Annonser från BloggPartner

DAGENS FRÅGA




Ciiz & Jääz is back on track

Då var men hemma, var ute ett tag med Jasmina, ja det var länge sen. Man kan säga att hon och jag hade en liten paus ifrån varandra. Mer vill jag inte gå in på ;). Ciiz & Jääz is back on track. Loves it. Vi satt och snackade om allt mellan himmel och jord, har som sagt haft mycket och berätta för henne under den tiden vi inte har umgåts.. Tro det eller ej men mitt liv är ganska så katastrofallt just nu. Men men nog om det. Sitter nu med en varm choklad och äter sockerkaka som pappa vispade ihop, riktigt stolt över honom.. för god som fasen var den.



Tänkte dela med mig av musiken som spelas i min dator nu, snällt utav mig va? Jag är inte alltid den bitchen jag framstår för att vara.. jag har mina perioder!







Sanningen svider..

Du krossade mig, det gjorde du verkligen hjärtat. Men du trodde att jag var en ängel, att jag aldrig skulle kunna göra något. Mammas lilla flicka? eller din lilla flicka.. haha kör upp något. Jag var medveten hela tiden om vad du gjorde bakom min rygg, så jävla kul att du aldrig trodde något sånt om mig? NAAW ! Lek inte med mig, jag leker tillbaks.. och medans jag gör det. Så njuter jag!

Medans du var kungen i vårt förhållande så var jag guden!


Vad tycker ni?

Top modeller ska vara si och så, dom ska vara smala och ha en vältränad kropp. Fuck that, anledningen till att det alltid är smala modeller är för att det går åt mindre tyg, och att folk anser att det är snyggare att en smal tjej går på catwalken än en tjej med former gör det, vad anser ni är snyggast?


-



Varför är din blogg så unik?
- Min blogg är unik just darför att jag är Ciiz? haha nejdå.. nu överdrev jag allt.
Jag vet inte vad menar du med unik :)?

Vad vill du bli när du blir stor?
- En framgångsrik kvinna, med pengar av överflöd ;)


Har du nån pojkvän eller gillar du någon?
- Nej med pojkvännen tog det slut för några månader sen, jag lever singellivet just nu..
men självklart har jag en gobit ;)


Vad är det för färg på din tandborste?
- HAHA tack linda för frågan, min tandborste är Lila !


Vem är den här Roggie som du umgås med?
- Tack Roggie för frågan, haha ! Roggie är min närmaste killkompis. Han är min älskling helt enkelt.
Checka hans blogg HÄR


Vem/vilken är din idol/idoler?
- Akon, Lil wayne är väll mina två favoriter.


Vad e ditt "favo" godis?
- Choklad lätt


Vad fick dig att börja blogga?
- Jag började att blogga för att jag såg det som ett sätt att utrycka mina känslor på, få ut allting.. och sen för att min killkompis bloggar. Såg det som en rolig grej.

Favoritfärg?
- Rött och rosa


Husdjur?
Jag har en liten Kisse.


Favorit klädaffär?
Gina tricot har snygga kläder, synd bara att alla går runt med dom, tycker även om Vera moda & H&M.


Vad vill du jobba med?
- Bartender, skulle vara roligt.


Hur många besökare har du ?
- Det beror på, hur aktiv jag är och hur mycket jag uppdaterar.


Din största fobi? & favoritblogg?
- Min största fobi är, spindlar, maskar, myror och hajar. Och favorit blogg?.. jag läser många.
Har ingen direkt favorit.


Vad är något utav det galnaste du gjort?
- Vilken svår fråga, jag vet faktiskt inte.. jag har gjort mycket galet.


Är det ditt riktiga hår eller använder du löshår? :)
- Nej jag använder inte löshår, här är det äkta vara :)


Vad gör du om dagarna ?
- Jag går i skolan från måndag till fredag. Sen är det väll då och då party?


Hur gammal är du? & Vad gillar du mest katt/hund?
- Jag är 20 år, haha svårt och tro va?
- Jag föredrar katter, hundar gillar jag inte alls!



Haha? älskar korkade människor.

En konversation mellan mig Marcus, Nu när han fick veta att jag (hans faster) är lebb?
vilket självklart inte är sant..


Love being me


SJÄLVKLART ÄR DET VÄRLDENS JÄVLA HISS !




FRÅGESTUND AVSLUTAD


My lips like sugar




Visste du att?



- Om alla lämnar in sina kapsyler till återvinning, räcker stålet till 2 200 nya personbilar. Varje år!

- Bibliofobi innebär rädsla för böcker.

- Toalettringen är renare än ett tangentbord.

- Att äta 1½ kg vattenmelon inkl kärnorna (viktigt) ger samma effekt som viagra.

- Det finns över 500 namngivna fobier. En sällsynt är Anglofobi där man har en rädsla för England

- Crazy frogg blev förbjuden i ett antal europeiska länder pga. att han visade sitt könsorgan.




Ursh?

Hej mina älsklingar, vad gör ni denna Lördags kväll?, själv kom jag precis hem.. jag drog ju vid halv tre tiden mot flemmingsberg för att möta upp en kompis, va där i någon timme och drog sen till medis för att möta upp Arami.. vi satt mest bara och snackade och drog till donken. Och imorn ska vi på bio, iallafall så som det ser ut nu hihi :$ Vilken sötnos han är! Alltså jag måste bara dela med mig av något så fruktansvärt äckligt jag och A såg idag i medborgarplatsens tunnelbane station, precis innan man ska ner för trapporna.. Vi stod med en cigg i handen och när vi kollar ner mot trapporna så sitter det en kärring och SKITER, ja hon sket.. mitt bland alla människor!  DET VAR RIKTIGT VIDRIGT!


FRÅGESTUNDEN FORTSÄTTER


Flempan

Nu ska jag iväg till Flemmingsberg och möta Raul , vi hörs senare !


Dagens





Allt kommer ifrån bikbok.com


FRÅGA PÅÅÅ


Dagens




Kan jag klandra henne?


Music make me lose controll





Sliten

Har suttit hemma i några timmar, men känner mig så sliten till att orka uppdatera något som ni märker. Jag har ont exakt överallt i hela kroppen, det är helt sinnesjukt. Det som händer på båten, stannar på båten muhaha ! Idag blir det en hemma kväll med popcorn & godis och desperate housewives? har absolut ingen lust till att göra någonting alls, jag tar igen det imorn istället ;)



GOTT VA ?!


Kryssning 2010

CIIZ IS HOME, skönt skönt .. jag känner mig helt förstörd efter en natt på båten. Det blev mer dricka än vad jag hade tänkt mig, drack både vodka, cider, bacardi, jägermaister och en pina colada! Sen kännde jag att det blev för mycket så då blev det stop. Det var hemskt vilken storm det var igår natt på väg mot Finland. Hela båten gungade, och jag for åt alla håll.. jag vaknade iaf upp med blåmärken överallt? Ramlade in i en dörr gjorde jag också, fick handtaget i ryggen så ja tack, (ryggproblem). Nej men det var riktigt kul, en mycket lyckad kryssning synd dock att jag inte pallade med trycket hela natten. Blev däremot väckt av att jag upptäckte att Danne hade deckat på golvet i min hytt? haha.. Stackarn hittade inte till sin egna hytt, så han valde att sova på golvet haha!

Lite bilder ifrån kryssningen




























KRYSSNING!

Då var man klar, tar tåget in mot stan om 1 timme, möter då upp folket jag ska åka kryssning med. Båten går halv 8, och man ska vara där 1 timme innan och checka in.. suck.

KRYSSNING HERE WE COME !


Fixar inför kryssning!

Nybadad och fräsh som satan, kan jag lova er.. håller på och smörjer in mig med lotion ifrån the body shop & Mary kaye, vill nästa äta upp mig själv hihi. Nej nu ska jag måla naglarna, i rött och kolla på avsnittet jag missade igår av Paradise hotel. Packa, äta och fixa till mig lite snabbt måste jag också göra.. fest outfiten och fest sminkningen fixar man ju självklart på båten.



En gammal goding till låt..


Badet


Nu blir det badet för min del, behöver fräsha till mig lite inför kryssningen ikväll!
Packa ska jag också göra.



Ursha!





Har du skitit på dig..?


Godmorgon!

Skulle egentligen tagit bussen nu som kommer om 10 min, men eftersom jag fortfarande sitter här i min morgonrock, och ofixat hår så blir det inte av !, Idag blir det kryssning, men eftersom det ska bli oväder över hela Sverige, så hoppas jag inte att dom typ ställer in båtarna?! vi får som sagt hoppas på det bästa. Kul ska jag ha, vilket inte spelar någon roll om en erfaren kör båten eller om jag kör den!, Ciiz the pirate, uuh de skulle passa mig?!


