Annonser från BloggPartner

Music a la ciiz


Vaxning på G

Update hemifrån emma just nu, sitter här med linnea och johanna också. Vi sitter och snackar om att johanna ska komma med till rhodos samtidigt som jag åker, alltså den 26/7. Eftersom det har blivit så att andreas inte ska med nu, han ska ner till norge och jobba samma dag som vi åker, så det sög.

Snart blir det vaxning för min del på privata områden *blink*, samt färga ögonbrynen. Det kanske till och med blir så att jag ska vaxa linnea också. loves it ;)


"Jasså? Haha du har en kille du redan är k...

37402_1460814753 (MMS)

"Jasså? Haha du har en kille du redan är kär i? Därför du bryr dig så mycket vad jag och min baby har gjort tsm. Om vi har haft sex eller inte. Eller våran kyss på kryssningen? Det va en fyllegrej i början. Men vi har fallit för varandra.. Och nu är vi båda fast. Jag tänker inte dra upp något som är gammalt. Men hur mycket jag än vill tro att ditt grattis är ärligt. Så tror jag inte det. Men tack iaf och lycka till med killen, även fast jag vet att det är min boy du egentligen vill åt :-) Men tack :-D" Mitt svar på en bruds meddelande på facebook! Jag har fått nog. Låt mig vara! Avundsjuka är inget fint! Men jag förstår dig, jag skulle nästan kunna vara avundsjuk på mig själv..


Jag pratade precis med johanna och jag ska...

yu7ki (MMS)

Jag pratade precis med johanna och jag ska träffa upp både henne och emma om någon timme skulle jag tro. Men Men jag tänkte bara upplysa er om att Nästa vecka på torsdag så kommer min älskling hit till gävle! Det kommer bli superroligt, vi kommer att bo ensamma i emmas stuga. Loves it. Bilden som ni ser är en bild ifrån förut då baby va hemma hos mig. Visst är den het ;-)?


Jag ligger och solar just nu. Dock inte so...

fgfgfgfg222 (MMS)

Jag ligger och solar just nu. Dock inte solarium. Värme ifrån afrika typ, m visst är det skönt. Nu är det endast tre dagar kvar tills jag åker hem till stockholm igen. Då blir det några inlägg med bland annat, hissar och dissar lista, musik och massor med bilder som jag tagit under mina 12 dagar här i gävle. FöreSten så ligger jag just nu med citron i håret. För er som inte vet så bleker det håret. Bara ett tips ;-)


Som säkert alla har märkt så suger min upd...

hh (MMS)

Som säkert alla har märkt så suger min update, och det beror ju på att jag inte är hemma och har inte varit det på över en vecka, alltså ingen dator. Därför kan jag inte svara på alla era kommentarer!


God förmiddag på er, jag har nu legat och ...

rfgfg (MMS)

God förmiddag på er, jag har nu legat och solat i snart 2 timmar superskönt. Har ni också lika underbart väder här i gävle som hos er? Och nej jag bor inte här som vissa tror utan jag bor i mitt vackra stockholm. Men Men dagens planer inför idag är väll inget speciellt. Förutom att jag kanske ska träffa upp linnea och hennes vänner lite senare. Det skulle bli grillning. Jag får som sagt se ifall jag hänger på. FöreSten så ska jag göra en hälsning till min baby som jag saknar jätte mycket<3 på fredag ses vi. Och har hela helgen tillsamans.


Fortfarande mobilbloggning, jätte tråkigt ...

015_94960636 (MMS)

Fortfarande mobilbloggning, jätte tråkigt jag vet. Och ännu värre att jag inte kan svara på alla Era kommentarer. Men Men, jag är glad att jag vaknade upp idag utan en jävla baksmälla. Jag drack ganska mycket. Och var väll rätt så dragen. Men vafan det var ju midsommar! Vi börjad dricka när det var ljust. Tills det blev mörkt, och sen satt vi fortfarande kvar med en öl i handen när det blev ljust igen! Det var lyckat, för Ciiz hade det roligt! Det här blir nog Mitt första och nog sista inlägg för idag. Nu vet ni iaf att jag lever. Puss på er


Nu har jag precis kommit "hem" jag är hemm...

ytyty (MMS)

Nu har jag precis kommit "hem" jag är hemma hos emma. Vi har druckit och firat midsommar hela dagen och hela natten. Underbart. Har ni haft en bra midsommar? Jag hatar verkligen att skriva ifrån luren när man inte har en dator att skriva ifrån. Men snart är jag tbxs i stockholm. Men bara över några timmar;-)


Har suttit och druckit rose vin hemma hos ...

dsc03014 (MMS)

Har suttit och druckit rose vin hemma hos min bror tillsamans med familj. Det har bjudits på mat och tårta. Snart blir det grillning Men det missar jag, för jag ska snart ta bussen till emmas moster. Vad som händer där och när jag kommer hem vet ingen ;-) blink


Låt bilden tala för sig själv. Jag Ciiz, s...

014 (MMS)

Låt bilden tala för sig själv. Jag Ciiz, saknar dig andreas! Vi ses om en vecka älskling.


Har ätit en god middag med emma. Det serve...

dsc03012 (MMS)

Har ätit en god middag med emma. Det serverades våfflor som pappas butler gjorde. Riktigt gott. Just nu sitter vi på bryggan och äter glass och lever malibu life. Loves it


Update direkt ifrån gräsmattan. Ligger här...

dsc03009 (MMS)

Update direkt ifrån gräsmattan. Ligger här och solar tillsammans med emma och magnus. Ytterst skönt. Det är supervarmt och inte ett moln på himlen. Det blir väll att steka här i några timmar.


BLOGG Nu blir det film, som ner ser på bi...

dsc03007 (MMS)

BLOGG Nu blir det film, som ner ser på bilden. Jag älskar verkligen disney filmer. Någon mer som gör det?


23 juni

Nyvakna och trötta efter gårkvällens "chillkväll" som slutade med att vi hamnade i en lägenhet och drack, och hade serious talk med varandra, loves it. Man får alltid veta nya saker på fyllan, hihi! Jag väntar nu på att bli upphämtad av mamsen, som kommer i sin stora limo, kan det bli bättre? det är bara den röda mattan som saknas.. som automatiskt ska rullas ut när jag går. Ni vet the bloggqueen of fucking everything.


Rose!



Nu blir det rose !


Chillkväll i gävle

Hej älsklingar, det är min första update idag med tanke på att jag inte har någon dator. Jag är som sagt i gävle nu hemma hos emma, tillsamans med johanna och snart kommer linnea, jag har precis varit och storhandlat på systemet inför ikväll då det blir chillkväll med gurlsen ;)




Mot gävle, bloggpaus?!



Nu ska jag bara packa ner det sista och sen åker jag. Jag lämnar mitt stockholm i hela 12 dagar, det svider lite i hjärtat haha, nääråå.. de ska bli skönt. För jag ska umgås med min emma hela tiden, hihi! Ni vet tjejen med det stora hjärtat. Ni kan sse det här som en liten bloggpaus, då jag inte kommer att sitta vid en dator hela tiden. Något inlägg då och då. Puss på er, och ha det så bra!

Kommer att sakna dig baby!


I run the shit!


