Annonser från BloggPartner

Nattinatt

Det blev inte så mycket update idag, och det beror på att jag inte har haft tid. Och nu är jag alltför trött för att skriva något mer. Vi hörs imorgon!


Kvällens låt






Ciiz like

Det blev en liten runda iallafall, jag kunnde inte gå därifrån tomhänt kännde jag. Kom därifrån med 3 saker.



Paljett jacka New Yorker - 379 kr
Lack leggins - Vera moda 169 kr tror jag?
Maybelline Affinitone - 119 kr


Pusshej

Nu ska jag iväg, KYSS SÅ LÄNGE!


Cherry





Iväg.

Jag var så seg i morse så jag hann aldrig uppdatera något, jag beklagar det ifall ni saknade mig vilket jag vet att ni gjorde hiihi, love being me! kom hem för en halv timme sen, har precis ätit och ska snart ta bussen för att möta upp Roggie och Chatila, vi ska ta en runda i forum. Behöver något nytt i min garderob. Funderade på dom där lack leginsarna ni tyckte att jag skulle köpa, vi får se som sagt.



Hur ska jag klara av mågra timmar med dom :O?


Godnatt





Godnatt Bitches, vi hörs imorgon!


Like & dont



Jag gillar dom här skorna, dom är skit snygga.. förutom att det är ett hål i fram vilket gör att man kommer att frysa om fossingarna om det är vinter ute. hihi.




Det ser bara ut som om byxerna har gått sönder och sen ha limmat ihop dom med tyglappar?, skitfult!


Dagens fråga



Har tänkt att köpa ett par snygga leggins från Vera moda, men frågan till er är vilken av dom här två legginsarna är snyggast?


Music make me lose controll







Fruktsallad

Sitter och vräker i mig te och fruktsallad, där ser ni jag är inte alltid så onyttig, då syftade jag på allt godis jag stoppar i mig haha. Det är faktiskt frukt också. hihi.


En snabbis

Nu ska jag kila ut och möta upp anna en snabbis,
ska förbi centrum och köpa cigg också. ! Kyss så länge.


5 things



Jag älskar nyponsoppa, jag börjar min dag med det och avslutar den med det.

Jag rökte första gången när jag va 11 år, jag och en tjejkompis hittade ett oöppnat cigg paket ute, så vi rökte upp allihopa. Sen när jag skulle hem så var jag jätte rädd att mamma eller pappa skulle känna lukten.

Jag hatar kaffe, det är så otroligt äckligt. Jag drack det mycket när jag va liten, då jag smakade av pappa hela tiden. Kanske darför jag inte gillar det längre?

Jag hade min första fylla när jag va 15 år, jag och en tjejkompis satt och klunkade en vodka. Och så dumma som vi var så gick vi ner på fritidsgården dyngraka. Sen blev det ett telefonsamtal hem. hihi.

Jag har sen länge velat göra en bröstoperaton, jag lever bara en gång och jag vill ha stora bröst. Så varför inte ta chansen.


Ed hardy

Ed Hardy visst är det ett snyggt märke?, som lanserar snygga kläder, och accessoarer för både män och kvinnor. För er som gillar märket precis som jag, så finns det två hemsidor ni kan kika in på.



Kläderna hittar ni på dom här två hemsidorna
http://edhardyshop.com/
http://www.stayhard.se/


Ciiz tipsar

För er som är ett stort fan av Michael Jackson, så har jag hittat en tröja med ett tryck av honom. Och den finns att köpa på www.nelly.com för 499 kr.


Första advent

Städningen är snart klar, har lite kvar och göra sen är jag fri, woho! Föresten är det ju Första advent idag, då tänder man det första ljuset. Och vad ni ska göra vet jag inte, men jag ska iallafall baka pepparkakor ! hihi


Fyfan

Jag hittade ett sånt hemskt klipp på en tjejs blogg, det är så hemskt. Och jag kan inte förstå hur människor kan ha ett sånt kallt hjärta och göra något så hemskt?
(Känsliga tittare varnas)



Och allt det här bara för att ni ska få eran jävla päls mössa, päls vantar, päls halsdukar. Djuren ska behöva lida till döds, just bara för att ni ska få gå runt med något som ska vara äkta? Fyfan för er ! Människorna som gör det här mot djuren borde skämmas så otroligt, och sen ni som bär pälsen!

Förbjud pälsdjursfarmning i Sverige - skriv på namninsamlingen!
http://www.djurensratt.se/portal/page/portal/djurens_ratt/forbjud-palsfarmning




Storstädning

Nyvaken och seg i huvudet är jag alltid den här tiden på morgonen. Har precis släppat fram dammsugaren, det är dags för stor städning i mitt rum, det ser ut som ett bombnedslag kan jag lova er. Ingen vacker syn. Lite musik som spelas i rummet medans städningen pågår är ..








Hörs imorgon

Det blev en hemma kväll trots allt, inget röj för min del. Det är skönt att bara ta det lungt ibland, speciellt om man är så trött som jag är ikväll ! . Vi hörs imorgon älsklingar. Ha en bra kväll!



Sexig mun jag har, Kyss!


Kvällens låt


Den här låten är nog den bästa som jag har hört med Snoop dogg någonsin, just för att det inte är hans musikstil. Självklart sjunger han många bra låtar, men den här är min favorit! 
  Snoop Dogg - Cant Say Goodbye


Mums

När jag kom hem och stod innanför dörren så känner jag lukten av pepparkaksdeg. Så står mamsen i köket och gör det. Tror ni att jag kunnde hålla mina söta fingrar i styr då?, nej absolut inte. Vem tycker inte om pepparkaksdeg?


Shoes

Hittade dom här stövlarna, dom va skit snygga inte sant? ;)


Promenad med Anna

Vad händer en lördagskväll som denna?, Roggie frågade om jag ville med ut med han och Chatila på någon krog.. men de har jag ingen lust till längre för jag har huvudvärk och är snuvig, feber? Så jag har suttit och snackat lite skit med Anna på msn, så vi ska mötas ute klockan 7 och ta en promenad. Sen röra oss hemåt, Och lite senare blir det nog film med mums. Det är vad som händer ikväll, haha en spännande Lördag kväll va?



Vi hörs när jag är hemma, KYSS SÅ LÄNGE!


A secret



Visste ni att jag har så länge jag kan ha minnas drömt om att få åka en Hummer limo? Bli upphämtad till en fest, eller gifta mig rikt så att min man har råd och köpa en, och självklart ska jag ha en egen chaufför också.


Mjou

Kläderna Passar perfekt till julafton? haha kss kss ..




Låttips med Rihanna


Rihanna - Photographs (Feat. Will.i.am)


Rihanna - G4L



Rihanna - Rude Boy


Hiss or this?



Vad tycker ni?, själv tycker jag att dom va en DISS.


Wohoo

Självklart hade flera svaret på vad jag åt till middag, men bara EN svarade först.
Och här har ni hennes blogg http://sness.blogg.se/ CHECK IT OUT!


Lördag

Ätit tårta, ätit bullar och ätit godis. Nu är Ciiz mätt och belåten haha. Idag är det lördag och jag har absolut ingeting planerat, sen är det ett riktigt dåligt väder ute också, med regn i luften.. vad kan man då göra? Ut och klubba har jag lust med, men ingen annan.. det blir kankse en hemma kväll med film och mys istället, någon som vill hänga på?


mot sis

Nu ska jag åka, tror ni att hon blir glad för presenten :)?


Grattis syster.

Godmorgon godmorgon, filmen va riktigt bra, så för er som inte har sett New moon måste se den. Dock tyckte jag inte om slutet, det slutade så konstigt så nu är man ju tvungen att se 3an också, som dom håller på och spela in nu. Som ni vet så bokade vi aldrig biljetter utan vi åkte bara dit och chansade på att det skulle finnas kvar, och de gjorde de.. fick panik i kön när platserna minskade för varje sekund. haha. Iallafall, har precis duschat, ska göra mig iordning snabbt, ska vara hos min syster vid 1 tiden, hon fyller år idag. Så ska dit och fira henne ett tag. Vi hörs efter? PUSS!!


Biodags

MOT SKÄRHOLMEN !



NU KOMMER VI ! :D är hemma efter midnatt, så det blir ingen mer update. Puss och kyss.


Bio tajm

Förbannad jag är!, det går inte och reservera platser och det gick inte häller att köpa några. För att mitt kort inte funkade. Varför ska allt vara så j*vla komplicerat hela tiden.. suck. Så nu ska vi chansa på att åka dit och HOPPAS att det finns några biljetter kvar till New moon som går klockan 21.10.

Jag älskar bio, men just nu hatar jag bokningsskiten !!!


Middag

Vet ni vad jag åt idag till middag?, den som gissar rätt får en länkning.
Muhahaha..



LOVE BEING YOURSELF

Hur kan man äta sig så otroligt fet?, jag ska inte låta som Kissie och trycka ner överviktiga människor, absolut inte. Men det finns en gräns, varför vilja äta så otroligt mycket och se ut sådär?, Jag kan inte förstå det.. men trivs han med sig själv och gillar det han ser, så why not.. LOVE BEING YOURSELF!


Fredag

Det blev ingen uppdatering i morse, tyvär.. men jag hann inte. Men nu är jag här efter ett antal gånger försökt komma in på internet. Och tillslut gick det, jag hade tydligen ingen internetanslutning :S! iallafall idag är det fredag, och jag sitter och kollar på SF just nu för att hitta bra biljetter och platser till New moon. Tänkte gå på bio ikväll med veronika. Vad ska ni göra ikväll ?


Stjärntecken

Vågen 24/9-23/10

Torsdagen blir inte särskilt spännande. Vissa nöjen lockar men du väljer att satsa på andra saker.

Någon mer än jag som är vågen :)? hihi


Shoes





Dom här snygga skorna hittar du här


Saknar



 Allt spårade ur, allt förstördes. Varför var det nödvändigt att det skulle hända? Jag hade dig i min armar.. jag ville inte släppa, jag ville inte förlora..  tyvär blir det inte alltid som man har tänkt sig, vi hade fel.

Tiderna förändras och stunderna blir minnen..


Home

Woho Ciiz is home, det fick snabbare än vad jag trodde hihi. Vad bra då, för då hinner jag uppdatera.


stress

Duschat, ätit, sminkat mig, valt ut en outfit, och det återstår bara att platta håret sen ska jag iväg mina älsklingar. Förlåt för dålig update men jag har inte haft tid, sen har jag varit så stressad också. så har knappt hunnit andas känns det som. Blir det inget mer update idag, så hörs vi imorgon!



Mammas spaghetti och köttfärsås :D


Morgonens låt




A secret..



När jag var yngre, vågade inte jag och min tjejkompis gå in i hennes garderob.. för vi trodde att tomtenissar gömde sig där.


en underbar morgon?

