Annonser från BloggPartner

Så förvirrar du din lärareBorsta dina tänder under lektionen. Medan du gör detta, sträck upp handen som om du har en fråga, och mumla denna på samma gång som du borstar, spottande tandkräm överallt. Om din lärare sätter sig upp mot vad du gör, ge ett långt tal om munhygien.


Sitt längst bak i klassrummet, med ryggen mot bakre väggen, för att komma så långt bort från läraren som möjligt. Medan han/hon undervisar, skrik ut saker som: 'VA? Prata högre! Du mumlar ju bara!'.


Ifrågasätt allt som din lärare säger, det spelar ingen roll hur enkelt det är. Försök att få honom/henne att bevisa allt för dig. Gå på och påpeka vilken stor lögnare din lärare än. Skrik åt elever som antecknar det läraren säger att 'Sluta skriva ner alla dessa lögner!'.


Kom till lektionen ungefär tio minuter för sent. Kom in i klassrummet på en cykel, skrik 'Se upp!', krascha in i svarta tavlan, ställ dig upp, sätt dig ned på en ledig plats och låtsas som inget har hänt. Gör detta varje dag.


Ta med en dammsugare till lektionen. Halvvägs genom lektionen, ställ dig upp och börja dammsuga. Om din lärare opponerar sig, förklara argt att du 'inte klarar av att sitta i den här svinstian längre'. Fortsätt dammsuga, och mumla argt under tiden.


Ta med en liten kaktus till lektionen. Räck upp din hand, och när du har ordet, säg att din kaktus har en fråga. Vänd dig mot den och titta på den, som om du väntar på att den ska säga något. Efter några ögonblick, ryck på axlarna, och vänta på att läraren ska fortsätta. Gör detta en gång varje dag, och bli mer och mer irriterad på din kaktus för varje gång som går, sucka djupt och ge den onda blickar när den misslyckas med att 'prata'. När du lämnar klassrummet efter lektionens slut, skäll ut kaktusen och säg 'Jag kan inte fatta att du gjorde bort mig IGEN...'.


Sitt och vänta på att din lärare ska säga ett datum, och skrik då ut 'Bingo!'. Ursäkta dig, och förklara att du blev lite förbryllad.


Kryssning 2010

Ååååh jag vill verkligen åka iväg på kryssning igen, sist så var jag med några från klassen. Det var verkligen super roligt. Det ska vi göra om snart i maj som ett avslut precis innan vi tar studenten.

Det var lite snack om att dra på kryssning på lovet också, med J då som sagt. Här är några bilder ifrån förra kryssningen.

Kärlek till er , Love ya all


En händelserik kväll

Hej på er mina älsklingar, det blev bara en snabbis på götgatan in på gina snabbt och jag kom därifrån med ett baslinne, ett vit. Jag behövde ett nytt kännde jag.

Föresten kvällens händelse! Tjejer nästa gång ni känner igen mig från min blogg.. så viska tystare ifall ni inte vill att jag ska höra det. Hitta sen inte på en bortförklaring bara för att få prata med mig. Hahah ni är så sööta så!


Stan med Jasmina

Jag ska nu dra in till stan om ca en halv timme tillsamans med Jasmina, det blev bara sådär spontant bestämt. Hon skulle förbi gina borta på götgatan, så jag hänger med.. som den ängeln jag är, hihi.

Under tiden som jag är borta så lägger jag upp ännu en diss och hiss lista. Lyssna och avgör, har jag rätt eller fel?! Vem kan egentligen sjunga..

En Junior Tupac

HAHA braaavoo..HissJag har en fett jävla hiss till just musik , tänk er ett liv utan det? Herregud vad jag skulle vara deprimerad. Kan ni seriöst tänka er hur livet utan det? Hur skulle det se ut? Musiken har gett oss så mycket.. Håller ni inte med mig?!

Du sitter på bussen/tåget - ingen musik..
Du sitter på flyget - ingen musik..
Du sitter framför datorn - ingen musik..
Du försöker sova - ingen musik..
Du känner dig deppig - ingen musik..
Du är på fest - ingen musik..
DET ÄR DEPRIMERANDE

Och bara för att hyla musiken så slänger jag upp en låt ;)Vblogg


Jag bjuder på den här..

Jag hade tråkigt.. och la ihop olika klipp. haha Jag älskar att vara i rampljuset.
Nu blir det sängdags för mig, Puss på er mina sötnosar.Svar på tal

Jag fick en fråga för några dagar sedan av någon som skrev anonymt, så jag kunnde inte ge svar på tal. Så det får gå ut via bloggen istället. Jag fick frågan om jag hade någon piercing förutom i läppen. Och yes, jag har även en i tungan och en tattoo på handleden. Och för er som undrar vad det står så är det "I believe in miracles"


Jag tänkte på samma gång köra ett race med några låtar som just nu pumpas. Så njut!


Därför är det bättre att studera än att ha sexYes jag vet att ni älskar mina listor mer än annat, men frågan till er nu är.. håller ni med på dom påstående menningarna?


Du kan oftast hitta någon att göra det med.

Om du blir trött kan du sluta, ta en paus och komma tillbaka och fortsätta där du slutade sist.

Du kan sluta tidigt, utan några som helst ångestkänslor, eller skamsenhet.

Då du öppnar en bok behöver du inte fundera på om den har öppnats förut.

Lite kaffe och du kan hålla på hela natten.

Om du inte avslutar ett kapitel får du inte ett rykte som 'boktjusare'.

Du kan göra det, äta och se på TV på samma gång.

Du skäms inte om dina föräldrar kommer på dig när du gör det.

Du behöver inte ställa ner din öl för att göra det.

Om du inte är säker på vad du gör kan du fråga din rumskompis om hjälp.


Hiss eller diss?

Jag ska om 35 minuter möta upp Jasmina, men jag fastnade framför min serie. Och jag måste dusha, darför betyder det STRESS!, men jag hinner ;) de ba dusha och på med kläderna så är man klar. Det är ju inte direkt så att jag ska iväg på någon modegala, ellerhur mina sötnosar!

Föresten så hittade jag dom här två sjukt söta armbanden, vad tycker ni om dom?Armbanden kommer härifrån

 


Löööve this song.

Vill du vara lika cool som mig, så borde du också ha den här låten som din ringsingnal,
för visst är den bra ;)


Friis & company

Jag är förälskad i den här väskan, den kommer ifrån Friis & company.. ja visst är den dyr. Men jag skulle nästan kunna lägga ut pengar på att köpa den. Grymt snygg! Håller ni inte med mig ?

Tyvär så var den slutsåld..


Ta mig dit..

Blunda och föreställ dig att du är där, tänk dig det framför dig.. dröm dig bort!

Ta mig till Grekland..


Tisdag


Hej älsklingar, Vet ni vad? jag har studiedag idag om jag glömde att säga det igår. Riktigt skönt faktiskt.. jag har fått sova ut och vaknade precis, och nu sitter väll helften av er i skolan och den andra helften på jobbet. Muahha!

Idag är det tisdag och jag har faktiskt inget speciellt planerat för dagen, utan mer bara lite ideer och förslag. J ville att jag skulle komma över, men det är inte helt bestämt. Han skulle kolla upp lite saker först, annars blir det till helgen ;)! Jag tänkte fortsätta och kolla på programet som jag tipsade er om igår, grymt roligt haha!

Föresten, en ny kategori?!
BlinkEtt tips ifrån Jenny.Jag kom precis hem, jag var och mötte upp Jasmina över lite gossip. Sånt som vi tjejer älskar, då menar jag verkligen älskar. Vem gör inte det lixom?! Det är lite intriger pg a av en blogg som tydligen har startas för att sprida rykten om folket i hotell och resturang skolan i globen, patetiskt! haha.

Men men, jag sitter faktiskt och checkar in en ny serie, som min tjejkompis Jenny hade lagt upp en trailer på i sin blogg. Jag gav det ett försök, och fan det är ju riktigt bra.. Vill ni se på bitches, så kolla på det här. Och för er som väljer att börja kolla på det, följ det på surfthechannel.com


Music make me lose controll


Shoes

Suck, jag behöver verkligen ett par skor känner jag. Jag vill ha ett par i klack till min studentskiva, Men dock inte så höga. Jag vill kunna dansa och gå utan att ha brytna ben och fötter dagen efter. Dom här skorna under kommer ifrån chique.se

Lägg lite färg på läpparnaPAAAAAAANIK ! Mitt röda läppstift är helt spårlöst borta, jag kan inte hitta det. Jag har kollat i min party väska och den ligger inte där.. innebär det att det är R.I.P Ciizs läppstift?!


Taylor Momsen


Vblogg.(Sorry för att jag blev sne? haha)


Vad säger ni?

Vad säger ni? ska vi dra på utomlands, Turkiet?, eller varför inte Grekland? Jag är trött på sveriges väder. Den gör mig deprimerad, vi gör något åt saken och drar härifrån över 1 månad.. det skulle vara perfekt!


Music make me lose controll
Popcorn dags

Jag har precis satt på en påse popcorn som snart är klar, så då ska det ätas upp. Tänkte ba vara lite charmig och sukta er gullungar litegran! Imorgon är det skola som vanligt, dock bara en lektion. Just darför älskar jag måndagarna. De slappt och skönt, so ciiz style. Jag tänkte kanske börja köra med videoinlägg, vad tror ni om det? Jag tycker bara att det känns så patetiskt att sitta och snacka med sig själv, men jag kan väll försöka. hihi.Föresten Visste ni att På ett tangentbord finns det mer baciller, än på en toalett ring!?, Så nu ska jag röra mig ifrån datorn ett tag. Vi hörs senare.


