er som frågade. Jag lovar er jag ska ladda på med flera riktiga nasty grejer på min sida som ni kan fantisera er bort om.. De lär ni älska!






Julklappstips





Kära tomten, jag önskar mig en kartong med en dildo, handbojor, glidmedel och en piska?
Jag har FAKTISKT varit snäll iår..

Här har ni något och skriva upp på önskelistan tjejer, eller aa killar för den delen också om ni gillar sånt här. Men vem gör inte det? Maybe en oskuld..

Det här lyxiga paketet hittar ni på http://www.martinshop.se/


Musik







Jag började att älska den här låten sen jag började kolla på OC. Låten är med i några avsnitt..
för er som har sett serien vet det nog. Och för er andra...BUHUHU!



Adore it


hahah ett skratt förlänger livet.

Fick höra lite Gossip idag om mig själv, tydligen är det någon eller några som inte gillar min blogg. Dom tycker att jag ska tänka på mitt rykte när det har med bloggen och göra.. Dom menar då på sättet som jag skriver mina inlägg och bilderna jag lägger upp? Jag förstår inte.. Det är min blogg, jag skriver om mig själv i den och lägger upp saker jag gillar och inte gillar, samt musik och allt möjligt och sen ska folk komma och klaga och säga att jag ska tänka på mitt rykte? Jag har läsare som uppskattar och gillar min blogg, och för er som hatar den försvinn! haha avundsjuka bitches är inget för mig.

Juste mina "provocerade" inlägg.. På vilket sätt provocerar jag med att säga att jag är så jävla snygg.. det ligger ju sanning i det jag säger. Sen hur folk uppfattar det är inte mitt problem !


Färgning

Då var man hemma, färgningen gick bra. Det blev färg över så jag färgade sandras hår också haha. Jag kanske ska satsa på att bli en nästa Bobby? fast i en kvinnlig version då vill säga.. Love being me.










(Tagen på bar gärning)



Jag bjuder på den här bilden, jag försökte att vara otroligt ful på den, men jag lyckades bara att vara otroligt söt istället. muahaha !


Ciiz dont like







Snyggt och gå med ett par skor som framkallar BLODSTOP?! So not Ciiz..

Iallafall, jag har precis pratat med Roggie så jag ska förbi honom nu.. ska färga hans hår haha vi får se hur det går :O ! Är hemma om några timmar, Vi hörs då med mer inlägg och självklart Ciizs julklappstips ;)


Ciiz is here

Efter en dag på stan med Vero och Roggie.. försökte hitta julklappar och jag kom hem med två styckna.. Tänkte ju kolla runt på lite kläder, och kanske försöka hitta en nyårs outfit men det är för mycket folk på stan, har ingen lust att gå runt och trängas i flera timmar. Ibland hatar jag människor alltså.. Iallafall vi var först på Östermalm där vi försökte hitta en affär som Vero skulle till.. men det gick inte så lyckat till så vi sket i det. Vi träffade också på Lasse berghagen haha, herregud vad lång han var :O. Vi tog också en fika inne på NK och sen var det dags att röra sig hemåt.. Tog några bilder under dagen, och jag fasnade inte på någon så jag finns inte med hihi.










Hörs senare!









Friday

Godmorgon, vaknade för 1 timme sen.. men var för seg för att orka mig upp från sängen. Hur var eran fredag kväll? Det blev som jag sa .. Mötte upp Roberto drog till systemet hem mot honom i Akalla. Drack & åt kebab och kollade på 2012 filmen. Men ska jag vara helt ärlig, så kommer jag inte ihåg något ifrån den. hahah man ska nog inte blanda alkohol med film. Jag hänger inte riktigt med då. Kvällen började spåra ur, det blev lite tjaffs och bråk .. men inte mellan han och mig då. Utan mellan han och en annan.. så jag drog hemåt det känndes bäst. Eller Aa hemåt gick jag inte precis, mötte upp några styckna.. drog ner på emmis och fick veta att det hade varit skottlossning på tåget innan mitt tåg?, tänk vad läskigt om jag hade tagit det tåget. Sen hade det varit skottlossning på gatan bredvid min också. Ursh jag hatar verkligen det här samhället.. Och folk skriker FUCK THE POLICE? vilket jävla skitsnack.. utan polisen skulle samhället vara ännu värre!

Tänk på att vi är lite halvt små fulla på videon haha !
Jag och Roggie.blogg.se




Det här bjöds på hemma hos Roberto,  JAG ÄLSKAR MAT!











Jag fick aldrig roberto på Kort, bättre lycka nästa gång ! hihi.


Friday night

Den här fredagen innehåller ehh aaa.. Låt bilden tala för sig själv.


Love it.

Den här klänningen gav mig verkligen en orgasm.. den är otroligt snygg. Den skulle sitta fint på mig på nyår.. Men som jag sa innan det här året kör jag med något annat än klänning. Hihi. Iallafall kom precis ut från duschen och ska börja göra mig iordning snabbt.. ska in mot stan möta upp Roggie i slussen.. en snabbis. Sen möta upp Roberto i stan.. och röra oss mot systemet för att sen dra hem till honom. Hur najs som helst. Slänger upp ett inlägg innan jag drar, om jag hinner?




Äntligen.

Jippii, nu ska det säljas biljetter.. har precis fått biljetterna till studentskivan som äger rum på söder den 21 april 2010. Det är ett tag tillsdess men biljetterna måste säljas.. Gud vad jag längtar tills dess. Vi tänkte köra på ett glitter och glamour tema.. alltså jag kommer att vara så snygg. haha tror ni mig inte? Med lite glitter så kommer jag äga dansgolvet hihi. Så nu är studentskivan fixad, bara biljetterna som ska säljas, studentmössan är beställd och nu är det bara flaket kvar.. Juste biljetter till slutskivan är också avklarat ! Love being me.


Lov




Iallafall nu är jag hemma, upptäckte en nypyntad julgran i vardagsrummet.. jag som trodde att vi inte skulle ha någon julgran detta år.. men min mor är som hon är. Visst blev den snygg?


Hiss or diss?



HAHA jag hittade ett par sexiga stringisar för män? HISS OR DISS?



Fredag

Med handuken i håret och morgonrock på, så sitter jag här och ska börja göra mig iordning. Ska med bussen om 40 min. Jag ska till skolavslutningen, det känns faktiskt skit kul.. jag har ju inte varit i skolan på 3 månader p ga av praktik. Om ni inte visste det så älskar jag skolan, haha de kunnde man inte tro va? Avslutningen börjar 12 .. är hemma vid 1 halv 2. Då hörs vi mer. Take care


Kvällens låt

Hittade en låt på datan, som säkert alla i bloggvärlden redan har hört.. Men jag tycker fortfarande den är bra.. den är sådäääraa .. OOOOH AAAH !


Konstigt?

