Annonser från BloggPartner

Valborg



Dagens planer

Skolan fram till 12

Till systemet

Hem till johan och förkröka och byta om

Tillbaks till skolan, för mösspåtagning.

Ut på krogen

Sen senare ikväll fortsätta att kröka !!

Det blir en massa jävla drickandes idag, alltså kan jag vänta mig med riktig bakfylla imorgon också, ursh det är verkligen hemskt. Det här är mitt första och säkert sista inlägg för idag, eftersom jag inte kommer att ha tid vid att sitta vid datorn. Så ha en underbar valborg! PUSS


Om jag var president så skulle jag



- Kastrera alla äckliga våldtäcksmän, och sätta dom i fängelset tills dom ruttna hihi.

- Bygga en bro över till USA, så att man inte ska behöva betala för flyg. Då äre bara och ta bilen.

- Öppna en alldeles egen nattklubb, med namnet Ciiz.

- Jag skulle även skaffa en stjärna i hollywood med of course mitt namn på.

- Jag skulle skaffa mig massor med fadder barn, och även skänka pengar till afrika och alla andra fattiga områden, där hjälp och pengar behövs. (Uuuh vilket fint hjärta jag har!) Men tänk om alla i hela världen skulle skänka 1 kr?, snåla jävlar vi är egentligen.


Torsdag kväll

ÅÅÅÅÅH de åskar här, jag verkligen hatar åskan.. jag är rädd för den, och självklart för blixten också. Efter att den slog ner i våran tv när ja bodde på värmdö för flera år sedan. Alltså ursh, så läskigt!!

Jag har iallafall kännt mig jätte stressad idag, först iväg till skolan, och sen till systemet och handlat lite till mig och sandra inför imorgon. Sen hem, städa rummet, och sen börja med mitt projektarbete.. sen har jag mina lack leggins och sy, och sen pröva min outfit. Jag har kännt mig stressad, men jag antar att jag får skylla mig själv, eftersom jag alltid ska göra allt i sista sekund.

Föresten så kollade jag runt på aftonbladet, och hittade de här klippet. Jag säger bara det. BRA GJORT!
Och du din jävel får fan skylla dig själv ditt äckliga peddo!



Snål är jag, för ni får ej smaka





Jag sitter och vräker i mig denna goda bakelse, dock så kommer jag inte ihåg vad dom heter.. vadå fiskminne?! Typ doris i hitta nemo, haha! Men men, jag har iallafall precis blivit klar med mitt projektarbete, ÄNTLIGEN! så jävla skönt alltså, även fast jag har haft sen föra året på mig att jobba med det, så har jag hela tiden skjutit upp arbetet och gör det istället i sista sekund, haha typiskt mig.

Nu tänkte jag iallafall unna mig med marabou och ett avsnitt av bad girls club, för sen är det dags att pröva morgondagens outfit, inför min mösspåtagning.



Torsdag

AHLÅÅÅÅÅÅÅÅ SNYGGINAR! hur är det med er i "värmen"? Med mig är det jätte bra iallafall, förutom att jag känenr mig riktigt stressad. Jag har mina lack leggins att sy in, som jag ska ska ha på mig imorgon. Samt så måste jag göra klart mitt projektarbete som verkligen är super viktigt, som ska vara inlämnnat imorgon. Så jag kommer att vara lite of ifrån bloggen under några timmar.

Men men, jag har fått jätte många frågor om vad jag ska göra på valborg, och som kanske dom flesta vet så är det mösspåtagning imorgon, det menas med att man samlas i aulan för roliga saker och så är det väll rektorn som ska hålla sitt tråkiga tal som vanligt. Och sen efter det så går man ut och super, då vill säga alla treor, riktigt roligt tror jag att det kommer att blir. Det är först vanliga lektioner i några timmar, och sen vid 2 tiden så är det mösspåtagningen. Vi åker först hem till Johan och fixar iordning oss, och samt förkrökar lite, så blir det lite billigare sen på krogen, ni vet man måste ju tänka ekonomiskt ;). Även fast det inte spelar så stor roll för mig eftersom jag lever ett liv med överflöd av pengar..?! visste ni att mina lakan är gjorda av pengar? .. det är sant




Jag är på party humör









Yes det är jag, men jag kan hålla mig .. det är valborg på Fredag vilket innebär drinkar och öl. Massvid också. Det är som sagt mösspåtagning då, underbart! inte långt kvar nu tills man ser mig springa på skolgården upp på scenen och skrika av lycka att jag äntligen har klarat av skolan.. men skit kul och vakna upp bakis och arbetslös. suck haha..

Men men .. det här blir väll mitt sista inlägg för ikväll, jag ska snart möta upp sandra och sen troligtvis mido lite senare. Vi ska dricka öl, haha ! Yes igen.. det börjar bli lite varningar här för ölmage eller vad säger ni. So not Ciiz..



Föresten visste ni att totalt beräknas alkoholen kosta samhället 160 miljarder kronor varje år?


Can i have your number?!

Jag la upp ett klipp förut "Can i have your number" första delen, men nu har jag också hittat andra delen av den, haha han är så skön!


Bildbomb

Kolla här är skönheten själv.. det är typ mjaou på mig själv!












En härlig låt, någon mer än jag som gillar den?!


Plugg.

Jaha nu var det dags för blogg.se att börja skita sig nu igen. Är så trött på den här sidan, det är alltid något fel med den. Nu går det inte att kolla sin statistik eller svara på kommentarer!!! Aja det kankse bara är ett tecken att jag ska hålla mig borta från bloggen och börja plugga istället ;).

Jag ska sätta igång nu, och sen vid 7 tiden möta upp Mido..det blir kanske en öl? ytterst trevligt!
ååh jag är så söt i lockigt hår, visst passar jag? Och så har jag på min nya jeansjacka.. gosh så snyggt.


Jag hjärta shopping

Shopping och shopping, men jag kom iallafall därifrån med en snygg jeansjacka. Mycket nöjd är jag iallafall. Jag slutade runt 11 idag, men ändå är jag hemma till halv tre, haha.. jag, eva, natta och johan sprang runt i forum som idioter för att leta en födelsedagspresent till Anna som fyller 20 imorgon, grattis till henne!. Jag tror fan jag har bränt fett på den här shopping rundan, det är ju som ett gympass att springa runt i 50 olika affärer.

Jag ska snart börja jobba med mitt projekarbete igen, så fort middagen är överstökat. Sitter och väntar på att min butler ska komma med min mat, mat på sängen hallå?!



Jeans jacka gina tricot - 349 kr



Eyeliner ca 70 kr.. Och bads till mina klackar så jag inte fåt ont i mina fossingar. Lindex 49 kr.


Älskar hennes klädstil, gör ni?!

Kom precis ut ifrån dushen, jag tänkte kolla på ett avsnitt utav Bad girls club nu med tilltugg som popcorn. Och sen blir det sängdags för min del. Alltså ingen mer update. Vi hörs imorgon, godnatt på er sötnosar!










Absolut inte okej.



Min diss idag går till stora bröst, då menar jag inte normalt stora bröst, Utan folk som gör bröstförstoring, och gör dom alldeles för stora. Det finns inget som är snyggt eller attraktivt med det. Håller ni inte med mig?! Det är riktigt fult, sen så finns det ju också dom som inte tycker som mig, utan tycker att megabomber är skit snyggt, men min åsikt står ja för. Jag själv vill göra bröstförstoring, men det ska fortfarande se äkta ut, och inte fejk.


Music a la' Ciiz


Jag välkomnar sommaren

Gör inte ni det? det känns ju verkligen som om den är på väg nu, eller att den till och med är här. För just nu är det 18 grader i skuggan utanför mitt fönster, det är riktigt underbart! Det förtjänar vi alla efter våran iskalla vinter vi har haft, eller rättare sagt våran istid. men men nog snackat om det, jag kom precis hem.. sitter och svalkar av mig med iste, mums loves it.

Jag har massor med plugg framför mig som väntar denna underbara eftermiddag. Jag har mitt projektarbete som ska vara klart på fredag, så nu är det dags för mig och sätta igång, jag börjar alltid i sista minuten, suck.. haha!



En bild på mig ifrån föra sommaren, visst var jag brun?!


Sch a secret



Visste ni att förutom "You got served" filmen som är min favorit film. Så har jag två andra filmer som jag älskar, "Jag vet vad du gjorde föra sommaren" Och "Jag vet fortfarande vad du gjorde föra sommaren" Är det någon av er som har sett dom?! Super bra filmer .. Jag lägger upp trailers på dom! Ladda ner dom, ni kommer absolut inte att ångra er, riktigt bra filmer! Lyssna på Ciiz nu.

Här är första filmen



Och här är den andra filmen..


Musikbomb



Jag håller just nu på att rensa datorn på lite låtar och bilder, Jag har grymt mycket musik alltså! Onödigt och ha massor med låtar jag ändå inte har lyssnat på, på ett år! haha. jag tänkte också dela med mig utav några. Här har ni något att lyssna på medans jag är ute med Valentina ett tag, vi hörs senare! Puss puss



 

 











Svar på tal








Hej kajsa, jag vet tyvär inte vart glassen kommer ifrån, jag fick dom i 20 års present utav min storesyster, som fick åka runt i hela stockholm för att få tag på mina svart martini glass, Men jag tror att det var Åhlens, kika på internet ! Ikea kankse har. Puss











Sen så tänkte jag ge ett svar på tal angående min elaking lista, som folk tydligen reagerade över!

