Annonser från BloggPartner

Ingen jävla lust till att blogga!





Ciiz är inte på humör.. jag känner mig deppig! Jag har absolut ingen lust alls till att blogga mer idag. Jag har ändå inget intressant att skriva förutom att jag ännu inte har sytt upp min klänning och inte häller packat ännu. Sitter även och kollar lite resturanger till min födelsedag. men men Vi hörs imorgon istället. Om inte senare om jag har fått tbxs blogglusten.

PEACE!


Topp 10 värvare.. hur fan kommer det sig?

Såg att jag fanns med på första sidan av blogstart, ytterst roligt!


Målar naglarna!





Jag har ganska mycket känns det som att göra idag. Just nu orkar jag inte göra något annat än att se på bad girls club och se klart på avsnittet av 90210.

Sen måste jag sy till min klänning
 och packa! yes för vart ska jag åka :O? jag lämnar sverige imorn muhahah.


Frukost tajm!




Godnatt på er



Har suttit och kollat på 90210, en sjukt bra serie! Chokladen smakade dessutom UTMÄRKT, den är nu slut hihi. Istället har jag fått ont i magen suck. Nu ska jag ta mig en varm dusch, och sen hoppa i säng. Jag är trött och inte alls på humör.. Men så är det ibland.. Puss på er!


Ny bild, vilken skönhet jag är *blink*



Nu ska jag sätta på te, och äta marabou och se på 2 avsnitt av 90210. Åååh jag har längtat så mycket! Älskar verkligen den serien. Här har ni en låt att roa er med så länge! Puss




Äntligen hemma!

Blev som sagt en tripp till forum. Och sen en ganska lång promenad till sickla, där jag försökte hitta en vinterjacka. Utan resultat. Ville ta en fika på waynes men subban som jobbar där e så otrevlig. Så nej!!

Nu är jag iallafall hemma och läser lite om riskerna med en bröstoperation. Tittar på lite filmer och bilder om det. Intressant ;)





H&M - 129 kr






Drar till forum nu, hörs om några timmar!


HAPPY B-DAY!

Vad är de för dag idag? jo de roggies födelsedag. Men inte vilken födelsedag som helst. UTAN HANS 19 ÅRS DAG! grattis roggie.blogg.se

Nu har jag gjort mig iordning, åker iväg till forum tillsamanas med roggie, ska kolla på en bh. Och även en vinterjacka. Skulle in på systemet också och köpa dricka åt honom.. sssch jag langar inte


Hjälp mig och förstå



Jag gillar inte alls glasögon, jag hatar det faktiskt. Jag fattar inte varför folk köper glasögon utan styrka.. för att dom tycker att det är fint. Jag själv har två synfel och har alltså glasögon. Men jag har aldrig på mig dom. För att jag tycker att jag absolut inte passar i det. Det ser bara fel ut, haha!

Sen att folk faktiskt frivilligt sätter på sig glasögon UTAN styrka.. tycker ja ba är komiskt!



Passar jag ? hahaha ..


Jag ska lägga mig under kniven!


Det är redan bestämt, jag har kollat på flera program om just bröstförstoring. Och hur det går till. Och jag vill fortfarande göra det. Även fast det inte ser så lockande ut när dom stoppar kniven i dig. Många säger "du ska inte bry dig om vad andra säger" Men det gör jag. Men det är inte darför jag tänker göra en. jag gör det för att jag själv vill göra den. Jag har tänkt på det i flera år.

Och så fort jag har fått ett jobb så kommer jag börja lägga undan 3 till 4000 i månaden. Som sen ska gå till min tuttoperation. Det är verkligen något jag vill göra. Just för att stärka mitt självförtroende. Varför ska jag behöva leva med ett komplex som förstör mig och mitt självförtroende när jag kan göra något åt det?




Man ska bjuda på sig, då blir allt mycket roligare!

FÖR VISST ÄR JAG SNYGG!




Potatisbullar med lingonsylt!

Det blev en enkel måltid idag. Bara steka, och på med lingonsylten så är det klart. Gott som fan är det också. Jag tänkte iallafall hoppa in i dushen nu. För jag ska klockan 19.00 träffa upp min guzz ett tag. Ytterst mysigt!




Paradise hotell

SKA NI SE DEN NYA SÄSONGEN AV PARADISE HOTELL?
DEN 11 OKTOBER BÖRJAR DET!



Om en vecka så är det min födelsedag!



Då blir jag hela 21 år. Jag minns då jag var liten och längtade verkligen jätte mycket tills det skulle bli den 5e oktober. Det var då man hade kalas. Jag räknade alltid ner dagarna .. 60, 59 58 OSV. Men det var roligt att fylla 18 och 20. Men nu blir jag 21 och det händer inte ett skit. Men Vad står på min önskelista detta år då?

Presentkort på IKEA, jätte bra och ha när jag flyttar hemifrån!

En ny säng, jag vill ha en dubbelsäng!

En plattång, min är på G att gå i två delar snart.

Pengar till en ny tattoo, det skulle sitta perfekt!

Sen är det väll lite små saker, men inget jag kommer på just nu.


Jackie Boyz


Tisdag

Nu försvann jag ifrån aktiva listan, buhuu .. haha jag höll mig nästan där i två veckor iallafall. Love it. Jag har precis vaknat och ätit frukost.. Jag tänkte snart sätta på filmen FROZEN, som jag ännu inte har sett klart. Jag tror att det var ca 2 3 veckor sen jag började kolla på den.. haha jag och filmer alltså! Jag håller mig hellre till serier.

Denna bild bjuder jag på ;) Tänk att jag behöver spela ful på bilder för att faktiskt bli det. Medans andra ser förjävliga ut oavsett.


VAD TYCKER NI?

ÄR DET EN HISS ELLER DISS MED TATTUERINGAR?
För er som undrar vad det står så "I believe in miracles"


OMFG jag älskar chokladbollar!








GLÖM FÖRESTEN INTE ATT SPANNA IN DAGENS BEJB HÄR HOS MIG


FÖRSTA INLÄGGET!

Som ni vet så sov jag hos min pojkvän idag, och jag kom faktiskt precis hem. Kvällen var lugn det var skönt då vi bara låg och kollade på film. Och sen somnade vi båda! så gulligt!

Dagen har iallafall varit lång, jag och killen vaknade vid 10 halv elva tiden. Gjorde oss iordning. och åkte iväg till våran gamla skola Nacka gymnasium. Hälsade på våra gamla lärare, för viiiiiiii saknar dom så mycket! haha. Sen blev det en sväng förbi årsta och åt kebab. Sen åkte vi vidare till bromma där min pojkvän jobbar. haha och seeeeen .. drog vi till skärholmen för att kolla på MC och seeeeeeeen... åkte vi till hanninge.. och ja SEN drog vi till forum och .. hmm .. sen ÅKTE VI HEM! hahah. Så förstå mig om jag är trött.

haha en rolig händelse idag var väll att när vi stannade med bilen vid rödljuset så kysste jag min pijkvän. Och helt plötsligt så började bilen bakom att tutta. Och vi båda kollade bak och började ass garva! För dom satt och skrattade åt oss. hahah det var faktiskt lite toligt ;)

Det blev tyvär bara två bilder..





GLÖM INTE SPANNA IN DAGENS BEJB HÄR HOS MIG! KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG.





DAGENS BEJB

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL DAGENS BEJB!





AVSLUTAD !!!!!!



ANMÄL DIG TILL DAGENS BEJB! TÄVLIGEN AVSLUTAS IMORGON! KOM IHÅG ATT JAG ÄR MED PÅ AKTIVA LISTAN VILKET INNEBÄR FLER BESÖKARE FÖR DIG IFALL DU VINNER!!

Nu har jag snart fixat mig klart, ska som sagt sova hos killen ikväll. Så ha en toppen kväll och lycka till i skolan eller på jobbet så hörs vi imorgon någongång!


Söndag

Har precis ätit middag och duschat, ska strax ringa upp roggie för lite snack. Sen blir det att packa ner tandborste i väskan och möta upp min pojkvän borta i forum. Så åker vi hem till honom och jag tillbringar min kväll där hemma hos honom och är hemma imorn igen. Ska dock förbi kista imorgon också!






Dagens bejb , KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG!


Middagen är serverad!









Visst ser det gott ut?, det kan jag lova er att det var också. Jag och pappa åkte ju iväg imorse till maxi för att handla allt som man ska ha till. Sen var det bara att börja baka ;) för visst blir det godare som hembakt.





GLÖM INTE SPANNA IN DAGENS BEJB HÄR HOS MIG
 KLICKA PÅ BILDEN.


Music a la' Ciiz








GLÖM föresten inte att spanna in dagens bejb!


Ciiz tipsar er om ..





Jag var ju tvungen att pröva, jag är egentligen inte en sån som gillar att pröva nya saker. Ifall det verkligen smakar asshole om det. Men nu var jag tvungen. Och jag tycker att den var riktigt god. Så nu tipsar jag den vidare till er.





DAGENS BEJB, KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG!


Fyfan för kissie!



Nej varför skulle jag göra det? jag länkar dom bloggar som har blivit dagens bejb här hos mig. Inte annars.. läsare får du fixa på annat sätt. sorry hun!




- oj haha vilken förolämpning. Jag har flera gånger fått höra att jag är lik henne men jag vet inte riktigt vart? förutom mitt hår. DÅ JAG HADE LÅNGT PLATINA BLONT HÅR! jag kunnde gå i stan eller forum till och med skolan när folk ropade kissie efter mig. Jag ser inte det som någon positivt utan mer som en kränkning. Vem vill förknipas med en blåst och elak brud som henne?

Nej jag är inte lik kissie! Jag har varken hennes fejk bröst, eller hennes fejk läppar. och inte ens hennes fågelbo till hår hon har på skallen. JAG HAR INGET HON HAR!

Inte ens mitt hår på bilden är likt hennes.. hon hade bara löshår! HÄR SER NI ÄKTA VARA!







DAGENS BEJB, TRYCK PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG


DAGENS BEJB!

Går till denna grymt snygga tjej, men en riktigt bra blogg!
TRYCK PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG





Två bilder från igår!

Min pojkvän var så otroligt seg igår att jag gick ner till krogen och tog en öl med sandra. Det var kul för det var länge sen vi sågs. Det får vi göra om ;). Min pojkvän kom sen och hämtade upp mig, och jag var på mitt lilla sura humör eftersom jag fick vänta 2 timmar på honom.. man blir inte direkt glad utav det! Men men, vi åkte iväg till stan och åt middag på kungshallen. Han åt någon libanes mat och jag åt indisk mat, of course ;) Chicken curry. SÅ MUMSIGT!!




AVSLUTAD!



VINNAREN DRAS IMORGON! DU BLIR LÄNKAD EN HEL DAG HOS MIG! TÄNK PÅ ATT JAG ÄR MED PÅ AKRIVA LISTAN VILKET GÖR ATT DU FÅR FLER BESÖKARE!

Nu drar jag in till stan och träffar min pojkvän. Vi ska ut och äta tillsammans. puss på er så länge!


2 dissar ifrån mig!

Alltså jag kan inte förstå mig på folk eller ska jag säga bloggare, som sitter och skriver EXAKT samma sak till ALLA!, eller folk som skriver från ingenstans och talar om vad fan dom åt till frukost. Utan att jag ens har frågat? yeey! du fick en extra läsare bravo!

Sen finns det ju även dom bloggarna som mer klassas som dom misslyckade bloggarna, dom som kollar igenom någons kommentarer och skriver till VARJE person som finns där. Brist på läsare?.

Haha jag har såååå mycket och klaga på eftersom jag alltid har ansett mig själv som bäst! men hallåå det där är bara patetiskt..


By gina!




Ta mig till Bora bora










elite ladies

Jag måste hitta något nytt och sova i. Jag brukar oftast sova naken haha, men jag vill ha ngt sexigt nattlinne.. ska kika inne på new yorker. Där brukar dom alltid ha.







http://www.eliteladies.se/


SUCK!