Suck suck, vad har jag sagt om detta era patetiska svinkoppor. Jag tar inte åt mig av vad ni säger om mig, jag vet ändå att jag är sååååååå mycket bättre än vad ni någonsin kommer att bli. Tänk er att leva i mina skor, ni skulle inte bara driva en jäkligt bra blogg, utan ni skulle ha massor med vänner som verkligen tycker om er. buhuu cry me a BIG river .. for all yaa !



Serien som gick för flera år senda, kniven i hjärtat. Någon av er som minns den .. ? grymt bra.. det slulle vara kul om dom kunnde börja sända alla bra serier igen, som man såg när man var yngre.






4 höjdpunkter denna sommar!



Imorgon så drar jag till Gävle, det ska bli jätte roligt att komma iväg. Jag stannar endast där i 12 dagar. Min pappa bor där uppe, och han kommer hem till september. Så jag ska dit över några dagar tillsamans med mamma. Skönt att komma ifrån sthlm, även fast staden håller mitt hjärta varmt ;)

Vingåker, alltså johans landställe som vi snart åker till. Och med vi så menar jag turtorduvorna Anna och johan, jag och min baby, vi åker dit över en helg. Det ska bli super roligt, jag har aldrig varit där borta. Så det blir najs, vi ska festa, bada i deras tunna, och basta.. kan det blir bättre med tre underbara människor?

Att jag ska få träffa emma och umgås med henne i flera veckor nu under sommaren, hon är min älskling och faktiskt min bästa vän, efter min baby då vill säga. haha förlåt älsk. Sitta med dig på bryggan, med vattenpipa i handen, det gjorde vi i stort sett hela föra sommaren. Vi tröttnade aldrg.. ska vi ta igen det den här sommaren?

Grekland, sommarens största höjdpunkt! Ska dit med samma gäng som jag drar till vingåker med. det ska bli sååååå roligt, vi åker till rhodos över 8 dagar den 26/7. alltså om lite mer än en månad kvar alltså. Sola, bada, festa .. you name it ;)



Dagens outfit

Jag hann aldrig lägga upp den, eftersom det blev ganska stressigt med tanke på att mamma slulle hämta upp mig, så jag hade bara 20 min på mig att fixa mig iordning. Vi var som sagt på kalas för oscar! Nu är jag iallfall hemma, och har precis packat klart min resväska som ska med till gävle över 12 dagar, loves it ;)


Tacos och packning!

Det blev precis middag, tacos som var kvar ifrån igår, riktigt gott. Mamma hämtar upp mig om ca en timme, då åker vi iväg till min syster, hennes son fyller ju år. Så då blir det barnkalas, wohoo!

Jag håller även på att packar ner allt som ska tas med till gävle, om ni inte har glömt bort de så åker jag ju imorgon, och stannar kvar där i 12 dagar. Underbart det ska bli! Nu ska jag få njuta av sommaren på riktigt. Dock så kommer min update att bli riktigt dålig, med tanke på att jag inte har någon dator.





Den lilla väskan ska med till Gävle, och min SUPERSTORA, ska med till grekland.. tror ni att det räcker? vi tjejer ska ju alltid plocka med oss så jävla mycket onödiga grejer, haha man kan helt enkelt inte låta bli.


-




Du vill vara min mobil..



-Vad ståre på din 20 sms?
Massa saker, ringer dig imorgon och berättar :D
-Vad ståre på din 10 sms? Väntar på tåget nu, fan en öl sprängdes på vägen hit.
-Vad och till vem skickade du sist ett sms till? Milad  // Ja okej, vad roligt för honom. Har jag frågat haha?
-Vad fick du för svar? Nej men du kanske ville veta, förlåt gangster haha!
-Har du nån ''sparade sms? Ja det har jag
-Om du hade det vad ståre på den då? Det tänker jag inte tala om.
-Vem var den sista som ringde dig? Dolt nummer, som visade sig vara roggie.
-Har du strulat med nr 20 på din kontaktlista?  Ja, det har jag.. haha euw!
-Har du träffat den sista personen på din kontaktlista? Özkan, ja de klart jag har. Min före detta bästis!
-Känner du nr 2? Barndomsvän ;)


Söndag

Idag blir det barnkalas, för min systerson. Ytterst mycket huvudvärk kommer jag att komma därifrån med. Det blev ju ingen bra update igår och som ni säkert vet så hade jag herr besök hos mig ;) Vi eller snarare JAG lagade tacos till oss, samtidigt som vi åt kollade vi på bröllopet, fint det var.. men ganska utdraget då det tog 100 år för dom att komma ut ifrån kyrkan.

Men men, vi drack oss någon öl och kollade på en superbra film. Det var första gången baby såg den. Han gillade iallfall den, även fast han hellre hade sina blickar på mig än på filmen *blink* .


Tacos

Vi har för någon timme sen ätit middag, det blev tacos som sagt ;) och jag fick spela rollen desperate housewives. Gott som fan kan jag tala om för er att det var. Vi har legat i sängen nu och kollat på film, och vad som händer däreefter vet ingen ;) Loves it, haha *blink*




Catwalk fall

så Fail eller vadå?, haha ganska pinsamt faktiskt.. det skulle iallafall jag tycka om jag var i deras skor. Men det är bara att resa sig upp och fortsätta med ett leende på läpparna. haha!


Lördag

Dagens planer inför idag, är att jag är ensam hemma, men om ca en timme så kommer andreas hit. Mysigt va? Sista gången jag träffar min baby innan jag drar iväg till gävle. Jag åker ju dit på måndag och kommer hem igen den 2/7, men då drar jag lika snabbt med 2 av mina vänner och andreas mot vingåker, härligt va ;) Men till saken, mamma har varit nere och handlat tacos till oss, som ska lagas hemma hos mig. Blir det tända ljus, vid middagen? ska Ciiz vara den förortsromantikern hon är?, en dold talang?.. "mannen" jag är en legend.

Nu ska jag hoppa in i dushen och fräsha till mig, och även bada i silvershampoo. Det var som sagt ett tag sen jag gjorde det.


Nyklippt

Jag var hos bobby, jag fick en tid där, haha not .. jag klippte mig själv. Visste ni att jag har skillz i att klippa hår?, jag klipper alltid mig själv. Det var som sagt dags för att klippa av mig skiten. I vintras så hade jag jätte långt hår, verkligen! Dom gick långt över brösten. Och den närmaste tiden så har bara mitt hår blivit kortare och kortare, nu är det lixom precis på brösten, och jag har inte klippt mig? är inte de konstigt.. allt beror på att mitt hår är så slitet att topparna går av, och då blir självklart håret kortare. Så nu har jag klippt mig så att det går precis över axlarna. En stor förändring, men det behövdes!

Här ser ni skillnad, även fast jag vet att dom flesta avgugade mitt långa naturliga långa platina blonda hår, haha!
FÖRE OCH EFTER BILD!


TOP 5









Film!



Nu blir det film för min del, den här tänkte jag se på ikväll, alldeles ensam också.. buhu det känns så ensamt. Jag saknar dig! Varför är du inte här? dumma dig..




Helgens planer


Jag dissar



Jag måste börja med att dissa det dåliga vädret. Det är juni månad, det ska vara varmt nu?, soligt.. just nu är det endast 11 grader här, och det har precis åskat.. buhu! Skönt att man sticker ner till grekland om ett tag. Det kommer att bli super ;)

Här jag en riktig FETT DISS till en tjej, som också är bloggerska, dock inte lika känd som moi, love being me! Men till saken.. hon är bara rolig, riktigt rolig .. jag tänker inte vara elak och skriva ner här hur ruskigt ful hon är, och ser ut som en riktig einar. Så jag skippar det, hihi!




