Annonser från BloggPartner

Bil vs. Kvinnor




Man kan ha flera bilar utan problem.


En bil behöver inte spacklas och målas varje dag.


Man kan köra sin bil när man vill.


En bil blir inte sur om man åker taxi.


Man kan utan risk hyra en bil, om ens egen inte startar.


Man behöver inte köpa mer extrautrustning till sin bil än man själv vill.


Om bilen börjar låta illa är det lätt att stänga av den.


När bilen blir gammal är det lätt att byta till en nyare.


Man får provköra grannens bil.


Om bilen blir slö kan man byta motor.


Man blir inte svartsjuk om andra tittar på ens bil.


Om någon tar din bil får du en ny på försäkringen.


Bilen blir inte besviken om man är för full för att köra.


5 things



- Jag har ett beroende utav marabou, tugummi och ciggareter.

- Jag har bara varit kär EN gång,

- Jag har endast haft två förhållanden. Om man inte räknar med alla från när jag var liten, då jag typ hade ca 20 killar samtidigt, haha jag var en pimp redan som liten ;)

- Det äckligaste jag vet är paltbröd och blodpudding! Jag spyr bokstavligt talat.

- Jag äter aldrig första skivan av en ny ost, euw!



Veckans planer


Nelly.com

Vi alla älskar kläder, alla älskar att shoppa. Jag är supen sugen på att klicka hem allt det här. Men dock så behöver jag låta mitt bankomat kort vila ett tag, pengarna har rullat iväg den sista tiden, Vi får inte glömma att studenten sätter fart på torsdag, dååååååå smäller det ! Och plånboken förblir tom..


Hiss & diss


- Våran resa till grekland närmar sig, det kommer bli underbart. Min största dröm har gått i uppfyllelse, äntligen ska jag dit. ÄNTLIGEN ! Grekland med er, kommer spåra !!

- Michael Jackson, han lever kvar i våra hjärtan. Han var och är fortfarande en legend.
Håller ni inte med mig?



- Hiss för sommaren 2010, som kommer att bli den bästa. Samt alla underbara läsare jag har som skriver snälla kommentarer, alla ni som hoppas att min bror kommer upp på fötterna igen. Love yaa all !


- Alla mina underbara vänner, ni vet alla vilka ni är. Ni finns alltid där för mig. Just nu hissar jag Andreas stort som erbjöd sig en plats hemma hos honom, då jag tänkte dra hemifrån.


- Manikyr, dundersnyggt! Kolla några inlägg ner så ner ni mina snygga manikyr naglar. En stor hiss.



Kylan, ge mig värmen.. jag vill ha det varmare. Jag vïll ha hetan, jag vill ha brännan på min kropp.
Solen göm dig inte, come to mama


- Som vanligt så hamnar falska personer alltid på min disar lista. Dom dissas alltid ;)


Sex and the city 2, jag själv har aldrig sett den, men den har fått riktig dålig kritik. Och det suger! Så ja väljer att inte lägga ut pengar på den, utan den laddas ner istället ;)



Det står i tidningen..

Natalie du är saknad!






Minns ni?



Nu är jag hemma, tog en promenad tillsamans med roggie, sorgligt nog så glömde han kvar sin mobil. Vi gick tillbaks för att kolla, vi ringde även men det kom "abonenten du söker.." tänk att man inter kan glömma kvar en mobil i 5 minuter utan att en jävel ska gå och sno grejerna ! fyfan vilket samhälle vi lever i. R.I.P roggies lur! en tyst minut ...



















Ut med Roggie!



Sånhär humor har vi.. haha kan ni klandra oss? eller iallfall mig. Jag älskar att skratta, så varför inte göra en riktigt ful och hemsk bild, till en rolig konversation hahah ! LOVES IT

Nu drar jag iallfall ut med honom ett tag, vi hörs när jag är hemma igen, puss!


Måste skryta med mina nya naglar




One more night..


Nu är mina naglar snygga

Sådär nu efter några timmar så är dom äntligen klara, de brukar ju ta upp till 2 timmar och fixa naglarna, här har ni resultatet. Jag är mycket nöjd ! Riktigt snyggt blev det, eller vad tycker ni ?




Ska få manikyr nu

Här kommer kvällens outfit som jag inte hann la upp.



Jag hade jätte trevligt tillsamans med andreas igår, dock så glömde jag min kamera. Guled, hampus, ahmed.. ja hela gänget kom igår. hade ass roligt, jag behövde annat att tänka på. Tills jag kom hem då helvetet bröts ut.. jag packade min väska och tänkte dra, men jag blev stoppad. Just nu är jag ensam hemma då mina föräldrar har åkt till uppsala för att kolla till min bror, vi får se hur det blir när dom kommer hem. Jag åker nog iväg och träffar andreas lite senare!

Nu ska jag iväg och få manikyr, puss på er! Jag lägger upp bild sen på resultatet!


Nu ska det drickas



Ska träffa upp andreas och spendera min lördag kväll tsm med honom. för vi ska dricka ööööööööl.
 kyss på er så länge!



Jag tycker till!


Jag blir så jävla irreterad på er korkade idioter till läsare, som inte läser vad man skriver!! Ååh ni går fan mig på nerverna ibland alltså. Jag har precis suttit och förklarat en sak, men ändå så frågar ni?! Lässvårigheter eller vad?


Sveriges väder, det ska vara sommar nu. Soligt och varmt.. men istället är det regnigt. Vart har sommaren tagit vägen?, är den borta? precis som respekten för tjejer är. Killar som inte har repsket för tjejer fet dissar jag också ! En dag som har gått mig på nerverna är absolut denna!


Och inte nog med det så har min bror åkt in på sjukan, vilket bara gör denna dag till ännu mer ett helvete!


Orolig..

Storebror har lagts in på sjukhuset nu, hans flögs till uppsala. Jag håller tummarna för dig! Vi alla tänker på dig just nu och ber till gud att allt blir bra!


Top 5


Lil Wayne- Watch My Shoes No Ceiling Mixtape


JESSY MATADOR "Allez ola"



New Mixtape 2009/2010 Leaked Songs* Lil Wayne - Be A G



Ziggy Marley-Rainbow In The Sky



Lil Wayne- Do It For The Boy


Tre bilder ni inte har sett

ifrån kryssningen, hahah jag ser ut som en idiot på den första bilden. Bra tajming du fotade på anna, precis när ja öppnade munnen och säkert fick en skrattattack? Vad hände lixom? Jag är fan riktigt taggad på att dra på en till kryssning nu om ca 2 veckor. Men det kommer inte att gå, inte precis nu. Pengarna till grekland måste läggas undan ;)






Lördag

Godmorgon på er sötnosar!, hoppas att allting är bra med er. Bättre än vad det är med mig iallfall. Jag är jätte förskyld, det känns bara som om jag blir värre och värre, det var darför jag gjorde valet att stanna hemma igår kväll, men idag ska det drickas öl tsm med min älskling *blink* Verkligen fel tidpunkt till att bli förskyld. För i helvete jag tar studenten på torsdag!



Jag och Rico, älskling!, jag har saknat dig, kul att jag träffade på dig igår!


-


FREDAGSMYS!

Fredag kväll och jag är hemma, jag känner mig sämre och sämre.. absolut inte bra med tanke på att jag tar studenten på torsdag. Jag vill inte ligga hemma och vara sjuk, tummen ner för det. Det blir för min del att äta massor med gott, och kolla på en film eller alla mina serier, loves it! Jag tänkte börja med Bad girls club, här är en liten smygtitt ;)



Video ifrån kryssningen!

Låten i början, är speciell !, den förknipas med silja line. Eftersom att den hela tiden spelas på båten. Ni som har åkt båten, vet nog det.


yeeeey !!

Yes nu längtar jag bara ännu mer tills vi åker till grekland, de kommer bli super kul. Paaaarty all the time! Anna skrev ut papprena i skolan, jag måste ha med mig dom till arlanda.

Men men, idag är det fredag och jag tänker absolut inte röra min röv någonstans! Jag känner mig fortfarande trött och sliten efter kryssningen, festar man hårt så blir det så. Jag mår som jag förtjänar om man säger så;). Jag har varit nere och köpt chips, popcorn och choklad. Så medans jag kommer att proppa i mig allt det, så blir det serie maraton också. Loves it!






KRYSSNINGEN VAR GRYM!