Folk reagerade dåligt när jag skrev på min elaking lista, att jag va otrogen mot båda mina pojkvänner. Vad väcker det för bilder av mig egentligen?! Att jag är en dålig flickvän?, det är jag inte! Men just då, ja.. det finns inget som kan va en bra ursäkt till att man va otrogen. Vi alla gör våra misstag, men jag har inte gjort något jag egentligen ångrar, jag hade tillräckligt bra anledningar till att jag gick till en annan kille. Skulle ni frågat mig för 1 år sen om vad jag tycker om otrohet, så skulle min ilska visas genom slag och ord. Nu är det mer "otrohet suger verkligen" Sen då?! Hur många killar eller tjejer har inte varit otrogna i ett förhållande?, det är tyvär i ett sånt samhälle vi lever i. Jag säger inte att alla som har ett förhållande går och vänsterprasslar med någon annan, absolut inte! En del har det underbart tillsammans, och det är så det ska vara. Känslan av att vilja vara med bara den personen, och inte med fler! Jag ser ingen anledning till att vara otrogen emot sin pojkvän/flickvän ifall man älskar varandra... men jag älskade aldrig min pojkvän.

Jag menar självklart inte att jag är för otrohet, jag är emot det! Det är hemskt, och det sårar..


Har du googlat mig?



Yeeeey ibland älskar jag att vara mig själv alltså, haha! Men vem skulle inte vilja vara i mina skor egentligen om man tänke efter.. de vill väll alla?! Och ni som nekar det bara ljuger och brinner av avundsjuka inom er. *blink*. åååh alltså jag är så trött, jag blev väckt utav I idag, så jag ska hoppa in i dushen och piggna till lite tänkte jag.


Måndag



Verkligen skit härligt väder, eller vad säger ni sötbollar?! Igår blev det som sagt några öl och jag var inte hemma förens läggdags, nu sitter väll alla i skolan som jag egentligen också borde göra. Men jag är klar med mitt arbete så då har jag inget där och göra. Jag tycker verkligen inte att det känns som en måndag idag, jag vill köra på en återställare av en fredag, och göra sig några drinkar och sätta sig i värmen. Gud så mysigt!

Ingeting planerat idag förutom att jag kankse träffar upp Mido om några timmar, det blir väll kanske att ta sig en öl och kankse röka lite vattepipa i värmen! Loves it.


5 elakingar



Så som det ser ut nu så ska jag göra mig klar och sen vänta på ett sms av Andreas, det var sagt så att han skulle komma hit idag, vi skulle ner och ta oss en öl, ja jag vet på en söndag. Men söndagar är ju allmänt tråkiga, så varför inte göra något kul av dagen då?! Vi hörs senare, eller imorgon.

Här kommer iallafall 5 elakingar!

- Jag har plockat ur en tjejs väska på fyllan, jag  vet det är jätte elakt. Och jag ber om ursäkt! Men jag la tbxs det. Så, så elak är jag väll inte. hihi

- Jag har med flit slagit till någon, för att sen låtsas som om det inte vore jag, utan jag ger skulden till någon annan. Jätte roligt!

- Jag har varit otrogen mot båda mina pojkvänner jag har haft, jag vet jag är en slyna, jag hatar otrohet, det är bland de värsta jag vet. Och ja vet inte vad jag tänkte med.. föresten så kan man ens kalla dom mina ex? jag har inga, bara riktigt stora misstag.

- Jag har strippat en gång för en killkompis, jag behövde pengarna till cigg. Jag hade inget val.. jag var ung och dum haha.

Det blev bara 4 elaktingar, alltså är jag för snäll för att ha den här kategorin, *blink*


Ciiz hissar



Jag har den senaste tiden kört på Ciiz dissar, men nu är det dags för en hiss lista.

Hur kan man inte hissa att solen äntligen är här? eller jag kan på sätt och viss ändå dissa vädret med tanke på att det kan gå från sol till regn, och från regn till sol, och sen är det sol igen, och så håller det på. Men det är väll det typiska april vädret. Men annars är det underbart med sol, jag tror att vi alla har saknat det.. Just nu är det 15 g utanför mig, Loves it.

Jeansjackor, underbart! Och snyggt som fan är det. Jag ville ha en föra året men jag höll mig till min skinn jacka som jag tror den här sommaren hamnar i papperskorgen, den ser hemsk ut. Den här sommaren så satsar jag på en jeansjacka istället, för hur man man motstå det?!

Uteserveringar, hur underbart som helst. Dom öppnar nästa vecka, då du kan sitta på krogen, utomhus i solen och steka med en öl i ena haden och en cigg i den andra, det är underbart! Så för alla er som är 18 + vi tar oss en krogrunda i sommar, och ni som tyvär är under 18 får vänta något år till, haha suckers!

Min studentskiva, hur lyckad blev inte den, faktiskt den bästa utekvällen jag någonsin har haft. Verkligen skit roligt, en utekväll med folket i min klass kan inte bli bättre.. Det går inte och gemföra med dom människorna!


Godmorgon på er!

Hoppas allt är super med er, med mig är det jätte bra förutom att jag har riktigt ont i ryggen. Jag har sovit allt för länge denna helg, och har legat på ett konstigt sätt, så nu har jag jätte jätte ont, ursh och stackars mig. Jag har iallafall vaknat för ett tag sen, jag var allt för seg för att ta mig upp ur sängen så det blev frukost på sängen, uuh vem kan ha serverat mig de ;)?! Jag fick iallafall en kommentar av en gullig läsare. Och ja självklart kan jag lägga ut en bild på min tattuering!






Jag vill utomlands



Visste ni att jag aldrig har varit utomlands?! Jag har faktiskt aldrig varit det. Jag har alltid föreställt mig, kristall klart vatten, palmerna, värmen.. och dom underbara uteserveringarna vid stranden. all shopping och all god mat, sånt som vi kankse inte har i sverige, hur ofta är det man ser botten i vattnet när du simmar, eller ser en palm i trädgården?. Jag skulle ha åkt till Rhodos när jag var 16, men det blev aldrig av. Och det närmaste "utomlands" jag har kommit är till finland, haha skamligt.

Jag vill åka ett gäng iväg nu i sommar, någonstans .. till ett paradis! Det skulle vara perfekt med tanke på att jag tar studenten nu. Min dröm just nu, och den ska fan bli sann också! Just wait...

Jag vill hit, till Rhodos.. har någon varit där?! Ser ni filmklippet jag la upp?










Ut en sväng


Nu har jag dushat, sminkat till mig lite och ska bara ta mig på en outfit. Jag ska möta upp Sandra om 10 min, vi ska ba ta en kort promenad i det fina vädret, Jag har ju suttit inomhus hela dagen pga av min förskylning. Hoppas det blir bättre, verkligen skit jobbigt och vara förskyld! ursh ursh.. vi hörs sen, puss



Är det lagligt att vara så snygg?!

Hon är verkligen het, hon är helgens cherry!
Men men en tråkig lördag är detta, jag vaknade upp och är verkligen jätte förskyld! Näsan ba rinner och nyser gör jag varje sekund. Buhuu .. jag tror nästan andreas smittade mig, precis som jag sa att han skulle göra!! suck, cry me a river..

Så som det ser ut just nu, så värkar det blir en hemma kväll för min del. Fast jag egentligen var taggad på att gå och ta mig en öl denna lördag kväll. Men med tanke på min förskylning så tar jag det en annan dag ;)












Tror ni att det här skulle funka?!




Det blev bacardi med mamsen!

Det förklarar till att jag inte uppdaterade något mer igår kväll, sen så hade jag ju en hemma kväll. Och jag somnade innan klockan 12 igår, helt otroligt! jag tror jag behövde det..  Skönt var det iallafall.
Någon mer än jag som gillar bacardi?!


FREDAGSMYS!



Sådär nu blir det fredagsmys med mig själv. Jag har varit nere och köpt både chips och popcorn. Och en film jag länge har velat se har äntligen lagts ut så att jag kan ladda ner den. Så nu ska jag kika på den! jag talar om ifall den är bra, och om det är något jag kan rekommendera. Hörs sen!



Sch a secret



Visste ni att jag är ett stort fan av både Akon och Lil Wayne. Jag har också varit på Akons konsär för något år sen. Det var ett minne för livet, gud så bra han var!! Men en av mina drömmar just nu är att Lil Wayne ska ha en spelning i globen, varför bokar dom bara in dåliga band som tokio hotel?, emo?! GIVE ME LIL WAYNE!


Vad har hänt med rösten?!

PINSAMT SÄGER JAG BARA !
Fan vad jag hade blivit förbannad om jag hade betalat flera hundra kroner för att gå och kolla på dom här soporna som inte ens kan sjunga.




Ingen rubrik

Det är mycket på gång nu, jag hade min studentskiva i Onsdas, verkligen en super lyckad skiva! Nu är det bara dags att ladda upp inför nästa Fredag då jag har min mösspåtagning, då blir det utgång såklart, kanske snaps? Och den 26 eller den 27 så blir det kryssning. Taggad till max inför den. Sen är det studenten. Och dagen efter vaknar jag upp bakis och tänker.. jahap .. nu är jag arbetslös!


Det är ju snart dags för idol

ska jag söka ;)?


