Annonser från BloggPartner

Min blogg, och mina åsikter..

Det är en sak att säga att man gillar en blogg enbart för att få en till besökare. Det är många som oftast använder sig utav den menningen.. man tror att ens blogg är speciell.. men tittar man igenom deras kommentarer så har personen skrivit samma sak till alla. Patetiskt eller vadå!

Ni alla kanske är nybörjare att läsa min blogg, en del av er har följt min blogg länge medans visa är nya.. och för en del är de första gången ni klickar er in på den. Jag har fått en fråga av många idag. "Hur mår du?" Jadu läser ni igenom mina tre senaste inlägg så förstår ni hur jag mår. Hur ska man kunna må bra när det har tagit slut med sin pojkvän? ställ er den frågan själva..

Jag vill inte vara otrevlig eller elak pga av att jag mår piss just nu .. men blev ni till igår eller!
Kommentarer
Postat av: Emelie's WickedTime

förstår hur du menar. Fattar mig inte på alla dessa som frågar ; vad gör du och Hur mår du. Läser man bloggen lär man ju fatta

2010-10-20 @ 17:00:52
URL: http://wickedtime.blogg.se/
Postat av: m'

tack:)) vad gör du(?)

2010-10-20 @ 17:07:26
URL: http://maliten.blogg.se/
Postat av: Robert Carlsson

Förstår dig på sätt och vis, men att du dissar folk som bryr sig om dig är jävligt trist. Du kommer att fortsätta få vara ensam om du behandlar dina nära och kära på det sättet, så skärp dig, väx upp och se till att skaffa dig lite uppfostring.

2010-10-20 @ 17:24:34
Postat av: Emelie

åh vad kul :)

2010-10-20 @ 17:32:50
URL: http://bookofems.blogg.se/
Postat av: Anonym

förstår vad du menar- hatar när folk "fiskar" kommentarer. Typ frågar om man ska fölka varandra på bloglovin, hur ens dag varit osv. haha. fast personen aldrig kommenterat innan.

2010-10-20 @ 20:46:59
URL: http://minischulman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0