En riktig lyckas kryssning med andra ord, vi började med att förkröka i hytten i några timmar. för att sen dra iväg till lyx svitten och fortsätta festa där, där de bjöds på bland annat skumpa! Sen blev det att dra ner till klubben och fortsätta festen där, dansgolvet ägde vi alla också, *blink*.

Jag trodde faktiskt att jag skulle vara den som skulle decka först, men marcus spydde, anna mådde dåligt. Så hon la sig i hytten tillsamans med johan. Sen trippade en efter en iväg och la sig och sov. Medans jag och andreas fortsatte att hinka hela natten lång. Jag drack min sista cider halv 7 på morgonen. Då gick vi tillbaks till hytten och väckte alla andra, som den ängeln jag är. Sen vad som hände i hytten, de stannar i hytten ;)

självklart så var det flera pundarslen på båten också, som gick in i evas hytt óch snodde hennes väska. Som några killar senare hittade några gångar därifrån. Dom hade tagit hennes ipod, pengar, RISKKAKA OCH TANDBORSTE?! Misslyckad "rånare" riktigt fail på den alltså!, high five!

Sen blev ju min killkompis mordhotad utan en anledning, just bara för att få skappa bråk, så han fick ju gå med två vakter bredvid sig när han skulle av båten, så att inget skulle hända..

Mycket drama!, men fan vad kul jag hade.

















Bild ifrån balkongen på lyx svitten



Fint jag står?












Magic system!





Packning



Jag har precis kommit ur badet, gud så skönt. Jag känner mig alldeles fräsh nu. yaammi ;)
Jag har gjort en packningslista, även fast jag bara ska vara på kryssning över en natt så behövs ju ändå saker. Sen så är man ju tjej vilket betyder att jag kommer att packa med mig onödigheter också haha.

- Bokningspappret
- Laddare
- Kamera
- Duschgrejer + tandborste
- Extra skor
- Mina party kläder + strumpbyxor
- plattång
- hårfön
- Smink och hårprodukter
- Underkläder
- Sovkläder de vill säga shorts och stor t shirt.
- Extra väska.

Jag tror ej att jag har glömt något alltså.. hmm..



Mini shopping !

Det blev en liten mini shopping medans jag väntade på bussen hem, jag kunnde ej låta bli *blink* En ny deodorant, älskar luktar på den. Jag har en i body lotion också, den luktar super gott. 2 minute miracle för håret också, comviq kompis och en vin ifrån systemet. Något smultron vin, som jag ska pröva för första gången. Men tydligen ska den vara topp 5.


Nu blir det att krypa ner i badet !, gud så skönt ;)


Imorgon ska jag vara frisk!

Nu har jag pluggat klart, mer orkar jag inte. Min snuva tar fan död på mig. Hemskt! Jag ska hoppa in i dushen och sen lägga mig i min varma säng och vakna upp pigg och frisk! För imorgon väntar kryssningen, yeeey!

En grym låt, lyssna och njut!

 


Jag dissar en sak!



BAKTERIER, jag tål dom inte. Ni är äckliga, och gör att mina papperskorg fylls av näsdukar. Jag bara nyser och nyser, och näsan rinner. Och huvudet dunkar.. och halsen gör ont. Fuck you ni är helt otroliga!


Jag hade faktiskt inget mer att dissa, mitt liv verkar vara på topp just nu ;) Loves it!


Lite nytt!

Jag nyser och nyser.. jag är snart uppe i 50 gånger. buhuu.. nu inför kryssningen också. Som äger rum imorgon, ytterst trevligt! Bara jag mår bättre imorn då vill säga. Nu blir det plugg för min del ! Puss





Skor ifrån Din sko - 249 kr
H&M solpuder 59 kr
Hårspray - 24 kr
Foundation - 110 kr


Målat lakan idag

Yes om ni inte visste det så tar jag studenten nästa torsdag, jag minns första dagen jag började i 1an, jag hatade skolan och jag gillade inte speciellt någon i min klass. Och nu ska vi gå skilda vägar, självklart kmr vi fortfarande ha kontakt. dock inte med alla, men ja som sagt bara en vecka kvar! Så vi målade vårat lakan som vi ska ha på flaket, visst blev de snyggt?





Ser ni att mitt namn står där, Ciiz ;)?


Shopping idag IGEN!



Kom tillbaks så får ni se vad jag har köpt denna gång ;)


Är det en hiss eller en diss?



Min outfit tills på Onsdag, då jag ska iväg på kryssning med folket ifrån klassen, ytterst trevligt kommer det att bli. Tror ni inte ;)? Någon mer än jag som åker iväg med silja line galaxy, så hör av er! Men till min outfit nu, är det en hiss eller en diss? Jag ville satsa på något annat än lack leggins och klänning som jag oftast har när man ska ut. Så jag tänkte köra på en mer sommar look, med korta vita shorts. Tunikan är jag fortfarande osäker på, jag hinner nog byta 10 gånger innan jag har bestämt mig.



Från min shopping



Linne ifrån JC, minns inte priset.



Skjorta ifrån Bikbok ca 600 kr

Såhär såg den ut på, med ett snyggt skärp vid bysten!





Ännu en till skjorta ifrån bikbok ca 600 kr.



Strumpbyxor och inlägg till skorna.



Två impuls köp, kortbyxor!

Jag köpte även ett par skor, ballerina. Men jag var inte riktigt nöjd så dom ska lämnas tbxs! Kanske kommer hem med ett par nya ;)


Snart hemma



Jag skulle slänga upp bilder på allt jag har köpt, men det får jag göra när jag kommer hem igen. För kvart över 7 ska jag möta upp Roggie, det var några dagar sen! Jag saknar min bbzt. Ni får även se min outfit som jag ska ha på onsdag, då jag åker iväg på kryssning ;) Kom tbxs.


Jag shoppade lite i helgen

Jag och mamma åkte till valbo och hittade lite kläder som kommer att fylla ut min garderob, jag kännde mig lite deprimerad med tanke på att jag inte har kunnat shoppa något. Och mina föräldrar gav mig inte pengar, eftersom dom redan har betalat min Grekland resa för 5 000 kr.. Men jag måste ha vunnit på lotto eller något?, om det ändå vore så väll. Jag lyckades inte ens vinna 25 kr på trisslotten jag skrapade, jag vinner aldrig något! De suger, jag vill också bli 10 miljoner rikare.

Jag slänger snart upp vad jag har köpt ;)


-


Jag fick precis veta att du har gått bort, jag förstår inte varför..Det finns ingen anledning. Vi stod varandra nära när vi var yngre. Då vi hade våra övernattningar hemma hos Alena & Cama.. Ingen kan tro att det är sant, det var inte din tur.. ditt liv hade precis börjat. Varför fick du inte leva klart det? Gud tog dig ifrån oss alldeles för tidigt.


Bloggpaus fram tills på söndag!

Yes nu ska ja ta en paus ifrån bloggandet, eftersom jag ändå drar till gävle över helgen. Jag och mamma ska umgås, sen ska jag träffa upp linnea senare ikväll! Ha en underbar helg så hörs vi på söndag. Puss puss!


Sjukligt trött



Jag har fortfarande huvudvärk, och är jävligt trött! Jag behöver sömn.. jag känner mig halv dålig faktiskt. Och det suger med tanke på att jag ska iväg till gävle imorgon över helgen och ha det mys där. Det här blir mitt sista inlägg för ikväll tror ja, om jag inte mår lite bättre senare! Puss på er


Sch a secret



Jag tänker aldrig ta körkort, jag har blivit spådd att jag ska dö i en bilolycka, vilket bara skrämmer mig ännu mer. Jag gillar inte bilar. Jag tar bara körkort om jag får en hummer på köpet, annars kan ALLA glömma att jag ens sätter mig bakom ratten!



Blir inget bloggande i helgen



Imorgon så sticker jag iväg till gävle mina läsare!, Jag drar dit över helgen och kommer hem igen på Söndag. Det ska bli riktigt skönt faktiskt, det kommer inte bli någon mobilbloggning, eller via datorn häller. Så vi kommer att höras på söndag istället. Buhuu .. kmr sakna min blogg, det har blivit som ett beroende, känns det inte så för er också ibland?

Svar till Johanna, Dom är trevliga där. Du får kolla in deras facebook grupp 
 All in bodyart i årsta. Eller kolla in deras hemsida, sök på google. Lycka till!


