Annonser från BloggPartner

Mot arlanda, för jag ska till Rhodos!



Jag kommer att ha underbara dagar i paradiset, jag ska ta massvis med bilder. Och njuta till max! Ha det så bra i sverige. Puss på er!


Bilder som aldrig visats..

En Ciiz ni aldrig sett förr.. Gosh jag är till och med lika vacker på dom här bilderna som på alla andra då jag faktiskt inte har alkohol i kroppen, hahah .. eller vad tycker ni?!










Packning

Jag har precis duschat, och börjar göra mig iordning, föna håret och sminka sig sånt vi tjejer alltid gör. Ett dagligt behov om jag säger så. Ska packa ner det sista också, som plattång, smink, tvättprodukter och sånt nödvändigt. För snart beger vi oss av, mot maxi då vill säga. Möta upp dom andra och lasta in all bagage i johans pappas hummer. Och sen blir det mot arlanda. Loves it..


Men nej har jag sagt!



Jag tänker inte rösta på er för att bli dagens eller veckans blogg. Och jag tänker absolut inte rösta på era skor för den delen häller. Jag vet faktiskt inte hur många gånger jag har tagit upp det här. Och jag står fortfarande vid mina ord. Jag tänker absolut inte rösta, eran blogg kommer ändå aldrig att övertoppa paows eller kissies. Suuuuuuuck on that bitches!


Top 5


Vilka är era favorit bloggare? alla har en var sin.. men jag har fler. Bloggar som jag följer dagligen. Tänkte dela med mig av dom till er, vem vet. Det kanske blir era också.

http://www.nattstad.se/BabySenorita

http://roggie.blogg.se/

http://girlysworld.blogg.se/

http://www.kissies.se/

http://paow.se/

Dock är inte bloggarna i ordning!


Godmorgon

Det blev ingen mer update igår och det beror på att jag och johanna drog hem till Roggie, ni vet favorit bloggaren?. Jag tog med mig två öl som dracks där, för det var det enda jag hade kvar ifrån fredas. Sen kom min underbara pojkvän och vi kramades och pussades, eftersom att vi inte kommer att ses på tre veckor, då han åker iväg till Norge för jobb.. Han är på väg dit nu.. saknar redan min älskling!

fyra bilder från igår kväll!








Grekland Vs Turkiet?

Kanske blir det en båttur från Rhodos till turkiet över en dag?
 två länder på en vecka.. kanon säger jag bara!


O-M-G





Som dom flesta vet så åker jag till grekland imorgon, och tydligen någon mer.. Om tre dagar så kanske kissie åker till Rhodos också.. alltså vadå fans!


Har hämtat johanna nu.

"Cha cha bitches" jag tänkte lägga en paow menning där. haha. Jag har iallafall varit och hämtat upp johanna på centralen. Hon tog tåget ifrån gävle hit till stockholm. Hon är en av tjejerna som ska med till grekland imorgon. Egentligen var det ju min pojkvän som skulle med, men eftersom han sticker till norge då för jobb, så fick johanna hans plats. Vi kommer verkligen ha det jätte roligt !! Men men, nu är hon iallafall här, hemma hos mig i sthlm.. faktiskt första gången hon är det. Så det blir väll en liten tripp här i området och visa henne runt.

Sen kankse vi ska möta upp min pojkvän ikväll och säga ett riktigt hejdå med pussar och en feeeeetting kram, så ses vi om tre veckor igen. buhu .. im going to miss yaaa baby!



En sådär alkis bild på mig och johanna från vintras i taxin.


Mamma du är knäpp!

Dagens kommentar som jag fick av mamma när jag kom hem efter att ha sovit hemma hos min pojkvän.

Mamma: Jag vet vad du gjorde inatt!!!
Jag: Vaa?, hur vet du de? eller vadå? vad menar du?
Mamma: Tror du seriöst att jag tror på att ni BARA sov inatt?
Jag: hehe .. jadu vad som händer i sovrummet stannar i sovrummet.
Mamma: Pappa ringde och frågade vart du är, han sa att du ska använda skydd!
Jag: Alltså mamma, suck..


Älskar listor!



Att jag åker ifrån min pojkvän i hela tre veckor, ursh jag kommer att sakna dig så otroligt mycket min finaste jävel ! haha , mycket kärlek där. Det är fan den fetaste dissen just nu alltså.