Suck suck.. hon liknar nästan kossan *host*


Sch a secret

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men det beror på att det började att åska här. Och tro det eller ej men alla lampor började att blinka, och tv stängdes av och datorn blev helt svart.. ja trodde nästan att min dotter hade kollapsat där. Ursh..



 Då kan jag på samma gång avslöja något om mig själv ;) Jag har en fobi för åska och blixt. Jag får svårt att prata, jag får helt enkelt panik. Jag tycker att det är skit läskigt. Jag vill helst bara gömma mig under sängen och ligga kvar där.. typ så läskigt! Jag smsade andreas och sa att jag inte hade någon att krama om.. hallå varför är du inte här?! ja vet att du kommer att läsa det här honey, nu när ja vet vid det här laget att du är mitt STÖRSTA TROGNA FAN!


Jag gillar mina läsare!

HAR NI SETT SÅ GULLIGT?

KOLLA IN HENNES BLOGG OCH LÄS INTERVJUVEN MED MIG OM VAD JUST JAG GILLAR FÖR MUSIK! MIN FAVORIT LÅT FINNS ÄVEN UPPE, CHECKA IN BLOGGEN HÄR UNDER!

http://girlysworld.blogg.se/


Vart är sommaren?

Det regnar och är kallt. Vart fan är sommaren? Nätterna är kalla .. då man helst vill sitta vid stranden med grillen i högsta hugg, och en bira i handen.. hallååå?!






Love being me.



Visste ni att jag har haft en flört med Zlatan Ibrahimovic?

Visste ni att jag också har festat tillsamans med Ronaldo i hans hotell svit?

Visste ni att jag har mer än 2 500 skor i min garderob?

Visste ni att jag har kysst twilligt stjärnan ?

Visste ni att jag har gästat programet oprah?

Visste ni att jag var med i top modell?

Visste ni att jag har en stjärna i hollywood?

Visste ni att jag äger två bilar, båda är hummer?

Jag har också en egen chafför, glömde jag säga att jag har ett eget jetplan, i guld?


Jag tipsar om..

den här cidern, det var första gången jag drack den igår. Grymt god. Den är av smak strawberry och kiwi. En ny sommar cider, som just bara säljs under sommaren. Så nästa gång du svänger in på systemet, så köp den ;)


Videoinlägg

Oj vad jag är uppe tidigt, jag vaknade strax innan 10.00 och vad kan det bero på? Att jag drack kanske ;) satt och smuttade på en cider, hihi. Det blev kortvarigt igår då det var tänkt att jag skulle iväg på ett möte idag. Men det får flyttas fram eftersom mín mor var tvungen att åka iväg till jobbet. ursh och sätta sig på dom här bussarna som stinker svett, so not ciiz style.

Idag är inget planerat, förutom att ha en hemma kväll så som det ser ut nu. Jag har ont i huvudet, halsen, och hostar i stort sett varje minut. Imorgon så blir det iallfall en romantisk middag tillsamans med andreas, för då ska vi äta ..... taaaaaaacos !


Nu ska jag iväg

Det var inte planerat men nu om 25 min blir jag upphämtad utav johan och anna, vi ska till systemet för att köpa med oss några öl, visst låter det skönt att vara 20 ;)? Sen så kommer min baby också, loves it. Sen åker vi hem till annas mamma och tar oss några bira bira bira... bärs bärs bärs. Kanske fira att det bara är 39 dagar kvar tills vi åker? haha, här håller någon räkningen. Nej men som sagt de blir några öl, med trevligt sällskap. Jag återkommer imorgon med bilder och kankse videoblogg. Ha en bra kväll!

Kvällens chill outfit.


Intresserad av att köpa en midjekjol?

Jag köpte den för länge sen men har aldrig använt den. Till och med prislappen sitter kvar. Jag har ingen passande tröja till den, alltså hänger den bara i garderoben och oanvänd. Någon som är intresserad av att köpa den för 150 kr? Kompis pris ni vet, haha!

Det skulle vara bra om ni bodde i STOCKHOLM också, så är det inte långt att lämna kjolen ;)






Storstädning på G

Jag har dammsugat hela lägenheten och även torkat golvet, vad duktig jag känner mig. Nästa desperate housewives eller vadå?, haha. Nu gäller det för mig att städa ur mina lådor, jag har massvis med tröjor som jag säkert aldrig har använt, och även tröjor som jag inte vill ha kvar. Det ska bort ;) Mitt skåp är så dammigt att min syster till och med har ritat en k*k med fingret hahaha.

Om ni kollar noga så ser ni det ;)








Ciiz hissar



Jag hissar något
som många klagar på, och säger "men har dom inga föräldrar? Jag tycker att dom är gryma, dom är endast 7 år och kan redan dansa så bra för den åldern, kom igen dom slutade precia dagis... tummen upp för dom!





Vänner är något
vi alla behöver, jag älskar mina vänner. Jag har förlorat många vänner genom tiderna, men dom är folk som kanske aldrig skulle ha funnits i mitt liv över olika anledningar. Men folk jag har haft i mitt hjärta länge, finns fortfarande kvar. Och dom försvinner aldrig, för dom kan jag alltid räkna med!

 


8 saker killar ska ha enligt mig.



Vad ser du som är viktigt hos en kille?, en stor k*k och rakade armhålor.. och en muskulös kropp? Eller faller du för hans vackra ögon, och hans underbara leende som får dig att smälta?

För mig ska killen ha ett fint utseende, och självklart en fin insida.
Han ska ha en snygg röv, jag ska ju ta på den!
Ett fint leende, som får det att pirra till i magen.
Lika konstig och sjuk humor som mig själv, så att inte jag sitter där och skrattar åt mina egna skämt när han inte fattar ett skit av det jag sa, boring?!
Han ska helst vara rökfri/ även fast jag själv röker så vill jag inte kyssa någon som precis har rökt, euw
Han ska vara den killen som får mig att le, och få mig att längta tills ja får träffa honom nästa gång.
Han ska vara trogen, ja vet att han bara har sina ögon för mig.
Han ska acceptera mig för den jag är, han vet att jag inte kommer att ändra mig.

Kräver jag mycket eller är jag bara romantisk? .. jag är en förortsromantiker "bror"





Då var man hemma

Det tog längre tid än vad jag hade tänk mig, eller vad jag trodde att det skulle ta. Jag blev iallfall nöjd, jag hade som sagt rosa naglar innnan och nu fick dom bli lilla, ytterst snyggt ! Eller vad tycker ni?


Sökt jobb och nu blir det manikyr!



Nu har jag varit inne på arbetsförmedlingens hemsida och valt en jobb coach. Samt sökt jobb på sisters, eller jag har skickat in ett CV, så hör dom av sig om det finns något ledigt jobb. Man får hoppas på det bästa som sagt. Jag ska om ca 35 min möta upp anna, och sen åker vi hem till min syster och fyller på våra naglar, det är dags för det nu när till och med en nagel har ramlat av, haha illa .. so not ciiz style.