Svar på "dagens fråga"









Sch a secret



Visste ni att jag under en lång tid har velat börja på Pole Dancing, Inte så att jag ska börja jobba på en klubb och börja arbeta som en strippa, utan mer för att det är kul? och en riktigt bra tränning. Man lär sig inte bara att dansa runt en stång, utan man får en jävligt snygg kropp också!


Älska bobby

Slutade skolan tre, och sen for jag in till stan med Hampus och kikade runt efter en tröja jag ville ha. Vi sprang väll runt i 50 olika H&M affärer, men inte fan fanns den någonstans.. så jag köpte en annan tröja, som jag tänkte ha imorn till mina lack leggins, hög klack och kuvert väska.. kan du föreställa dig hur snygg jag kommer att bli. "mjau" det blev också ett stop in på kicks för att köpa Bobby's hårspray , love it !



H&M - 199 kr



Bobby's Kicks -69 kr


AHAHA


Daisy skickade två länkar till mig på youtube, HAHA hon värkar ju vilja ge mig magmuskler.. för det lär jag ju få så som jag skrattar åt det här !






Dagens fråga



Är det någon med ett stort sinne som vet vad det här är? ;)


Godmorgon


Tisdag



Då var det dags för skolan igen, ofixad och riktigt hemsk ser jag ut.. nej då vem försöker jag lura? Snygg som satan är jag, till och med nyvaken haha. Jag kommer dock att dra tidigare från skolan idag, iallafall så som ser ser ut nu, ska möta upp Arami i stan och hjälpa honom att boka en biljett till båten, han ska nämligen med imorgon! Det var iallafall snack om det.. Ska snabbt springa in på Kicks och köpa Bobby's hårspray snabbt också. Min var det ju R.I.P för.. suck. Vi hörs senare?!


HEEJA STEFAN !!! WOHOO


Mitt ögongodis jag till och med snackade med idag, stefan (a), ska jag få se i tv rutan ikväll ! MUMS!



Snyggt





Cameron Diaz hade en snygg outfit där!


Ciiz är taggad

WOOHOO , jag är taggad inför kryssningen på Onsdag med några vänner från klassen. Vi skulle egentligen ha blivit 8 styckna som skulle åka om inte fler, men nu blir vi bara 5. Vilket inte gör mig något. Kul ska jag ha, Supa och full ska jag också bli minsan.. Festen kan börja när Ciiz sätter igång och dricka !









Don't stop, make it pop
DJ, blow my speakers up
Tonight, Imma fight
Till we see the sunlight
Tick tock, on the clock
But the party don't stop,no
Woah-oh oh oh
Woah-oh oh oh

 


Love being stockholmare




Dagens





Dagens favoriter kommer ifrån asos.com


Håller ni inte med?








HAHA


Barn är verkligen guldvärda! Jag ser verkligen fram emot att få skaffa barn, gör inte ni?!



En kort skoldag

En kort skoldag med endast en lektion, en onödig skoldag kallar jag det. Blev en snabb lunch i skolan och sen drog vi in till stan jag Josef och Andreas. Checkade piercingar inne på Punkt shop, kom hem med två styckna.. jag köpte en mindre kula till piercingen jag har i min underläpp. Jag tycker inte att det är snyggt och gå med en för stor kula, så det blev en mindre ;) Sen en till piercing med en ljusgrön diamant till tungan, Mycket snyggt !

Föresten så gick vi in på Gate one också.. Och vet ni vem som jobbar där?, jo STEFAN från Paradise Hotel.. sexigt värre ! .. jag var ju självklart tvungen att fråga honom om det bara är killmodeller på byxorna.. enbart för att få snacka med honom, hihi (a)



MUMS !


Dagens fråga



Barnprogram jag följde som liten var ju självklart pippi, men det gjorde väll alla? Jag har suttit och kolla lite klipp på youtube på olika program jag kollade på när jag var liten, haha det är ganska kul och se. Jag tänker ta och ladda hem Pippi på dom sju haven ! Minns hur mycket jag älskade just det avsnittet/filmen. Det fanns en scen, jag verkligen älskade i just pippi.. när dom är i godisaffären. man blev alltid så sugen på godis då.. och som mamma sa "bara lördagsgodis" suck..






Herregud..




Att du umgås med Stockholms största fjortisar är inte okej !


Music make me lose controll




Ciizs tipsar

Vet ni vad jag ska ta och klicka hem?, jo en tröja där det står I LOVE MY BLOG på, jag har letat efter en sån tröja rätt så länge, har kikat in i olika affärer som punkt shop, där man kan tänka sig att dom säljer en sån. Men det har aldrig funnits.. och då blev jag tipsad av en annan bloggerska att dom säljer såna tröjor via en hemsida ! Så för er som kanske också är sugen på en sån tröja, så gör som mig och klicka hem en!

HÄR hittar ni tröjan


Ut en sväng

Har inte blivit någon update, men jag har suttit och kollat på en film, och nu är den slut .. så jag ska möta upp D för att röra oss ner till centrum och handla något gott, sen blir det väll cigg och en promenad? Vi hörs när jag är hemma igen, PUSS!


5 parfymer


Alla älskar pafym, vem vill inte lukta gott från topp till tå?.. jag är parfym missbrukare om man ska kalla mig så. Jag älskar parfym, och helst dyra såna! Och inte en parfym på H&M för 20 kr, hahha nej tack. så jag tänkte tipsa er om 5 parfymer jag äger, och det är 5 parfymer jag älskar! Börja älska dom ni också.




Svaret






Godmorgon

Godmorgon godmorgon alla mina underbara fans, har ni sovit gott?, för det har jag. Idag är det söndag och det händer inte något speciellt.. hatar söndagar! Jag kollade igenom kommentarerna, och jag ser att i stort sett alla har svarat rätt på "gissa kändisarna" haha nu är jag faktiskt stolt över vilka bra läsare jag har !






Gissa




Visste du att ?




- I Sverige finns orter med namn: Frankrike, Anders, Snorum, Sexdrega, Pung

- Cigarettmärket Lucky Strike var från början ett lotteri, där den lycklige vinnaren kunde finna en marijuanacigarett i paketet.

- Världens sömnigaste djur är sengångaren som sover bort 80 % av sitt liv.

- En genomsnittlig chokladkaka har åtta insektsben i sig.

- Det tar ca 507 år för en snigel och ta sig runt hela jorden.

- En människa har sex 10 månader i sitt genomsnittliga liv.




Ciiz is home

Då var man hemma, det blev en fika på Waynes Coffee, jag tog en te och en chokladboll hihi. Och för anna blev det en blåbärsmuffin & kaffe latte. Jag och kaffe går helt enkelt inte ihop, jag tycker att det är vidrigt haha. Så te och varm choklad gäller för mig! Vi hade det ytterst mysigt, satt och snackade om allt möjligt.. vi tjejer är ju bra på att snacka, så snacka gjorde vi verkligen. Vi promenerade sen därifrån ner till stureplan och tog tåget från Östermaln och till slussen .. och nu sitter jag här och funderar på om jag ska kolla klart på mitt avsnitt av Desperate housewives?..





Anna var inte så sugen på att vara med på kort .. haha.



Självklart blev det en Take away varm choklad också, mumsigt!


Music make me lose controll



Vi hörs när jag är hemma igen, kyssar !


Fika dags

Då var man färdig duschad och fräsh, ska börja fixa till mig nu för att sen möta upp Anna och dra in mot stan och ta en fika. Ytterst mysigt.. som jag sa det blir en stillsam helg utan alkohol, det behöver jag känner jag. Egentligen skulle det ju ha blivit bio i helgen, men biljetterna var slut IGEN.. så det får väll bli nästa helg då. Suck.. 



Hot chocolate makes the pain go away.


Ciiz tipsar



Alla älskar kläder, och för er som tänker "nej" ni är inte mänskliga.. alla älskar att shoppa ellerhur tjejer? Så jag tänkte tipsa er om hemsidor där jag vanligtvis checkar in kläderna dom har.. har varit sugen på klicka hem kläder lite då och då.. men det har aldrig blivit av. för som jag har sagt förut så känner jag mer för att vilja pröva kläderna innan jag köper något.