Godmorgon snyggingar, sitter här och har gjort mig klar. ska bara platta till håret lite. Sen är det dags att ge sig iväg. Så är jag hemma efter 16.00.




nattinatt





Lyssna och njut, för nu ska jag kolla på min serie och sen är det sovdags! Godnatt älsklingar. I need my beauty sleep


5 things



Jag har en gång i tiden varit beroende av Zlatan, han fyller år 2 dagar innan mig, så varje år brukade jag äta en muffins som jag tände ett ljus på, för att fira hans födelsedag. Stalker?

Jag har
en gång i tiden gillat rock, men nu är det rnb som gäller.

Jag slutade tro på tomten, när jag hittade pappas tomtemask i garderoben.

Visste ni att sen jag var liten så älskade jag bumbibjörnarna, och jag gör det fortfarande.?

Mina största idoler va Spice girls när jag va yngre, och jag tycker fortfarande att dom är världsbäst! deras låtar äger, även fast det är kanske 10 år sen, eller är det mindre??








yeaaah

HAHAH wohoo im the best, nu har ni ett tecken på att jag verkligen är bäst ! Jag vann hihi (a) Man skulle skriva en fråga, som alltså skulle va den konstigaste frågan. Och den som ställde den konstigaste skulle vinna. och självklart vann jag.




I just love Candy

Sitter här och njuter av mitt te och min marabou, haha jag vet jag börjar bli tjattig med min marabou.. men som sagt jag kan inte motstå sötsaker, det börjar bli ett problem faktiskt, inte så att jag börjar gå upp i vikt men hur bra är det att gå runt och äta på en marabou varje dag?. Hur ska man dämpa sötsuget? har ni något tips?



Så farligt är det väll inte .. det är bara lite godis.. :$


Duschen

Nu ska Ciiz hoppa in i duschen, jag kan se i era ögon hur ni föreställer er att ni klär av mig .. med er blick.. grrr!




Lite shopping.

Det blev en liten shopping runda iallafall, Hittade inget speciellt så jag kom bara hem med några grejer. Slänger upp bild.





Eyeliner - Viva la diva 65 kr
Mascara Loreal - 115 kr



En fin Födelsedagspresent som jag har köpt till min syster inne på Guldfynd. Och vad det är avslöjar jag inte hihi.



Kofta - Gina tricot 199 kr

Kommer ni ihåg paljett jackan jag slänge upp en bild på som jag ville ha som kom ifrån H&M?, hittade den men tyvär fanns den inte i min storlek, det va helt slutsålt.. Mer tur nästa gång.


Det är bara så Ciiz



Vill du lukta gott? Köp då body butter från The body shop. Då luktar du gott hela kvällen. Det går inte att motstå lukten, jag äger själv två styckna. Då Jordgubb och Kokos. Dom hittar du på The body shop för 165 kr styck.



Martini glas, hur snygga är inte dom, speciellt som svarta. Jag letade efter dom svarta, men hittade dom aldrig någonstans. Så på min födelsedag så köpte syrran 6 styckna till mig. Hon åkte genom halv stockholm, bara för att köpa dom till mig, gulligt va.



Sist men inte minst, LJUS! Hur fint och romantiskt är inte det? Jag älskar ljus, eller jag verkligen avgudar ljus. Hela mitt rum består av det haha och helst i rött.


Tråk väder..

Jag tror nog inte att det blir någon shopping idag, det har kommit något emellan, så jag ska dra iväg om 1 timme skulle jag tro. Vad ska ni göra idag i det här tråkiga vädret?

Är det inte bio väder idag? En hemma bio skulle sitta fint.


Musik

Bara för att jag är så söt, vacker, underbar och ursnygg så lägger jag upp en låt till er läsare. Och då menar jag en bra låt. Tillskillnad från er andra som lägger upp skit låtar. Muahah!




Onsdag

Godmorgon älsklingar, idag är det onsdag och lönning. Tänkte åka in till stan vid 6 tiden och kolla på dom där två plaggen jag la upp igår, och sen en present till min syster. Behöver självklart en mascara också, och kankse en kräm? Och sen så kommer det julklappar också, men det köper jag någonannan dag. Jag får ont i hjärtat när jag tänker på att det snart är julafton, för då svider det i plånboken, när det ska köpas så mycket julklappar. haha är jag bara snål, eller ekonomisk?


Godnatt


GODNATT! <3




Like & dont.


Sötsaker, allt från Lussebullar till söta Cupcakes. Vill du impa på mig?, av med tröjan.. fram med kaveln och baka söta kakor till mig. Då faller jag, haha!


Kan du baka såna kakor, så är det ett extra plus i kanten..


FULA SKOR, Varför sätter man på sig något så fult.. jag kan dock inte förstå det. Då går jag hellre utan skor, skulle inte ni det än att sätta på sig dom här skorna?



Gjort på en gammal soffa?..


Ciiz want


Imorgon kommer pengar, och jag känner att jag bara vill göra av med lite, lite av pengarna kommer att gå till en födelsepresent till min syster som fyller år på Lördag. Sen ska jag unna mig något till mig själv, hmm?.. Jag har lagt mina ögon på dessa två plag. Som jag la upp bild på för någon dag sen. Snygga va?




Visste du att..


I London kan du köpa världens dyraste kaffe, bara 600 svenska kronor för en liten kopp. Men kaffet kommer från en katts rumpa. Processen som asiaterna har uppfunnit är ganska enkel: man låter en afrikansk sibetkatt äta kaffebönorna och låta bönorna passera tarmkanalen, därefter rengörs bönorna, rostas och skickas iväg.


Filmtips

För er som inte har något speciellt och göra ikväll, och inte ska upp tidigt kan ju ladda ner en film och glo på. Jag lägger upp ett filmtips här, enjoy!


Busy

Hej älsklingar, det känns som om det har varit jätte dålig uppdatering idag. men jag har inte riktigt haft tid. Det är inte lätt att vara Ciiz. hihi


Cherry



Löjligt..

Klockan på bilden är världens dyraste klocka och kostar 12 miljoner kronor,  Skulle ni kunna betala så mycket för en klocka?


Music




scch..



När jag va liten, så trodde jag att min säng kunnde flyga, så jag åt salami smörgåsar i sängen precis som pippi gjorde. eller så brukade jag använda mig av karlssons kalasklister (då vanligt lim)


Rätt svar

BILD NR 3 Var rätt, Och juulea hade rätt svar och gav mig det först. Så här har ni hennes blogg.
http://laadiva.blogg.se/


Natti

Sovdags för mig nu!. När jag va på väg hem från tåget så var jag ju självklart tvungen att stanna till på ica och köpa godis, ovanligt va? haha. Klockan 23.00 ska jag kolla på CSI new york. Puss och godnatt!


Mot storängen

Ska springa till tåget nu, ska möta upp Rico i Storängen. Vi hörs senare eller imorn.
Ha det bra bitches!


Swenska tjej - It's the grej!


Dagens fråga.


Vilken av dom här fyra bilderna, är min riktiga ögonfärg?, Den som svarar rätt först får en länkning.


BILD 1



BILD 2



BILD 3



BILD 4




Ciiz like


Ett par snygga stövlar, visst var dom fina?.. vill nästa äta upp dom.
Lika mycket som ni vill äta upp mig, hihi.


Bilder säger mer än tusen ord?

CIIZ IS HOME ! jag har precis ätit middag, spaghetii & köttfärsås blev det. Låter gott va? jag kan lova er att de var det. Iallafall, sitter och kollar igenom lite bilder på datan jag hittat, håller på och radera gammalt skit...finns bilder jag ska spara också, från olika minnen med olika personer. Tänkte slänga upp några.




























LBM

Godmorgon älsklingar! Nyvaken, Nyduschad & Nyfixad. Älskar att vara Ciiz ibland! Älskar inte ni att älska mig? Ska iväg nu, vi hörs senare. Kyss på kinden.


Nattinatt

Ååååååååh idag är det söndag, och om någon timme så är det Måndag och jag hatar måndagar, för då är det jobbet man ska till i en hel vecka. Ursh... Ligger hellre i sängen och latar mig än att gå upp klockan 7.  Jag känner mig bara för att göra mig iordning sätta på sig snygg kläder, och dra ut på någon klubb och dricka öl. Mums vad gott. Tycker inte ni om öl?



 GODNATT, CIIZ HAR TALAT !


Beslutångest


Någon av dom här två skorna, ska jag köpa.. Hmm vilken av dom tycker ni?
HJÄLP MIG!


Ice cream girl.

Vaniljglass med Ciizs chokladsås, visst ser det mumsigt ut? Yes i know... Love being me.


Hittills under 2009 har jag

Hittills under 2009 har du:

Druckit alkohol? - Ja
Snusat?- Ja, provat.
Rökt vattenpipa?- Yes i love it.
Däckat?- jaa :$
Fått ett sugmärke?- haha ja.
Har haft oskyddat sex?- Min ensak.
Gjort något dumt?- Jag är en djävul 
Gjort något som du ångrar?- Ja de Mycket grejer..
Strulat med ditt ex?- Ja de har jag också gjort.
Sagt nej till sex?- Ja
Fixat dig i timmar?- haha ja :D
Sovit brevid någon av samma kön?- ja
Sovit brevid någon av motsatt kön?- ja
Lekt med någons känslor?- ja tyvär..
Gråtit dig till sömns? - yeah..
Gråtit framför någon du älskar?- Har aldrig älskat.
Har haft sex ute i skogen?- Ja (a)
Vaknat av att du gråter?- Ja
Badat i havet?- ja
Har haft snöbollskrig?- Ja, och jag hatar det.
Sett en hel fotbollsmatch?- Ja fan
Inte sovit på en hel natt?- några gånger ja.
Varit på sjukhuset?- ja
Sovit i över 12 timmar?- 15 timmar.


Tråk söndag

Nu har jag lagat mat och ätit, mums vad gott det var. Det blev makaroner med köttbullar haha, är man lat så är man. men men Ursh vad jag är trött, ska nog hoppa in i duschen och göra mig iordning för att möta upp Chatila och Roggie. Jag får se som sagt, har inte lust till att göra något, jag hatar söndagar... suck



Slänger upp en låt på samma gång också.


Förvirrad



You used to be so good.
And then you changed and flipped on me.
So tell me what's the reason all this time you've been preaching, acting like you know everything.
Look into my eyes, and tell me what you see.
Was what you got worth losing me?
Now all your lies has caught up with your game.
It's a different picture, but in the same old frame.
Don't be confused and think that I
wanna be back in your arms because
I closed that door along time ago.
It' will never be the same,We'll never be that way again.
Cuz you can't take back those tears..

 



 


T-Pain Up and Down

Dagens låt


Visste du att..


This or that?


Julklappar?

Alla har börjat prata om vad dom önskar sig i julklapp, jag då? jag har ingen anning om vad jag vill ha. Det känns som om jag redan har allt jag vill ha. Jag vet tre saker jag önskar mig.
Vad önskar ni er?



Första säsongen av 90210, Sen en laser behandling som ska ta bort mina 3 ärr jag har på benen, efter att jag blev attackerad av en pitbull. Sen självklart massvis med presentkort på olika klädbutiker. Lite tråkiga julklappar, men jag vet inget mer..


