Annonser från BloggPartner

Fis tvingade plan att nödlanda

Det var ett flygplan med 99 passagerare som var på väg till Dallas. Under färden spred sig en röklukt som gjorde att pilotn var tvungen att nödlanda för en undersökning av planet.
När de landat ryckte FBI in och undersökte planet grundligt. Tillslut så erkände en kvinna att hon har en sjukdom som ger henne hemska gaser. Hon hade råkat släppa en fis och för att det inte skulle lukta hade hon försökt få bort doften med tändstickor.

Efter erkännande lämnades kvinnan kvar på flygplatsn  för att ta ett annat flyg, medans planet fortsatte mot Dallas. Flygbolaget har bestämt att kvinnan inte är välkommen att flyga mer med dom i framtiden.Ska träffa upp Jasmina Valentina.


Flyger på rosa moln
Min älskling, det är lycka med dig!


Check it out !
Jag har ett eget Waynes hos mig.

Varmt te, kicks, och en cigg! Ytterst mysigt. Jag tänkte snart sätta på en film.
Vilken det blir vet jag inte ännu.
Jag dissar detta- Trista bloggar, såna som bara innehåller text och inga bilder. Boring? Även om designen eller headern är boring så blir bloggen tråkig att läsa.. så tänk på det torrbollar.

- Jag vet inte hur många gånger jag har tagit upp det här men tjattet om "vill du följas på bloglovin?" Lägg till mig då och sluta tjatta .. jag lägger till dom bloggarna jag tycker är intressanta, resten skiter jag totalt i.

- Stalkers som inte kan gå vidare med sitt liv, utan är fastklistrad kvar i det förflutna. Riktigt sorgligt. allt folk lägger så mycket uppmärksamhet och tid på mig.
Confessions by Ciiz- Jag hatar människor som försöker trycka ner en med dumma kommentarer, om att dom skulle vara bättre än mig? finns inte en chans .. alla vet redan att jag är den bästa utav dom alla "ironi"

- Jag hatar filmen the nootebook, grymt tråkig och dålig film. Även filmen Dear john. Vilken smörja!

- Jag har alltid varit lite småkåt på omarion, men gud han kan ju absolut inte sjunga.. hans låter är not good!

- Jag skulle kunna tänka mig att vara med en tjej, jag är inte bi .. jag tycker bara att tjejer är riktiga heta!


Tack mamma

Hon kom för ett tag sen hem med både chokladbollar och popcorn till mig, Och som den ängeln hon är så köpte hon ett paket ciggareter till mig, eftersom mina är slut. Tack mamma, hihi ! Love being my mama!
Försök inte ens ..

Varför fortsätter folk och tro att det är något jag spelar i bloggen? Jag är en tjej som inte tar nej som ett svar, jag är en tjej som älskar att synas och få den uppmräksamheten jag vill ha. Jag är ingen tjej som älskar att trycka ner andra, kallas inte det mobbning? jag är emot sånt. Jag vet inte vart alla får allt ifrån, jag har alltid varit den här tjejen, im a fucking drama queen, and guess what? I love it.

Folk försöker t ex intala mig om att jag egentligen bara har dåligt självförtroende, och endast beter mig som en bitch i bloggen och in real life för att få andra att må dåligt, soo noot Ciiz style. Om det ändå vore så.. jag kallas bitch för en anledning, men inte för att framstå som en mobbare.
Jag tror att jag har spöken

i lägenheten, jag gör faktiskt det. Det har aldrig hänt något oförklarigt sådär, något jag kan komma på. Men ibland så hör jag hur någon snarkar. Gjorde det en gång, så jag gick upp för att kolla om det var mamma som sov, men hon hade åkt till jobbet. Då slutade det .. Jag hörde det senast imorse, jag hörde hur någon snarkade, jag hörde liksom när man blåser ut luft. Jag vände mig om och då blev det tyst..

Yey jag har fått nya vänner, love ghost! Har min lägenhet blivit den nya mysteriet på greveholm?


Punkt slut!

Tog du verkligen åt dig av vad jag skrev buhuu? Och en helt inlägg om bara mig, du har verkligen koll. Att du till och med har räknat att det är 100 bilder jag har på mig själv med en cider i handen även fast det är zero .. gooo back to school. Jag menar stalker ...

Och att du av misstag råkade lägga upp en bild på din misslyckade nagel när du sen skriver en diss om det. Nej gumman det var inte till för att provocera, du gjorde bort dig kallas det för! Samma sak med dina shorts, du tog bort inlägget för att du själv insåg att du skulle råka dissa dig själv igen.. hur är det med dissarna egentligen?. Du var kanske inte seriöst när det gällde att vara trash för att man bär samma kläder varje dag som du gör, men jag tycker att det är trash.

OM du ändå sitter och skriver ett helt inlägg om BARA MOI! hihi vilken ära föresten tack så mycket. Att tjejer ska sluta ta åt sig av brudar som mig, som sitter och försöker klanka ner på andra, varför tar du då åt dig? Att du ens startade allting bevisar bara hur mycket uppmärksamhet du vill ha av mig. Är det för att din pojkvän är mitt ex? eller bara för att du hoppas att din gittiga blogg som komma in i bloggvärlden och faktiskt bli läst av någon.. än dina ynka besökare som alltid stannar på 2. Vad handlar det om?!

Vad är anledningen till att du ens tog upp kontakten med mig från första början? Jag förstod aldrig det! Och sen sitta och stalka min blogg i flera månder och hoppas på att få min uppmärksamhet, du fick den nu therese.. kan du nu lämna mig ifred? Att du ens sitter och skriver att du inte tänker hamna på kissie nivå, gumman lilla vakna upp ur dina fantasy world, du är redan på hennes nivå..

En sak .. jag sa aldrig att du beter dig som om du är 14, jag känner inte dig. Tack gode gud för de, ja menar euuw? Jag sa att jag inte är 14 år och jag inte dricker cider ;) Men du får ta den menningen som du vill ..

Att man ska behöva skriva ett helt inlägg om en brud som absolut inte kan få nog av mig, herregud hur samhället ser ut .. jag visste att jag hade fans, men kom igen .. du är så mycket värre än dom. STALKEEEER !!


Jag vill tillbaks till Rhodos
Inspiration ifrån Nelly.com


-

Nyduschad & fräsh är man, riktigt skönt ! Sitter och pratar lite med en gammal killkompis som är iväg och gör lumpen, rico.. saknar min boo !! Men men, jag är sockersugen och vill ha något sött! För att gå ner till ica orkar jag absolut inte göra.. Och baka? jag är sämst på sånt .. jag kommer att bränna ner hela köket ! Då blir inte mamma glad.


Jag älskar bröst!

Jag är inte lebb eller bi, jag har pojkvän förfan ! haha men jag älskar bröst.. är inte det otroligt sexigt? en tjej ska ha tuttar, som jag har sagt förut så är jag intresserad av att göra mig en bröstförstoring. Inte för någon annans skull utan för min egna! Så nu behöver ingen komma med någon kommentar om hur dum man är när man gör skönhetsoperationer.. mitt val ändå, så vad andra säger är bara ointressant .. hörde inte vad du sa? det är som bortblåst..


Lär känna mig!Folk kan ibland skriva till mig att jag spelar en "roll" i bloggen. Ja det gjorde jag, när jag startade bloggen. Men inte längre jag tänker inte vara en fake ass bitch och spela något jag inte är. Jag är en retsticka, jag är en tjej som älskar att provocera, och ingen ska trycka ner mig genom vad folk säger eller tycker om mig. Allting är ju basserat på avundsjuka, så varför inte bara skratta åt det och gå vidare?!

Ni vet tjejen med det färgade platina blonda håret, hon som nu har blivit brunett? Hon som snart blir 21.. och har bosatt sig i sthlm. den bruden som har en underbar pojkvän, hon som skriver hur underbart hennes liv är då och då.. hon som älskar att festa, och verkligen avgudar sin personlighet och sitt yttre! Hej allihopa mitt namn är Ciiz


Svar på tal therese!

