Annonser från BloggPartner

Lindsay Lohan

Som säkert dom flesta har hört så åker ju Lindsay in i fängelset nu i 90 dagar. Hon ska sitta i samma fängelse som Nicole ritchie och Paris hilton en gång i tiden har suttit i. Vad tycker ni om straffet? Tjejen behöver hjälp, hon har alkohol och drogproblem och ser aldrig frisk ut på en bild längre, hon ser helt förstörd ut. Hon har blivit en dramaqueen, eller ska jag kalla henne för crackhoe istället, ett väldigt passande namn.

Jag tycker personligheten att det är bra att hon åker in, det ska vara lika för alla .. hon har åkt fast flera gånger för rattfylla, droger you name it. Varför ska hon gå fri om ingen annan behöver göra det, för att hon har pengar? För att hon kan köpa sig ur alla sina problem.. its wrong dude! Pengar är inte alltid lycka.. Vi tror alltid att pengar kan lösa det mesta, javisst så kan du köpa dig en lyxig bil och ett stort hus, och leva ett liv bland lyx .. Men kolla hur det har gått för dom flesta!
 






Kommentarer
Postat av: Netty♥

sv' ska du göra idag då? :)

2010-07-21 @ 14:24:07
URL: http://www.nettys.se
Postat av: Anonym

:)

vad gör du?

2010-07-21 @ 14:26:58
URL: http://FOTOGRABBEN.SE
Postat av: Erika

Jag tycker det är bra! Hon kanske förändras efter det sen också, vilket isåfall är jätte bra!



sv: Så lite så :p

2010-07-21 @ 15:38:35
URL: http://icanpikan.blogg.se/
Postat av: MaryCaroline

Håller med dig, hon ska klart ha straff som alla andra. Man får ju hoppas att det för med sig något gott istället för tvärtom också.

2010-07-21 @ 17:21:50
URL: http://marycaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0