Nicole Scherzinger feat. Akon - By My Side


Mini shopping utav BH

Nu har jag vaccinerat mig, ciiz har lite ont i armen.. cry me a river ryp haha. Jag hittade aldrig någon bikini men två BHar, riktigt snygga och dom satt jätte bra. riktigt nöjd ;)jag har så svårt att hitta en som verkligen sitter bra, men yeeey de gjorde jag! Två styckna, båda kommer ifrån HM.

Sitter just nu med en skål nudlar, det ska bara ätas upp sen ut och träffa upp sandra en snabbis, hon jobbar just nu, men hon kan iallfall ses på en cigg ;) Och ja jag vet, de inte bra att röka!







Dom är svarta, men dom ser mer grå ut på bilden!


Godmorgon på er

Tisdag morgon och jag är uppe så här tidigt, det är inte varje dag man är det. Jag har lite saker att göra idag, det beror på att jag är uppe så tidigt. Här har ni dagens planer, enjoy!



Misslyckad kladdkaka

Nu är andreas här och vi har precis bakat "kladdkaka" som egentligen smakade mer sockerkaka ! Buhu .. Vi ska sätta på en film nu. Final destination 4. En ny film som kom hem med posten idag, får se om den är bra ;) den är i 3D också.. Gud så mycket filmer jag kollar på hela tiden. Kanske bara för att jag har en sötnos och kolla på dom med ;).. who knows..




Två snyggingar!







Dagens..

Dagens humör: Ett leende på läpparna
Dagens tankar: To private
Dagens tråkigaste: en stor diss för vädret.
Dagens längtan: Johans landställe & Grekland
Dagens måste: Kss kss
Dagens frisyr: Uppsatt
Dagens smink: Foundation, mascara, solpuder, ögonbrynspenna
Dagens klädsel: Myskläder
Dagens planer: Träffa baby
Dagens beroende: Ciggareter & Akon
Dagens sms: okej älskling <3



Nudlar och film!

Bilden är tagen tidigare idag!


Mamma kom precis hem med flera paket nudlar, loves it.. Jag äter alltid nudlar på sommaren.. även fast det just nu känns som höst. Riktigt trist väder. en diss för det! Nej nu blir det film, tänkte kolla på UNTHINKABLE en film jag aldrig har sett, så jag ska ge den ett försök ;) Det blir ju trots allt film ikväll också tsm med min honey. Film och film.. vi lyckas aldrig se på hela filmen, haha ! Ops..



- Vattenpipa

Det blev aldrig någon runda med bilen, utan dom kom hem till mig ett tag eftersom att jag var osminkad och såg ut som ett helvete, hihi en bra förklaring.. Vi drog ut och satte oss och rökte vattenpipa, ytterst trevligt! Vi satt även och snackade lite om hur ska vi göra när vi åker till vingåker, alltså till johans landställe. Johan har lite nasty tankar i huvet angående mig och andreas, haha euw?!! Drömma kan man alltid göra honey ;)


Dagens planer inför ikväll är väll att jag ska träffa andreas, han kommer till mig efter jobbet. Han slutar klockan 6 så han är väll här till klockan 7, ytterst mysigt! Idag var egentligen planerna att åka till forum och leta efter en ny bikini, men det får bli imorn istället, då mamma hänger på.


Blir upphämtad

Godmorgon på er sötnosr, jag vaknade precis.. och nu fick jag ett samtal av anna. Så nu ska både anna och johan hämta upp mig här där jag bor, vi ska planera lite inför landstället tänkte dom. Det var sagt att dom skulle hämta upp mig och sen åker vi till donken ioch äter frukost, euw?! Onyttigt.. Thats not Ciiz style.

Nu skajag in i dushen, sen fixa till mig .. och sen kommer dom hit. Jag vet inte vart vi ska, eller när jag kommer hem, vi hörs helt enkelt om några timmar.


HA HA HA


Måndag kväll

Gokväll eller vad man nu säger, jag kollade som sagt på filmen dear john.. jag har ännu inte sett klart den. Då roggie kom förbi mig.. för att sen dra ut och träffa upp Jasmina. Älskar dom två personerna, dom har ett hjärta av guld! Dom är underbara, vi snackade bland annat om pussyn, haha jasmin fick höra en chockerande nyhet. Då hon brukar vifta med händerna, när något gulligt, roligt, läskigt eller bara väldigt chockerande händer.

Men men nog snackat om det, jag tänkte kolla klart på filmen nu, samt göra upp en skål med popcorn, loves it. Alla tycker om popcorn, vem kan inte göra de? förutom andreas, faktiskt den första människan på jorden som ja vet inte tycker om det, du är skum.. nästan lika skum som mig .. kankse drf vi båda faller för varandra, grw. Ciiz goes nasty and dirty at the same time.


Tid på onsdag



Yes det var det dags igen för att fixa till mina naglar, ena min nagel har faktiskt gått av. Så nu sitter jag med plåster på ena fingret, illa säger jag bara. Vad tycker ni om långa nagar? självklart kan dom ibland vara i vägen, då du te x har extra svart för att knäppa knappen på dina jeans, eller sätta på sig sina skor. eller skriva på datorn och smsa. Men man vänjer sig fort ;) Men visst är de värt de?, för visst är de snyggt..

Här är en bild på mina naglar, sen sist som jag fick manikyr.


Nu blir det film, DEAR JOHN!

Den filmen har väll dom flesta av mina bloggläsare sätt, inte sant? Nu är det iallfall dags för mig att se den. Jag har en sida jag har haft sparad på mina favoriter på datorn. En sida där man inte behöver ladda ner filmer utan bara kolla på dom där, super bra ;)

Gud vad mycket film det har blivit på sista tiden, nästan lite rädd att jag börjar bli som sandra, haha? Nääråå ba skojar gumman! Jag har träffat en kille man tillbringar sina kvällar med. då blie det mycket film, loves it.




Jag dissar




Fortfarande något som jämt har stått på min lista är korkade läsare, folk som ställer en fråga jag precis har suttit och skrivit svaret på i inlägget, det visar bara hur intresserad du är av bloggenes innehåll? Haha .. eller är det bara läsare du vill ha?


Hej följ min blogg på blogglovin, nej ja vill inte följa din tråkiga och helt meningslösa blogg, vad får dig och tro att ens någon skulle vilja göra det?


Leggins och strumpbyxor med hemska mönster på, euw?! Varför vill man ha något sånt på sig, det är inte snyggt. Smaklöst och ser bara trashigt ut. 

Pinnsmala tjejer, utan former.. modeller som visar upp sin kropp utan höfter och utan något fett alls på hela kroppen. Vad finns det och ta på? Tjejer ska ha former.. kolla på Tyra banks. Loves it.




Sean banans låt, årets riktiga sommarplåga är här, en riktig skitlåt om jag ska säga vad jag tycker.


 

 

 

 

 

 


-




Godmorgon



duktig jag känner mig som vaknar så tidigt, när jag ändå inte har något viktigt att göra. Studenten har jag tagit och ett jobb har jag ännu inte fått, suck.. Hur ska jag sysselsätta mig om dagarna? shoppa upp mina hundra tusen jag har på mitt konto, eller köpa kycklingsallad och marabou för alla pengar? eller bara sitta här och vara den bitchen jag är, loves it.


