Annonser från BloggPartner

Stan



Nu är jag klar, och ska snart ta tåget in mot stan för att träffa A ;) Det blir nog till att ta en öl också.. och ba snacka, ytterst mysigt ! Vi hörs antigen senare eller imorn. PUSS PÅ ER!


Hottie





Music a la' Ciiz








Sch a secret



Visste ni att jag har glasögon? Yes de visste ni inte va?.. jag har två synfel, jag är både närsynt och astigmatis,  observera stavningen haha. Bilden ovan, så har jag ju klippt bort halva bilden .. och det är p ga av att jag har glasögonen på mig.. Mina vänner kallar mig för assistent, eller miss teacher..







Packning pågår



Nu håller jag på och packar för fullt, jag åker ju imorgon.. ytterst trevligt! Hellre så hade jag bokat sista minuten till grekland, men det kanske blir i sommar? Alltså jag hatar verkligen och packa, för då måste jag i stort sett ha med mig alla kläder jag äger, även fast jag bara använder helften av det. Men tänk om jag får för mig att jag helt plötsligt vill använda det? och så har jag inte med mig de.. paaaaanik!







Fjärilar i magen



Godmorgon darlings, jag tänkte bara uppdatera er om att min dejt igår kväll gick mycket bra. Han vill faktiskt träffas igen, idag till och med hihi! Nog pratat om det, idag händer inte så mycket förutom att jag ska träffa upp honom, och sen börja packa ner allt som ska tas med till gävle. Jag åker ju imorgon, jag är bara borta i 5 dagar, och då blir min uppdatering inte lika bra, men tanke på att jag inte har en dator där. Det får bli mobilbloggning helt enkelt;)

Jag sitter föresten nu och tuggar i mig den sista bitten av mitt sockervadd, som sen blir tuggumi. Skit gott haha, köpt ifrån jam jam. "First its cutton candy, then its bubble gum "


Vilken?



Nu drar jag iväg till stan, vi hörs kankse senare!






Mr..



Tänkte snart hoppa in i dushen, och fräsha till mig lite, jag känner mig lite vilsen i huvudet av all alkohol igår som dracks. Sen blir det av att göra sig iordning, hitta en snygg outfit och på med sminket och styla håret, precis som vi tjejer alltid gör, en tradition om jag ska kalla det så. Jag ska försöka vara inne i stan till 19.00, jag har ju som sagt en dejt ikväll ;), med vem kan det vara.. Scch a secret.

Anledningen till att jag gör bilden suddig, gör jag bara för att provocera.. jag måste ju vara jävligt bra på sånt, eftersom ni dagligen kallar mig för kissie? folk i skolan och på stan förväxlar mig med henne, sluta glo på mig! jag är bara Ciiz..


Dagens favoriter




Klänning: nelly.com
Skor: brandos.se



Bridge

Det var helt okej igår, det var inte sånt drag där som jag hade hoppats och det sög faktiskt, men jag var med mina vänner och jag hade det kul. Tyvär så blev det inte så mycket bilder.

Efter en kväll på the bridge,










- Observera att jag inte har en anning om vilka dom var, några vi träffade där.











Update



Det är faktiskt riktigt kul att vara tjej ibland, för ska man ut och fiieesta så är det ju extra roligt och klä upp sig, sätta på sig kläder som man inte använder dagligen, lägga på lite extra smink, styla håret lite längre. Och slå klackarna i taket! Är det inte så ;)? Men men .. jag håller på och snacka ihop mig med folk från gävle, planerar lite och sådära. Som sagt så kommer det ju bli utgång där också! Min leeever gör ont. skämt åsido.

Ni vet vad man säger, the queen is comming..



-

Nyduschad och fräsh, Har använt mina produkter ifrån mary kaye, luktar riktigt gott. Har kört stenhårt med silvershampoo och hårinpackning också, för nu är Ciiz laddad. Nu tänkte jag försöka få i mig lite mat. Men det lär blir svårt med tanke på att jag åt 20 styckna chicken nuggets till lunch hihi.





Hiss / diss



Märket armani, har ju länge haft Posh som modell, men nu hissar jag att dom har bytt ut Viktoria Beckham mot Megan fox. En modell med lite mer former tack! Och sen så är ju Megan en riktig skönhet ;)






Jag verkligen grov dissar dom här byxorna, jag har aldrig sett något liknade.. och det är tur för dom ser förjävliga ut. Det ser ju ut som om man har stringen uppdragna över byxorna! 