Fred tack?Jag förstår inte hur folk kan komma till det här landet och påstå att det är ett dåligt land?! Hur har man ens mage att säga så. Vi har inga jordbävningar, vi har inga turnados, och vi har inga tsunamisar och självmordsbombare? Har vi ens det.. Vi har inga soldater som går runt på gatorna med stora gevär, du kan gå förbi en bil eller buss utan att behöva oroa dig ifall den kommer att sprängas. Vi är så lyckligt lottade att vi bor i just Sverige. Vadå gud?, om han fanns skulle inte han då skapa fred på jorden?, varför lider så många miljoner människor i onödan.. varför gör han inget åt saken?! Fan sover han eller!!


This or that

Jag har nu tillbringat några timmar framför tvn, jag känner mig så trött och vill helst bara ligga under täcket och mysa till en bra film. Känner inte ni också att ni vill göra så på söndagar? Jag gjorde precis en this or that lista, håller ni med mig på den? eller är det helt tvärtom?


Ciiz dissarJag dissar allt skitsnack, som jämt finns bland alla. Jag ska inte förneka att jag aldrig har pratat bakom någons rygg, för det har jag. Det har vi alla. Men så fort som man vänder ryggen så börjar snacket, man vet inte häller om vad? Har man gjort något, har jag betett mig illa.. eller hatar dom bara mig?! Även skitsnack på bloggen går, några charmiga läsare som älskar och skriva elaka kommentarer till mig, men fine fortsätt att göra det. Jag tycker bara att det är kul, för ja vet hur mycket allt de ni säger består utav avundsjuka.  Men kom igen .. vi tjejer ska hålla ihop, vi borde sluta med skitsnacket och skappa fred?


Jag dissar även folk som sitter och skriver till mig här på bloggen, och frågar var jag har gjort under dagen eller vad jag ska göra. När jag precis har suttit och skrivit ner allt. Det är ganska uppenbart om vilka som läser det man skriver och vilka som enbart vill ha läsare och kommentarer. Det är sjukt irreterande! Det är ingen tävling, ni kommer aldrig att bli Blondinbella, Kissie, Dessie eller Paulina. Även ni killar som kankse strävar efter att bli som gaybloggen. Ge upp..


Alla som sitter och klagar på att Kissie photoshopar sina bilder, eller ni som sitter och bryr sig om vad hon äter?, men vilka är ni som har med det och göra? Mer än helften av alla som hänger med i bloggvärlden photoshopar sina bilder. Även jag, jag kan göra om mitt hår, göra en mindre näsa eller göra mig brunnare?! ops.. Vem är det som ni egentligen försöker lura. Ni sitter och klagar, när ni själva har photoshopat hela facet, grow up.


Min lördag kväll.

Min lördag kväll spenderades med en kväll nere på emmis med trevligt sällskap. Jag orkade ju som sagt inte sitta hemma ännu en kväll och inte göra ett skit, med tanke på att jag hade en stillsam fredag kväll. Man kan ju inte sitta hemma hela helgen? det gör jag typ när jag ligger på dödsbädden, so not Ciiz. Men det blev iallafall en lugn lördag kväll där nere med några öl och en pizza. Japp Ciiz går inte på någon diet, som resten av fjortisbloggarna gör. Tyvär så slutade kvällen med en hink framför sängen.. buhu!(Vart har jag min hand någonstans?!) Min lesbiska sida börjar visa sig.. opps..ännu en hemlighet avslöjad.


LilNu blir det ut och dricka öl med Sandro och tommy, ska försöka få med J och Bobby också ! Vi hörs imorgon, puss på er!


UttråkadJag kom precis ut ur dushen, och är verkligen uttråkad.. jag har ingen anning om vad jag ska göra ikväll. Den här helgen var ingen jag planerade eftersom det var tänkt att jag bara skulle ta det lungt, men jag orkar inte mer?! hhaha, jag försöker få med sandra och kankse dra och ta en öl. Jag får panik av att sitta hemma ännu en kväll. Vi får som sagt se vad som händer ;) Natten är ju ung.


Jag förstår inte hur man lyckas?


5 things- Det är många som frågar hur gammal jag är, och jag vet det är svårt och tro men jag är 20, haha ops..

- Jag har 3 hål i öronen, 2 piercingar och en tattoo.

- Jag gillar inte sprit, det smakar bara skit? Men dricker man det rätt i tex drinkar. Då är det gott, men annars är det bara öl & bacardi som gäller för min del.

- Jag tror på kärlek vid första ögonkastet, gör ni?!

- Jag älskar uppmärksamhet, ni som känner mig har kankse märkt det?.. jag njuter.


Shopping månad

Studentskivan och studenten närmar sig med raska steg, vilket betyder att pengar kommer att läggas ut på både studenklänning och skor. Samt en klänning till min skiva och ett till par skor. Kanske något fint till mösspåtagningen också. Samt pengar till studentflaket.. sen får ja inte glömma bort att jag också behöver en jeansjacka och ett par nya solbrillor, dom jag har är ju så 2009. Ett nytt år, nya brillor ;)


Lördag morgon

Medans säkert i stort sett alla hade en riktig party kväll igår, så var jag hemma och kollade på desperate housewives, och somnade lite efter tolv. Riktigt skönt tills jag väcks av mina respektlösa grannar som inte vet att man spelar fotboll utomhus!

Vad har ni för planer idag?, som några av er vet så var på systemet igår och köpte några öl och nån bacardi som jag kanske ska ha ikväll IFALL ATT, det blir så att jag får för mig att dricka. Inget är som sagt planerat, men eftersom J kanske skulle komma förbi idag, så blir det kankse lite alkohol.


Godnatt på erDet blev aldrig någon film för min del, jag har verkligen ingen ork.. jag sitter och snackar lite med J istället. Och laddar ner lite musik som jag tänkte dela med mig av till er, mina söta läsare! Visste ni att ibland gör ni min dag med era gulliga kommentarer, även alla bitches som skriver till mig med nedsättande kommentarer.. även ni gör min dag ;) ni vet väll att ett gott skratt förlänger livet?

FilmtipsDet har verkligen varit jätte skönt att jag har stannat hemma ikväll med tanke på att jag är så trött. Det ska bli så skönt och få sova ut, utan en väckarklocka vid sidan av sängen. Tummen upp för det. Det var ju som sagt en filmkväll jag skulle ha.. det blev istället en desperate housewives kväll haha. Men jag tänkte snart sätta på en film om jag orkar.. för det känns verkligen som om ögonen ska falla ihop. Det är dags att ladda upp med ett glas cola, mums! Filmen jag iaf hade tänkt och kolla på heter 28 days later, så för er som inte har sett den. Checka in trailern hära !


Paris hilton


Shoppat godsaker !


Jag mötte upp Daisy, tommy och million eftersom att mille skulle köpa 2 biljetter till min studentskiva, som om bara en månad eller till och med några veckor kvar tills den är. Tiden går så fort.. snart sitter jag väll på ålderdomshem och inte minns vad jag heter?! skämt åsido. Vi gick därefter förbi ica för att köpa lite chips, cola och kexchoklad ;) Ja, det blir en filmkväll för min del. Och när jag vet vilken film det blir, så lovar jag och lägga upp en trailer.. wohoo inga sura miner.


HissarFör att jag ska hissa en kille så ska han självklart ha ett bra utseende. Men något som jag ser som viktigt är att han ska ha en snygg stil på kläder, han ska veta hur man klär sig. Helst stiliga koftor och ett par slitna jeans. Sånt gillar jag ;). Och ett måste är att han ska ha snygga skor! Jag kan inte dejta en kille som har fula skor, det går inte helt enkelt.SNYGGINGAR!


Har fastnat för den här låten..

Jag känner bara för att stanna hemma ikväll, jag har verkligen inte alls någon lust till att gå ut och ta en öl, eller att åka iväg. Med tanke på att jag dricker öl i stort sett varje fredag, så kanske jag ska ha en lugn fredag ikväl?! Jag får typ ångest om jag är hemma en fredag. Det är ju party fredag, det är typ som en tradition att ta en öl. Slapp dagarna har man på söndag! Ombytta roller eller vadå?


 Eminem Ft 50 cent & Lil Wayne - Anthem Of The Kings

 

 


Jag älskar fredagar

Dagen börjar med en lektion sen rökpaus för att sen sitta på lektionen i 10 minuter. Och sen dra till lunchen och sen tillbaxs till lektionen för att sen få gå hem. En riktigt lat fredag, riktigt skönt! Jag stack och shoppade lite med Danne och Anna på systemet, blev några öl och nån bacardi. Låter gott va? Tog en runda in på gina också, och kom därifrån med en kofta. Jag har alltid velat ha en i grå, så jag kunnde inte mostå att köpa den. En vanlig och enkel tröja. Jag älskar verkligen butiken gina, kissie och resten av fjortisbloggarna anser att gina är dåligt och att det är för "billigt" men ändå springer dom där hela tiden. Provocerande alltså, och visst funkar det? för mer än helften av alla som läser henne blogg går på hennes skitsnack. Den enda nackdelen med gina är väll att i stort sett hela sveriges befolkning går runt i just deras kläder!

Fredag idag, och jag har inga planer alls.. jag och roggie var sugna på att dra på bio och se alice i underlandet 3D, men vi får se hur det blir.

249 kr gina!


I believe in miracles

13 Saker som visar hur bra det är att vara kvinna


Gratis drinkar.

 Gratis middagar.

 Du kan krama din väninna utan att undra om du är homosexuell.

Du vet Sanningen om huruvida storleken har betydelse.