En sak ska du veta om mig, Jag tycker att jag är grymt jävla sexig. Så ja, där hade du rätt! Men ful? haha inte en chans i helvetet. Det där är ju bara avundsjuka. Du är anonym, och säkert ruskigt ful. Så att trycka ner på andra får dig såklart och känna dig snygg. Men snyggare än mig? näääduu.. de kan du glömma!


Choklad smoothie!







den blev väll sådär.. jag föredrar milkshake ;)


Dagens planer

Jag fick ett sms igårkväll av min pojkvän, han vill att jag ska komma förbi hans jobba i bromma idag. Och sen åker vi in till stan och äter, jag är verkligen jätte sugen på att äta i kungshallen, har ni ätit där? indisk mat. MUMS! På så sätt ska jag spendera min lördag kväll ! Ytterst mysigt! Ingen alkohol, är trött på det! det blir som sagt nästa helg då jag åker till riga med min älskling ;)






Halv gullig bild på moi!



 VAD KAN DU GÖRA NÄR DU HAR TRÅKIGT DEL 3

Slå in en levande geting och ge som julklapp.

Göm dagböckerna de säljer i varuhusen "så ingen kan luska ut någon hemlighet".

Glöm alltid att trycka på den gröna luren på mobiltelefonen, prata utan att svara

Klipp gräset på motorvägen

Rätta till andras glasögon.

Ge bort sånt som folk inte önskar sig.


Killar, känner ni er träffade?

En sak jag inte förstår är varför killar har så mycket stolthet i sig? Varför skäms ni inte? ni behandlar en tjej som SKRÄP, och sen tror att allt är okej, och att det är så man behandlar någon. tycker ni seriöst det så kastar jag fan en sko i huvudet på er. Det finns så otroligt fina och underbara killar i vårat samhälle, men det finns fan lika många hjärndöda idioter som inte ens förtjänar att en tjej lägger en blick på er. Svälj eran stolthet! Om inte? Gå och göm er och återvänd inte!!

Nu får ingen tro att jag syftar på min pojkvän, haha absolut inte! Han är underbar. PUSS PÅ HONOM! jag menar bara allmänt..


Ohlaalaaa ..




Videoinlägg


Say what?

Du är så jävla mobbad din idiot! Jag tål inte dig. Gåå och släng dig i havet. såå fuck you bitch!


Fredag



SUPERSKÖNT! även fast jag inte går i skolan eller har fått ett jobb ännu så har jag ju det alltid som fredag. Men fredagar är min favorit dag, älskar den dagen.

Dagens planer inför idag är ABSOLUT INGETING! jag ville umgås med min pojkvän med han ska ju jobba idag, då dom öppnar buktiken han jobbar i. Så han jobbar till ikväll nångång. Jag är även ensam hemma hela dagen och hela kvällen, så det blir nog en chillkväll för mig med godsaker och en bra film

VAD SKA NI GÖRA DENNA FREDAG?


plats 12



Snart har jag varit med där i en vecka, igår var jag dock på plats 20e. jag har ju varit sjuk och har inte haft så stor lust att vara aktiv här på bloggen. Men nu är jag uppe på plats 12. Love it!


Frukost

jag startar dagen med frukost, då vill säga fruktsallad från igår. Och ett glas med bravo ;)




Har du tråkigt? gör då detta! DEL 2

stoppa upp en laser pekare i näsan och sjung ´´rudolf med röda mulen´´


Skicka sms till alla du känner och fråga om deras mobilnummer....


Börja varje måltid med att slicka på din mat "så att ingen annan stjäl den".


Döp din hund till "Hund."


Visa att ett samtal är slut genom att hålla händerna för öronen.


Låna en bok på biblioteket och skriv hur den slutar på första sidan


Ta bilen när du ska slänga soporna.

 


Hemma nu

jag gjorde som sagt min fruktsallad, tyvär så hann jag inte äta något av den. Då min pojkvän smsade mig och sa att han var på väg till mig. Han hämtade upp mig och vi åkte till maxi och handlade lite saker som han skulle ha med sig till jobbet imorn. Sen åkte vi ner till Nacka strand, om någon vet vart det ligger? där alla viking line båtar åker förbi. Yttersr mysigt! vi pratade även lite om kryssningen till riga vi drar på nästa helg. ååh de kommer bli super!




Nu ska jag göra fruktsallad!




Music a la' Ciiz

Vad händer ikväll era efterblivna jävlar? haha nej nu SKOJA JAAAG! not.. jag försöker fortfarande piggna till, så jag har precis tagit mig en ipren och tänkte om ett tag röra mig ner mot ica. Jag vill ha chips. haha gud vilken underhållning jag kommer att få nu då? för nu kan ni anonyma klaga ännu mer om hur tjock jag är. Sånt gillar jag ju, som jag skrev förut.. ni ger mig magrutor.. *hihi skrattattack*

Jag tycker att det har varit lite dåligt med att ladda upp låtar så här kommer 3 styckna!







Jag hade sex med en tjej inatt

i min dröm då vill säga ;) hahaha .. nu skrämde jag er allt? Nej people hallåå jag har en underbar pojkvän! fast även så drömmar jag om en tjej? hmm .. Ja jag kan ju säga såhär, jag har inte sovit så bra som jag gjorde inatt på länge! haha. Opps (a)


Jag är så populär att dörrarna i t-banan öppnar så att jag kan gå in.


Videoinlägg!


Bjuden på middag!



 Då är man bjuden hem till roggie för lite middag och fira hans födelsedag med kanske ett glass vin eller en öl. Ytterst mysigt! Dock så blir det inte så mycket alkohol för mig den kvällen. Eftersom att jag åker till Lettland (riga) dagen efter. Med min pojkvän och hans familj. Man måste ju orka hålla igång då ;)

PS Ciiz och beita, no fight okey! haha jag förstår inte riktigt vad du menar.. varför ska jag bråka med en tjej som inte kan försvara sig.. då hon inte har sin pojkvän som spottar ut skit längre.. suck suck suck..


Torsdag

god morgon på er sötnosar! Jag vaknade runt 9-10 tiden. Verkligen superskönt! jag är riktigt utvillad. Det behövdes kan jag lova er. Sen jag tog studenten så har jag vänt på dygnet och aldrig somnat innan klockan 2. Men inatt somnade jag klockan 00.00 SÅ SKÖNT!!

Har ni även sett att på aktiva listan finns jag fortfarande, dock längst ner. Och det beror på att jag har varit sjuk och inte alls sugen på att uppdatera speciellt mycket och svara på era kommentarer. Men jag mår faktiskt riktigt bra idag. tillskillnad från igår då vill säga

YEEY CIIZ IS BACK ON TRACK!



Saker du kan göra när du har tråkigt!

Gå till mc donalds och beställ cheese burgare utan ost

Ställ dg ute vid vägen och vinka till alla som åker förbi.


om du ser nån som hr glasögon på sig ta av den från han/hon och sätt på dig dem och säg här är ju mina glasögon

släng dej framför någon o fråga vad dom håller på med


ställ dig utanför ett bantnings gym med en glass eller kakor eller nåt och börja äta när de tittar på. Väldigt roligt.

När du är ute och åker bil så vinka glatt till personer och när dom vinkar tillbaka pekar du finger

spionera på folk, följ efter dom och ha gärna en tidning med hål för ögonen. var säker på att den skuggade ser dig... kul!

Försök ropa till dig en taxi, säg sedan att den skall åka till umeå, fast utan passagerare.

Ställ dig utanför fönstret på kontor (tex banken) och stå bara och glo på de som arbetar. Bry dig inte om att de arbetande blir besvärade utan stå kvar så läng du orkar. Ha gärna med lite godis eller popcorn och smaska på där du står. Ett anteckningsblock kan också vara roligt då du kan anteckna vad de gör.

Köp fem paket Hubbabubba och sätt dig på en allmän plats, t.ex. ett café eller en busshållplats, bara det är en mängd folk där. Smäll sen in alla tuggummi i käften samtidigt och tugga ljudligt. Utstöt gärna små lustfyllda suckar medans du stirrar på folket omkring dig. När tuggandet börjar kännas motigt, ta då ut klumpen och lägg i en påse medans du förklarar för de andra att den ska du minsan spara till senare.









Dagens cherry




Music a la' Ciiz





Kid Cudi ft. Kanye West - Erase Me




Dagens cherry


Ciiz dissar



Jag dissar helt klart förskylningar!! I stort sett alla är väll förskylda nu .. och suck till och med lilla jag. Min pojkvän smittade ner mig haha. Sitter med världens huvudvärk, och nyser stup i kvarten.

Jag dissar även devote.se sidan. Sidan är så seg att komma in på, och inte nog med det så ska man alltid behöva skriva in en kod för att kunna skicka iväg kommentaren. SÅ DRYGT!

Jag rååådissar även anonyma. hahaha ni är så PATETISKA. istället för att skicka anonyma kommentarer så börja STÅ för det ni säger. det är bara löjligt. För jag och alla andra vet ju att ni bara är avundsjuka!



Dagens cherry


SE MIG SOM FJORTIS



OBS, JAG ÄR IRONISK!!



Dagens CHERRY!


JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER ER





mina älsklingar! Självklart så var det megan fox, akon och pamela andersson! Det var jätte många som gissade rätt. Men det är ju som sagt bara en som kan vinna. DURURURURU ... VINNAREN ÄR!

TAAAAAAAADA! du blir nu länkad i alla mina inlägg hela dagen! Grattis.
SPANNA IN DAGENS CHERRY GENOM ATT KLICKA PÅ BILDEN!




Smoothie!



Rosa smoothie,

2 personer:
1 banan
250 gram frysta hallon
4 dl apelsinjuice
2 dl vaniljyoghurt

Gör så här:
Lägg allt i en mixer och mixa samman, lätt som en plätt! Häll upp i höga glas och dekorera gärna med några hallon på toppen. Klart för servering!



Godnatt på er



jag mår inte alls bra.. ont i huvudet, ont i halsen och är jätte snuvig! Tänkte lägga mig i sängen nu och hoppas på att man mår bättre imorgon!

Glöm inte att gissa kändisar! självklart hade ni velat rösta på mig eftersom att jag är den största kändisen av dom alla, haha men sorry dude! jag är inte med! PUSS PÅ ER


AVSLUTAD!



Bli dagens cherry här hos mig. Du har chansen att bli länkad i en hel dag i alla mina inlägg. Om du gissar rätt på vilka tre kändisar som gömmer sig i bilden!

Vinnaren dras imorn!




Anonym!






Ja men blä vad jag är tjock, och uuuuh så mycket jag bryr mig om din åsikt! Jag lever lixom en gång varför ska jag inte få äta det jag vill och bara njuta av livet och skita i att jag väger 65 om du anser det som mycket. Redigera min kropp?, nej absolut inte! Jag vill visa mina kärlekshandtag på höfterna.. och mina fettiga lår.. och min extremt stora öl mage.

JAG HAR NÅGOT SOM INTE DU HAR.. YEEEE YYEEEE!!!
sucker..


5 snabba!

Favorit parfym? Helt klart alyssa ashley - vanilla och paris hilton - heiress.



Favorit låt?  David guetta - memories.



Det bästa du har gjort i livet? - Fått min dröm sann, jag åkte till Rhodos.



Vart vill du bo? Där jag bor nu, stockholm såklart! Stockholm i mitt hjärta. Dock så kan jag tänka mig att flytta till göteborg om några år.



Favorit plagg - har för många att kunna välja ett. haha!


Borde inte fler killar blogga?



Jag läste min killkompis blogg för ett tag sen och såg inlägget han hade skrivit om MOI! Yes jag smsade han igår kväll och frågade om han ville med på en fika i stan idag. Men den människan ska jämt vakna så jävla sent.. så det blev inte av. vädret var ändå inte det bästa, och inte min förskylning för den delen häller!