FREDAG



Är taggad upp till 100 inför ikväll, det blir som sagt jag Sandra, Roggie och Chatila som drar ut, sen hänger nog kanske några av sandras kompisar också på. Jag ska ta fram kläder och prova mig fram, tänkte på lackleggins och någon snygg topp, jag slänger upp bild sen så får ni se ;). Jag ska iallafall vid 20.00 tror jag röra mig hem mot sandra och föra lite, medans Roggie och Chatila sätter sig på nivå. Sen efter 22.00 möts vi upp, och festar järnet?


Grattis hjärtat


Idag fyller min älskling 19 år, ett stort grattis till dig. Och hoppas att du får en bra födelsedag, för den ska vi fira tillsamans. hihi.


Kvällens skratt








Planer

 

- Imorgon börjar lovet för mig och det firas med utgång och inte nog med det så är de Sandras födelsedag och det ska firas det också, vi ska helt enkelt röööööja!

- På lördag blir det dejt med A ;)

- På måndag drar jag till gävle i 5 dagar.

- Det blir shooping och mysiga fika stunder med Emma.

- Självklart filmkvällar, med efterlängtade emma.

- Sola solarium minst 3 gånger.

- Utgång i gävle, men vart är inte bestämt.

- Åka hem till stockholm igen på lördag morgon

- Laddar upp inför lördag kväll genom att fira evas födelsedag, med fest och utgång!

- Söndag ZzzzZZZzz ... , then its back to school 




Hjälp?



Älsklingar, känns som om det har varit jätte dålig uppdatering dom senaste dagarna, men antar att jag inte har haft så mycket och säga haha? men några enstaka ord kan jag väll få ut.. för vet ni vad? IMORGON fyller min älskling sandra 19 år !!! Vi tänkte fira det med utgång, so ciiz style. I just love to party like a rockstar! men vart ska vi någonstans? vi tänkte på The bridge, eller kanske grodan?



Kan ni tipsa mig om en bra nattklubb?, som ligger i stockholm då vill säga!


SVAR PÅ DAGENS FRÅGA

Ahlåååå bloggen, jo jag vet att bilden jag la upp i "dagens fråga" var äcklig, men bara ett fåtal gissade rätt på vad det egentligen var för något, och svaret var en infektion av en tattuering.

Dagens outfit



Är iallafall hemma nu ifrån skolan, det har flytit på som vanligt, men vi hade ett stort problem när det var dags för lunch, vi allihopa ville dra ut och käka.. men alla ville äta på olika ställen, så vi delades upp haha. Jag och Andreas drog och åt kebab, gott va?


DAGENS FRÅGA



Är det någon av er söta läsare som vet vad är det här för något? GISSA PÅ ! :D


Resultatet


Jag har faktiskt funderat på att bli brunett ett tag, men jag var det för något år sen.. jag verkligen kämpade i månader för att få det så här blont som jag har det nu. Jag gick från mörkbrunt till ljusbrunt, började bleka håret men det gav bara ett resultat av orange/gult/blont .. jag började bada i silvershampoo, och på sommaren började jag sola med citron i håret, om ni inte visste det så bleker det håret ;) vilket gjorde det lättare för mig att sen bleka håret på riktigt, eftersom citronen gjorde det blondare. Och såhär blev resultatet efter några månader ;) Och nu kan jag inte få nog av att vara blondin, i just loves it.







Minns ni?












Knassig dag.



ahlååå bloggen! dagen började bra.. med ett leende på läpparna. Tills mobilen ringer och jag kan då lova er att det inte alls var ett så trevligt samtal jag fick. Blev riktigt chockad.. men jag har tagit tag i problemerna nu. Och snart är allt löst. Thanks god! Händer inte ett skit idag, förutom att jag om någon timme ska möta upp J och snacka lite bullshit, jag har som sagt mycket och berätta.. ännu mer hemligheter, loves it!


Woho har jag en flirt med gaybloggen?!, jag bär alltid på massor med smaskiga hemligheter muhaha.


Brunett?



Bad hair day, jag hatar när utväxten syns det är så grymt fult, så nu är det dags och färga håret igen. Vad tycker ni, ska jag bli brunett eller kankse svarthårig ;)?


Sch a secret



Visste ni att jag har två piercingar?, en i underläppen och en i tungan.. och sen bestämde jag mig för att det räcker, inga mer piercingar! jag vill inte se ut som ett kylskåp i ansiktet. Men nu funderar jag på att göra en till. Kan ni gissa vart ;)? yes down there..