Fortkörningsböter? Vad är det?

Om du måste vara hemma i tid till Beverly Hills så kan du säga det högt så att alla hör.

Du behöver aldrig undra om hans orgasm är verklig.


Du behöver aldrig fundera över var du ska gömma näshårstrimmern.


Ingen svimmar när du tar av dig skorna.

Om du har en finne kan du sminka över den.

Du har en ursäkt till att vara en riktig hagga minst en gång i månaden.

Det finns stunder då choklad verkligen kan lösa alla dina problem.

Du kan snabbt avsluta ett gräl genom att börja gråta.


Waynes

Är hemma efter en fika stund tillsamans med Roggie nu riktigt trevligt var det. Vi blev även bjudna på Waynes av en som jobbar där, sometimes i just love to be me. Vi köpte också med oss take away självklart vi tog samt en promenad på stureplan och ner till tunnelbanan och skildes åt vid slussen! I miss my booh..

Buhuu , min uppdatering har inte varit speciell bra idag. Jag har som sagt haft annat för mig idag.Min underbara bloggkompis roggie

Vi igår. 


StanJag har faktiskt smärta i handleden haha, det sticks och irreterar mig som fan. Det gör faktiskt ondare nu än vad der gjorde när hon tattuerade mig. Pain in the as, haha nej nu ska jag inte överdriva. Jag är nöjd och glad över att ha fått den gjord. Nu ska jag till stan, vi hörs om några timmar sötnosar!VåffeldagenVåffeldagen är här, och därmed fram med våffeljärnet och göra sig några. Precis som min pappa har stått och gjort i köket, han har blivit en riktig "Desperate housewives" haha. Ytterst gulligt. Prov har jag haft idag, och det gick väll bra, det känndes iaf så.. så nu är det bara att vänta på provresultatet. Jag har också varit inne på både Åhlens, gina och New yorker och lämnat CV angående sommarjobb. Det närmar sig ju snart. Studenten också för den delen.

Men men, jag ska snart börja fixa till mig och sätta på mig en outfit och röra mig in till slussen för att möta upp Roggie. Det var ju som sagt ett tag sen vi träffades, så det är på tiden nu. Vi ska bland annat ta en fika, och han ska köpa en biljett till min skiva som äger rum den 21 april.Bilder på min tattoo

Vad tycker ni, blev den snygg?
Sch a secretVisste ni att jag verkligen älskar julkalendern "Mysteriet på greveholm". Den har varit den absolut bästa julkalendern någonsin. Jag har till och med filmerna hemma, eller rättare sagt så har mamma det haha. Jag tycker nästan lite synd om alla barn som får se på skiten som sänds på tv nu för tiden. Det är ju riktigt skit alltihop. Någon mer som tycker som jag?


Onsdag

Imorgon är det torsdag och då har jag prov, i rättskunskap det kommer ju gå åt helvete. Jag har verkligen ingen ork till att öppna boken.. för ansträngande. Och inte nog med det så ska jag faktiskt träffa min älskling Roggie, vi tar väll en fika eller gör något annat skoj. Jag träffade honom sist som vi var ute och klubbade, så jag saknar min jävel. Sen är det ju bara en dag kvar tills helgen kommer, och jag har faktiskt inget planerat alls överhuvudtaget. förutom att jag ska träffa J på lördag då vill säga hihi.

OBS Jag var 17 & 18 på bilderna.


Har tattoo nu

Wiiiihi, tattueringen gick jätte bra. Sanna hete tjejen som gjorde min tattuering, riktigt duktig var hon. Och nöjd blev jag. Jag visade upp en skiss på hur jag vill att den ska se ut, så ritade hon upp det. Och sen var det bara in med nålen i handleden haha, vad emo jag lätt där. Självklart vill ni se bild på den, men just nu sitter jag med plast över den. Så ni får se resultatet imorgon istället ;)

Föresten så var jag innan på Forum och skulle lämna in CV inne på H&M. Så står det två turktjejer och säger "kolla kissie" Och sen skriker dom OMG KOLLA DE KISSIE. Alltså jag vill absolut inte förknipas med henne. Jag tar det bara som en förolämpning, är det håret som gör mig lik henne, eller är jag bara lika ful som henne? I dont get it..


19 förklaringar till varför choklad är bättre än sex


Orden "om du älskar mig så sväljer du" har en äkta mening med choklad.

Choklad kan ge njutning även när den har blivit mjuk.

Du kan utan risk nyttja choklad medan du kör bil.

Du kan få choklad att räcka så länge du vill.

Du kan äta choklad även tillsammans med din mor

Choklad bryr sig inte om du biter i "nötterna".

Två personer av samma kön kan äta choklad utan att bli kallade snuskiga namn.

Ordet förhållande skrämer inte iväg choklad.

Du kan ha choklad på ditt skrivbord utan att förnärma dina arbetskamrater.

Du kan fråga en främling efter choklad utan att få en örfil.

Man får inte hår i munnen när man äter choklad.

Med choklad behöver man inte fejka.

Choklad gör dig inte gravid.

Du kan äta choklad vilken tid som helst i månaden.

Bra choklad är lätt att hitta.

Du kan ha så många olika sorters choklad du klarar av.

Du kan aldrig bli för ung eller för gamal för choklad.

När du äter choklad håller det inte grannarna vakna.

Med choklad spelar det ingen roll, det är alltid gott.


Ciiz dissar
Haters, som jag har sagt förut så säger jag det igen.. Haters kommer med framgång. Och vet ni vad? Ni som sitter och säger att jag är ful, eller att jag inte är någon alls utan bara leker något i bloggen. Fine, ni som inte känner mig kan dömma mig för vad som helst. Jag skrattar bara åt er och det gör jag HÖGT, och medans jag gör det så njuter jag, Som dom här två kommentarerna jag fick precis, du måste tydligen ha ett beroende av min blogg om du sitter och letar igenom min blogg ända bak till oktober 2009, haha !! Love being me.- Alla som tjattar om bloglovin, jag följer en blogg om jag tycker att den är bra. Ni får gärna lägga till mig om ni tycker att min blogg är intressant, vilket den också är. Men jag själv lägger bara till om jag anser att eran blogg är värd och läsas, right?! Jag ser inte sidan som en tävling, och vilka som har flest prenumereranter.. thats it!


Jag saknar sommarenLyssna på låtarna.. och föreställ dig att värmen är här.. du ligger på stranden och steker!

Dagens favoriter

Nu har jag precis bakat en sockerkaka, choklad såklart. Jag lovade som sagt pappa, haha jag är riktigt duktig på att baka, speciellt kladdkaka. Nog snackat om bakning. Jag har pratat lite med Jasmina och ska snart möta upp henne, så de dags för mig och byta om och fräsha till mig lite. Så återkommer jag om någon timme igen. Puss så länge.


Kat Von D


Hon är grymt sexig, håller ni inte med mig? Henne vill jag ska göra min tattuering imorgon haha.


Tisdag

Hej på er mina gullungar, sitter just nu och vräker i mig sockerkaka och te, riktigt gott ska jag tala om för er. Jag ska själv baka en alldeles snart, med kokos i ;) Som ni har märkt så gillar jag det, med tanke på min header. Och ja, självklart så kan jag baka jag är lillasyster till en riktig bagerska, muhaha!

Imorgon är det iallafall onsdag, och då ska jag göra min tattoo, jag längtar! Ciiz gillar smärta?


20 saker du kan göra när du går på bio


20 saker du kan göra när du går på bio

- Gör roliga skuggfigurer mot duken.


- Köp en påse popcorn, kasta dem på folk. Om de ser dig, kasta hela påsen med ett föraktfullt vrål.


- Se till att din mobiltelfon är på. Om den ringer, anklaga din granne.

- Låtsas spy under kyss-scenen. (Ljudligt)

- Rapa din granne i örat. Säg "Det var bara en försmak" med väsande röst och försök imitera ett par koögon.

- Säg efter varenda replik i filmen. Efter en stund, härma alla ljudeffekter också. Om de kör bil på filmen, vråla "Önönönönönönönön!!!" så högt du kan och volta runt i din stol.


- Ta med din tama iller på bion. Se till att den smiter.

- Ta med ett vattengevär, spring fram framför duken och skjut på allt och alla. Även dig själv.

- Ställ dig upp i stolen och stagediva. Gärna mot pensionärer.


- Ta med dig en grill och ordna korvförsäljning i salongen. Annonsera gärna med röksignaler. Om du får ont om kunder, prata högt och ljudligt genom hela filmen om hur god din korv är.


- Låtsas onanera till eftertexterna, låt så högt du kan. Om någon frågar vad du gör, mumla mellan sammanbitna tänder att du minsann också har rätt till ett privatliv.


- Smuggla in en huligantuta till bion. Tuta regelbundet.


- Plocka upp allt som ligger på golvet. Ät upp det och säg "Mmmmmm...!". Klappa dig själv på magen och lämna salongen.


- Låtsas få en hjärtattack. När sjukvårdarna kommer, ge dem varsin smällkyss och kuta därifrån.


- Gå mitt i sommaren. Sjung "I´m dreaming of a white christmas" med din finaste sångröst. Efter en stund, övergå till "Stilla natt". Rör dig själv till tårar och storgrina genom resten av filmen.


- Ta med målarutrustning. Tapetsera över filmduken med randiga tapeter mitt under pågånde filmvisning.


- Gå in och ta plats tidigt. När nån håller på att sätta sig bredvid dig, vråla "SITT INTE DÄR, JAG HAR BAJSAT DÄR!" så högt du kan. Ta kort på personens min.