Jag var ute ett tag och möte upp Tommy, Sandra och bobo.. haha och den jäveln bobo mullade mig :O den första mullningen på det här året.. Iallafall .. jag har en fråga. EN KONSTIG SÅDAN! När jag ringde upp min killkompis från min hemtelefon så svarade någon "Larsson" i luren. Och jag bad om ursäkt för att jag hade ringt fel. Jag slog nummret igen, och kom till samma person? men la då bara på .. När min killkompis sen kom upp till mig så berättade jag det att det var någon annan som hade svarat i hans lur. Och han trodde ju självklart inte på mig, vilket inte är konstigt eftersom han har haft luren på sig hela tiden. Jag bad han pröva själv.. han slog sitt egna nummer till sin telefon, och DÅ SVARADE LARRSON OCKSÅ.! Även fast han höll i sin telefon.. så ringde den inte, men han slog sitt nummer och någon annan svarade? Hur fan kan det komma sig..Jag är helt lost.. är det någon mer än jag som har varit med om samma sak? weird..


Bilden hör inte ihop med inlägget, det är en bild från kryssningen!


Konversation



Herregud vad jag är snygg i min tomteluva jag fixade till på paint. Mjaoou


Ciiz tipsar, filmtips

Blue Crush


Leksaker.

Flera av er läsare tyckte att det var kul att jag la upp tips på sexleksaker, eller kama sutra spelet. Så varför kan jag inte göra det igen? Ni tror säkert att jag är en sex galning som lägger upp sånt .. ahahaa. Jag behöver inte ha använt det jag lägger upp, eller att det ens är saker jag har. Det är bara saker jag tipsar om, roliga saker.. som har med sex och göra. Get it?




Shunga Kroppschoklad

Kombinera lek med romantik.
Du kan använda denna body paint till att måla på varandra.
179kr





Bath Sponge massager
Vibrerande Badsvamp med steglös vibrator i form av en Jordgubbe.
199 kr





Party Ice Coolers

Perfekta stämningshöjaren på partyt.
Kyler vilken smarrig drink/grogg som helst! 6 snoppar i 3 olika färger.
79,00 kr




Grejerna hittar ni på dom här två sidorna, Tryck..
http://http//himmelriket.se

http://www.lekochlusta.se/


Like it.





Visst är dom snygga?, Och ännu snyggare skulle dom vara på mina fötter. Sitter och kollar runt på lite olika sidor, för att hitta en nyårs outfit.. det är ju inte långt kvar. Och ett stort problem är Vad ska jag ha på mig. klänning hade jag förra året.. så nu tänkte jag köra på Leggins, Paljett leggins tror jag och någon snygg party topp. Med ett par snygga klackisar. Och självklart en kuvertväska. Vad tror ni om det?, Jag tror att jag kommer att bli den hetaste bruden på nyåår.. Everybody wants to be me..


Helgen


Julklappstips



KamaSutra-spelet
"Lustfyllt och mycket variationsrikt spel för två. Med hjälp av KamaSutra, den välkända orientaliska läran om kärlekskonsten, tar ni er stegvis igenom sju kärleksnivåer. Från förväntan till total sexuell och själslig upphetsning. Varje spelomgång kommer att kännas ny och upphetsande, skild från de tidigare spelade och med övning kommer varje spelare att bli skickliga och känsliga älskare som för glädje och njutning till sin partner. Ett spel som minst sagt inspirerar!" Spelet hittar ni HÄR




Lov

Vaken och snart klar, ska mot tåget om ett tag.. har nästan lust att ringa en taxi än att gå till tåget i de här vädret, det blåser så att man tror att taket kommer flyga av. För det första så är det kallt, för det andra så kommer jag inte att kunna smoka. För det tredje är det ingen som har tänkt på mitt hår? det kommer ju bli föstört? My life is over.. Det är 5 minus grader & blåser så då blir det väll minus 10 istället. URSH! Iallafall idag är det sista dagen på praktiken, sen är det LOV. Gud vad det ska bli skönt, De tror jag att jag ska fira med en öl? haha..




Music make me lose controll

 






Storm

Kollade ut genom fönstret och upptäcker att det är SNÖSTORM ute, jag ser inte ens andra sidan där tåget går. För att det blåser och snöar så mycket, ursh! Skönt att jag har ett tak över huvudet.. Men håller snön i sig tills på Lördag så ska jag åka pulka hihi, är man någongång för gammal för det?


Suryoyo


Visste ni att jag gillar Syrianska musik & självklart turkiska. Man blir hajpad av sån musik, hur kan man inte tycka om det?  Och för er som inte har hört Syriansk musik så slänger jag upp en låt. haha.




Gissa


Flera av mina läsare tyckte att det var kul med den förra "gissa kändisarna" jag la upp. Så jag lägger upp en till. Lycka till ;)




Ciizs tipsar


 Ser ni skillnaden? Nej jag har inte sminkat mig själv.. jag använder mig utav ett program. Där du kan ändra ögonfärg, mascara, läppstift, hårfärg, foundation, ögonfransar yes you name it. Gör som jag du med. Klicka här






Lite skillnad är det ju iallafall.. snygg som vanligt hihi.


Minnen






Thats hot




Svaret

Godmorgon mina favorit människor.
har läst igenom alla 100 kommentarer jag har fått och jag kan säga det att INGEN har haft rätt på gissa kändis. Då menar jag att det finns några som har rätt på 2 styckna men inte på den 3e. haha. Gjorde jag verkligen en sån svår? själv tycker jag att den var väldigt lätt hihi (a).

Och självklart var svaret ..



Paris hilton, Jonny deep och Will smith.

Gråååååt inte mina huniisar.. ni har bevisat att ni inte är lika smarta som mig som till och med visste svaret innan jag hade lagt upp det på bloggen . SUCK ! Love being me.. hahah.


gissa


VET NI VILKA TRE KÄNDISAR DET HÄR ÄR?



det måste ni klara av, ahlååå mina läsare ska ha ett iq som mig !


älskling

 Kolla min sötnos.. Hon är en underbar människa som jag inte vill leva utan. Hon har gjort mitt liv mycket lättare. Alla borde ha en sån vän som henne, försök inte ta henne ifrån mig.. för jag släpper henne aldrig.


Update

Tog dom här tre bilderna, som ni ser så är jag ingen bra fotograf, haha inte riktigt min grej.
Titta de snööööööjar.









Jag kom hem för 40 min sen tror jag, men jag sprang in i duschen efter att jag hade varit och mött upp sandro. Jag var ju en isbit när jag kom hem.. jag är ingen viking jag klarar inte av denna kyla haha.



Elvital balsam och shampoo
Silverashmpoo
Coconut shower gel
Coconut body skrub


Ut i kylan

Vintern är här, Och klockan 20.00 ska jag på med uggsen & på med vantarna, mössan kan ni glömma .. jag kan ju inte förstöra håret? My life is so over.. :O haha. Ni älskar mina provocerade menningar bara för att jag är så otroligt söt när jag säger det, haha kolla där fick jag er en gång till. Love being me. Ska iallafall möta upp Sandro som ska lämna tillbaks ett par filmer hon har lånat utav mig. Men jag kommer tillbaks, så stanna kvar..