Hiss listan



Inga tjejer tycker inte om underkläder, då menar jag sådär sexiga.. lite porriga.. ni vet lite dirty and nasty. Finns en perfekt sida som jag har tipsat om flera gånger men för er som inte hängt med så tipsar jag om den igen. Underkläderna här under kommer ifrån http://www.eliteladies.se/




Jag hissar också alla snygga vår och sommarkläder som har kommit in, snygga byxor, skor, väskor, jackor och toppar. Ciiz just loves it..




Söt som socker.

Jag var ute med J en sväng, kolla vad söt jag är på kortet, helt frusen .. men fortfarande lyckas jag vara lika söt som alltid. muhaha !


Sommarlöften



Varför kör alla det klassiska ""nyårslöften" ganska onödigt och tråkigt tycker jag, det är ju ändå aldrig något man håller. Så jag tänkte byta den så kallade traditionen och köra på sommarlöften istället ;) Mycket roligare!

- Förhoppningsvis ha ett jobb då, eftersom jag inte kommer att ha ett studiebidrag att leva på.

- Festa ovanligt mycket.

- Leva livet på stranden, med musik, vattenpipa och en kall öl i handen.

- Shoppa massvis med sommarkläder.

- Äta stora mängder av glass.

- Dra till göteborg, gotland eller utomlands.

- Bli riktigt brun, så att jag ingen kan kalla mig för emo?

- Sitta på uteserveringen nere vid sture och dricka öl med Roggie.

- Ha ännu en fylla med Emma, (på väg hem från stranden sittandes på en cykel, ner i diket då vill säga)

- Meditera på bilvägen.






Öl



Nu ska jag möta upp Daisy och ta en öl, jo jag vet det är måndag, men whatever jag är sugen på en, såå scch haha! Sen vid 20.00 ska jag vidare till J, vi hörs imorgon !


Hissar eller dissar ni öl ?


DAGENS FRÅGA




Finns det något ni tycker att jag ska blogga mer om? Mer om mig själv?, musik?, videoinlägg? eller ska jag börja med mina sextips igen på roliga sexleksaker, vilket jag vet att många uppskattade ;) HJÄLP MIG



Blir det fest eller?

Grattis Veronika som fyller år idag! Hoppas du får en bra dag. Och på fredag så är det min andra älskling som fyller år, nämligen Sandra som blir 19. Bara ett år kvar till systemet tjejer, woho! det håller vi tummen upp för. Självklart så ska S ut på fredag och självklart vill hon ha med mig, hihi. Så vi får som sagt se ifall jag hänger på, med tanke på att jag har lov nästa vecka så kommer det att bli mycket festandes då. Åker ju upp till gävle över 5 dagar, då jävlar ska det drickas! Ibland är livet hårt, även för mig ..










Loves it


Imorse så stod jag och väntade på bussen i ca 45 min i 20 minus grader, ikke skönt alltså!, så jag tyckte att jag förkännade något fint idag bara för att.. så jag och Eva gick in på H&M och checkade kläder och jag kom därifrån med ett par leggins och en t-shirt. Ytterst snyggt tycker ni inte?






Måndag


Det blev som sagt en fika igår med Jasmina inne på Waynes nere på stureplan. Ytterst mysigt. Problemet var bara hur vi skulle ta oss hem, vårat tåg gick inte och ersättningsbussarna kom inte.. vi stod där i 45 minuter tills tommys pappa kom och hämtade oss, vilken ängel! hihi. Och inte nog med det, så vaknar jag upp till - 20 grader, det här måste vara den nya istiden, det är det här som kommer att hända 2012, vi kommer att frysa ihjäl, creepy.
Iallafall slänger upp några bilder ifrån igår, så hörs vi senare











I can be a sweet dream



Roggie drog sig ur på grund av att tågtrafiken där han bor strejkar, eller vilket den gör i hela Stockholm annars. Det blir så att jag och Jasmina rör oss in mot stan om ca en halv timme, vi ska kolla runt på lite skor och sen ta en fika som jag skrev i ett tidigare inlägg, ytterst mysigt! Kameran ska med, så jag uppdaterar med bilder sen! Puss på er så länge. 




Föresten glöm inte och lägga till mig på blogglovin.



Did you?