Ska du dissa mig i din blogg, så måste du tänka på en del saker först innan du skriver ner dissen. Först snor du en bit av min header och dissar mina naglar, för att nagellacket hade lossnat. Jo men du vet gumman att den bilden togs i grekland. Jag hade inte med mig något remover !!, men det som gör saken extra rolig är ju att du totalt dissar dig själv också. Kallar mig för trash, även fast du själv la upp en bild i din blogg där DITT nagellack har lossnat.. aoouts det hade du inte tänkt på va? att du skulle tabba dig själv i din egna diss. ILLA, RIKTIGT ILLA!


Jag har ett till exempel på en diss du skrev senast igår, Ja gumman jag hann läsa inlägget förens du tog bort det. Konstigt nog dissar du västar, precis efter att jag la upp en bild på mig själv i en väst.. Du skriver ner att jag använder den hela tiden.. då jag faktiskt bara har använt den 3 gånger sen nyår.. Jag antar att du tog bort inlägget när du insåg att det faktiskt var dig själv du dissade IGEN. Jag menar kom igen gumman .. har du bara ett par shorts?Nej men titta hon hade ett par SVARTA OCKSÅ !!, vad var det du skrev om kläder? så trash att använda samma hela tiden .. jag håller helt och hållet med dig. Så trash!


Jag blev drogad.Visste ni att för några månader sen, blev jag nerdroggad av en "killkompis". Vi träffades hemma hos honom i duvbo, jag åkte därifrån någon timme senare av att jag va så borta att jag hade svårt och stå. Jag hade enbart druckit två öl. det är inte normalt.. Jag åkte fel och somnade på bussen och hamnade borta i Rinkeby, resan hem var hemsk då jag sov för att jag hade svårt att hålla mig vaken, jag spydde även mitt i tunnelbanan.. riktigt pinsamt! Jag försökte få tag på killen dagen efter, men jag fick höra att han åkte in .. så nu sitter han inne! Det dröjer inte länge tills han är ute igen. Han åker in och ut hela tiden..

Vi kännde varandra i 5 år tills han fick för sig "Ja, jag drogar ner Ciiz genom att lägga ner något i hennes öl."Fuck you ass hole!


Luft luft luftÅhh det är så underhållande när folk inte kan låta mig va ifred. Verkligen riktigt charmigt. Speciellt när det är folk som absolut inte känner mig, eller dom anser att dom känner mig efter vad dom har hört. Siissh då skulle jag känna hela sveriges befolkning.

Jag ser hur folk försöker att få min uppmärksamhet, känns det bra? vill du också komma in i bloggvärlden precis som jag med din patetiska blogg. svartsjuka är absolut inget fint! Har din mamma inte lärt dig det.. Självförtroendet bara stiger och stiger i mig, åååh i love it!


Ciiz den extrema poeten!

Kärlek har alltid sina konsekvenser, det går inte alltid som man vill. Olyckligt kär eller lyckligt kär! Det gäller bara att hitta den personen du verkligen trivs med, den personen du kan älska för den han är. Den personen du alltid kan räkna med, han som alltid finns där.. och han som alltid ger dig ett leende på dina läppar. Den killen som du får fjärilar i magen av varje gång han tittar på dig, och säger att du bara är hans ! Den killen som får dig att flyga på rosa moln. Den killen är den du ska hålla dig till, för han finns där. Och han tänker inte lämna dig.


Blir ni lika chockade som mig?Carlos Camejo, 33-år från Venezuela hade dödförklarats på sjukhuset efter en bilolycka. Dagen efter han blivit dödförklarad vaknar han upp efter att ha känt en extrem smärta i ansiktet. Då ligger han på obduktionsbordet och läkare har nyss siyy igen ett sår i hans ansikte.


När läkarna skulle börja abduktionen av Carlos började han blöda. Läkarna blev oroliga och sydde igen såret, då vaknade Carlos till liv igen.


Hans fru var påväg för att identifiera honom och får då syn på honom gåendes i korridoren.


En mysig kvälltillsamans med min pojkvän, det blev film och glass. Vi kollade på filmen feel the noise, en grymt bra film med omarion för er som inte har sett den så slänger jag upp en trailer. Den är värd att se om ni är lika kåta som mig på omarion grrr ;).

Nu har killen dock åkt hem, i miss him already ..


Myser

Min pojkvän smsade mig och skrev, jag kommer till dig om 10 min !! Vadå stress? in i dushen snabbt!


Crazy ass bitch..Ibland blir jag bara så jävla förvirrad.. No words! Nu blir det till att ta sig en jarr på balkongen och sen se klart filmen karate kid, popcorn skulle sitta bra.. mums!


Jag är chockerad!Jag har inga ord .. absolut inga !


Smoothie

Sitter och kollar på karate kid, och har precis gjort iordning en smoothie åt mig, mums ;) visst ser det gott ut? Ibland så måste man vara nyttig. Jag kanske borde börja vara det allt oftare, jag kan ju säga såhär.. med tanke på att jag inte längre får på mig min studentklänning..så kankse jag borde börja tänka i andra banor.
 buhu cry me a river.
Se den nya karate kid här

För er som inte har sett den filmen, klicka er in på den här länken.
Och se hela filmen här i bra kvalitee. http://megavideo.com/?v=I3IMBWGL


Nya filmer!

Jag håller på att leta efter nya filmer att ladda ner. Filmen "the last song" håller på att laddas ner just nu. en film jag länge har velat se, men aldrig kommit ihåg vad filmen hete. Karate kid och sex and the city 2 är något som också ska laddas ner. Jag har ju fan inte sett någon av dom.. även toy story måste jag absolut se!


Fuck yourself!

Jag kan inte förstå mig på en del människor. SÅ SORGLIGT!, Ja gumman du trodde det var över, det var över också?! jag har inte varit elak mot dig , haha jag har bara uttryckt min ilska när jag sett dig. Men du som ska ha en sån stor mun bakom telefonen och datorn, men aldrig in real life?, du är så feg att du nästan gömmer dig bakom din pojkvän som om han skulle kunna försvara dig!

Jag hatar dig djupt från mitt hjärta, det som är så roligt är att du har vänt på allting och fått allt som om det vore mitt fel att det ens blev såhär? du gick bakom ryggen på mig med en kille jag förklarat jag var intresserad av, på så sätt började det. Sen fortsätter du och snackar. Den dagen jag sa till dig att jag bara har lust och knäcka av näsan på dig, det står fortfarande kvar.. men vetu vad? du behöver inte vara rädd för att gå ut, va inte rädd så fort du ser mig. Jag tänker inte röra dig. lixom euw ..


En onykter Ciiz, bjuder på den bilden!

en hemsk bild från i fredas, herregud säger ja .. det blev en hel del dricka. Jag kan säga redan nu att jag ska hålla mig ifrån alkohol ett tag, det är absolut inte kul att vakna upp bakis. Eller få ut all sin ilska på fyllan, haha det vet emma, för då vet hon hur jag låter !! suck .. dramaqueen here i am


Mina dissar!Min diss lista är alltid så ond, haha för det mesta så nu börjar vi igen!

Jag dissar helt klart korkade människor, med en stor mun! folk älskar att snacka, men inte face to face utan alltid bakom ryggen på en. grow up, varför måste man alltid behöva ta tag i allt själv? buhuu ..

Jag dissar att jag inte har fått ett jobb ännu, det suger helt klart. Jag vill ha ett joooobbbb.. men tydligen vill ingen anställa mig. haha, jag vill skaffa mig ett jobb. Och flytta hemifrån. Jag vill bo tillsamans med min boy. Fast han vill ju kolla på lägenhet i åkersberga, alltså euw?! ba trash där. So not ciiz style.

Alla dessa jävla kommentar om att jag ska rösta på er för att bli veckans skit blogg, inte en chans att jag tänker rösta. Vad är det värsta som kan hända? att du förlorar? och sen? förlorar två läsare.. buhu!


3 elakingar- Jag har pratat skit öppen om någon jag inte gillar, bara för att såra personen.

- Jag har satt fast toa papper i någons bakficka, inte alls elakt haha ops ..

- Jag har tjuvringt en person om och om igen bara för att vara en riktig jävel, jag förklarade för hans fru att han varit otrogen med mig. dock så var jag 12 när jag gjorde det.