Kolla in hans blogg, JAG TYCKER FLER KILLAR SKA BLOGGA PRECIS SOM HAN!
CHECK IT OUT! Tryck på bilden för att komma till hans blogg!


Kissies pojkvän, mitt gamla ligg?

Jag trodde först inte att det var sant. Självklart brydde jag mig inte när jag såg en utsuddat bild på en kille som ska föreställa hennes pojkvän. Men sen när jag gick in på en ny skvaller blogg så hittade jag bilden nedanför. hahaha och jaa men gud, det är ju Christian. En kille jag hade en flört med en gång i tiden. Dock så hade vi inget förhållande. Men hallåå? att du har gått till sveriges mest hatade brud. Gör mig bara fundersam.. har hon mutat dig?, vad har hänt?

förlåt gumman .. jag visste inte att ni dejtade! kul att du iallafall tar mina rester hihi. Du kanske ska fråga honom vad han skrev till mig för 2 veckor sen.. inte för att göra dig leedsen. Men du förtjänar ju absolut sanningen.

 

Bilden hittade jag HÄR


sch..




Visste ni att under den tiden jag var blondin, så kunnde jag inte bada i en pool. Jag gjorde det misstaget i grekland i sommras.. mitt hår blev grönt! Så det var bara att färga det brunt..

Jag kan även inte använda glitter spray i håret, jag gjorde även det misstaget på nyårsafton. Då jag ville va lite extra snygg i håret. Det blev grönt .. hade dock bara hunnit spraya lite ibak. Så det syntes inte så mycket men det skiftade i grönt iaf. HEMSKT!!


Ciiz saknar sommaren!



Med tanke på det trista vädret så får man inte direkt någon sommar känsla.
Men om jag ger er denna låt.. får ni lite då?


Jag vill bli blondin igen!











Blondin så fin.. men vafan kom igen. Brunett så jävla het!


Hot chocolate makes the pain go away.

Är det inte så?, jag sitter här med världens förskylning och sitter och knarkar i mig treo, alvedon, te och varm choklad. Ops jag kanske inte skulle sagt knarka, då kankse kissie hänger ut mig som en pundare i blogvärlden.. ops.. En chans om att min hals och snuva ska tagga långt från mig, haha! Ursäkta mitt slang. Men jag hatar verkligen och vara sjuk. Dock så är det min underbara pojkvän som har smittat ner mig. Igår kväll när vi träffades satt han och snuvade och jag med, han tyckte att vi gjorde det i takt.. det blev nästan som musik hahaha. Här sitter jag och snackar om snor! ..




Frukost!






Kolla in min video!

Jag har låtit tiden tika iväg och hopp om att klockan ska röra sig mot 21.00 för då ska jag träffa min pojkvän ett tag. ytterst mysigt! Och under tiden som jag väntade så mixade jag ihop en video med olika video klipp. Mycket på när jag var blond. Ser ni hur långt hår jag hade? I miss it ..



Föresten jag är på 6e plats, ÅÅH jag kan inte sluta skryta.. ni måste älska mig enormt mycket hihi *blink*




Majonnäskvinnan fast

Biblioteken kan andas ut. Majonnäskvinnan har äntligen åkt fast. I ett år misstänks hon ha vandaliserat böcker med majonnäs och ketchup.74-åriga Joy Cassidy i Idaho, USA, greps i söndags utanför det lokala biblioteket. Då hade hon precis hällt ner en burk majonnäs i bibliotekets bokinkast. Polisen tror därmed att de har löst ett årslångt problem för biblioteket. 74-åringen misstänks nämligen vara inblandad i minst tio kletiga attacker mot bokbeståndet.


Sedan maj 2009 har bibliotekarierna med jämna mellanrum hittat sina böcker täckta av bland annat sirap och ketchup när de vittjat bokinkastet. Men när kvinnan i söndags körde fram till biblioteket med sin bil och hällde ner burken med majonnäs låg polisen på lur. 74-åringen riskerar nu fängelsestraff.

Det är ännu oklart vad majonnäskvinnan har emot böcker.





Dagens bejb


Kissie består bara av dubbelmoral!



Hennes inlägg taget ifrån hennes blogg. Alltså jag förstår mig helt klart inte på den människan. "jag vill inte ha någon som hänger ut mig så fort vi är osams" Vad exakt är det hon gör hela tiden? Hon hänger alltid ut folk hon tycker är fula, äckliga, fjortisar tjocka eller toooo skinny! Är det här ett inlägg bara för att provocera eller är hon seriös? Sen att hon skriver att hennes bror är den enda som är pålitlig är väll inte så konstigt eftersom han är hennes enda vän ..

buhu kissie är en ensam varg, eller förlåt ska jag säga alexandra!






Dagens bejb


-



I wanna go to ikea, hide in a wardrobe, wait for someone to open it and yell
"WELCOME TO NARNIA"





Dagens bejb


Jag tänkte tipsa er om

en serie, reality serie! flera tjejer ska bo under samma hus under 1 månad. Och dom tjejerna är dom bråkigaste ever! Och att dom ska bo tillsamans funkar inte.. så serien bjuder på sex, alkohol, och massor med bråk! Det finns 5 olika säsonger, och i varje säsong så är det alltid nya tjejer. Min favorit är helt klart säsong 4! Resten av säsongerna var ingen bra! Är ni sugna att börja kolla på The bad girls club. Börja redan nu genom att kolla er in på surfthechannel.com

Här får ni en liten trailer på säsong 4 ;)








Dagens bejb


Du får ditt svar!




ooohja, såklart jag blir stolt. Vem vill inte bli kallad för fjortis, slyna, och bitchig? Dagens samhälle lever typ på sånt, på att trycka ner andra människor. Speciellt tjejer dom är experter på sånt. Vi kallar varandra för slynor. Medans killarna kallor oss för horer. Och du påstår att jag är stolt för det? och alla andra som har blivit utsatta för samma sak? såklart du är avundsjuk på mig och min blogg, det är väll alla.. vadå love being me? *ironi* Bloggen äter inte upp mig, jag har ätit upp den! och därmed hela bloggvärlden.





Dagens bejb



Det jag saknar mest.

Jag saknar nätterna.. då man satt på balkongen i bara BH och drack bacardi och shottade rent ouzo. Kvällarna då man gjorde sig iordning för att sen dra ut på bargatan och ta sig några drinkar. Då du satt i taxin och nästan alltid var livrädd för att dom körde som idioter. Hundarna springer hemlösa överallt, och katterna rotar i sopptunnorna efter mat. Medans folket där stannar bilarna ihopp om att få tvätta din bilruta och få tjäna 1 euro. Eller familjen som dag in och dag ut satt med en stol bredvid bilen och sålde vattenmeloner.

Alla matvarubutiker, och alla resturanger, och alla utekvällar.. och dom långa vackra stränderna. Och det varma vattnet. Och din räddsla om att bli biten av en haj när du simmar i det kristallklara vattnet vid elli beach. Du saknar värmen då du faktiskt dricker ett överflöd av vatten för att inte torka bort. Maten du älskar att äta och musiken du älskar att höra.

Flaggans fäger är vit och blå. Landet heter Grekland. Välkommen till Rhodos!




































Dagens bejb


Älskar att shoppa!

Mötet gick bra och jag ska dit igen den 14 oktober. Skönt och slippa gå dit på ett tag.. boring! Jag träffade iallafall upp mamma sen i sickla och kom hem med två par skor och en kofta. Ytterst snyggt!





399 kr skopunkten



349 kr skopunkten



399 kr ifrån HM



Glöm inte spana in dagens bejb ;)


Godmorgon på er

för er som har följt min blogg länge vet att jag inte går i skolan längre, alltså förstår inte ni vad fan jag gör uppe så här tidigt? Jo men det är så att jag ska på möte strax innan 10, och sen möter jag upp mamma för lite shopping. de vill säga om jag hittar något ;)

och föresten har ni sett att jag fortfarande är med på aktiva listan?, på 6e plats nu till och med. Love it.







Ni har väll inte glömt dagens bejb ;)?


DAGENS BEJD HÄR HOS MIG!



Spanna in tjejen som blev dagens bejb här hos mig ;)


Två öl satt perfekt!

Mums vad gott det var med en öl, eller en och en det blev faktiskt två hihi. Vi satt mest bara och snackade om när vi gick i skolan och kryssningen vi var på. det var riktigt roligt. Träffade sen upp min snygging valentina. Och nu snackar jag med min pojkvän till arselhååll!! ibland förstår jag mig inte på honom..





TÄVLING AVSLUTAD!



Nu har du chansen att bli DAGENS bejb hos mig i en hel dag! Du kommer då att bli länkad i varje inlägg från och med imorgon. Tänk också på att jag är med på aktiva listan vilket gör att du absolut kommer att få fler besökare.

Skriv att du är med om att bli dagens bejb, så drar jag en vinnare ikväll! NI ALLA ÄR MINA BEJBS, men tyvär kan bara en vinna.. buhu losers! muhahah


Nu drar jag iväg och tar en öl med david!! Blir update sen med bilder.


Te tajm!



Jag är verkligen en missbrukare av te, det är så fucking gott, håller ni inte med mig puddingar? whatever haha, vem fan bryr sig om te? please. Jag har iallafall för ett tag sen ätit middag och kom precis ut ur dushen, jag ska börja fixa mig iordning för david är här efter klockan 18.00 Så jag ska träffa upp honom ett tag och bara ses över en öl, ytterst mysigt!

Jag skulle egentligen ha träffat min underbara pojkvän idag, men han hade sån förskylning så det blev aldrig av. Krya på dig min älskling.


Till anonym!





Korkad är jag helt klart, jag var blond förut och färgade det brunt.. jag trodde seriöst att det skulle göra mig smartare. Men buhu so not true! slynaaa ?? ohjaaaa ;) love being me. Min blogg kommer jag aldrig lägga ner, det är ju såna som du som ger mig ett gott skratt. Med din hjälp så får jag snart magrutor.. så mycket skrattar jag åt dig! Glöm gym passet, det här är ju värsta tränningen!


Ge mig detta tillbaks!!



Minnen ..

har ni tagit studenten eller varit på rhodos?

Jag tog både studenten och åkte ner till rhodos i sommras! Jag fick en resa till rhodos i studentpresent utav mina föräldrar. Kunnde man fått något bättre?


Älskar du musik som mig?

Musik hjälper många, mår du dåligt, är du leedsen, är du glad, är du på partyhumör. Musik hjälper dig att fundera och ta tag i dina problem. Jag tror inte att jag är den enda som älskar musik, just darför slänger jag upp 3 låtar. Lyssna och njut!








Facebook ljuger!



HAHA vilket skämt, jag är den finaste skönheten av dom alla. Vem försöker facebook lura? dock så är det svårt för alla att acceptera det .. men jag förstår er. Avundsjuka är inget fint.. hahah

*BLINK*


I love it when i get into trouble & Akon lets me blame everything on him





- Jag har rökt marijuana med Snoop dogg under hans konsär i stockholm (globen)

- Jag har gått hand i hand med paris hilton under den tiden då hon var tillsammans med Nick Carter. då dom skulle köpa en lägenhet på södermalm.

- Min pappa äger ett jetplan som han flyger mig vart jag än vill åka. Nästa vecka drar vi till Bahamas.

- Min mamma står Oprah nära.

hahha ser ni ironin i det hela ;)? eller ska jag få lika många haters kommentarer som vanligt om hur korkad och slynig jag är. hahah bring it to me. Jag älskar uppmärksamheten ni ger mig.




Jag är med på aktiva listan!

Jag är tillbaka, vad roligt! Vadå love being me?


Nu blir det film!




Känner ni igen låten?


Dagens låt hos Ciiz




Applåder, jag är din förebild!