Fredag

Hej på er gullisar, hoppas allting är bra med er. Med mig är det väll sådär, lite ont i halsen och huvudet. Fortfarande bakis eller vadå?! Nejdå. Jag kom hem för ett tag sen, jag har enbart haft nationella provet idag i svenska, ja skrev uppsats. Och det gick riktigt bra faktiskt. Jag hoppas på ett bättre betyg än G.

Idag är det fredag
, och jag har ingeting planerat, mamma har precis åkt och jobbat och snart gör pappa samma sak. Så jag blir ensam hemma, fest eller ;)? Nej jag tänkte sitta i min ensamhet med en cigg i handen och en bacardi i den andra. Jag vill inviga mina stora svarta martini glas, jag har ju inte gjort det ännu. Och ja, jag vet att det ska vara martini i och inte bacardi, men jag dricker inte sprit ;). Det är väll typ så jag ska tillbringa min kväll i ensamhet, haha ! Lonely..

Mums min goda drink ifrån studentskivan, jag fick en speciallare, eftersom jag bad om en SUR jävla drink, då menar jag verkligen RIKTIGT sur, mina vänner smakade på den, och dom klarade inte av att dricka den utan att göra massor med minner, medans jag drack den som rinnande vatten, haha!


Några fler bilder ifrån skolfest.se

Min update suger verkligen, men jag har inte mått så bra idag. Och sen så känner jag att jag inte har något speciellt att säga, så ja ni får nöja er med bilder. Och att svara på kommentarer har jag också varit dålig på. Jag har iallafall varit ute en sväng med daisy, var nere på ica och köpte hem en marabou och en fanta som jag ska mumsa i mig nu tänkte jag, till ett avsnitt av andra avenyn ;)

Jag kan på ängång göra ett svar på tal också, så att jag inte glömmer bort det.




Hej hej :) Alltid kul med frågor.. Och jo jag handlar mina kläder lite överallt. Men mina favoriter är väll gina tricot, new yorker och H&M. Även vera moda har riktigt snygga kläder då och då. Puss på dig !










Tack för en lyckad kväll

Som dom flesta vet så hade jag min studentskiva igår, grymt kul var det. Verkligen värt varenda krona som vi la ut på att hyra hela nattklubben. Allting började med middag med alla i klassen och allas föräldrar. Varmrätt och efterätt var det, mycket god mat. Föräldrarna rörde sig hem vid 22.00 då eftersläppet började, det stormade in massvis med människor. Och alla var taggade till max, så dansgolvet var fullt av dansande människor även lilla jag. Vi eller snarare jag ägde hela dansgolvet, love being me. Och i morse när jag vaknade så kan jag lova att jag inte mådde speciellt bra, men jag får nästan skylla mig själv, det var ju först en välkomsdrink, och öl till maten. Sen ytterligare några till öl. Samt tequila, och en till drink. Så ja, jag var ganska lost!

Allt var riktigt najs tills vi skulle bege oss hem, då inga tunnelbanor går på vardagar. Dom slutar gå vid 01.00 och klockan var 02.30 så jag gick BARFOTA från medborgarplatsen till slussen, för att jag hade så jävla ont i fötterna, det är smärta att dansa i heels, för jag hade så ont i fötterna att jag inte brydde mig om ifall jag gick barfota, det var hemskt. Men men vi kom iallafall till slussen, men självklart skulle dom byta busshållsplats där våran buss skulle gå ifrån och de visste inte vi. Så vi missade våran sista buss, och tåget hem skulle börja gå 6 på morgonen och vi orkade inte sitta kvar där i 3 timmar, så vi ställde oss på bilvägen och försökte hitta lift hem, jag vet det är farligt! men vi hade inget val, inga pengar hade vi häller för det hade vi supit upp. Tillslut fick vi tag på en taxi som tog oss hem, gratis också. Jätte gulligt!! Jag skulle ja varit hemma 03.00 men jag var hemma halv 5 istället, haha vadå köra sakta?

Här kommer några bilder ifrån kvällen, tyvär så blev det inte så många, men jag väntar på att vimmel bilderna ska hamna på deras hemsida nu, för han fotade mig hela tiden? vadå fans..






Är helt slut..

Jag har huvudvärk, och ont i fötterna efter kvällen. Jag ska ba göra mig iordning och åka iväg och träffa upp några från igår, och äta kebab. Vi hörs senare!

Update med bilder kommer senare!


IDAG SLÅR VI KLACKARNA I TAKET!

Yes idag är det dags, idag är våran efterlängtade studentskiva. Det är många som har frågat mig om vad det är för något, och det är något man har när man ska gå ut gymnasiet. Man hyr en nattklubb, och har först middag med familjen och alla från klassen. Sen vid 22.00 är det insläpp och då kommer alla som har köpt biljetter till själva eftersläppet. Dååååååå börjar festen !! och den fortsätter i stort sett hela natten, så om min update blir dålig imorgon så förstår ni efter en natts festandes.


Nakenlekar


Visste du att ..



Jag tyckte att det var ett tag sen jag körde på en "visste du att" lista så nu har jag gjort en om alkohol. Här har ni något att läsa medans jag sticker ut en snabbis och möter upp Roggie och Sandra. Puss så länge.




Sju av tio elever i grundskolans årskurs nio dricker alkohol?


21 procent av pojkarna i gymnasiets årskurs två dricker över tio liter ren alkohol om året?


Mellan 600 000-900 000 männskor i Sverige är alkoholberoende? 


I Sverige begås 70-80% av alla våldsbrott av alkoholpåverkade


Närmare hälften av alla som sitter i fängelse är alkoholmissbrukare


Det tar levern c:a 4 timmar att förbränna två flaskor starköl?

Att man blir tjock av alkohol? Alkohol innehåller mängder av kalorier. Ett glas vin eller en stor starköl innehåller 150-250 kalorier - lika mycket som ett litet wienerbröd.



Taggad till max

Yes nu är äntligen allt fixat, pengarna är inbetallt och ja exakt allt är fixat. Gud så skönt. Jag kom ihåg när vi först började att snacka om skivan, då vi tyckte att det skulle bli skit kul, även fast det var ett halv år kvar. Men nu är det bara en dag kvar. Och jag är taggad till max! det kommer att bli grymt kul.

För er som inte vet så tänkte jag ha på mig den här klänningen med ett par klack. (observera att det ska vara utan bh band också. ) Den kommer ifrån gina om det är någon som undrar, hihi.




KAOS!

Hej på er gullungar, nu är det bara en dag kvar tills min studentskiva är. Men det har knasat sig med pengarna och tydligen har inte företaget fått pengarna, så en av tjejerna i min klass är och snackar med banken nu. Annars så lägger hennes mormor ut ca 14 000 .. stor summa! Det ordnar sig säkert, får vi hoppas..

Jag kom precis hem, men jag ska snart iväg igen om en halv timme, jag ska med busen in mot forum och möta upp sandra, jag ska förbi systemet. Vi hörs senare! puss puss


Godnatt på er

Sådär nu har jag suttit och sytt in mina byxor som har varit alldeles för stora. Jag köper alltid byxor som jämt är lite för stora, för köper jag en storlek som är lite mindre så blir dom för korta. haha har inte så mycket val. Men nu sitter dom som ett korvskin, mycket snyggt! Jag har även suttit och kollat runt på youtube, på lite olika roliga klipp som jag tänkte dela med mig av, haha så får ni också ett gott skratt precis som jag fick, enjoy!








Ciiz dissar



Det konstiga vädret, från ena sekunden så skinner solen och du känner verkligen för att sätta dig ute och ba steka i solen, och på med solbrillorna.. men sen 5 min efter så är det molningt och det börjar att snöa?, sen samma sak igen. haha april väder är lite lustigt de.

Nu kommer det egentligen en HISS mitt i diss listan, men jag hissar jackan ifrån gina tricot. Den som kissie säger att  hon startade trenden på, vilket självklart är skitsnack. Ni vet den vit/röda vit /blåa jackan. Den hissar jag för att den är otroligt snygg. men jag ger den ändå en diss eftersom alla i hela stockholm går omkring i just den jackan, de ganska tråkigt! den var med min lista att köpa, men nu har jag stryckit den. Men vem vet jag kankse hinner ångra mig innan den är helt slutsåld och hela världen har den.

Svenska hollywoodfruar, vad är de för världelöst skit som ens sänds på tv?! jag har inga ord, jag har inget och säga.. haha tyvär!




Music make me lose controll

Minnen väcks.. hur kan man inte älska gamla godingar.


Rock your body.

Det blev ändrade planer, jag möter upp sandra imorgon istället. Det blev så stressigt när hon var tvungen att gå hem och laga middag osv. Så imorgon blir perfekt ;) jag ska även kika på små vodka flaskor i olika smaker till både mig och daisy, mumsigt värre. Jag tänkte om ett ett tag röra mig ner till ica och köpa hem något gott. Jag har ett jävla sötsug då och då, skitjobbigt. Gud så bra att jag håller kroppen snygg vad jag än äter, alltså är det inget problem om jag stoppar i mig 10 kilo godis, uuh love being me.