Jag vill tattuera mig igen.

som dom flesta vet så har jag redan en tattuering på handleden, en text där det står "I believe in miracles", nu är jag sugen på att göra en till. Men ingen text denna gång, utan ett hjärta i nacken. Ett väldigt speciellt hjärta ;)

Har ni tattueringar?
Träffa pojken nu!Bakis, fyfan!


åååh jag hatar verkligen att vara bakis, det är ett av det värsta jag vet. Men ändå dricker man igen? haha. Aja jag ligger i sängen och kollar på tv och väntar på att min kille ska smsa mig, han håller på med bilen och fixar. Och efteråt skulle han komma förbi mig en snabbis, för sen åker han iväg till nyköping. Hans vän ska flytta, så han ska hjälpa till, fint hjärta min boy har. Love being him.


1 2 3 fanta och rose!Ohh fan, vad hände egentligen igår? jag mår inte speciellt bra alltså. Rätt så yr i huvudet, och ja .. helt enkelt bakis! Jag vaknade som ett emo i morse, svart runt ögonen, mina trosor hade jag satt helt fel. Och min kamera är inte här, för den råkade jag glömma kvar hemma hos Hoayda, hoppas på att få tillbaks den idag.

Har någon smakat rose? den rosa tetra förpackningen, Supergod! Jag hittade den på kissies blogg, efter att hon la upp den så var jag tvungen att pröva den. Jag är egentligen ingen vin människa annars.

Vilken kväll, drama drama drama!, nu blir det att ta sig en alvedon, treo, ipren whatever ..


Hemma ifrån stan!

Tillbringade några timmar i stan tillsamans med roggie, vi träffade på en av våra gamla vänner Natacha peyre och hennes pojkvän Dhani, träffade på dom utanför sturegallerian. ytterst mysigt vi hade sällskap med dom till kungsträdgården.

Vi kom precis fram till mig, och jag lagade en lyxig middag "korv med makaroner" haha, riktigt svensk mat. Snart ska vi iväg till Hoayda, och där ska det drickas rose vin, kan man spendera fredag kvällen på ett bättre sett än det? love it.

PS, vi träffade även på kissies lillebror peter inne på NK, snubben behöver seriöst styling tips angående håret!
Mot stan med roggieHörs om några timmar!


-
Dagens planer inför idag!Godmorgon på er, sitter nu med knäckebröd i handen, vilket består av min frukost! Det blir en morgon cigg för min del, och sen in i duschen och fräsha till mig lite.

 Hoppa in i dushen, fixa till mig!

Roggie kommer förbi mig.

Tar tåget in till stan, mysis där!

Förbi systemet, sen hem till mig och äta!

1 2 3 fanta & ROOOOOOSE!


Jag saknar mina naglar!

Supersnyggt, visst är de!! Min syster fixar naglar, så ja får de gratis ;). Kan man ha det bättre? vadå high class .. Vill verkligen fixa mina naglar igen, men det är sånt jävla jobb med dom! Sitta i en stol i nästan 3 timmar och få naglarna fixade och sen måste man ju dit och fylla på, vilket tar sin tid de också.

Men visst är de snyggt, ja blir nästan lite småtänd på mig själv *blink*


Är shopping sugen!

Sitter och kollar runt på lite vinterjackor, och vinterskor! Jag behöver seriöst ett par nya uggs. Mina är fula, fast det är ju ingen nyhet, UGGS ÄR SKITFULA! men vem fan bryr sig när dom är hur sköna som helst? Man fryser aldrig i dom.. spelar väll ingen roll om dom är fula då ;). Så ett par nya ska inköpas!

Kollar på en canada goose jacka också, jag hade lovat mig själv att jag aldrig skulle bära en jacka med äkta päls på, aldrig! Jag tycker att det är så hemskt att dom dödar djuret för att pälsen ska hänga på en jacka.. ursh! Men men.. en ny jacka behövs!


ChillnationVar ute tillsamans med Sandra och roggie ett tag, ni vet roggie.blogg.se den kända bloggaren som amir typ avgudar?, ja exakt honom. Var ute och snackade lite gossip, samt om imorgon då jag och roggie åker in till stan/forum för att kolla runt lite, jag ska försöka hitta en present åt min underbara pojkvän! Och sen blir det självklart shopping på systemet, för här ska det handlas rose vin!


VILL OCKSÅ HA ETT GOSEDJUR

dock så har jag ju redan ett, min pojkvän såklart ;) han är min nalle! Men jag menar en sån här stoooor, lurvig sak, Gud så söta!


Gott med kebab!

VEM FAN ÄLSKAR INTE KEBAB !!, mums vad gott. Gick ner till Ana vera och beställde kebabtallrik åt både mig och mamma, yes så mycket njuter vi av livet. Jag syftade då på dom som fastar och inte får äta .. sånt sysslar inte jag med. Love it.


Word!
Svar på tal

Hej anonym, det finns 5 olika säsonger. Ska du börja kolla på den så kolla inte på 1an, den sög verkligen! Det är olika säsonger med olika människor hela tiden. Börja kolla på 4an, de var allra bäst. 5an är ny och har nu börjat sändas i usa. Och har inte sänts i sverige. Så jag kollar på www.surfthechannel.com. en superbra sida där finns alla avsnitt upplagda!Ja absolut, fast jag tror mer att det är hon som älskar mig. Det var darför vi slutade umgås med varandra, hon va på mig hela tiden.. hon va typ som en liten mini stalker .. so not ciiz style, Darför valde jag att inte umgås mer med henne! Älskar du henne ? :S


Ja, det är mina läppar!Där ser ni min fjortis piercing jag hade, dock så är den borta. Jag behåller tungpiercingen. Den är ju baa fööör sexig. Visste ni att min pojkvän också har piercing i tungan? haha vi har faktiskt fasnat i varandra en gång, hihi mysigt va! haha nääråå ..

Bjuder på en låt för att jag är på sånt bra humör!

 

 


Möte plus waynes!

Jag var som sagt iväg på ett möte, avklarat nu! Ska dit igen nästa torsdag. Träffade sen upp mamma för en fika inne på waynes coffee, ytterst mysigt! Att fika är något vi tjejer alltid gillar att göra, sitta nere med en latte och snacka gossip. Love it.

Hämtade sen mitt pass, OH FYFAN ! säger ja, absolut det värsta kortet någonsin som har taggits på mig. Jag blev rädd, jag är svensk men såg seriöst ut som en turk på kortet.. suck. Tur att jag bara behöver visa det på arlanda när man checkar in! Tack gode gud att jag iaf ser bra ut på mitt legg, haha.. iiiiiiiii landsproblem! Känner mig faktiskt dålig nu haha .. får tröstäta i kokosbollar!! buhuu..
Hämta passet + möte!


Innan jag lämnar jorden ska jag ..Ha suttit på en strand på Bahamas med en margarita i handen.

Jag är otroligt höjdrädd, men det ska inte stoppa mig. Jag vill åka helikopter.

Hoppa falmskärm, ååh vad läskigt! hihi pirr i magen.

Prövat på jobbet som bartender i miami.

Uppfunnit en ny sak, som ska få mig och bli miljonär (mer pengar än vanligt *ironi*)

Fått en lapdance av både Lil wayne och T.I

Ha vågat pilla på en stor hårig spindel.

få bort min fobi för hajar, och dyka med dom!

Vandrat igenom Beverly hills tillsamans med min bästa vän Paris hilton


Bad girls club 5, check it out!Jag älskar den här reality serien, jag har sett alla säsonger och nu har det kommit en ny säsong! Börja kolla på det ni också, DET ÄR SÅÅÅÅÅÅ BRA


Din fråga, mitt svar!Jag har fått frågor om mitt hår, dom som har följt min blogg länge vet att jag alltid har varit blondin, sen jag startade bloggen. Och nu helt plötsligt så har jag blivit brunett. Jag får oftast frågan vilken färg är min natuliga? Även fast jag försökte provocera och säga att jag aldrig hade färgat mitt hår, och att min naturliga färg va platina blont hår, så gick ni självklart inte på det, muaha!

När jag var liten, då menar jag 3,4 år då var jag riktigt blond! Men med åren mörknade det, och var inte alls lika blont .. Så min natuliga hårfärg lutar mer åt mörkblont.