Nu blir det film

Andreas är här och vi har för ett tag sen lagat mat, kötbullar och makaroner, kan det bli mer svenskt? Loves it. Nu blir det godis och film, jag slänger upp en trailer på filmen.





Final Destination 3


Jag ska få sällskap ;)

Nu är som sagt andreas på väg till mig, ytterst trevligt ! Blir det ingen mer update idag så har ni denna video och sysselsätta er med. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.


Panik..

Jag fick ett oväntat sms nu alldeles nyss, "Jag tar nästa tåg, jag har med mig godis!!" Men vaa? omg .. hallå jag har inte dushat. Och det går inte att göra det medans tvättmaskinen är på. Lite små panik nu.. Vi tänkte laga mat hemma hos mig, och se ha det lite mys. senare ikväll vet jag inte vad som händer. Om inte HMMs plan blir lyckad, vilket jag hoppas att den blir.. för då jävlar ska vi ha kul ikväll Roggie. ;)


En bild ifrån möttpåtagningen!


En riktigt bra blogg!

Vad pratar vi om då?, ni vet BabySenorita.. amirs kompis. Göteborgs stolthet. Jag kan lätt kalla henne det, synd bara att hon inte bor i sthlm. Hon är en grym tjej, jag avgudar henne och hennes blogg. Har ni aldrig läst den så gör det nu.


Music a la' Ciiz


Gårdagens bakning!

Det blev som sagt kokoskakor, har ni ätit det någongång?, har ni inte det så borde ni pröva. Recept finns på google. Kokoskakor doppade i choklad, det är bara mitt egna påhitt. Jag är en mästerkock i köket ;) try me.







Vattenpipa

Hej darlings, som ni märkte igår så blev det plötsligt ingen mer update. Jag stod på balkongen och lyssnade på medina som uppträde nere på fotbollsplanen där jag bor. Loves it. Sen var det bakning i köket, jätte goda kokos kakor ;) kan visa er bild sen. Och sen var Roggie här, ni vet den kända bloggaren.. som är känd på amirs fester? woohooo .. aah den killen! Vi gjorde oss i ordning, och gick hem till honom där vi rökte vattenpipa, och åt nudlar, en riktig lyxig middag inte sant haha ;).








egotrippad



Tre år tillsamans har gått fort, fortare än jag trodde. Tre år i gymnasiet är mina bästa tre år i livet. Ta vara på dom åren, jag har förändrats så mycket som person under dom åren, när ja började i ettan så var jag mer blyg, osäker och spelade mer än roll jag egentligen inte trivdes i. Och det är de jag menar, jag är förändrad. Jag är Ciiz med ett självförtroende på topp visa dagar, medans andra dagar då jag hellre gräver ner mig under sanden. Jag säger det jag tycker, jag gör det jag vill. Jag är den jag är, och jag kommer aldrig att ändra mig. Och mina vänner vet det, dom accepterar mig för den jag är.. Sen har jag "vänner" som också har gått bakom min rygg, som visade sig vara en vän.. men egentligen bara en fake as bitch. Jag älskar att ha kontroll.. jag älskar att få som jag vill.. det är mig vi snackar om.. den egoistiska bruden som vill att allt ska kretsa runt henne. Hej här är jag!


Sch a secret



Visste ni att jag älskar trummor, stora som små. Jag önskade mig trummor som liten, men eftersom att jag bor i lägenhet så är inte det en sån bra idee, man måste ju tänka på sina grannar också ;). Ni vet riktiga afrikanska trummor, och afrikansk musik.. det är härligt att lyssna på. Tycker inte ni det också?

 För er som älskar filmen Blood diamond, så känner ni igen låten.. annars tror jag inte att det finns en chans att ni gör det. haha





 


Godmorgon



Min kväll såg ut på det här sättet igår, film med popcorn och chips tillsamans med andreas. Vi var hemma hos mig i några timmar, och sen vid 22.00 gick vi ner till emmis för att andreas skulle äta, vi mötte upp david där nere. Och jag blev bjuden på öl, hur kan man tacka nej till gratis bira? Det gör man ju absolut inte.. speciellt inte när jag är ölets största fan. Typ lika mycket fans som ni är av mig, skämt åsido. Det blev dock inga bilder igår. Jag tänkte aldrig på att ta med mig kameran, eftersom det inte var planerat att jag skulle dricka något..

Jag fick ett oväntat sms av en person som jag verkligen inte trodde att jag skulle få.. min reaktion till det va bara "hahaha", alllt du säger tar jag bara som ett skämt .. precis som du gjorde innan.. to bad for yaa.


Filmkväll!

Nu blir det film med bästis! det är passande för det här skit vädret som är utanför mitt fönster iallfall. Vi ska se på obsessed, jag slänger upp en trailer här för er som inte har sett den.






Ha en trevlig kväll!


En intressant konversation mellan mig och Roggie



Åååh vad jag älskar att vara elak, eller vi älskar att vara elaka.. vi kan inte få nog helt enkelt.


Nytt kort

Jag fick precis hem mitt nya bankomat kort, ni vet mitt gamla kort blev överbelastat.. av alla miljoner som ligger på mitt konto. Ops, nu stiger avundsjukan.. jag tror nästan att jag får ha en body guard med mig varje gång jag ska gå ut. Man vet ju inte vad folk kan göra.. med en söt liten flicka som mig, snyft!

Men så att komma till sak, jag ska hoppa in i dushen nu och fixa till mig lite tills andreas kommer. Jsg sitter även och snackar med david, han ska ner och ta sig en öl.. jag sa att jag eller jag menar vi, kan komma förbi senare.. vid kanske 10, 11 tiden.. ytterst trevligt! Vem tackar nej till mitt sällskap, jag vet ju att kossan avgudade mig .. precis som alla andra.. du var ingen tönt längre när du fick mig som vän .. nu är du bara lämnad ensam .. som tugummit jag nyss spottade ut ifrån min mun.. nu är du ett ghost, inte bara i mina ögon utan i andras också.


Enemies.

Vet ni en sak?, det går inte att lita på någon egentligen. Ena dagen är du ens vän, och den andra så är du ens värsta fiende. Vem kan man egentligen lita på i dagens samhälle. Skitsnack utvecklas till ryckten. Kärlek blir till hat, pirret i magen blir till svek.. dina glada ögon blir till puppy eyes. Och du står där och frågar dig själv, vad gjorde jag? Life is nothing without enemies..


Du är bortkastat skräp!

Igår kväll så blev det som sagt krök hemma hos annas mamma, tillsamans med andreas och johan. Vi hade det najs, drack öl och körde öl spelet, snackade om johans landställe som vi snart åker till & samt grekland som kommer därefter ;). yeeeey Ciiz längtar jätte mycket ! Tack och lov att kossan inte ska hänga med, hon trodde att hon var välkommen till johans landställe, haha ingen ville egentligen ha med henne, vi ville ba supa henne medvetslös. och sen dränka henne för att få det att se ut som en olycka.. buhu!