Dagens outfit



Yeeey Ciiz is home efter en KOKHETT dag, verkligen supervarmt. Jag kännde mig helt äcklig när jag kom hem så jag sprang in i dushen och har precis ätit middag. Jag har fortfarande huvudvärk trots mina två ipren jag har tagit. suck.. Ska smaska i mig lite choklad, tror ni att de går över då ;)

Jag kan på samma gång göra ett svar på tal



Hej johanna, jag betalade 500 kr för min tattoo.. på studion i årsta
"all in body out" heter stället.


Kvällens fråga


Jag kunnde inte välja en så det fick bli två st, Omarion och TI, supersnygga! Like mooii..


Visste du att?

Jag gillar inte vatten, jag tycker inte om att simma i svenska vattnet då vattnet är så mörkt att jag inte kan se botten, jag tycker att det är läskigt. Jag tänker bara på DUUURU DURUU DURUUU, ni vet hajen filmen haha! En gammal vana från när man var liten antar jag.


Men jag gillar inte häller klarblått vatten, då jag faktiskt kan se botten. Det tycker jag också är otäckt, för då ser jag vad som simmar under mig.  Och de vill jag inte då blir jag ju bara ännu mer rädd. "I" lands problem eller vadå?










Hemma ifrån Tatto

Sådär då var man hemma, äntligen det tog längre tid än vad jag hade planerat. Sandra började tattuera sig vid 20 i 5 och var klar halv 6, och sen var det min tur att fylla i tatton, första gången jag tattuerade mig så känndes det knappt. Som små stick bara, men nu när jag skulle fylla i den pga att färgen har bleknat, FYFAN vad ont det gjorde. Det var smärta till 100 alltså!

Sen blev det donken mat IGEN, vadå? de min diet hallåå..



Här sitter sandra i stolen och är skitnervös! Och sådär blev resultatet.

Och min tattuering har ni ju redan sett, men för er som inte har gjort det så varsegod!




Föresten för er som är sugna på att tattuera er, gör det där jag har gjort min. Dom är superbra, och tar inte alls mycket betalt. All in body out heter studion, och ligger i årsta ;)


Vad har jag i min väska?

Nu ska jag ta tåget tillsamans med Tommy in till stan och möta upp sandra, vi ska ju som sagt till årsta, sandra ska tattuera sig, och jag ska fylla i min. Vi hörs senare med bilder och kankse videoklipp ;)

Föresten så fick jag en fråga om vad jag brukar ha i min väska, här får du svaret älskling ;)


Jag dissar

Killar som kört ett fult spel är inget vi hissar någonstans. Men ändå är det fel att lägga all skuld på killarna, vi tjejer kan också vara riktiga slynor. Vi kan krossa hjärtan, vi kan vara otrogna, vi kan vara falska. Vi kan vara det exakt killar också kan., men ändå så är det alltid killarna vi klagar på. Hallåå tjejer!


Folk som sitter och
klagar på att Kissie redigerar sina bilder, men kom igen hur blåsta är ni egentligen? Hon gör ju de just för att ni ska bli arga och irreterade, OCH kommentera, vilket ni alltid gör, så hon lyckas ju hela tiden. Bevisar bara hur korkade folk är.


 Jag kanske också ska pröva att redigera mina ben så smala att det verkligen syns, får se om jag får lika många kommentarer som henne då.

 

 


Dagens outfit

Jag är redan hemma ifrån skolan, ytterst skönt! Jag hade enbart 2 lektioner idag, och sen var det hemgång ;) Dock så tycker jag att det är synd för att jag faktiskt vill spendera mina sista veckor i skolan, för sen är det bye bye på riktigt.. sorgligt!

Här kommer dagens outfit


Music a la' Ciiz



Imorgon är det onsdag, och det betyder alltså att jag ska iväg igen till Årsta och fylla i min tattuering, yeey äntligen! Är du i Årsta vid 16.00 så ropa så jag ser dig. haha! men men jag sitter just nu och pumpar musik, och just Musik är något vi alla älskar, så jag tänkte dela med mig av lite till er! Enjoy.






Cry me a river.

På Torsdag så är det endast två veckorm kvar tills jag tar studenten, det är helt sinnesjukt hur fort tiden har gått. Jag vill inte sluta skolan ännu, jag vill inte sluta få studiebidrag (2 700 kr), provocerande att säga det va ;)?. Jag vill inte ut och jobba, URSH! jag mår dåligt av tanken alltså.. Man tar skolan för givet känner jag nu alltså. BARA TVÅ VECKOR KVAR! Och endast 1 vecka till kryssningen. OCH 69 dagar kvar tills jag åker till Grekland, yeeeeey! Här håller man räkningen, en smart blondin för engångskull ;)



Johan, Anna, Natta, Eva och jag!





Hela gänget.


Tränar du inför stranden 2010?



I stort sett tränar alla för att fixa fram dom snyggaste kurvorna, och en snygg rumpa och en platt magen inför sommaren. Är du en av dom? Jag själv anser inte mig som tjock, men självklart skulle det vara bra med lite tränning, röra på mig lixom, få lite fastare lår, och plattare magen. Men det är inget stort problem för mig. Jag tycker att tjejer/kvinnor ska ha kött på benen.. Jag kör ju då och då zumba här hemma, de super roligt. Mer orkar jag inte anstränga mig, jag äter det jag vill, jag äter det jag tycker är gott.. Sen vad andra tycker bryr jag mig absolut inte om. Jag kommer att ligga där som en flodhäst, en stolt jävel också ;)


Nya underkläder, eller ska du på maskerad?

Är du ute efter snygga underläder, spanna då in den HÄR sidan. Jag har faktiskt aldrig beställt något därifrån, men jag vill, otroligt snygga underkläder.. tycker ni inte?



En underbar dag

SUPERSKÖNT, jag har legat och solat nu i ca en timme på min balkong, tänk att sommaren är här? Nu kommer jag bara till den stora frågan, hur länge håller vädret i sig? Sånt här väder tackar jag absolut inte nej till, men det tror jag ingen gör?, den enda feta stora dissen är BUSSARNA, det är hemskt att ta sig fram i en buss, man kokas där inne, får ingen luft man vill bara slänga in sig själv i frysen! haha så hemskt är det.

Men men, eftersom min butler har tagit ledigt idag, så får jag laga mat på egen hand.. Jag tänkte laga makaroner och korv, men vad fan är makaroner? ser du ironin i det hela.. haha pucko!

JAG FICK EN TILL SÅN DÄR GULLIG KOMMENTAR SOM JAG GILLAR!, från anonyma självklart.. jag har ett alldeles eget namn till dom. AVUNDSJUKA!



- hahah men shit människa, är du född igår eller? Luft är något jag måste ha för att överleva, vi människor funkar inte annars.. vi dör med andra ord!


Jag hissar och jag dissar



Jag hissar
Natalie Nunn, för att hon är hon. Hon är ingen tillgjord person, utan hon är real! Hon står för det hon säger, tycker hon att hon har rätt, så har hon rätt. Har du gått bakom hennes rygg, så ställer hon personen mot väggen, hon står för allt hon gör, oavsett konsekvenser. Dock så kan hon såra någon med allt hon säger, men jag hissar verkligen den bruden stenhårt! Bruden med mycket självförtroende, som verkligen tror sig att hon äger LA!.





Jag dissar folk som jag aldrig har snackat med inom bloggvärlden, varför fortsätter ni att fråga mig om jag vill ställa en fråga i eran frågestund, människa jag har aldrig sett en bild på dig, jag har aldrig kollat in eller läst din blogg. Så vad får dig och tro att jag skulle vilja ställa en fråga till dig som är en random person för mig? please darlings vakna upp..


Har du prövat att googla dig själv?

Testa genom att gå in på google, och skriv googlad.se, och se hur många gånger folk har sökt på ditt namn eller din blogg ;)


Hur många gånger säger han Backarå?


Veckans planer

Yes dåhär mycket ointresant händer i mitt liv denna vecka. Onsdag blir det ifyllning av min tatto, torsdag köpa skor.. sen iväg till gävle över helgen. Det ska bli superskönt att komma dit. För er som inte vet så har vi hus där, så jag ska dit och njuta av det vackra vädret, ytterst mysigt!

Det är väll mer nästa vecka som allt sätter igång, då blir det kryssning och veckan efter det student! Underart. Juste jag ska någon gång under nästa vecka tror jag fixa mina naglar också, loves it.