I believe in miracles


VILKEN KORKAD JÄVEL!

Är inne på en grupp på facebook, "ja tack till moske i sverige" En tjejkompis anna visade mig ett inlägg en kille har skrivit där, oo herregud har aldrig hört något värre !!

Alltså ni svenskar borde börja med att döma era själva innan ni dömer andra o kolla på era problem o fel innan ni ska kolla andras, det finns inget folk i världen som har så mycket problem med sig själva så som er svenskar. det enda ni gör är att snacka skit om invandrare och muslimer, så nu ska det vara vice versa, nu ska jag berätta lite fakta om er svenskar!

Svenskar är ett psykiskt sjukt folk som hatar sig själva och sina sorgliga och meningslösa liv därför de alltid attackerar andra för o få ut sitt hat, de typiskt för en människa som mår dåligt att ge sig på andra för o må bättre själva, det är ni svenskarna bra på!

80% av brottsligheten i Sverige begås av svenskar, alltså om den miljonen invandrare skulle vara svenskar så skulle brottsligheten vara densamma!

Det finns inga män som misshandlar sina kvinnor så som svenska män! och barnmisshandel är svenska män experter på!

De flesta svenska tjejer har sex med minst ca 40 till 60 olika killar! och det finns gott om de som har det med över 80 killar! sen klagar de på att killar ser de som sexobjekt!

Svenskar är så ignoranta så att utan någon fakta säger att islam förtrycker kvinnor, när svenska kvinnor är inget annat än sexobjekt i detta landet snacka om kvinnor förtryckning, svenska kvinnor Sverige är inget annat än en kropp som man kan ha kul med, och svenska kvinnor har inget emot att vara en sexobjekt för det är det dom är bäst på!

Svenskar kan inte öppna sig o ha roligt och umgås utan att ha druckit minst en hel flack öl, era liv går ut på att dricka, alkoholen är det viktigaste i era tråkiga liv!

Ni har inte ens familj liv, ni är så ensamma att ni säkert ligger och gråter om nätterna!

Jag tycker synd om er för att ni kan fan inte må bra av att ha så många problem och så sorgliga och meningslösa liv, inte konstigt att Sverige har världens högsta antal självmordsbenägna!

Seriöst ta o skaffa er ett liv istället för att sitta här och bara må ännu dåligare än vad ni redan gör. Och slösar bort era patetiska liv på hat!!!

Har ni läst något värre?, han sitter och skriver en hel BOK om bara SVENSKAR, vilken dubbelmoral är inte det då?, När han sitter och säger att vi svenskar bara klagar på invandrare! Vilket han själv gör, det är ju bevisat när man skriver ett sånt inlägg om bara OSS!, och observera att jag bara tog ut några stycken ur texten! Förstår ni då hur långt inlägg han skrev?! Värsta bullshittet jag någonsin har läst!


Planer!


top 5


Av mina absoluta favorit serier ever!! Alla har väll sina favoriter?
här har ni iallafall mina 5.Nej tack till moske i sverige!Alltså va?, jag är helt förvirrad. Varför bygga upp fler mosker när man kan lägga sakerna på något vettigare. Det finns ju förfan redan mosker, så varför gnäller folk?! Lägg pengarna på skolmaten, förbättra den! Bygg fler lägenheter! Skulle inte det vara bättre?

Men för att man säger sin åsikt i det här landet så anses man som rasist! Åhh nej jag vill inte att man ska bygga fler moosker i detta land "HON ÄR RASIST!" men bite me!, Om jag är rasist för att jag tycker att det är bättre att lägga pengarna på något som verkligen behövs så är jag rasist på högsta nivå!

En av killarna som är med i den här gruppen säger att det inte är vi som kommer att betala för mosken, nej vem annars? irak eller?


Jag blir så glad!när ni söta läsare ger mig såna fina kommentarer och talar om hur fin jag är, vilket jag redan visste i födseln, haha *ironi* blink blink. Nej men ni är verkligen jätte gulliga! Mer såna kommentarer vill jag ha.

Sen finns det ju alltid dom elaka kommentarerna, dock så var det väldigt länge sen jag fick dom. Vad har hänt? mina haters har kanske börjat gilla mig istället, även fast ja redan vet DEEP IN MY HEART att ni alltid har gjort det. Bara sanningen som svider ibland, det är oftast darför man blundar för den ..

weell weell weell ..


Jag vill ut på havet

Jag vill åka iväg på en kryssning igen, den sista kryssningen jag var på tillsamans med min gamla klass, var verkligen superlyckad! Under den kryssningen föll jag för andreas, och han gjorde samma sak för mig. och nu lever vi lyckliga i alla våra dagar blaablaa .. haha!!

Nej men jag känner verkligen för att röja, jag vill ut på havet och ha roligt! Vill samla ihop ett gäng ifrån klassen, dock inte alla. Utan jag, anna, johan, andreas, marcus, david, josef, eva, daniel, och natta! Alla vi som umgicks med varandra då vill säga. Gud så roligt!

Fast ioförsig så åker jag snart på en kryssning till Riga med min pojkvän och hans föräldrar, Här lever man high class .. man ska ju bo i lyxhytten!

(Absolut nykter på bilden! hahah)


Onödigt skit !Senaste smset du skickade:
Du är så jävla elak haha! Då får inte du häller någon puss utav mig. Är du smartare än mig? Stoppa in ditt huvud i din röv och fis. Så smart är DU att du ens utsätter sig själv för den lukten. Och believe me om någon vet hur de luktar så är det jag!

Senaste personen du ringde: Isse

En tjejkompis du har förlorat: Förlorat och förlorat?, sandra isåfall..

En killkompis du har förlorat: Samuell, jätte fin kille. Jag saknar!

En vän med riktigt störd humor: Har flera styckna, Lenny & typ roggie!

En vän som alltid finns där: Emma

En vän du beundrar: Roggie of course!

En vän du kan vända dig till i alla situationer: Jasmina valentina ;)

En person som står ditt hjärta nära: Det gör många, men min pojkvän står mig extra nära.Visste ni detta?100 personer dör årligen till följd av att ha satt en penna i halsen.

En snigel kan sova i tre år. ( SNACKA OM LATMASK!)

En guldfisk kommer bara ihåg de tre senaste sekunderna i sitt liv.

Guinesse Rekord-bok håller rekordet för att vara den mest stulna boken på allmänna bibliotek.

En sköldpaddas sköld består bland annat av djurets revben, och det betyder att sköldpaddan har revbenen sittande utanpå kroppen.

Fallande kokosnötter dödar fler människor än hajar gör.

Internet består till 61% av porr.Gammal bild, (då jag var blond)


Nu blir det seriemaraton!Mötte som sagt upp sandra, drog till ica för att köpa mig hem en marabou (apelsin krokant) absolut den godaste!. Mötte sen uppe sarah, en underbar tjej jag inte träffat på evigheter eftersom hon har varit i eritrea hela sommaren. Sen var jag på väg hem .. men möter då upp sandras ex tommy, så blev kvar ännu ett tag med honom. Satt och snackade och delade lite gossip med varandra, sånt gillar man ;)

Nu blir det några avsnitt av Cougar Town. Här får ni en låt på samma gång.


Ut en snabbis

Nu blir det att hoppa ner i badet en snabbis, ska träffa upp sandra ett tag. Lite sällskap ner till centrum och ta en cigg och snacka lite gossip på samma gång, det gillas ;). Jag tror inte att jag har träffat henne något sen grekland.. kanske 1 gång? ursh så dåligt.

Vi hörs helt enkelt när jag är hemma igen!, puss


Vivistyle
Mamma hittade min häxperuk!

Hon har hållt på och rensa lite här hemma, då hon hittade min peruk och min häxhatt som jag hade när jag skulle iväg på en maskerad i mina yngre dar. NAAAADA snyggt alltså!

Jag blev så vit för att jag står vid fönstret,

SER HEMSKT UT haha !!


Jag är beroende av sötsaker!

Måste verkligen ner till ica och köpa mig något gott, så otroligt sugen på godis!! Typ en marabou?
Soulja boy mixed!