- Headbanga till bakgrundsmusiken. Mot slutet, banga med hela kroppen.


- Ta med lite ved. Klä av dig naken och gör upp en liten brasa i salongen. Klaga hela tiden på att det är så jävla kallt.


Glädje?

Alltså jag vet inte vad det är med mig? jag måste ha slagit i huvudet eller något liknande. Jag gick ifrån botten humör.. ilsken som en jävel och skit förbannad. Jag ville typ ta dö på alla som kom i min närhet. Tills nu?, vad hände.. vad fick mig och le?


HAHA
5 Elakingar
- Jag har blivit kallad för mördare p ga av att jag ströp en tjej som gick mig på nerverna.

- Jag har slagit min killompis med knytväven p ga av att han av "misstag" eller provocerande spottade på mina skor. Han får skylla sig själv?

- Jag piercade tungan första gången när jag var 16, utan mina föräldras tillstånd.

- Jag älskar och skratta åt folk som jag anser som konstiga, jag gör det helst framför deras ansikten, jag vet jag är elak..

- Jag har av "misstag" plockat på mig godis och läsk och gått ut ifrån en mataffär, förbi kassan och ut ur affären utan att betala.


Min tattoo

Jag har tidigare skrivit ett inlägg om min tattoo men jag kan ta det en gång till, eftersom att jag fick så många frågor om det. Jag ska tattuera mig på onsdag, jag ska skriva "I believe in miracles" på handleden i skrivstil. Jag vill inte bara tattuera in något för att det är snyggt, utan jag vill tattuera in något som betyder något för mig. Och just den menningen betyder något. Alltså vet jag att det inte är något som jag kommer att ångra.


Cassie - Skydiver

 


Jävla blondie !!

Nu blir jag fan arg, ja vet att jag ser jävligt bra ut och är värsta skönheten. Och nej det är inget "skämt åsido" Men när folk tar mina bilder och lägger upp dom på deras facebook, och säger att det är dom. DÅ blir jag fan förbannad. Helt jävla seriöst nu alltså !!!

Den med pilen på, är ju lilla jag .. och vad gör jag i hennes album? Hon är iallfall anmäld nu. Det är väll troligtvis en stalker.. jag har mina fans som sagt, de märker ni här!


Måndag

Trudeelulu älsklingar, idag är det måndag. En härlig måndag till och med. Solen skinner och snön drar åt helvete haha ursäkta mitt ordval hihi. En kort skoldag som vanligt på måndagar, jag var väll i skolan i en halv timme , sen blev det lunch och sen åkte jag och Andreas till Årsta för att kolla hur mycket min tattuering ska gå på. Jag bokade även en tid på onsdag. Soooo tattoo here i come !

Nej nu blir det till att plugga lite projektarbete! Ja, även jag pluggar..


Facebook har kommit till afrikaSkämt åsido, för er som undrade hur filmen var så var den toppen. Den rekommenderar jag verkligen. Det är sjukt att det finns så desperata människor där ute. Riktiga stalker, som bevakar varje steg du tar. ursh jag får rysningar. Mitt nästa inlägg kommer att bli imorgon, jag ska först in till stan och lämna tbxs ett par skor, och sen förhoppningsvis förbi Årsta för min tatto ;). Godnatt på er!!


LOOKBOOK.NU


filmtips

Nu har jag laddat upp med chips och cola, mumsigt va?! Jag ska som sagt se på en film tänkte jag denna lugna söndagskväll. Vad ska ni göra? Föresten imorgon så tänkte jag åka iväg till Årsta med Andreas om han har lust och boka tid för min tattuering jag tänkte göra nu i veckan om det finns tid, kankse till och med imorgon?, Ska kolla vilken text jag ska ha, och hur mycket allt går på. Tror ni att det kommer bli bra då? För er som inte vet så ska jag skriva  "I belive in miracles" på handleden.

Nej här kommer filmen jag ska kolla på nu, jag blev faktiskt tipsad om den på en annan blogg, så nu är det min tur och tipsa er om den. Beyonce är dessutom med i den ;)
Söndag kväll

"Helloo bitches" nu lätt jag lite för Paulina gjorde jag inte? Men men inte fan bryr jag mig om era korkade kommentarer om hur jag försöker vara Dessie eller Kissie, jag slänger dom båda åt sidan för jag är Ciiz, ni vet tjejen med de blonda håret.. tjejen som driver en jäkligt bra blogg! wohoo.

Jag var iallafall precis och möte upp Veronika för lite gossip och självklart så gjorde hon mig sällskap till centrum, det behövde inhandlas lite cola och chips inför kvällens film. Som jag snart ska lägga upp en trailer på. föersten på kategorin"Ciizs filmtips" där kan ni hitta riktigt bra filmer som jag tipsar om, ifall ni är filmsugna ;)


-Fuck you Desiree nilsson, jag trodde inte att du svarade på kommentarer men guess what? jag fick din uppmärksamhet och kul var det också ! HAHAH. Love being me.


Ändrade planer igen ..

Ååååååh alltså jag blir så jävla förbannad, har man gjort upp en tid att ses. Så ligger människan och sover istället?, varför ställer man inte klockan.. det var ju lixom han själv som sa att vi ska ses den tiden. DUMMA DIG ROGGIE!! Jaaajaa det får bli en hemma kväll idag, lite mys med chips och cola och en bra film. Det skulle ju egentligen bli av igår, men som sagt mina planer ändrades ;). Jag tar igen det ikväll istället, det är ju som sagt en vilodag idag.


Älskar låten!

Nu ska jag hoppa in i dushen och börja göra mig iordning för att sen möta upp Roggie, vi skulle ses vid 3 tiden i slussen men det kommer inte att bli av med tanke på att idioten fortfarande ligger och sover, suck !!!
Parfym a la Ciiz
Lördag kväll

Jag är glad att jag inte stannade hemma igår för jag hade det riktigt trevligt faktiskt. Det var som sagt jag Bobby, johan, Maxim, Jakob, Robert och två till, jag minns tyvär inte deras namn. Johan är en kille som jag gick i samma lågstadie som, faktiskt en kille jag var "tillsamans" med när vi var små, kankse 10? haha. Vi gick sen skilda vägar och vi började i två helt olika skolor, och tappade kontakten.. sen träffades vi på en fest på nyår. Och på så sätt fick vi tbxs kontakten igen. Vi hade det lite mys igår iaf, tihihi!! Det bjöds på öl och jäger också., gott gott!!

Idag är det söndag, och jag ska vid 3 tiden möta upp Roggie för en liten runda på stan och troligtvis ta en fika nere på vårat favorit cafe!, Jag ska bara försöka väcka den sömntutan för annars kommer man aldrig iväg.Naaw vi är så söta!Jag har aldrig sett en så stor Jäger, har ni?!


Ändrade planerMin önskade lördag kväll som verkligen var efterlängtad blir inte av, det blir lite ändrade planer och istället för en myskväll så drar jag iväg hem till Bobby för lite öl ! Det låter väll ändå toppen? med tanke på att jag drack öl igår så är jag inte så värst sugen på öl ikväll också, men det lär väll ändras. Så några timmar av min kväll kommer att spenderas där. Blir det inte något mer update ikväll, så finns det en dag imorn. Och då hörs vi då istället.


En sida med supersnygga underkläder, visst då?!

Mjaaou..


En chill kvällNej nu ska jag ta och byta om eftersom att jag fortfarande sitter i min pyamas. Har en avbokad dejt, och en diss till I och ett nej till B & J. Jag orkar helt enkelt inte, jag känner för en hemmakväll för mig själv, det dracks ju öl igår med Rico.. jag känner mig inte alls sugen på en till kväll med öl. haha. En lördag kväll med cola och chips och en toppen film som jag ska tipsa er om sen. Så kom tbxs så hörs vi snart!


Modegallerian.se


Hur ska jag spendera min kväll?

Jag vaknar upp efter en trevlig fredag kväll tillsamans med Rico. Visste ni att jag hade en dejt ikväll?, jag blev bjuden på middag. Men jag avbokade det pga av att jag inte känner för det just ikväll. Men det kommer fler kvällar, är det inte så?! Jag fick också frågan att träffa I idag, men ja vettefan alltså.. är det en sån bra ide?!, samtidigt så säger B och J att jag ska på fest hemma hos dom. Ibland önskar jag bara att jag kunnde dela på mig, alla vill träffa mig just idag? Busy life of Ciiz kan man lungt säga. Om det inte blir något av det här, så blir det en lugn kväll hemma. Det är alltid skönt efter en öl kväll. Annars så laddar vi väll upp med en till öl ikväll idag också.


Blir det fest hos Bobby ikväll?
Lördag

Godmorgon alla unika läsare, min fredag kväll var riktig mysig faktiskt. Som jag skrev i inlägget under så mötte jag upp Jasmina för lite gossip och sen vidare hem till Rico ;) Ytterst mysigt.. Ganska roligt att min mor tror att det är något på G mellan honom och mig.. Men sen att jag blev bjuden på dejt idag, på middag hos J fick henne bara och fråga om jag träffar två killar samtidigt och vem det är som är playern, om det är ombytta roller? haha. Roggie style goes Ciiz style.

Tyvär hade jag inte tid för att fota igår, så det blev inga bilder alls från gårkvällen.
OBSERVERA att bilden inte har något med inlägget och göra, det är bara en simple bild på mig och min lillebror roggie. Läs hans blogg här


Natten är ung.Då kom jag precus ut ur dushen, det är dags och göra sig iordning för att snart ska jag möta upp Jasmina för lite gossip, sånt som vi tjejer älskar.. håller ni inte med mig ;)? Sen vid 8 tiden åker jag iväg hem till Rico för lite öl och film myss. Det låter som en riktig skön fredag, visst gör det. Dock kommer det inte att bli någon mer update idag, med tanke på att jag nog är hemma efter tolv slaget.