Lyssna på låten föresten..


Julklappstips





Handbojor - Rosa Pris: 129.00
Godis - Body Paint - Godispennor Pris: 89.00


Sexig julklapp, någon som vill köpa det åt mig (a)?


Do you get it?









Hot

Har kollat runt lite på en hemsida och så hittade jag värsta puddingtrosorna, med paljetter. två färger, svart och röd. MUST HAVE! En stor hiss, med allt som har paljetter på sig. Dom hittar du här




Klart.

Det doftar .. hmm .. LUSSEBULLAR :D! shit vad mina och mammas bullar blev sexiga. Det är nästan så att man vill äta upp dom.. vilket dom självklart är till för. Men jag skulle kunna äta upp allihopa på 1 sek. Kan ni motstå mina lussebullar? ABSOLUT INTE, försök inte förneka det .. doften krossar er.



Ser ni dom jag har ringat in, MINA BAMSE LUSSEBULLAR :D


Veckans cherry

Föresten är det inte dags att lägga upp Veckans bär, tycker ni?





Mums ..


Lussebullsdags

Jag är redan hemma, egentligen slutar jag ju klockan 16.00 men jag hade så grymt ont i mitt knä så jag drog hem istället. Känner inte för att gå runt i 7 timmar när jag har ont. Så nu får jag passa på när jag kom hem så tidigt att ställa mig i köket och göra iordning Lussebulls deg, den står och jäser nu och sen ska de bakas :D

Medans degen jäser så tänkte jag kolla klart på mitt avsnitt av Desperate housewives..
Och för er som har missat avsnitt eller inte vill ladda ner så kolla på www.surfthechannel.com. Där kan du kolla på alla avsnitt på alla serier du följer utan att behöva ladda ner, smart va? Den enda nackdelen är att du endast kan kolla i 74 min, sen måste du vänta 54 minuter innan du kan fortsätta kolla igen..



Svaret

Godmorgon älsklingar



 kommer ni ihåg frågan jag ställde? Vad det var på bilden. haha jag tänkte avslöja det nu.

Flexi Felix Analkulor av hög kvalité från välkända Fun Factory. Eftersom hela Flexi Felix är tillverkad av silikon, bidrar det till att analkulorna är mycket lätt att rengöra efter användning. Flexi Felix lämpar sig mycket bra för nybörjare då kulorna inte är allt för stora och dessutom formade på ett sätt som underlättar penetreringen.

ALLTSÅ ANVÄNDER DU DEN TILL RUMPAN HIHI
 


2 veckor och 3 dagar



Nyduschad och fräsh like always .. Även fast jag har hur ont som helst i min knäskål så känns det som om det känns lite bättre. Har lagt på massor med bedövningar för att dämpa smärtan. Men iallafall, haha jag ser alla kommentarer om vad ni tror att det är. Och jag tror faktiskt bara att det är 2-3 styckna som har gissat rätt. Jag låter er gissa lite längre, haha ! Men men .. sitter och diskuterar med roggie om nyår.. Fan det är ju snart dags, och här sitter jag och inte vet vad jag ska ha på mig. Tjejer och deras kläder.. är det fest så planeras det dagen innan vad man ska ha på sig. Är det nyår bestäms det 1 månad innan. haha men kan man klandra oss?, Vi vill jämt vara snygga. Och vi lyckas också så jävla bra med det. ellerhur tjejer?

Varför längtar man egentligen till nyår?, det blir bara ett nytt år.. man blir äldre och ett år närmare döden, det är deprimerande..




Dagens fråga



Är det någon av er som vet vad det här på bilden är ? HAHA !



Visst är den sööt?.. haha .. men frågan är. "Vad är det för något?"


Music make me lose controll



Ni brukar tycka om när jag lägger upp musik på bloggen, så jag tänkte lägga upp några som spelas just nu i min dator. Självklart blir det en till låt med Chris Brown.








Loser.

Hon måste ju vara hjärndöd, hur kan man ha en sån fobi för grönsaker? Okej att man inte gillar det och tycker att det smakar dåligt, det är en smaksak. Men att vara rädd för grönsaker haha Vicki Larrieux heter tjejen på bilden och hon har lachanafobi, enklare uttryckt fobi mot grönsaker. Hon får panikångest när hon ser en grönsak.. Alla har väll sina fobier, men det är väll mot djur, som tex spindlar och äckliga insekter, men grönsaker hahah det lever ju inte ens. Stackarn..


About Ciiz

ÅRET

Hur har året 2009 varit för dig? Jag såg fram emot det här året, det har både hänt bra och dåliga saker.
Bättre än förra året? Ja det har de varit
Har du träffat några nya vänner? Ja de klart jag har :)
Någonting du aldrig kommer glömma från 2009? absolut
Har du flyttat under år 2009? nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? ja der finns många..

Har du druckit alkohol? nej jag är nykterist?
Har du rökt? all the time..
Har du kysst en främling? haha nej inte vad jag minns?

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit 2009? Träffade en underbar kille.. 
Har du varit kär? ja
Har du sagt jag älskar dig till någon? Nej
Har någon sagt jag älskar dig till dig? ja
Har du haft sex någon gång under året? självklart
Har du haft ett hemligt förhållande? ehmm nej ..

SORG&HÄMND.
Har någon i din närhet tagit självmord? nej och de hoppas jag aldrig kommer att hända.
Har någon i din släkt avlidit? R.I.P Sebastian <3
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Aa ..
Har du varit i slagsmål? jaa men det var när jag var yngre.

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? ja, det har väll alla
Isåfall vad? personligt.
Har du skämt ut dig? haha O'ja
Har du varit ute en hel natt? ja
Har du blivit tagen av polisen? nej jag är inte busig
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? ja
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? ja 

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner?
japp
Har du förlorat en vän? ja .. :( 
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? Yes de har jag.

Har du gått bakom ryggen på en vän? ja tyvär..
Har du ljugit för en bästavän? Ja men inte med menning.
Har du killkompisar? ja , roligare att umgås med killar.


Bläääääää :(

Ursh jag hatar den här dagen, Okej den började inte så dåligt tills på mitten på dagen så jag får mensvärk mitt på jobbet, får springa och köpa tamponger. Och inte nog med det så halkar jag och slår i knäskålen i en kundvagn OCH inte en gång, utan TVÅ gånger på samma knäskål.. så nu går jag runt med bandage och ett blåmärke och ett uppsvullet knä. Ont som in i helvete gör det också. Det var en sån smärta att det svartnade för oögonen, och jag var nära på att svimma.. då kan ni förstå hur ont det gjorde och hur ont jag har NU.! hahah tror ni att det var slutet på min berättelse? absolut inte.. när jag kommer hem så funkar inte mitt internet häller, jag ville bara börja gråta ... :( Men nu funkar det som ni märker.. Jag tycker så otroligt synd om mig idag, så jag ska vara hemma och äta massor med choklad och bara tycka synd om mig själv !!!