Loves it.

Well well well, alla ni avundjuka snorungar som skriver elaka kommentarer till mig om att min blogg suger, ja här har ni ett bevis på att allt ni sa bara baserades på avundsjuka! trrrrralaalal .. Vill ni veta hur mycket jag älskar mig själv? TYP SÅ HÄR MYCKET... Love being me!

Ni flesta har säkert redan sett videon, men för er som inte har det.. enjoy!





Ciiz is back!

Nu är jag äntligen hemma, jag har lite hemlängtan då och då. Jag var som sagt och möte upp sandra i stan, och vi begav oss till Årsta för att jag skulle visa henne stället där jag tattuerade mig. Hon ville boka en tid där, Och jag vet att jag skrev att jag kanske skulle tattuera mig, yeeey jag ljög. Jag ska bara fylla i min tattuering på handleden. Färgen har lossnat lite, så den ska bara fyllas i. Och det gör jag på onsdag.

Och jag som går på min "diet" åt på macdonals, visste ni att det är lika nyttigt att äta det som en sallad?, förklarar min hårfärg hur korkad jag är som säger så, hihi.

ååh jag verkligen älskar min snygga Gucci väska, ytterst snygg!


Vill ni ha er ett gott skratt?



Nu ska jag göra mig klar jag kom precis ut ur dushen, sen åker jag iväg mot årsta, vi hörs om några timmar! Jag hittade detta klipp via facebook, haha riktigt kul faktiskt. Det vill säga om ni har samma humor som mig, hihi!


Föresten visste ni att?

- Efter två års regelbundet drickande, så utveklar du ett alkoholberoende

- Det senaste året har tjejer börjat dricka lika mkt som killar. 

- För i tiden så drack man bränvin som en vardagsdryck, som kaffe t ex. 

- Alkohol och energi dryck som redbull kan leda till hjärtklappning.


- Vodka innehåller 8 gånger så många kalorier som coca cola. 


Morgon outfit

Vad tänker ni på när ni hör den här låten?, jag är nästan säker på att alla kommer gissa på samma sak.







Godmorgon

En härlig måndag morgon, och jag har precis vaknat.. jag var ledig idag också. Jävligt skönt! Jag ska om ett tag hoppa in i dushen och sen röra mig in mot stan, ska möta upp sandra vid kvart i tre. Vi ska iväg till årsta, till stället där jag tattuerade mig. uuuh .. blir det en ny tatto för min del ;)?





Vad ska jag tattuera in den här gången ;)? Håll dig uppdaterad. Föresten för er som undrar vad det står så är det "I believe in miracles"


När jag är uttråkad så gör jag såhär..


Studentklänning

Jag ska ut med Jasmina nu jag saknar min suryoyo, vi har lite gossip och ta ikapp, ska ba på med krämen och byta om så är jag klar.

Det här är min studentklänning som jag ska ha på mig, vad tycker ni om den, passar jag i den?
För er som undrar så kommer den ifrån SISTERS




Fuck you right back



Alltsåå ååh jag blir ba så jävla förbannad, varför kan inte du ditt white trash bara låta mig va. Gå inte mig på nerverna mer än vad du redan har gjort. Jag är beroende framkallande, de vet ja redan.. de förklarar små tjejerna som springer efter mig på stan eller dom som stammar och knappt vågar säga vad dom egentligen vill utan istället frågar om jag har löshår, men att du av alla människor inte kan låta mig va? haha kom igen honey. Jag förstår inte varför du är så "besatt" av att få min uppmärksamhet, Buhuu cry me a river, ja bryr mig absolut inte om dig, När ska du förstå det?


6 elakingar



- Jag kan gå förbi småbarn och skrämma dom, bara för att vill få mig ett gott skratt, riktigt kul faktiskt. Ni borde pröva på det.

- Jag har väldigt svårt för att be om ursäkt, det finns dock en del undantag.. Jag kan ibland såra en annan människa med elaka ord, som jag vet var taskigt sagt. Men jag ber ändå inte om ursäkt. Det är något som jag har svårt för.

- Jag gillar att ha kul på andras bekostnad, jag vet jätte elakt.. men ibland är det riktigt kul om man är uttråkad.

- Jag har slängt ner en kundvagn i vattnet, dock var jag liten då.

- Jag gillar att jävlas med folk och få som jag vill, oftast ska jag överdriva och framstå som en ängel. Fast inget av det jag säger betyder något.. helt enkelt tomma ord.

- Jag har spottat i en tjejs dricka, med flit.. jag va sur och hon hade gått bakom min rygg. Lätt väldigt roligt sen när hon påpekade att drickan var ovanligt god.


Dags för indisk mat

Här bjuder jag på en grymt bra låt av Akon, Jag tror jag är hans största fan! För hans låtar kan man inte sluta att gilla, den personen är icke mänsklig då, haha.




Någon mer än jag som gillar stark mat? det är super gott. Speciellt indisk mat och injera, det är typ någon eritriansk mat tror jag, som verkligen är STARK! Men fuck vad gott det är.. riktigt stark ska det vara. För er som bor i Stockholm gå in på kungshallen och käka, grymt god mat där har dom! Det rekomenderar jag ;)

Hur jag kom in på det här ämnet så är det för att jag just nu sitter och väntar på att maten ska bli klar, mamma står i köket och lagar indisk mat.. någon som vill komma över på middag? *blink*


Jag ska göra en till tattoo.

Det är väll som man brukar säga, gör man en tattoo så gör man en till och så fortsätter det. Jag har ju hittils gjort en på handleden som ni säkert alla redan vet, och för er som inte vet, så finns bilden i min header på den. Och det står "I believe in miracles". Jag tänkte nu göra en till på benet, nere vid foten på sidan. Jag minns inte vad stället heter haha, men där iallfall. Jag ska fota min katts tassar, och be dom kalkera av dom. Och tattuera in två styckna. Min katt är min dotter, hon är min älskling! Hon är en del av mitt liv, folk som tattuerar sig bara för att det är snyggt, är något man kan ångra.. gör något som betyder något istället!


Jag dissar



- Människor som har kommit in i ditt liv så snabbt .. och försvunnit lika snabbt. Det gör ont i hjärtat, och det får dig att tänka till. Ta inget eller ingen för givet. Det är något vi alla gör då och då, vi tar alla dagar, och allt vi gör för givet. För vi förväntar oss att personen alltid kommer att finnas kvar.. och BOOM så blir det aldrig som förr.

- Falska personer som går bakom ens vänners rygg. Det är som deras största hobby. Du tror något, men allt vänder sig emot dig.. och du tappar förtroendet för personen, och för fler.. du vågar inte lita, du vågar inte vända ryggen emot för att du är rädd för att bli huggen!

- KISSIE, hon var riktigt skrattretande på Bella & Tyra show, jag satt med ett leende på läpparna under hela programet, samtidigt som jag knöt näven och önskade att hon satt bredvid mig, allt hennes skitsnack hon sa om att det är en "roll" hon spelar, det är ingen roll darlings, vakna upp.. det är den hon är. Hon gjorde bort sig, hon skämde ut sig, det har hon gjort ett antal gånger i sin blogg, men på tv, hallå? Pinsamt..


Det är inte långt kvar nu

Dagarna bara rullar förbi, jag minns första skoldagen i gymnasiet då jag äntligen klarat mig ifrån IV och jag hamnade i samma klass som alla er, ska jag vara ärlig så gillade jag inte er speciellt mycket. Jag hade svårt att öppna mig för andra människor, och jag var mer med mina andra vänner som då gick där. Sakta men säkert kom vi varandra nära, och nu vill jag inte lämna er.. den 3 juni är snart!, det bär med sig något posetivt men ändå något som får mig och bli leedsen. För Ciiz kommer att sakna er. Inte alla då vill säga, en del av er kommer bli skönt att slippa haha!

Samlade bilder ifrån HPH3























I can be a beautiful nightmare.



You can believe the rumors if you want to.. They can be true,
but they can also be fake like the bitch who told you.


Filmkväll!



Jag har precis ätit 2 äggmackor, varför är alla emot dom? I stort sett ingen jag känner gillar ägg, haha det är ju skit gott. och luktar gott som parfym, skämt åsido. Jag tänkte iallafall ladda upp med en skål ostbågar och glo på en film resten av denna underbara Lördag kväll. Jag vet dock inte vilken av filmerna det blir.. men någon av dom här två iallafall.