Vad dansar jag till?! joooooo papi chulo ;)



Mot forum



När jag var yngre så bodde jag över en sommar på ett ställe borta på värmdö, jag lärde känna två syskon där. Skit söta tjejer, men när jag sen åkte därifrån så träffade jag dom aldrig mer igen. Men nu har den här tjejen tagit kontakt med mig, via facebook och msn. Jag kunnde först inte minnas hennes ansikte, men sen kom jag ihåg att det var med henne jag gick vilse, det var även med henne jag badade. Vi hade verkligen skit kul tillsamans. Jag tror att jag kankse var 10 år då, så aa det är 10 år sen, jag sist såg henne. Hon skickade en bild på henne, jag kan inte koppla ihop hennes utseende ifrån då och nu. Man förändras mycket på 10 år. Men hon minndes mig. hihi hur kan man glömma mig lixom! *blink*

Nu har jag precis ätit middag och ska snabbt byta om och röra mig till forum för att möta sandra. Jag ska in på systemet. Ja, jag ska langa sprit. Det är förkrök till min studentskiva på Onsdag. Vilken ängel jag är.


Me and maa guuuurl !


Dagens fråga

Jag fick låna en locktång av Daisy ifrån Björn axen, för mitt hår är omöjligt. Jag kan inte få det lockigt, bara ett fåtal gånger då jag faktiskt blir nöjd. Bilderna som ni har sett mig på, med lockigt hår. Är när jag har sovit med en fläta. Och sen lockat de lite, då blir jag iaf nöjd. Men att få det lockigt utan att sova med fläta är ju omöjligt, det ger mig huvudvärk att bara försöka. Jag ville ha lockigt till min skiva som är på onsdag, men de kan vi ju glömma.. då får jag väll gå med rakt och tråkigt hår, Jag får tupera det lite, så att det blir lite volym i det.


Rakt eller lockigt?!


Pussys!

Åååh jag blir så jävla förbannad, era jävla snorungar ni förtjänar en jävla höger! otacksamma idioter. Sådär nu är allt bra igen, jag ville bara uttrycka min ilska litegrann hihi, Ciiz goes mad..




Music a la' Ciiz

Låten har fastnat i huvudet på mig, det är något speciellt med den, Tack ilyas.


Magi eller inte?!



Medans ni kikar på de här klippet så möter jag snabbt upp Jasmina för lite gossip. Gud så stolt jag är över mig själv jag har hunnit dusha, sminkat mig, tagit på mig kläder och fönat håret på bara 24 min, love being me.


Från en mini Ciiz till en stor Ciiz?!

Mitt liv började med ett dåligt självförtroende, få vänner och jag verkligen hatade allt. Jag hade de tufft, men jag klarade mig igenom det, Och nu 10 år senare så är jag en tjej med ett rätt så bra självförtroende, (visa dagar), massvis med vänner runt om kring mig. Jag har om bara någon månad gått ut skolan, och skaffat mig en utbilning. Jag klarade mig igenom skolan även fast jag har gått om 2 år extra. Jag har gått igenom problem både hemma, och i skolan och allmänt. Jag blev kär men jag blev lämnad, Jag har upplevt att folk som står mig nära har gått bort. Jag har blivit sviken av mina vänner. Men jag börjar förstå att det är något som tillhör livet?! Folk föds, folk går bort.. folk sviker, och kärleken svider. Jag har träffat alla möjliga människor, en del visade sig vara falska medans andra underbara! I made it.

Jag har inte bara förändrats som person, utan utseendemässigt också. Håller ni inte med mig?!
Tack och lov för det, haha!






Jag vill till Maldiverna





Jag läste om en resturang som finns där, en undervattensrestaurang. Varför kan dom aldrig göra något sånt här i sverige? har svenskarna brist på fantasti, eller är det bara så att vattnet är alldeles för skitigt för att det ens skulle bli av?!




Vad händer med jorden?!

Först var det månader, sen veckor och nu bara dagar kvar tills min studentskiva är. Jag ser verkligen fram emot den, riktigt mycket. Det kommer bli skit roligt. Men en sak som oroar mig är ifall inte anna kan komma hem, hon har varit i USA nu i snart tre veckor och skulle komma hem på tisdag, en dag innan våran skiva. Men nu ser det ut som om hon inte kommer att komma hem pga av vulkanen på Island. De suger verkligen !!!

Att en vulkan kan ställa till med så mycket, folk kan inte ta sig hem. Har du föresten hört om killen som betalde 38 000 för att ta sig hem i en taxi?



Jag blir automatiskt lebb när jag ser henne


Godnatt på er




Mitt sista inlägg för ikväll, ska fortsätta att kika på 90210.


En lugn lördag kväll

Yes det blir en lugn kväll för min del, jag hade ju som sagt bestämt mig för att vara nykter hela helgen men det löftet bröt jag redan igår, ops (a). Jag har pluggat och gjort klart två arbeten idag, resten tar jag imorgon. Jag ska nu belöna mig med en film och ett avsnitt utav 90210, en super bra serie! Chips, popcorn och marabou är ju ett måste ;)

Är det någon mer än jag som följer serien 90210?, om inte.. så börja kolla.
En super bra serie, den nya beverly hills.



Bilder som aldrig har visats..

Det finns bilder som man helst håller för sig själv, bilder man inte vill att folk ska se. Men jag tänkte dela med mig utav några nu, enjoy!



En onykter Ciiz.









Jag gillar att bjuda på mig själv..


Plugg.

Jag var inne på nattstad en snabbis, är det någon mer än jag som har det? Det är väll ungefär som playahead var. Bara att på nattstad hänger äldre personer. Det suger verkligen att det bara finns otroligt fula killar där, så ingen sida jag kan rekommendera att ragga på haha ;). Men för er som har det, lägg till mig där som vän, Ciiiiz heter jag där.

Föresten så pluggar jag just nu, jag känner mig riktigt stolt. Jag har börjat att komma igång nu. Jag kanske börjar inse att det är viktigt att gå ut skolan med bra betyg, och verkligen ha en utbilning. Jag har gjort klart rättskunskapen nu, och nu är det vidare till arbets miljö och säkerthet. Sen har jag mitt projektarbete kvar, och även historia. Visst låter det roligt? haha.. jag tillbringar min lördag kväll till att plugga. Ursh vad jag är duktig!




Sant eller falskt?






Ett flertal tjejer har ju inte kunnat låta mig va ifred, antigen viskar ni eller försöker att få min uppmärksamhet genom att slå på rullbanden i rulltrappan, eller så glor ni på mig tills jag stirrar tbxs för att sen få säga något till mig. yeeeey ni har pratat med en bloggare, grattis! Nu har ni något och skriva om i era bloggar.


Lördag morgon

Godmorgon på er älsklingar, skönt att jag äntligen börjar vakna till. Oavsett att jag inte ens drack mycket igår kväll så blev jag full. Jag brukar oftast inte dricka mig full, men nu blev det så iallafall haha. Vi satt nere på holmen, det är en Ö man brukar sola och grilla på under sommaren. Vi satt där från att det var ljust ute, tills det blev mörkt. Vi rörde oss sen mot emmis för att beställa en pizza, mycket gott.. fyllekäk är väll något ingen tackar nej till direkt.. Jag minns också en äckel gubbe som inte ville låta mig och sandra va ifred, en skitirreterande person verkligen. Han började anklaga oss för att sitta och ta kort på honom, även fast hon fotade mig?! Han gav inte upp, utan han skulle sitta bredvid mig också tills jag började putade på honom och sami kom, en kille som äger stället, och drog iväg honom ifrån oss. Inte nog med det så stod han och stirrade på oss istället.. killar som verkligen inte fattar vinken.. suck på er.

Det blev iallafall en tidig hemgång, men det va bara skönt hade jag stannat kvar så hade jag troligtvis druckit en till öl, och då skulle det slutat med en riktig bakfylla! Tack och lov att jag bara har lite huvudvärk.. det är ju som sagt idag jag måste försöka plugga stenhårt, vi får se hur det blir med det ;)!









Jag älskar att dansa (a)


Mina dance moves..



Jag önskar er en trevlig kväll, för det ska iallafall jag ha. Jag har som sagt mina öl. Puss på er så hörs vi imorgon.


Vem photoshopar inte?



Folk har frågat varför jag gör om bilderna, vad spelar det egentligen för roll? jag gör väll som jag vill. Som den korkade bruden som sitter och säger till mig att hon har sex med mitt ex, till och med hon kommenterar det. (Hoppas du läser det raring, eller exet) Så underligt att folk jag inte ens känner bryr sig om det. Fans fans fans.. Jag har nu gjort ringar där jag har gjort om bilden, jag har gjort om färgen på bilden, samt mina läppar, och även mitt hår ;) Och självklart är jag ren skönhet utan att jag ska behöva göra om bilderna, men jag tycker att dom blir finare då.. hur kan man motstå en sån gobit som mig, raawr ;)! Såå hörrudu mussepigg släng dig i väggen.

Ungefär så här kan du göra..


Fredag



Dålig update idag jag vet, mitt andra inlägg. Men jag har inte haft tid, jag hade saker och göra och sen drog jag in till forum och mötte upp sandra, för att in och handla lite öl på systemet. Jag vet att jag inte skulle dricka något denna helg, men nnu blev det som de blev.. haha förlåt Daisy!. Jag kunnde helt enkelt inte hålla mig. Det blir som sagt en chill kväll med Sandra idag, jag ska försöka få med mig Daisy också. En rolig händelse idag är när jag kommer ut ifrån systemet då två småpojkar i kankse 13 14 års åldern kommer fram till mig och frågar "Ursäkta kan du köpa bira åt mig?!" Och jag svarade "Nej, absolut inte!" Du har väll inte ens kommit in i målbrottet och du dricker öl, sätt dig i sanlådan istället. haha elak jag är nu..