Att du verkligen älskar min blogg ser jag bara som väldigt charmigt. Men att du stalkar mig och alla mina läsare. gör det bara patetiskt. Du är patetisk.. mer än vad jag trodde. Men vill du nå högre med din blogg så förstår ja att du försöker göra det via mig. BRAVO !

Nu kilar jag ner till ica tillsamans med min broder Million, för att köpa hem lite gott till ikväll, då det blir filmkväll! dock inte med honom utan ensam.. saknar min pojkvän, buhu.

Såhär ser jag ut just nu!



Chockerande nyheter

SKJUTEN I HUVUDET, MÄRKTE DET EFTER 5 ÅR!
Robert Chojecki, 35, blev skjuten i huvudet för fem år sedan. Först nu upptäckte han det. Den polske 35-åringen firade nyårsafton för fem år sedan på en gatufest i Tyskland. Någon gång under kvällen blev han skjuten i bakhuvudet med en kula i kaliber .22.Händelsen gick honom mer eller mindre obemärkt förbi. 

Chojecki säger till den tyska tv-kanalen RTL att han trodde sig ha blivit träffad av en raket eller smällare, men att han var ”väldigt full” och snart glömde bort det hela. Under åren som följde var han visserligen medveten om att han hade en bula i bakhuvudet, men han sökte inte läkarvård förrän han nyligen började få huvudvärk.




 BLÅSTES PÅ SEX, RINGDE TJEJENS PAPPA!
En rörmokare från Stockholm kan vara en av världens mest korkade sexförbrytare. Mannen hade satt in 500 kronor på en 13-årig flickas konto som betalning för sex. Men flickan dök aldrig upp vid mötesplatsen på T-Centralen. Då tog han reda på flickans hemnummer, ringde upp hennes pappa och krävde pengarna tillbaka.

Efter att ha fått en rejäl utskällning avslutade rörmokaren samtalet med orden: För jäkligt att flickan begär pengar för att ha sex. Nu åtalas mannen för försök till sexköp av barn. Han nekar till brott och hävdar att han trodde att flickan var mycket äldre än 13 år.


Man har haft många smeknamn i sitt liv.

Folk tror sig så mycket nu för tiden, alla har olika uppfattningar om alla. Folk har kallat mig för diva, bitch, horig, slynig, fjortis haha yes you name it. När jag fortfarande var oskuld så såg folk mig som en hora, dom ansåg att jag gick med byxorna för långt ner. Och höll på med alla killar i mitt kvarte, även fast jag aldrig har rört någon i samma område som mig!

 Bitchig, vart kommer de ifrån?.. jag ser mig själv som en riktig ängel, ett snyggt yttre och den bästa personligheten, haha ser ni ironin, eller ska folk störa sig på alla mina provocerande menningar igen.. buhuu cry me a river.

fjortis? haha ohjaaa.. alla har väll en period i sitt liv där man går klädd som en fjortis, och ser ut som en, och pratar som en. Men jag har ALDRIG använt mig utav arsel salvan idomin.

slynig?
haha jag är den största slynan av dom alla. Vad ska ja säga? varför neka när dom redan har intallat sig själv om att jag är en slyna. Jag tänker inte direkt försöka få dom och tro något annat. Folk jag inte känner får ju tycka exakt vad dom vill om mig. Sen att dom verkligen har ork och tid till att ens uttrycka sig på det sätter visar bara hur lite brist på liv dom verkligen har..


Tre festligheter



Den 29 september är det Roggies födelsedag. grattis till honom. Han har pratat lite om att ha middag antigen hemma hos honom eller hos hans syster på gullmarsplan. Ytterst mysigt, det blir hans närmaste vänner som självklart moi, jasmin, asifa, hoayda i think ... och den fula ankungen.

Sen så är det dags för
kryssning den 1 oktober, så som det ser ut nu. Datumet är inte helt bestämt. Men det blir som sagt kryssning till riga (lettland) med min pojkvän och hans familj över 2 nätter. Det kommer bli jätte roligt.

Sen så är det även min födelsedag den 5 oktober, dock så händer det inget då. eftersom att jag fyller år i veckan, och folk jobbar och går i skolan. Så på lördagen den 9e blir det middag på någon lyxig resturang för mig och mina vänner. Tänk vilken lyx man har att min pappa står för hela middagen. hihi.


Min fredagkväll

mys till högsta nivå! Pojkvännen kom förbi mig, och vi gick ner till "Ana vera" ett ställe här där jag bor. Han köpte pizza och jag köpte kebab, hur kan man dissa en kebab för en pizza? so not ciiz style. Vi gick sen hem till mig och åt, för att sen kolla på en mysig film. Men så blev ju inte.. det var CSI och Criminal minds på tv så vi kollade på det istället och åt chips & bara hade de mysigt.

sen när klockan närmade sig elva så tog vi bilen ner till vattnet och satt där istället, såå mysigt!! Älskar min boy.




Fredagsmys!







Pojkvännen är här och vi har precis ätit kebab, eller jag har det medans han åt pizza. snart blir det myskväll, med film. det gillas. Så tummen upp för det !


Jag tog mig ett bad.






Mina planer inför denna fredag


HAHAH kolla hela klippet !


Jag är en skönhet!

"Hej jag heter ciiz och är en tjej på 20 år som bor i stockholm. Jag startade min blogg föra året i oktober alltså har jag snart bloggat i 1 år. Jag märker att en del av er hatar mig medans vissa dör mig. Då jag faktiskt har blivit igenkänd på stan pga av min blogg. Mitt självförtroende är alltid på topp, och guess what? jag älskar uppmärksamheten jag får. Ni kan kalla mig ful, slyna, tjockis, äcklig, hora. Jag tycker bara att det är underhållande, men förjävligt för er som är så avundsjuka på min enormt vackra skönhet jag bär på! men som sagt jag förstår er"

medans en del föds som den fula ankungen så blev jag den finaste av dom alla

*blink*






It's gonna take a lot to drag me away from you.




I love it when you tell me that you're mine.


Ice cream



En av sakerna jag och min pojkvän har gemensamt, vi båda älskar glass! sitter just nu och vräcker i mig massvis med glass. Jag kan inte få nog ;)


HAHA, du blev knäckt som knäckten i kortspel!





Godmorgon





Frukost har jag precis ätit, som ni ser på bilden.. det är verkligen supergott om ni äter flingor med kanel. pröva det, jag fick den ideen efter att jag såg att min pojkvän hade kanel i flingorna. ;)

Angående mitt humör igår, berodde på att jag och min pojkvän hade bråkat. Jag slutade svara på hans sms, för att jag bara ville strypa honom.. men allt är lungt nu. Vi har pratat ut om det. Han kommer även till mig ikväll. ytterst mysigt. Det blir kankse filmkväll sånt gillar jag.


Inga ord!

Alltså nej de funkar inte så.. fuck you okey ! du har gjort mig arg och sårad.. Ibland så fattar jag inte vad du tänker med. helt seriöst! jag fattar inte det.. förklara de snälla?!

Tack och lov att jag har såna fina vänner som alltid finns där för mig! Jasmin är på väg från kista nu för att träffa mig, love her! även roggie är på G nu.

Bloggar mer imorgon.


Jag vill bli brun igen.



Ser ni hur brun jag var på bilden?.. ååh jag saknar! jag vill ha bränna. Synd att allt försvann när man kom hem ifrån grekland. Jag flaggnade ju bort allt. Så jag gick runt och va typ fläckig på armarna.. inte alls snyggt! Jag vill ha nästa sommar, då blir det helt klart utomlands igen, vart åker man då.. kankse thailand?

Kanske blir utomlands nångång i vinter, om jag har fått ett jobb då vill säga!


Alltihop är bara skit!

 

är jag den enda som tycker att den "serien" är bra? en serie som håller på i ca 7 minuter en gång i veckan.. haha helt världelöst! Jag hade kankse lite för höga förväntningar på att det skulle vara bättre, men där lurade jag mig själv.. hur kan något kissie är med i vara bra.. det hamnar ju bara till botten, kolla bara på hennes låt.. vad hände med den? ohjaa det var en riktig sucess ;)



Sen har vi ju horprogramet kungarna av tylösand eller vad det nu hete, haha vad är det för skit.. en B kopia av paradise hotell. där allt bara går ut på att synas. Och att hoppa i säng med varandra. Killarna är omogna, och tjejerna ser ut som slynor! jag kan inte säga mer än BRAVOO!


-



► Play the moment

▌▌ Pause the memories

■ Stop the pain

◄◄ Rewind the happines


scch..



- Visste ni att jag använde mitt första smink när jag var 9 år? dock använde jag bara ögonskugga.
Och blå var den alltid haha!

- Jag har redan bestämt att när jag får en son, så ska hans namn vara Liam. Älskar verkligen det namnet, så fint! Får jag en dotter vill jag att hon ska heta Isabelle.

Oavsett vad min man säger så är det redan bestämt.. haha!


Körkort på ett vilkor!

Jätte många frågor mig varför jag inte tar körkort, med tanke på att jag snart fyller 21. Men jag ser ingen anledning till att ha något, jag bor i stockholm.. det finns bussar, tunnelbanan, tvärbana, spårvagnar och pendeltåg överallt! Sen så har min pojkvän körkort, så han hämtar upp mig om vi ska ses eller ska åka någonstans.. Jag har gått med på att skaffa mig körkort på ETT VILKOR! att jag får en hummer. då jävlar skaffar jag mig ett körkort.. och nej den ska inte vara rosa ;) den ska vara svart eller vit..





Innan jag dör ska jag helt klart ha sex i en hummer.


Stalkers..


Gammal bild från när jag var blondin!

Alltså det är verkligen tröttsamt. Att folk orkar hålla på och kommentera min blogg anonymt? ni ger er aldrig va.. missförstå mig inte, jag tycker bara att det är ganska roande hur mycket folk bryr sig om mig. Antigen så kommenterar samulls flickvän min blogg, honey jag har glömt bort ditt namn .. var det sanja?

Och nu den senaste var ifrån någon i uppsala trakten, yes jag sökte på ip nummret. Det blir ju mycket roligare om ni faktiskt skriver vad ni heter så jag iallafall får veta namnet, Fast ni kankse inte vågar de.. jag är ju så stor och stark haha! Nej men seriöst fortsätt ni, jag märker ju att ni inte kan få nog av mig.. sitter och skriver att "ni inte vill se mig" men ändå fortsätter ni och spannar in min blogg.. haha vadå fail på sig själv. Stupid bitches!

Min skönhet gör er tokiga..


Jag åker till Lettland den 1 oktober



Min pojkvän smsade mig igår kväll och frågade vad jag kulle göra den 1a, och jag har inget planerat så långt förutom att det är min födelsedag den 5e. Så han har bokat in kryssning för mig han och hans familj den 1 oktober, vi åker till lettland (riga) över 2 nätter, woho! Det blir kul, jag har ba åkt till finland med båt hela tiden, så nu blir det annorlunda. Vi ska även bo i lyx hyttarna, love being Ciiz!




Sommarens två höjdpunkter, kolla in min video!



Vad var det roligaste du gjorde i sommras?


Korkad läsare



hahaha , shit vilken reaktion jag fick när jag såg kommentaren av MR anonym.. eller är du en tjej? "det är klart du inte känner bloggarna" det var ju precis det jag skrev? är du skadad och har läs svårigheter och inte förstår vad jag skriver eller? .. Slippa se mig? sluta spanna in min blogg så slipper du se mig.. men jag förstår att du kommer tbxs.. en skönhet går inte att motstå ;)


Du fråga, jag svara!




haha vilken rolig fråga, nej jag känner ingen av bloggarna. Visst så har man träffat på dom på stan som, kissie, amir, rosanna, dessie och alma, och kissies vidriga lillebror peter.. men nej jag känner inte dom!

dock så är det roligt att se hur mycket kenza har förändrats, då vi gick i samma skola för flera år sedan. Innan hon blev så stor med bloggen. Då hon var ett fult emo.. till att bli en riktig skönhet ;). Hennes tjejkompis dilay tyckte jag om. Hon känner mina tjejkompisar. Plus att vi bodde i samma område förut, tills hon flyttade. Så ja så långt kommer jag med att "känna" dom haha.