Jag behövde skriva av mig lite.

Då var man hemma, efter lite pussandes och kramandes *blink*, När jag satt på tunnelbanan så kom du upp i mina tankar..bästis jag saknar dig! Du kom in i mitt liv i rätt ögonblick, du fanns där för mig precis så som en vän ska göra. Du har verkligen ett hjärta av guld Samuel. Med dig så var man aldrig leedsen eller deppig, dina skämt och allt du sa fick mig och le. Du är verkligen en fin människa, och jag är verkligen jätte leedsen att det blev som det blev, för jag förstår inte hur du kunnde göra såhär.. Mitt hjärta gick i tusen bitar. Vi lärde känna varandra på så kort tid, vi träffades varje dag.. Vi skrattade så mycket tillsamans att jag fick träningsvärk i magen, jag fick nästan magrutor, haha!!

Jag kommer ihåg den dagen du sa att du ska göra min blogg känd, genom att bara finnas i den. Jag hoppas att du läser det här nu, och inser vilket stort misstag du gjorde.. För du finns ännu i mina tankar, men jag kommer aldrig förlåta dig.. Du var en av mina bästa vänner!, glöm inte det.




-


Music

Har precis dushat, och ätit middag. Och håller just nu på att göra mig iordning. Jag ska iväg och träffa ****s. Har inget direkt att skriva mer än att DET ÄR EN UNDERBAR DAG!


Bad girls club

Ni vet serien jag har snackat om, bad girls club. Som jag har tipsat om ett antal gånger. Natalie som är med i säsong 4, är ju störtskön! Hon har fått för sig att hon äger LA, och det säger hon typ i varje menning.

Typ såhär många gånger..



Men iallfall, jag kontaktade henne på facebook, och yeeey hon svarade!
Älskar den där tjejen alltså.


Lördag

Godmorgon på er, tyvär så blir det inga bilder från igår, då jag inte var riktigt taggad på att ta bilder. Men vi hade det kul, de blev några öl iallfall, precis som jag visste att det skulle bli. Jag kunnde inte motstå, hihi.

Jag sitter just nu och målar naglarna, på bilden så ser det ut som om det blev typ rosa, men det är lilla.. första gången jag har färgen lilla på naglarna, men jag antar att det är bra med lite förändring? jag kunnde inte gå med färg alls förut, så ett stort framsteg.

Men men, Lördag idag, och det var egentligen tänkt att jag skulle följa med sandra till tattuering stället där jag tattuerade mig på, men det var stängt idag, så vi tar det på måndag istället, eftersom jag ändå är ledig ;). Jag ska snart hoppa in i dushen och röra mig mot stället jag var på föra helgen, en gammal vän och jag har fått upp kontakten igen, vän och vän? vad är han egentligen.




Ölen väntar!

Nej nu blir det öl dags, jag ska möta upp david om ca 45 min. Sen möta upp resten av folket som kommer senare. Så ikväll ska det hinkas öl ! Sista inlägget för ikväll, ha en underbar kväll mina älsklingar.


Jag vill ut och partaaaja!



Vad ska ni göra ikväll? Det värkar bli en hemma kväll för min del. Med tanke på det dåliga vädret så finns det inte så speciellt mycket att göra. Men några av mina vänner ska supa som vanligt, jag får se om jag inbjuder mig bland dom. Eller om det som sagt blir en lugn kväll! Natten är ung som sagt ;).

Nu ska jag ta en snabb dush, i med massor med silvershampoo efter gårdagens färgning som skiftar i lite gult längst upp i hårbotten! euw..


Ciiz tipsar

Om Bobby's hårspray, riktigt bra faktiskt! Jag har redan tipsat er om det förut, men jag gör det igen för er som inte har hängt med hela vägen. Vill du undvika att bli kladdig i håret efter att ha sprayat i hårspray så pröva då Bobby's, det luktar även inte lika äckligt som alla andra hårsprayer brukar göra ;)

Du hittar dom på Kicks.




Sätt färg på naglarna





- Jag har försökt att hitta mitt blåa nagellack, verkligen skitsnyggt! Men det är spårlöst borta.. jag känner ändå att jag behöver bättra på med nya färger, lite lilla och blått.. men mina två favoriter är chock rosa och rött ifrån depend! Vilken färg gillar ni att ha på naglarna?


8 Anledningar till att ha sex med en Hockeyspelare



1. Vi skjuter ofta och hårt


2. Vi är duktiga med klubban


3. Vi använder alltid skydd


4. Vi gillar kroppskontakt


5. Vi skriker alltid när den går in


6. Vi kan många olika övningar


7. Ju mer vi kör desto bättre blir vi.


8. Går "klubban" sönder har vi alltid en extra


Ni avgör.

Så fint mitt hår blev efter att jag färgade det, dock så blev det lite gult i hårbotten precis som jag visste att det skulle bli. Men det är bara att bada i silvershampoo så försvinner de efter några tvättar. Men men, Jag har tråkigt, så jag kollade igenom min garderob efter en outfit till kryssningen. Och jag hittade en, är det en
HISS ELLER DISS?




Uppdaterade nyheter!



Alltså EUUW?, jag har i stort sett inget annat att säga, skäms du inte?! haha ställer upp i en tv serie för att sälja sin oskuld. Vad fan har världen tagit vägen egentligen. Bli av med den på ett normalt sätt, och sälj den inte. Gör det av renn vilja.




Det är inte så ofta att man får läsa i tidningen att en älg har attakerat folk, haha lite ovanligt faktiskt! Men älg, varj och björn är väll dom "farligaste" djuren vi har här i Sverige. Där ser ni, ännu en sak vi är lyckligt lottade över. Vi har inte alla giftiga och läskiga djuren här i Sverige! Thanks god..

Men nu när vi var inne på ämnet med älgen, så har jag nog redan berättat för er att jag har blivit attakerad utav en grävling. haha, yes det var riktigt läskigt.. jag blev så rädd att jag sprang in i huset. Kortfattat, Jag sprang för mitt liv helt enkelt.


Blonderar mig!

Just nu så sitter jag med hårfärg i håret, jag håller ju på att färga bort min hemska utväxt, ingen vacker syn. Samtidigt som jag sitter med färg i håret så lyssnar jag på mina respektlösa grannar, som tror att dom bor helt ensama. Och att inte en jävel hör dom, hoppas skithögarna blir vräckta snart. Dottern är i min ålder, hoppas att hon läser min blogg. Och ser vad för elakt jag skriver om henne och hennes respeklösa familj. Som absolut inte kan ta hänsyn till andra! WORD!


This or that

Jag älskar subway och jag älskar kycklingsallad, Supergott. Någon mer än jag gör det?. Jag har nästa lust att göra ett eget tv program om mig, Ciiz söker assistent till att göra Subway till moi. Jag har verkligen sjuka ideer, haha love being me.


Citron i håret



Det är jätte många som har frågat hur jag har fått mitt hår så ljust, (Platina). Jag kan säga såhär, det var riktigt svårt att få det precis så som jag vill ha det. När jag var yngre så hade jag blont hår, men jag färgade det svart och brunt och hade det så i flera år. Tills jag tillslut bestämde mig för att bli blondin, jag försökte att färga det blont, men det blev gult, jag försökte att bleka det, och det blev gult. I med ett B silvershampoo, som verkligen inte funkade. Jag vill inte gå runt och vara gul i håret som alla nyblonderande fjortisar är.

Så jag färgade från brunt till ljusbrunt, och därmed solade jag med citron i håret på sommaren. Citron gör så att håret bleks, så pressa ur all saft ifrån den och häll det i håret. Det funkar jätte bra, men tänk på att du behöver sola i flera timmar då. Och när håret blivit ljusare utav citronen. Så prövade jag på att bleka det. Ett mycket bättre resultat men fortfarande lite gula skiftningar, men jag använder ett silvershampoo ifrån Åhlens, som är suberbra! Den får du för 120 kr. Och kolla nu så vackert mitt hår är, men även nu när mitt hår är nyblonderat så blir alltid min utväxt lite gulaktig, men det är lätt att ta bort!



Svar på tal

Godmorgon på er, vilken träningsvärk jag har i hela kroppen. Underbart, det är faktiskt skönt att ha det för då vet jag att jag har tränat hårt, att det faktiskt har visat resultat. Duktiga lilla jag!, Jag har iallafall för en stnund sen ätit frukost och tänkte nu på förmiddagen gå ut och springa tillsamans med Daisy, men hon kom hem vid halv 7 på morgonen, och är allt för bakis för att springa. Så det får bli en annan dag.