Föresten så väntar jag spänt på att mamma ska ta reda på vem som har målat våra tavlor vi har, hon ska till något ställe där man värdesätter saker. Min mormor sa när hon levde att dom var värda mycket pengar, tänk om vi får ihop en miljon på två tavlor hahaha .. I believe in miracles ;)




Taj mahal

En nytagen bild på mig, gud så söt jag är.. en riktig sockertop i mitt långa lockiga hår.



Jag är jätte sugen på att åka in till Taj mahal och köpa hem löshår. Dock är det jätte många som tror att jag har det nu, men det har jag inte, och jag har aldrig prövat löshår häller. Men jag är sugen på att ha det på min studentskiva samt min student. Långt lockigt hår. Gud så snyggt! Vad tror ni? jag har redan långt hår, men lite längre skulle inte skada. Och sen så har jag så tunnt hår om man gemför med vad jag hade förut innan jag då började föna och platta håret varje dag då vill säga.





Kvällens fråga



Mycket skumt har hänt bland många människor, visa ser spöken och visa ser ingeting.
Har du sett något?, tror du på spöken?! Berätta.


Loves it, do you?

Har hänt något med min baby J, så ja ska möta upp henne nu en snabbis, vi hörs sen!




Ciiz är rädd..

Jag ska då aldrig bada igen, Ska du?! Eller jo det ska jag visst, men jag är livrädd för saker som gömmer sig under ytan.. då syftar jag inte på små fiskar. Utan  hajar och krokodiler, men den här "fisken" ser ju ut som en haj, skulle jag träffa på den när jag är ute och tar mig en simmtur, så kommer jag då inte simma iväg utan jag springer på vattenytan fort som fan därifrån av räddlsa.



Leona..



Hej på er allihopa, hoppas att allt är bra med er. För med mig är de toppen, och inte nog med det så känner jag mig taggad till att plugga?, vad har hänt med mig.. kom och känn på min panna, har jag feber?! Jag hatar verkligen och plugga, men nu när jag brinner för det så får ja sätta fart innan jag hamnar i samma spår igen där jag hellre sitter och dricker en öl någonstans.

Jag sitter och lyssnar på en låt om och om igen, en låt med Leona Lewis, den är så fin!
Lyssna och avgör.


Kvinnlig ordlista



Kvinnlig ordlista


"OKEJ"
Detta är ett ord kvinnor använder för att få slut på ett gräl, när de känner att de har rätt och att det är hög tid för dig att hålla käften! 


"5 MINUTER"

Detta betyder i själva verket ca. en halvtimme. Det kan jämföras med de
fem minuterna som din fotbollsmatch (alt. dataspel?) kommer att hålla på innan du går ut med soporna.


"INGENTING"
Detta betyder att det faktiskt är "något" och du bör definitivt vara på din vakt. "Ingenting" används vanligen för att beskriva känslan hos en kvinna, som önskar att sätta dit dig. "Ingenting" kan oftast ses som ett tecken på ett kommande gräl, som kommer att vara i "fem minuter" och som kommer att sluta med ordet "okej".


"GÖR SOM DU VILL"

Detta är en utmaning till dig. En utmaning som kommer sluta med att kvinnan blir förbannad över "ingenting".


"EN DJUP SUCK"

 En "djup suck" betyder för det mesta att hon för ögonblicket tycker att du är en idiot, och frågar sig själv varför hon kastar bort sin dyrbara tid på att diskutera "ingenting" med dig. 


"DET ÄR OKEJ"
 "Det är okej" betyder att hon har tänkt tänka över grundligt på vilket sätt hon skall straffa dig för något du gjort mot henne. "Det är okej" används ofta tillsammans med ordet "okej" och i förbindelse med "gör som du vill" (med höjda ögonbryn). Tolkning: inom en snar framtid kan du förvänta dig stora problem.


"TACK SKALL DU HA"
Detta är något helt annat än "tack". En kvinna säger "tack skall du ha" när hon är fly förbannad på dig. Det visar att du har behandlat henne på ett känslokallt sätt. "Tack skall du ha" kommer följas upp med en "djup suck". Var försiktig med att fråga vad som är fel efter en "djup suck" eftersom hon bara kommer att svara "ingenting".


Ballar av stål



För er som missade när just de här klippet gick på tv, så kolla in det nu. Jag kan verkligen inte hålla mig för skratt. Men skulle han klippt sönder min påse eller paraply skulle jag nitat honom, tänk om jag hade gått med mitt burberry paraply just då..



Dålig update idag.

Och det beror på att jag åkte iväg till forum med Jasmina, jag kom därifrån med "kycklingfileer" som jag kallar det för. Och ett par nya lack leggins, loves it! Jag prövade även en klänning som jag länge har velat köpa, men storlek 40 är alldeles för stort, och storlek 38 är PERFEKT, men blixtlåset var halvt trasigt och självklart så skulle det bara finnas den kvar.. så de sög ju!


Svar på tal videoinlägg ;)

Hej på er sötisar, ännu ett videoinlägg.. det känns lite roligare med video som sagt än bara text. Jag lyckas snart komma över det med att jag tycker att det är otroligt pinsamt att sitta och prata med sig själv, men men vad gör man inte för mina gullungar.

Jag har precis ätit middag, och väntar på ett samtal ifrån Jasmina, vi ska iväg till forum och handla lite saker. Samt byta en jacka. Ytterst trevligt.



Det blev lunch ifrån Donken, hiih här äter man bara nyttig mat. Hur tror ni annars att jag håller min kropp så snygg?




Hon kan inte vara normal..


Ciizs "Schema"




I helgen blir det till att bara ta det lungt, sen har jag väll små lovat Daisy att göra det. Alltså ingen alkohol alls, men då måste jag sysselsätta mig med något annat, för annars blir det ju en eller aaa två öl. Jag snackar om det som om jag hade ett problem eller ett beroende av det, men det har jag absolut inte. Det är ölen som har ett beroende av mig, *blink*.

Den 21/4 Nästa vecka på Onsdag, är det min studentskiva, ytterst trevligt!

30/4 Valborg - är det mösspåtagning, roligheter i skolan och sen vidare ut och supa.

3/6 - Min stuuuuuuuuudent !

Här har jag alltså tre saker och se fram emot, hihi.. sen är det roliga slut. Då är det bara och ge sig ut i arbetslivet mina vänner ;). Inget sommarlov för mig mer.. its sucks!


Adore it - modegallerian.se









Lyssna och njut.



Jag tänkte gå ut och sätta mig på balkongen ett tag och försöka få lite färg, med tanke på att jag är en blekfis, hihi!, Under tiden så laddar jag upp med några låtar som ni kan få lyssna på medans.. jag vet ju hur dom flesta av er älskar mina låtar.








Ciizs tycker till..



Gör det här mig till rasist nu?, nej absolut inte. Att jag skulle vara rasist finns inte ens på kartan, sen så har jag ju rätt med det jag säger, kvinnor stenas till döds, och jag ser inget som är rätt med det, även män gör det.. Bara oerhört äckligt att folket runt om kring har ett hjärta till att ens göra så. Personen är nergrävd till benen, hjälplös , och inte kan försvara sig medans stenarna kastas emot henne/honom. Hjärntvättade idioter! Jag skulle kastrera er allihop, om jag hade lagen i mina händer ;)


Videoinlägg

Som ni har märkt så har jag börjat att köra på lite mer videoinlägg då och då, det är lite roligare än att bara ha massor med text, som är allt för tråkigt att läsa..




Mina dissar..

- Jag har kollat igenom lite bloggar och sett att många har haft frågestund, Och helt ointressanta frågor har ställts, som "vad har du för färg på tandborsten?" "Vilken tandkräm använder du?" Förstår inte ni att folket frågar det enbart för att dom inte orkar med era frågor om "Hej jag har frågestund ställ en fråga." Varför skulle man vilja ställa en fråga till en persons blogg man ALDRIG har läst, jag ser inget intresse i den personen då.

- Det var ett jävla tjatt om alla era bikinisar, vad är det man vinner?, 600 kr på JC eller vad var det?, har ni inte råd med ett par jeans för 600 kr att ni måste skriva till hela sveriges befolkning om att man ska rösta på just din bikini. Jag tänker absolut inte rösta på någons av er, jag hoppas att ni alla förlorar :)

- Folk som seriöst tror att jag bryr mig om elaka kommentarer för det gör jag inte, eller jo jag ljög faktiskt lite nu. Jag bryr mig, men på ett bra sätt, kritik gör mig bara stark.. så välkommen med era oartiga kommentarer. PUSS PÅ ER!


Filmtips


Just nu sitter jag med bubbelvatten och marabou, jag kollar också på en film jag blev rekommenderad till att se. Vi får se om den är bra, än så länge så är den helt okej ;)


Han tillhör mig!








Ny header

Vad tycker ni om min nya header?, jag tänkte att jag behövde en ny. Men jag älskade verkligen min gamla, vilket ni alla andra också gjorde. Trivs jag inte så byter jag tbxs!





NU


Svar på tal anonym ;)


- Jag lärde känna honom genom en gemensam vän, vi kom bra överens och vi båda fanns där för varandra precis som riktiga vänner ska göra, hihi du kan ju bara fråga honom isåfall :)


Videoinlägg

Ett helt världelöst inlägg..


Otursdag?