4 år sen

idag som du lämnade oss Sebastian, det var inte din tid. Inte nu.
Tänder ett ljus för dig min gulleplutt, du är saknad! <3


Vi hörs imorgon!

Så här ser jag ut när jag är uttråkad (dock ett gammalt klipp) som ni kasnke ser, jag var ju blond då.

Jag hoppas att denna natt blir bättre än den igår, jag höll precis på att somna tills jag hör kineser/japaner börja skrika utanför mitt fönster, självklart kollar jag vad fan det är som händer. Två av dom börjar slåss, den 3e blir nerknuffad och slår i bakhuvudet i asfalten, han blir liggandes där ett tag. Han svimmade alltså, ganska läskigt! Medans han ligger där deckad, så började dom andra två strypa varandra. Dom slutade när folk ifrån andra fönster började skrika, sen kom polisen men då var det redan försent .. dom hade redan dragit !!

IDIOTER NI STÖRDE MIN BEAUTY SLEEP!!


Sch..Visste ni att jag har fått en tandpetare rakt genom handen?, jag blev arg och dunkade handen rakt i bordet utan att tänka mig för, och så ja .. då hade jag tandpetaren ragt igenom. Visst gjorde de ont, men var ju tvungen att dra ut den..


Middag!

Jag hade ingen ork att ställa mig i köket och laga någon hightek middag. Så det blev bara att koka makaroner och hacka grönsaker, på med tonfisk och vitlöksdressing så var det klart, för visst är de gott ;)

Kollar även på paris hilton new bff, haha riktigt roligt faktiskt.. att göra allting för att umgås med henne för att få synas, umgås med mig.. så syns ni alltid. *blink*


Snart fyller jag år!snart och snart, den 5 oktober blir jag 21. Det kunnde ni inte tro va? jag ser ännu ut som 14 och bor fortfarande hemma och ett jobb har jag inte häller, men det kommer. Jag har sökt som fan, man får väll hoppas på det bästa som sagt. 

Den stora frågan är vad ska man önska sig i 21 års present?, jag önskar mig ett presentkort på IKEA. Det är ju något som man iallafall har ett behov av när man flyttat hemifrån, vilket jag ska göra inom kort så fort jag har fått ett fast jobb.

Vad kan man mer önska sig?, jag älskar drinkar och alkohol så vinglas, öl glas, drinkglas. Sånt skulle sitta bra, martini glas är redan något jag har så det strycker ja ifrån min önskelista ;)

EN TILL TATTUERING TACKAR JAG INTE NEJ TILL !


Modemiss darlings!

Jag kan verkligen rådissa folk som inte kan bära upp shorts SNYGGT!, folk som köper på tok alldeles för stor storlek och låter dom sitta som en hösäck?, hört talas om mindre storlek .. ja menar de ugly! Okej om du köper dig ett par BAGGY shorts som ska sitta stort, då är det helt klart en hiss ! Men annars .. hallåå modemiss.

Ser ni hur snyggt mina shorts sitter på, det är så de ska se ut darlings!


I'd Rather Be With YouAlla gnäller om att kärlek bara är "skit" vem sa att kärlek skulle vara något som bara medför sig något positivt? Kärlek innehåller sorg, svek, otrohet, förälskelse & saknaden av någon annan. Det är lixom några av sakerna som man någongång upplever i livet. Vet ni vad, love is a war..

Men för mig är du perfekt Andreas <3


HAHAHJag saknar att vara blondin!..Är det sant att blondiner har roligare?, ja vettefan alltså .. livet rullar på som vanligt.


Är ni på min sida eller amirs?
Jag dissar!Det känns verkligen boring när alla börjar skolan förutom JAG ! jag vill också, jag hade trots allt det bra i gymnasiet, livet lekte då. Nu har man tagit studenten och arbetslös är man. Jobb har jag sökt, men tyvär så har ju ingen hört av sig, ska iväg på ett möte på torsdag iaf ;). Får se hur det går efter det.

Verkligen jätte underhållande när folk inte kan låta bli att sköta sitt egna liv, utan ständigt måste bry sig lite extra om mitt. ganska charmigt faktiskt om man ser det ur mina ögon!Ciiz säger sitt!Vad har jag för kommentarer om detta?, skyll er själv era jävla idioter. Provocerar fram ilska, djurplågeri är det enda jag kan säga om det. Buhu några blev skadade, har ni inte skadat djuret mer när ni utsätter den för sånt här? Jag tycker att den gjorde ALLDELES rätt ! duktig pojke.


-..Jag är förvirrad, men ändå så jävla lycklig!


Då var man hemma igenEn skön helg tillsamans med min baby, det har varit jätte skönt att bara umgås med honom alldeles ensamma. I fredas blev det filmkväll med lite vin, dock inte rose som jag brukar dricka. Lördas blev det bio, och det var ju sagt att vi skulle gå och se på karate kid, men det var något fel på filmduken, så att den visade ett grönt streck. Så vi sket i det och såg på filmen "Grown ups" istället, faktiskt en riktigt rolig film. Och eftersom att jag är vann att oftast få min vilja fram, så fick han välja film denna gång. Ett bra val ;) Har inte så mycket mer och att säga förutom att det har varit en skön helg. Jag slänger upp en trailer på filmen vi såg.Återkommer på söndag igen som vanligt!

Dagens oufit!Nu är väskan färdigpackad och jag är redo för att åka, det är nämligen så att jag och min pojkvän ska åka till gävle över helgen, vi har nycklen och kommer att vara alldeles ensamma. Det förtjänar vi efter dom tre veckorna han var i Norge, det kommer att bli ytterst mysigt! Bio blir det på lördag också, vi tänkte se på karate kid, det är kankse någon som har sett den?

Ni alla får ha en toppen helg, för det ska iallafall jag ha. Så är ni välkommna att kika in här igen på söndag då jag är tillbaks i bloggen!Föresten så kan jag passa på att tacka alla läsare att ni besöker min blogg, ni blir bara fler och fler. Det gillas, ännu mer pengar i plånboken, muhahah !


Stress!

Packningen rullar på som vanligt, jag har åkt iväg så mycket i sommar att jag har nästan blivit proffs på detta. Fram och tbxs från sthlm till gävle, och till vingåker, kryssning och grekland. Loves it! Dock så är det sista gången på jätte länge som jag åker till gävle så nu är det lixom som ett avslut, tillsamans med min boy. Kan det bli bättre?
Favorite a la ' CiizFavorit blogg:
Hugorosas.se. En skön kille, en blogg med mycket humor. Jag älskar hans alla videoklipp han lägger upp. Sen så är han ju riktigt snygg också för den delen ;)Favorit låt:
Pitbull ft B.o.B. - Across the worldFavorit årstid: Sommaren såklart, det är varmt. Du kan bada sola och bara chilla med livet. Just under sommaren så leker livet till max. Men vinter är också mysig om man befinner sig i någons famn.Favorit film: You got served, en toppen film för er som gillar dans och
omarion & lite marques houston.


Godmorgon

Anledningen till att det inte blev någon mer update är för att jag träffade upp min pojkvän ett tag, ytterst mysigt med pussar och kramar. Sånt gillar jag. Vi pratade lite om dom tre åren vi gick i skolan tillsamanans. "Han ville tydligen sätta på mig i tre års tid?" haha okej taack .. Och nu får du dras med att du är min boy. Mycket kan förändras!

Nog snackat om det, jag vaknade precis och ska få i mig min baguette, sen blir det att packa ner kläder för helgen .. för vart ska jag?Kärlek till baguetter <3


Sch ..

Did you really think that you could keep a secret from me?I kina är små bebisar en delikatess

 Men euw ..När jag satt och googlade lite så undrade jag varför det kom upp så mycket om just detta .. Men så kom jag in på denna sidan där dom skriver om att i en viss stad i Kina så är små bebisar en delikatess.

Dom låter barnet koka i flera timmar med örter och kyckling.

Detta sägs öka hälsan och sexlusten, en bebis kostar ungefär 4000 dollar.

Det enda jag kan säga om det här är, hur vidriga människor finns det?, har ni aldrig hört talas om en gräns. Ät viagra förfan !