Tänkte tipsa er om hemsidor jag använder, bra va? börja fynda!

http://nelly.com

http://www.asos.com/

http://skotrend.se/

http://www.eliteladies.se/

http://www.modehus.nu/

http://www.brandos.se

http://vivistyle.se/

http://modeakuten.e-butik.se/

http://www.stylebystars.com/

http://dresses.no/

http://www.fashionclub.se/index.html

http://www.forever21.com/


Vilken färg?





Vilken färg tycker ni är snyggast utav dom här tre?


Hjälp mig?

ÅÅÅÅÅH jag får panik, jag sitter och funderar på vad jag ska ha för tattuering, jag snackade ju om att ha mitt namn Ciiz och sen två katttassar under, men jag har kommit fram till att det ska jag inte ha. Vill inte göra något som jag kommer att ångra om några år. Så isåfall ska jag bara ha två katttassar, under varandra på handleden. Vad tror ni om det? Jag var sugen på att dra till studion idag, men fick veta att detvar stängdt, så det blir i veckan istället.. tänkte boka en tid för min tattuering! 


Moi.



1.
  Varför började du blogga? - Jag ville ha ett ställe där jag kunnde uttrycka mina känslor, och prata av mig lite. Och sen just för att min bästis Roggie bloggar.
2. Choklad eller lakrits? - choklad, LÄTT.
3. Rött eller blåt? - Rött såklart.
4. Hur gammal är du? - Jag är 20 år, svårt och tro va? haha.
5. Vad älskar du att göra? - Umgås med mina vänner, festa!
6. Hur ser din drömkille ut? - Het som fan, och en underbar personlighet. Fjärilar i magen ska jag få av hans vackra leende. hihi.
7. 3 saker du skulle ta med dig till en öde ö? - Mobilen, mat, och en vän.
8. Vilka bloggar läser du? - Det är en hel del, lite små bloggar men dom som jag följer dagligen är Roggie, Kissie, falsksannig.
9. Vart bor du? - Jag bor i Nacka ;)
10. Vilket är ditt drömjobb? - Det varierar, först var det flygvärdinna, sen skådespelare. Och nu brinner jag för att bli bartender, i New york då vill säga.
11. Vad hade du gjort om du hade vunnit ca 20 miljoner på lotto? - Jag skulle shoppat som aldrig förr, rest utomlands, och bosatt mig i USA, jag skulle ha skaffat mig ett fadder barn ! En hummer hade jag också köpt, med en manlig snygg chafför ;)
12. Vad gör du helst en fredagskväll? mys eller fest? - Jag älskar alkohol, men det beror helt på vilket humör jag är på.
13. Vilka serier gillar du att kolla på? - Desperate housewives, Gossip girl, 90210, Navy CIS, 2 and a half men, Scrubs ..


Planer

Veckans planer fram till Onsdagen, der ser bra ut va? Som sagt en liten paus från alkoholen, skadar aldrig!


Filmkväll!

Det är fredag och jag sitter hemma, ja ni såg rätt.. jag sitter hemma. Jag känner att det är dags för en hemma kväll idag. Jag har trots allt druckit varje helg i några månader nu, pengarna rycker och min lever börjar må dåligt haha. Nej då nu tog jag i lite väll hårt. Jag känner helt enkelt för att ha en lugn helg.. utan dricka ! Jag laddar mig inför Onsdag då det blir kryssning , för då smäller det ;) Iallafall.. jag har precis varit nere på ica och köpt godis & smörpopcorn, så nu blir det att kika på ett avsnitt av desperate housewives och sen kika på en film!
Låter väll hur najs som helst, ellerhur?!





Loves it





Allt kommer ifrån http://vivistyle.se/


Hiss / diss



Kryssningar, krogen är något man kan dra till i stort sett när som helst, självklart kan man det med kryssning också. Men det är mer spännande, med tanke på att man är ute på havet. Ett stort plus för Silja Line Galaxy, som bjuder på en kväll du aldrig glömmer ;) Ska ju åka på onsdag hihi.

Digitalkamera, minns ni när det bara fanns vanliga kameror. Jag vet inte namnet på dom.. men vanliga som man var tvungen att framkalla bilderna för att få se dom?. Och nu har dom gjort det så enkelt för sig med att uppfinna en digitalkamera.. där du kan kolla på bilderna på engång. Det hissar jag starkt!





Kalla vinterdagar, kylan värkar aldrig försvinna.. graderna sänks över någon dag men sen blir det lika kallt igen. Vi fick en vit jul iår, en kall sådan också.. men nu räcker det? ingen mer snö.. ingen mer kyla.

P-piller, då menar jag självlart inte att dom finns, utan för att dom ger mig såna humörsvängningar.. kommer det att hela tiden att vara så?, oregelbunden mens och sur för de minsta.. haha eller är det bara jag som börjar bli en gammal sur kärring med humöret nere i marken , vill tro? :O




Svaret

Ja självklart mina läsare så hade ni alla rätt. DET ÄR EN SNOPP VÄRMARE ! hahaha.


En liten runda

Tänkte köra på en "chaa chaa bloggen" idag haha! Slutade tidigare än vad vi egentligen skulle göra. Så tog en runda till forum med Josef, Andreas och Daisy, och checkade lite kläder, kom hem med en snygg trosa ifrån gina och ytterligare ett par Lack leggins! snyggt snyggt.. Något jag kanske hade tänkt och ha på mig på båten på onsdag ;), med en paljett jacka.. och klackar? och kuvert väska? gosh vad snygg jag kommer att bli, kan knappt vänta. haha..

Kanske slänger upp bilder på de jag köpte senare..


Dagens fråga


Ciiz is here

Då var man hemma efter lite snack med Roggie, det känndes som om vi hade en del och snacka om med tanke på att det var ett tag sen vi sågs. Vi snackade bland annat om min studentskiva, han är ju självklart bjuden! Och sen om sommaren, planer inför sommaren 2010 ;), Det var ju snack om att dra till gotland i sommar, men jag är mer taggad på att dra utomlands istället.. till något party ställe som Grekland, Rhodos.. dit har jag alltid velat åka så varför inte i sommar? Vi får som sagt se hur det blir.. det är ju trots allt några månader dit, buuhuu!



Jag kännde inte riktigt för att vara med på bild..


Md roggie

Nu ska jag ut och möta upp Roggie på en cigg och lite tjiittjaaat, det var jätte länge sen som jag träffade honom.. eftersom han inte bor kvar här och istället bor i Farsta så blir det inte så ofta. Men nu ska vi ses !
vi hörs när jag kommer hem igen.



Så här söt är jag nu


Nelly.com




hjärta er







- Jag håller så med henne ! det här är ett exempel på läsare som verkligen får mig och vilja stanna kvar och blogga.. vilket jag tänker fortsätta med också. Nedsättande kommentarer är bara onödigt, ni kan inte krossa mig!Hur skön tjej är inte det här?, ett bra exempel på läsare jag gillar! KOLLA IN HENNES BLOGG HÄR!


Rip





Nu var den slut.. dags för att ladda upp med en ny Bobby's hårspray ! Vi satsar på den stora nästa gång hihi


Ni avgör..



Ni avgör, är det en hiss eller en diss?. Converse i en annurlunda modell hur coolt är inte det? I stort sett alla går runt i svarta eller vita converse.. och du som väljer att sticka ut lite ur mängden, köp då ett par med paljetter på sig. Som ni vet så älskar jag verkligen paljetter, men det här är första gången jag har sett ett par converse med paljetter på. Själv så tycker jag att det var ballt.. men jag själv skulle aldrig bära det. Skulle ni?


Musik





Just den här låten får mig att tänka tillbaks på saker jag saknar, jag kunnde ligga i timmar och bara lyssna om och om igen på låten.. jag tröttnar aldrig på den, den får mig och längta efter sommaren, och vem gör inte det lixom? Låten gör mig helt enkelt på bra humör.
Finns det någon låt som får er och bli lite extra glad?


Svar på tal






Ja man fattar det va?, eller är det bara du som är korkad och inte förstår vad jag skriver?, Du är pinsam som sitter och kommenterar i min blogg med din nedsättande kommentar, jag tycker själv att det är sjukt att någon har startat en blogg med inlägg om mig, det är ju verkligen något jag skulle sitta och hitta på va? .. eller så är det bara så att du inte kan ta grejen att jag får mer uppmärksamhet än dig? Har folk skrikit efter mig, och sen startat en blogg om mig, så kan inte jag göra mer än att tacka.. det är ju dom som sätter mig i rampljuset, and do you wanna know what?, i love it !


Ciiz still loves it.