Efter skolan så åker jag Andreas och daisy till sickla för att kolla grejer, jag hittar varken min klänning till studentskivan, den som jag bara ville byta storlek på. Jag hittar sen inte klänningen på vila som jag hade tänkt och köpa till min student. Och inte häller min silikon BH jag har velat köpa nu ett tag. Är alla emot mig idag eller? tydligen affärerna.. suck! Och inte nog med det så känner jag mig yr, och illamående. Vad är det för fel?! är det fredag den 13e idag eller?


Music a la' Ciiz




Godnatt på er

Lovet är slut och första skoldagen kommer imorgon, det är snart dags för mig att röra mig mot sängen och försöka vända tbxs dygnet, vi får se hur det går. Jag sitter iallafall nu med en skål full med popcorn och en marabou. Jag kollar nämligen på gossip girl, på surfthechannel.com. Vi hörs imorgon bitches!



Jag älskar musik..


Sch a secret



När the simple life började sändas med Paris hilton och Nicole ritche, så missade jag inte ett ända avsnitt. Det var för kankse 7 år sen, då jag inte ägde en DVD, jag har till och med flera avsnitt kvar bandade på ett band, ganska roligt. Någon mer än jag som följde deras serie?



Jag vill göra en till..

Yes ni hörde mig, jag vill göra en till tattoo, det är visst sant att när man väll har gjort en, så vill man göra en till. Det är som en drog, precis som jag sa igår "dricker du en öl, så dricker du en till" haha det är väll samma här. Jag vet ännu inte vad jag ska göra, men jag har tänkt att ha en nere vid foten den här gången, vad tycker ni?! Har någon av er söta läsare en tatto på foten, isåfall vad?




Söndag

Godmorgon på er sötnosar, jag känner mig taggad på att göra ett videoinlägg nu, det var ju som sagt ett tag sen. Men jag är nyvaken och massvis med hårspray i håret jag sovit med så jag ser ut som ett monster hihi, ett gulligt monster då vill säga. Det får bli en annan gång ;). Hur var eran lördag kväll?, hur spenderade ni den?! För mig blev det några öl med några av mina vänner, ytterst trevligt!


Det blir öl ännu en till kväll



Yes ni hörde rätt.. jag känner mig fortfarande bakis och seg i huvudet, men inte fan stoppar det mig från att ta en återställare. Andreas kommer till mig om ett tag och sen möter jag upp Daisy, sandro, och roggie. Vi alla ska ner och ta oss EN öl, som ja ni fattar sen blir två haha. Jag hade ställt in mig själv på att det enbart skulle bli en hemma kväll idag, men planerna ändras ibland.. natten är ung är det inte så ;)?! Jag hinner ladda kameran en snabbis, innan jag drar så får ni se lite bilder imorgon! Puss på er och ha en toppen kväll.

Då var det dags och slå klackarna i taket ännu en gång



 


Gisele Bundchen






Kärlek till kebab



Gud så gott det var med en kebabtallrik, både jag och papsen har mumsat i sig en var sin. Helt klart värd varje krona! Nu är jag proppmätt och ska nog aldrig igen klaga på att jag är hungri, haha!

Så vad har ni för er idag då gullungar?, för min del blir det nog bara en lugn hemma kväll, eller blir det en öl? bara en.. som sen blir 2.. eller varför inte 3. Nej nu får jag skärpa mig, säger ölmagen men min hjärna säger något helt annat, tihi!


Dagens hjärndöda snubbe



Hur skulle ni reagera i den här situationen?! jag skulle nog bli rädd och "råka" nita honom, ops!


I run LA

Så här kännde jag mig igår kväll, med lite alkohol i kroppen och jag känner mig som mike tyson, skämt åsido. Nej egentligen inte, bcuz i run stockholm! Jag hissar verkligen den här tjejen, hon är grym! Hon är med i serien som jag följde "bad girls club" Hon är tjejen med högt självförtroende, och tror sig så mycket om sig själv, hon tycker även att hon är världens pudding, just darför passar hon och jag ihop. Vi tycker samma sak om oss själva, hihi!




Ååååh jag är grymt hungri, mamma jobbar och pappa har jobbat hela natten och jag söp halva natten. Så ingen av oss orkar laga mat idag, så vi bestämde oss för att jag går ner och beställer kebabtallrik åt oss båda. Så det blir dagens middag, en middag man inte kan motstå är det inte så ;)?

Jag tänkte kolla på ett avsnitt utav gossip girl nu, någon mer än jag som följer det? isåfall måste ni väll nästan hålla med mig om att chuck är otroligt sexig?!


Lördag morgon

Godmorgon på er, mina fyllekärringar. Hade ni en fylla precis som jag hade igår?! tihi.. jag känner mig fortfarande yr i huvudet, är jag fortfarande drunk vill tro haha?. Jag hade iallafall en lugn och stillsam kväll hemma hos sandra, runt elva tiden rörde vi oss ner till emmis där sandra laddade upp med en tequila. Medans jag ägnade mig åt tjaffs mellan mig och en annan kille, men vi pratade ut om allt, på ett vänligt sätt. Om vi inte räknar med örfilen han fick utav mig, tihihi. Vi skildes iallafall åt som vänner, det var ju iaf bra även fast han förtjänade en höger! Han kom in lite på krigstiden igår..*blink* Hoppas att ni iallafall hade en trevlig kväll!





Du är alltid min flickvän på fyllan haha (a)




Dagens fråga



Nu är jag klar och ska röra mig mot sandra och tommy, dom väntar och har säkert gjort det länge. Men ni vet som man brukar säga så kommer alltid fint folk sent, nu blir det öl och cider för min del. *blink* hihi. Vi hörs imorgon gullungar!


Sch a secret



Visste ni att jag inte klarar av att se the grudge eller the ring filmerna. Det går absolut inte. När jag såg the grudge på bio så hade jag mardrömmar i ca 2 månader. Jag kunnde föreställa mig hur någon skulle börja krypa upp under mitt täcke.. på benen och upp mot magen. Ursh jag får rysningar av att bara tänka tanken. Och inte nog med att jag tycker att dom är läskiga, så är dom riktigt världelösa också för den delen ! Alltså inte ens värt och se på dom, haha !


En stor diss.



Jag älskar uppmärksamhet, alla som känner mig vet det? Jag älskar att allt ska kresta runt om kring mig, så det är lixom inget nytt. Jag lägger upp bilder och jag är medveten om att få kritik för det jag gör, men vem fan bryr sig?! skulle jag bry mig om vad alla tycker så skulle man inte komma långt i livet. Opps jag la upp en bild på mig själv i badkaret, jag visar mina långa snygga lår.. JORDENS UNDERGÅNG?!, avundsjuka bitches som inte kan ta skiten att jag faktiskt har snyggare lår än vissa andra, så varför får ja inte visa upp det? det gör inte mig till hora eller till en slampa, Nu hör ni.. mitt självförtroende bara växer och växer när kritik kommer in på bloggen. Underbart! *blink* Föresten så vet jag redan vem du är, hihi och det gör det bara ännu roligare. Så min diss går till folk som lägger ner sin tid på att klaga på mig. Ta hand om ditt egna liv istället för att lägga dig i mitt.. jag sköter det så bra själv ;) I RUN STOCKHOLM!


Outfit

Hej på er sötnosar, nu var jag hemma igen. Det var som sagt en snabbis in på systemet bara. Det blir en chillkväll idag hemma hos sandra inklusive med Tommy. Just nu är jag ensam hemma, och ska sätta fart med att laga mat, vi hörs efter.

Jag slänger upp dagens outfit snabbt, vilket jag inte hann göra innan jag åkte.


Gör mig iordning.



Nu har jag brottom, stress stress! Jag måste åka om 1 timme och ännu så sitter jag här i pyamas. Måste snabbt hoppa in i dushen och göra mig iordning, jag ska ju som sagt möta upp Sandro och tommy i forum ;)!. Anledningen till att jag har segat är för att jag kollade på bella & tyra show, jag gav det ett försök. Jag tycker faktiskt att det programet är riktigt barnsligt, men just det här avsnitten tyckte jag var bra.. inte så konstigt när det handlade om bland annat choklad, jag är ett chokladmonster hihi.


Jag har hittat min studentklänning..



Igår när jag var på stan så hittade jag min drömklänning, gosh den var så snygg. Den var vit, kort klänning, den var axellös.. med något mönster på vid bysten. Jag försökte att hitta butikens hemsida men dom värkade inte ha någon. Klänningen kommer iallafall ifrån SALT. Så fort som jag har köpt klänningen så ska jag visa er den. Jag blir nästan upphetsad av tanken på hur snyggt den kommer att sitta på mig. Skämt åsido, *blink*

Nyvaken är jag och har iallafall precis smsat lite med Sandro, jag ska möta upp henne halv 4 i forum, vi ska snabbt in på systemet, eller (jag) ska in och storhandla lite åt oss två. Här kör man på falsklegg, eftersom att jag bara är 14 år?! haha.. Nejdå, ingen som tror att jag är 20, men det är faktiskt sanningen! Det är ju fan fredag idag, och vi tänkte ha en chill kväll hemma hos henne med lite alkohol. Ytterst mysigt!


Ta mig till Hawaii

Ser det inte härligt ut? Ta mig till värmen!












Ciiz loves it!










Äntligen hemma..