Love being me

Mobiltest
Vad heter din andra kontakt? Adam
Känner du nummer 20? Bobo - ja de klart!
Vad heter sista personen i din lista? Özkan
Vad står det i ditt senaste sms? "Ska ja komma till stockholm och hämta dig?"
Vad svarade du? Ja det ska du :O
Vad står det i ditt trettionde sms? "haha ja kanske lite dragen (a)"
Vad står det i ditt fyrtionde sms? "Ring mig"
Vad står det i ditt femtionde sms? "Kan du tacka din kompis som jobbar på tåget för attt han inte gav mig böter"
Vad står det i ditt sextionde sms? "haha :P hur äre annars då Ciiz?"
Vad står det i ditt första sms? "haha Ohaa okej"
Ringer du mkt? Njaa ibland
Smsar du mkt? Love it
Abonnemang? Comviq
Skulle du klara dig utan mobilen? absolut inte


tjockis

Från Desperate housewives till 90210, en grymt bra serie iallafall. Har ätit upp en hel ostbågs påse, och en hel marabou, undrar du hur jag orkar? jag får i mig allt. hihi..känner dock att jag börjar få ont i magen. Men det kan jag ta. CIIZ LOVE GODIS!

Naomi spelar med i 90210, Är hon inte vackar? Love her!


Mumsigt

Desperate Housewives dags ! Hörs vi inte sen, så hörs vi imorn take care bitches!


Filmtips

För er som inte har något och göra en lördag kväll som denna. Så köp hem godsaker och sätt på en film här får ni en trailer på en film som jag tycker är bra, en tjejfilm?


DAGENS DISS

Går till ... TAAAAAAADAAA!!

HAHA! ett gott skratt förlänger livet, är det inte så?


Lördag kväll


Ciiz is home, var som sagt ute en sväng och självklart köpte jag hem godsaker tills ikväll. Jag tänkte kolla på desperate housewives, eftersom jag har missat så många avsnitt nu. Vad ska ni göra ikväll?


Ut en snabbis

Ska ut en snabbis och ner till Ica och köpa godis, och möta upp Sandra, Roggie & Tommy en snabbis!
Hörs sen, puss


ohjaaa..



Roggie han är min din bitch !! HAHA


Like & dont like




Hur läcker är inte den? Den här bilden har varit med i ett tidigare inlägg, men är det någon som vet vart man kan köpa den? vill verkligen ha en sån hihi.

Armband - jag älskar fina armband, helst med massor med grejer på. Hur snyggt är inte de här armbandet?




Sf bio - när man vill gå på bio, så är alla biljetter slut. det finns ett fåtal kvar men som inte går att boka. haha ja vet det är inte deras fel, men dom borde göra fler salonger. Så att lilla jag slipper vänta tills nästa helg för att se filmen 2012.





Ciiz like






Klänning 99 kr
Jacka 249 kr
Cardigan 299 kr

Kul med en annan färg på klänningen, alla tjattar om den svarta. Så varför inte rosa?
Allt kommer iallafall från H&M. Kläder som ska inhandlas nästa vecka. hihi.


Lyssna..

En grymt bra låt.


En vild kväll

Det va en galen kväll, för mig blev det bara några öl?, men dock spårade kvällen ur. Från en chill stund med en öl i handen till, hot och skrik? Blev så fruktansvärt arg, på en människa som senare drog efter ett antal försök att slå sig fri från mig. Jag var så arg Att all min ilska gick ut på en stackars kille. som va helt oskyldig, och full och helt vilsen. Dock känner jag honom från barndomen. Men har inte träffat honom på ett antal år. Hon stod och ropade felicia till mig? vilket inte är mitt namn, och va aldrig tyst vilket bara gjorde mig ännu argare. Brände han nästan med min cigg på hans kind, ifall min killkompis inte hade dragit bort mig. Känner mig så elak nu dagen efter. haha Ursh.. Tack T som försökte lugna ner mig, men dock inte lyckades eftersom jag istället drog hem. haha. Nu låter det som om jag är en bråkstake vilket jag absolut inte är. Men saker hände, som jag inte har tänkt ta upp här. Så kvällen slutade som den gjorde. Hur var eran kväll?



Fyllekäk, hur kan man motstå en kebab tallrik?



Jag och David gjorde en PINSAMT salt och salt teater, på fyllan?


Svar på frågan

Elsa om New moon: vem tycker du är snyggast av killarna i twilight? :)

Svar:
Ingen av huvudpersonerna är snygga överhuvudtaget tycker jag. Men killen som spelar med i första filmen. Minns inte hans namn men jag slänger upp en bild på honom. Han är snygg! riktigt snygg. Dock inte på den bilden. Puss


beer

NU ÄR DET DAGS FÖR ÖL ! PUSS OCH KRAM ! uppdaterar imorn med bilder.


idiot

Blir så irreterad på otrevliga kunder, som ber om något. Som idag på jobbet

Kunden - Ursäkta, vart ligger kycklingen?
Jag - Aa den ligger här borta, jag kan visa dig.
Kunden - Men det ligger ingen där..
Jag - Jaha gör det inte?, jag packade precis upp det sista vi hade, så nu är den tyvär slut.
Kunden - SLUT? nej du kan inte göra såhär.
Jag - Vadå?, hur menar du? :O
Kunden - det är faktiskt fredag och klockan är halv 4 .. så du kan inte göra såhär. Jag är advokat och ska prata med din chef.
Jag - eehm .. okej? Visst han är här borta.

Varför skrika på mig?, är det mitt fel att du kom försent, när kyckliingarna redan blev köpta av andra. haha j*vla dumhuvud! hade fan lust och nita honom där.


New moon

TYPISKT! Kollade in sf.se för att boka biljetter till twilligt två, imorgon.. och självklart är alla biljetter slut. Finns ett fåtal kvar men dom går inte att boka.. jag som så gärna ville se den filmen.. då får det väll bli nästa helg istället då. Har någon sett den föresten?


Öl dags

Nu ska jag hoppa in i duschen, jag har haft hur länge som helst på mig, men självklart ska jag vänta tills det blir brådis. Ska nämligen möta upp Roberto, en kompis som jag inte har träffat på år och dar. Vi ska ner och ta en öl, sen möter vi upp 2 andra där också. hihi. Som sagt det är fredag, jag förkännar en öl.


grrr







Kanske något man ska överaska killen med? ;)


Hiss eller diss


HISS ELLER DISS??? hahaaha


Jobbet

Sitter här med mitt Lemon te nu, och ska bara platta håret och sen röra mig iväg mot tåget. Idag är det iallafall fredag och jag har ingeting planerat, det va snack om bio? Men jag vill hellre sätta mig på krogen och ta en öl? hmm .. vi får se hur det blir. Det löser sig alltid.

Snygga kläder va? Ciiz like.
  

(Klicka för större bild)


A secret..



När jag va liten och Innan jag hade lärt mig att det hete Katt och Krokodil så sa jag.
Bjooj och Trokodil

Och för något år sen så fick jag veta att det hete FÖDELSEMÄRKE, och inte FÖDELSEDAGSMÄRKE som jag brukade säga HAHA.


Nattinatt

Det har blivit lite dålig update idag, och det beror på att jag har haft lite annat för mig. Så jag ber om ursäkt, för jag vet att ni älskar att läsa min blogg det förklarar ju varför mina besökare höjs. Och TACK för det ! Dagen börjar närma sitt slut, och det är dags för lilla mig och gå till sängs. Men först tänkte jag bara slänga upp dagens låt, eller ska jag kalla det "kvällens låt" nu. Här har ni den.
PUSS & GODNATT




Någon som vet vart den finns och köpa?

Rob om Sanning: Haha, jag måste fråga, vet du vart man får tag på en sådan bok? :)

Svar, Nej tyvär jag har faktiskt ingen anning vart man får tag på en sån bok, men sök på google eller kolla i närmaste bokhandel :) Någonstans måste den ju finnas. hihi


Filmtips

För er som inte har något att göra en regnig kväll som denna, så tycker jag att du ska ta och ladda ner den här filmen. den är sevärd. En mycket bra film.


grrr

Snygg jag är! Love being me


Sanning



Så sant..


Mmmm marabou..

Hemma nu, sitter och mumsar i mig en marabou, någon som vill smaka?


Utgång

Ska bara byta om till min mjukisdress, ska möta upp Jasmina en snabbis klockan 7.. Vi ska ta en liten promenix in the hood. haha. Föresten så Hittade jag ett par snygga skor, eller vad tycker ni?




Bortglömda?

Sådär nu håller programet på och kollar igenom hela datorn efter virus och skit, ännu har den inte funnit något. Iallafall.. från datorer till serier. Jag satt och tänkte på tv serier.. då menar jag serier som gick när man va yngre. Som Nya tider, Skilda världar, Vita lögner, Rederiet. Är dom serierna bortglömda? dom va ju skit bra.. Vilken va eran favorit? Min favorit var iallafall..



Jag får rysningar i kroppen när jag hör på låten, den väcker många minnen. Som när man va liten och skulle bada så lekte man jämt Baywatch. Jag tror nog inte att jag va den enda som gjorde det. hihi


Virus

Jag tänkte installera någon skiva på datorn, som tydligen ska ta bort all virus och spionprogram på datorn. Mamsen köpte den, så jag tänkte prova det på min dator också. Den har blivit så seg på sista tiden. Och internet kan avslutas utan att jag hunnit spara det jag har hållt på med, hur kul är det? ska iallafall prova, och se hur det går. Lär ju inte vara så svårt ellerhur? Är min data sjuk, så måste jag bota den hihi. Som sagt jag har ett stort hjärta.




Stress

Godmorgon godmorgon, jag hinner inte uppdatera något förutom det här inlägget, som är helt menningslöst eftersom att jag känner mig så stressad så jag hinner inte skriva något vettigt? haha. Hinner slänga upp en låt iallafall. Enjoy.



Föresten jag gjorde om min header igår, visst blev den fin?


Scch aa secret



När jag gick på högstadiet, så gick kenza klassen bredvid mig. Jag hånade jämt henne, jag skrattade åt henne. Och tyckte att hon va allmänt ful, med sin punkar stil. Och kolla nu några år senare, så har hon blivit otroligt vacker.. DÄR FICK JA!!


Suck on that *****

Jag fick en kommentar som nog var dagens höjdpunkt, självklart så var det från en anonym.
som skrev "Du försöker att vara Kissie men du kommer aldrig att bli som henne. så sluta försöka. du tror att du ser ut som henne HAHA"

haha jadu vart ska jag ens börja? Synd att du visa dig som anonym.. men du lär väll se de jag skriver ändå. eftersom ditt ip nummer har poppat upp ett antal gånger. Det roligare med det här är att du tror att jag skulle vilja eller försöker att vara som henne? Vad får dig ens att tro det? Kissie har blivit känd för sin blogg, okej? Men innehållet i hennes blogg är helt världelöst.. de enda hon skriver är dumheter, som trycker ner och får folk och må dåligt. Det är inget jag försöker uppnå. Sen att jag tror att jag skulle se ut som henne LÅTER BARA ÄNNU MER ROLIGARE! för det första så har jag inte spruttat in skit i mina läppar för att se ut som en anka just like her. För det andra, så går jag inte runt med 2 kilo löshår i huvudet. Utan jag har äkta. För det tredje, ville jag se ut som henne så skulle jag automatiskt bli påkörd utav en buss, för efter den olyckan så skulle jag mer likna henne.