STALKER

Först skriver jag ett inlägg om hur folk hysteriskt försökte få min uppmärksamhet igår i rulltrappan. Och IDAG, så hittar jag en blogg som handlar om mig?.. hur sjukt är inte det. Och ni som skriver elaka kommentarer om att jag skulle vara någon "wannabe kissie" För vilken anledning då egentligen? Deras val om dom väljer att skrika efter mig som om jag vore paris hilton, och personens val att starta en blogg om mig, haha vilket jag bara tycker värkar vara brist på uppmärksamhet.. eller så är det bara så att jag har en hemlig beundrare? Vad tror ni ;)? eller så kan det bara vara så att jag har en



Bilden är 2 år gammal på mig..



Läskigt..?


Äntligen hemma

Jätte dålig update både igår och idag, men igår hade jag faktiskt ingen ork till att uppdatera överhuvudtaget.. Och idag har jag haft skolan och slutade klockan 4 p ga av en föreläsning, det var verkligen skit tråkigt.. Men för att jag gick på den så får jag ledigt nästa vecka på onsdag från den lektionen, bra va? perfekt med tanke på att jag drar på kryssning den dagen. Biljetterna är bokade och allt är klart, Nu är det bara upp till lilla mig och bestämma vad jag ska ha på mig.. ett stort problem.


Filmtips



Som ni har märkt så lägger jag ibland upp filmtips, på filmer som jag gillar, men att jag då bara lägger upp en trailer på själva filmen.. men jag tänkte istället lägga upp en trailer, och sen lägga upp själva filmen också !
BRA VA?!



Och här har ni filmen..



OBS TRYCK PÅ VÄXLA TILL HELSKÄRMSLÄGE, för att få en stor bild!


Irreterande..

Jag blev faktiskt irreterad, jag trodde aldrig att jag skulle bli det.. jag trodde att om det väll skulle hända någon dag så skulle jag gå därifrån med näsan upp i vädret.. men istället gick jag med huvet ner i marken. Var på väg ner för rulltrappan i T-centralen.. Och som ni vet så är det två rulltrappor bredvid varandra.. och två små fjortisar var på väg ner i den andra.. jag ser från sidan hur dom verkligen vrål glor på mig, tills den ena tjejen säger. "Det är hon" .. jag brydde mig inte .. och kollade rakt fram.. tills dom började skrika hallååå halllååå, det är hon med bloggen ju, HALLÅÅ?!! .. jag gick istället ner för rulltrappan.. än att stå och lyssna på dom. Mitt namn är Ciiz, inte hallå.. faktiskt första gången jagh ar varit med om att folk skriker för att få min uppmärksamhet.. det kallar jag patetiskt!




Suck..





Måste jag behöva förklara mig? Jag är trött på killar.. jag är trött på skitsnack, jag är trött på allt som har med killar och göra, och då syftar jag inte på mina nära killkompisar, för dom älskar jag! tyngden på mina axlar blir ba tyngre och tyngre, snälla dra?!


Godnatt

DAGS FÖR PARADISE HOTEL, VI HÖRS IMORGON GULLUNGAR !


HAHA




Ciizs favoriter









Har han rätt?

Ett inlägg ifrån Roggies blogg, tycker ni att han har rätt?.. OM jag skulle ställa upp i Paradise Hotel.. skulle jag då bli den nästa Natasha? Enligt mig själv så skulle jag då aldrig bli det.. så billig är jag inte. Skulle aldrig ha sex inför kameror..





Hemma

Det blev en liten snabb runda med Veronika, hon hade inte så stor lust för att gå igenom alla 100 affärer som jag så gärna vill göra. Så det blev ba någon timme.. kom hem med två påsar iallafall. Jag älskar trosorna jag köpte, ggr. Föresten ni dom två fjortisarna som tydligen hade ett riktigt litet ordföråd som endast fick ut CIIZ, eller SSIIC.. Ha lite respekt.. ni gör det endast jobbigt för mig, speciellt när jag stod i provhytten, Aa ni nämnde min blogg ett antal gånger.. men kom igen.. ni var bara patetiska !



Tröja - Gina tricot.
Trosa - New Yorker.


Dagens




Ytterst trevligt

Då var man hemma, det var en riktigt kort skoldag.. med en lektion. Läraren tyckte sen att vi kunnde skita i sista lektionen och jobba hemma istället.. men jobbar jag? hihi, nej.. ska vid 3 tiden mötta upp Veronika och ta en runda i forum och checka lite kläder, ytterst trevligt!

Tog 2 idol bilder med mina två absolut favorit fans Andreas & Johan hahaa.





Gud vad vi är sööta !


Vaken

Vaken och pigg som aldrig för, ovanligt för att vara mig faktiskt. Nu måste jag iallafall sätta fart, jag ska åka om en halv timme och här sitter jag i min silkes moronrock, när jag måste sminka, klä på mig och platta håret! Stress stress.. Vi hörs senare Lovers N Haters!


Music




Paradise hotel

När snacket om att Paradise hotel skulle börja, så sket jag fullständigt i att kolla.. för det var inget som intresserade mig. Men jag gav programet en chans, och började kolla på det via kanal 6 play. Började med ett avsnit.. 2,3,4 Och nu har jag sett alla 28 avsnitt som finns uppe buuuhuuu.., jag har ingen koll på när det går på tv, är det någon som vet det?



Svar på tal



Hej gullunge, självklart så kan jag förklara för dig hur man gör. Det är faktiskt jätte lätt, det är bara en knapp du behöver trycka på för att printa hela sidan. Kolla på knappen bredvid F12 så står det (PRT SCRN & under den raden så står det också SYS RQ) På den knappen trycker du på, och sen äre bara klistra in det på Paint. Så är det klart, jag hoppas du förstår hur jag menar. jag är trots allt blondin... och är inte alltid så bra på att förklara allt. hihi. KYSS !


I know you all love me..

Nu är det så att jag är med i en tävling, så jag tycker ni alla ska rösta på MIG !
Klicka er in på den här bloggen, och rösta på Nr 2, så får ni en puss på kinden!




A secret



Jag tänkte ta och avslöja en till liten hemlighet om mig. Vet ni vad jag tycker?, jag tycker att mörka, svarta , bruna, mulatter, mörkfärgade. Aa ni fattar vad jag menar. Dom är absolut dom bästa sångarna! Dom har en röst som är gjord för att sjunga och rappa. Deras röst är magisk haha.. T ex Lil Wayne, Lloyd, TI, Trey songz, Omarion & självklart Akon min favorit.. Dom har inte bara rösten, utan utssendet också.



Checka bara in dom här, så förstår ni vad jag menar..






Det var årets höjdpunkt


Årets höjdpunkt var Nyår 2009, och nu väntar jag bara tills Nyår 2010 är här, det kommer bli ännu mer galet! För er som inte har sett klippet jag klippte ihop med bilder och en liten video fnutt ifrån nyåret som var, så checka den nu! Vet ni vad? jag längtar faktiskt redan till nästa nyår.. om jag då räknar bort att jag faktiskt bara blir äldre och äldre.. suck.



Visste du att ?



- Händer är i genomsnitt smutsigare än en offentlig toalettstol.

- 63 % av alla amerikaner pratar med sina bilar.

- Det manliga rekordet för gruppsex innehas av en kille som klarade av 55 tjejer på en dag. Hans mål var 101 stycken, men det klarade han inte.

- 100 personer dör årligen till följd av att ha satt en penna i halsen.

- Serien Kalle Anka var en gång i tiden förbjuden i Finland på grund av att han inte har några byxor.

- En sköldpaddas sköld består bland annat av djurets revben, och det betyder att sköldpaddan har revbenen sittande utanpå kroppen.

- Det vanligaste ordet världen över är okej. Det näst vanligaste ordet är Coca Cola.


BLOGLOVIN

Älsklingar? Vet ni vad som skulle göra mig riktigt glad?, Jo.. om det skulle vara så att ni gillar min blogg, ni gillar helt enkelt det jag skriver och det jag lägger upp. Finner ni ett intresse i det. Så lägg gärna till mig på bloglovin, hur super skulle inte det vara att se mina smaskiga inlägg? hihi. Ikonen hittar ni längre ner på sidan, till vänster!