ÄR DET FREDAG DEN 13.E IDAG ELLER?


Morgonens låt




Like it


Hur snygga skor som helst, Kenzas skor är det också.


Godnatt

Nu har det blivit lite mycket inlägg på så kort tid, haha men det är bara för att jag har ett busy life of Ciiz. Jag hade iallafall tänkt och lägga mig i sängen med en skål chips och kolla på en film, och sen är det dags att sussa. Sen hur ni ska tillbringa era sista timmar närmare midnatt är helt upp till er. Men jag ska sussa hihi. Vi hörs imorgon, Like always..



Sweet dreams.. Natten är ung ;)


Hiss eller diss?

En tjejkompis skickade en länk med en av akons nya låtar. Hon tyckte att den sög.. jag tyckte att den var sådär. Vad tycker ni?


HAHA !



Jag har glömt och skriva om det i bloggen, för jag tyckte inte att det var viktigt.. men HAHA minns den dagen, det var riktigt irreterande.. varför sitta och försöka smygfota oss .. du och din fjortis kompis haha. Ni kunnde kommit fram istället. Löjligt säger jag bara. Men Roggie smällde till henne med min väska innan vi gick av. Ni blev förvånade va? Ni sitter säkert och läser det här. Såklart ni gör, om ni är så besatta av oss att ni måste försöka fota oss så är det ju ganska uppenbart att ni älskar oss ..!


hihi


MUAHHA JAG ÄR BÄST, FÖRSTÅR NI JAG ÄR BÄST! :D Love being me.



Home sweet home.

Sådär då var man hemma igen, efter en sväng ute med Jasmine. Har ni saknat mig?, såklart ni har.
Fans fans fans ..

Gud vad jag är söt ..


Ute en sväng.

Nyduschad och klar på en halv timme, duktigt gjort av mig hihi. Ska nämligen ner till centrum och köpa **** Och träffa upp min älskling Jasmina.. det är vad som händer ikväll. Blir iallafall inte borta så länge, ca 1 timme.. Vi hörs ju när ja kommer hem igen. Kyss på er så länge !


A secret


Visste ni att jag har ett minne, ett minne jag aldrig kan glömma. När jag va på Akons konsär den 21 februari 2008. Jag stod i kö i flera timmar, i 4 tror jag? Och sen 1 timme där inne.. och det var värt varje minut. Hans musik har hjälpt mig igenom tider.. hans texter är speciella. Så det är något jag aldrig kommer att glömma. Någon mer än jag som var där?


Ciiz like / dont .





Jag menar inte att jag tycker om och ha mens, men jag gillar tampongerna. haha färgerna va balla !
Föresten skulle jag tycka att det va roligare och ha mens om jag hade såna här tamponger, vet någon vart dom finns och köpa? hahah.



Do you believe?


Förbjuden frukt

En ny film ska komma ut den 15 december, en ny ungdomsfilm som många av mina vänner snackar om. Jag vill se den, jag slänger upp en trailer på den .. Förbjuden frukt heter den. Den ska tydligen finnas och ladda ner på www.Gguveli.com 
så jag ska prova det nu.


This or that


5 things



Jag är allergisk mot Katter och hundar, haha och ändå har jag en katt. Men jag äter tabletter för att jag inte ska känna av något. Jag är i princip allergisk mot alla pälsdjur..

Jag har inte vaccinerat mig mot svininfluensan, och vet inte häller om jag sak göra det. Även fast mamma tjattar på mig att göra det nu i veckan.. vi får se som sagt.

Jag provade att sminka mig första gången när jag var 11 år, då la jag enbart på lite ögonskugga bara. En blå ögonskugga var det också, gud vad fin jag kännde mig haha.

Jag har blivit attackerad av en grävling, när jag var ute i skogen i gävle för några år sedan. Den sprang emot mig, jag blev livrädd och vände mig om fort för att springa därifrån men istället sprang jag rakt in i huset och skar upp ena höften, ett minne för livet .. haha ett ärr har jag ännu kvar.

Uggs hur skönt är inte det att gå med dom när det är kallt ute? Du fryser aldrig om fötterna.. jag har då aldrig gjort det. Även fast jag har dom falska, Aa ni hörde jag har falska uggs. Men varför ska jag betala 2000 kr för ett par äkta som är 3 gånger så tjocka som mina?, Jag bor i stockholm och det blir inte minus 20 grader här. Det känns onödigt.. ?


Lucia

Godmorgon lovers N haters, Skönt det har varit och sovit ut i helgen... för imorgon är det dags att börja gå upp klockan 07.00 igen. Ursh .. längtar verkligen inte. Men men .. väntar på att pappa ska komma tillbaks från affären så att jag kan baka mina efterlängtade lussebullar hihi. Det är ju faktiskt Lucia och 3 advent idag.


Kväällens låt




Läskig

Nu var filmen slut, ursh den va riktigt hemsk tycker jag. Satt med händerna för ögonen och var helt stel, kunnde inte slappna av haha. Är det jag som är en mes?, eller finns det någonannan som också har sett den här filmen som reagerade precis som jag. Men men sitter fortfarande och trycker i mig massor med godis, haha jag kan inte få nog.. ja tänkte kolla på ett avsnitt med gossip girl, sen blir det och sussa ! hihi


Filmtajm

Sådär nu blir det filmyss, med filmen Kill Theory och chips och godis of course. Jag har själv inte sett den här filmen, så vi får se om den är bra. Men jag har iallafall hört att den skulle vara det. Jag kan ju slänga upp en trailer på den, även fast det bara fanns en på tyska. så hittade jag ett kort klipp från filmen som är på engelska. scaary..





Hörs senare !


Love being me

Ibland har jag verkligen mitt självförtronde på topp, en del dagar strålar jag och jag går omkring där som om jag vore Paris hilton.. men varför inte? jag lever ett liv bland glitter och glomour.. Som jag än gång har sagt så säger jag det igen. Love being me .. jag älskar verkligen det ordet, för det stämmer så j*vla bra in på mig. Hur kan man inte älska sig själv?, folk skriver kommentarer till mig om att jag skulle vara en "Wannabe kissie" Och jag har hela tiden frågat mig VARFÖR? , för att jag driver en blogg? för att jag är blond? för att jag lever ett liv bland pengar? Ja det måste nog vara det.. mitt liv flytter på riktigt bra ibland. Och det finns ingeting ni kan göra åt det.

haha föresten har jag märkt hur kul det är att provocera, för ni bryr er ju så mycket.


Filmtips

Dom flesta har nog redan sett den här filmen, men för er som inte har gjort det! Ladda ner den.
Never back down


Hemma kväll

Jag tänkte sätta på mig mjukisar, på med uggsen och röra mig ner mot ica för att köpa gott gott. Hade ju tänkt och ha en hemmakväll idag, trots att jag känner suget av ett glas öl. haha nej nu får jag ge mig. Jag är en sån människa som kan stå i affären i en halv timme för att jag inte kan bestämma mig för vad jag ska köpa, haha är jag ensam om det? Chips?, ostbågar?, marabou?, lösgodis?, cola?
FAN DET ÄR JU SÅ SVÅRT!