Den här bloggaren, hahah lider han av någon sjukdom? eller är han bara så.. en mycket dålig  spermie "host"





Även fast jag hatar att packa, så älskar jag att packa just nu ändå eftersom jag vet att jag packar ner allt till något roligt, jag ska fan sätta mig på ett plan till grekland. Fattar ni?! det kommer att bli så naaaaaaajs! Jag minns när jag skrev om det i bloggen, när det var ca 2 månader kvar.. nu är det 2 dagar darlings.

Om vi ska röja ..


Music a la' Ciiz


Packning pågår.

Jag tycker att det är jätte svårt att packa, speciellt när man ska vara borta i 8 dagar. Mycket tunikor, shorts och tröjor behövs ju. Men jag har alltid den tendensen att plocka fram alldeles för mycket, det är darför jag håller mig enligt min "ta med lista" men jag råkar alltid tappa bort mig där och plockar ner ännu mer kläder. Vi tjejer är helt omöjliga är det inte så?!





åååååååååh jag hatar att packa, en hemlighet avslöjad av självaste MOI!


En present..





En present av min älskling, visst är han söt?! Min gulleplutt.


Älskling!



Update angående fredagen. Jag blev upphätmad av en limmo som körde mig till forum där jag sen väntade på min pojkvän. Självklart så sprang jag in på systemet också hihi, jag kunnde inte hålla mig undan trots att jag ska supa hela veckan i rhodos. Men men, vi åkte hem till honom.. och sen tog hans pappas bil och drog till maxi för att handla godis, chips och sånt gott som alla vet att ciiz älskar. Och sen blev det iallafall film.

Nu är jag hemma och det är dags för packning, yeeeeeey !


Helgens planer!


Stress!



Här är ett ironiskt och väldigt tråkigt videoinlägg från mig och roggie som vi gjorde för någon dag sen. Nu blir det dushen för min del, sen göra mig iordning och packa ner lite av det jag ska ha med hem till pojkvänen. Åker om ca 1 timme såg jag nu, stress eller vadå!


Ta mig till Maldiverna













En vacker dag ska jag sätta mina fötter i den sanden ..


En hemlighet!



Min plattång gick sönder en gång, och jag skulle in till stan tillsamans med Roggie. Jag fick panik och jag var då den tjejen som verkligen ville ha spikrakt hår, mitt hår var verkligen allt. Jag fick panik.. och blev förbannad och drog fram stryckjärnet. Och tvingade roggie strycka mitt hår platt ! Sen var jag nöjd hihi.


Go mama!

Då var man hemma, jag var som sagt och växlade pengar. Jag kom även därifrån med en tröja ifrån gina och ett par strumpor. Mat på donken blev det också, man kan ju inte alltid vara så nyttig. hihi *blink*

När vi var på väg hem så skulle mamma tvätta bilen på statoil. Tror ni inte hon börjar tjaffsa med en kärring jävel där, som ställde sig i vägen. Hon skulle alltså tvätta bilen hon med, så hon ställde bilen precis därm an kör in den, och sen går hon in och handlar.. så vi var tvugna att stå där och vänta tills hon kom tillbaks, vem gör sånt? Då började hon säga att min mamma inte bestämmer reglerna. Jag trodde nästan att dom skulle börja slåss. Goo mamma goo mama!!




Euro.



Godmorgon alla mina "fans" , jag är uppe tidigt.. eller vadå tidigt jag är jämt uppe vid 10 tiden. Här ska man inte vända på dygnet. Men men, jag och mamsen åker snart in till forum för att växla pengar, till euro. Det är ju endast tre dagar kvar tills jag åker, så nu är det dags. Jag kom ju på att jag inte kan betala med kronor. haha smaaartskafft!

 Hörs när jag är hemma igen.


Kan du hålla dig för skratt?


Nej idag blev det inge bra update, jag har helt enkelt inte haft något bra att skriva, haha det måste nog vara anledningen. Imorgon så kommer det bland annat upp musik, och helgens planer. Kom tillbaks då. Här har ni ett klipp från Ciiz humor, loves it haha...



Ingen rubrik

Jag har dammsugit, diskat och lagat mat. Gud så duktig jag känner mig. Loves it. Alltså det är så galet varmt i lähengeten att det känns som om jag är på väg att smälta bort, så jag ska in i dushen nu och ta mig en svalkande dusch. För sen ska jag ut och träffa upp Jasmina! Roggie kankse också? ska höra med honom..