Do you get it?


Något jag ska göra en dag i livet

Jag har länge velat åka till Usa, New York. Och fira nyår där nere. Hur kul skulle det inte vara?
Då samlas över en halv miljon människor och firar tillsamans genom att samlas på Time Square för att räkna ner sekundrarna och se en boll "New Year's Eve Ball" som släpps från flaggstången på One Times Square. Någon som ska med ?





Ciiz vill göra det, Ciiz ska göra det..





Cake

Ni vet att det här är tårtor va?, de kan man inte tro .. Snygga va.


Love

När man ser dom här bilderna, saknar man inte kärleken då .. ? Dom flesta jag känner har sakt "jag hatar kärleken" Hur kan man hata den? man ska älska den.. man blir sviken, man blir sårad, man blir besviken men det tillhör.. tyvär.


Dress..

Kollar runt på lite klänningar, och jag hittade dom här två, visst var dom snygga?


Hmm..

En hemma kväll idag tänkte jag, regnigt väder like always.. tänkte sätta på te och äta massor med chokladbollar och kolla på Paradise Hotel, eller desperate housewives? svårt val ..

Jag blev inte bra på kort idag, så ni får nöja er med att kolla på mitt vackra hår eller den vackra bakgrunden.



Ciiz like




 



Vill se..

Den här värkar va en rolig film, vad tycker ni?


Rumpor?

Dagens ämne, rumpor haha! En kille med en snygg rumpa hur sexigt är inte det? Alla tjejer älskar rumpor, har jag fel så rätta mig. Finns en kille på jobbet som ska vara där tills på fredag, han är byggare. Jag kan knappt jobba när han är i närheten för att jag verkligen vrål glor på hans rumpa. Jag kan inte låta bli, är jag bara knäpp eller är jag den enda som tänder på snygga rumpor?


Morning

Lovers N haters, hur står det till? Nu är jag klar och ska snart bege mig till tåget. Jag tänkte bara slänga upp ett inlägg först, så att ni vet att ja lever hihi. Vad tyckte ni om underkläderna jag la upp? visst va dom snygga. :O
Som sagt jag ska snart röra på mig, så hinner inte skriva mer. Måste puddra näsan lite.
Vi hörs om några timmar, // Love being me


Confused..

Ibland blir jag bara så trött på allt.. Fråga mig inte varför för jag vet inte. Jag gömmer mig i en bubbla, och försöker ignorera allt som händer runt om kring mig. Jag orkar inte tänka, jag orkar inte kolla, jag orkar inte bry mig. Man har en önskan, och den uppfylls .. sen går man bara runt och väntar på att den ska krossas och förstöras.. man vill inte tro på det, man försöker inbilla sig själv att det alltid kommer att vara såhär, att man alltid kommer att gå runt med ett leende på läpparna. och njuta av dagarna.. Men tillslut kommer den dagen, du kämpat för inte skulle komma.   Och ...

Ensam står du där.. och undrar varför?


Ciiz want



Visst är dom söta?


Like & Dont

Jay Sean och alla hans vackra låtar, hur kan man inte gilla dom? Lyssna bara på texterna.. och sen hans röst.. Grrr.. Lyssna.




Mörka, dystra kalla och regniga höstdagar.. Ursh.. det är inget man ser fram emot när hösten kommer.


Örnsberg

Har ätit och puddrat näsan, jag ska bara byta om för att sen åka iväg till Örnsberg och möta upp ett av mina ex. Nu låter det som om jag har haft miljontals pojkvänner, men nej de har jag inte. Har bara haft 2 styckna. Och han jag ska möta upp nu, är inte den killen som va otrogen mot mig. Som jag berättade om. Just so you know. Vet inte riktigt när jag kommer hem, men hade tänkt och komma hem vid 9, 10 tiden ska ju upp tidigt imorgon. Men som sagt, det blir nog en till uppdatering när jag kommer hem. Men ni får ha det så bra tillsdess.
Puss så länge


Veckans cherry



 


This or that?


Filmtips

Tänkte bjuda på mig själv genom att lägga upp två trailers på 2 av mina miljontals favoritfilmer, Ladda ner dom, ni kommer inte att ångra er.
You got served

Waist deep


Jobbet

Godmorgon, nyduschad, ätit, sminkat, och fixat håret. Finish! Mamsen är så ond, jag råkade somna igår kväll framför tvn, så hon va snabbt framme med kameran, och tog ett kort. Söt jag är när jag sover hihi. Tycker ni inte? .. men men, jag ska snart iväg till tåget och åka iväg till jobbet. Kommer hem efter 4, då blir det uppdateringar med musik, och Ciiz like & Dont like listan, eller This or that? Kanske avslöjar jag någon hemlighet också?



KYSS SÅ LÄNGE!


Kvällens låt

Nu är klockan mycket, och jag ska upp tidigt, så det är dags för mig att sova.
jag tänkte bara slänga upp kvällens låt, så har ni något och lyssna på era gullungar. Som sagt jag är tillbaks imorn, med nya uppdateringar! Föresten är jag glad att mina besökare har höjts så mycket som det har gjort, stanna kvar.. Ni lär er att älska mig. hihi

Eminem - Beautiful


Paradise Hotel

Just nu sitter jag här i min ensamhet, haha nej nu ska vi inte låta så. Var iallafall ute en sväng och mötte upp Sandra, hon skulle låna några filmer jag hade. Men nu är jag hemma igen, har precis gjort iodning te. Som är bra för min hals, eftersom jag verkligen har SKIT ONT!. Ska kolla på Paradise hotel nu, på kanal6 sida.. eftersom jag missade första avsnittet igår.


Dagens skratt


Juletid

Snart är det Jul, det är inte långt kvar.. och lilla jag sitter och kollar runt på lite outfits, vill ni se?



Kläderna hittar ni här


Exotisk dans

Manliga strippor eller "exotiska dansare" om man ska använda ett finare ord. Är inte dom sexiga? Jag tvekar om att jag är den enda tjejen som tycker att det är riktigt dirty. Någondag måste jag hyra en, bara för att och få en lapdance hihi. Ciiz goes nasty..

"Muskulösa inoljade män

Manliga strippshower innehåller oftast en grupp muskulösa, snygga och inoljade män
 som dansar medan de tar av sig delar av sin outfit.
De tar dock normalt sett inte av sig helt nakna,
oftast behåller de en liten string som döljer det allra heligaste."



BARNFÖRBJUDET!



Hmm .. It turns me on..


Tatto

Hittade en snygg bild på en Tatto, eller inte jag utan en kompis.
Tycker ni inte att det ser ut som en äkta spindel hon har på axeln, creepy.. Även fast jag hatar spindlar så va tattueringen ball.


5 things



När jag va yngre så brukade jag klappa på våran grässklippare som om det vore mitt husdjur, men så fort pappa satte igång och klippte gräset, så sprang jag och gömmde mig.
För då va jag otroligt rädd för den.

Jag får mardrömmar varje gång jag ser dinosaurie filmerna, alltså (jurassic park)

Jag har haft tandställning, Och har fortfarande en tråd bakom tänderna.
Vilket jag ska ha i ca 5 år till.

Jag skulle kunna betala för att få kyssa T.I, haha stalker?

Min önskan är att flytta tillbaka till Lidingö, eller att lämna landet och flytta till New York.


Bara för att..

Som den klanten jag är, så glömde jag mitt vaselin hemma .. så jag impulsköpte ett lipbalm från ica. Kan inte gå runt och ha torra läppar, nej nej. Och om det glädjer er, så smakade den förjävligt äckligt. haha. Bara så att ni vet det, så ni inte får för er att köpa ett.

Och som ni säkert vet nu, så är jag Ciiz, och Ciiz är ALLTID godissugen.. så det blev en marabou också hihi. Fast det återstår inte så mycket kvar av den..



Opps (a)


Frukost

Dagens frukost, med cocktail fruit hihi, som efterätt dåråå (a)


Godmorgon

Godmorgon Lovers N Haters, Har precis gjort mig klar, ska åka om en halv timme iväg till praktiken like always. Igår blev det ingen mer update, eftersom att jag va hos A, ända borta i Rönninge.. vilket är långt ifrån mig. Vi gjorde inget speciellt, ba kikade på film.. och hade de mys. Slänger upp några bilder på det också. Jag känner nästan på mig att ni har saknat mig, iallafall lite? :$ tihi



haha jag är till och med snygg som SUDDIG! LOVE BEING ME

 


Update från Rönninge

Sitter hemma hos Ali nu, och ska röra mig mot bussen nu för att åka hem. Tar över 1 timme att åka hem, så det kommer inte att bli någon update mer för ikväll. Utan vi hörs imorn istället // Kyss

Mot södertälje

Det blev ingen dusch, det blev bad istället. hihi. Är snart klar, ska bara ta på mig något och sen röra mig mot tåget, som kommer om 25 min. Ska till Rönninge, och för er som inte vet vart de ligger så är det mot Södertälje. Jag vet inte riktigt när jag kommer hem, men jag hade tänkt och kolla på Paradise hotell som har premiär idag. så det lär inte bli så sent, med tanke på att jag också ska upp tidigt imorn.. PUSS PÅ ER!


Saker Ciiz inte kan leva utan


Musik, Mobil, Kebab, Smink, Datorn, Pengar.. det är självklara saker som man INTE kan leva utan. Som ni säkert har märkt så är jag ett matvrak så självklart måste kebab finnas med på min lista, äter allt jag kan få tag på. Sitter lixom nu och mumsar i mig chips. HIHI ! Det är gott, kan ni klandra mig? Men men , nu ska jag ut på balkongen och knäcka en cigg, och sen hoppa in i duschen och fräsha till mig lite..

 


Söndagens två DISSAR



Idag dissar jag skor, riktigt fula skor.. jag kan dock inte förstå hur man kan utsätta sina fötter för något så fult. Hur kan man ens tänka tanken på att köpa så hemska skor, haha SUCK!


 

Jag är så trött på Alexandra "Kissie" hon sitter och trycker ner folk, det är de enda hon skriver om på sin blogg, om hur människor ska se ut och vara, för annars är dom smuts i hennes ögon. Är det bara jag som tycker att hennes blogg har blivit tråkig? Hon skriver bara om samma sak, hon försöker hitta det minsta lilla fel, för att sen trycka ner någon till botten. Och sen sitta och klaga på att alla som är överviktiga är äckliga och fula, människan är ju bara blåst.. Nej ursh min DISS går till kissie.