Dagens






Skorna kommer ifrån skotrend
Och kavajen + tröjan hittar du på forever21


Kryssning 2009 Nu blir det kryssning 2010

Godmorgon mina fans, vad händer idag? För mig så står det inte så mycket på listan förutom att tvätta klart all tvätt, och sen kanske jag skulle iväg, men det beror på. Jag känner mer för att bara sitta hemma en söndag och äta gott och glo på någon film, vilket jag gjorde igår också.. suck.. My life is like a party haha. Imorgon är det Måndag vilket betyder att skolan sätter fart igen, och inte nog med det så ska vi boka biljetterna inför kryssningen den 27e. Riktigt kul kommer det bli, vi blir en 7-8 styckna från klassen som drar iväg på en 24 timmars kryssning till Åbo, ska någon gullunge med? Jag var ju på kryssning i oktober med några vänner och firade min 20 års dag. Slänger upp några bilder från den kryssningen. Enjoy.











Några randoms som ville bli fotade med oss (fans alltså?)























Bilder från kryssningen 2009


Music



Oh ohh noo ohh ohh

Gave you the benefit of the doubt
Till you showed me what you were about
Your true colors came out

Oh ohh

And your words couldn’t hide the scent
Cuz the truth about where you've been
Is in a fragrance I can’t recognize

Standing there
Scratching your head
Blood shot eyes, drunk with regret
(hanging yourself ten feet over the edge)

I’m done with this
Feeling like an idiot
Lovin you, I’m over it
I just don’t love you, don’t love you no more

You, you are so yesterday
Never thought you’d lose my love this way
Now you come begging me to stay

Say, you, you are so yesterday
I won’t let you rain on my parade
Don’t wanna hear a thing you say
So yesterday

Funny now how I’m gone
The little light in your head came on
Now you realize it's all your fault

Oh ohh

Don’t you wish you had a time machine
That way you could change history
That's the only way that you could be with me

Standing there
Scratching your head
Blood shot eyes, drunk with regret
(hanging yourself ten feet over the edge)


I’m done with this
Feeling like an idiot
Lovin you, I’m over it
I just don’t love you, don’t love you no more….

You, you are so yesterday
Never thought you’d lose my love this way
Now you come begging me to stay

Honey, you, you are so yesterday
I won’t let you rain on my parade
Don’t wanna hear a thing you say
So yesterday

And now you wanna reminisce
Say you wanna try again
Started with a little kiss
(we can’t even regret) no no

now I never wanna see you, never wanna feel you
ever wanna hear you
I don’t love you, don’t need you, can’t stand you
No More…..

You, you are so yesterday
Never thought you’d lose my love this way
Now you come begging me to stay)

Baby, you……
you are so yesterday
I won’t let you rain on my parade
Don’t wanna hear a thing you say

So yesterday
So yesterday
So yesterday




A secret



Visste ni att första gången jag träffade en kille genom internet, så var jag bara 14 år gammal. Jag vet det är tidigt.. jag minns hur nervös jag var, jag vågade knappt att gå fram och hälsa på honom. Jag har dock ingen kontakt med han på samma sätt, utan vi har mer lite kontakt via Facebook. Men tyvär så blev det inget mellan han och mig, utan hans kusin lyckades haffa mig istället, hihi.


2010


Tjejer kan ha det tufft ibland

Jag trodde att jag var den enda med klädproblem?, ibland kan jag jag bara stå och glo på kläderna utan att veta vad jag ska ha på mig, och sen blir jag bara irreterad för att jag inte hittar något och ta på mig. Ibland blir jag så deprimerad att jag kan börja gråta och tycka att hela min dag är förstörd, så känner jag mig ful hela dagen.
 Ja, det är faktiskt sant haha!



OBSERVERA att jag driver med mitt klädförslag!


Opps


Gissa




Följ mig?

BLOGGEN jag har precis ordnat blogglovin, jag förstog inte riktigt hur det fungerade förut,
och sen hade jag glömt bort mitt lösen men nu är jag igång!

 SÅ LÄGG TILL MIG IDAG, på vänster sida !!

bloglovin


Deprimerande



Jag planerade ihop mig lite med V om att dra på bio och se Avatar i 3D, men vet ni vad?.. finns inga platser kvar alls, eller jo det finns men alla är utspridda eller så finns det platser kvar på FÖRSTA raden, och där vill man ju inte sitta? tydligen tycker alla andra också så.. eftersom dom fortfarande finns kvar. Jag checkade också om det fanns imorn.. och det gjorde de inte, utan bara vid 10 tiden.. och det blir för sent med tanke på att jag har skola på måndag. Jag älskar att bo i stockholm, men det borde finnas fler biograffer?! SUCK !




Friday night

Kvällen startade med öl nere på emmis, och avslutades med en trött Ciiz. Det var en trevlig fredag kväll.. dock blev Daisy lite dragen, vilket jag själv blev då haha. Vilket dock också är rätt så klockrent eftersom dom äger den godaste ölen någonsin! Men men idag är det lördag, och det händer inte ett piss. Inga planer alls för helgen, det känns faktiskt riktigt skönt. Dra ner till ica & köpa hem något gott. Och sätta sig och kolla på någon bra film eller kanske Paradise hotel, jag tror nog att jag ska spendera min lördagskväll så. Skönt skönt.


Öl

Nu blir det ingen mer update för ikväll, nu ska jag nämligen dricka öl ! CHEEERS !
Vi hörs imorgon istället darlings


Chill

Sådär nu har jag poppat pocorn, och är redo att se ett till avsnitt av paradise hotel, dock bara ett. Eftersom Daisy kommer förbi mig vid halv 8. Och sen möter vi upp David, Hampus och Roberto  och drar ner till emmis och tar någon öl, det blev alltså en riktig chill fredag ändå.. eller man vet ju aldrig.. Kvällen är ung ;)


5 snabba


Dagens





Jeansen hittar du HÄR
Klänningen hittar du HÄR
Tröjan hittar du HÄR
Skorna var riktigt snygga, minns bara inte vart jag hittade dom, suck.


Studentsnack

Skoldagen är över och här sitter jag trött som ett ass, det hände inget speciellt i skolan idag förutom att vi har suttit och planerat kryssningen som vi drar på den 27e, och flaket till studenten. Vi har ju ännu inte fixat något, utan bara studentskivan. Kollade på studentmäklarnas sida, och bestämde oss för ett flak med 40 pers på, går på en 15 000 tror jag.. dyrt dyrt.. Men man tar bara studenten en gång i livet, om man tänker så.. så är det ju självklart värt det.


Fredag

En efterlängtad fredag? jag har faktiskt inga planer alls för idag. Ganska tråkigt faktiskt.. jag känner absolut för att springa till systemet och köpa hem några öl. Men jag vet inte alltså.. Jag blev tillfrågad att hänga med ut och klubba ikväll men jag har ingen lust till de, eller åka till liljeholmen för att träffa A. Mysigt mysigt (a) Nej vi får se vad som händer, kanske blir en mysig hemma kväll isåfall.. de också skönt. Jag tar isåfall igen alla öl ja förlorat om ja inte tar det på fredagen, då blir det på lördag istället haha. 


NATTINATT

Den här låten spelas ofta när ja sitter och äter frukost på morgonen, jag blir lixom taggad av den även fast den inte är en shake låt..men den får mig ändå på humör. Jag tänkte nu dela med mig av låten till er läsare. Gulligt av mig va? hihi.


Ciiz dissar



Dagens, eller kvällens Diss går till Brad Pitt, det är ruskigt läskigt hur folk kan förändras så mycket.. Han har inte bara lagt på sig några kilo, och blivit skrynklig. Utan han har skaffat sig ett "GETSKÄGG" Enligt mig och säkert så många fler så ser det hemskt ut, raka dig människa!




Vågen

Mitt horoskop, jag gav extra mycket uppmärksamhet åt menningen "Dina barn kommer att bli lyckliga.. blaa blaaa" Barn?.. är det så att horoskopet riktar sig till Mammor? eller kanske blivande mammor.. Har jag en mini Ciiz i magen. Tror ni på det som skrivs i horoskop?


Music



En mixtape från 2009


Mums



Uttråkad

Uttråkad.. och inte alls på humör.. den här dagen känns världelös enligt mig. Jag tänker sitta hemma ikväll och bara glo på Paradise hotel.. jag ligger på avsnitt 10 så jag har några avsnitt och ta igen, hihi. Den som spar den har ;). Föresten Det enda jag sitter och tänker på är hur gott det skulle vara med en stor stark, är det ingen som håller med mig?


Visste du det?



- Vi föds utan knäskålar. De är först utvecklade vid sex års ålder.

- En snigel kan sova i tre månader.

- Visste du att den som dricker kaffe löper 66 % mindre risk att begå självmord.

- Det vanligaste namnet i världen är Mohammed.