Lyssna och njut !Fick en liten present utav Vero

Hon kom precis hem ifrån burma där hon har varit i 3 veckor. Så hon hade köpt med sig ett armband till mig, ytterst fint! Jätte gulligt Och visst klär de mig? Allt klär en skönhet vill säga.
Wyclef
Har precis städat hela lägenheten, gosh vad jag är duktig! nu ska jag hoppa in i duschen, sen träffa upp Vero för lite gossip, Jag saknar min bitch !! Vi hörs igen när jag är hemma.


Sch a secretVisste ni att jag tillbringade mina tre bästa år i gymnasiet?, visst så var en del dagar helt världelösa och en del minnesvärda. Jag har träffat så mycket nya människor. Jag fann min pojkvän i gymnasiet, han fanns framför mig i tre års tid, men det tog sin tid tills vi fann varandra.

Ta vara på dina tre år i gymnasiet! Jag saknar dom redan..
Godmorgon

Har precis ätit frukost, tvättat mig i ansiktet, borstat tänderna och tagit mina p piller, samma vanliga rutin varje morgon. Idag blir det mer som en "städar dag" för min del, måste städa hela lägenheten, det behöcs om jag säger så ;). Ut en sväng med veronika ska jag också, vi har inte träffats sen jag åkte till grekland och hon till burma. Så vi har mycket att ta igen. Sen blir det att möta upp jasmina och roggie en snabbis förens roggie drar till P.

Woop, jag höll på att glömma att jag ska packa också.. nooot again ! haha hatar att packa. Vad ska ni göra idag?


Visste du det här?!

Man gjorde en undersökning år 2009, hur mycket sms svenska folket skickade varje dag, och det kom upp till 16.3 miljarder. Hur många av dom är dina ;)?
Svar på tal

En Låt som du lyssnar på när du är ledsen?
Shayne ward -breathless

Beroende av: Ciggareter och min underbara pojkvän, fast han är mer som en drog.. haha

Vad får du oftast komplimanger för? Om hur fucking snygg jag är, haha ironi från min sida men från andras verkligheeet .. Oj vad provocerande *blink*

Brukar du skratta för dig själv? Haha ja gud ja, åt mina egna skämt! Dom är ju allra bäst.

Hur svarar du i mobilen: Aa ahlååå du har kommit till haidars kebab och pizzeria.

Brukar du komma i tid: absolut inte, fint folk kommer alltid sent..

Hade du en bra kväll igår: Den tillbringades med pojken, blev middag hemma hos mig. Oh ja, den var bra

Har du spytt offentligt: haha ja.. borde ja skämmas?

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: scch .. a secret ;)

Är du bortskämd: Oh jaa, jag lever på mina föräldrar, folk har problem med det.. sköt erat liv fuckers!

Vill du gifta dig: Jaa, en ring på mitt finger ska jag ha ;)

Vill du ha barn: Absolut snart kommer mitt 5e barn! 


En del har skillz

håller ni inte med mig? grymt duktiga på att dansa. Checka in klippet!Dress Like Kim Kardashian
Kryssning snart igen..

En liten film från föra kryssningen jag var på, snart måste vi ladda upp med en till, det var ju lite mer än två månader sen vi åkte.

 Jag ska ju snart på en kryssning igen om ca 3 veckor tror jag tillsamans med min pojkvän och hans familj, Vi blir borta över 2 dagar. Vi åker till riga. Det är anledningen till att vi åkte och fixade ett nytt pass åt mig. vi får ju inte glömma bort spanien också ;) Någon som vill hänga på?


Vad gör ni i vinter?

Själv så åker man utomlands med sin pojkvän, till spanien eller mallorca.. whatever! Vi skulle ju till grekland tillsamans men han var tvungen att åka ner till norge över tre veckor pga av jobbet. Så jag åkte med mina andra vänner. Men nu så ville han gottgöra mig, och självklart så får han göra det ;)  

Älskar att vara bortskämd ! Vilket jag ofta får höra att jag är, jag föddes med en silversked i munnen, muhaha. Folk älskar att skämma bort mig.. vilket jag också älskar!

Nej nu blir det att laga middag, har enbart ätit frukost idag,
och kankse ska se på ett avsnitt av paris hilton bff ?

Mina uppskattade videoklipp !

Som ni en gång i tiden har gillat, hatat, spytt på .. ja you name it ;) 


Gifte sig med sin kudde

Haha... jag trodde inte ens detta var möjligt? Men tydligen.... Det är en koreansk man som var så besatt av sin kudde med en kvinna på, att han gifte sig med den! Han är så kär att han tar med sig den överallt! När han är på restaurang och äter så får kudden en egen stol brevid mannen.. 

Vad fan har blivit fel? ska folk börja gifta sig med stolar snart också eller..


Taggad?

Blir du inte taggad av party musik ? , leeeeets party !!Nu ska jag iväg på ett möte

Slänger upp dagens outfit, så har ni något vackert och kolla på. Mötet tar ca 2 timmar, så är hemma vid 3 skulle jag tro. Vad är det för möte egentligen?, skivkontrakt?, dokusåpa? polisen? ..

Byxor - miss sixty
Väska - Longchamp
Tunika - Zara
Jeansjacka - Gina tricot
Halsband - guldfynd (fick den av min pojkvän)
Skor - Din sko

Avslutar allt med en doft ifrån Christina aguilera - inspire


Visste ni detta om mig?- Jag skulle aldrig kunna tattuera in min killes namn, never! Varför göra något så dumt.. allt som har sin början har väll också oftast sitt slut. Mina barns namn är dom enda jag skulle kunna tattuera in. Och självklart mitt egna eftersom jag är så egokär, haha !

-Jag har haft en spricka i min stortå för något år sedan, varför minns jag inte. Jag antar att det var ifrån en av mina gamla fylleolyckor. Ont som fan hade jag iallafall.

- Jag tror på spöken, dom existerar.. jag har hört av kompisar och själv varit med om konstiga saker, men jag skulle aldrig vilja möta ett spöke, då skulle jag aldrig våga sova igen!

buhuu det blev bara 3 hemligheter, kom inte på flera hihi.


Vad har gått fel?

Jag har aldrig varit tjock men jag har hela tiden varierat i vikt, visst är jag inte fettfri på mage och lår. Men jag hade en studentklänning som verkligen satt fint på mig. den satt precis som den skulle göra. Och nu dagen innan jag åkte till grekland så prövade jag den, och fan vad tajt den var.. Har jag gått upp i vikt? Jo visst fan har jag det. 4 kilo haha ..

Det är inget och klaga om, jag älskar mat och jag älskar godis. Så varför inte njuta och äta?
Jag dissar detta !Korkade brudar som inte fattar ett skit, dom tror att dom vet så mycket men egentligen så är det bara en roll dom spelar i samhället, haha sorgligt sorligt.. thats the only word i can say about them..

Rykten och skitsnack, det verkar vara ett hett samtalsämne om mig då och då. Ciiz gör såhär, och såhär. Men damn people hur mycket liv har ni om ni ska sitta och snacka dåligt om mig, som inte ens bryr sig om er. haha ännu ett sorligt exempel.. och ännu ett bevis på brist på liv hos en del.

Okända typer som addar en på msn, och påstar sig vara ens bästa vän?! Som en kille precis gjorde.. addade mig och sa att han var min pojkvän, och att han ska skicka bild på han och mig när vi kysser varandra, en sån bild skulle han skicka till min pojkvän. hahah kul att killen satt bredvid när han skrev det.. där fick vi oss ett gott skratt iallafall .. sen kom frågan han helt oväntat ställde. "är du kåt?" haha alltså var det en raggningsreplik eller din dumma fan ..


Hemma ifrån årsta

Hemma nu efter att pojkvänen har tattuerat sig. Snyggt det blev , tycker ni inte?!
Dagens planerMin update kommer nog inte bli något vidare med tanke på att jag kommer dra iväg över några timmar, Men några inlägg ska jag kunna slänga in, allt för er darlings ;)


Ser ni ironin?

eller är jag lika mycket rasist som paow nu ..Nu blir det att träffa upp david för en öl nere på Fiyas. Den kommer att sitta riktigt fint kan jag lova er. Senare vid 9 halv 10 tiden skulle jag tro, ska jag träffa upp min pojkvän som jag saknar så mycket !! Vi hörs helt enkelt imorgon med dagens planer.