Nelly



Jag är medlem i nelly.com , det är skit bra för då skickar dom mail till mig med massor med nyheter. Hur najs som helst.. bli medlem där ni också :) Dom har fått in en paljett jacka, tyckte den var fin. Jag har ju redan en i svart så skulle vilja ha med en till fast i en annan färg, vad tycker ni om den här?





Älskar mina läsare.

Jag är faktiskt jävligt chockad, ursäkta att jag svär men det är jag. Kollade mina mail och där va ett mail från en tjej som heter Viktoria, hon hade skickat en bild till mig med bilder på mig. Vad ska jag kalla det? Stalker fasoner .. ? Nej det va bara gulligt. Tack så mycket hjärtat. Vet inte om du har någon blogg, eftersom du bara skrev ditt namn. Men tack iallafall :O



Inskickad från Viktoria, visst var den snygg?


Jag har en stalker efter mig..





Och innan han skickade det smset, så ringde han mig .. och la på. Och inte nog med det, så la han till mig på msn också? Jag menar omg .. han vill vara mig, Love being me. Tack för att du gillar min blogg, men att börja stalka mig på det sättet du gör, det är inte okej. Du vet lixom vart jag bor också.. det börjar bli läskigt.



Fans fans fans..


Kan inte leva utan..


Ryktet var sant.

Okej hon känner mig väll .. lite för väll ..



Jag hade inte ätit något innan, och drack lite för fort.. Opps ! Ciiz was drunk..
Love to party like a rockstar..


Friday night

Nu har roggie länkat mig på hans blogg för att jag tydligen skulle ha spytt igår, vilket jag inte gjorde.
Påhittat alltså. Dricker med måtta, det blev ändå bara några öl för mig. De va en chill kväll, satt mest bara och snackade och hade det chill, vad gjorde ni? Föresten känns det som om jag borde sluta dricka öl, det börjar bli en vana .. det börjar märkas på magen haha om jag säger så. Men vem kan motstå godingarna..




Han vill vara anonym.. då respekterar jag det.




SKÅÅÅÅL !


Update från Rissne

Ett gästinägg från **** shuuuluululu.

Sitter i Rissne nu hemma hos A, vi sitter bara och dricker öl och gör inget speciellt.
Jag hann inte uppdatera något innan jag drog, var tvungen att springa till tåget. Det är inte alltid lätt att vara Ciiz, love being me !

hihi



LOVE BEING US !


Hiss or diss?




Friday night

Stod i duschen ett bra tag, jag är en sån som älskar att stå i duschen LÄNGE, i kokhett vatten. Helst så att jag blir helt röd, haha jag njuter. Det var iallafall helt immigt i badrummet när ja skulle ut. Men men.. Som jag visade i en msn konversation så ska jag iväg ikväll. Sprang också förbi systemet och storhandlade efter jobbet, haha nej nu ska jag inte överdriva.. jag kom bara ut därifrån med 2 påsar.
Ciiz love beer !


Heell yeaaah


HAHA !

jag vet att jag skulle gå och lägga mig, men jag är bara tvungen att lägga upp det här videoklippet på en kille.  Är jag den enda som tycker att han är äcklig? euuw ..


I just love it.





Jag vill bara tilläga en sak.. Jag med mitt självförtroende på topp. Som folk ständigt försöker sänka, det går inte.. det går absolut inte. Jag har märkt det, jag är envis .. ni kommer aldrig att lyckas haha, shiit vad jag är bra. Men det som jag vill komma fram till var iallafall, aah jag lixom .. eh jaa .. ärsh LOVE BEING ME !




Julhandla.




Stilikon





Någon av dom här..?


Veckans bär




Svaren på era frågor.


Jag hade ju en frågestund, och det rullade in några frågor så jag tänkte ta och svara på dom nu, Just bara för att jag är så gullig, jag älskar ju mina läsare hihi.

Ni frågade, jag svarar ..

Postat av: amh
Hur lång är du? -
Jag är väldigt lång, jag är faktiskt 1,77.

Postat av: CHRJ 
Hur vill du att ditt liv ska se ut om 10 år? Dtaor/TV? Glass/godis? =) ?
- Hur mitt liv ska se ut?, jadu .. jag vill helst jobba i USA, New York som bartender. Gärna gift med en rik snubbe skulle jag inte tacka nej till haha. Dator eller Tv, då väljer jag Dator. Glass/Godis?. Då väljer jag självklart godis. Jag är ju en godisråtta.

Postat av: anonym
 wannabe pussykissie? -
Ja men absolut, jag strävar verkligen efter att bli som kissie. Hatad av svenska folket, genom hennes dumma citat och elaka kommentarer. Nej tack!

Postat av: Kevin såklart hmm vart du bor vet jag redan... Jo, varför började du att blogg:)
Varför jag började blogga vet jag inte riktigt, det kan mest bero på att din bror Roggie bloggade.. det lätt som en kul grej. Så jag gav det en chans. Och visst var det kul.

Postat av: Roxana
Hmm... gör det ont att pierca tungan ? vill så gärna det men är skit rädd ! :O
haha det är en vanlig fråga jag ofta får. Så till alla er som vill pierca tungan så nej det gör absolut inte ont. Det är värre att bita sig i tungan än att pierca den. Det känns som ett litet stick. Kom ihåg om ni ska pierca er så gör det hos någon som vet vad den gör. Gör det absolut inte hemma! Saturn return är ett ställe i gamla stan som är väldigt bra, där gjorde jag min :)

Postat av: O L I V I A
vad tycker du om min blogg?

haha det va en rolig fråga, Jo fin blogg är gullig .. men den skulle bli ännu bättre om du uppdaterade lite oftare vilket du inte gör har jag märkt. Ju mer inlägg du gör, ju mer läsare lockar du. PUSS!

Postat av: Lotta
Vilka är dina favorit bloggar, vilka följer du?
Jag följer rätt så många, men dom jag dagligen läser är självklart min killkompis www.Roggie.blogg.se .. Sen kikar jag väll in på kissies också. Men vem gör inte det? haha. Det är alltid skrattretande att se allt dumt hon skriver. Falsksanning kollar jag också in då och då. Sen vanliga små bloggar of course!

Postat av: caroline
Var shoppar du mest dina kläder?(:
Jag handlar lite överallt, H&M, Gina tricot, New Yorker, Vera moda. Allt där jag hittar snygga kläder :)

Postat av: Elvira
Vilken är din favorit musik? jag menar då artister?
Jag lyssnar på alla möjliga artister, Lil Wayne, akon, mario, rihanna. Där har du några.

Hemligt möte.




Irreterande..