Hiss och dissAlla snygga vår och sommar kläder som har kommit in, och inte nog med det utan alla hemsidor där du faktiskt kan beställa hem ifrån. Grymt snygga kläder! Tack gode gud att man inte har samma klädsmak som man hade när man var 12..

Det trista vädret som du just nu kan se om du kollar ut genom fönstret, smutsig snö och äcklig mark. Allt är grått och trist.. nu kommer väll regnet och det betyder att det kommer bli blötare än vad det redan är. Är det dags och införhandla ett par gummistövlar eller? haha.


Music a la' Ciiz

Ser ni likheten ?
FredagDen efterlängtade dagen fredag är här för visst är den, den bästa dagen på hela veckan? Du har kämpat igenom dig en hel vecka utav arbete i skolan.. och så kommer fredagen och du känner dig fri? , det firas oftast med en drink eller utgång, är det inte så?! För mig blir det ingeting denna helg men en eller två öl kan jag få i mig, jag var som sagt på systemet idag och köpte några styckna, ifall att jag får för mig att jag vill ha en. haha.. alltid bra och ha lite reserv öl. Men men .. jag smsade nyss med Rico han sitter just nu på flyget och är på väg tbxs hem till sthlm igen. Han är ju som sagt och gör lumpen uppe i boden så det är en bit att åka. Jag ska kankse träffa upp honom lite senare för någon öl, annars blir det troligtvis en lugn fredag för min del. Natten är ung ..


Dagens outfit

Det blev bara en bild på jeansen, men visst är dom snygga?! Nu ska jag till skolan. Puss på er


VILL DU SKRATTA?Det blev en hemma kväll trots allt, riktigt skönt faktiskt. Med tanke på att jag har ont i halsen och snuva, så kankse det är allra bäst att stanna hemma. För imorgon är det fredag och helg. Då måste man ju vara pigg. Jag fick precis ett sms utav Rico, där han skrev att han vill träffa mig imorgon.. han kommer hem från lumpen igen. Så det blir väll av, och sen självklart någon öl också bara för att jag ska få en större ölmage än vad jag redan har, och fortfarande kan jag stolt säga "Love being me" Kolla dom här två klippen och ni somnar med ett leende på läpparna. Godnatt på er!


R10Shortsen jag hämtade ut samtidigt som min studentmössa, visst var dom söta? Och ännu sötare blev dom med ett par burberry trosor under hihi


Studentmössan

Självklart var det min studentmössa som hade kommit, Woho !! Jag har prövat den och den satt snyggt, tycker ni inte? Jag får glädjetårar av att ha mössan på mig. För er som inte visste så har jag gått 2 år extra i skolan, pga av att jag var lat i skolan och totalt sket i den. Men nu kommer jag bara sakna den.. människorna i min klass är underbara.

Champagne glas med graverat i Ciiz fick jag också.
Samt ett par korta rosa shorts där det står student 10 på.

JulaftonVad kan detta vara då?, är det de som jag tror att det är.. återkommer snart!


Vem vill vara en nunna?

Jag och mamma började diskutera hur livet skulle se ut om man levde som en nunna, med tanke på det så såg vi en film föra veckan tror jag det var på religionskunskapen om just hur livet ser ut för en nunna. Det är prövotid i ca 5 år, sen lägger man en "edd" och sen så är det klart?! Man tillbringar alltså hela sitt liv i ett hus, inte kontakt med yttre världen alls, och besök får man endast ta emot 7 gånger om året, så midsommar, julafton och nyår glöm det. Du får inte häller ha en tv eller en dator, tänk mitt liv utan det? ingen dator = ingen blogg. Då skulle ni allt sakna mig. Jag förstår inte hur folk tänker, vi alla har olika åsikter om saker.. men jag själv kan inte förstå hur man vill tillbringa hela sitt liv åt gud, och bo i ett hus med andra nunnor.. du kan inte bilda familj, du kan inte göra något alls förutom att snacka med dom andra idioterna som bor i huset.Skulle ni kunna leva ett liv som nunna?


Godmorgon

Jag brukar aldrig uppdatera så här tidigt på morgonen, för det brukar inte finnas så mycket och säga men jag gör ett undantag idag. Jag kom precis ut från dushen, och frukost har jag också ätit. Nu gäller det bara att göra sig iordning och sen röra sig till skolan för en lektion, för sen ska man på rättegång ;)


Glamourama

För högt självförtroende.Jag har tänkt på en sak, det är inte självförtroendet som pratar nu. Eller hormonerna som spökar. Utan jag tänkte bara säga det här som en överaskning ifall ni inte kännde till det.. Ibland så älskar jag bara att vara Ciiz. Inte någon annan än Ciiz. Pröva på att vara Ciiz ni också över en dag. Ni kommer att älska det, och gör ni inte det, så lär ni er.. Thats all..


FÖRESTEN en vanlig konversation på tunnelbanan ifrån högdalen

Eva - (dricker sin ramlösa)  ÅÅH jävlar kolla geten.
Jag - Vadå get?
Natta - Det kanske var ett rådjur
Eva - ETT RÅDJUR MED STORA HORN, DET VAR EN GET! ALLTSÅ JAG LOVAR!
Natta - Det var ingen get, det var ett rådjur
Eva - MEN NEJ den hade stora horn, det var en get

Det är inte bara ute på landet man kan se getter, även ute i betongen! Och när vi ändå snackar om getter så kan jag samtidigt lägga upp en video på några, som svimmar när man skrämmer dom. Ganska roligt faktiskt ;)

 

 


Ni växer upp för fort..Var inte allt lättare när man var liten?, när jag var i 10 års åldern så lekte jag fortfarande med barbie, jag visste väll knappt vad sex var, jag hade aldrig rört en ciggarett och alkohol som öl tex, tyckte jag bara var vidrigt. Jag lekte istället med kulor, eller hoppade twister eller varför inte burken? 10 år senare, och jag tänker tillbaks.. titta lixom nu på dagens "barn", nu tog dom sin första cigg vid 8, dom drack vid 9 och förlorade oskulden vid 10. Vart är världen på väg?

En bild på mig från när jag var lien, visst var jag söt?Loves it


OnsdagJag tänkte börja med "Hej bloggen" eller ska jag säga "Cha cha bloggen" eller låter jag mer som krille då? Iallafall jag har inte haft någon skola idag, utan det var bara en föreläsning som ägde rum i huddinge gymnasium. Det kom dit folk från olika företag och massor med shit. Även Paulo Roberto var våran föreläsare *blink*. Kanske har jag träffar min soulmate, han är rolig precis som jag. sen ser han riktigt bra ut, vilket jag också gör. skämt åsido.


NattinattJag visar en bit av mina hotpants, enbart för att provocera. *blink* Det funkar va? Love being me. Skämt åsido. Jag tänkte ta och lägga mig i sängen nu och kolla på Navy csi & fortsätta min dirty konversation med G. Så ni får ha det bäst så hörs vi imorgon älsklingar.

Nej darlings de över mellan mig och Amir *Blink* han fortsätter att vara den bögen han är..


Usher
En diss går till ..Jag sitter här med en kopp te och en 200 g marabou, riktigt gott ;). Jag Sitter även och kollar igenom bloggar, och upptäcker att i stort sett alla har lagt ut en trailer på twilligt? Ni är inte fans, ni är besatta. Jag ska inte låta allt för negativ, för jag tycker båda filmerna var riktigt bra.. men kom igen blekfisen "edward" han är väll inget och ens lägga blicken på, gud så bra att vi alla har olika åsikter om allting. För nu är jag väll dum i huvet som tycker vad jag tycker?, eller är jag bara ännu mer lik pissie.Ser ni likheten?


Suck.Tack, ytterligare två gulliga kommentarer från två avundsjuka läsare. En av er bor i Angered & den andra i storängen, woho en läsare nära mig. Då har du nog träffat på mig.. känn dig glad för det är inte varje dag som man träffar på en kändis. Jag tänkte bara visa er min uppmärksamhet, eftersom det säkert var den ni ville ha. Jag tänker inte försvara mig själv, jag tänker bara skratta åt er. HAHAHAHAHAHAH !!, Haters kommer med framgång, suckers!


- Som Ciiz säger "Avundsjuka är ett slags beröm"


Dags för en liten shopping rundaJag har två hårspray från bobby, och båda är slut. Min hårinpackning är också slut, och inte nog med det så är både mitt shampoo och balsam från elvital slut! Och ögonbrynen behöver jag också färga, det var ett tag sen, Emma brukar alltid sköta de jobbet åt mig, men hon bor ganska långt härifrån, så jag får göra det på egen hand. Sooo not Ciiz. Nästa vecka kommer pengar, och då blir det både shopping och tatto. Super!!


Om jag var presidentSå skulle jag sätta alla i arbete, alla jävla latmaskar som inte orkar jobba kan dra härifrån, hem till deras grottor där dom kom ifrån.

- Våra skattepengar skulle aldrig gå till prinsessans bröllop, flera miljoner till bara dom, för deras bröllop?, det skulle dom fan få betala själva jävla fattiglappar.

- Cigarettpriserna skulle höjas, så att varenda människa skulle sluta röka pga av att ingen skulle ha råd men att göra det, även jag. Det skulle vara toppen.

- Jag själv skulle inviga en butik nelly.com, affären skulle inte bara finnas på internet utan som en vanlig butik också. Det håller ni med mig om va?