Ställ frågan istället till min killkompis roggie, som har varit hemma hos amir.


HAHA men shit !


Jag behöver shoppa!



Massor med kläder som behöver handlas nu när kylan är på väg. halsduken har jag redan köpt, även mina vantar har jag sen förra året, äkta lovika vantar är ren kärlek hihi!


Dear mama!

        If you had one shot or one opportunity, to seize everything you everwanted in one moment,
would you capture it or just let it slip?


Jag ska bryta min vana

att röka, det är hemskt hur mycket pengar man gör av med att bara röka. Att köpa flera ciggareter per vecka, som går på en 50 lapp vid varje köp. Bli otroligt dyrt i längden. Tänk och räkna ut hur mycket pengar jag har gjort av med, då jag faktiskt har rökt i 8 år. Min mamma klagar på mitt rökande, även fast hon röker själv. Min pappa blev skit grinig då han faktiskt fick veta hur länge jag har rökt.

Min pojkvän är vann att jag röker, då vi har kännt varandra i 3 år. Men nu när han ska behöva kyssa mig varje gång vi ses, så är det inte speciellt mysigt för honom när jag luktar som en skorsten! Nej jag måste brya vanan .. ciiz måste! Det är oattraktivt att röka. "Fina flickor röker inte som man brukar säga"


Jag som tyckte att jag blåste stora bubblor..


Ciiz a la' tidsfördriv!

3 saker jag inte tror på
1. Jordens undergång 2012? eller vem vet..
2. Jesus och gud.
3. -

3 saker som jag avskyr att lyssna på
1. Bullshiiit om saker jag absolut inte bryr mig om.
2. människor som smaskar när dom äter, euw!
3. hårdrock!! det gillas bara när jag e tokig.

3 maträtter jag inte äter
1. Blodpudding
2. sniglar och sånt vidrigt!
3. varma grönsaker

3 bra filmer
1. You got served
2. gridiron gang
3. Jag vet vad du gjorde föra sommaren, 1 och 2an.

3 saker jag ALLTID har i handväskan
1. Plånbok.
2. Mobilen.
3. parfym

3 godaste drinkarna
1. pina colada
2. Cosmopolitan
3. San francisco

3 bästa dofterna (för min egen del)
1. Alyssa ashley - vanilla
2. Paris hilton - heiress
3. Ralph Louren – den blåa.

3 godaste godissorterna

1. choklad
2. choklad
3. choklad

3 favoritdjur
1. Katt
2. kyckling, riktigt gott och äta!
3. tonfisk är också grymt gott.

3 svordomar jag ibland använder
1. Fan
2. jävla
3. skit

3 TV-program jag vill vara med i
1. 90210
2. desperate housewives
3. förhäxad


Min syn på bloggarna!



Kissie: en riktigt smart brud som har lyckats provocera sig fram till "sveriges största bloggdrottning". Dock så kan jag inte förstå hur hon vill vara känd som en elak människa! Sen att folk verkligen går fram till henne och tar "idolbilder" med henne, haha hur kan man vilja det? folk gillar henne för att hon är elak..



Dessie: En söt brud, men jag har tyvär inget och säga om henne.. Hon kör sitt egna race. Hon har en riktigt snygg header också för den delen!



Paow: En tjej med skit snygg kropp! Jag älskar hennes bröst haha. Jag gillar hennes blogg, för hon skriver mycket ifrån hjärtat! känslor och sånt. det gillas!



Kenza: grymt snygg tjej, med riktigt snygg klädstil. dock så tycker jag att hennes blogg är ganska tråkig. även hennes design.



Baby seniorita: Hon är en rolig tjej, som uppdaterar ofta med videoinlägg vilket är roligt istället för bara massor med text. Hon är en tjej som står för det hon säger, det gillas!



Hugo rosas: hon är ju bara fööööööör skön! Han är en av mina favoriter, älskar alla hans "challange", sen så är han ju riktigt snygg också för den delen ;)



Gaybloggen: Han är så söt! haha, han står för den han är, och det är så det ska vara. varför va rädd att gå ut med att man är bög!! en bra bloggare!



Godmorgon

jag skulle igentligen ha varit på väg till mitt möte nu, ni vet möte en gång i veckan. Men det blev inställt jag ska dit på måndag istället, toppen. För jag har verkligen ingen lust att röra mig ut överhuvudtaget. Jag har hjälpt mamma att städa hela lägenheten istället, jag är så duktig så!

Ikväll skulle jag egentligen träffa pojken, men han fick något annat att göra. Vi ska ändå ha myskväll i helgen. hihi. ser fram emot det, den här gången tänkte vi sova hemma hos mig, haha vi får se hur det går i min trånga säng, jag får be mamma dra in en extra säng ifall att jag får för mig att vilja putta ner honom på golvet, haha!


Ni älskar att titta på mig..




see yaa bitches


Kissies nya naglar!



DOM FULASTE JAG SETT EVER!, har ni sett dom som hon har lagt upp på sin blogg? haha helt klart en fettt diss.. dom ska se ut som mina naglar när jag har fått manikyr, det är min syster som fixar och visst är hon duktig



så ska naglar se ut.. love being me!


Blev en sväng till forum

igen.. haha jag vet det var ett jävla tjatt om forum. Nej men jag och roggie kollade runt på lite kläder, jag försöker hitta en klänning. och ett par snygga skor! Men tyvär så var inte min dag denna dag. för jag kom därifrån med enbart 2 marabou .. hihi. Chokladätaren är här!

En gullig bild på roggie, haha ser ni hans vackra blåtira som han har sminkat dit? nejdå, han hamnade i bråk med någon wannabe turk som försökte sno mobilen av honom, så roggie slog ner honom.. men fick tyvär en fett höger tbxs, så kan det gå.. illa illa.. dagens samhälle alltså!




Byte av piercing!





Dags att byta piercing nu tycker jag, måste koka dom! då går alla bakterier bort för er som inte visste det ;). Funderar om jag ska sätta in min med bling, i blått. Jag saknar dock min gröna bling och min rosa, jag råkade svälja båda hihi :$


Ana gina är stupid!

Blog awards! jag skulle aldrig i mitt liv rösta på en människa som ana gina, jag har inget emot henne personligen, men hon är korkad, riktigt stupid. Hon sitter och pikar på paow hela tiden och kallar henne för rasist, för vilken anledning då?, för att hon säger sina åsikter om att hon inte gillar invandrare som kommer hit och gör brott, Och darför hoppar alla på henne. Jag kan säga såhär, jag håller helt och hållet med henne. Kommer dom hit och inte kan sköta sig så skicka tillbaks dom. Och varför ska dom ta upp plats i svenska fängelser när dom kan sättas i irakiska fängelser i sitt hemland istället!!

jag är trött på henne bullshiiiit, hon sitter och "skämtar" och videobloggar om svenska morsor. Och när paow gör likadant så klassas hon som en rasist? KÖR UPP NÅGOT! Ana gina är en svenne rasist! en pantad brud.. med humor till zero!



NÄMEN TITTA CIIZ HAR EN SLÖJA PÅ SIG, ska vi inte kalla henne för rasist också?! ohjaa ..


sitter med hårinpackning







Så skönt och dusha, känner sig alldeles fräsh! men men det var dags för en hårinpackning så jag sitter med en nu i håret, ska låta det värka 20 min för bästa effekt ;).

Snart blir det middag, och sen iväg med roggie till forum!


Mina dissar



Jag total dissar folk som sätter på världens högsta musik i bilen, och sen vevar ner alla rutor i bilen. Bara för att få uppmärksamhet, alltså det är så mobbat! Har ni kanske tänkt på att hela sveriges befolkning faktiskt inte vill höra eran musik?

Folk som använder alldeles för mörk brunkräm, antigen lämnar folk den såkallade "fjortiranden" på halsen. eller så ser det ut såhär?, haha ganska roligt faktiskt .. FAIL


Den är till och med rosa!







Pappa kom hem med den i morse, thank you! Perfekt att ha i bilen.


Grymt snygg bild, tkr ni inte?!



Nytagen bild på mig, woho! jag är jätte dålig på att ta kort.. jag hatar det helt enkelt. haha! ursh.. även fast jag är vann vid rampljuset vid det här laget, haha!! IRONI *BLINK* *BLINK*

Sshuuluulu häär kommer det lite sköna låtar som ni kan pumpa till tisdag morgon!







En video med mig, dock en gammal

som ni får underhålla er med, så länge tills jag är hemma igen.
Jag ska träffa upp min vän valentina.

ser ni föresten hur långt hår jag har i början av videon? saknar..


Cerazette





Måste till ungdomsmottagningen och skaffa mig fler kartor av mina minipiller. Jag har några kartor kvar så jag tänkte fylla på med fler kartor nu innan jag blir 21, för då får jag börja betala mer ;) hihi måste tänka ekonomiskt ju.


Nu blir det hemmbakad pizza!

Yes kocken är igång, nu blir det hemmbakad pizza. muuke mukke gott!



(bilden tagen ifrån google)


Collage by ciiz






MINNS NI LÅTARNA?!













Förortsromantikern?



Det finns alltid tider och minnen som man minns extra mycket. Som när jag var 15 och sågs som en "förortsunge" Jag hängde inte på dom fina områderna, utan mer i slummen. Jag umgicks med folk i fittja, skärholmen, bredäng, tensta & rinkeby. Det var som mina andra hem, och folket jag kännde där, var mina bröder och systrar! Jag har så mycket minnen därifrån. Dock så söp man sig full varje helg. Livet lekte och man hade otroligt roligt. Jag hade ett andra namn .. jag kallades för förortsromantikern. haha och fråga mig inte varför.  

Jag har förlorat kontakten med många av dom pga av olika orsaker, en del var för bråkiga, dom andra var pundare och resten av dom var underbara! Jag kännde mig trygg där, jag kännde folket, jag var aldrig rädd för att bli påhoppad, eller rånad.. vilket jag har hört att många är.

Dock så har jag aldrig åkt tillbaks dit igen efter den gången min killkompis drogade ner mig.. Ibland träffar man på fel människor. Alla begår misstag, det är väll så man lär sig! Det gjorde iaf du, för du sitter på kååååken !

tre av mina vänner som jag umgicks med finns med i videon, haha! Nu tänker ni säkert.. va umgicks hon med för folk egentligen? djur eller.. haha men tro det eller ej jag saknar dom !


Filmen sög!

jag var som sagt på bio med min pojkvän, och såg "i rymden finns inga känslor" den var väll helt okej, rolig då och då. men den var helt enkelt för mycket. det blev ganska barnslig. Nej den skulle jag hellre ha laddat ner än att slösa pengar på en dålig B film. en stor besvikelse. Jag hade det mysigt ändå, då min pojkvän satt och höll mig i handen under hela bion hihi.

Träffade sen upp jasmina, million och mertab för lite snack. Nu blir det snart sängen, för ciiz är trött!





Million en bra vän till mig <3



HAHA den värsta bilden ever på mig, jag var då inte beredd som ni ser!


Nu blir det bio med min pojkvän!



Ibland undrar jag varför jag blev brunett..

nu vet jag.. jag vill inte förknipas med sånt här. "Hej jag är 14 år, och hänger i kungsan och kan absolut inte missa the voice konsärerna, ja menar omg! paris hilton är även min största idol.. vilket kanske syns då jag försöker likna en mygga med mina gigantiska brillor. Dock så tjuvröker jag scch.. mamma får inte veta! då blir det ingen veckopeng, MÅSTE KÖPA SPRIT! och gå på hemma fest med mina wannabe blattar ifrån plattan"

PS idomin måste köpas, ja vet att det egentligen är en arselsalva.. men whata fuck!