 Jag ska passa på att åka in till forum och hämta ut min salva jag har beställt på apoteket. Resten utav dagen och kvällen vet jag inte vad som händer, medans alla super så är jag nykterist och njuter av min saft istället! Mums. haha.



Jag fick en fråga utav en läsare, dock så var det för någon dag sen. Så förlåt för sent svar haha! Ni vet the busy life of ciiz. Du frågade iallafall vilka länder som är mina önskemål att åka till, Och ja här får du svaren.

Grekland har alltid varit min största dröm att åka till, Och Rhodos ska det vara och för er som inte vet så åker jag dit nu i sommar. Underbart! Så Grekland står högst upp på min lista. Sen kommer USA, turkiet, Kroatien, Thailand och Bahamas. Vilket är era drömländer?










Rihanna!






*Blink*



Jag har ett jetplan på min uteplats, den är i guld och är värd 1 miljon.

Jag har lanserat en egen parfym, den luktar godis. Och har namnet efter mig, Ciiz.

Egentligen väger jag 150 kg, jag photoshopar bara mina ben så smala så jag ser ut att väga 60 kg.

Egentligen så har jag svart hår, jag använder bara en peruk för att få vara en söt blondin.

Jag är inte tjej, jag är egentligen en kille, som bor i en grotta ute i amazonas regnskog.

Jag är syster till Britney spears.








Modegallerian.se

Det blev ingen färgning idag, jag hade helt enkelt ingen ork till det, haha! Där lurade jag er allt ;) Nejdå men jag tar färgningen imorgon istället. Jag tänkte träna nu ett tag, det blir lite Zumba. Loves it.. pröva du det också ;). Ett smart val iallafall, om du vill bli lika snygg som mig, haha värst vad jag provocerar idag. Det är väll en sån dag antar jag.




aftonbladet.se



Åh jag hatar min näsa, jag hatar min hacka, jag hatar hela mitt ansikte. Vi ska vara glada som föddes med ett ansikte, vi är skönheter allihopa, men jag är såklart den största och finaste hihi! *skämt åsido*, Nej men seriöst, vi är så lyckligt lottade! Det är inget vi borde ta för givet, de något vi borde tacka gud för varje dag.


Vi alla älskar musik!

 








Färgning pågår.

Hemma ifrån skolan, riktigt skönt! Hade nästan lite hemlängtan, hihi! Men men jag har iallafall varit och köpt hårfärg nu, yes jag ska färga bort min hemska utväxt.. förstår inte hur jag kan få en mörk utväxt när jag är normalt platina blond? *ironi*. Lööve to be a real blondiie.

Sola vill jag också göra, jag är blek som ett lakan. Jag vill vara brun! Kanske ska ta en liten solning någon dag nu när jag är ledig, underbart!


Visste du att

den här lever i din säng? euuw.. Nu ska jag ner under täcket, hihi Puss och godnatt!


Tre bilder på vackra mig!



Nu har jag precis tränat klart, uuh svettig som en gris var jag. Men nu är jag nyduschad och alldeles fräsh. Gud så jag är duktig, ganska stolt över mig själv. Jag orkade knappt gå upp för en trappa, för att inte riskera att få träningsvärk, och röker gör jag också, vilket gör min kondis ännu sämre. Men nu har jag kört ett pass med hela 40 min, lilla Ciiz är så duktig så, nu har jag belönat mig tillräckligt! Josefine ringde mig och är i närheten, så jag tänkte möta upp henne, min älskling. Det var jätte länge sen jag träffade henne, så det blir utgång en liten snabbis innan han åker hem igen.

Jag bjuder på den här låten, enjoy!


Jag hissar, och jag dissar



Solbrillor, vilken bra uppfinning är inte det lixom? Du vill komma bort ifrån allt, och koppla bort allt ytre och bara vara för dig själv, i med hörlurarna och på med brillorna! Underbart haha!

Sommaren är så gott som här, det behöver stärkas på lite med värmen bara, så är det underbart!, Kryssningen närmar sig, och studenten närmar sig i raska steg. Det är bara 3 veckor och 2 dagar kvar! Och inte nog med det så väntar grekland på mig också, vilket jag har nämnt flera gånger, men jag älskar att skryta, så jag tar det igen! Grekland wants me! Love being me, muhaha!

En bild jag tog idag, på rasten.. solen är här. Jag hoppas att du är här för att stanna?





Ni vet när man skriver en kommtar, och så kommer den där irreterande texten upp av någon skum anledning folk väljer att ha. Och då ska man skriva in texten, men skriver man fel, så kan hela kommentaren försvinna och så måste man skriva om allt igen, så irreterande!! sliter nästan av mig håret, jag blir frustrerad.

Alla onödiga kurser jag läser i skolan, som jag verkligen inte orkar plugga till. Jag har ingen ork, absolut ingen lust.. jag lovade mig själv att inte gå ut med något IG men jag tror fan att jag gör det nu, för jag har ingen ork.. jag vill ha en paus! Och det kommer jag att få, eftersom jag bara har 3 veckor kvar, och sen är det bye bye.. forever?..


Jag skulle aldrig vilja vara mamma till er!



Läs hela artikeln här

Jag förstår inte hur folk kan vara så känslokalla och dumma i huvudet, som gör så mot ett djur. Jag som då och då lägger upp här på bloggen "Om jag var president så skulle jag" , Ja då skulle jag korsfästa er alla jävla djurplågare, och där skulle ni hänga! Och inte ens en kista skulle vi kosta på oss, ruttna förfan!


Tisdag

Jätte dålig update igår och det beror på att jag inte var hemma. Jag var först i forum tillsamans med Roggie & Sandro, sen hemåt.. och sen iväg igen med mamsen, Sen efter någon timme så var jag hemma igen. Och sen hem till Roggie. jag hade helt enkelt fullt upp igår, busy life of Ciiz!

Jag kom iallafall hem med två basslinnen ifrån Gina, samt ett par kort shorts ifrån Lindex. Och min studentklänning som kommer ifrån sisters!, gosh så snyggt den satt på mig. Jag kankse slänger upp en bild sen när jag har den på mig ;)











Det blev lite shopping, slänger upp bilder imorn.



Dansa dig smal

Jag kollade på tv och hörde om något som hete Zumba, så jag tänkte kolla in det på youtube. Du dansar dig smal alltså, och hur kul är det inte att dansa? Så medans du dansar så tänker du inte på att du tränar på samma gång. Du gör rörelser som är för hela kroppen. Och man ska tydligen se resultat efter några veckor! Jag ska ge det ett försök och pröva ;). Gör det ni med? Besök deras hemsida här


Party & shopping sugen!



Jag vill partaja, jag vill dricka goda drinkar, jag vill dansa, jag vill umgås, jag vill ha roligt !!! Någon som har lust att dra ut ikväll (a)? haha, nejdå, jag har faktiskt skola imorgon, och om någon timme så ska jag in till forum med Roggie, my booh! Föresten så kom precis mitt nya bakomat kort ner i brevlådan, äntligen! Ska se om jag hittar något som kan fylla ut min proppfulla garderob, jag älskar kläder, men vem gör inte det?



Ut en sväng

Nu har jag precis kollat klart på mitt avsnitt utav gossip girl, nu ska jag träffa upp sandra för en cigg!, Vi hörs senare eller imorgon, Puss på er!






Kvällens outfit

Jag var och mötte upp både roggie och jasmina för lite snack, jag har typ bestämt att möta upp roggie imorn. Vi ska in till forum för att kolla en studentklänning åt mig, samt ett par skor! Jag ska in på apoteket och köpa svavelsyra också, haha ;) Nu blir det en stillsam kväll med min halva påse med chips som jag har kvar ifrån igår. Samt ett avsnitt utav gossip girl, Loves it!


Jag vill dit nu!

Åååh jag längtar så grymt mycket till Grekland, det kommer att bli så underbart att äntligen få komma till ett land jag har velat åka till sen jag var 10 år. KOlla på bilderna och dröm dig bort. Ska ni utomlands i sommar?






Jag gillar att bjuda på mig själv, gör ni?!

Ni har nog redan sett dom har två klippen, men för er som inte har det. Varsegod!




Känner mig så duktig!