Äntligen hemma, det känns verkligen som om jag var borta i ca 12 timmar. Men ändå har de ba gått lite mer än 3. Jag mötte som sagt upp Jasmina, vi åkte till slussen och mötte därmed upp Roggie, vi tog oss en runda på stan. Jag bytte storlek på klänningen vilket det var som jag skulle göra. Jag kom också därifrån med ett par gröna leggins. Jag trodde aldrig att jag skulle bära något grönt, men dom var riktigt snygga på. Tack Jasmina! Mötte också upp Roberto snabbt, han skulle bara köpa en biljett till min studentskiva, hihi.. inte långt kvar nu! Vi åkte sen till forum och fortsatte att kolla runt där efter min eftertraktade BH, men den var slut överallt, suck!

Jag kom också hem med en extra liten bonus.. jag kunnde verkligen inte hålla mig.




Jasmina & Roggie


Nu ska jag in mot stan!


Music a la' Ciiz



Jag blir så förbannad, jag ville ta mig en varm dush, men inte fan fanns det något varmvatten så jag fick stå i kallvatten, jag är blå?! haha.. illa illa.. Men men, jag ska om ca 1 timme åka in till stan med Jasmina och vi ska möta upp Roggie. Det blir att kika runt lite, och ha det mys. Kameran ska med, så det blir update med bilder sen!


Torsdag



Godmorgon på er mina gullungar, står allt bra till med er?! Med mig är det bra.. dock känner jag mig stressad. Det blev bestämt att dra in till stan nu och möta upp Roggie, min kändisbloggare. Jag ska byta ut min klänning jag köpte till en storlek 38 istället, 36 blev lite för kort. Jag ska också köpa min silikon Bh samt ett par djävulshorn ifrån buttricks, som jag ska bära på min studentskiva. Det är ju menningen till att vi ska klä ut oss, men jag tycker att det räcker med ett par horn.. jag är lixom djävulens dotter! Behövs inga horn egentligen häller, *blink*


Video.


Alice i underlandet.

Ciiz is home, jag var som sagt på bio med Veronika på Rigoletto, vi var och såg på alice i underlandet. Det är många som har sagt att den är bra, men det är lika många som har sagt att den är dålig. Jag tyckte att den var riktigt bra faktiskt.. den var rolig, speciellt "the evil queen". Muaha, jag tyckte ba att hon och jag klickade. Vi är typ lika onda båda två, *blink*


Bio dags!

Hej älsklingar, nu blev det jätte stressigt. Min update sög både igår och idag, men jag har inte riktigt haft tid och ingen ork. Men tänkte köra på en snabb update nu innan jag åker iväg in till stan med Veronika. Vi ska på bio ikväll, och se på Alice i underlandet. Det ska bli skit kul, för jag har ju velat se den under så lång tid nu. Så hoppas att den är lika bra som alla säger.

Vi hörs när jag är hemma igen, Kyss


Cherry


Grymt snyggt kille som är med i serien Navy CIS jag kollar på i stort sett varje kväll. Han är en kille jag bara vill mumsa i mig.. men det gjorde riktigt ont i hjärtat när jag fick veta att han är 42 år.. det är som att drömma om min mamma?! Suck..


Onsdag

Som ni märkte så blev det ingen mer update igår kväll, jag var som sagt och käkade med två av mina vänner. Det blev kebab. Jag blev så mätt att jag inte ens orkar äta frukost nu?, jag är fortfarande inte hungri. Så jag försöker kvickna till med en kopp te, mums!

Jag känner mig deprimerad, eftersom att jag har massor med plugg att sättaigång med. Men jag har inte orken till att ens öppna bökerna och läsa kapitel efter kapitel, jag fick ju mitt omdöme, och jag har flera IG varningar, och jag kan absolut inte gå ut med ett IG, jag anser det som pinsamt! Så jag har väll inget annat val än att sätta igång och få skiten gjort, suck!

Föresten så vill jag tacka för alla gulliga kommentarer, jag ständigt får i bloggen! Ni gör min dag.


Visst är den snygg?

Två bilder på min nya klänning jag köpte idag, visst var den gullig? Jag ska som sagt ha den på min studentskiva. Den matchar så snyggt med mitt chockrosa nagelack, loves it. Dock så ska jag byta storleken till en större. Jag vill kunna dansa utan att visa hela röven. *blink* Nej nu ska jag möta upp mina två flickvänner, vi ska nämligen äta kebab ! Någon mer än jag som älskar det? häng på så bjuder jag skämt åsido. Hörs sen, puss puss.





Klänningen kommer ifrån Gina tricot - 249 kr.


I love you guuuurl !

Du är en sann vän, en äkta vän !


Årets första vårbilder!

Ciiz is home !, har ni saknat mig? det är klart ni har.. *blink blink*. Vi åkte in till stan och jag kom hem med en klänning som jag ska ha på min studentskiva, jag slänger snart upp en bild på den. Riktigt söt var den. Och sjukt snygg på moi.

Vi promenterade från stan och genom gamla stan, vi passerade tyvär Ben och Jerrys, för att jag istället kännde mig sugen på en magnum. Vi satte oss sen nere vid vattnet i gamla stan, ytterst mysigt!








In mot stan



Jag hinner uppdatera ännu en gång innan jag och Jasmina åker in till stan, hon är inte klar ännu, den sega jäveln. Och jag som är stockholms stolhet, är klar före henne?! vart är mitt pris?. Men men vi ska som sagt in till stan, ta oss en runda, jag ska också köpa ett par nya solbrillor, för dom jag har nu är 2009. Nytt år nya brillor.

Jag tänkte köra en Diss lista, så har ni något och tänka över ;)



Söta läsare som ofta skriver till mig te x "Hej jag gillar verkligen din blogg, ska vi följa varandra på blogglovin?!" - Självklart kan jag följa en blogg jag tycker är intressant.. Men om jag typ svarar.. Tack så mycket, du får gärna följa min blogg där :)! Då lägger dom inte till den?!.. är det bara för att jag själv inte lägger till deras? Var det inte ni som gillade MIN blogg? Men ni gillar den tydligen inte längre bara för att jag har gjort ett val att inte lägga till eran.. People, öppna ögonen, det är ingen tävling. Ibland är folk så patetiska, så att jag nästan har lust och slita av mig håret?! EN FETT DISS TILL ER BITCHES!


Tisdag



Godmorgon på er, mina söta läsare! Jag hade inga sömnproblem inatt, jätte skönt! Jag bestämde mig för att lägga mig tidigare än vanligt. Och yyey de funkade! Jag vaknade iallafall av att jag fick ett sms utav Jasmina, hon ville inte till stan och ta sig en runda där, samt köpa sig en glass och sätta oss vid vattnet i gamla stan, lite vårmys. Så vi ses senare!

Jag är sugen på en ben & jerrys, gillar ni den?!


En öl satt perfekt.



Jag har inte uppdaterat något tills dess, pg a av att jag mötte upp Daisy på en öl, och sen vidare till Jasmina. Jag kännde att jag behövde prata av mig lite, av mina tankar som ständigt rullar runt i huvudet på mig som just nu bara gör mig galen. Vad ska jag göra? Jag har ingen anning.

Föresten så hittade jag dom här snyggingarna som kommer ifrån brandos.se
Visst var dom heta?!





Måndag



Jag har absolut ingen ork längre till att göra något. Om vi räknar bort fredagar då vill säga. Även fast jag inte har något planerat den dagen så känns det ändå underbart att dagen äntligen har kommit. Fredagar är alltid välkomna, hihi. Men nu är det flera dagar tilldess, och jag är verkligen jätte sugen på att gå ut och klubba. Ta sig någon drink och bara dansa av sig all ilska. Låter inte det toppen?!, istället för att gå runt och va sur som en jävla kärring, så kan man gå ut och ta sig en god drink och släppa ut all ilska genom att dansa. Jag kanske ska bli någon ny "psykolog" Hmm.. Ciiz the psykolog?!

Nej men jag tänkte ladda upp ett lass med chips och börja kolla på Bad girls club sesong 1 nu. Eftersom jag har sett klart sesong 4. Nu tycker säkert ni att jag är dum i huvet som ser 4 innan 1?. Men det är olika personen i varje säsong, så det spelar lixom ingen roll. Get it bitches?! På så sätt ska jag tillbringa ännu en kväll i min ensamhet.. buhu cry me a river!

Och medans jag roar mig med en riktigt bra serie, så kan ni väll roa er med detta roliga videoklipp ifrån ballar av stål. Ooj vad långt inlägget blev nu!


Det blir ba 4 saker idag.. jag är snål !



När jag mår dåligt, när jag är leedsen och tårarna bara forsar.. så lyssnar jag alltid på en speciell låt. En låt med Shayne Ward, den är verkligen vacker! Lyssna på texten.. lyssna på hans röst. Det är nästan så att jag kan börja gråta redan nu. Buhuu cry me a river..




Mitt absolut bästa filmtips är en film med Omarion, You got served heter den. Och är grymt bra..Jag verkligen avgudar den filmen. Så har du tråkigt en kväll ladda ner den filmen. Här har du en trailer.




En låt jag verkligen gillar, en låt jag kan lyssna på i alla lägen.. oavsett vilket humör jag är på så får den mig alltid och le. Det är en lugn låt med Pitbull.. den är skön och lyssna på. Och jag tröttnar aldrig på den.



Vill du dansa och är på partyhumör, dansa då till dom här två låtarna. Ja visst är dom gamla, men spelar det egentligen någon roll?! dom är Grymt bra.





Sömnproblem?