Jag har även skrivit en lista på saker som jag ska ta med mig till grekland när jag åker, listor är alltid bra att skriva då man oftast faktiskt kan glömma något. Det blir ganska svårt för mig att åka hem ifall jag kom på att jag glömde min hårborste, haha..


Vivistyle.se














Vill sola..



Brännan behövs bättras på, och då menar jag inte genom solarium. Här ska det vara äkta solbränna, jag solar inte solarium på sommaren. Jag ser bara det som slöseri med pengar och alldeles för onödigt. Nu när vi har haft ett toppen väder i flera veckor med strålande sol. Så varför inte förbättra brännan utomhus istället?.

Jag åker till grekland på måndag, jag ska komma hem brun, då menar jag verkligen BRUN! jag ska försöka iallafall. Så här brun är jag just nu på magen, lite iallafall.. ellerhur då?



Kom igen nu stalkers.. ska ni inte kommentera nu om hur otroligt tjock mage jag har. hihi jag väntar nyfiket.


This is my summer!



Vad har jag gjort denna sommar?

[X]
Tagit studenten.
[X] Skaffat mig en pojkvän. (som däremot har varit min vän över 3 år.) 
[X] Varit i vingåker med dom bästa, och festat hela helgen.
[X] Min pojke har varit hemma hos mig i gävle över några dagar. Ett stort plus för att mina föräldrar älskar honom! är inte sånt viktigt för er också?
[X] Haft riktigt bra fyllor.
[X] Haft min bästa midsommar ever.

Vad är kvar?
[ ]
Drar till Rhodos på måndag.
[ ] Skaffa mig ett jobb.
[ ] Åka till Riga tillsamans med min pojke och hans familj.


Visste du det här om sex del 2?



Den längsta orgasmen för en man inte varar mer än tio sekunder (och det är med ordentlig träning!), medan kvinnan kan nå upp till förlängda orgasmer som varar mellan 20 och 50 sekunder.

Vissa lejon parar sig mer än 50 gånger per dag!

Myggorna har den kortaste sexakten. Den varar inte längre än tre sekunder!

Världsrekordet i gruppsex innehas av en tjej som spelade in en video då hon blev tagen av 620 (!) killar på tio timmar.


Musik älskar vi alla.



Musik kan vi aldrig få nog av, inte sant? Vi alla älskar sånt.. och det känns som om det var ett tag sen jag la upp några låtar. Så jag tänkte passa på nu. Så här har ni. Enjoy!






Färgning

Jag har färgat mitt hår, min hemska hårutväxt är borta. Jag tycker absolut inte om när sin naturliga färg syns. Så nu var det dags att få bort den, nu innan jag åker till grekland. Roggie gjorde mig tjänsten att färga håret på mig, och snyggt blev det.. även fast hårbotten alltid blir gul i början när man blonderat. Men det är borta efter några tvättar med silvershampoo.

Här har ni iallafall kvällens outfit.


Ytterligare en diss



Nu var det dags för mig att dissa, sånt som jag är så bra på.. och sånt som jag vet att ni gillar att läsa. Iallafall dom flesta av er, som inte tar åt er av vad jag skriver.

- Nellys skotävling, 50 olika kommentarer dagligen att man ska rösta på era skor. Och alla ser lika förjävliga ut. Jag kommer absolut inte rösta på din din din eller din sko. Jag tycker helt enkelt att dom är ruskigt fula. Så besvära er inte att ens fråga mig, för den kommentaren försvinner på ängång, hihi.

Det blev bara en diss från min sida, jag har för mycket godhet i min kropp för att vara elak, haha..


Är ni för eller emot?

Ni vet pratet om att förbjuda burka i Frankrike, vad tycker ni om det? Jag har inget emot muslimer som bär burka men när folk är tvungna att gå med sånt så är något allvarligt fel. Att dölja hela kroppen för alla, vad är det för påhitt? En anledning till att folk vill förbjuda det är för att män har gömt sig under en burka, som t ex terrorister. Sen så är det inget som står i koranen att kvinnor MÅSTE bära det, det är något deras män har hittat på för att dölja sin kvinna från andra. Kom igen people, vi lever inte på stenåldern längre.. det är 2010! Börja lev efter det också.