 Sen kom vi in på ett intressant ämne.. angående det polska ludret som då skulle föreställa min vän, men under hela tiden så har hon aldrig tyckt om mig, hon har aldrig kunnat lita på mig, hon tycker att jag är falsk. Sen att hennes åsikter är helt ointressanta, det vet ju redan alla.. Men har folk problem med mig så kommer dom och säger det till mig, och inte bakom min rygg, som hon gjorde.. men jag förstår henne. jag antar att hon tog veronika och dashas snack om mig på allvar. BUUU !! Hon är ju trots allt en falsk liten äcklig slyna, som egentligen ska hålla sin mun stängd i situationer hon ändå inte kan försvara dig i. Ett gott råd till dig älskling, sätt dig inte i mer trubbel än vad du redan är i. Du har en stor mun, det har jag också. Kom ihåg det!

Nu har jag skrivit av mig, pusst!, finns gott om slynor och äckliga människor i detta samhälle, jag skulle kunna skriva en hel bok om alla jag har stött på ! Men men. Här kommer iallafall lite bilder ifrån gårkvällen.









Dagens outfit

Nu har jag varit i skolan för sista gången, jag var och hämtade mina betyg. sista gången jag besökte skolan, en tår i ögat.. haha nerå.. sen gick jag iväg på ett möte ;), och nu är jag hemma. Vädret suger, det finns inget att göra. Så det får bli en film kväll hemma hos mig tillsamans med A. Loves it.


Öl med trevligt sällskap

Nu har jag gjort mig klar, jag hinner tyvär inte slänga upp kvällens outfit. Jag har lite brottom iväg till tåget, jag ska som sagt lämna in några CV, Och sen hem till annas mamma i sickla tsm med johan och andreas, det blir att dricka några öl med trevligt sällskap, loves it! Vi hörs imorgon.

Föresten så har jag prövat en ny glass, köp den ;)







ser ni min prick under läppen?, från min piercing. yeey den e borta!


Music a la' Ciiz



-

Jo dessa bloggar följer jag, sen finns det andra bloggar som jag följer då och då. Men mina favoriter är självklart med på min lista bland favoriter. Jag la up ett inlägg om det förut, men listan är förändrad. finns din blogg med?




FAIL


















Dagens fråga





Hej "anonym" om jag ska kalla dig så. Eftersom jag tog studenten för en vecka sen så är jag arbetslös, så en liten del av min sommar kommer gå till att söka jobb, vilket jag ska göra idag också ;). Sen den 21/6 åker jag till Gävle och kommer hem den 1/7, och dagen efter åker jag med några av mina vänner till vinåker (vilket jag trodde var i närheten av örebro. men är mer i närheten av katrineholm) Vi åker till min killkompis landställe över en helg, de kommer att bli super. Sen ska jag försöka att klämma ihop en kryssning där i mellan, och sen den 26/7 så åker jag och tre andra till grekland, rhodos ;) Så ser min sommar ut.



Jag dissar!

- Patetiska bloggare, som sitter och skriver samma sak till alla!, ”Hej gud vad fin blogg du har, verkligen jätte bra!” så tror man att sin blogg är speciell, men så hittar man den kommentaren i 100 andra bloggar. Brist på läsare, att du måste sitta och ljuga ihop en hel menning!?

- Skolan är slut, och inget mer studiebidrag får man. Jag klagar inte över 1050 som ni fick, men jag fick ändå 3 000 och jag saknar dom extra pengarna.. alltså måste jag ju börja jobba, Det dissar jag stenhårt!

- SL, sjukt dyrt att ta sig fram här i stockholm. Mitt acess kort går ut nu på fredag. Och sen brukar inte jag tillbringa så mycket tid i sthlm på sommaren, men det kommer jag att göra nu när jag ska iväg på möten hit och dit. Mitt åkkort betalade jag nästan 3 000 för, det är dyrt! Priserna borde sänkas. Inte konstigt att alla plankar..


5 snabba

Jag har verkligen kännt att min blogg, SUGER! hahah bokstavligt talat. Jag uppdaterar knappt något, jag har inget vetttigt att skriva. Och när jag väll har det så är det för privat för att skriva ut det här. Vart har min blogginspiration tagit vägen? FÖRESTEN så fick jag ut min piercing nu. JIPPI!

Jag tänkte iallafall köra på 5 snabba!! det var ju år och dar sen jag gjorde sist.


Piercingen ska ut!



Yes jag ältar fortfarande på samma problem, eftersom jag typ har fått en infektion i min läpp piercing, efter ca 2 år. Jag försöker få ut den, men det går inte.. fortfarande! en jävla plåga är den. Den gör ont och den sitter fast som sten. men men, snart drar jag ut den, så jävla arg kommer jag att bli!

Jag ska om ca en timme hoppa in i dushen och fixa till mig, för sen kommer andreas förbi mig ett tag när han har slutat jobbet. ytterst trevligt! Och uner den tiden så hoppas jag på att piercingen är borta!!



Ciiz blir bonde?

nu är det bestämt, den 2 juli åker jag, anna, andreas, och johan till vinåker, efter katrineholm, till johans landställe. Det blir najs, första gången jag besöker det stället. Det ligger inte direkt i örebro, men det ligger nära. Där kommer vi stanna över en helg, det kommer att bli jätte roligt! Och sen 3 veckor senare så drar vi till Rhodos, YEY! sommaren 2010 är en sommar värd att minnas, för det kommer att bli den bästa.


Vad är shakiras nya låt?


Under tiden som ni sitter och lyssnar på låten, så rör jag mig mot min älskade öl som väntar på mig i baren. Jag blev otroligt sugen på en öl, och inte nog med det så skulle en cigg sitta perfekt nu ;). Jag ska träffa upp david om en halv timme, sen blir det BIRA BIRA BIRA!!


@@@@@

JAG HAR ONT helvetes jävla skit piercing, och jävla skit naglar. jag blir fan tokig !!!!!!! Infektion eller öm iallfall i min läpp piercing, hur kan de komma sig det var 2 år sen jag tog den, och nu har jag ont. jag försöker att få upp den men mina JÄVLA NAGLAR, är för långa. och jag kan inte direkt klippa av dom! HELVEETEEE, fuck vad förbannad jag är.. skiten ska uuuuut de gör ont !!


Dagens "diet" måltid



Yes jag ville känna mig lite nyttig idag, så det fick bli en kebabtallrik, riktigt nyttigt och gott. Skämt åsido. Laddar upp inför stranden 2010, i Grekland, Rhodos. På måndag så är det exakt 7 veckor kvar tills vi åker, YEEY säger ja!, hoppas att veckorna går fort för jag vill fan dra iväg ifrån sverige nu nu nu.

Men men, jag var som sagt på arbetförmedlingen idag tsm med mamma, jag skulle skriva in mig och svara på frågor. Tog samt en shopping tur, jag kom därifrån med ett par byxor som kommer ifrån fishbone. Vax köpte jag också, man känner sig fräshare när man är ny vaxad tycker inte ni också det?, emma får jobbet att vaxa mig. Loves it!




R.I.P min läppiercing

aj fuck vad ont det gör i min läpp, jag har nu i sommar haft min piercing i läppen i 2 år. Men nu har den börjat göra ont, och har blvit uppsvullen! Jag har funderat länge på att ta ut den.. men har hela tiden ångrat mig. Det är som min bebis, haha! men jag har nu bestämt mig för att ta bort den. Problemet är bara mina LÅNGA NAGLAR!, jag kommer inte åt piercingen med mina naglar..Jag försökte även med en tång, men det gick inte häller så bra. "I" landsproblem, eller vadå?!



Kvällens låt, och kvällens visste du att..



1) Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.


2) Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till
exempel genom att ta i dörrhandtag.


3) En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.


4) Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.


5) Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.


6) Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.


7) De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten.

Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.


8) Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med munherpes från en av gästerna.


9) Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.


10) Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen fastnar på dem.


11) Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.


12) Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.


13) Toalett ringen är renare än tangentbordet.


Film!

Det här blir nog mitt sista inlägg för ikväll, jag har precis kommit ut ifrån dushen och ska börja göra mig iordning, Andreas slutar jobbet klockan 6. Och sen åker han hem till mig ;) Ska ner till ica för att handla godis och massa annat gott, sen blir det filmkväll. Loves it. Vad ska ni göra ikväll ;)?


Örebro eller katrineholm?



Jag vet inte vilket av dom ställerna johans landställe ligger i. Jag och gänget jag drar till Grekland med i juli tänkte åka till johans landställe i början på nästa månad över en helg. Och bara ha det mys. Jag har aldrig varit där så det blir första gången för mig. Vi får se hur det blir, eftersom jag inte har ett jobb så kan jag åka när som helst, sen är det upp till dom andr tre, som faktiskt har ett jobb, att dom är lediga då vi tänkt att åka. Hoppas det blir av, de kommer att bli superroligt.

Nu har jag precis ätit middag, jag ska bara byta om och ta mig em promenad tillsamans med Veronika. Sen hem och hoppa rakt in i dushen för sen kommer A till mig, loves it ;)





Suck..

Igår så skickade jag in en ansökan till ett företag att vara nanny till en familj 4 gånger i veckan, och tjäna ihop lite extra pengar. Och dom har hört av sig, och det visade sig att det var vecka 33 i Augusti, då var jag inte lika intresserad längre. Eftersom att det är så pass länge kvar tills dess, det var ju synd. Jag var som sagt på arbetsförmedlingen idag, och jag ska dit imorgon igen. Och även åka in mot stan och lämna ut CV. Ciiz hoppas på att få ett jobb!


Inköp av bikini?

Dessies bikini överdel, är ju så SNYGG, supersnygg! Jag är verkligen skit sugen på att köpa en sån. Jag har kikat runt på deras hemsida och dom värkar bara ha svart, det är ju en vit jag vill ha ! Jag ska in på gina och kolla, efter mitt besök på arbetsförmedlingen. Den skulle vara perfekt att bära när ja är i Grekland ;)


-



Nej nu blir det att hoppa i säng, jag ska upp halv 9 imorgon, jag ska nämligen iväg till arbetsförmedlingen och skriva in mig där. Och jag är redan trött, så det blir ingen mer update förens imorgon. Och då ska ja träffa min baby, godnatt!



Loves it.






Folk har hjärtan

Jag var som sagt på natalies minnesstund, det var massor med tända ljus. Och massor med folk som visade sitt stöd för familjen. De såldes även mat att köpa. Det är en minnestund och insamling. För att få hem Natalies kropp, för er som inte vet så dog hon i Chile och hennes försäkring hade gått ut. Och familjen har inte pengar för att få hem henne till sverige. Att få hem henne i kista kostar 80 000 och att få henne kremerad går på ca 22 000 kroner. Det är ruskigt dyrt, så alla har visat sitt stöd och donerat pengar och nu har dom fått in 25 000 kr. Folk har hjärtan! Tänk om alla i hela sverige skulle skänka 50 kr till te x fattigdomen i afrika, tänk hur mycket pengar dom skulle få in. Alla kan göra något som sagt!



En bild på mig och Anna ifrån studenten


Minnesstund nu för Natalie Benitez

Nu drar jag dit, till folkets hus där hennes minnesstund ska hållas. Jag går dit tillsamans med Veronika. I stort sett alla mina vänner ska dit, alla sörjer helt enkelt..Det är tragiskt alltihop.



Vila i frid !


Kissie kom igen?

att du sitter och kollar min facebook, och kopierar mitt status.. duktigt gjort av dig ;) Jag är typ din största idol. Pinsamt att ha dig som idol, men jag älskar alla mina fans! Love being me, hahah



ALLTSÅ VA?!


Sitter och söker jobb på arbetsförmedlingen

Skulle jag passa att jobba som sekriterare tror ni? När jag har mina glasögon på mig så kallar folk mig för en. Jag ser lite dirty ut med dom på, eller vad säger ni?



Nu är en ansökan iväg skickad, ska fortsätta att leta runt bland alla jobb som finns. Sen ska jag även iväg och skriva in mig. Sen ut och lämna CV, jag har tagit studenten och är i stort behov utav ett jobb.


Ut från Sverige ditt skräp!

Jag satt och läste på aftonbladet den här artikeln, hur sjuka människor finns det?, han valde att döda henne för att han var muslim och att det bara skulle skappa problem för honom och hans familj om tjejen var gravid. Är du så religös så varför hoppar du ens i säng med en tjej innan äkteskap?, uuuuuuuuut med dig. Du är inte välkommen i sverige. Sånt skräp som honom förtjänar inte att få bo kvar här. Sätt honom inte ens i svenskt fängelse, utan i irakiskt. WORD PÅ DET!

Jag blir så jävla förbannad, nu kommer säkert folk komma med sina dumma kommentarer om att jag är rasist, för att jag säger som jag säger. Men jag står för det. Kan du inte sköta dig i landet, så dra! Du har inget här och göra då. Han mördade en oskyldig tjej, för att rädda sitt egna skinn.. twi på dig!



Tråkigt tidsfördriv



- 10 frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? - Emma

vem är den roligaste av dina vänner? - Roggie.blogg.se

vem är snyggast av dina vänner? - alla är lika snygga

vem är mest partyprisse? - Sandra

vem är den du helst har filmkväll med? hemlis *blink*

vem av dina vänner är mest "evil"? - jag själv, muhaha

 

- Tio frågor om dig själv

namn? - kalla mig Ciiz

när fyller du år? - 5 oktober

några piercingar? - läppen och tungan

vad har du på dig just nu? - sopsäck

vilken årstid är bäst? - Sommar

hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - frukost på sängen

vad tycker du mest om hos dig själv? - min hjärndöda humor 

vad är du bra på? - att vara elak

vem älskar du mest på denna jorden - familj och vänner

sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans med någon

 

-TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? - Million dollar baby ;)

Vem ringde du senast? - Mamsen

Vem sms:a till dig senast? - Andreas

Vad stod det i sms.et? - Ja men ja vill ha dig här :( <3



 


Kvällens outfit



Jag hann inte lägga upp den innan jag gick ut, så nu gör jag det istället. Det blev som sagt en öl, och en pommes, riktigt gott. Jag känner mig inte taggad på att dricka, så jag gick hem istället. Det får bli en annan dag då jag inte är trött eller helt sliten i kroppen. Det ändå ja behöver just nu är sömn, och en lugn kväll. Och det tänkte jag ha. Ska hoppa in i dushen och sen glo på någon av alla mina serier som jag följer, låter mysigt va ;). Chipsen får vi ju inte glömma häller.



Bodyrockers - I like the way you move


Lördag kväll.

Min lördag kväll var egentligen till för att stanna hemma och bara ta det lungt, med tanke på att min kropp inte mår speciellt bra, jätte sliten! Igår hade jag det mysigt tillsamans med andreas. Och ikväll så försöker sandra få med mig på en cigg och öl, så ja jag kunnde inte hålla mig. Vem tackar nej till gratis öl, *blink* Jag blir inte borta länge, är hemma om någon timme igen med update med bilder bland annat, loves it!