Jag förstår inte hahah i början skrattade jag bara men nu börjar det bara bli irreterande. HELT PLÖTSLIGT får jag massor med mail från match.com om mina nya matchmedlemmar?.. jag har inte ens ett konto där. Jag försöker kontakta dom via mail, men för att skicka ett mail så måste jag vara inloggad på mitt konto. Men jag har ju inget Får ungefär 5 mail per dag från dom.. kan dom ge sig jag är inte intresserad. Jag finner kärleken en dag med eller utan deras hjälp! Det är Ciiz vi snackar om.. vem kan mostå henne. PUSS PÅ MIG SJÄLV!






Innan jag dör.



Boka en semester till Usa och bila genom hela landet, och stanna till i New York på nyår.
Och fira nyår där nere, hur najs skulle inte det vara?


Hemma

BITCHES Ciiz is home !, det gick ovanligt bra idag .. även fast det va mycket stress och mycket och göra så gick dagen undan. Eftersom att jag fortfarande inte mår så jätte bra så tänkte jag stanna hemma ikväll också. Vilket jag har gjort i några dagar. Vill inte bli mer sjuk. Har så grymt ont i halsen.. så nu sitter jag här och njuter av mitt goda Tahiti te. MUMS!


Julklappstips


Ett bra julklappstips, haha inte sant? ..
Ni som önskar er något av pojkvänen/flickvänen eller bara för att ha roligt och skönt ensamma.
Finns en sida med massor med olika grejer på, kika in den här




godnatt

Upp klockan 07.00 imorgon, ska lägga mig i sängen och glo på Navy cis på 3an som börjar NU!
Vi hörs imorgon ha det BÄST MINA KISSEKATTER !



Föresten.. Frågestuden fortsätter, ställ hur mycket ni vill.



Imorgon fram tills klockan 18.00? eller kankse 19.00 muhaha!


Sch a secret



Tänkte avslöja en liten hemlighet till er söta läsare. Något jag verkligen längtar till är att bli mamma. Jag älskar barn, dom är så underbara och får mig på så bra humör. Bortsett från när jag är nyvkaken då vill säga. Att få ett eget barn, flicka som pojke.. jag längtar verkligen. Det är många som tror att jag kommer att bli en party mamma, haha? Jag tror iallafall att jag kommer att bli en bra mamma. hihi.


På mig och min brorsdotter Vendela


Bild på mig och min systerson Oscar


Den gör mig galen.

Ååh jag får sån damp på min dator just nu, den gör absolut inte som jag vill att den ska göra. Vilket bara gör mig ÄNNU ARGARE! Helt plötsligt går det inte att spela upp varken musik eller film? Vad är problemet..jag förstår inte.

CIIZ GOES ANGRY!



Jag försökte se lite arg och farlig ut, men jag lyckades bara se otroligt söt ut. hihi.


Music make me lose controll








FRÅGESTUND!

Tack så mycket för alla era gulliga kommentarer om att ni tycker om min blogg, Har ni några förslag på vad jag borde skriva mer om så berätta det gärna för mig. Vi kanske ska köra med en frågestund? Fråga vad ni vill, om vad som helst. Jag lovar att vara ärlig.



Kss kss .. va inte blyga mina små kissekatter.


Ciiz julklappstips



Visste ni att det är mycket billigare att handla parfym & smink på internet än i en sminkbutik? Du kan få upp till 50% på märkesparfymer, bra va? Så för er som inte vet vad ni ska köpa i julklapp till kompis, eller en familjemedlem. Så kika in här och beställ hem en parfym eller smink.


Christmas Commercial

Dom två bästa reklamerna som visas under julen är självklart dom här två..





Är inte dom härliga?


Julgodis


Dissar


Vet ni vad jag verkligen dissar? När man åker kryssning .. Och mitt i natten eller mitt på morgonen .. eller aa exakt när som helst så spelas den där irreterande reklamen upp i högtalarna. Dock hittade jag bara ljudet för den i början, För det hon säger på klippet är inte desamma hon säger på båten. Först är allt på svenska sen översätter dom allt till finska .. 100 gånger på 1 timme. Rätt så irreterande. håller ni inte med mig? haha är det någon mer än jag som stör sig på den?


Summer


Är det någon mer än jag som längtar tillbaks? Det var den första sommaren som jag verkligen njöt av. Sen träffade jag också min pojkvän under sommaren 09, och han fick den att bli ännu bättre. Från att ligga på stranden eller bryggan i enbart bikini, till att gå runt med tjocka vinterjackor, vantar mössa & halsduk.. så längtar jag tillbaks .. Även fast vintern kan vara mysig. Så kan sommaren vara mysigare. En sen sommarnatt, sitta nere vid stranden, tänder en brasa ..öl i handen och vattenpipa vid sidan. Jag längtar tills Sommar 2010, Gör ni?




Två bilder på mig från sommar 09, ser ni vad brun jag var? Inge fejk sola här inte!


Sick

Är Nyvaken, Ciiz har legat i sängen tills nu .. Kännde mig inte alls bra inatt när ja skulle sova.
Och mådde inte häller bra på morgonen, så det blev att stanna hemma idag. Vilket inte gör mig något. Ont i halsen, snuvig, ont i huvudet & hostar.. svininflensan?


Music

En låt jag hela tiden lyssnade på när jag va tillsamans med mitt ex..
Och är även en låt jag fortfarande kan lyssna på. Texten är så fin, lyssna.




HAHA!

Fick ett konstigt telefonsamtal alldeles för ett tag sen .. 













Ciiz like / Ciiz dont like








julklappstips









Jag har alla tre, men min favorit är Paris hilton! Den luktar godis, så vem kan motstå denna doft?


Badet.

Jag tänkte lägga mig i badet ett tag, någon som ska med? Nej då, nu ska jag inte bli bussig hihi.
Ciiz goes dirty..


Ciiz tipsar

Det var någon som frågade om mina läppbilder och hur jag gjorde för att få läpparna så snygga.
Det är bara lägga på något snyggt läppstift och sen på med en snygg läppglans , och doppa läpparna i socker eller vad du nu vill ha på dom. Kolla hur snyggt det blir..











Anledningen till att jag har skrivit min bloggadress på bilderna är för att jag inte vill att någon ska ta dom, och då säga att det är dom på fotona.. My lipz!


A SECRET ABOUT ROGGIE



Jag har ännu en hemlighet att avslöja! Roggie har en "the book of shadows" hemma.
Som han har suttit och gjort i flera år, efter att han började att kolla på serien FÖRHÄXAD!
Han blev besatt, och trodde själv att han hade magiska krafter.. och gjorde darför den boken för att kunna försvara sig mot demoner.. Och ännu har han kvar den.



Weirdooo..


Love it.

Till alla era trogna fans som finns där ute, så vill jag bara säga en sak.. 
ibland tycker jag bara att jag är så j*vla snygg.. grr på mig själv.



PS, du i t-centralen som inte kunnde sluta skrika CIIZ efter mig och BLONDIE, som desperat försökte få min uppmärksamhet, kom igen.. ge upp. Jag vet att jag är attraktiv, och jag kan faktiskt erkänna att det är Ganska farligt att vara mig ibland.