Lindsay Lohan

Som säkert dom flesta har hört så åker ju Lindsay in i fängelset nu i 90 dagar. Hon ska sitta i samma fängelse som Nicole ritchie och Paris hilton en gång i tiden har suttit i. Vad tycker ni om straffet? Tjejen behöver hjälp, hon har alkohol och drogproblem och ser aldrig frisk ut på en bild längre, hon ser helt förstörd ut. Hon har blivit en dramaqueen, eller ska jag kalla henne för crackhoe istället, ett väldigt passande namn.

Jag tycker personligheten att det är bra att hon åker in, det ska vara lika för alla .. hon har åkt fast flera gånger för rattfylla, droger you name it. Varför ska hon gå fri om ingen annan behöver göra det, för att hon har pengar? För att hon kan köpa sig ur alla sina problem.. its wrong dude! Pengar är inte alltid lycka.. Vi tror alltid att pengar kan lösa det mesta, javisst så kan du köpa dig en lyxig bil och ett stort hus, och leva ett liv bland lyx .. Men kolla hur det har gått för dom flesta!
 






Godmorgon

Hur var eran kväll?, min var underbar tillsamans med min pojkvän. Vi låg bara i min säng och latade oss, kollade på tv och hade det allmänt mysigt. Tills klockan blev mycket att han var tvungen att åka hem, han jobbar ju. Tillskillnad från mig som enbart ägnar sitt lata liv till att leva livet som Ciiz gör det, haha! Nej men jag har verkligen saknat honom, vi träffades ju inte på en vecka då jag var hos pappa i gävle, han var ju hos mig i gävle också, men bara över 4 dagar! Det känns jobbigt att inte få träffas, tänk nu när jag åker till grekland och han till Norge för jobb. Vi kommer inte att ses på 3 långa veckor. Kärleken är tuff & det är jag med, alltså vet jag att jag kommer att klara av den..även fast saknaden är stor till 100.


Visste du det här om sex?



En undersökning visade att den största snoppen är 30,5 cm!

en tjej i LA magpumpades och det visade sig att hon hade 1 liter sperma i magen (det mesta någon har svalt?)

Den längsta klitoris som någonsin uppmätts var 30 galna centimeter lång!

Det längsta dokumenterade samlaget varade i 15 timmar och utfördes av en då känd skådespelerska

De flesta killar kommer inom sex minuter efter att de börjat ha sex.

rekordet för flest orgasmer på en timme för en man är 16

Den största sexorgien ägde rum i Rom för över 2000 år sen. Runt 7000 personer var med och släppte alla hämningar!

Det manliga rekordet för gruppsex innehas av en kille som klarade av 55 tjejer på en dag. Hans mål var 101 stycken,


5 things



Nu är jag hemma, jag åkte som sagt in till stan (slussen) skulle till vaccination direkt. Jag åker ju till grekland på måndag och så hade jag en spruta som jag skulle ta innan jag åker, så nu är det klart! Jag är inte specillt rädd för sprutor, som jag vet många är! Jag har ju tattuerat mig och har en nål genom tungan, borde jag vara rädd?

Nu slänger jag upp 5 saker ni inte visste om mig ;), det var ett tag sen.


Visste ni att jag börjat röka pga grupptryck?, jag vet jätte dumt. Men jag var liten och dum.

Visste ni att jag har fått en slängkyss av
Bobby Oduncu?

Visste ni att jag var riktigt duktig på turkiska för något år sen, dock har jag glömt bort allt.

Visste ni att jag är en sån person som älskar att kolla och skratta när folk missar tåget eller bussen, jätte roligt ! Och sen blir dom as förbannade!

Visste ni att jag anser mig själv som bäst, vackrast, snyggast och snällaste personen som ens existerar! *uuuuuh ironi*


Only With You



In mot staden.. är hemma om någon timme igen!


Hissen går till ..



Tro det eller ej men jag hissar kissies låt.. inte för att jag tycker att hennes låt är speciellt bra. Utan för att det är just kissie som sjunger, eller ska jag säga alexandra. Man trodde ju aldrig att en brud som henne skulle komma in i musikbranshen. Duktig hon är som faktiskt har lyckats med något, även fast hennes låt inte blev någon stor hitt! Sen så är det ju tummen upp för att hon verkligen vågade skämma ut sig på det här sättet! haha.. det hissar jag verkligen!