- Jordgubbsmilkshake på McDonald's innehåller inte en enda jordgubbe.

- Visste du att en kalkon kan drunkna om den tittar uppåt med öppen mun när det regnar.




-





Tänkte bara tala om för er att imorgon ska jag vara bussig hihi. Ska nämligen inte till skolan imorn, hade tänkt och sjukanmäla mig hela dagen. Jag har ett akut ärende som jag måste iväg på.. jag ska till Liljeholmen, någon som kankse bor där? Mitt "akutärende" får ni inte veta vad det rör sig om, viktigt är det iallafall.


Dagens två låtar





Färdig rensat

Nu har jag sorterat igenom alla mina jeans.. har haft flera par hängandes i garderoben som inte använts. Onödigt och tar bara upp massor med plats.. två slängde jag, och 7 styckna ska jag inte ha kvar. Resten kunnde jag inte prova p ga av att dom ligger i tvätten.. Nu blir sandra glad, för det är hon som ärver alla kläder när jag inte kan ha något haha ! Sen blir det 4 tröjor också. Rena rama julafton för hennes del ju haha!.



Klar och snygg som aldrig förr, ska kila ner mot ica och köpa Comviq kompis.. och sen springa förbi Sandra. Vi hörs när jag kommer hem igen.



Ciiz tipsar



En romantisk kväll med pojkvännen, eller för dig själv? Letar du efter sexiga underkläder?
Checka då in sidan HÄR och klicka hem ett sett.




Tidsfördriv

Mina favoriter hos killar


Hårfärg? Helst mörkhåriga.
Ögonfärg? Mörka ögon är så vackert!
Näsa? Så länge han inte har en näsa som Zlatan. 
Kroppstyp? Han ska inte vara så smal, normal kroppsbyggnad.. det ska finnas något och ta på.
Sen så ska han självklart ha en snygg rumpa. Ett pluss är om han är lång.


Godaste killparfym? Jag vet inte, det finns så många.. Boss den runda luktar gott.
Klädstil? Ett par snygga jeans med en snygg tröja/kofta är snyggt!
Hårfrisyr? Kort hår.
Bra med pengar? självklart?


Tönten, normal eller badboy? Badboy (a)..
Charmig eller omtänksam? Både och!
Snygg eller söt? Han ska vara både snygg och söt, men om jag måste välja så snygg.
Vacker men slår dig, eller helt OK men underbar personlighet? Helt OK med underbar personlighet 


  Omarion♥


Kryssning?

"Godmorgon" bloggen, allt bra med er hoppas jag.. med mig är det bra. Känner mig lite småstressad bara. Varför vet jag inte, jag säger ju de P- pillrerna går mig på nerverna.. ont i magen har jag också, va på donken för någon timme sen.. så är helt proppmätt.. men ändå sitter jag och proppar i mig några rader av min 200 g marabou jag köpte igår, hihi.. hur mycket jag än äter, så blir jag aldrig tjock. Love being me. Iallfall.. jag och några från klassen satt och småpratade om hur kul det skulle bli och åka en 24 timmars kryssning nu i slutet av månden, efter lönning då. Så vill ni träffa på mig så boka en kryssning den 27e, så kankse ni får er en lapdance hahah. skämt då vill säga.


Yes sir..





Vet ni vad jag har märkt.. jag har svårt och skriva om mig själv och yttra mig på det sättet om saker som har med mig och göra i bloggen. Jag har svårt för att skriva, jag vill inte att alla ska veta allt om mig. Alla ser mig oftast med ett leende på läpparna, eller Ciiz the partygiiirl.. men jag är inte alltid den tjejen. Det känns inte alltid så roligt och fejka ett leende på sina läppar när man egentligen vill gråta, men man är bara rädd för att släppa fram tårarna och visar hellre ett leende än att visa sig svag för andra. Under så kort tid, på bara några månader så har jag gått igenom så mycket.. saker som har fått mig och tryckas ner till botten, Jag försöker att hela tiden resa mig upp.. men på något sätt lyckas jag hamna där nere igen. Alla vi har väll våra tråkiga stunder i livet ellerhur?


HAHA !


5 things



Jag ogillar Tila tequila, alla tjattar om hur fin och söt hon är.. men sanningen är den att hon är en riktig slyna. Vad är det, 20 killar och 20 tjejer som tävlar om att vinna hennes hjärta haha.. är det här ett skämt?

Jag älskade att kasta ägg och lägga löv i folks brevlådor när jag var yngre, och sen att bli jaggad av personen som bodde där, tyckte jag bara var ännu roligare.

Jag byggde förut ett "torn" av tandpetare och kikärter.. så var det någon dum j*vel som gick mig på nerverna så jag dunkade handen i bordet.. och utan att tänka på det så hade jag en tandpetare genom nästan hela handen.

Visste ni att jag är väldigt svartsjuk av mig, jag blir jätte lätt svartsjuk .. vilket mitt ex snabbt märke av.
Jobbigt jag vet.

Det blev bara fyra .. jag är snål idag ! 


Svaren

BLONDINEN MED FISKMINNET ! , jag glömde ju lägga upp svaren på "gissa kändisarna" haha glömsk jag är. Här är iallafall svaren.




Angry

Hemma efter en dag i skolan, vi har seriöst mer raster än lektioner.. ni tänker säkert, fan vad skönt. Men nej det blir riktigt tråkigt tillslut.. sitta och spela vänd tio 2 timmar om dagen, kuul! Iallafall, har precis ätit, gott som fan var det också. Jag rörde mig också ner till ica och kom tillbaks med en stor 200 grammare marabou. Jag känner ba för att sitta hemma och kolla på paradise hotel och äta choklad & dricka te.. Sooo Ciiz. Föresten är det någon mer än jag som får värsta humörsvängningar av att äta p piller? Jag tycker bara att jag har blivit så aggresiv på sista tiden..Jag fick precis ett utbrott på pappa och slängde ner alla mina kländer på golvet. Jag har fan lust och strypa mig själv ibland.. riktigt långsamt också!




Dagens låt




Dagens planer


Ciiz like / dont .





Blake lively Är hon inte vacker?, mums!





Ruggigt fula!


Hörs sen


Gissa




FILM


Nu tänkte jag kika på filmen 2012, och för er som inte har sett den .. checka den ni också! Har nu lagt upp den filmen på bloggen. Det är bara att trycka på växla till helskärmsläge.









Bone Thugs




Lär känna mig

Lär känna mig bättre, dock är allt inte i ordning!

FEM SNACKS DU GILLAR
1. Sour cream
2. Popcorn
3. Ostbågar
4. Cheese (någonting)
5. PASS

FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN PÅ UTANTILL
Jay jelano - Close to you.

FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR

1) Shoppa galet
2) Gifta mig rikt, så äger jag ännu mer pengar.
3) Flytta till USA, New York
4) Köpa ett sommarställe på Bahamas
5) Bli fadder till flera barn i Afrika.

FEM DÅLIGA VANOR
1. Världelös på att passa tider.
2. Äter allt för mycket sötsaker.
3. Fallaer alltid för killar, som absolut inte är något för mig.
4. komplex på saker..
5. Ser det mesta negativt.. och tänker inte på allt det posetiva.

FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA
1. Shoppa
2. Mysa
3. Umgås med vänner
4. Paaaarty
5. Blogga

FEM SAKER DU ALDRIG SKULL KLÄ DIG I ELLER KÖPA
Jag skulle aldrig klä mig i äkta päls, eftersom jag har sett hur dom gör emot djuren.
Jag skulle hellre aldrig klä mig i långkalsonger och magtröja.. och gummistövlar.


FAVORITLEKSAKER
1. Mobilen
2. Datorn
3. All min musik..
4. Plattång
5. Min jacuzzi


ingen rubrik

Jag började det nya året med dig.. du fick mig och le igen, jag trodde att du tänkte samma sak som mig.. Men nu försöker jag istället att förstå.. är det mig det är fel på? vad gör jag för något som jämt ska bli så fel?.. jag försöker vara den du vill att jag ska vara men du bara kastar skit på mig och går din väg?, du säger förlåt.. menar du det? eller är det ytterligare en av dina lögner. Jag har ingen ork kvar i kroppen för lekar..jag vill inte vara med längre.


Visste du att?



- Det finns över 500 namngivna fobier. En av de mer sällsynta är hoplofobin där man är rädd för brandbilar.

- I en vuxen människas kropp finns 206 ben och i ett barns finns 300. När man växer så växer några ben ihop.

- Det är större chans att du dör av en champagnekork, än av en giftig spindel.