Godmorgon

Godmorgon mina hjärtisar, har ni sovit bra? Jo tack det har jag. Idag är det söndag, vad jag verkligen inte har lust med en måndag.. suck suck.. Har precis ätit frukost, Och mamsen kom in i rummet och frågade om jag ska med ut och äta, på någon resturang på söder?. Men tyvär så har jag andra planer idag, ska nämligen iväg mot södertälje.. Långt jag vet.


Music make me lose controll


Jag vet att ni dör för mina låtar, jag vet att ni dör för mig .. och ni som inte gör det. Ta de lungt, ni blir inte utstötta för det, de kommer de kommer ..Jag slänger iallafall upp några,
så har ni något och lyssna på gullepluttar




Five things



Jag har gått om 2 år, och inte för att jag är trög, utan för att jag va skoltrött.

När jag ska köpa kulglass så köper jag alltid 3 kulor, av samma smak.. alltså choklad.

Jag har varit nära att drunkna 2 gånger, en av gångerna försökte min tjejkompis dränka mig. Hennes bortförklaring till varför va "förlåt, jag hade en demon i mig .. som sa att jag skulle dränka dig?"
Weird..

Dom som vet
, vet att jag är en serie nörd.. och det började redan när jag va 11.. då jag kollade på Vita lögner, Skilda världar och Nya tider.

Jag gillar inte att sitta på vänster sida, jag tar det som otur. så ska du sitta bredvid mig så sätt dig inte på höger sida haha.





En myskväll

Sådär nu är man hemma, är jag saknad? Joodå förneka inte det era gullungar hihi.
Va som sagt och mötte upp David och Hampus en snabbis dom skulle ner på emmys och ta en bira, passade på och köpa chips, cola & Marabou, på samma gång till ikväll. Eftersom jag inte ska göra något annat än att sitta hemma. Lika skönt då menar jag vädret, varför vill man vara ute i detta regnväder? utsätta mitt hår för att bli blött .. Nooo haha, de går inte.

Så här söt va jag när ja skulle ut, naturlig och vacker muhaha !





Och nej jag är ingen tjockis, jag älskar bara sötsaker. Vem gör inte det? den som inte gör det är ju inte normal.


Love being me

Känner mig helt sliten, även fast jag inte har gjort något så ansträngande.
Ska iallafall byta om nu, och röra mig mot tåget för att möta upp David en snabbis..
Han ska ner på emmys och ta några öl med Hampus, men de ska inte jag.. för jag är så nyttig. så jag ska äta chips ikväll istället hiihi. Vi hörs om ett tag, Puss på er !


Filmtips

Det finns en film som jag vill se, men som tyvär kommer ut nästa år. Takers heter den, en film som bland annat Chris Brown och Ti medverkar i. Något och se kankse? Här slänger jag iallafall upp en trailer på filmen.



Hittade en annan som jag håller på och ladda ner nu, är det något ni läsare har sett? Något och rekommendera kankse?






Music make me lose controll





En låt jag lyssnade på under hela sommaren, just när jag saknade min "pojkvän" då när han va det alltså.


 Sitter här och inte gör ett skit , haha låter intressant va? Nej men jag sitter och skickar över lite musik på msn till E. Samtidigt som jag njuter av mitt goda forest fruit te. Och nej det blev ingen bio, nog med att han inte hade pengar just nu, så är det ett riktigt skit väder ute, har inte lust att röra mig ut då överhuvudtaget. Det får bli en hemma kväll, kanske ut en snabbis och möta upp R på en Jarr bara? hmm ..


Hiss / Diss



Nu har det dags för HISS och DISS listan igen då.
Dagens hiss går till Gucci, för deras stilrena kläder, skor, väskor & smycken. Hur kan man motstå så snygga kläder? Så en stor HISS går till dom!

Lockigt hår - Hur snyggt är inte det till vardags & fest?



Bild på mig i lockigt, men kör för det mesta med plattången



Sexiga underkläder (Nattlinnen) - Hur sexigt och romantiskt är inte det? Tips för er som undrar vart just (sexiga) underkläder finns, så kolla på New Yorker, eller på drottninggtan, nere vid en gränd.. förbi Manhattan.
En sexbutik då, men deras kläder är svårt och motstå. hihi.


Jag valde då färgen rosa, eftersom jag tycker att det är finast hihi!

Choklad - Om ni inte visste det så avgudar jag choklad, och helst ska det vara Marabou, så dagens hiss går självklart till Marabou






Lögner - Man kommer ingen vart med lögner, kanske för stunden.. men sen då?
Självklart har jag själv ljugit, jag är ingen ängel.. jag gör fel, alla gör sina misstag. Men man ska veta vad man kan ljuga om och inte, utan att såra någonannan..man ska veta vart gränsen är. Passera den inte.
Did you really think that you could keep a secret from me?




Idol - Boring boring boring, uttjattat skit, som inte är det minsta underhållande.. bara massor med sångfåglar, som satsar på en musikkarriär inom sverige? Världelöst..




Sexy pants

Juste Mamsen va förbi New Yorker och köpte en snygg trosa till mig. Det är som en liten mini kjol som typ är fastsydd på, om ni förstår vad jag menar haha. Har ett par i svart också.

 


Jimmy choo

Jimmy Choos skokollektion. Hot or what?

 





Sen så hittade jag en bild på en väska från självklart jimmy choo också, väskan va snygg och stilren. Men priset va lite väll högt. Skulle ni kunna betala 15 224 kr för en väska?
När du kan hitta en lika snygg för under en 1000 lapp..


This or that?


Livet är inte en dans på rosor..

Ibland kan jag inte förstå hur folk tänker.. Dom visar sig vara en perfekt vän, men allt slutar med att den hugger dig i ryggen. Jag är ingen tjej som pratar ut och skriver vad jag tycker och känner i min blogg. Jag är mer den personen som håller tyst om såna saker, och håller det för mig själv. Men jag känner bara att jag behöver lätta på hjärtat. Du av alla människor, visste vad jag gick igenom.. du visste allt jag varit med om på så kort tid. Men det är klart "du ville inte göra mig ledsen" Du gjorde mig mer ledsen, när du ljög för mig. Varför ens sjunka till den nivån.. Jag behövde inte det här. 100 hugg i ryggen, tack ska du ha.. Det va ju trots allt fredag den 13.e..

Ungefär så här arg känner jag mig just nu..


Lördag morgon

Blev ingen mer update igår, eftersom att jag inte hade tid. Det blev iallafall filmmyss, vi kollade på en gammal film med 50 cent. "Get rich or die tryin" Som säkert dom flesta har sett. Idag är det lördag, och mina planer om att gå på bio med Roggie, blir nog inte av. Det är riktigt dåligt väder ute, bara regn.. Och sen så söp han upp alla pengar han hade igår. haha. duktigt gjort! Föresten har jag ingen lust till att göra något alls idag, bara ta det lungt.. eller kankse dra iväg och ta en öl? hmm..




Nybadad

Spolade upp vatten i badkarret och lämnade badrummet. Och när jag kommer tillbaks och skulle plocka upp handuken jag slängt på golvet, så ligger det någonting under den? hmm..



Jga lyfter på handuken och där under ligger...



TITTUUUTT! min älskling :D hihi.

Är iallafall tbxs från badet nu, Ohjaa det va skönt, passade på att göra en hårinpakning på samma gång. och självklart badade jag i silvershampoo. Har lite brottom nu, mitt besök sitter på tåget nu på väg till mig.. och här sitter jag i handuken helt ofixad, Det är dags och sätta fart.. och lilla jag ska alltid göra mig iordning i sista minuten.






Vill ha..

Mjaaoou Come To Mama..






Städning på G

Idag som ni kanske redan vet så är det FREDAG DEN 13.E. Är det bara snack allt? haha jag tror nog det, eftersom min dag har varit lika underbar som alla andra hihi. Iallafall ännu så länge ...? Vem vet vad som händer när kvällen närmar sig. You will never know.. spännande .. Men men nu ska jag iallafall dammsuga mitt rum för jag ska nämligen få besök om någon timme hihi. Så Dammsugning på G.
Jag kanske råkar bli strypt av dammsugarslangen..?
det är ju trots allt fredag den 13e..


 

Jag är till och med sexig när jag städar? hmm.. Love being me..


Mums

Dagens lunch, består av en taco paj, ostfralla och en Loka :D Ciiz like

 

 

 


Dagens låt

Slänger upp dagens låt på samma gång, eller ska jag kalla det "morgonens låt"
Lloyd - like me


FREEDAG!

Sitter här med Lemon te, och har precis gjort mig klar. Ska snart röra mig ut, för att bege mig till praktiken. IDAG ÄR DET FREDAG, SÅ SKÖNT! Hur ska ni fira fredagen?, själv ska jag fira med film & mys!



Så här söt ser jag ut idag hihi.


Planer inför helgen

Imorgon är det fredag, YES VAD SKÖNT! även fast jag bara har tagit det lungt i stort sett hela veckan så känns det en sån otrolig lättnad över att veckan är slut. Planer inför helgen? Imorgon blir det myspys hemma hos mig med S, vi ska glo på någon film i guess, saknar min lilla bubbe! hihi. Lördag så var det snack om bio (2012) alltså Biomys med Roggie den "kända" bloggaren haha. Han som tror sig vara kissie. Och innan det?, kanske shopping behöver köpa en ny vintertröja, en tjock kofta maybe? och ett par snygga byxer. Söndag premiär för Paradise Hotel, kan man inte missa ju haha! Så nej det blir absolut ingen alkohol för mig den här helgen, tänkte ta en paus från de.

 

 


Ja jag är en godisråtta

Var nere och köpte chokladbollar, MUMS vad gott.. jag kunnde inte motstå dom ..dom låg där i hyllan och bara väntade på att bli tagna. köpte också Elvital, shampoo + balsam! Föresten en chokladboll, fattas som ni ser .. jag kunnde inte hålla mig :$ tihi


Ciiz want

Har suttit och kollat runt på Nelly , riktigt snygga kläder har dom.
Håller ni inte med mig?


LOVE BEING ME


yeaaa













Imorgon är det fredag den 13, nojiga eller?


Dagens låt

Elephant Man - Dance N Sweep


Mums mums..

Wohooo Ciiz is home ! jag har precis ätit, OHJAAA det va gott.
Våfflor, grädde och jordgubbsylt. hihi. Love it.. Mycket grädde ska de också va.. jag är inte rädd för att gå upp i vikt, I'm perfekt you know ;).. Nu sitter jag iallafall här och diskuterar saker med Roggie. Och om vad får ni inte veta.. det är iallafall saker som händer när man inte har räknat med konsekvenser, men vem sa att livet va lätt?



Smarrigt va?