Kärlek till Facebook

Brukar ni också bli medlem i roliga grupper?, jag älskar såna korkade grupper som har skappats av helt random personer. En del är ju helt klockrena.. den här t ex.  

"Don't see me, don't see me, don't see me"... "HEYYY!!!" ... "f*ck"

Ni vet när ni upptäcker att en person ni absolut inte gillar är på samma plats som dig, du försöker gå därifrån smidigt utan att bli upptäckt av personen du helst vill slippa. Men FUCK han/hon såg dig.

You walk on by with your head ducked down in the hope of them not noticing you .... and the little f*ckers always do!



Här är några fler av mina favorit grupper på facebook, är ni medlem i någon av dom?

"HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.....wait, I don't get it?"

"Dude that song is so old." "so is your mum but you still listen to her"

"I didn't fall , i attacked the floor"

"vad söt du är! nej du är söt, nej du är! KÄFTEN ni e lika fula båda två!"

"jag älskar rykten, dom berättar saker om mig själv som jag aldrig vetat!"


Hiss eller diss?

Jag sitter och prövar lite olika toppar jag hittar i alla mina gudomligt stora lådor. Jag undrar nästan hur jag har råd med allt, haha suck.. Hittade den här toppen, dock så är den aldrig använd. Jag gillar inte toppar som går runt halsen, jag känner mig strypt, typ.. kom och hjälp mig! Den är inte min, det är josefines tröja. Men eftersom hon har mina byxor så har jag alla hennes tröjor, haha.. systrar!

Vad tycker ni om såna här toppar, är det en hiss eller diss?


-


Hur mycket tjänar du i månaden?
Sv:
Jag tjänar olika det beror på hur många läsare jag har, jag tjänar allt från 10.000kr till 16.000kr, ingeting som man kan gå runt och skryta, men det är en bra sak för en 20åring.. inte sant?

Du är inte ens blond på riktigt du vill bara se ut som kissie
Sv:
Blond är jag visst, ser du dåligt? jag har aldrig färgat mitt hår.. jag föddes med platina blont hår. Vet inte riktigt vad du pratar om..

Varför har din update varit så dålig på sista tiden?
Sv:
Mina läsare saknar mig, och mina humor inlägg om allt som rör sig i mitt huvud. Jag saknar er med! men sen att ni är min största fans avgör ju hela saken..nej men jag har inte haft tid helt enkelt. Jag ska medverka i paradise hotel och har inte alls haft tid! Ops, nu sa jag för mycket..

Ser ni ironin?! .. om inte.. buhu!


typ bakis?

Godmorgon på er sötnosar! Jag är uppe tidigt, jag vaknade redan innan klockan 9. Och det beror på att jag drack en hel del igår.. jag låg väll uppe i 8 öl tror jag om inte mer. Och för att vara jag så är det jävligt mycket. jag klarade inte ens att dricka 5 förut! Rekord yeeey. Jag glömde min kamera igår, så det blev inga bilder alls, förutom en bild ifrån davids mobil.. ser ni att jag hade på mig min nya tröja?, snygg va!


Outfit !



Nu har jag fönat och plattat håret för första gången på flera veckor. Jag har låtit mitt hår vila, vilket det har behövt också för den delen. Sminkat mig har jag också gjort, det har blivit mer utav en ovana att göra det. Nu under sommaren då man faktiskt inte behöver något smink, förutom lite coverstick på dom områderna där du
faktiskt har fått en finne. David är här nu hos mig, vi ska ner och ta oss en öl. Och sen blir det av mot pojken min. Eftersom jag troligtvis kommer hem ikväll, så hörs vi alltså imorgon.



Lyssna och njut..




Grekland om en vecka!

Två månader sedan, YES SNART ÅKER VI TILL GREKLAND! .. men fan det är ju 100 år kvar dit..Två månader senare, Fan vi åker ju om en vecka, tiden gick ju ganska fort ändå!! Yes ni har säkert hört mitt tjatt om resan till grekland ett tag nu, iallafall ni som har följt mig länge. Känslan av att sätta sig på flyget är inte bara skrämmande utan härlig. Min pojkvän skulle ju med ner dit, men han blev erbjuden ett jobb, så han ska iväg på kurs samma dag ända bort till Norge. Så han var tvungen att välja mellan det eller en vecka i grekland.. Tråkigt jag vet, men jag är ändå glad för hans skull. Johanna en tjejkompis ifrån gävle hänger på istället, så vi blir 4 styckna som åker! Loves it.