- Jag skulle öppna en nattklubb som har namnet efter mig Klubb a la' Ciiz, där vi enbart skulle spela akon och lil wayne låtar, och öl bjuder vi på. Det skulle vara livet det.


Är hon inte vacker?

5 elakingar- Jag älskade att tjuvringa till folk när jag var yngre, och jag gör det fortfarande.

- Jag har kastat ägg på någon fönster, bara för att typ vara en satunge?

- Jag har tagit cyklar, även mina vänner snodde en båt.. vi använde den som pulka.

- Jag har medvetet raggat på en kille, som jag vet hans flickvän kollat på. "Ops"

- Jag har tagit ciggaretter och alkohol av mamma när jag inte var gammal nog att köpa det själv.


Det svider.Jag kan inte påstå att jag är glad, jag kan inte häller påstå att jag är leedsen. Såklart känns det i hjärtat, men det finns inget jag kan göra. Jag varnade dig från första början. Men du gjorde ditt val att inte tro på mig. Istället anklagade du mig för att ha ljugit. Jag försökte, men misslyckades.. men nu fick du ditt bevis. Jag talade sanning. Saker kan vara så komplicerade ibland, håller ni inte med mig?, som te x nu.. jag ska snart möta upp Jasmina om ca 1 timme. Och jag har ingen anning om vad jag ska ha på mig, det är ett riktigt komplicerat problem haha.Dont be jealous

Jag hatar verkligen missförstånd. En liten menning som sen växer och blir till andra världskriget. För ingeting alls?, hur onödigt och omoget som helst. Jo men jag skrev en kommentar på min killkompis foton som jag har kännt sen jag var 15 år, och det gör mig till en dålig person. Jag tyckte att han och hans flickvän var gullig på ett foto, och nu får jag inte ha kontakt med honom mer pg a av det? haha hör ni alla mina bloggläsare hur löjligt det låter. Föresten så förstår jag varför du ser mig som en konkurent, med mitt snygga yttre.. så kan jag ju inte direkt klandra dig, är det inte så?

Svaaartsjuka är inget fint, har DU inte lärt dig det?


Låt bilden tala för sig själv.
Favoriterna
Ingen rubrik.

Låt bilderna tala för sig själv.


Pudding !

Jag känner mig riktigt duktig nu faktiskt, jag har stått och gjort chokladpudding, eller aa det var bara och tillsätta mjölk och sen var det klart ! Enkelt, och perfekt för såna latmaskar som mig ;)Sch a secretJag har blivit attakerad och jagad av en grävling i gävle när jag var där under en sommar för några år sedan. Jag blev så rädd att jag sprang rakt in i huset, BOOOOOM


Söndag kväll

Det har varit en riktig skön Söndag, jag åkte ju som sagt hem till Rico vi satt på hans balkong och tog oss en öl och bara snackade och myste lite hihi. Riktigt mysigt faktiskt. Sen kom Marcus förbi och vi drog till Forum och gick runt där och kollade på när Nanne grönvall när hon uppträdde, observera min stavning. Hon heter väll så?

haha små tjejerna som marcus hörde ropade kissie efter mig, ta er någonstans! Jag är inte kisssie, och jag är absolut inte lik henne. Och ni som säger att det är "håret" som gör mig till henne, läser uppenbarligen inte hennes blogg, för som ni vet så blev hon brunett för några veckor sen. Buhhuu..

Härlig bild va?


Music a la' CiizNu drar jag iväg till tåget, och möter upp Rico. vi får höras när jag är hemma igen. Om några timmar alltså. Ha det så bra så länge.SöndagGodmorgon, jag har precis kommit ur min beauty sleep. Jag somnade inte förens halv 4, så jag låg och smsade i flera timmar med G, den gulleplutten hihi. Jag blev väckt idag också av Rico, han tyckte att det var dags att gå upp, han ville att jag skulle göra mig iordning och sen röra mig mot honom, möta upp honom i Storängen och ses ett tag innan han åker upp till Boden igen, ( där han gör lumpen). Så jag ska snart hoppa in i dushen och fixa till mig, Kameran ska med, så det blir en liten update med bilder sen, ytterst trevligt!


23.23
FILMNu blir det filmmys för min del, ytterst mysigt! Först blir det något avsnitt av 90210, och sen en film. Jag har precis laddat upp med Chips, cola, popcorn och marabou. Ibland är livet så jävla underbart. Och det är det just nu. Medans ni sitter där och suktar er över vad jag äter just i den här studen så lever ni på vatten och bröd. Muahaha ! Det finns post, ja kan skicka över ett chips. Snål är jag absolut inte. Observera att allt var ett skämt åsido. Hörs senare. Kyssar.


Visste du det?- Emetofili är att bli sexuellt upphetsad av spyor eller av att kräkas.

- I Kalifornien arbetar fler än 12 000 människor inom porrindustrin.

- Enligt undersökningar så ökar risken för mannen att vara otrogen med storleken på hans testiklar.

- 64 procent av svenska singeltjejer anser sig själva vara bättre än genomsnittet i sängen – medan bara 48% av männen tycker samma sak.


HAHA !

Reklamen som sätter ett leende på läpparna. Del 1 och del 2

LördagNågra avsnitt av 90210 har kommit upp på surfthechannel.com jag tänkte ta och kika på dom. Och sen röra mig ner mot centrum och köpa hem något gott till ikväll, då det blir filmyss.. ska jag tillbringa den ensam tror ni?


Två gamla bilder på migSom jag skrev idag så skulle jag möta upp Rico för att han är hemma från lumpen nu över helgen. Men så blir det inte, det blev ändrade planer. Han ska iväg på någon middag, tyvär! Jag hade saknat min älskling jätte mycket, suck. Vi får ta det en annan helg, vi får som sagt se vad som händer ikväll, som jag känner nu så har jag inte lust till något förutom att ha en filmkväll och äta massa gott! Underbaaart..
Två skönheter!
Ingen rubrik
En vanlig Fredag kväll

Godmorgon älsklingar, har ni sovit bra? Själv så har jag sovit över 12 timmar haha. Det blev en tidig hemgång igår, strax innan 12. Jag hade irreterat mig på saker igår kväll som fick mitt drick humör och spåra ur. Jag hade trevligt sällskap iallafall, tack för det ! Det får vi göra om helt enkelt.

 Idag är det lördag och hade planer tillsamans med Rico, han kom hem igår ifrån lumpen och vi har inte träffats sen vi firade nyår ihop. Så det ska bli riktigt kul, vi tänkte sätta oss nere vid vattnet och ta oss några öl. Sånt gillar jag, det får mig och tänka på sommaren..

Här kommer en film och några bilder ifrån gårkvällen! Och tyvär så fastnade inte jag på någon bild.KVÄLLENS OUTFIT


HAHA !!

F
FÖR NU ÄR DET FREEEEEEEEEEDAGS MYS !
Yes jag ska tillbringa mitt fredags mys med A, vi tänkte gå och ta några öl om ett tag. Han är nämligen på väg till mig nu, ytterst trevligt! Tycker ni inte? Jag tjattar verkligen om min öl i stort sett varje dag..men men jag slänger upp kvällens outfit alldeles strax!  Visste ni föresten att det behövs 14 liter vatten för att göra 1 liter öl?


Mums
Ytterligare ett till par skor..

Hejsan på er mina gullungar, jag kom precis hem efter en liten shopping runda med Daisy, ytterst trevligt. Jag tyckte inte att det var nog med skorna jag köpte igår, utan det blev ett till par. Visst var dom snygga?

500 kr på Din sko

Hjälp

Jag har länge funderat på att göra en tattuering, och länge tänkt över vad jag vill göra för något, och vart någonstans! Jag vill sjävklart göra något som betyder nåt för mig, Och det gör det som jag hade tänkt och skriva. Jag tänkte på en text i handleden, vad tror ni om det? Jag ska skriva "I believe in miracles" Men frågan till er är, i vilket textavsnitt tycker ni är snyggast?Like it.

Jag hissar dig !Jo jag hissar faktiskt honom, han är bara för ball ! jag vill också pröva på att måla mig helt vit i ansiktet och besöka bobby och göra mitt vackra platina blonda hår till rosa, och ha mobiler i håret. Its so Ciiz.


Music a la' Ciiz
Nytt i garderoben

Äntligen hemma efter en runda på stan med Andreas, yes mina planer blev ändrade med Roggie.. vi flyttade fram det till på söndag tror jag. Det kom upp andra saker med R, men men .. blev en runda med andreas. Jag kom hem med en jacka och ett par nya skor, ytterst snyggt! eller tycker ni inte?
TorsdagJag tänkte köra på en "cha cha bitches" idag, bara för att.. Jag har iallafall precis vaknat, som ni har märkt så brukar ja inte köra på att skriva inlägg såhär tidigt på morgonen. Men jag har tid över nu, vilken tur ni har. Idag kommer min nästa update bli lite senare med tanke på att jag ska in till stan och möta upp Roggie. Vi ska ta oss en shopping runda, jag behöver en ny jacka och ett par nya skor..och sen blir det väll till att käka ute, loves it.

Ciiz och sin favorit bloggare5 elakingar
- Folk ser mig ofta som en bitch, även ibland mina vänner.

- Jag är otroligt snål när det gäller choklad, hur kan man dela med sig av något så gott?

- Jag gick på nerverna på en tjej i högstadiet, så jag hotade henne. Hon kom aldrig tbxs, utan hon böt skola. Jag såg henne aldrig igen.

- Jag har stuckit hål i barns ballonger, när jag gått förbi.