 LOVE BEING ME!


a secret



När jag var yngre, så brukade jag leka vid en skola på helgerna. Helt plötsligt så kom det ut två inbrottstjuvar från fönstret, och dum som jag var så följde jag efter dom. Jag gick alldeles bredvid dom, och frågade varför dom har tagit två datorer, dom sa att dom skulle laga dom. Jag ringde också till polisen.. vilket var onödigt eftersom jag vände ryggen i 5 sekunder och då var dom borta.. det va faktiskt läskigt!


Victoria secret

Är det någon som vet ett datum för när victoria secret fashion show sänds i sverige?
 Är det fler än jag som älskar det programet som sänts 1 gång om året?


te tajm

Har precis avslutat mitt samtal med T, tänkte göra iordning te och kolla på 90210. Och för er som inte har sett den serien, börja kolla! den är grymt bra. Jag slänger upp en låt på samma gång. Enjoy






Come to mama




Önskelista

Hej älsklingar, är äntligen hemma efter en LÅNG TRÅKIG DAG!. Har precis ätit middag med pappa, det blev grillad kyckling med potatissallad. mums säger jag bara. Satt och kollade igenom massor med reklam som hade kommit hem. Och nu har jag kommit på ytterligare några saker att lägga till på min önskelista.



morgon

God morgon bitches ! har ni sovit bra?.. whatever.. de har iallafall jag gjort. Vi hörs som vanligt efter klockan 16.00. KYSS PÅ RUMPAN!


Bort..



Jag har lust att packa väskan och dra långt härifrån.. någon som ska med?


Saknaden är stor.

Ibland vet jag inte hur jag orkar hålla hoppet uppe om något som redan är försvunnet.. Jag kan inte ge upp, jag vill inte ge upp. Jag har aldrig kännt såhär, lyckan i mig var så stor, du kan inte förstå.. och ännu finns den där.. men de svagt. Tankarna vill inte lämna dig, jag vill inte lämna dig. Hjärtat? Jag saknar dig hör du mig så kom tillbaka..



I Dont Wanna Fight, I Would Rather Kiss You
Come Into This Room And Let Me Show How Much I Miss You
What I Gotta Do? To Show You That I Need You
Baby I'll beg you.


Filmtips

Sådär då har man läst och godkänt alla kommentarer som ni gulliga läsare skrivit till moi. Jag var ute en sväng innan med Jasmina och Sandra vi satt mest bara och snackade om gårdagens händelse, det som jag nämnde i bloggen. Och nu sitter jag här och tyckte att det var dags för kankse ett filmtips? det va ett tag sen. Så här är ni kvällens filmtips från Ciiz


dagens skratt

HAHA han är så skön, älskar honom !


Sms test

Sms-test... testing, testing?
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till fem och skriv första meningen i smset
4. Gör likadant på varje fråga

Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
"Vad hände efter då?"

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
"Jag vet att du bryr dig"

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
"Vi kommer till dig, vilken port nu igen?"

Vilket sms blev du mest berörd av?
"Vi kan vara hos mig :)"

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
"Nej jag kan inte nu, min polare sover"


Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
"Kör bara"

Vad vill du höra mest av allt? 
"Du fick ditt busskort va?"

Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
"OMG jag kommer."

Din romantiska replik?
Oh omg pirrigt, okej vad mys ;)


naaw

Ett gammalt klipp på mig och roggie 


Ciiz like.




Desperate housewives?

Andra advent idag, och inte nog med det utan det är Millions födelsedag. GRATTIS ÄLSKLING! Hoppas att du får en bra dag <3! Hipp hipp hurra !!


Iallafall, har tillbringat över 1 timme i köket med att baka pepparkakor, mums va? Jag hittade inte tomtegubbar formerna, så det fick bli älgar och sånt istället hahah :$




Polis potatisgris

Godmorgon godmorgon, jag som hade tänkt och somna tidigt igår natt men så blev det ju naturligtvis inte. Killen jag skrev om som hoppade på min killkompis igår, hoppade på en ny kille jag också känner. Hade precis lagt mig i sängen och skulle sova då det blir ett jävla liv ute på gatan. Då har den där killen hoppat på "K". Alla människorna på gatan öppnar fönstrerna och ringer polisen. Helt plötsligt var det 6 polisbilar, väktare och ambulans på plats. Dom tog min killkompis även fast han inte hade gjort något, eftersom jag såg allt med mina egna ögon.. Och killen som hoppade på *K* *R* och *M* på samma kväll, honom tog dom inte. Skitstövel sprang därifrån med polis, väktare och polishundar efter sig. Och ändå fick dom inte fast honom. Helt otroligt! En 18 årig fjolla som tror att han är så j*vla ball när han har drukit 2 öl.




En kväll hos million

Kvällen började med att Joey och hans söta lillebror kom hem till mig, medans jag gjorde mig iordning. Deras mamma är sångerska och var iväg på en konsär så lillebrorn va tvungen att hänga med, vilket inte gjorde mig någonting eftersom han är en gulleplutt. Vi rörde oss ner till emmys och tog någon öl, för att sen dra vidare till Mille (födelsedagsbarnet) vi åt middag där, det blev *injara* ingen anning om hur det stavas, det är någon eritriansk mat eller afrikans whatever, gott var det. Drog sen ner till emmys en snabbis för att hämta resten av människorna.. och så började någon random snubbe bråka med Million och som den ängeln jag är så gick jag emellan dom för att det inte skulle sluta med att snubben skulle ligga på marken nerslagen haha? Han blev iallafall portad, rätt åt honom! Har några bilder ifrån kvällen, jag slänger upp dom.



Joeys lillebror Theo , prince och självklart moi



















När vi hade ätit klart och va på väg ner till emmys för att sen röra oss mot tåget så finns det en speciell lampa på gatan där vi var.. den luser så att det blir kortspel på marken, ganska ballt! Och självklart fanns jag där med min kamera (a) haha.


a secret



När jag va liten ville jag bli en brandbil. Jag menade då brandman.


Rose

Ciiz is here, visste inte riktigt vad jag skulle köpa .. så kom hem med Rose vin. Det är fint och ge bort, och sen så är det gott också. Passade samtidigt på att köpa en julklapp till mamma. Årets första julklapp! men vad jag köpte får ni ej veta. Men här är iallafall vinet jag köpte till Mille. Smaskigt.


Forum

Ska om ca 50 min röra mig mot tåget där jag möter upp jasmina. Vi åker till forum för att kila in på systemet och köpa champagne precis som jag skrev i inlägget under. Sen blir det väll att röra sig hemåt.. Och sen vidare till honom vid 6 tiden skulle jag tro. Här är några bilder från förra året på hans födelsedag.