Dagens planer



Jag skulle egentligen gå och ta mig en öl tillsamans med Roberto, men han är iväg och campar och vet inte riktigt när han kommer hem. David var lite sugen på att hänga på, men han va så jävla bakis. Så vi får som sagt se, han skulle höra av sig sen!

Vid 19.00 tiden så ska jag träffa upp min älskling, vi ska sätta oss vid sjön. Jag tänker absolut inte tala om vilket sjö.. för då kommer ju alla paparazii dit, vi vill inte hamna på bild i en tidning .. lite privat liv tack.. fans fans fans..


Mini shopping

Jag skulle som sagt vaccinera mig, men stället hade stängt pga av *sjukdom* Jobbar det bara en person på stället eller?, dom öppnar nästa vecka.. och då åker jag! Så jag har inget annat val än att röra mig in mot stan imorn och ta sprutan där.

Det blev iallafall lite nödigheter inför grekland, som hårinpackning, shampoo, balsam, hårspray, tandkräm.. Sånt måste man ju ha med sig. Man kan ju inte gå runt och vara skitig när man lever ett liv som jag, typ love being me. Åh vad jag älskar att provocera, för jag vet hur mycket dom flesta faktiskt tar åt sig. Riktigt roligt!

Dagens outfit, för tillfället ;) Ser ni vad bruna ben jag har,? hihi










Vanliga leggins ifrån HM




Snygg tröja va.. hemligt köp! hihi


Mot forum!

Godmorgon på er, äntligen är det morgon. Jag låg rastlös i min säng i flera timmar.. tills klockan nästan var halv 5 tror jag. Illa illa .. jag hatar verkligen såna nätter där man absolut inte kan sova, man bara ligger i sängen och timmarna går utan en blund. Riktigt jobbigt! Skönt att vara uppe så här tidigt, så kanske jag lyckas vända tillbaka på dygnet.

Jag ska iallafall strax innan 10 åka iväg in till forum och ta min andra spruta Hepatit B. Sen blir det väll att springa in på Gina, för att köpa ett par vanliga leggins, eftersom mina är trasiga! Hårfärg står på min "ska ha lista" , vilket färg tror ni? ska jag bli brunett.. ska ja överge blondinerna?


Jag vill få manikyr igen..

Tycker ni också att det är supersnyggt med långa fixade nalgar?, ser ni bilden nedanför.. så fina naglar hade jag  till studenten. Verkligen jätte fint! Men sen har ju en efter en lossnat. Så tillslut plockade jag bort dom. Jag funderar att göra igen, med samma rosa tror ja.. Ni vet lite sådär barbie rosa.. Folk kallar mig för barbie ju?! Jag som tyckte att jag var lik Ken.. *ironi*


Är hemma i Sthlm igen!

Nu är jag äntligen hemma, och det innebär att mitt bloggande kommer sätta fart igen, men bara i en vecka. För sen åker jag till Grekland, loves it! Det är nära nu, sommaren är ännu inte slut för min del. Men men, jag är som sagt hemma, och det är verkligen STEKHETT i lägenheten. Det går knappt att andas, typ så varmt..

Vad händer ikväll förutom att packa upp alla mina 5000 tröjor, byxor, och underkläder? Absolut ingeting! Jag ska ha en lugn kväll tillsamans med mamsen, det var som sagt ett tag sen.. Nu när vi har bott tillsamans med pappa under några veckor. Här kommer en härlig bild på mig från bryggan, vosst ser de härligt ut?


Ciiz hissar


Ciiz hissar den svenska sommaren, faktiskt första gången som den kommer med på min hiss lista. Det är alltid på min diss lista som den har hamnat på. Och kan ni klandra mig? Vi har inte alltid haft tur med vädret, om jag säger så. Men nu har vi haft det i flera veckor, iallafall där jag befinner mig just nu.

Jag hissar även att det bara är 1 vecka och 3 dagar kvar tills jag, johanna, johan, och anna åker till Grekland, Rhodos. Hur underbart låter inte det? Steka, sola och festa i en hel veckas tid. Det finns absolut ingeting som jag längtar till så mycket som det, förutom att träffa min underbara pojkvän igen hihi.


Sommaren har rullat iväg..