Ciiz is back

Angående min bloggpaus som jag skulle ta var bara tills idag haha. Jag har haft fullt upp i flera dagar & har verkligen inte haft tid med bloggen överhuvudtaget. Emma har varit i stockholm över helgen och sen har jag varit hos min baby vilket har fått mig och inte häller ha tid. Och imorgon börjar skolan också, busy life of Ciiz? Nej men nu är jag tillbaks.. jag vet att ni mina trogna läsare har saknat mig. Jag fick en arg menning av Roggie.. att jag aldrig uppdaterar längre. Det ska bli ändring på det, lovers n haters!





Förlåt..

Som ni har märkt så har min uppdatering varit dålig i några dagar, och det fortsätter den och vara tills imorgon Har nämligen inte tid idag häller för något bloggande, ska göra mig iordning nu, möta upp Rico snabbt.. förbi systemet.. till centralen & lämna av emma.. för att sen dra mot farsta. Dit stannar jag tills ikväll.

CIIZ TAR EN BLOGGPAUS !




Hemma..

Hemma efter en shopping runda i farsta centrum, jag själv handlade inget men emma gjorde det. Kom hem med en bh + trosa och ett par snygga jeans ;). Vi begav oss sen till baby och glodde på en film .. för att sen fortsätta rulla in mot stan för bio dags. Vi var på premiären av Instängd 2, riktigt bra var den faktiskt. så för er som inte sett den så kan jag rekommendera den. Här har ni en trailer på filmen iallafall.


Godmorgon

Godmorgon, nyvaken och trött som fan är jag. Emma ligger fortfarande kvar i sängen, den latmasken. Vi ska strax börja fixa oss inför att dra mot Farsta centrum, emma ska checka ett par byxor där.. sen drar vi till Arami my baby. Sen blir det bio dags, instängd 2 ska vi se. Föresten har det varit jätte dålig update nu dom senaste dagarna, ni får stå ut med det i någon dag till.. för jag har inte riktigt tid just nu! Busy life of Ciiz..


Music make me lose controll




Hemma efter en shopping runda.

Hemma efter en lång runda på stan med Emma, som idag kom till stockholm ifrån gävle. Vi gick runt i ca 7 timmar och kom hem med några påsar.. jag hittade bland annat en kofta och ett par trosor! Vi stannade också till på Hötorgshallen för att äta, Chicken curry blev de ;) Mums!.. Just nu sitter vi iallafall och kikar runt på sf.se. Det blir nog bio tajm imorn. "Instängd 2" Någon som har lust att hänga på ;)? Jag bjuder..Iallafall.. vi ska snart ner till ica och handla popcorn inför ikväll! Vi hörs senare



Kofta och trosa från Gina.


Stress

Hade en jätte bra kväll igår, jag tänker inte gå in på detaljer, men den var lyckad hihi.
Jag har brottom nu och hinner inte uppdatera något mer, ska in mot centralen och möta upp Emma som kommer hit från gävle. VI SKA SHOPPA!


Music make me lose controll


Dagens skratt


Är jag den enda som tycker att det här är roligt? hahah .. min torra humor kommer isåfall få er att skratta.




Visste du att?

- Om en fånge förr i tiden flydde från fängelset i Alamos i Mexico dömde man de vakter som hade ansvaret för honom att själva sitta av den resterande tiden.

- Det krävs 16 liter vatten för att göra 1 liter öl.

- Det är omöjligt att nysa med ögonen öppna.

- Om du förvarar en levande guldfisk i ett becksvart rum så kommer den slutligen bli vit.

- 61 % av alla träffar på Internet är sex.

 


Svaren


Och självklart var svaren!


Godmorgon

Drog som sagtt ill farsta igår för lite dricka, och mys. Kom hem vid 12 slaget, och hade alls ingen lust att uppdatera något. Det var jag allt för trött för. Dagens planer, ska snart hoppa in i duschen, göra mig iordning.. och dra mot farsta idag igen, in på systemet, in på donken och köpa med oss mat och sen iväg. haha låter mysigt va? Vad ska ni göra?


Vilka?




Iväg


Visst är klänningen snygg?, jag la ju epp en likadan fast i en annan färg för någon dag sen. Ursnygg är den Iallafall.. har precis dushat, ska börja göra mig iordning sakta men säkert, ska först till Forum springa in på systemet, och sen iväg mot Farsta, blir lite dricka ikväll alltså.. kanske bad i jacuzzin också? ;) Love being me.


Room 401


Någon av ser som har sett det sjuka programet som går då och då på MTV på kvällarna? Room 401. Programet där som skrämmer skiten ur folk, haha skit läskiigt är det.. jag blir nästan lite nervös när jag kollar på det. så för er som inte sett det, håll utkik!






Bloggvärde

Provade att söka och se hur mycket min blogg är värd, och WOHO ! min blogg är värd mer än Kissies & Dessies.. men tyvär inte mer än blondinbellas haha..



Och här kommer Kissies..






Sååådär jaa kissiekatten ! :D


Music make me lose controll




Lång promenad

Då man var hemma efter en lång promenad med S & R, gick förbi brända parken.. upp mot ett radhus område och gick förbi platsen där en barndomskompis dog 2001, rattfylla.. Ursh sånt är verkligen hemsk.. jag var 12 år när det hände, och han 13. Han fanns även med på reklam "Dont drinke and drive.. kanske någon som har sett den? Hemskt är det iallafall ! R.I.P Erik Bergendahl, vila i frid <3


Promenad

Har nu suttit hemma hela dagen, det börjar bli riktigt tråkigt.. men som sagt jag är förskyld och känner mer för att bara sitta hemma. Men nu är det dags för en promenad med Sandra & Roggie.. Hörs senare då!



En bild på oss tre från nyårsafton! rawr!


Gulligt ni är.

Ganska kul och se hur folk kan bete sig som idioter, när det gäller och kommentera. Får kommentarer av massor med konstiga random människor.. som klagar antigen på mig eller på min blogg. Jag försöker inte att vara någon annan i bloggen, utan jag är mig själv. Dom flesta värkar störa sig på det, ganska kul att ni ändå sitter och läser den varje dag? ni kan helt enkelt inte få nog av mig. Jätte gulligt verkligen.. kommentarerna rasar in som ungefär lyder "du försöker att vara kissie" "wannabe kissie" haha ja men gud ja... jag strävar verkligen efter att bli som henne. Det vill väll alla? haha.. ni måste ju va helt hjärndöda som ens säger så. Jag är mig själv, passar der er inte så ge er iväg! Alla andra gulliga kommentarer jag får, tack så jätte mycket.. det är YTTERST TREVLIGT!




Visste du att ?



- En kvinna använder i snitt 6 kg läppstift under sin livstid.

- Sannolikheten att man blir dödad genom att ramla ur sängen är 1 på 2 miljoner.

 - Coca Cola var från början tänkt till att vara medicin.

- En kyss innehåller mer än 250 bakterier.

- Oprah har sex tår på ena foten

- Det finns över 500 namngivna fobier.
- En av de mer sällsynta är dendrofobin där man är rädd för träd

- Man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten


Ciiz tycker till



Jag tror inte på evig kärlek, eller jag vet faktiskt inte vad jag ska tro.. i ett förhållande säger man alltid "jag älskar dig, och kommer alltid att göra det" Men när det tar slut och ni båda går vidare och har en ny kille och hålla i handen några månader senare? älskar ni fortfarande erat ex då.. eller är det bara just då för stunden du verkligen tror att du aldrig kommer att sluta älska hon/han. Men när du väll förlorat personen då?.. Jag själv har letat efter ett seriöst förhållande, men har aldrig funnit något.. jag anser att dom flesta killarna i den åldern jag är i nu. är bara ute efter en sak. Jag säger inte att ALLA är det, men det finns många.. dom flesta är idioter, dom andra tänker med röven och resten är underbara! Det gäller bara att hitta honom..

Everybody hurts sometimes.  (Låten är otroligt fin)


Filmtips


ATL


Haters kommer med framgång..

FANS FANS FANS!

llungar!
Ni förgyllar min dag
egentligen kunnde jag ju bara ta och skriva svaret rakt i eran blogg, men som ni ser så är dom anonyma.. vilket dom egentligen inte är.. eftersom ja redan vet deras blogg adress haha! Kan börja med den första kommentaren.. Jag har inte tagit någon ide från kissie och dessie.. jag har bara hittat min inspiration ifrån dom..vilket ni lär behöva med era streckgubbar och sen erat blogg namn HAHA?.. jag lär kanske behöva komma på en ny ide.. men ni två brudar behöver komma på ett nytt namn! 