Du frågar, jag ger er svar på tal!





Svar till Cornelia: Varför jag spelar känd beror nog på att jag är den kändaste guzzen i sverige, vad tror du?! Jag har aldrig sagt att jag är känd, jag har bara sagt att jag har blivit igenkänd några gånger på stan. Riktigt kul om du frågar mig. Var det avundsjuka, eller är du bara en av mina alla stalkers jag har? ännu en till tjej, suck!

Svar till anonym: Det var mycket som var bra, men eftersom rhodos alltid har varit ett ställe jag velat åka till så slog nog det allt. Det är som en dröm, som gick i uppfyllelse ;). Sen att jag och en av mina bästa killkompisar som nu är min pojkvän, att vi två fick ögon för varandra är också ett stort plus! studenten var också grym, haha jag kan verkligen inte bestämma mig ! allt har varit toppen.



En gammal bild ifrån 2008.


Min sommar!

Nu är sommaren helt klart över, regninga dagar och pissväder. Solen kollar väll fram någongång ibland.. men inte med den direkta värmen vi svenskar vill ha. Nu väntar istället iskalla nätter, massor med snö, och varma kläder. Ganska mysigt ändå, hihi längtar tills jag ska få sätta på mig halsduken, vantar och en varm jacka.

Vad har jag hunnit med sommar 2010?

Varit på kryssning
Mösspåtagning
studentskiva
Tagit studenten
skaffat mig pojkvän (bra vän i 3 år däremot )
Varit i vingåker på johans landställe
haft sköna helger i gävle
varit på Rhodos
Blivit brunett

Vad som fortfarande står på min lista men som jag ännu inte har gjort!

Åka tillbaks till vingåker, med killen, anna och johan.
Åka till riga (kryssning) med pojkvänen och hans familj.
Fira min födelsedag med dom bästa!
























Snart så är det sommar igen










Inte okej.

Löshår i stora mängder är absolut inte trendigt! Först när löshåret blev något som dom flesta ville använda så såg det iallafall normalt ut. Nu missbrukar alla det, folk köper 6 paket löshår och sätter det i skallen. Lååååångt och blont ska det vara! Den gamla fjortistränden. När ska ni börja med något nytt? skippa löshåret och låt det växa ut normalt. Folk trodde att jag hade löshår, för att jag hade långt och blont. Men nej jag har ingen lust att sätta på mig någons annans hår, någon kärring ifrån indien som rakat av allt hår för att jag ska kunna ha det i min skalle. euw.



Så här långt hår hade jag föra sommaren, NATURLIGT! Alltså inte löshår


This or that?


I'm in love with my bed. But my alarm clock won't let us be together.



Godnatt


-

You can believe the rumors if you want to..
They can be true, but they can also be fake like the bitch who told you.


Pinsamma föräldrar jag har!



Hej älsklingar, jag har verkligen ingeting att skriva om. Jag är så otroligt trött. Jag sov ju hemma hos killen inatt, jag vet inte när vi somnade, men som vanligt så var jag den som vaknade först. Han är så söt när han sover, jag försökte väcka honom i 25 minuter med att pussa på honom. hihi. älskar att vakna upp med någon!

Tack för att pappa inte ringde till mamma och sa "jag hoppas hon använder skydd!" jag har såna pinsamma föräldrar.. haha  helt otroligt! antigen så frågar min syster mig när jag fick kuk senast, eller så säger pappa att jag ska använda skydd, eller så säger mamma att hon vet vad jag gjorde inatt. hahah är det enbart mina föräldrar som håller på såhär?!


Svar på tal till Nicho!


naaaw, såklart du älskar min musik, jag älskar din också.. haha ba för att vi har samma musiksmak!
Nicho jag började undra vart du hade tagit vägen någonstans! Tro mig när jag säger att jag inte är den enda som saknar din blogg, börja blogga igen när du känner för det.

Jag slänger upp en låt för din skull!


IDOLS värsta sökande ever!










hahah kissies lillebror sjunger faktiskt värre än kissie, hur är detta möjligt?
han klarade av det omöjliga. HIPP HIPP HURRA


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN!

Vilka bloggar läser du? Jag läser olika bloggar varje dag, men dom bloggarna som jag varje dag läser är.


Hur lång är du? Jag är 1,79 lång

Hur gammal var du när du blev av med oskulden? vem sa att jag fortfarande inte är oskuld haha ;)?


Är du nöjd med dig själv och ditt utseende?
Självklart finns det brister. En tuttoperation skulle jag vilja göra.


Favoritaffär?
  svårt, jag gillar HM ungdom.


Hur gammal är du?
Jag är 20, blir 21 nu i oktober


Vart bor du?
Jag bor i nacka.


Hur länge har du bloggat?
min blogg fyller 1 år den 12 oktober har jag för mig.


Varför började du blogga?
Det var nog för att min killkompis roggie.blogg.se bloggade, jag såg det som en rolig sak.


Dröm resemål?
  Det var rhodos, men nu är det Bahamas & usa.


Favoritblogg?
  jag har ingen favorit, men jag gillar hugo rosas.


Vilken stad bor du i?
  STOCKHOLM I MITT HJÄRTA


Snyggaste killen resp. tjejen i världen?
. Den snyggaste killen är ju helt klart min pojkvän haha. Omarion är ju en riktig heting ;). Den snyggaste tjejen är Christina aguilera.
 

Hund eller katt? Helt klart katt, hundar tycker ja absolut inte om

 

Vad anser du om aborter?  Jag tycker att det är fel, man vet lixom hur barn kommer till. Men jag har inte så mycket att säga om det, eftersom jag själv har gått igenom en abort. Jag skulle haft ett barn nu på snart 4 månader.

 

Har du sett sverigedemokraternas valfilm? Om ja, vad tycker du om den? Nej jag har inte sett den, jag är inte insatt i sånt.
 

Favoritfilm som är antingen tecknad eller animerad? Hmm .. shreek är rolig!

 

Vilken gymnasielinje går du i? Jag går inte i någon linje alls, men jag har gått i handelsprogramet. Jag tog studenten i sommras.

 

Vad är det bästa med livet? Att jag har en sån fin pojkvän och fina vänner i mitt liv. Det gör livet värt att leva.

 

Vilka är dina topp 5 bloggtips? Var dig själv, våga bjud på dig själv. Kom bara på 2 hihi.


Hur många besökare har du?
Det är olika varje dag. Men det ligger på några hundra.

 

När ska du komma över den där samuell? Jag sökte på ditt ip nummer, du bor i borås, HEJ SAMUELLS FLICKVÄN! Att du var tvungen att fråga samuell vad min blogg heter?, kan du inte gå vidare någongång? Man får anonyma kommentarer ifrån dig hela tiden. KOM IGEN nu! Förstår inte riktigt vad du menar med ”om jag har kommit över honom” har du kommit över att han hade sex med mig medans ni var på G? Har du kommit över de?.. Du borde gjort det för länge sen. Det är so last year!

 

vilken färg har din toaborste? Hahah kul med lite humor, so ciiz style! Den är blåååå. Fast jag skulle vilja ha en roooooooosa.

Är du blond eller brunett nu? jag är brunett. 

blogg förebild? Jag gillar baby seniorita. Hon är en skön brud som absolut inte tar någon skit.

 

Besöksrekord? 1 465

 

Vad har du för framtidsplaner med bloggen? Jag har inte hunnit tänka så långt ännu.

 

Favoritlåt? Jag har två styckna. David guetta – memories. Och Pitbull – across the world.





Godmorgon klockan är 15.38

Jag kom precis hem då jag sov hemma hos pojkvänen igår. ytterst mysigt! Kvällen började med att vi åkte hem till johan där han och anna var. Johan smuttade på sin öl och anna på sin passoa. Det blev tre öl för mig och sen drog vi hem till killen igen, då det var tänkt att kolla på beck.. men ja.. jag såg absolut ingeting av filmen *blink*.

Vi har ätit frukost, åkt till forum där älsk skulle rösta. Och sen till maxi och sen skjussade min baby mig hem. Jag hade tänkt att tillbringa resten av dagen och kvällen hemma med någon bra film. Jag väntar ju på att mamma kommer hem, hon fyller ju år idag ;) woho tåååårta!








FRÅGESTUND AVSLUTAD!



Nu väntar jag på killen, vi ska laga middag och sen bär det hem till honom. För att sen gå till johan och träffa upp honom och anna för lite öl. Jag är hemma imorgon igen. Sover som sagt över hos killen!

PASSA PÅ ATT STÄLLA EN FRÅGA I MIN FRÅGESTUND! JAG HAR FLERA GÅNGER FÅTT IN FRÅGOR IFRÅN ANONYMA! NU HAR DU CHANSEN ATT STÄLLA EN FRÅGA OCH FAKTISKT FÅ ETT SVAR!

JAG TÄNKER INTE KÖRA MED TJATTET, "HEJ STÄLL EN FRÅGA I MIN FRÅGESTUND! MAN BA OCH VEM ÄR DU? HAR ALDRIG LÄST DIN BLOGG, VARFÖR SKULLE JAG VILJA VETA NÅGOT OM DIG .. HMM? HAHA NI KANSKE KÄNNER IGEN DET!


// Ha en toppen fredag!


Music a la' Ciiz






Helgens planer


Prövar alla mina jeans!





Senast jag rensade ut mina jeans så blev jag av med ca 10 st, och nu har jag såhär många kvar.. plus dom jag har på mig! Försöker rensa ut det jag inte använder, en del har ju också blivit för små sen jag slutade skolan, haha ops ciiz har gått upp i vikt, de gör inget jag är en skönhet ändå.. och en skönhet klär i allt ;) muhaha!


Mardrömmen som förföljer mig

En dröm som då och då alltid finns inom mig, han killen jag aldrig har sett. Men han som alltid förföljer mig. Det händer alltid samma sak i min dröm, och jag vaknar alltid vid samma tillfälle. Mamma och jag hittar alltid foton på mig som ingen har tagit, varken jag själv, mamma eller pappa eller någon vän till mig. Foton som är tagna då jag är ute med mina vänner, eller är på stan eller står i mitt rum och byter om. Korten förföljer mig, och även han.

Allt slutar alltid med att jag klättrar upp för något som ska likna ett "gömställe" där täcker jag för med kuddar för att han inte ska se mig. Jag hör hans andetag och hur han försöker klätta upp efter mig.. sen vaknar jag! Vem är han? när ska jag få se hans ansikte?




Min parfym fanns, överlycklig!

Jag ääääälskar verkligen vanilj parfymen, man får alltid roliga kommentarer när man har den på sig. "fan vad de luktar vanilj här" eller "mums de luktar vaniljbullar här" hihi det är bara lilla ciiz som luktar gott, *blink*

Jag hittade även en present åt min moder som fyller år på lördag, det blev ett snyggt halsband ifrån guldfynd. Den är redan inslagen så jag kan tyvär inte visa hur den ser ut. Men lita på mig när jag säger att hon kommer att tycka om den.

Det blev även DIET MIDDAG på burger king, superäckligt hatar verkligen dom, high five för donken!

















Till forum för lite mini shopping



Har för ett tag sen pratat med Roggie på sms, det är så att han är på väg till mig nu. Och sen så tar vi samma buss till forum, Jag ska som sagt kolla efter en present åt mamma, ska kika in på guldfynd. Smycken gillar hon, eller vilka tjejer/kvinnor gör inte det?

Ska samt kolla efter min parfym alyssa ashley - vanilla som är slut. Behöver en ny! Den luktar så gott, för er som gillar vanilj då vill säga. För bara 200 kr, det är ingeting! så värt det.






Dags att börja fixa sig!





Har precis duschat, nu är det bara att sminka till dig och platta håret, sen är man klar!


5 things



Jag har piercing i tungan.