För det mesta så brukar mina sommrar se ganska trista ut .. man lever enbart på sina studiebidrag som sällan räcker hela sommaren, sen lever man på pappas plånbok, vilket jag fortfarande gör då jag faktiskt inte har något jobb. Och min blogglön kommer väll se ganska dålig ut med tanke på att mina läsare har minskad, pga av min dåliga update nu under sommaren, då man faktiskt inte har all tid att lägga på sin blogg.

Denna sommar har jag..
Åkt på en grymt rolig och lyckad kryssning.
Tagit studenten, som är ett minne för livet.
Skaffat mig en riktigt bra pojkvän, som faktiskt inte bara är min pojkvän utan min bästa vän också.
Varit i gävle då och då, och även varit i mitt vackra stockholm, där jag faktiskt bor.
Varit i vingåker tillsamans med dom bästa över en helg.
Min pojkvän har varit i Gävle här hos mig över några dagar, helt underbart!
Åker hem nu till Stockholm på Söndag, och stannar där i en vecka.. då jag sen åker till GREKLAND!
... sen någondag i augusti/september så blir det Riga tillsamans med min pojkvän och hans familj.

Jag njuter till MAX!




Tropisk värme

Nu blir det ner till stranden tillsamans med emma, här ska det solas och badas! Loves it.


Jippi ett inlägg!

Hej mina älskade bloggläsare, efter en veckas lång bloggpaus. Jag har verkligen behövt det. Och inte nog med det så har jag inte haft tid, för som dom flesta vet så befinner jag mig i Gävle just nu. Och sen har min pojkvän varit här. Så ja som sagt inge tid ;) Jag kommer att börja uppdatera normalt i augusti igen då jag är helt hemma. Nu åker jag fram och tillbaks från stockholm till gävle, och från stockholm till grekland. Busy life of ciiz, loves it.

Angående helgen så var den underbar, chillkvällar, solande, stan och festande har min helg sett ut, och även resten av föra veckan. Här kommer iallafall bilder från dom dagarna då jag inte har varit aktiv på bloggen, enjoy!

Föresten så befinner jag mig hemma hos emma nu, mysigt ! Jag saknar min älskling bara.. sist jag sov här så sov han med mig, buhu..












Ser ni mitt långa snygga naturliga platina...

rtrt (MMS)

Ser ni mitt långa snygga naturliga platina blonda hår? Jag har absolut inte färgat det. Hihi. Jag saknar mitt går grymt mycket. Jag klippte ju som sagt av halva håret för snart tre veckor sen. Det va så slitet och förstört så det va dags. Men man kan inte låta bli att sakna det som sagt. Men Men jag har tillbringat min dag tsm med emma och johanna. Vi har bokat om johannas flygbiljett hon ska ju med till grekland. Woho det är inte långt kvar nu. Jag längtar! Vi pratade även lite om helgen då min pojkvän kommer upp till gävle över helgen. Åh så romantiskt, och åh vad jag längtar! Och det vet jag att han också gör. Blink


3 things



Mitt sista inlägg, för om ca en timme så ska jag iväg på ett möte.. Och sen blir det iväg till gävle igen. Och på torsdag kommer min pojkvän också dit, hihi! Men men till saken..

- Det här är min första svenska kille jag har haft, den första svenska killen jag fallit för.
Som sagt fjärilar i magen, hihi.

- Jag höll det hemligt i 8 år för min pappa att jag rökte, tills han för någon vecka sen såg mig röka tillsamans med mamma, ops !

- Jag har druckit mig medvetslös, dock inte med flit då jag hade inbillat mig att det var vatten jag drack. Och nej jag kännde inte smaken, jag va helt lost.


Det blev bara tre saker.. jag bestämde mig för att vara snål idag, hihi !


Music a la' Ciiz


hjärtat mitt

Jag är så glad, du annar inte .. bra vänner i 3 års tid. Och nu är du min pojkvän, det fanns inte ens i mina tankar att du och jag ens skulle ge varandra en puss på munnen. Titta på oss nu, mycket har förändrats. Och jag är så glad över de, Ciiz får fjärilar i magen av att ens tänka på dig, eller att ens vara med dig! hihi *blink* Vi satt och diskuterade det i bastun som du minns, om hur mycket som verkligen har förändrats, och att från så bra vänner gå till ett förhållande.. det är fint ! Du & jag kommer alltid att känna varandra, våran vänskap kommer aldrig att dö ut .. jag hoppas även att det är dig som jag kommer att hålla i handen i 10 år framåt.