Ciiz like





Då syftar jag inte bara på klänningen som va snygg, utan hon var också snygg.. Nej jag är inte bi, jag tycker bara att tjejer kan vara sexiga.. inget fel med det. Men hon ser sådär porrig ut.. grrww ;)


Musik







Lördag

Det känns som om det var en jätte dålig update igår och jag ber om ursäkt för det. Men som jag sa, jag va i solna och kom inte hem förens sent. så de blev inge mer skrivande i min blogg. Jag ska snart hoppa in i duschen och fixa till mig för att dra till systemet och köpa en champagne flaska till min bror Million som fyller år imorgon, 21 blir han. Och självklart är man bjuden hem till honom på middag ikväll, de ska bli kul. Utgång efteråt blir det också, men inte för min del. Även fast jag inte drack mycket igår så känner jag mig ändå bakis och sliten.


solna

Är i solna nu hemma hos joel och dricker öl :D vi hörs imorgon puss !


:D

MOT SOLNA NU, HÖRS IMORN !


grr



ååh..

Jahap nu har allt trasslat till sig för kvällens planer, skulle ju ut med en tjejkompis men hon upptäckte att hon inte hade några pengar på kontot, så hur kul är det att dra ut utan pengar? antigen löser det sig, eller så blir det väll en hemma kväll eller så drar jag ut med någonannan ! är verkligen inte taggad på att sitta hemma ikväll.. suck!


äntligen




IDAG ÄR DET FREDAG, SKÅÅÅÅL !


Jag finns alltid.

Ni är Vänner och har det bättre än aldrig förr, ni gör allt tillsamans, ni berättar hemlisar för varandra.. ni gråter i varandras armar.. ni håller varandra hårt i handen och tänker förbli vänner föralltid. Tills den dagen kommer då hon hugger dig i ryggen, inte en gång utan flera.. lögner efter lögner.. hon ljuger dig rakt upp i ansiktet. Och du väljer att tro henne eftersom hon va en bra "vän" till dig. Hon ställs mot väggen, hon har inget annat val än att erkänna, det hon har gjort och det hon har ljugit om gång på gång.. Sorgen i hennes kompis ögon växer.. men hon försöker dölja det. Tills hon lägger sig i sängen, och försöker tänka på annat.. rensa tankarna. men hon lyckas inte nej jag kan inte hålla det inom mig längre.. tårarna kommer. Du tänker tillbaka och ställer dig frågan varför? Och hon påstod att vara din vän? / Gumman jag finns här för dig. Jag har ett stort hjärta och tänker aldrig svika dig.


Fint?

Provade mina nya leggins jag köpte för någon dag sen plus paljett jackan och mina nya skor, blev det snyggt tänkte ha på mig det imorn när det blir utgång.






Kvällens låt

En gammal låt, men fortfarande bra.. Är han inte en legend?



Shoes

Ciiz is here, jag kom inte hem tomhänt .. utan jag kom hem med ett par nya skor. LOVE BEING ME!
Jag älskade påsen, den va lilla .. men blev blå/lilla när jag tog kort?



Slänger kanske upp en bild på skorna sen.


Mot forum

Har satt på mig ett par andra jeans nu och bytt tröja, är jag den enda som byter kläder ca 3 gånger om dagen? haha eller är jag bara onormal.. Jag tänkte ta bussen hemmifrån mig 18.11 Är borta i ca en timme, så mer uppdateringar kommer mina gullepluttar. Jag vet att ni inte kan få nog av mig, vem kan inte det tihihi. Nejdå, nu låter jag som kissie och henne får ni absolut inte gemföra mig med. Det tar jag bara som en förolämpning. Varför vilja vara "känd" som henne som en blåst brud? när man kan vara lika smart och underbar som mig.


sko tajm

Sådär då var man hemma efter en jobbig dag, har precis ätit och ska om ett tag eller 1 timme ta bussen till forum med Sandra för att möta upp Kevin en snabbis och sen köpa mina skor som jag har suktat efter, hihi blir ni avunsjuka nu, tänkte bara alla älskar ju skor.. 


Natti


Det är bara så Ciiz





Duscha med den här, du kmr lukta gott för evigt. Det finns en body butter på the body shop i jordgubb och för er som vet vilken jag menar, så vet ni hur gott den luktar. Alltså är det samma sak med de här balsamet, förutom att det här är smultron, men det är samma lukt. KÖP DE ! 


Scch a secret..



För er som inte vet så är jag en serie älskare. Och Första gången serien Charmed (förhäxad) sändes på tv så kollade jag på det, Och fortsatte i hela 8 säsonger till. Det är den absolut bästa serien någonsin. Jag har till och med alla boxar, hihi. Synd att dom slutade spela in fler avsnitt..Någon mer än jag som avgudar den serien?


90210

Behöver ta igen med lite serier känner jag, börjar med 90210. Och en kopp med te och choklad MUMS!


Oh my





Själv har jag två piercingar, en i läppen och en i tungan.. HOT VA!


Veckans planer


Thats it

Du brukade vara så snäll, men du förändrades. Så ge mig anledningen till varför?. Du går runt och tror att du vet allting. Kolla in i mina ögon och säg vad du ser? Var det värt att förlora mig. Nu har alla dina lögner hunnit ikapp dina spel. Du är samma bild i mina ögon, fast bara med en annan ram. Bli inte förvirrad och tro att jag vill tillbaka in i dina armar. Jag stängde den dörren för länge sen. Det kommer inte bli detsamma.. Vi kommer aldrig bli så igen. För du kan inte ta tillbaka mina tårar..




Tatto


Music





Kvällens låt - Nexx Level - City life.
En låt jag har gillat under en jätte lång period.. kan inte sluta lyssna..


Kvällens fråga




Någon av dom här?, eller någon som jag inte har tagit med?


Te party

Jag har ingen lust att bli sjuk nu, jag som tänkte dra ut i helgen och ha lite kul .. det känns som om jag behöver det. Jag har haft mycket den senaste tiden som bara väntar på att försvinna från mina axlar.. men för någon anledning så stannar det kvar? Men men, Jag har iallafall fortfarande ont i halsen men inte som på dagen vilket är skönt. Men jag ska ändå ladda upp en ny kopp med te. Har svårt för att välja vilket te jag ska ta? Blackcurrant, forest fruit, blue fruit eller lemon? hmm ..



Är det bara jag som är en te älskare?


hihi

En msn konversation med Roggie



Någon som har någon anning om vad vi snackar om? tihi Ciiz är lite busig :$


Fel

Hon skulle visa upp klänningen, den enda hon visar är sina bröst? vilket förstör ALLT.
Dock tyckte jag att klänningen va snygg kankse lite för kort men jag gillade paljetter på. Vad tycker ni?


This or that


Ursh nej

haha är jag den enda människan som inte tycker om henne?
"Så ser ni vad vi har här, det är så här man lever i hollywood, champagne, morgonrock och brasa det kan inte bli bättre" hahah jag tål HENNE INTE!


Inte min dag

Jag har så fruktansvärt ont i halsen och ont i huvet OCH ont i min tand, haha kan det bli värre? Det här är inte min dag känner jag .. ska sitta hemma ikväll och dricka ett överflöd av te.




Stress

JOBBET VÄNTAR!, HÖRS SEN!


RSS 2.0