- Jag har kastat tagbollar i folks hår, får du inte ut dom.. så måste du klippa ;)


VårnyttJag är så shopping sugen så det inte är sant, det har ju varit riktigt skönt ute idag iallafall i solen, och med det menar jag att våren är här. Fåglarna kvittrar och snön smälter, det är en stor hiss för mig! Nu är det dags att börja kolla på vår och sommar kläder för min del, behöver linnen, tunikor, klänningar, skor, shorts, väska, och jacka. Det är en hel del.. men somliga har råd!

Your lips are like morphine.


Håller på och skriver ett CV just nu, jag är till och med sent ute för att söka ett sommarjobb. Och förhoppningsvis bli fastanställd där sen. Men bättre sent än aldrig, är det inte så? Jag mitt lata arsle måste jobba i sommar.. pengarna kommer att rulla in, och det gillar vi.Chris


Jag har plockat ut mina 4 favoriter ifrån Chris browns nya skiva, lyssna och säg vad ni tycker
Onsdag

Hemma efter ytterligare en dag i skolan, tro det eller ej men jag trivs där. Även fast dagarna ibland kan vara långtråkiga, så älskar jag folket där ;). Update angående igår, så var jag ju som sagt på krogen nere på stureplan med A och tog någon öl, föresten så träffade vi på Jackie och Dalin från Paradise hotel, söt Jackie var! Jag skulle kunnit äta upp henne, men det hade inte sett så bra ut haha.. Grr ;) Och angående idag så händer det ingeting alls, jag tänkte ha en hemma kväll med godis och popcorn bara för att..

Dagens outfit


In mot stanJag håller nu på att göra mig iordning för att sen gå till tåget och möta upp A i stan, Vi ska ses i T centralen och sedan promenera till stureplan, vi ska in på krogen där vi var sist. Vi tänkte bara ta oss en öl, och ha det chill, snacka lite gossip som sagt, sånt gillar jag. Det blir ingen mer update för idag, men det finns alltid en dag imorgon. Puss på er!
5 things

- Einar & Sverker är absolut dom fulaste namnen som finns.. hur kan man döpa sitt barn till ett sådant namn?

- Jag ryser i hela kroppen när jag ser någon torka sig på en handuk, jag klarar helt enkelt inte av det.

- Jag har blivit igenkänd på stan som "Ciiz, kolla det är hon med bloggen", det var ganska kul förutom att tjejerna som sa det var psykade!

- Jag kan inte bada i klor, med risk för att mitt hår kan bli grönt p ga av att jag blonderar håret. Jag kan t ex inte ha glitterspray i håret, då skiftar det i grönt.

- Det händer att jag då och då lyssnar på Spice girls, favorit låten är Mama!


Ciiz dissarOftast så brukar jag dissa kläder, eller otroligt fula skor.. men den här gången så blir det Chris browns nya låt. Där han har tagit låten ifrån Trey Songz, men han har ba gjort om den. Lyssna själva. Vilken tycker ni föresten är bäst? Den med Chris eller Trey?
Tisdag


Hur har ni det i solskennet?, själv har jag det bra trots min onda hals, suck. Skolan rullade på som vanligt, efteråt mötte jag snabbt upp Mille, och diskuterade hans sommar planer i magaluff, samt min studentskiva som äger rum den 21 april, Han ska som sagt komma. Ytterst trevligt. Idag händer inte så mycket förutom att jag ska in till stan och möta upp A ett tag för lite gossip och mys..

Föresten.. jag glömde nästan bort.


På din 19 års dag älsk!


Ni avgör


Jag tyckte att klänningen var riktigt stilren, snygg färg på den också.. men frågan är. Vad tycker ni?Klänningen kommer ifrån nelly.com


Jag skrattar idag.

Alltså ursäkta - men hahahaha jag skrattar verkligen idag! Ibland är fan livet en dans på rosor. Folk är så patetiska att ni verkligen får mig och le era pantade idioter. Ibland är det så att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta, men nu har ni fan slagit rekordet.. jag kan inte göra mer än att skratta, Inget buhuu här inte. Tack för att ni gör min dag..


Kokosnöt

HÄR HAR NI HENNES BLOGG http://szosland.blog.com/


Hemma kväll

Jag har satt igång med mitt projektarbete, vilket var på tiden. Vi har haft sen föra året på oss att börja med det, men jag gör det 1 månad innan det ska vara inlämmnat, typiskt mig. Jag tänkte spendera min kväll hemma, med tanke på att halsen känns dålig och huvudet har jag ont i. Jag får ta och ladda upp med en treo och lite popcorn, och sätta mig och kolla på Desperate housewives, eller kankse andra avenyn?!
Sean Kingston & Justin Bieber "Eenie Meenie"


Kändis RUuuuuh jag har väntat tills nummret av vecko revyn ska komma ut, det nummret där min bitch Roggie är med i, där han blev intervjuvad och plåtad inför tidningen. Till och med David är med, jag verkligen älskar hans blogg!

Här kommer ni till Roggies blogg, tyvär har han typ ingen tillgång till dator just nu, och segar darför med uppdateringen.
Dagens hiss
Dagens hiss går till New yorker, för deras val av kläder. Dom har allt möjligt, olika sorters modeller på byxor, sexiga underkläder, snygga toppar och linnen. Och en riktigt snygg klänning jag hittade där idag, dock köpte jag den inte, eftersom jag inte hade någon ork till att pröva den. Det får bli en annan dag! Här är deras hemsida.


Outfit

Skolan är slut och redan är jag hemma, efter en "jobbig" lektion, riktigt slappt.. älskar måndagar. En data lektion och sen äre bara att åka hem.. en data lektion som man tillbringar framför Facebook! Jag var och köpte Vecko revyn också imorse, just bara för att min bästis Roggie är med i det nummret. Dom gjorde ett reportage om "hjärtesorg", slänger upp bild på det sen. För nu ska jag försöka installera mickrosoft på datorn, och börja med mitt projektarbete ;)! Ja, även jag måste ibland plugga, suck..

Dagens outfit


Suck..


Jag har 4 sidor med kommentarer och svara på, men eftersom blogg.se håller på och fuckar hela tiden. Så går det ju inte och kommentera.. fan vad trött jag blir på den här sidan, efter att dom gjorde om skiten så har den hållt på såhär OFTA!

Well well Jag sysselsätter mig just nu med att lyssna igenom all musik på mobilen, bort med det gamla och in med det nya, är det inte så man säger? Jag har massvis med nya låtar som ska in, har tröttnat ut mer än helften av låtarna jag äger. Men Vad tycker ni om den här låten, är den en hiss eller diss?
Tummen upp för !Kitkat, jag kan äta ett överflöd av det, men kan ni klandra mig det är ju super gott!. Tänk dig den här stora.. ni tänker att det skulle räcka i en månad om inte mer.. men det skulle det då inte göra för mig, den skulle räcka i minst 2 dagar! Im a kitkat lover..


i miss you alot..

Vi fick bra kontakt, och du blev en av mina bästa vänner på så kort tid. Du fanns där för mig som ingen annan gjorde. Jag berättade i stort sett allt för dig, men du höll en hemlighet för mig, en hemlighet som sårade. En hemlighet som förstörde allt mellan oss.. och nu har vi inte haft kontakt på flera månader. Du kom in i mitt liv på så kort tid, och jag mådde bra. Så varför förstörde du det på det sättet som du gjorde? Du sa förlåt.. och att det aldrig var menningen, men att du måste.

Jag minns hur du hela tiden sa att du skulle göra min blogg känd, genom att du skulle vara med i den? haha, du ville bara synas med mig. Det känns verkligen i hjärtat.. du är saknad S.


Sommar hissar- Vattenpipa, att sitta nere vid stranden en sommarkväll och röka vattenpipa, det är livet det.

- Uteserveringar, jag och Roggie ska ta igen alla förlorade stunder på uteserveringarna nere på stureplan.

Öl - en iskall öl, i sommarvärmen.. det rinner i munnen..

- Sommarkläder, linne, kjol, klänning, ballerina skor, högklackat, shorts

- Smycken stora runda örhängen, och balla halsband + armband.

- Stranden, ligga och sola i timmar.. och komma hem med en bränna.

- Sena sommarkvällar, med dom bästa.

- Grilla, de underbart.

- Musik, jag tycker alltid att musiken är extra bra på sommaren.


Ingen rubrik- All your lies has caught up with your game. It's a different picture, but in the same old frame. Don't be confused and think that I wanna be back in your arms because I closed that door along time ago.


Jag älskar mina trosor..Jag gick och la mig med ett leende på läpparna, men vaknar upp med baksmälla, en bula i huvet och en bula och ett stort blåmärke på benet.. haha bulan i huvet kommer ifrån när D nockade mig igår på festen, vilket inte var med menningen haha !, ganska kul att smärtan kommer dan efter.. Jag vaknade också upp med en snuvig näsa, och ont i halsen. Jag hade närkontkat (Lap dance) med flera igår, så vem som kan ha smittat mig.. kommer nog bli ett mysterium.
Skåååål

Godmorgon darlings, min kväll igår var super. Jag och daisy träffades först upp och tog en öl nere på emmis.. sen tog vi tåget in till slussen och därefter bussen till Orminge Centrum där vi möte upp resten av folket. Det bjöds på vin, jordubbar och massvis med bra musik!. Blev jag party taggad? ja absolut..alla fick en lap dance av mig kan jag nästan gissa på. Det blir kul och se alla bilder ifrån igår, än så länge har jag ba sett några.. Skåååååål!!!

Eva öppnar födelsepresenten vi köpt till henne, det blev fransk manikyr ;) , Loves it.