Nelly.com




En helt underbar helg

Har jag haft i vingåker tillsamans med anna, johan och killen. Vi var ju som sagt på johans landställe. Vi har besökt vingåker factory outlet, badat i tunna och bastat.. jag och andreas satt väll i bastun till klockan 3 på morgonen, så skönt hade vi det iallafall *blink*. Drack gjorde jag hela helgen.. igår började jag dricka vin klockan 4 på dagen, tills ja ungefär 3 på morgonen, haha fullt ös medvetslös kan man ju tolka det som. Det här var iallafall en oförglömlig helg, för jag hade det grymt roligt ! Den första solnedgången med min pojkvän hade jag också, hihi så mysigt!

Nu kommer inte vi att ses på 4 dagar, då jag drar upp till gävle redan imorgon.. men sen kommer han upp till mig på torsdag och stannar över helgen, vi ska bo ensamma. kan det bli bättre? Här kommer iallafall några bilder ifr¨n helgen. Resten kommer upp i ett annat inlägg.

Huset som vi bodde i
















Mot vingåker!

Fina, roliga och ibland tråkiga dagar har jag haft i gävle. Det är faktiskt jätte skönt att vara där när det är sommar och varmt. Jag vill inte sitta i en lägenhet i stockholm då. jag vill bo nära havet, och nära bryggorna .. och helst lite längre ifrån stan. Det är ganska många som har frågat om jag bor i gävle, och nej det gär jag inte! Jag bor i stockholm, men vi har landställe där uppe. Jag kom hem idag, och har enbart vara hemma i några timmar, och om ca 30 min åker jag iväg och möter upp dom andra, dom som jag ska spendera en hel helg tillsamans med i vingåker. Jag kommer hem på söndag! Vi hörs då. Ha det så jätte bra, det ska iallafall jag ha tsm med johan och anna och min pojkvän <3!



Eminem Feat. Taylor Swift - Stan


Om jag var president ..



Så skulle jag bygga fler lägenheter åt alla ungdomar, som faktiskt inte vill bo kvar hemma hos mamma och pappa hela sitt liv.. Låter bra va? ;)

Så skulle jag bygga fler skyskrappor, och försöka efterlikna New york.. jag vill ju som sagt bo där.. hej där hollywood fru.

Så skulle jag tillverka ett alldeles eget vatten, som också ska komma genom kranen. Det ska vara choklad vatten, haha? låter lite knäppt va..men dom som känner mig eller har följt min blogg under en tid, vet att jag är riktigt galen i choklad.

Så skulle jag starta en alldeles egen fond, och starta ett projekt och samla in pengar, som ska gå till dom fattiga områderna i afrika. Dom ska gå till familjerna, sjukhus, skolor.. you name it!

Så skulle jag kräva att få tillbringa en natt tillsamans med både lil wayne och omarion, dom kan ju inte säga emot.. hallåå jag är president?!


Jag dissar och jag hissar

Nu var det jätte länge sen vi körde på en hiss och diss lista, eftersom jag då inte har haft tillgång till en dator. så nu tänkte jag att vi kör på en sån. Roligt va? haha..


Den underbara sommaren som ÄNTLIGEN har nått svergie, den har vi längtar efter.. det är ju verkligen supervarmt här. Dock så hatar jag alla mygg. Någon som håller med mig?

Solglasögon, en fett hiss. Det är något absolut alla klär i på sommaren, mem jag förstår mig inte på dom människorna som går med dom på sig när det är mörkt.. its not cool dude! Satsa på ett par lagom stora brillor, folk som fortfarande går runt med sina brillor lika stora som myggor, borde slänga dom och satsa på ett bar mindre.. det är så 2008!




Att jag fortfarande går arbetslös.. precis tagit studenten.. Tur att jag har miljoner på kontot, som täcker exakt allt jag vill göra.. det är inte svårt att vara mig, det är riktigt lätt ..




CIIZ IS HOME

Yes men som sagt över bara några timmar. jag ska snart hoppa in i dushen medans mamma går ner och köper kebab. Sen vid 6 tiden så ska jag möta upp, johan, andreas och anna. Vi åker ju som sagt till vingåker ikväll.. och kommer hem på söndagen. Så min update kommer att suga exakt lika mycket som den har gjort i nästan två veckor, buhu..


RSS 2.0