Morning




Love me


Sitter och suckar över att jag måste upp så tidigt dag efter dag. Känner mig helt sliten, och mina fingrar känns helt mörbultade efter allt hårt jobb det va idag. Nu när jag känner mig lite sliten, så vill jag unna mig något, vill shoppa.. men de känns som om jag inte hinner det. jag vill helst gå runt på stan i timmar, och köpa allt jag ser.. men nu när jag är hemma efter halv 5, så känns det lite onödigt.. jag vill ju lixom hinna duscha och fixa till mig innan man drar till the city.. Shopping får bli till helgen då i guess. Men nej nu ska jag inte gnälla, Antar att det bara är att ta nya tag..? Men men, Jag längtar verkligen tills helgen, jag har redan lite planer, som jag kan slänga upp imorgon. Så har ni alla något att vara avundsjuka över hihi, gud så gullig jag är.



Jag är ingen som brukar lyssna på svensk musik, men en kompis vid namn Ali bad mig ladda ner den här,  och vilken tur det va att jag gjorde det då. För nu älskar jag den. Som ni älskar mig då vill säga hähä.


Like and Don't









Självklart älskar jag Lil wayne, men jag syftar just på hans skostorlek.
TOO BIIIIGG


Be right back

JAG VILL VA DIG ROGGIE, JAG ÄLSKAR DIG ROGGIE. TSSS DET ÄR HAN SOM VILL VA MIG !
lixom kan jag klandra honom, jag är Ciiz..





Nu ska jag hoppa in duschen, Nyduschad och fräsh när man går till sängs.
Gå och lägga sig utan att duscha är inget för mig.. När jag är tbxs så slänger jag upp listan med Ciiz like och Ciiz don't like. Och självklart kvällens låt. Sen är det sovdags, hihi




Lockigt

Gjorde några lockar i håret, medans jag kollade på Gossip girl. Tycker att det blev riktigt snyggt, vad tycker ni? Fast nog kanske lite för kort, Ciiz gillar långt hår. Så jag föredrar plattat. Men de här funkade också.
Kanske till fest?


Vit och turkos

Snacket om att Kissie började med mjukisdress, är skitsnack .. Samma sak med Dessie. Haha två små fjortisbloggare som tror att dom va först med rosa mjukisdress. Absolut inte, Jag va först, och inte med rosa utan vit och turkos. MYCKET FINARE! jag vill inte se ut som alla andra, föresten har både Kissie och Dessie smutskastat mjukisdressen i rosa. vem vill lixom bära en sån i den färgen nu? .. Jag skappar min egna tränd. Vit med turkos ! Love it.






avundsjuka är inget fint


Fick en gullig kommentar idag, hon kallade mig för tjockis hihi.
Känner mig så speciell när jag får såna OTROLIGT SÖTA KOMMENTARER från er läsare. Får flera styckna varje dag om att jag är en fjortis, min blogg suger, jag är ful och att det är första och sista gången "anonym" skulle läsa min blogg, men någon dag senare ploppar hennes IP nummer upp IGEN och IGEN, haha ganska gulligt hur beroende man kan vara av mig. Men den här kommentaren om att jag skulle vara tjock, va faktiskt den första jag fått. SÅ TACK, jag har gjort framsteg.



två stora DISSAR

Alltså jag förstår inte hur det kan finnas så sjuka människor i världen, Och varför ska dom ens släppas ut? Dom blir alltid dömda till ett sånt mild straff, dom ska ha sitt straff och sen sitta där hela sitt liv. Vad ska dom ut här och göra?, dom är inte bra för samhället. Det är såna människor som ser till att samhället är som det är. Lås in dom, och där kan dom gott sitta tills dom dör, inte ens då ska dom ut, låt dom ruttna! hihi.
URSH VECKANS DISS GÅR TILL SVERIGES LAGAR, (INOM LAG OCH RÄTT)




Djurplågeri, hur hemskt är inte det? Kolla bara på filmen, när dom skär av hajfenorna för att sen kasta ner dom i vattnet igen och låta dom dö. Äckliga människor som inte förkännar att leva, jag har redan sagt det, och jag säger de igen. VAD HAR HÄNT MED VÄRLDEN!!! Jag förstår inte hur människor kan vara så känslokalla, inte bry sig om något utan bara om att känna pengar. Gud så kul det skulle va och hugga av deras *** för att sen lämna dom & låta dom förblöda hihi, då ska dom få se på PAIN.  


Give me a kiss

My lips like sugar, eller vad säger ni?






Jag tycker att den här låten passar perfekt till mitt inlägg, hihi.
 Flo Rida featuring Wynter Gordon - My lips like suga




Relax..

Äntligen hemma efter en hård dag, har knappt haft tid till att andas .. för att det har varit så stressigt. Men nu är jag hemma, och ska BARA ta det lungt, sen regnar det ute också.. alltså finns det absolut ingeting att göra ute. så Ciiz nöjer sig med att sitta och glo på någon serie och äta gott. Det är hon bra på hihi. Vet ni vad jag har ätit idag?, Jo en pasta alfredo.. Mums!! Det är nog dagens höjdpunkt haha.




Mjaaaou

Jag är så j*vla snygg i min glasögon, Love being me!



Ohaaalalaa..


hemma kväll

Klockan är 07.42 och här sitter jag. Jag vill ju inte göra mina fans besvikna.. hihi. Och jaa, jag har ett stort hjärta. Åker iväg om en timme, och är som vanligt tbxs efter 4. Jag har nog tänkt att bara vara hemma ikväll, så då blir det mycket update, Precis som ni gillar. Ska sitta här och proppa i mig godis och kolla på någon av alla serier jag följer, love it. ibland älskar jag att vara mig själv.


Candy

Nu är jag laddad med Te och Godis, och några avsnitt av Gossip girl. kan det bli bättre? absolut inte, fast en öl skulle sitta bra.. Nej Ciiz det är bara Tisdag. Jag hinner nog bara med ett avsnitt, eftersom att jag ska upp samma tid som alla andra dagar, alltså klockan 07.00. Det här blir mitt sista inlägg för ikväll, sovgott everybody!


Nyduschad

Sådär nu har Ciiz duschat, så nu känner hon sig helt fräsh. Like always..
Sitter och snackar på msn med lite folk, tänkte snart röra mig mot sängen och glo på någon film eller något.
Eller så blir det Gossip girl, fast på datan dårå.



Jag har ingen anning varför mina händer är så röda? creepy..


Ciiz like




ohlaalaa

Jag tänkte bara lägga upp en bild jag precis tog, med en bounty i munnen. Mjaoou vad jag är sexig! Det är nästan så att jag blir tänd av att se mig själv.. Hur kan det komma sig? Mamma och pappa har bra gener hihi. jag tror nog att det är darför, kan ni annars förklara hur det kommer sig att jag är så söt?
Love being me




Ta mina råd















Dagens låt

Slänger upp dagens låt, en låt jag aldrig har hört förut. Jag hörde den först när jag åt frukost. Tycker den va riktigt bra.

Timbaland - Morning After Dark (Feat. SoShy)


Cherry





Hur kan man motstå honom.. grr.. titta bara på hans läppar.


aftonbladet.se

Somliga har tur? tycker ni inte.. *Änglarvakt*


Virus

Sweet home, har nyss ätit och nu sitter jag här och bloggar.. Mamsen har fixat någon skiva.. som ska skanna efter virus. Hon håller på med sin dator nu och den har redan funnit 17 styckna. Jag ska prova det på min dator också, tycker att den har blivit lite seg. Om min bebis är sjuk så måste man göra något åt det, inte skulle ni vilja gå runt och ha massor med virus, inte sant? hihi. jag har en stort hjärta ja.



Hörs

Ciiz här, Godmorgon lovers n haters. Sitter här nu och njuter av mitt kokos te hihi (a) Ska börja göra mig iordning tänkte jag. Så är de överstökat. Har tyvär inga bilder från igår, men som sagt ni behöver inte veta varje steg jag tar. Jag är hemma efter 4, vi hörs då. // Ciiz


Iväg

Har inte blivit någon rolig update idag, men tyvär så hinner jag inte ..
ska iväg nu , PUSS PÅ ER !


Stress ännu en dag..

kom hem för ett tag sen, det gick bra hos tandläkaren, jag har inte de minsta ont. Även fast jag drog ut en tand. (visdomstanden) Hörde bara hur det knakade till, och sen va den gone.. Just nu sitter jag här med handuk och hårtorken i handen. Kom precis ut från duschen, efter en lång skön dusch. Love it. Ska strax äta, när jag har gjort mig färdig. För att sen bege mig till ... *tihih*


Lumidee ft Angelo - Amazed remix

Dagens låt, en gammal låt som väcker många minnen


Tandläkarskräck

Godmorgon lovers n haters.. Blev tyvär ingen update igår. Eftersom jag drog iväg i några timmar, och va alldeles för trött för att uppdatera när jag kom hem. Så ni grät väll inte utan mig? Ta det lungt, jag är här nu.. men ska tyvär snart iväg igen, ska nämligen till tandläkaren, och dra ut en tand. kan det blir värre? Min visdomstand!! Ursh :( .. skönt och gå runt med bedövning i käften i någon timme, och inte känna dreglet som rinner ut från munnen och ner på hakan, suck suck suck.. Det är inte alltid så lätt att vara Ciiz.


Fräääsh

Skönt skönt, jag tror att jag duschade i nästan 1 timme, i kokhett vatten .. så nu ser jag ut som en kräfta hihi (a) jag är expert på att slösa på vatten, men so what? Ciiz love to duscha.



Ska börja göra mig klar nu för att sen ta tåget in mot stan.. mer får ni inte veta :O


DH

Ska stänga in mig på rummet i någon timme, njuta av min goda kaka med jordgubbs te. Och glo på Desperate housewives, och vänta på tills S hör av sig. Hörs sen // Kyss


Diet? hell nooooo

Mums! Och nej jag kör inte på någon barnslig diet som kissie och Dessie kör på. haha jag behöver inte banta och ja behöver inte redigera min kropp smalare, den är redan perfekt. Det är så det är, och har någon av er anonyma något och säga om det så prata på. Som sagt ni får mig bara och skratta hihi.
LOVE BEING ME!

Min goda sockerkaka, jag bakade till pappa i fars dag present haha (a)
Mästerkocken Ciiz?


Music make me lose controll

Dom senaste låtarna Ciiz har lyssnat på, något för alla .. så dissa inte mina låtar hihi. Det är bara och lyssna och njuta!





 


Farsdag

Godmorgon godmorgon, har ni sovit bra? det har jag iallafall gjort. Ciiz behöver sin beauty sleep ni vet. Idag är det farsdag & ska jag vara ärlig så glömde jag bort det, så jag har inte köpt något till min kära far. Men jag har bakat en kaka, den står i ungen nu. Duktig jag är va?, love being me.


Serie maraton..

Blir några avsnitt av 90210 nu tänkte jag & självklart vanilj te. Mums!
Och blir det inge mer updates ikväll, så NATTINATT darlings!