San francisco, har ni druckit den?

Drinkar är väll något vi alla gillar, rätta mig om jag har fel? min favorit drink är iallafall San francisco. Grymt god drink och ett bra tips för er som vill testa något nytt.

Cider är också riktigt gott, NÄR JAG VAR 14. Det var som sagt några år sedan jag var fast i den åldern, och endast levde på cider.. Dock så verkar det finnas folk som har fastnat i den åldern alldeles för länge. So not high class..
Vad har jag uppnåt med min blogg?


Jag har följt din blogg länge, vad tycker du själv att du har uppnåt med bloggen enligt dig själv? // sofia

- Jag har fått starkare självförtroende, och inte bara för att ni skriver hur jävla otroligt snygg jag är, utan att ni försöker att trycka ner mig och försöka intala mig om hur otroligt ful jag är. Självklart vet vi ju alla att det absolute inte är sant, finns ju inte en chans .. vet ni vem jag är eller?!

- Under depp perioder så har jag haft någonstans att skriva av mig, det känns bra ibland att skriva ut allt man har inom sig, istället för att bara gå runt och bära på allt.

- Jag har även uppnått att blivit kallad för "Wannabe kissie" Och då menar jag inte bara elaka kommentarer via bloggen, utan IN REAL LIFE! Folk på stan, har ropat kissie efter mig .. även i skolan. ganska irreterande. Jag vill ju inte förknippas med en fisk som henne.

- Jag har blivit igenkänd på stan pga av min blogg, det var faktiskt riktigt kul. Dock inte första gången då små tjejer stod och bankade i rulltrappan för att försöka få min uppmärksamhet "CIIIIZ DE HON MED BLOGGEN" suck .. Jag hoppas att du fick ett bra svar.


CHECK !!


Detta vissta ni absolut inte om mig ..- Visste ni att jag en gång i tiden har haft ihop det med alexander skarsgård?, dock så var det bara en flört. När jag träffade på honom i trosa, ett område utanför stockholm tror jag det är.

- Jag har även festat tillsamans med akon på hans efterfest efter en konsär i sthlm jag var på. det var 2008, så det var ett tag sen.Uuuuh nu stiger avundsjukan mina damer och herrar .. livet är surt, dock inte för mig som lever ett liv i lyx.


Club cant handle me

Har precis städat rummet, och dammat och ja allt sånt som verkligen är skit tråkigt. Men visst känner man sig stolt när man är klar? ;) haha. Vad hade ni för er igår?, gick alla på the voice? Tråkigt och uttjtattad, det var 2 år sen jag var där. Jag har helt enkelt ingen lust att trängas bland alla tusen fjortisar som enbart kommer dit för att hoppas på ett ligg i slutet av kvällen.

 Föresten Älsklingar, jag har en ny låt till er .. lyssna och njut!Varit gift med berlinmuren i 31 år

En svensk kvinna som heter Eija- Riita Berliner - Mauer, Hon är 54 år och har varit gift med Berlinmuren i 31 år.


Första gången hon såg Berlinmuren var när hon var 7 år. När hon sedan kom in i puberteten så blev hon kär i den. År 1979 gifte hon sig med den. Och efter att den revs år 1989 så vägrar hon besöka Berlin..


Dåligt självförtroende?

Det finns väll nästan alltid något man klagar på hos sig själv, om det inte är sitt urusla humör så är det att man är "tjock" eller för smal, ful söt fin .. blaa blaa .. kan hålla på hela natten.

Och sen så finns det dom som hela tiden säger att man ska vara nöjd med sig själv, och älska det man har. Det är inte alltid så lätt om man har något på kroppen man inte trivs med?, ska jag behöva leva i 60 år till, så känns det ganska jobbigt. Det finns saker på min kropp som jag vill förändra.. Vad andra tycker om en, är ju riktigt ointressant, men det är en helt annan sak om man själv tycker som man gör. Tycker jag att jag är ful, så vill inte jag gå runt så tills jag dör, så varför inte göra något åt det?

Jag vill t ex göra bröstförstoring, ingen stoppar mig.. Om jag tycker att stora bröst är snyggt, så varför ska jag behöva gå runt i små bröst i hela mitt liv när jag kan göra något åt det?

Jag vill även göra en laserbehandling som tar bort ärr som jag har på benen av en pitbull jag blev biten av, samt ärr ifrån korkade fylleolyckor.

Sen tror jag faktiskt att jag är nöjd .. jag kommer väll på något imorgon som jag vill klaga på ytterligare.


Top 5 bland väskor!


Mina 5 absolut snyggaste väskor enligt mig själv då vill säga.

(Den första väskan har jag, det är en longchamp


Igår var det Fredag den 13e.

Just den dagen har det i stort sett alltid hänt något, men inte denna fredag den 13.e Jag antar att mitt liv är alldeles för perfekt för att det skulle hända något som skulle förstöra något för mig. Igen vill väll se lilla Ciiz arg?.. grr ;) Hade ni otur?, ni är kankse inte lika lyckligt lottade som mig. Uuuuh provocerande menningen .. det bränns i era hjärtan nu.

Detta var min fredag den 13.e!!
Diss och hiss listan


Jag dissar min blogg STORT!, jätte dålig update, och jag har förlorat mycket läsare. my bad.. de sommar, kom igen people jag har inte haft tid. Men från och med nästa söndag om alltså en vecka så är jag tillbaks för gott !!


Vad kan man hissa mer än den här sommaren?! Underbart väder i flera veckor. Eller det kankse beror på VART i sverige man befinner sig. Och jag hade ju sån tur att när ni hade ett riktigt skit väder här i sverige, så drog jag ju ner till grekland. Kunnde det bli bättre?

Jag hissar även sol oljan Haiwaan tropic, den funkar inte bara jätte bra, utan den luktar jävligt gott. För er som gillar kokos då vill säga, annars ska ni nog inte köpa den. Någon som har prövat den?


Viktig info!!

Jag har fått massor med kommentarer om att jag inte uppdaterar något längre, och ja, ni har rätt! Jag har varit hos min pappa i gävle i ca 5 veckor sammanlagt på hela sommaren, samt vingåker, och grekland. Så att min uppdatering suger är inte så konstigt. Man har inte alltid tid på sommaren att sitta vid en dator. Och så har det varit nu. men imorn så beger jag mig hem till stockholm igen, och stannar där endast tills på torsdag, för sen åker jag och min pojkvän till gävle över helgen! Och sen tillbaks i stockholm igen, och därmed börjar min uppdatering som vanligt !!

Så håll ut lite längre till mina gullepluttar ! så ska ni få se på bra update, för jag saknar verkligen min blogg nu. *snyft*


Min lördag kväll

Hur spenderades min kväll igår?, jo med 2 liter vin och popcorn. Ytterst mysigt. Det var egentligen tänkt att jag skulle ha en hemma kväll med någon bra film. Men emma hade boring och jag med, så istället blev det en chillkväll tillsamans med emma, linnea och två av hennes vänner. Sen blev det fylle käk på donken vid 01.00 tiden. Sent jag vet, men vem har en tid att passa? Vi hade det iallafall grymt roligt! Det behövdes, jag hade mycket ilska i mig som jag har samlat på mig under ett tag, så den kvällen behövdes om jag säger så.


Se det som en veckas bloggpaus!

Den här sommaren så har jag hunnit med mycket känns det som, faktiskt den bästa sommaren jag har varit med om. Varit iväg på kryssning, tagit studenten, åkt till vingåker, skaffat mig en underbar pojkvän. Han har bott hos mig i gävle (den första killen min föräldrar verkligen avgudar) ett stort plus i kanten. Tillbringat lite tid i gävle då och då, samt hemma i stockholm. Varit i grekland, rhodos då vill säga! Åker iväg nu idag till gävle över en vecka. Sen kommer min älskling hem ifrån Norge, då ska det mysas och kramas mycket eftersom jag saknar min nalle såååååå mycket!! Sen om ett tag åker jag och min pojkväns familj till riga, i lyxhytt. Vadå love being me. Sen snackar pojkvännen om att dra utomlands i vinter, till ett varmt land.. Kan det bli bättre! Andreas, med dig vid min sida kan inte mitt liv bli mycket bättre ! Älskar dig mitt hjärta. Tre års vänskap, och nu är du min pojkvän, vi känner varandra ut och in.