Där var det en lap dance på G.. i think!


Redo för fest

Ååååååh klädångest, jag har verkligen alltid problem när jag ska ut eller på någon fest. Och nu är det så att jag ska på 18 års fest, det kommer bli riktigt roligt faktiskt ! Min första fest i nacka.

Jag har rivit ut alla mina kläder ifrån byrån, och garderoben, skor ligger lite överallt och jackor på hela sängen. .Och efter ett antal olika klädesplagg jag har provat, så tror jag fan att jag har bestämt mig, det var ett svårt val.. det stod mellan lack leggins och paljett leggins, men det fick bli lack och en paljett jacka istället, ytterst snyggt. Det är inte alltid så lätt och vara tjej, och det är absolut inte lätt och vara Ciiz.


Student?

Jag sitter och kollar runt på studentkläningar på olika hemsidor, ni tänker nog att jag är ute allt för lång tid innan. Men de håller inte jag med om, för det är alltid bra och vara ute i tid, de precis som att köpa bikini inför sommaren, lika bra och göra det nu så slipper du gå med en ful .. eftersom att ingen annan har velat köpa den. Och det är just bara den som finns kvar haha, Jag funderar på en klänning utan band, det är snyggt som fan ! och självklart ska den vara vit..

Min favorit är den med det svarta bandet


PaaaartyJag är party taggad, och vet ni vad som gör mig mer taggad? mina två party låtar! Vilka är era party låtar?


The bitch is back

Hej älsklingar, jag har verkligen saknat att sitta vid en dator och blogga, buuuhuu ! Men nu är jag hemma igen efter några dagar i gävle, det var riktigt skönt och komma dit, dagarna gick så fort, och jag hade bacardi och solarium kvällar, och tillbringade min fredag kväll på waynes! Skönt med avkoppling. Well well back to reality, för idag blir det paaaaaarty !


Heej bloggen, det

0-653d9cfd10662cd97f60169f4198c1c0.png

Kolla varifrån!

Heej bloggen, det här är mitt första inlägg idag. Och det beror på att pengarna på luren börjar ta slut. Men Men, jag sitter på bussen nu och är på väg in till stan här i gävle för att möta upp emma. Vi tänkte kolla runt här, eftersom jag är på jakt efter en ny topp, som jag tänkte ha på mig på evas fest imorn. Så jag ska se om jag hittar något, jag känner att jag vill göra av med lite pengar. Så Varför inte denna soliga fredag? Det här är min sista dag här i gävle för imorn åker jag hem till stockholm igen. Gud vad dagarna har gått fort, det har verkligen varit jätte skönt att komma iväg. Men nu är det dags och åka hem igen, Ciiz saknar stockholm.


The truth is out there and it hur

5308d960c8a86febca2d96f50b07fb61.png

Kolla varifrån!

The truth is out there and it hurts, är det inte så..?


Jag saknar verklig

4ddd0f38e27b20c31403ff84994bf5ca.png

Kolla varifrån!

Jag saknar verkligen min dator, för nu kan jag bara uppdatera via luren. Och det suger för jag kan inte svara på era kommentarer. Men Men, imorn är det fredag, jag tänkte tillbringa min dag med mamsen för en gångs skull. Det blir en dag på stan, kanske kommer hem med något nytt till garderoben. Loves it. Senare mot kvällen blir det att möta upp emma och kanske ta en fika på stan. Ovanligt va?


Som ni ser så har

7f047659b81458115b396a1288f9d877.png

Kolla varifrån!

Som ni ser så har Ciiz lyxat till det igen med en grekisk pasta sallad. Mums vad gott! Vi hörs senare för nu ska jag kika film.


GodmorgonGodmorgon mina unika läsare, hoppas allt är bra med er allihopa.. för med mig är det super. Har som sagt inte sovit hemma inatt, så trött är jag .. delade säng med emma den tjockisen som ska ta upp hela sängen haha. skämt åsido. Jag håller just nu på att göra mig iordning, för att sen vänta tills Helena och mamsen ska hämta upp mig så slipper jag ta bussen. Jag checkade också in sidan HM, dom får fått in riktigt snyggt kläder.. vad tycker ni om den här outfiten ?


Sola

Vi kom precis ifrån solariumet, gud så skönt det var. Nu väntar jag på brännan.. för just nu när jag bara röd haha. Resultat iaf, loves it! Jag vet inte riktigt vad vi har tänkt och göra resten av kvällen, dushat har ja gjort och är fräsh som aldrig förr. Det blir väll att dricka upp den sista bacardin och sätta på en film och mysa till. hihi! Någon som vill göra oss sällskap ?


Jag bjuder på den ..

Jag sitter här och bloggar medans emma kollar igenom alla sina juveler ;). En öl i handen har jag och emma en bacardi, ytterst gott. Vi ska väll snart ner och sola solarium, jag ska sola 30 min, jag har tänkt och bli brun ikväll. Nu är ni allt avundsjuka va?


Jag har saknat er älsklingar!

Äntligen har jag en dator framför mig, sitter just nu hemma hos emma i Bomhus, vi har precis ätit mat ifrån subway, mycket gott ;) vi har också laddat upp med några bacardi, och chips. Det bllie en stillsam kväll med dricka, film och sola solarium precis som jag skrev i ett tidigare inlägg. Förlåt för att min uppdatering har varit kass både igår och idag, och det beror på att jag inte har en dator dom närmaste dagarna.

Vi gick på stan ett tag idag och jag kom därifrån med en ny parym ;) som doftar vanilj en parfym från Alyssa ashley. Och den till höger köpte emma. Loves it.Hej bloggen, ännu

181f66679f5471320fe0353de421a2a3.png

Kolla varifrån!

Hej bloggen, ännu ett till mobilinlägg. Har ni sovit gott? För det har jag iaf gjort. Jag ba längtar tills timmarna ska rulla iväg så att jag ska få träffa min älskling, ytterst trevligt. Jag återkommer med bilder och musik. Vi hörs då!


Heej älsklingar, j

5378eafe86904edf7bbca0361c5e9d0b.png

Kolla varifrån!

Heej älsklingar, jag hoppas att ni har det bra i kylan? För det har jag. Jag kom precis ifrån min bror, och nu sitter jag här och ska ladda upp med chips och en film! Jag pratade nyss med emma, vi ska ses på stan imorn, ta en liten shopping runda, och avsluta allt med käk på subway, det låter gott va?. För att sen dra vidare till henne och ha en nyss kväll. Och en mysskväll för oss är alkohol, tilltug, färga ögonbrynen och sola! Hihi, kan tyvär inte svara på kommentarer p ga av att jag inte har en data. Men imorn har jag en. Vi hörs då gullungar.


Uppdaterar från gä

027213618fc00fe4038add7acb30113c.png

Kolla varifrån!

Uppdaterar från gävle nu, äntligen framme. Sprang in på ica maxi och kom ut 1000 kr fattigare. Buhuu.. Sitter iaf nu med min pasta sallad och har laddat upp med en film. Vi hörs senare!


VIKTIG INFONu åker jag iväg till gävle, jag ska bara packa ner det sista! Min uppdatering kommer inte att vara så bra några dagar framöver, tills på lördag. jag ska försöka att mobilblogga för första gången haha !, vi får se hur det går. Ni får ha det så bra!


Kvällens frågaMiss you

Vänner har försvunnit, flera har jag tappat kontakten med, och resten har flyttat och sen så har jag dom som fortfarande står mitt hjärta nära, men hallåå? du har dragit ut i lumpen, kom hem förfan! I miss you alot..
Dom efterlängtade bilderna..

haha jag fick faktiskt en ganska så rolig fråga för någon dag sen, som jag glömde att lägga upp här på bloggen, Jag fick en fråga om hur jag såg ut för några år sen, innan jag skapade bloggen. Och voooila .. här ser ni!


Hemma från en fika!Det blev en liten fika i gamla stan iallafall, riktigt mysigt. Och självklart betalade han.. vilken gentleman. Det blev kortvarigt p ga av att han skulle iväg på kryssning och hade en tid och passa.. men nu sitter jag här istället och bloggar, och det är väll tur de? hur skulle bloggävärlden se ut utan mig, suck! vill inte ens tänka tanken.. den ger mig gåshud. Muhaha.


Bloggdrottningen ska in till stanBusy life of Ciiz, jag ska nämligen iväg nu igen in mot stan, jag ska möta upp A och ta en fika i gamla stan, de låter mysigt va? Ytterst mysigt till och med. Jag kan inte få nog av att springa runt på olika cafeer flera gånger i veckan känns det som.. pengarna rycker, men har man råd, så har man.

 Well well På med sminket och fixa till håret, kläderna är redan på och visst blev det snyggt? Loves it
Ciiz tipsarLetar du efter snygga bikinisar, men har ännu inte hittat någon? Kika in sidan här
Dock fanns det enbart bara två styckna jag gillade & dom har ni här.


Sch a secretVisste ni att jag verkligen älskar programet Wildn't out som går på MTV med Nick cannon, har ni sett det någongång? Checka in det här.. När snoop dogg gästade programet ;) 


Åker imorgon istället.

Som ni märkte så blev det ingen update igår, och det beror på att jag var allt för trött för att orka uppdatera. Jag träfade upp A, vi gick in på någon irlänsk krog nere på stureplan och tog oss några öl, riktigt mysigt ställe var det faktiskt. Föresten kommer ni ihåg att jag skulle åka iväg idag upp till gävle?, pg a av konsekvenser så åker jag imorgon istället, hihi !!(Blev lite suddig bild)


RSS 2.0