Videoinlägg med Roggie






Diss


Förlåt tjejen, men dina strumpor eller vad man ska kalla det va OTROLIGT FULA.
Okej om dom hade varit svarta, med vita rosetter.. då kunnde det ha funkat. Men gumman du liknar en clown. så veckans HISS går till dina strumpor/benvärmare


Cafe

"Shooo" bloggen kom precis hem efter några timmar med Roggie & Jasmina.
Självklart blev det ett Cafe på Stureplan, minns inte namnet.. men det va skönt där. Men dålig service!!! Jag beställde en Varm choklad & en kanelbulle, och jag fick nr 64. Vi satte oss på övervånigen och väntade tills dom skulle komma upp med den.. och helt plötsligt va det nummer 67. alltså hade dom "glömt" bort mitt nummer. Så jag gick ner igen, och frågade vad som har hänt med nummer 64, han förstod inte vad jag snackade om, vilket inte förvånade mig eftersom han va en import med "No speaking swedish" Skällde ut dom för att ha hoppat över mitt nummer, och för det så fick jag en Smoothie på köpet (a) Love being me.
Iallafall, vi drog vidare till Donken och köpte en varsin Milkshakee, Mums !

Egentligen skulle vi vidare på fest, men det blev aldrig så.. för jag Orkar verkligen inte åka hem, fixa till mig, hitta en bra outfit och sen åka iväg igen.. Bjuder på några bilder, så att ni läsare har något snyggt och kolla på.











Stress

Sitter här i handuk nu, och kom precis ut från duschen. Har lite brottom nu, roggie kommer nämligen till mig om 10 min. Och här sitter jag helt ofixad. Vi ska också möta upp Jasmina när klockan närmar sig halv.
Stress stress .. Det blir iaf en sväng in till stan, gå på något mysigt cafe och snacka skit. Det är vi bra på, haha ! Det blir en update när jag kommer hem, alltså om några timmar. Kyss så länge!

 


90210

Dags för lite 90210 nu, och vänta tills maten är klar.
Sen blir det bara att hoppa in i ducshen // Hörs om ett tag.


Catfight

Sitter och kollar runt på youtube, hittade de här klippet. Ursh? inte nog med att dom slår ihäl varandra så smutsar dom ner sig själva, hur kan dom stå ut med att se ut sådär .. (a) pinsamt pinsamt..



Jordens undergång?

Tror ni på det snacket om att jorden kommer att gå under 2012. Eller att mänskligheten iallafall kommer att dö ut?. Precis som dom sa att en metroit skulle störta mot jorden, Ja men det "hände" ju..
Det är 3 år tills dess, det är bara leva livet och njuta av varje dag. Precis som jag har gjort under hela mitt liv, love being me. Filmen "2012" som kommer ut den 13/11 ska jag iallafall se,  Jag och Roggie tänkte gå på premiären.. Någon mer som vill med? för er som inte har sett trailern så slänger jag upp den!






Han är en egoist



haha Roggie med ett hjärta av sten eller vadå?, din kallhjärtade j*vel hahah. Nejdå han har ett hjärta av guld. Han försöker bara leva upp till den divan han är. hihi


Vad händer idag?

För mig händer det inte speciellt mycket, hade inte tänkt på att dricka iaf haha.
Pratade lite med Roggie igår om att ses och ta en fika i helgen, blir det Waynes eller espresso kanske? Och självklart ska Jasmina med också. Känns som om det va ett tag sen jag träffade dom, jag har inte riktigt haft någon tid. Saknar mina sötnosar! Det blir nog kanske en sväng förbi D och möta upp S lite senare? hmm..



Söta vi tre är tillsamans


Update

Hej mina gullungar, fanns tyvär ingen tid för update igår. Eftersom S kom över till mig. Drack en öl och hade det mys. Vi drog sen ner till emmys och tog några öl, tyvär slutade kvällen med att jag fick i mig lite för mycket av det goda, så lilla Ciiz mådde inte alls speciellt bra. Men idag mår jag bra, och helt återställd. Riktigt parysugen är jag också :O , nejdå det tar nog ett tag tills jag öppnar en öl igen. Sisådär 1 vecka hihi.
Några bilder från kvällen slänger jag upp.









Anledningen till att jag suddat ut hans ansikte, är för att han vill vara anonym!



Freeeeeeedag

Har precis fått ett sms av S som är på väg hit nu, så det är dags för och hoppa in i duschen och göra mig iordning. Han är väll här om 1 timme skulle jag tro. Sitter och lyssnar igenom lite låtar.
Lyssna och njut !











Sms

En vanlig sms konversation mellan mig och www.roggie.blogg.se














Vanilla

Godmorgon allihopa, sitter och dricker mitt morgon te nu med smak av vanilj.
Jag vaknade upp, och helt plötsligt va det fredag. SKÖÖÖNT.. äntligen helg!
Ska snart röra mig mot tåget, Vi hörs lite senare.
KYSS


Love being me

Folk kan inte få nog av mig


Videoinlägg

CIIZ IS BACK! har ni saknat mig?, klart ni har. Är iallafall hemma nu.
Hade det mys med Veronika, avundsjuka :)?


Med V

Nu ska jag ut och möta V, ut på en sväng. Sen ner till Ica och köpa godis (a).
Hörs om några timmar.



Parodi

Hittade en rolig parodi av amandavardet. HAHA !
Tjejen är ett stort skämt, även han !


Världens sexigaste män enligt Ciiz



(inte i ordning) Omarion är lätt snyggast. Vem tycker ni?


FINN FEM FEL

Hur smarta är ni nu då :D?




Student

Ciiz is home, kom på att jag måste beställa min studentmössa, vilket jag har glömt bort och göra. Fick ett sms om det förra veckan, men som den blondinen jag är så råkade jag radera det. Och självklart glömde jag bort studentmössan också då. Måste beställa den inom 5 dagar, annars får jag ingen :(
Ska göra det nu hihi

 

YEAAAAAH !! CIIZ LÄNGTAR!


Regn..

Vaknar upp och tvingar mig själv upp ifrån den varma sängen, jag kollar ut genom fönstret och upptäcker att det spö regnar. KUUUUUUUUL , nu kan jag inte gå ut för mitt hår bli förstört i regn.. lalalalaa. Mamma har ringt en taxi åt mig, som kommer och hämtar upp mig om 1 timme ca.


Kvällens låt - Chris Brown ''I Can Transform Ya''




Haters.

Ni kan inte hata mig era gullungar, era elaka kommentarer om mig är inget mer än avundsjuka. Fortsätt så mycket ni vill, tycker bara att det är onödigt för jag godkänner inte era kommentarer iallafall, om ni försökte synas så blev det bara FAIL där. Mitt självförtroende, går knappt att bli bättre.
- Haters kommer med framgång, Jag har haters det visar bara att jag har lyckats.



Håller på och laddar ner lite nya avsnitt av Desperate housewives, 90210 och Gossip girl. Det va ett tag sen jag kollade, så tänkte kika på ett avsnitt nu av 90210, en grymt bra serie.



Tatto?

Har länge tänkt på att göra en Tattoo, men det finns ju saker att tänka på innan man skaffar en, som vart man ska ha den, och sen VAD man ska ha för något. Om den nu ska sitta där hela livet, så är det väll lika bra att göra något man inte ångrar senare. Jag har tänkt på att göra kattassar, Vad tycker ni?
3 styckna, nedanför naveln, på sidan.. om ni förstår.

Hot eller vadå..

Och sen så finns det såklart korkade människor överallt,
hur kan man tatuera in något så fult på sin kropp?





ugly..


HAHA

Nu ska ni få ta del av min humor, haha det är den absolut bästa.
Hur kan man inte skratta åt sånt här?

 



 Korkade människor ..


höhöö :)

SENASTE:
1. Dryck: Te
2. Telefonsamtalet: Det va dolt nr?
3. SMS: Samuel
4. Sång du lyssnade på: R. Kelly - Echo
5. Gången du grät: Igår
HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: Ja
7. Har någon varit otrogen mot dig: Jaaa ..
8. Har du varit otrogen: absolut inte
9. Förlorat någon speciell person: ja det har jag gjort
10. Varit deprimerad: varje dag? haha näärååå
11. Varit så trött att du somnat sittandes: många gånger (a)
DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. Rött
13. Rosa
14. Svart
I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: Många nya vänner
16. Fått ditt hjärta krossat: tyvär
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Många gånger, senast idag
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Ohhjaa
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: absolut
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: fans fans fans..
21. Pussat en kompis: Ja?
BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat irl: Alla, finns några enstaka som bara är "internet kompisar"
23. Hur många barn vill du ha: 2
24. Har du några husdjur: En katt
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Paartyy
27. Vilken tid vaknade du idag: 06.00
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov :)
29. Någonting som du längtar till: Sommar 2010
30. Senaste gången du träffade din pappa: alldeles nyss, i köket
31. Du skulle vilja ändra om ditt liv: mitt liv är perfekt
32. Vad lyssnar du på just nu: musik..
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: yes de har jag
34. Vad gör dig irriterad just nu: comviq kompis, som inte funkar
OM DIG:
36. Vad är ditt namn: Ciiz
38. Stjärntecken: Våg
39. Kille eller tjej: Tjej
40. Grundskola: Ekliden
41. Gymnasie: Nacka
42. Högskola:
43. Hårfärg: Blondin
44. Långt eller kort: Långt
46. Vad gillar du gällande dig själv: Love being me
47. Piercings: Öron, läpp och tunga
48. Tattoos: nej men det kommer
DIN FÖRSTA:
51. Operation: Har inte gjort någon
52. Piercing: öronen
53. Tatueringen: Har inte gjort någon?
54. Bästa vän: Har många
55. Sporten du gick på: jag är lat..
56. Husdjur: katt
57. Vaccination du minns: Fästing spruta
58. Konsert: Akon
59. Förälskelse: Fredrik
60. Alkohol du drack: Vodka
JUST NU:
61. Äter du: jag bantar
62. Dricker du: Te
63. Är du på väg att: frysa till is
64. Lyssnar du på: Wyclef Jean - Suicide love
65. Väntar du på: inget?
DIN FRAMTID :
66. Vill du ha barn: absolut
67. Vill du gifta dig: de fååår ja se.
68. Karriär i åtanke: Bartender
HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: ja
81. Tappat glasögon eller linser: Nix
82. Haft sex på första dejten: Ja, 1 gång.
83. Krossat någons hjärta: ja förlåt..
84. Har någon krossat ditt hjärta: tyvär ..
85. Har du blivit arresterad: hähä nej :)
86. Dissat någon: de har väll alla?
87. Gråtit när någon dött: jag har känslor, klart jag har.
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): dras till killar, inte tjejer
TROR DU PÅ:
89. Dig själv: absolut
90. Mirakel: Maybe?
91. Kärlek vid första ögonkastet: Ja
92. Himlen: Ja den finns
93. Tomten: De klart, saaaanta :)
94. Att kyssas på första dejten: vet inte
95. Änglar: njaa , finns väll..
SVARA ÄRLIGT:
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej haha
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut?: Älskar man någon, så ja.
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Vänner, Mobil, Datorn, Kameran, Familjen (inte i ordning)
100. Att posta det här är din 100 sanning: fattar inte?