Jag har haft en piercing i läppen, tog dock bort den.. det blev lite för "fjortis"

jag har en tattuering, och snart ska jag göra en till.

Jag är rädd för att bli äldre, om 9 år är jag 30.. tanken skrämmer mig mer än någonsin! Botox nästa?

Jag har alltid haft en dröm att åka till Rhodos, nu har jag gjort det! Nu blir mitt nästa drömresemål zakynthos


Svartvit!




Dagens humör: Det är väll helt okej.
Dagens borde: Fixa till några papper, men  som vanligt skjuter jag upp det.
Dagens frisyr: morgongfrilla..
Dagens klädsel: Mjukiskläder
Dagens smink: Har ingen mask på mig.
Dagens planer: Åka till forum och köpa en present åt mamma.
Dagens vill ha: eeeen fett påsse med bara marabou i
Dagens längtan: Tills fredag, då det blir middag med älskling & övernattning
Dagens fundering: hmm .. to private ;) dirty girl hihi.
Dagens beroende: ciggareter som har funnits i mitt liv i 8 års tid, suck
Dagens tråkigaste: har aldrig tråkigt.
Dagens låt: R. Kelly - Fireworks



16 år



Jag minns när jag tog dom här bilderna, jag var 16 år. En tjej med sorg inom sig. Jag är inte den tjejen längre..jag ler åt det som vart och vinkar adjö, har lovat mig själv att kunna skratta åt livet minst en gång innan jag dör.

 


Music a la' Ciiz






Stupid!



Jag hatar verkligen människor som ständigt frågar "följ mig på blogglovin" Herregud vilket tjatt, om du gillar min blogg så mycket så följ den du, jag lägger till ifall jag känner för det. Tror att jag har tagit upp det 50 gånger nu.. men folk fattar ju ingeting!

Vill ni veta något mer? folk som säger att dom har ca 100 besökare om dagen på sin blogg, men bara stannar på 13?, haha vad hände med alla andra.. typ som bortblåsta. Skäms du eller? va mogen och erkänn att du vet om att ingen vill läsa din dåliga blogg som handlar om ditt patetiska liv.

*blink*

Isabella strömberg, en blond bloggare som enbart har löshår i skallen. En bloggare som ska vara EN av dom bästa, en bloggare som ALDRIG uppdaterar utan ca 1 inlägg om dagen .. du borde va på botten där du först var. staaaaay there!



Gud så roligt att hon tar åt sig, hihi !


Foton beskriver mer än 1000 ord

Har suttit och skrivit ut lite bilder, som ska sättas in i mitt fotoalbum. Jag vill inte bara enbart ha alla mina bilder i en dator, utan i ett fotoalbum också. Tänk vad roligt och kolla på alla bilder när jag typ är 70 år?.. omg .. läskig tanke. De inte så långt kvar .. sisådär 49 år kvar.






Kungarna av tylösand

Jag har precis varit och träffat upp min älskling jasmina, snackade lite gossip. Älskar dig tjejen, du är underbar! men men den nystartade serien som börjar nu klockan 22.00 på kanal 5. den ska jag kolla på nu. Kungarna av tylösand heter den. Har laddat upp med te och marabou (apelsin krokant)

Vi hörs imorgon!





LYSSNA PÅ LÅTEN OCH NJUT!


Flytta på er förfan!

"Men bitch, putas mer" Ja som fan att jag gör om ni står i vägen, jag hatar verkligen folk som inte kan flytta på sig, antigen så står dom med sina 20 vagnar precis där man ska gå och tar absolut ingen hänsyn till någon utan tror att dom är ensamma! Eller så står fjortisarna i sina fjortisgäng och höjer ögonbrynen för varje person som går förbi och vägrar att flytta på sig.. Vadå move bitches, häääär kommer Ciiz!

EN STOR NACKDEL MED ATT BO I STOCKHOLM, FÖR MYCKET FOLK !


Gör något åt ditt hår





Ovårdat hår är euw.. klipp dig eller ta bort ditt löshår du ser ut som ett fågelbo i skallen. En plattång kommer aldrig att göra ditt hår fint, använd dig utav ett stryckjärn. PUSS PÅ DIG!


En rolig konversation mellan mor och dotter



Gud så gott, jag kan aldrig tröttna på kebab. Så otroligt gott!. Det fick bli min middag idag. Kan det bli bättre? en fika på waynes och sen kebab! Love being me. Iallafall när jag och mamma satt och åt så började det spelas en låt på radion.

Jag - Mamma hörde du vad dom sjöng?
Mamma - Nej vadå?
Jag - it's the biggest dick i have ever seen.
Mamma - men ursh då..
Jag - nej vadå?, de väll bra .. fast nu sjöng dom att det är den minsta kuken hon har sett.
Mamma - men vad äre vi lyssnar på för skit?, och nu stönar hon också..
Jag - Ja mamma, det är en knull låt!
Mamma - NEJ!! nu byter du kanal!

hahaha älskar klockrena konversationer med mamma!


En mysig dag i storstaden!

Jag var som sagt och träffade upp veronika i slussen efter mitt möte. Vi sprang till banken snabbt innan dom stängde och överförde pengar som kommer in på mitt konto imorn, loves it! Så imorn blir det väll av till stan igen då jag måste hitta en present åt min moder. Jag kom iallafall hem med en present till min pojkvän, hihi.

Vi tog oss en fika inne på waynes på kungsgatan! Älskar det stället så mysigt där! Snart om någon timme blir det att röra mig ner mot centrum och beställa hem kebab åt mig och mamma, här lever man inte bara på donken som andra gör, vadå euw..





En bild på sötnosen veronika, DOCK så fastnade inte jag på bild idag. så mig får ni inte se muhaha!





Eftersom att min pojkvän kollar in min blogg då och då, så är det ju ingen bra idee att jag visar vad jag har köpt. Han tror iallafall att jag har köpt en sexleksak !! haha .. jag vet inte vad han får allt ifrån..


Möte och sen stan, hörs senare!


Ops, klantskalle!



Som dom flesta vet så går jag alltid på möten varje torsdag. Men den här veckan har jag för mig att det var den 8e, jag skulle gå. Och visst var det de.. samma dag jag har bokat in en hel dag med veronika på stan. Jag ska va på mötet klockan 13.10 till 14. så jag ska träffa upp henne då istället. Inge stor skada skedd direkt ;)

Ska bland annat till skandia banken och överföra pengar, hitta en present till mamsen som fyller år på lördag. Och även se om jag hittar något till min pojkvän!


Visste ni detta om mig



Visste ni att sveriges justitieministers (Tomas bostöm), hans fru har varit min lärare. Dock var hon en riktig subba, gillade absolut inte henne!

Visste ni att jag en gång blev kysst av en kille, som jag blev otroligt äcklad av. Det slutade med att jag bad honom sluta, hans tunga var nere i min mage.. alltså euw!


Tonfisk, love it!

Jag har bara tillbringat min dag hemma, pga av städning hela jävla dagen! suck. Imorgon blir det iallafall stan tillsamans med vero, det blir roligt. Umgås lite med min brutta. det var länge sen vi gjorde något tillsamans!

Men men, sitter och vräcker i mig en tonfiskmacka nu. riktigt gott, det är min middag ikväll .. haha går ciiz på diet? absolut inte! jag ,måste ju passa på nu när jag inte umgås med killen, då han hatar tonfisk, så då borde jag ändå låta bli att äta det i närheten av honom. Så gissa om jag njuter av min smörgås nu ... hmm



Storstädning avklarat!

Har tvättat mina fönster, dammsugit, torkat av alla möbler och alla mina ljus samt alla mina martini glas. Och tvättat gardiner, nu är jag äntligen klar efter flera timmar! Jag gillar verkligen inte att städa, men visst blir man nöjd när man e klar ;) det blir snyggt och luktar gott. Men vartfan är min städare när jag behöver henne?




En film jag vill se på bio, vill du?!


Den bästa dagen på året

 

är nyårsafton
, hur underbart är inte det? Man umgås med sina vänner, och äter en mysig nyårsmiddag och dricker några öl och bara har det trevligt, och vid tolv slaget går man ut och ser på alla raketer för att sen dra iväg ut på krogen eller någon fest. Föra nyåret firades hemma hos roggie, riktigt lyckat nyår!

Detta nyåret är inte planerat ännu eftersom det är några månader kvar tilldess, men vi har pratat lite om det. Får se ifall det blir jag, anna, johan och min pojkvän med flera som firar tillsamans med middag och krök detta år!

Jag vill också fira nyårsafton i new york .. kyssa min älskling på tolvslaget. Loves it!



Filmtajm!

Yes jag vet att jag är efter när det gäller filmer, men jag har ännu inte sett filmen eclipse. Och för er andra som inte häller har sett den, eller vill se den igen. Klicka HÄR. enjoooy it bitches.



Veckans planer


Godmorgon på er.

Det blev ingen mer update igår då jag gick ut på en promenad tillsamans med veronika, en tjej jag har kännt sen jag var liten. Vi pratade lite om morgondagen då vi ska ta en runda på stan. ytterst mysigt!

Jag måste dock ringa upp min chaffis som har haft "ledigt" dom närmaste veckorna då jag inte har behövt honom. ska jag boka den vita hummern .. eller den röda? ett mycket svårt beslut.


Har jag förändrats?

Herregud hur jag såg ut, visst så var jag en riktig pudding. även fast att jag såg ut som en megafjortis! haha, denna bild är tagen ifrån nyår. Jag har förändrats mycket sendess. Jag har inte mitt långa platina blonda hår, jag har även inte piercingen kvar i läppen. Jag är brunett nu och kort hår! Vad hände?





High five för brunett !


Snart är det min B-day





Snart är det min födelsedag, eller snart och snart det är den 5 oktober. Det är ju inte så långt kvar. Shit vad snabbt 1 år har gått. Jag minns när jag var 19 när jag verkligen längtade tills jag skulle bli 20. systemet hallååå. Men nu blir jag 21 det händer inget speciellt då, men visst är jag värd att firas ändå. Love being me.

Jag tänkte ha en middag hemma hos mig med bara några av mina vänner, men pappa kom på en bättre idee, att jag och mina vänner går ut och äter på någon mysig resturang istället. Vi blir ca 6, 7 st. Det som gör det ännu mer lyxigt är att ingen behöver betala något, pappa betalar allt.


30 frågor!


(Ja med rosa)

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? 64 kr
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? senast igår.
3. Hur löd ditt senaste sms? hahah to private..
4. Vem får dig att må bra? mina vänner och pojkvän!
5. Hur många kuddar har du i sängen? 4 styckna.
6. Var har du bott/bor? föralltid stockholm i mitt hjärta!
7. Tycker du om kaffe? usch..
8. Vad dricker du helst till frukost? Te
9. Känner du till någon med samma födelsedatum som dig? Rebecca heter hon.
10. Vill du ha barn? såklart jag vill.
11. Föredrar du havet eller bassäng? havet!
12. Äger du dyrbara smycken? Diamanter i mängder.
13. Vem är den roligaste människan du känner? hmm .. roggie tror jag!
14. Vad har du för ringsignal? David guetta - memories.
15. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Bobbys hårspray
16. Har du någon piercing? I tungan. Jag hade i läppen!
17. Har du någon tatuering? Yes en på handleden
18. Har du pojkvän/flickvän? pojkvän.
19. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på? S
20. Berätta om din senaste dröm. Att jag festade tillsamans med Tila tequila. euw? jag hatar henne.
21. Har du träffat någon kändis? Jag har sett många ja.
22. Brukar du hyra film? nej ladda ner, hallååå det är 2010
23. Var kommer du vara på lördag? I min pojkväns säng. ska sova där.
24. När grät du senast? Inatt, jag fick ett gulligt sms!
25. Har du gått in i en vägg någon gång? Jag har sprungit in i en.
26. Har du bra syn? Nej, har två synfel. Jag använder inte mina glasögon.
27. Vad var det senaste du köpte? Halsduk
28. Hatar du mer än 3 personer? Ohhjaa
29. Äger du ett vapen? Yes ett dödligt vapen ;)
30. Gillar du dig själv? Love being me.