Bilderna är ifrån sandras 19 års dag på The bridge.


Fler bilder ifrån studenten










Tre studentpresenter

Jag fick ett snyggt men ovanligt halsband utav min syster i studentpresent. Snyggt va? för er som har fel på synen precis som jag, så står det "Good enough". Och av min bror och hans tjej, så fick jag köksutrusning eller vad man ska säga, ni vet sånt som är nödvändigt när man flyttar hemifrån. Superbra, sånt är så dyrt att köpa själv. Så det var perfekt. Jag fick även min resa till Grekland som studentpresent utav mina föräldrar, loves it!




Jag har tagit studenten, nu är jag arbetslös!





Nu har jag tagit studenten, och därmed arbetslös. Jag smsade med andreas och sa vi ses på måndag, men fuck noo de gör vi inte. Jag har tagit studenten, och kommer aldrig att komma tillbaks till gymnasiet igen. Det känns tråkigt, riktigt tråkigt faktiskt. Javisst är det skönt, ja slipper läxor och annat skit, men jag gjorde aldrig några läxor ändå, så det stör mig inte så mycket haha. Ta vara på tiden säger jag bara, nu måste jag skriva in mig på arbetsförmedlingen, jag kan inte leva på min blogglön om jag säger så ;).


Min fredag kväll !

Det blev bara ett inlägg igår, jag hade helt enkelt ingen ork till att skriva eller att ens lyfta ett finger. Jag tillbringade hela min kväll tillsamans med andreas, vi kollade på film och bara tog de lungt och hade det mysigt. Mer tänker jag inte gå in på ;), så det bev dom sagt en lugn fredag kväll. Jag kännde att jag behövde det, efter min student. Jag har fortfarande ont i hela kroppen. Mina fötter gör fortfarande ont, festade jag rejält?, yes de gjorde jag. Att komma hem klockan 05.00 på morgonen, ger resultat ;)




STUDENT!

Hej älsklingar, jag vill bara säga att min student verkligen var lyckad! SUPER ROLIGT hade jag. Allting började med champagne frukost, och sen fotografering, studentmiddag, aulan, utspring, flaket, mottagning och SLUTSKIVAN!! ÅÅÅH jag hade så kul, jag vill göra om allting igen, men inte min kropp. jag har verkligen ont överallt, mina fötter värker, mina tår är söndertrappade, min armbåge gör ont, min hals gör ont, och min mage och ben har jag tränningsvärk i. Så går det när man skriker, dansar, dricker, och hoppar på samma gång.

Flaket var superroligt, förutom att man efter ett tag var så trött att man knappt orkade stå, vi stannade till snabbt vid NK med flaket, då Bobby stod precis bredvid oss. Jag var tvungen att hälsa och talade om för honom att jag använder hans hårspray, han gav mig en slängkyss som tack, *blink* Föresten så finns vårat flak med i hans blogg, loves it ! Han har även skrivit, att någon skrek att den älskar hans hårspray, naaw han syftar på mig!

Nu ska jag in i dushen, fixa till mig och sen kommer andreas hem till mig, hörs vi inte senare så hörs vi imorgon!





















En video ifrån flaket,


FÖR IDAG TAR JAG STUDENTEN

FYFAN VAD JAG ÄR BRA!!!!!!!!, klockan 09.00 så är det champagne frukost, klockan 10.00 möts vi i klassen, för att se 10.20 gå till aulan, sen blir det studentmiddag. Och sen utsläppet 14.00, sen är det iväg mot flaket, åka där i ca 2 timmar. Sen åka hem, o ch byta om för att sen åka till mottagningen, med familj och vänner. Sen hem och göra sig snygg, sen ut och PAAAAAAAAAAAARTY !!! jag behöver många redbull om jag ska orka hålla igång hela dagen och natten, loves it !! MASSOR MED BILDER KOMMER TROLIGTVIS UPP IMORGON !

HA EN BRA DAG, FÖR DET SKA JAG


Skål !

Ser ni att det står "Ciiz" på mmitt glass ;) Loves it


Bränd?

Superskönt nu har jag legat och solat i nästan 2 timmar, med bubbelvatten i handen, loves it! Det bränns lite på kroppen känner jag. Har jag bränt mig? Jag är spöket laban, så de skulle inte förvåna mig.

Nu är det dags att göra sig iordning, jag ska möta Daisy 20 i sex, och sen åker vi till orminge, för att få hennes naglar fixade ;), Det är min syster som ska fixa dom åt henne, ytterst snällt.



Kvällens outfit


Nu ska jag sola!

Tack för kommentaren föresten, jag vet att jag är tjock. Jävligt tjock till och med. Men det förändrar iallfall ingenting, jag är den snyggaste jäveln gud har skappat! GOSH vad skönt det känndes att säga så, mitt självförtroende bara höjs och höjs.. jag flyger snart på små rosa moln. Långt upp mot himmlen, dit du aldrig kommer darling.


En dag kvar.

Sol vind och vatten, sommarvärmen är här! PERFEKT FÖR JAG TAR STUDENTEN IMORGON!, jag har varit och handlat några cider och öl till flaket imorgon tillsamans med Anna. Imorgon så pumpar musiken, och ölen sprutar!


Snart åker vi dit..










Kryssning igen?

Ytterst mysigt, medans andreas åt på sin pizza, vilket inte jag gjorde jag går ju på min diet, haha? Och ändå så sitter jag här med en marabou 200 g, jag kunnde inte låta bli. Kalla mig tjock, jag tar åt mig och skrattar, *blink* Det blev två öl för min del, jag med min öl alltså.. jag får börja sluta dricka det. Tycker synd om min mage som bara blir större och större haha. Nej då, imorgon ska jag "stor handla" på systemet tillsamans med anna, inför studenten, yeeeey ! för på torsdag så smäller det mina damer och herrar!

Föresten så pratade jag och andreas om att dra på en till kryssning, nu i sommar. Det låter najs va ;)





En gammal bild på mig och Johan


En kall bira

Jag ska bara byta om och sen så är jag klar, jag ska träffa upp andreas, han kommer hit över någon timme. Det blir pizza &  öl, mysigt va ;)? ytterst mysigt till och med.

Jag sitter och tänker på studenten, håll hårt i den dagen. För det kommer att bli jävligt kul, men dagen efter så blir det aldrig detsamma igen.. två dagar kvar, suck.


Mini shopping !

Ciiz is home, efter en helt världelös skoldag, med endast 10 minuters lektion. Åkte in till stan en snabbis och köpte nya kulor till min tungpiercing, samt en stor vit tröja, där det stor "I <3 ME" den ska jag ha på flaket, eftersom att jag inte ska ha på mig min studentklänning då. Den ska inte förstöras. Man ska ju vara fin när man går ut och klubbar senare på kvällen ;)

Som den egoisten jag är, så är det ganska självklart att jag ska ha den tröjan. Love being me!


Ingen frukost för min del.



Egentigen så skulle jag ta bussen nu till skolan, men jag tar nästa buss istället. Jag börjar ändå halv ett idag, loves it. Hörs senare. Puss


RSS 2.0