Det blev lite tränningar här hemma, samt cykla på min motionscykel som jag har. Gud vad duktig jag känner mig. Det känns onödigt att köpa mig ett gym kort, när jag inte spenderar hela sommaren i stockholm. Jag ska försöka jobba med att få bort mina höfter, eller "fläsket" som har satt sig där, jag antar att all öl och all choklad jag har käkat har visat sig ett resultat, att man faktiskt går upp i vikt! haha.. jag som trodde att man blev smalare?!

Jag får väll börja med mina 500 situps som jag gjorde föra sommaren, det orkade jag göra i 2 veckor sen var det tråkigt, haha.. men nu är jag iallafall moteverad till att träna lite, eftersom man vill kunna visa upp sig i grekland. Aa hej här är flodhästen, nej ops det va bara Ciiz





 


Jag måste shoppa

Jag har mycket och handla nu inför studenten och allt möjligt skit, jag behöver shoppa! Jag börjar bli deprimerad haha, på riktigt. Jag väntar bara på att mitt bankomat kort ska skickas hem, suuuck!

Men men, nu ska jag träna på min motionscykel, duktiga jag måste träna lite inför greece ;)


Music a la' Ciiz


Har ni gjort det?

Sitter och pratar med lite folk angående grekland, jag har tänkt att vaxa mig innan dess, hahahh Nu tycker säkert ni att jag är skit äcklig, men whata fuck?. Jag ska vara i grekland i över 1 vecka, och att göra en braziliansk vaxning är ju en toppen idee ! Har ni vaxat er någon gång? 


Suck

Jag bad om extra vitlöksås, men istället så fick jag ingen alls? Vad fan hände lixom? snackade jag för korrekt svenska för att du skulle förstå.. eller är du bara allmänt korkad!


Kebab till middag, mums!


Svar på tal till anonyma



Jag skrev för någon dag sen ett inlägg..






Kul att du bor i samma område som mig, eftersom att jag spårade ditt ip nummer. Är det en fiskisbrutta eller?, ganska kul eftersom vi nog känner varandra, det hade ju varit mycket lättare om du skrivit ditt namn så kunnde vi tagit det så istället för här på bloggen. Men men, Och ja fler dör i bilolyckor, men det var inte det jag snackade om. Jag pratade om droger, och hur farligt det är. Och när ännu en ung kille har dött av skiten, så borde folk få en wake up call och lägga av med allt. Förstår inte varför du blir arg på mig, det enda jag skrev var negativt och hur dåligt det är! Rökning dödar, men droger dödar värre.. för det förstör dig! Dum i huvudet är jag absolut, jag försökte dölja det med min hårfärg, men jag kom sen på att jag skulle färgat det svart istället ops?



Ännu en till kommentar av en person som bor i samma område, kul att ni läser min blogg! haha.
Ja det är kanske lite skumt, det är vad jag har fått höra av en av hans vänner, hans ex däremot! Sen så kanske det bara är så att läkarna inte har velat berätta det för dig?.. jag vet inte, ta det med dom!


Ska till *****

Nu är jag klar att åka, vi hörs imorgon! Puss på er.


Fått hem brev..





Fått hem brev angående studenten, woho nu känner mig ännu mer att studenten verkligen närmar sig. Dock känns det jätte skönt men ändå ganska trist.. aldrig mer gymnasiet lixom.. buhu! Här är iallafall en lista på när min klass kommer att få springa ut, och vi är den 8 klassen! Underbart!!

Jag har precis käkat middag, och nu håller jag på att göra mig iordning jag ska ju som sagt iväg om nån timme, brottom brottom !


jag dissar



Jag dissar alla trångsynta människor, som tror att jag spelar en "roll" i bloggen, bara för att pisse gör det. Så betyder inte det att jag också gör det? Självklart så kan mina menningar ibland vara extra provocerande, men det är sån jag är? jag älskar att provocera, för att få som jag vill. Och jag jag lyckas alltid. för ni tar alltid illa upp. Och det gör det extra roligt, och då kan jag ju inte bara sluta.. utan då fortsätter jag! Och jag mår alltid lika bra. hihi.

Folk som klagar på hur jag skriver, om mina åsiker och tankar. Bloggen har jag skappat, alltså så skriver jag exakt vad jag vill i den. Och sen om ni ska ta illa upp, to bad for all yaa.. ni kommer ju alltid tillbaks hit, jag är beroendeframkallande, looooooves it!

En norskbloggare, kolla bara in henne, hahaha ass ful och riktigt äcklig. Ursh då nu var jag grov i munnen!





Svider det i eran hjärtan nu darlings..


Fredag

Godmorgon på er, egentligen skulle jag gått till skolan idag men jag vaknade 12. Så då hade jag redan slutat, ops hihi. Jag har ändå ingen lust att gå till skolan för en lektion, det känns så menningslöst. Men men, jag har precis ätit frukost och tänkte snart hoppa in i dushen, jag ska nämligen iväg om några timmar ;). Jag ska möta upp en kompis i stan och sen åker vi hem till honom, ytterst mysigt! Det var över ett år sen jag träffade honom, så det kommer att bli kul.


Nynasisterna som gillar invandrare


ÖVERLYCKLIG !



Jag snackade precis med mamma om att dra till Grekland, och hon tyckte att det var en bra idee, eftersom att hon vet att det har varit min dröm sen jag var liten. Det har alltid varit just grekland, och jag vet inte direkt varför men jag har fastnat för det landet, Så nu jävlar blir det av att jag åker! Så hon & pappa ska betala hela min resa, guuuud så underbart!!!!!!! I FEEEEL GOOD, DURUDURUU!!


-

Är inte killen klockren?, hahah !!


Vila i frid Mikael Donner



Du lämnade oss i lördas, även fast jag inte kännde dig på det sättet så visste jag fortfarande vem du är. Alla vet vilka alla är här, och när något händer så vet alla om det. Sorgen spreds sig fort, från hjärta till hjärta. Du tog en överdos, och försvann från jorden. Varför kan inte det här vara en wake up call för alla som sysslar med något så hemskt som narkotika? Varför kan ni inte vakna upp ur era bubblor och lägga av med skiten som förstör och dödar människor varje dag. Varför fortsätter ni? Varför lägger ni inte av? Ni sitter och njuter av att vara höga, medans folk har dött, medans folk förlorar en person dom älskar, en vän, en pojkvän/flickvän, en familjemedlem. Det är hemskt, helt enkelt. Dom flesta säger, men jag lever bara en gång.. exakt, det är det jag menar, så varför gör du inte det bästa av ditt liv? Vakna upp, its reality darlings! Vila i frid!

Tears in heaven


Kryssning bokad

Yes nu har jag varit i stan med både andreas och josef, och bokat kryssningen som vi drar på den 26e. Vi blir 12 personer som åker iväg till åbo över en natt, med vilt festandes. Gud så kul det kommer att blir. Är det ingen av mina älskade bloggläsare som ska med på en tripp ;)?

Och med kryssning så menas det att jag kommer att få börja höra det irreterande ljudet igen, som jämt spelas på den där jävla båten! Ursh.. ljudet plus en finsk kille som snackar ... ååh ja spyr!






En bild ifrån föra kryssningen!


Jag har absolut inte dålig humor!

Är ni trogna Ciiz läsare så kommer ni att älska klippen,
för är ni trogna läsare så älskar ni allt som jag älskar, alltså det här!






Usher - Whats A Man To Do

 


Ops..



Jag tror fan att det är dags för mig att börja rensa min mail nu, jag har inte haft någon ork, och i stort sett så kommer allt ifrån facebook & mina vänförfrågningar, och alla mina nyhetsbrev jag får ifrån nelly, bloggpartner, och videofy.  Vad ska ni göra denna kväll då?! Jag tänkte ut och träffa upp sandra för lite snack. Jag var alldeles nyss ute med roggie, för också lite snack! Yes snacket sprids överallt.. jag har en stor mun .. såå sch don't keep a secret for me ;) skämt åsido. Sen blir det väll av att göra en skål med popcorn och kolla på någon av mina alla serier som jag följer, hihi !




Reklam för Mcdonalds?


Word !


Tisdag kväll


Med det här härliga gänget så blir det en tripp ner till grekland, visst är vi alla söta tillsamans, naaw! Iallafall Jag har varit ute i någon timme med lite folk och snackat om bland annat resan till grekland som jag ser fram emot så mycket, och troligtvis alla andra som ska med också, yeeey !!! Och ni alla avundsjuka läsare som också vill tillbringa 10 dagar med en kändis som mig, hahah .. lyckas jag provocera nu?