Andra kommentaren Jag behöver inte säga så speciellt mycket.. förutom att ni bara snackar skit.. Att min header skulle vara förjävlig, är absolut inte sant vad har du fått de ifrån? Mina läppar är gudomligt sexiga.. och min header är ass ball! Under den tiden som jag har bloggat så är ni faktiskt dom första som inte gillar den, så FAIL åt er!



 


Mycket snyggt.

Jag känner mig så shopping sugen, vad kan det bero på? tankarna snurrar i huvudet och jag försöker ägna min tid åt annat än att gå runt och deppa.. who knows. Det får nog bli en runda in till stan så fort jag har fått hem mitt tågkort jag beställde från sl förra veckan. Kolla bara in den här klänningen, den är skit snygg.. och gosh vad snygg den skulle vara på mig, och sen så är det ju paljetter på också.. vilket Ciiz älskar. Ytterst trevligt.

föresten så kommer klänningen ifrån http://www.eliteladies.se/
Dom har bland annat jätte gulliga underkläder där, checka!


Sch a secret



Visste ni att största delen av min kompiskrets nästan bara består av killar, haha kan man tro det? jag trivs bäst bland killar.. är man med tjejer så blir det alltid bara massor med tjaffs och triangel drama om allting. man vet ju hur mycket skit tjejer kan snacka, så ni kanske kan förstå mig att jag hellre umgås med killar. Min närmaste killkompis däremot är en kille jag umgicks med väldigt mycket när jag var liten , men vi tappade senare kontakten.. i flera år. Och anledningen till det vet jag faktiskt inte, jag minns inte. Men han flyttade ner till Norrköping.. Och sakta men säkert så hittade vi varandra igen, Och nu tänker jag aldrig släppa han! för en finare killkompis än honom kan man inte hitta ! Kolla in hans blogg HÄR


Vem är han?




Ett försenat nyårslöfte


Som jag har sagt förut så tror jag inte på nyårslöften för det brukar man ju aldrig hålla  ändå, om man har ett löfte som att sluta röka tex.. hur länge håller man det löftet då, 2 dagar? jag höll mig inte ens i 1 dag.. haha. Nej jag ska ha ett nyårslöfte att tattuera mig. Det är iallafall något som kommer att hända.. det är ett roligt löfte som jag kan hålla.. istället för att gå runt och vara på dåligt humör, för att jag skulle fått för mig att sluta röka, nej tack! Det har jag varit med om förut, inte igen.


Music make me lose controll


hjälp?

Sitter och kikar runt på lite olika sidor, har ju funderat ett bra tag på att tattuera mig på handleden, och skriva Ciiz och lägga till två kattassar precis under. Tänkte göra det nu i månaden faktiskt. anledningen till att jag väljer namnet Ciiz är inte bara för att det är mitt smeknamn utan också för att det betyder saker för mig, Kan ni tipsa mig om någon bra studio?



Något sånt tänkte jag..


Är en trötter

Då var man hemma efter några jobbiga timmar på mitt gamla jobb.. kom hem med pengar i fickan iallfall, har Ciiz börjar jobba svart tro? Passade samtidgt på att ta ett kort på mitt nyfärgade hår när jag satt och väntade på tåget. Det är inte blondt.. det är VIT ! efter några duschar blir det bättre, så kom inte med era dumma kommentarer om att jag försöker vara "kissie" med mitt hår. Det är ju lixom hon som härmar mig?


Snyfft.

Tro det eller ej men jag är trött.. och har huvudvärk, ont i halsen, ont i magen och i bröstkorgen efter allt hostandes. *Snyft* Sen så sitter jag hemma en lördag kväll, hur deprimerande är inte det? det gjorde jag ju igår också.. anledningen till det är att jag ska försöka vända tillbaks dygnet nu innan skolan börjar, smart va? Och tro inte att det är den enda anledningen utan, jag ska nämligen upp klockan 05.00 imorgon. Jag Ska till hemköp där jag jobbade förut och inventera och få en slant i fickan, som ska gå till min tattoo jag ska göra när som helst, perfekt !

Föresten har jag haft besöksrekord idag !, ytterst trevligt!


Checka filmen !






Hissar



Hon är såååååå söt ! Titta på henne.. en riktigt sockersöt brud! Henne skulle jag kunna äta upp..
synd att jag inte är en kille dock (a)


Hiss eller diss?





Själv så hissar jag tröjan, den var skit ball ! tycker du som mig så hittar du tröjan HÄR


Hemma

Sådär då var man hemma.. blev en liten shopping runda inne på Åhlens. Måste ju köpa hårfärg eftersom vad som hände med mitt hår på nyår, haha katastroff är det rätta ordet för det.
Två hårfärg från Blonde 98 kr /st
Silvershampoo 120 kr.



Hårfärg

Dagens outfit
Ska iväg och köpa hårfärg nu, vi hörs om ett tag!


Bloggdrottning? Pornstar ..




Avundsjuka är inget fint.



hahah?





Music make me lose controll






God morgon

Vaken och tränningsvärk i hela magen har jag.. Jag har blivit mer förskyld och hostat har jag gjort hela natten. Det ger ju mig världens tränning ju, kankse vaknar upp imorgon med magrutor? haha. Har försökt få tag på Roggie i någon timme nu, men kom på att han inte har någon lur längre eftersom den blev tagen på festen, suck! Ska ju iallafall åka iväg in mot forum och köpa hårfärg, efter katastroffen på nyår haha ! Tur att det inte syns så mycket bara.. men jag vet ju att den gröna färgen finns där, jag får panik bara jag tänker på det. Så idag ska det bort.


filmtips





Jag har redan lagt upp det här filmtipset förut, men jag tänkte kolla på den här filmen nu, så då lägger ja upp den en gång till för er som inte har sett den !


PANIK!


Juste, igår kväll hemma hos Roggie så skulle vi spruta mitt hår med glitter.. precis som sandra hade gjort i sitt hår. Vad tror ni händer?.. mitt hår blir GRÖNT! det började skifta i grönt i bak på håret där hon hade hunnit spraya. Jag blev i chocktillstånd och sa inte ettt ord på säkert 1 minut.. jag bara stod och kollade på henne och på roggie som fick en skrattattack. Det var hemskt.. men jag tänkte att det går väll bort när jag duschar. MEN VET NI VAD. det gjorde de inte, så nu går ja runt med ett hår som skiftar i grönt.. de syns inte på bilderna ja la upp.. tack och lov. Så imorgon för mig gäller att ta första tåget in till stan och köpa hårfärg och silvershampoo! suck.


Svar på tal





- Ja men visst gör ja det? som jag avslöjade i "Scch a secret" så skrev jag ju klart och tydligt att jag trodde att jag var en häxa när jag var yngre, såna som du visar bara att du har följt min blogg, Tack tack.. Men jag förstår inte det med fjortis? är det för att jag sminkar mig? har en cigg i handen? smuttar på en cider? eller för att jag är blond? eller för att jag driver en jävligt bra blogg!? avundsjuka är inget fint..


tröttsamt.

ALLTSÅÅ FAAANS !


Hemma kväll

Jätte dålig uppdatering, jag vet. Hur ska ni spendera eran Fredag kväll? själv ska jag bara förbi ica och köpa med mig chips och godis. Och sätta mig och glo på en film, för jag har verkligen inte lust med att göra något annat.. känner mig helt sliten och ont i kroppen har jag också. Så en hemma kväll blir det idag, Mycket skönt!


Ciiz goes wild and crazy.

GOD MORGON MINA ÄLSKADE LÄSARE! Jag hade det bästa nyåret ever, kvällen började med middag hemma hos Roggie.. mycket gott var det!. Sen självklart förkrök som slutade med att jag blev riktigt vild hahah, blev dans på stolar och bord, Och sen så fick Rico sig en lap dance också haha. Sen när det närmade sig tolvslaget drog vi ut och träffade folk jag inte har sett på länge, fast vilka det var minns jag inte (a) haha. Blev bjudna på en fest också så vi drog dit och fortsatte dricka.. tills jag kännde att det blev lite för mycket och var mer taggad på att dra hem istället. Jag kan säga såhär.. jag har tränningsvärk och ont i hela kroppen, när jag blir vild.. då är jag vild! haha. Sen får ja ta konsekvenserna.. Det var iallafall en riktigt lyckad kväll.
















































Observera att vi trodde att ingen såg oss, men såg sen att vi hade fastnat på bild.


RSS 2.0