Hiss / Diss




Skor, med Höga klackar. Hur snyggt är inte det till fest?
Och passar perfekt med en snygg klänning och kuvert väska. Love it.

Music is my drug, älskar musik.. Det är inget man någonsin kan tröttna på. det är omöjligt. Lika omöjligt som att jag skulle börja lyssna på Oprah.

Snöflingorna har fallit, och kylan är här. Och vad passar inte bättre än nybakta Lussebullar? vem Hissar inte det?


Ciiz Love Lussebullar, And Lussebullar Loves Me!






Folk som ringer med dolt nummer, och är helt tysta i luren.. Varför ringa om du inte har tänkt att säga något? Eller är det bara så att du tappar talförmågan över att det verkligen va Ciiz som svarade i luren.. Fans fans fans.

Lady Gaga - Hon vill sticka ut lite, och inte se ut som alla andra och det är något jag hissar. men att spöka ut sig på det sättet hon gör det på. Hon har ingen smak alls, hur kan man gå omkring i en tröja med groder på?


Ett skämt?


En av dom fulaste skorna jag någonsin har sett, hur kan man utsätta sina fötter för något så fult?
EN RIKTIG HISS!


En galen dag med Rico

Dagen började med att jag steg upp, åkte iväg på mitt möte. Och drog hem till Rico direkt efteråt. Var hemma hos honom vid 09.00 tiden, haha stackarn som fick vakna så tidigt. Mötte upp Andreas efter 10.00, Har inte träffat honom på evigheter så vi drog till Quality Hotel där han jobbar.. Vi blev bjudna på mackor, kaffe och glass, mums eller vadå? Sen va det dags och rulla vidare och som dom två alkisarna jag och Rico är så drog vi till Systemet och köpte några öl, drog vidare hem till han och drack, haha kan det bli värre? Mitt på morgonen, innan klockan 12 också.. Vi laddade ner en film också, som jag tipsade om, som jag verkligen kan rekommendera. Slänger upp en trailer på den, och lite bilder från dagen + en film. 

Gridiron Gang heter filmen vi såg. SE DEN !

















SÖTA VI ÄR <3


Är han född hjärndöd, eller räckte några öl för att få han full :D?


Update hemma hos Rico

Sitter hemma hos Rico nu, vi har varit på systemet och köpt några öl och kollat på en film. vi ska röra oss mot slussen nu, ska möta upp en av hans kompisar. uppdaterar senare. KYSS

Truudeelulul

Nyvaken och sexig som aldrig förr, kan det bli en bättre start på morgonen? Sitter iallfall här nu och dricker mitt vanilj te. Ska snart röra mig mot bussen, ska ju iväg på ett möte klockan 8. riktigt trött är jag, jag är absolut ingen morgon människa .. känslan av att ligga i sängen timme efter timme, under ett varmt täcke. Är inte de underbart? Hur kan man motstå det. Men istället måste man kämpa sig upp ur sängen, men vem sa att livet inte va hårt? Men men .. ja vet inte riktigt när jag kommer hem idag. Det beror på, ska ju hem till Rico efter mitt möte. Sen iväg till Sickla och möta upp min älskling Andreas som har varit i England, så det va evigheter sen jag träffade honom. Som sagt, det blir en update när jag är hemma.
KYSS SÅ LÄNGE !




Trötter is back

Godnatt mina lussebullar, nu ska Ciiz lägga sig. Vi hörs imorgon ! Nattinatt



Wyclef

Ska hoppa in i duschen nu, i med silvershampo och hårinpackning. Håret blir perfekt av det, fast mitt hår brukar vara pefekt på heltid, till och med när jag är nyvaken. hihi hur bra är inte det? Uppdaterar när jag kommer tillbaks, Ni får en låt och lyssna på så länge..


Confused..

Ibland blir jag så förvirrad över allt, jag vet inte vart jag ska ta vägen..
Tyngden på mina axlar, blir bara tyngre och tyngre .. när ska de försvinna?
Tankarna snurrar i huvudet på mig, vad vill dom mig?




Memory..

Sandra har suttit och skickat massor med bilder till mig på msn, som är flera år gamla. Riktigt kul att sen, hur man har förändrats. Och sen så väcker det självklart massor med minnen. "Bilder har mer än tusen ord" för mig är det Bilder väcker mer än tusen minnen" Men hur man såg ut, jag menar..
Hur kunde man tro att jag skulle bli så här snygg? Slänger upp en bild på mig som brunett. Vilket passar mig bäst? Dåtid eller Nutid?





Visste du att..

 


Jag föddes rödhårig, men att jag sen blev blond.
Men förstörde håret när jag hela tiden färgade det brunt och svart.
Så min blonda naturliga hårfärg finns tyvär inte kvar. så jag bleker håret för att få det till den färgen jag hade innan.

Mina vänner kallar mig "miss teacher" anledningen till det är att jag har två synfel. Och ja, jag har glasögon men har sällan på mig dom. Eller rättare sagt har aldrig på mig dom.

Är jag en miss teacher? ..

 


Nyttig?

Nämen tjenare på er mina älsklingar, jag känner hur mycket ni har saknat mig. Gulliga ni är hihi PUSS PÅ ER! Herregud vad den här dagen har gått segt, helt otroligt.. höll på och somna i soffan på fika rasten.
Det är inte okej. Och imorn ska jag upp klockan 06.00. Ska iväg på ett möte vid 08.00 och sen Vidare till Rico, så imorgon blir det ingen praktik. Jag har precis ätit, jag tänkte vara lite nyttig idag så det blev en sallad.
Ciiz love sallad, and sallad loves me.



Är Ciiz kankse en mästerkock i köket, har hon dolt sina talanger för er läsare?
Vem vet .. jag är full av hemligheter..


Morgonens låt ..


Morgon..

Blev ingen update igår kväll, hade ingen ork till att göra något, Ciiz va trött. Var ute en sväng med S borta i D, vi satt bara och snackade om livet, haha vill ni verkligen ha mer information?





Någon som vet vart vi va?

Men nu sitter jag iaf här, like always.. Dags för praktik igen, precis som vanligt..
Så jag är hemma efter 4 EXAKT som vanligt. Tänkte slänga upp en låt också på samma gång.
Kyss!


Finish..

Sådär, nu sitter jag helt klar. Missade precis mitt tåg .. så det blir nästa.
Ska till D och möta upp S, Kommer hem om några timmar. Blir inte så sent. Kankse uppdaterar senare.
Annars blir det på morgonen, kan ni hålla er?

haha föresten så hittade jag en bild på en person som har den ABSOLUT största röven någonsin.
Ett gott skratt förlänger livet, är det inte så?





tralala ..

Den här dagen gick SNABBT, helt plötsligt var klockan 4 och jag slutade .. så skönt. Det va inte så stressigt och fanns inte så mycket och göra, men ändå rullade dagen iväg.. Sitter iallfall här i handuk nu, och ska börja fixa till mig lite .. för att sen röra mig mot tåget. Tänkte bara uppdatera innan, så att ni inte saknar mig för mycket hihi. Jag tänker faktiskt på mina läsare, tro det eller ej.. Jag bjuder på den här bilden.
SÅ HÄR SÖT VA JAG I MORSE



Morgonens låt



En trötter

Good Morning everybody, har ni sovit bra?
Känns sååååå hemskt att gå upp den här tiden på morgonen. Ursh, Ciiz dont like it ! Har ju varit lov nu i en vecka, och har inte kännt något tvång till att gå upp innan klockan 08.00 på morgonen. Och nu sitter jag här helt klar :O ursh ursh ursh ..  Har precis gjort mig klart, ska åka till praktiken om en halv timme.. Och är hemma efter 4 som vanligt, vi hörs då. Tänkte bara slänga upp Morgonens låt, innan jag drar iväg !





Otursdag eller en lyckodag?

Nästa fredag är det fredag den 13e. är det vekligen en otursdag som alla säger eller är det bara massor med snack? Varför skulle just den dagen av alla dagar på hela året bringa just otur?, fredag den 13e är 2 till 3 gånger per år. Är det dom dagarna man går runt och fruktar att dom ska komma?.

"Teorin bygger på att Jesus och hans lärljungar var tretton till antalet. Den trettonde var Judas, han som svek Jesus – därav olyckstalet tretton. Jesus hängde sedan på korset på långfredagen. - Tillsammans ger de två orsakerna extra otur" Taget från www.aftonbladet.se

Vi får vänta och se tills nästa fredag då fredag den 13.e kommer.

"Rip Ville min brors katt som fick avlivas den 13"


Hot chocolate, makes the pain go away.

Har precis lämnat av S vid tåget, och nu sitter jag här i min ensamhet och dricker varm choklad.
Någon som vill smaka ? gott är det iallfall. Nu är lovet slut, och det betyder självklart att praktiken börjar imorn igen, jag känner verkligen inte för att gå .. jag har ingen lust att gå upp klockan 07.00.. verkligen inte !
Men tyvär så är man så illa tvungen, som sagt livet är hårt !


Föresten tack för alla "gulliga" kommentarer jag har fått som jag aldrig godkännde, ni känner mig inte, och vet inte hur jag är som person.. Ni vet absolut ingeting så yttra er inte om något är ni snälla.
Erat skitsnack får mig bara och skratta, va bara tvungen och skriva ner några rader om det.
Skulle jag CIIZ, alltså jag.. bry mig om något av det som ni alla anonyma säger så skulle jag aldrig sitta där jag sitter nu. Jag sitter bra här, så försök inte sänka mitt självförtroende för det kommer ni aldrig att lyckas med.
precis som jag har sagt förut, det är menningslöst att ni ens försöker.

Take care !


Kss kss ..



Sprang in på Lindex för någon dag sen, och Köpte en snygg trosa, kan den blir sötare? Med stora rosa prickar. sen sitter den ju på mig, vilket gör trosan till sexig! Ciiz just Love it ! Iallafall Kom precis ut från duschen, ska börja göra mig iordning, S är nämligen på väg hit nu hihi.





Everybody loves me ..


Dagens låt "Pitbull - Secret Admirer ft. Lloyd"


Stars without make up














Smink avgör mycket, kolla bara på Mariah Carey som ser ut som en 60 åring utan smink.  Rihanna såg iallafall bäst ut, utan smink.. eller vad tycker ni?


Sweet home

Hemma i stockholm nu, skön skönt skönt.. Och nu är lovet slut, det känns som om det har gått 2 dagar på lovet. det har gått så fort, de har rullat iväg.. Har iallfall varit ett lyckat lov ! Har varit hur skönt som helst att komma ifrån ALLT. Allt blev som en tyngd på mina axlar, allt blev för mycket.. jag behövde komma härifrån. Behövde rensa tankarna. Behövde komma in på rätt väg igen.
Har laddat batterierna nu, Ciiz is back !


RSS 2.0