.. mitt natt var hemskt, jag låg vaken i flera timmar. Och jag har endast sovit i några timmar. Det kan bero på varför min uppdatering har varit dålig. Kan ni klandra mig? jag har haft mycket och tänka på. För mycket tankar har snurrat runt i huvudet på mig. Backstabbin bitches får mig och vilja spy!

Det var iallafall planerat att gå på bio ikväll, men det blir inte av pg a av att det inte gick och boka några biljetter utan bara köpa. Det blir nog bio på Onsdag istället, då ska jag se alice i underlandet tillsamans med Veronika.


You make my heart go ting a ling.

 

 

 


Studentskiva



Jag sitter och kollar runt på modegallerian, H&M, vera moda, Zara, New yorker. Efter en passande klänning till min studentskiva, det är ju brottom det är ju mindre än 3 veckor kvar tillsdess. Det är panik?! Skorna har jag hittat, det är dom snygga svart jag köpte för några dagar sen. Föresten så har vi ett tema på skivan och det är "jag kom precis ifrån" tex , jag kom precis ifrån dushen, så går du klädd i en handuk. Eller jag kom precis ifrån himmlen så är du kläd till en ängel. Kan ni gissa vad jag ska va? ;) "Jag kom precis ifrån helvetet" så ja, jag ska bara köpa djävulshorn och en gaffel. Snygg jag kommer att bli!




En hemma kväll.

Kvällens hemma outfit, med ba ett bas linne och ett par leggins!



Då var man hemma efter några ciggareter senare och lite gossip. Jag känner mig inte riktigt på humör.. jag är inte på topp just nu, och anledningen till det vet jag inte. Det är tankar som åker runt i huvudet på mig, som får mig och tänka till.. suck!

Egentligen känner jag för en kväll med öl, men det blir istället en kväll med både chips och popcorn (like always). Tänkte kolla klart på dom avsnitterna jag har kvar av min serie, woho!


Vårkänslor



Solen skinner och här sitter jag hemma framför datorn?, Till och med min katt ligger ute och steker på balkongen. jag ska hoppa in i dushen och fräsha till mig lite och sen möta upp Daisy, det blir väll kankse en liten promenad. Bara få lite luft, det behövs ;) Och jag som är så sugen på att åka och sola, Men jag får ju inte göra det ännu med min tattoo, Åååh det suger !


Jag flyger på rosa moln

.. älskling jag flyger, du gör mig knäsvag.
Kom inte närmare då faller jag ihop..


Saknar Lidingö



Visste ni att jag en gång i tiden har bott på Lidingö?!, jag bodde där tillsamans med min familj i en 3 våningsvilla. Men vi sålde det pg a av att dom skulle bygga nya fastigheter där, och riva alla gamla. Det sög verkligen. Vi hade en riktigt stor tomt, med äppelträd, hallonland, smultron, persikor, vinbär, jordgubbar. Jag har så mycket minnen därifrån. Och det svider i hjärtat när jag precis kollade på hitta.se med 3D bild ifrån där vi bodde. Alla hus är rivna.. alla minnen är förstörda.

Jag printade en bild på ett hus, ett nytt hus som står på våran gamla tomt. Det enda som finns kvar från vårat hus är ett träd.. Dom har till och med asfalterat vägen, rivit exakt allting!


Lite tidsfördriv



1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


Mina svar:

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Jag ska slå henne, im serious!!! Har hon inga andra vänner eller??

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Mysa med min älskling <3

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Ciiz med tattoo

4 Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
Ja men inte fan bryr jag mig om den subban.

5 Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Du får langa en lapdance nu på fredag, puss ;)

6 Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
hahahaha okej svensson

7 Vad vill du höra mest av allt?
Puss mamma älskar dig.

8 Vad kommer bli dina sista ord i livet?
Aa men gud, säg bara åt henne att dra åt helvete.

9 Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
Varför ligger du inte i min säng för kss kss ;)?


Loves it








Så fail






Lika som bär

Håller ni inte med?


Music a la' Ciiz



Nu har jag varit och handlat lite chips inför ikväll, det blir av att titta lite på min serie "Bad girls club" Och sen blir det väll av att sätta på en bra film, det blir alltså en stillsam hemmakväll. Jätte skönt.

Jag var alldeles nyss och träffade upp Jasmina för lite skitsnack, om gårdagen. Jag älskar verkligen den tjejen, hon är underbar!


Jag älskar presenter.

Jag fick en liten present av mamma, en påskpresent. Skit gulligt, och skit snyggt var det också. Ett sånt där armband som man kan köpa saker till och sätta på. Dom finns och köpa på smycka och guldfynd. Visst var det snyggt?! Jag har faktiskt önskat mig ett sådant, men jag har aldrig velat lägga ut pengar på ett. Och jag hade aldrig sagt något till mamma om att jag ville ha ett, men den kvinnan kan läsa mina tankar.






Jag fick ett påskägg redan igår ;)

Jag har tydligen inte varit så snäll, så jag fick köpa mitt egna påskägg. Föresten så fick jag mig ett påskägg igår också ;) ett aldeles speciellt påskägg.. jag känner fortfarande smaken av honom.. Ops.





Några bilder ifrån igår.

Godmorgon på er, mina sötnosar. Hur står det till denna tråkiga påskafton? Jag känner mig seg ifrån igår. Jag drack inte speciellt mycket, jag höll mig väll ganska nykter igår. Jag tänkte på hur morgondagen skulle se ut. jag hatar att vakna upp bakis, det är hemskt. Och ändå super man sig så full?, när man vet hur man mår dagen efter haha det är sjukt. Håller ni inte med mig?! Roligare och dricka sig lullig än stenfull.

Vad ska ni göra idag?, äta middag med familjen?, få påskägg? eller supa?! jag ska bara ta det lungt ikväll med tanke på igår. Hihi!










Nu ska det drickas, vi ses imorgon!


Jag älskar munkar (dom man äter)



Har precis ätit "middag" som bestod utav mackor haha, varken jag eller mamma orkade laga mat. Så det fick bli en sån middag. Med en gudomligt god efterätt. EN MUNK!

Jag har som sagt dushat och ska börja fixa till håret och lägga på ansiktet. Fräsha till mig och bli snygg som aldrig förr. Jag ska om nån timme möta upp Sandro och ta någon öl, för att sen möta upp resten av folket. Trevligt trevligt..


Sch a secret



Visste ni att jag sedan länge har velat åka till Caribbean?!, jag vill åka dit på en kryssning.. man startar i Florida och sen åker man iväg över 2 veckor. Dock går en sån resa på ca 10-20 tusen kr. Båten är ju rena rama lyxbåten. Du har pooler, kasinon, massvis med barer, minigolf. Ja i stort sett allt. Vill någon hänga med?!









Visst ser det härligt ut?!


Fredag



Här sitter jag fortfarande klädd i min pyamas, och har verkligen ingen ork till att röra mig någonstans överhuvudtaget. Jag skulle egentligen hänga med mamsen till min syster, men det hade jag ingen lust till så istället sitter jag ensam hemma. riktigt skönt, jag ska också snart möta upp Robban, han ska möta upp J i forum och låna han mitt busskort.. och sen senare ikväll ska jag möta upp dom med resten av folket.

Jag tycker att det låter som en toppen fredag!


Jason Derulo-The Sky Is The Limit


Hayden Panettiere










Godmorgon på er.

Igår blev det bara 3 inlägg för min del, jag hade helt enkelt ingen lust. Jag hade inte häller något och säga för den delen. Jaja jag har vaknat upp och det är fredag, party fredag eller?! Det borde det ju nästan va.. med tanke på att jag har lov nu. Eller vem försöker jag lura, jag har party fredag i stort sett varje fredag haha.

Jag blev tillfrågad att gå på bio idag, och se på alice i underlandet. Jag har ju fan inte hunnit se den ännu. Är den bra? Vi ska ta det i veckan istället, med tanke på att jag kanske ska knäcka någon öl ikväll, Öl de gillar vi.. gör vi inte?!


Får jag bjuda på godis ;)?

Mums vet ni vad jag har för mig just nu? Jag sitter och mumsar i mig allt mitt godis, som bestod utav 1 kilo. Samt popcorn och bubbelvatten. Ibland älskar jag verkligen livet, att njuta av såna här stunder haha .. Jag är typ hög av alla sötsaker och har fått en sockerkick, bcuz i feel gooooood ;) duruduru duuu ! I FEEEEEEEL GOOD.






Ta mig till USA

Alltså hur underbart skulle det inte vara och bo där? tänk er USA, New York. Skaffa sig ett jobb där borta, en ruskigt rik kille och börja bygga upp en framtid där. Helt underbart! Någon som vill göra som mig?










Blev en liten shopping runda

Vilken sen update det här blev, men det är pg a av att jag och andreas åkte och storhandlade Godis på ica maxi, muaha jag tänkte gå upp några kilo över lovet tänkte jag, jag kom därifrån med 1 kilo iallafall, ops! Jag köpte även ett balsamspray från elvital, mina favorit produkter. Dom är verkligen superbra för mitt hår. Så det kan jag rekommendera. En tröja ifrån gina blev det också, Sen så kunnde jag inte hålla mig ifrån att köpa ett par skor.. Dom var ju såå söta.. dom var ju så fina på mig.. dom var ju helt perfekt. Det är skor hallåå?!









Euroskor - 699 kr (9 cm klack)



Balsam spray ca 30 kr


RSS 2.0