Föresten visste ni att??

- man nyser i en hastighet av 160km/tim.


- Coca Cola var från början tänkt till att vara medicin.


- det dyraste planet i världen, B-2 Stealth, kostar 15 miljarder SEK. Det är dyrare än om hela planet vore gjort i guld.


- världens högsta solros genom tiderna blev 7,38 m.


- Saudiarabien är det land som har minst antal biografer, de har inga.


- det är omöjligt att nysa och titta samtidigt, pröva?


- det är förbjudet att kyssas för "sexuell njutning" i Iran. Den som ertappas döms till 100 slag med piska.


- den mängd kött en Tyrranosaurus Rex kunde ta i munnen skulle räcka för att försörja en familj på fyra personer i en månad.


- en sjuttioårig människa i genomsnitt har stoppat i sig 30 ton mat - ca 6 elefanter


Fullbokad!

Jag har faktiskt mycket saker att se fram emot just nu känns det som. Kryssning den 26 maj, och sen är det studenten den 3 juni och sen lever jag väll fattig ända fram till den 26 juli för då åker jag, andreas, daisy, anna, johan och roggie till Grekland, (rhodos) över 10 dagar, gud så härligt. Vi har kollat upp både hotell och flyg nu. Jag väntar bara på att mamma ska komma hem, behöver lite snack med henne angående pengar, så ska vi boka så fort som möjligt, så att det här blir av nu. Kryssningen ska jag iallafall åka och boka på fredag!!
Kryssning here we come, student here we come.. GREEEEEEKLAND here we come!!!!






Rhodos i sommar?

Jag satt och snackade med Roggie, om att dra utomlands i sommar, nu efter min student. Det skulle bli perfekt! Man kan försöka få ihop sig ett gäng, men jag och roggie är iaf på. Vi sitter redan nu och kollar lite priser och sånt, så man vet ungefär hur mycket en flygbiljett går på. Det skulle iallafall vara assss nice att dra iväg över en vecka eller två.





Kärlek till grekisk musik!


90210

Jag har tänkt att beställa serien 90210, jag har sett första säsongen på datorn, men jag vill ha hela boxen i handen, så jag tänkte göra ett köp, så fort mamsen kommer hem. Eftersom mitt bankomat kort är trasigt! Så får hon betala det så länge!

Nu blir det middag, sen utgång med Roggie ett tag!




Exakt 1 månad kvar





tills jag springer ut, den 3 juni är det min student. Visst så ser väll mer än helften fram till att ta studenten, men de gör inte jag. självklart så kommer det bli jätte roligt kul, men sen då?! jag vaknar upp dagen efter och kommer aldrig att få något mer studiebidrag, på 3 000 per månad. Och inte har jag ett jobb, det ändå jag får leva på är min blogglön, som jag har bestämt mig för att inte ta ut förens jag verkligen behöver pengarna ;). Jag hade planer om att dra till gotland, eller till och med utomlands, för då hade jag räknat med att jag skulle haft ett jobb vid det här laget. Men nu har jag inte det, och de suger verkligen, tummen ner för det. Jag tänkte dra ut imorgon och söka, mycket viktigt !



Måndag



Vad har hänt med mig? Min blogg inspiration är borta, jag har ingeting att skriva om? inget intressant att lägga upp. Och jag kan inte sysselsätta mig med något eftersom mitt bankomat kort har gått sönder, ska till banken och fixa ett nytt imorgon!

Egentligen hade jag skola idag, men jag är redan klar med mitt arbete, alltså kännde jag mig inte sugen på att dra. Så jag lätt klockan ringa, och jag somnade om, och vaknade precis. Mycket skönt hihi.


Ner till vattnet

Nu ska jag ut och möta upp Julia och Daisy, puss på er!


I love shoes





Skorna kommer ifrån brandos.se


Middag

Jag håller nu på att koka spaghetti, det blir spaghetti och köttfärsås till middag, mums! Pappa ligger och solar på balkongen och min butler är ledig, alltså får jag "äran" att laga mat själv.

Folk som inte har bott i sverige länge, och som ska försöka förklara något på svenska. Det låter så roligt, kolla! haha


Jag blir tokig

Jävla skit virus, ditt helvete kommer in i min datorn och försöker förstöra hela min dator. Ååååh jag blir så förbannad, sist jag hade virus på datorn så gick hela skiten sönder. Och det får absolut inte hända med min bebis den här gången, never!! Jag håller på och rensar och skannar igenom datorn nu efter allt skit som kan tänka sig finnas här.

Jag sitter även och snackar runt med folk om kryssningen vi ska dra på den 26, eftersom det är jag som beställer alla biljetter så håller jag redan nu på att ta in pengarna. Ciiz längtar!!!!


Fängelse VS jobb

Fängelse VS jobb



I fängelset får de tre mål mat varje dag. På jobbet får jag en ledig timme för att äta ett mål mat, och det måste jag betala för själv.


I fängelset slipper du ut tidigare om du sköter dig bra. På jobbet belönas jag med mer jobb om jag sköter mig bra.


På jobbet måste jag ha en IDbricka på mig hela tiden. På fängelset får fångarna praktiska kläder med IDnumret påsytt.


På jobbet är det bestämt vilken sorts kläder man ska ha, och jag måste köpa kläderna själv. I fängelset är det likadant, men där får de kläderna gratis.


På jobbet måste jag ha med ett säkerhetskort som öppnar alla dörrar om jag vill gå någonstans. I fängelset finns det vakter som öppnar och stänger alla dörrar för mig.


I fängelset kan de titta på teve och spela spel. På jobbet kan jag få sparken om jag tittar på teve eller spelar spel.


I fängelset har de motionsrum som de låter dig använda praktiskt taget när du vill. På jobbet har vi motionsrum, men du måste träna på din egen fritid.


I fängelset kan jag somna mitt i ett jobb och det behöver inte bli några svåra konsekvenser av det. Om jag somnar på jobbet kan jag hämta ut min lön den siste i månaden och inte behöva komma nästa arbetsdag.


Lördag

En stillsam lördag kväll, jag sitter och kollar på bad girls club, jag har enbart några avsnitt kvar. buhuu.. jag sitter även med en skål chips och popcorn, gud så gott haha! det börjar bli som en tradition att äta popcorn varje lördag, men varför inte. Det är ju så gott ;)

Jag sitter även och tänker, det är inte långt kvar nu.. snart är det dags.


Blatte VS Svenne


Ett löfte



Det har blivit lite väll mycket alkohol på sista tiden, jag ska sluta dricka ! Jag fick till och med en utskällning utav mamma igår, hon är trött på att se mig packad varje helg. Och jag kan förstå henne, så för min egna skull så lägger jag av i ett tag. Nej till alkohol.

Men sen så ska jag ju på kryssning den 26, då är ju min paus borta.. haha men fram tillsdess så håller jag mig till vatten. Jag känner mig så duktig, men jag snackar som om jag skulle ha ett problem att hålla mig bort ifrån alkohol, men det är inte så jag menar. Men ni som har följt min blogg ett tag vet att jag ofta dricker, går och tar mig en öl då och då.. även på vardagar! Nu är det stop. Det är inte bara min hälsa som ryker, utan pengarna också!

En onykter Ciiz, ja så kan man se ut ibland hahah!







Bilder ifrån mösspåtagningen

Allting började med en lektion, vidare till forum för lunch. Sen iväg till johan vid 12 tiden, börjar dricka några bacardi för att sen vid 2 tiden vara tillbaks i skolan igen, för mösspåtagning. Då det var lite uppträdanden, och rektorn höll sitt tal, och vi sjöng studentsången. trevligt trevligt..! sen var det dags att sätta på sig mössan, Och sen vidare in till stan, egentligen så skulle vi till snaps, men det var redan fullbokat då, så vi fick sätta oss på 54 på medis, det funkade det också, vi hade det riktigt trevligt. Extra trevligt tror jag natta och danne hade, som delade på 2 flaskor rosevin, dom var väll ganska så borta, haha!

Jag var hemma vid 7 tiden, då var det bara dags att byta om, och sen vidare och träffa andra människor och fortsätta supa, och det slutade med att daisy fick bära upp mig ifrån bänken och gå hem. haha!! ops..






















RSS 2.0