Tråkighets grejer

Har du kysst någon inom de två senaste veckorna? Ja min pojkvän
Är du kär? Ja det är jag. svävar på rosa moln ni vet ;)
Gjort nåt du ångrar? massor, men det har väll alla?
Velat bli tillsammans med ditt ex igen? haha euw .. absolut inte! 
Är du blyg?
Nja .. ibland är jag väll det.
Vilken årstid gillar du mest? sommaren
Favoritdjur? katt, eftersom jag är en själv.
Vad består din garderob av? dildos och andra nasty grejer, hihi.
Vad köpte du senast? Ciggareter
Den bästa filmen? You got served

Vem kysste du senast? Andreas
Är du mörkrädd? Ja,
Vart skulle du helst vilja ha piercing? Där jag har nu, tungan såklart ;)
Saft eller alkohol? Alkohol, men är jag bakis så saft.
Röker du? Ja¨
Bästa bok? läser inte böker, kamasutra?
Vad dricker du för alkohol? Öl och rose.
Varit kär i en kändis? Zlatan, och bam margera, lil wayne också haha. Glöm inte TI
Har du lätt för att kunna lita på folk? Absolut inte.
Ringer det mycket till dig? Aaa vadå fans !


Jag har mycket minnen med HPH3

Åååh jag saknar skolan, det känns så konstigt att inte komma tillbaka. Man kan säga att jag har ett jävligt långt sommarlov, eftersom jag fortfarande inte har ett jobb. Skolan var en skön plats att hänga på, du gick dit och gjorde uppgifter och fick ändå pengar för det. (2 700 kr fick jag), nu måste du jobba stenhårt för att få din lön och inte få sparken. Jag vill inte jobba, jag vill leva livet och ändå att pengarna ska rulla in utan att jag ska behöva lyfta ett pengar..

Vadå ciiz som föddes med en silverskedd i munnen eller ska vi säga guld?Ser ni bilden?, den fanns med på Bobbys blogg ;) det var då han gav mig en slängkyss hihi.Rhodos, inne på Big brother!
Tack för alla minnen <3


Dagens planer

Precis vaknat, eller ja för ca en timme sen. Men jag har suttit och kollat på ett gammalt avsnitt av top modell. Det är nu dags för mig att börja packa, för vid 3 tiden åker jag till pappa i gävle, och stannar där över en vecka. Det är perfekt för jag åker hem den 14e, och min pojkvän kommer hem ifrån Norge den 13e. Kan det bli bättre? Jag saknar min älskling så mycket!!!

Planerna inför kvällen är att jag egentligen ville träffa upp bara emma, men johanna ska med .. assroligt! Hon och jag är inte ovänner, jag tål henne inte bara just nu, suck..


Visste du det här om sex?Sex procent av alla hjärtattacker inträffar under samlag

Visste du att kyssar kan motivera hål i tänderna?, salivproduktionen i munnen ökar när man utbyter saliv med någon annan.Under 2010 har jag hittills

[x] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[x] du har blivit kär
[x] du har känt dig sviken
[  ] du har skrivit en låt
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat.
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] du har strulat med någon
[x] du har strulat med en främling
[x] du har kysst någon av samma kön
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] du har kallat någon hora/slampa
[  ]du har slagit någon
[x] du har spytt
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[  ] du har raggat på främlingar
[x] du har rökt
[/ ] du har rymt hemifrån
[  ] du har sovit utomhus
[  ] du har åkt bil med fyllon
[x] du har saknat någon
[x] du har badat i havet/sjön
[x]du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar


Music a la' Ciiz


Mina två senaste inköpLongchamp väska ca 800 kr
Trosa ifrån lindex ca 70 kr


BiobiljetterTvå av dom ska gå till mig och min pojkvän när han kommer hem ifrån Norge (han jobbar där) jag vill gå och se den nya karate kid filmen som kommer ut nu i augusti. Nyfiken. Någon mer än jag som vill se den?!

Jag kankse ska tävla bort någon biobiljett?, hahah inte en chans .. vem försöker jag lura lixom.


Tre olika färger!Mitt långa naturliga och inte färgade platina blonda hår .. till..


Brunt .. men olika fula nyanser, so not ciiiz style.

Jag köpte som sagt en ljusare hårfärg, för som ni ser på bilden ovanför så är det ljusare än vad jag har på dom här bilderna. Vadå lier?! Jag köpte en hårfärg för att få det ljusare.. men det blev mörkare.. det blev mörkbrunt/svart.. hahah .. herregud.. jag är verkligen långt ifrån min platina färg nu. Men efter några dushar så blir håret bättre.

Vilken färg tycker ni att jag passar bäst i ? Platina, brunt, mörkbrunt/svart?


Utomlands igen?
Jag kom precis hem ifrån rhodos, och min pojkvän snackar redan om att åka till spanien i vinter. Han skulle ju egentligen följt med till rhodos, men eftersom han fick jobb så var han tvungen att dra till norge över tre veckor. Och han vill gottgöra mig, så han ska bjuda mig på en resa.. Visst är han underbar?

Älskar min booh!


Min kväll spenderas på detta sätt!

Håret är nyfärgat, och tro det eller ej .. jag skulle färga det ljusbrunt. Ljusare än vad jag har på bilderna. Men det blev fan svart! haha .. inte riktigt svart svart, men de ser svart ut! Hoppas att det försvinner efter några tvättar.. jag har gått ifrån platina blond till mörkbrunt/svart hår.. ett stort steg för mig. Jag kan slänga upp en bild i något annat inlägg.

Men men, nu tänkte jag njuta av min goda tonfisksallad jag precis gjort iordning, sen till efterätt blir det nog popcorn? jag har verkligen saknat det under veckan jag var i grekland. En film som ska ses till maten är snabba cash, jag hann ju bara se början på den.


Ny hårfärg igen?

Jag gillar inte att färga håret eftersom jag flera gånger har blivit besviken, antigen har det blivit gult då jag har blonderat det. Eller grönt/grått. Jätte hemskt, håret är något som verkligen är viktigt för mig att det ser bra ut, är jag inte nöjd så mår jag dåligt, thats it .. Jag har övergivit min blonda "platina" färg, till brunt. Dock så ska jag färga om det ännu en gång, jag färgade ju håret i grekland, då mitt hår blivit grönt av att jag badade i poolen, jag tänkte färga om det till en lite ljusare färg än vad jag har nu.

Hårfärg 149 kr/styck.


Vad som händer på rhodos, stannar på rhodos?

Jag skrev som sagt inget inlägg alls igår om det, utan enbart bilder. Och det beror på att jag va hemma strax innan klockan 8 på morgonen. Så jag sov hela dagen och var alldeles för trött för att skriva något.

Men men, grekland resan var jätte bra, förutom att jag då och då inte kom överens med johanna som jag delade rum med. Nu vet iallafall både hon och jag att vi absolut inte kan åka någonstans igen! Det var trist.. för jag trodde att det skulle bli bättre. Men jag hade det roligt ändå!

Vad har vi gjort på rhodos?, badat, solat, festat, haft chillkvällar, åkt taxi varje dag, ätit ute i stort sett varje dag.. fått grönt hår av poolvatten, färgat håret, gått lång promenad med jocke klockan 5 på morgonen utan skor. Träffat på tre personer jag absolut inte tycker om. Åkt till faliraki, badat i vatten där det finns hajar, trodde jag aldrig att jag skulle. Bränt mig, gjort av med alla pengar jag hade med mig dit, lärt känna två nya personer. druckit mig stenfull på ouzo, somnat på ett pita ställe, samt i en taxi.
Är hemma i sverige igen!

Jag har massor att skriva om, men jag har absolut ingen lust att skriva något alls idag. Inte vad jag känner just nu, jag är trött och vaknade för ett tag sen. Jag landade tidigt på morgonen i sverige. Så yes jag är trött! Här kommer iallafall lite av bilderna som är tagna på rhodos!

Lägg märke till en sak, jag är inte blond längre..

RSS 2.0