Paow & Hugos låt !



Vad tycker ni om låten?, helt klart så slår den kissies! För den sög ju rakt av


Min loverboy!

Att någongång få gå på Lil waynes konsär, det skulle vara helt sinnesjukt! Jag älskar den killen, jag älskar hans låtar, älskar hans röst !! Han är min drog, haha nu låter jag nästan beroende. Men varför kan aldrig globen boka in en konsär med honom, och skippa emo bandet tokio hotell. Hallåå vi vill ha hit Lil wayne !





En av dom bästa låtarna <3


Kom hem med en halsduk

mötet är avklarat, fan vad irreterad jag blir på dom. Jag har varit avaktualiserad och darför får jag inte mina pengar förens i november, fitthuven!! Aja, är iallafall hemma nu. Köpte en halsduk ifrån Karren Millen, den gick på 698 kr. Riktigt snygg färg på den. Tycker ni inte?!




Iväg in till forum nu!, hörs sen.


Min älskling!

Älskling ringde mig och ville ses, han hade saknat mig hihi. Självklart träffades vi. Han sa även att på fredag ska jag sova hos honom.  även fast ja tkr att vi ska sova hos mig den här gången, men nej han envisas om att min säng är alldeles för liten. haha vilken den också är.. är inte de bra då? ligger man ba ännu närmare varandra *blink*

Nu blir det att ta en kvällscigg, och sen bädda ner sig i sängen. jag har ju inte sovit i den på hela helgen.. i miss it! Vi hörs imorgon. Puss på er!


Drake - I'm Ready For You





Nu blir det ut en sväng tillsamans med min babe, ut för att dela lite gossip med varandra. Och bland annat köpa nya ciggareter, mina är slut.. buhu !!


Jag dissar



helt klart idiotiska grannar, som inte kan göra annat än att va jobbiga! Deras jävla skit ungar springer fram och tbxs, och spelar basket inomhus. Dom beter sig som apor .. vafan gör ni i en lägenhet, åk ut i skogen och bosätt er där om ni ändå inte kan ta hänsyn till alla andra som bor här. Korkade jävlar, sen är det ingen menning att säga åt dom, för dom lyssnar ju aldrig på vad man säger .. det enda dom säger tillbaks är "vi har inte gjort något .." bite me bitches!




Är hemma i stockholm igen

skönt kan jag lova er, den här helgen har verkligen gått jätte fort. Jag har umgåts med emma hela helgen, myskväll och solat solarium har man gjort, jag fick lite färg, *blink* det är fräsht att vara lite brun nu när solen har försvunnit, då det bara väntar regniga dagar framöver i det iskalla sverige. Igår kväll hade man myskväll tillsamans med emma och johanna. Dock så hann jag aldrig se klart på filmen, då jag somnade mitt i .. haha suck.. Riktigt skönt och bara ta det lungt en hel helg utan någon alkohol. Jag är på R-E-H-A-B nu kan man säga.



Verkligen super dålig kamera på min mobil ...

dsc03036 (MMS)

Verkligen super dålig kamera på min mobil Haha. Det blir ännu en till mobil inlägg, då jag inte har någon dator. Sitter som sagt i emmas stuga nu tsm med henne och johanna. Det blir även övernattning här. Vi sitter och kollar på 6an nu. En bra film sänds där! Sista inlägget nu. För imorn är jag hemma i stockholm igen. Och då blir min uppdatering som vanligt igen. Ha en bra kväll!


Pappa har precis grillat och till maten bl...

dsc03033 (MMS)

Pappa har precis grillat och till maten blev det öl dock äcklig lätt öl. Haha. Men Men, denna kväll händer det absolut ingenting förutom att jag ska göra kokoskakor, äta chips och dricka te och se på någon bra film. På så sätt ska jag spendera min lördag kväll. Jag är trött från igår, då man aldrig somnar innan klockan 3 när man är med emma. *blink* just därför blir denna kväll perfekt. Ha en trevlig kväll!


Godmorgon

Vi vaknade för ett tag sen och har precis ätit frukost, ostfrallor mums ;) Jag ska om ett tag byta om och sen röra mig ner mot solariumet. Sen kommer min skjuss och hämtar upp mig. Kan man leva ett bättre liv än mig ? Love being me. Det blir kanske något inlägg ifrån mobilen senare, annars så hörs vi imorn då jag är hemma i Stockholm igen.


Fredag kväll !





Har tillbringat hela dagen med emma, och självklart så blir det hela natten också, grrr ;), Vi sitter just nu och äter ben och jerrys, och dricker cola. Sen blir det en kvällscigg och sen är det sängen som gäller. Godnatt på er.


Det blev en 20 minutare ;)



Imorgon så blir det 10 minuter till, loves it.


SÅ SÖÖÖÖÖÖT !


Hembakade pizzor ;)

Första updaten idag, jag har inte haft någon dator i närheten då jag och emma har varit på stan i några timmar. Jag kollar runt och hoppades på att hitta en present åt mamma hon fyller snart år ;) Nu är jag iaf hemma hos emma, vi har lagat hemlagade pizzor, mycket gott kan jag lova er ;) Vad kvällen har att bjuda på är sola solarium. Jag kör på en 20 minutare ;)




Mot pappa!



Färdigpackad! Nu kommer mitt jetplan klätt i guld där det står ingraverat mitt namn "Ciiz" och hämtar upp mig på landningsbanan på taket, nu blir ni allt avis va ;)? Love being me. Alla kan inte leva ett lix i lyx like me .. så inga surra minner här inte. Det kankse blir något inlägg via mobilen, annars så hörs vi imorgon.

Föresten lyssna på denna psykade låt, den hade vi på vårat flak.. Jag tänker tillbaks, fyfan vilken dag det var. Började dricka 8 på morgonen och va hemma 5 på morgonen, sånt gillas starkt!


En rolig händelse

"BLOGGAAAAREN BLOGGAAAREEN, FÖREEDETTAA KISSIE" ehm nej? det där tar jag som en förolämpning, gosh 3e gången jag blir igenkänd på stan pga av min blogg, men denna gång var det av 3 killar, haha jag som trodde att jag bara hade tjejer som läste den. yeey ciiz har gjort framsteg!

Anledningen till att jag satte i hörlurarna va inte för att jag inte tyckte om er, utan för att jag helt enkelt inte orkade lyssna på er. hihi *blink*


Hemma ifrån mötet

då var man hemma, det gick ganska så snabbt, förutom att mitt tåg var försenat och även hon jag skulle träffa. Nu är allt klart inför nästa vecka då jag ska dit, mycket skönt! Nu återstår det sista jag ska göra och det är att packa klart, för visst ska jag till pappa. Jag ska umgås med emma heeeeeeela helgen, jag har saknat min plutt!


Dagens planer

Wooooppii vad tidigt jag är vaken, jag gick faktiskt upp klockan 09.00 idag, så det var inte bara min pojkvän som skulle upp tidigt utan jag med, bra att han inte sov här, med tanke på att han går upp 5 6 på morgonen, haha! men men, anledningen till att jag är uppe såhär tidigt är för att jag ska iväg på ett möte 10.45. Som varje torsdag ;). Sen blir det hem igen, och packa klart allt .. för sen blir jag upphämtad och sen åker vi ;) Och kommer tillbaks på söndag, vart tror ni jag ska åka? Usa?, rhodos igen? till pappa? .. hmm..


Myskläder för en myskväll



Roggie kom förbi mig som sagt och va här i någon timme, satt och snackade massor med gossip. sånt gillar vi ;) Sen kom min pojkvän förbi och roggie gick vidare till chatila. Även fast det bara var 2 dagar sen vi träffades så saknar jag alltid min baby! Min finaste älskling, han är speciell den killen. Nu har han precis åkt hem, han ska upp till jobbet imorn. Även fast jag försökte få honom och sova kvar här hos mig, men de gick inte.. han vill inte komma försent imorn, vilket han absolut kommer göra om han sover kvar.. ohjaa ;)




Gossip med Roggie!



Nu blir det duschen för min del, snart kommer roggie hit för lite gossip! Ska jag bjuda på ett glass cosmopolitan eller en margarita.. eller nöjer han sig med te? hmm.. Vi kör på en flaska champagne. So ciiz and roggie style!


Movie



Sex and the city 2, och popcorn.. på så sätt kan man tillbringa en trist dag med bara regn och regn.
Då är det här perfekt ;) Och när klockan närmar sig 18.00 kommer roggie förbi mig en snabbis. Love it! Och vid klockan 21.00 kommer min pojkvän förbi mig, efter att han slutat jobbet. En mysig kväll <3


Nyhetsbrev ifrån nelly.com












Roligheter!




Visste ni att jag har en tjejkompis på min msn, en tjejkompis som jag umgicks ofta med förut. Vet ni att hon gjorde en ny msn och addade mig bara för att skriva att jag va en hora i bloggen, haha.. CHARMIGT! Kunnde hon inte behållt sin vanliga msn istället för att skappa en ny? fegt gjort.. dock vet jag redan vem slynan är!

Visste ni att jag umgicks med en killkompis förut och hans vänner, tills jag fick veta att en av killarna hade slagit vad om att få mig i säng, lyckades han tror ni? Samma dag han försökte kyssa mig. dissade jag honom. Jag mena euuw..


Lär känna mig

1. Någonting jag tycker om med mig själv:
Jag älskar mina skrattattacker, mitt fina hjärta och mina ögon!

2. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Att jag ibland kan vara förjävlig emot andra.

3. Detta är jag rädd för:
Insekter, hajar, och jurrasic park filmerna!

4. Tre saker jag absolut inte kan göra:
Räkna matte, har svårt för att lita på folk.

5. Detta tycker jag om att göra:
Sova, och lata mig. Umgås med mina vänner och min pojkvän.

6. Bästa känslan:
Kärlek

7. Värsta känslan:
Rädsla tror jag. I allafall när man är ensam.

8. Egenskaper jag gärna ser att min partner har:
Han har allt jag begär.

9. Är jag kär just nu?
Ja det är jag.

10. Jag vill gifta mig...
Jag är bara 20, chilla..

11. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:
Åka till usa, skaffat mig en familj & barn. Vinna några 100 miljarder.

12. Något jag vill ha i present:
Presentkort, parfym, smycken, en resa..

13. Tv-program jag gillar:
Desperate Housewives, Gossip girl, 90210, 2 and a halv men.

14. Favoritdoft:
Paris hilton - heiress & Alyssa ashley - vanilla

15. Hit vill jag gärna åka på semester:
Grekland igen, turkiet, thailand, usa, bahamas.

16. Det här gör mig avtänd:
Dålig andedräkt & orakade killar.

17. Favoritcitat:
I believe in miracles ;)

18. När badade du i en pool senast?
På Rhodos.

19. Chips eller popcorn?
Popcorn

20. Har du kräkts offentligt?
Japp några gånger på fyllan.

21. Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
Ja absolut, gör du?

22. Kan man vara vän med sitt ex?
Ja det kan man väll..

23. Vad har du i din väska?
Plånbok, smink, parfym, p piller, nycklar, ciggareter & tuggummi.


Sch ..



Visste ni att mitt efternamn, är ett efternamn som inte får hetas av någon annan i sverige än våran familj?
Det är påskrivet att det bara får tillhöra oss, men ändå har folk snott det. Det finns till och med en staty ute på Lidingö där vi hade hus förut. efter en person som hete Dahlheim, alltså mitt efternamn. Han var med i kriget och tillhör våran familj fast långt bak i tiden. De visste ni inte va ;)


Love it

Love my hair stylist!, han ska fixa till håret på mig litegran, dock så ringer alexandra honom gång på gång. Bitch du har redan en.




RSS 2.0