Sl.se

Nydushad och fräsh, jag tänkte snart börja göra mig iordning.. det var ju sagt att jag idag skulle möta upp Roggie i slussen för att ta en runda i stan, och sen ta en fika. Men allting blir ju så jobbigt när tåg och buss trafiken i hela stockholm inte funkar. Jag kollade in sl.se.. kolla bara hur trafiken ser ut just NU! Jag verkligen HATAR vintern.. jag ska hyra mig ett jet plan så kan jag ta mig vart jag vill (a)


Sch a secret



Visste ni att jag älskar eller rättare sagt avgudar indisk mat, massor med kyckling och ris och en stark sås.. så det bara bräns i munnen av att det är så starkt. haha smärtsamt, men gott ! Så för er som bor i stockholm spring in på Kungshallen, och ät Indisk mat, riktigt gott är det!


Tummen upp för




Bad hair day


Jag måste verkligen färga håret nu, det är dags nu igen... Jag kan inte ens gå med uppsatt hår utan att man ser min fula utväxt. Jag tycker bara att det ser hemskt ut, men att gå med nyblekt hår är inte häller en höjdare. Nu är det dags och börja bada i silvershampoo igen ;)

 




Jag skrattar idag.




filmtips


Jag kollade precis klart på Flirting with forty, den filmen som gick på tv för några dagar sen, som jag missade. Riktigt bra var den faktiskt. Jag laddade också upp med  popcorn, chips, godis och cola.. gott som fan kan jag lova er. Jag hittade ingen bra trailer för filmen, så ni får nöja er med 30 sek ;)



Cat fight



hahaha skäms dom inte?, dom beter sig som killar.. sen dom som bara sitter och kollar på och inte gör ett skit, det är ju fan pinsamt ! Sen så är en sak tradionella bland tjejer, varför ska vi alltid dra varandra i håret? haha.







Dagens favoriter




Svar på tal bitch





Naaaw, så guligt av dig att du skriver ett helt inlägg om BARA MIG!, Så jag tänkte vara lika gullig och skriva ett tbxs. Bara ditt inlägg bevisar bara hur otroligt avundsjuk du är på mig. Jag förstår dig verkligen till 100 %, jag skulle också vara avundsjuk om jag inte var i mina skor.. så de lungt darling!


Ändrade planer


Jag skulle ju som sagt möta upp Roggie i stan, men det blir inget.. jag kännde inte lusten för att ta mig in till stan i snöovädret, alla tåg är väll så gott som försenade ändå.. Får gå ner till ica och köpa popcorn för dom åt jag upp igår, köpa hem en cola och glo på en film? eller kankse ladda upp med ett bad? Så det här visade sig att bli en chill helg. Utan alkohol också, vilket under ! Jag tar igen allt nästa helg hihi (a), snart måste man ju ladda upp med en kryssning också?


 

 

 

 


Ciiz tycker till..





Hur kommer det sig att vi svenska tjejer har så dåligt rykte?, är det för att vi inte är utlänningar och inte behöver klä oss i kläder från topp till tå och inte ens få visa armarna? för att vi faktiskt får gå i kjol, och för att vi faktiskt får bada ute i havet och visa upp oss i bikini tillskillnad från muslimer som badat i kläder?! Min tjejkompis hade sett en film / dokumentär där dom intervjuvade en kille ifrån fittja, som kom ifrån Turkiet.. han fick frågan hur han såg på svenska tjejer, och han svarade "dom är horer" Vilken respekt har en människa och säga så? För att en svensk tjej ligger runt och beter sig allmänt slampigt, så drar ni slutsatsen att alla är så. Det finns lika mycket, turkar, araber, mörkhyade som beter sig slynigt, så varför är alltid en blondin en hora då för? Kanske för att hårfärg har uppfunnits och att man faktiskt kan färga sitt hår blont, vilket många gör..Jag är trött på skitsnack.. glöm inte att svenska tjejer är dom vackraste i europa.. om inte hela världen ;)


Lördag


Godmorgon, jag vaknade redan halv 10 tidigt va för att vara en Lördag? jag som hade tänkt och sova ut till minst 12. Men de gick inte, jag har väll vant mig vid att gå upp vid 7 varje morgon. Iallafall jag försöker och väcka Roggie med massor med sms. Men den sömntutan är svår och väcka, han kan sova en vecka i streck :O. Vi skulle ju ses idag vid 17.00 i slussen, och ta en fika och kolla runt lite.. jag behöver som sagt ett par nya skor. Det är snöstorm ute, och tågen kommer inte att gå som dom ska, det får kankse bli taxi idag då.. så bra att inte jag betalar det hihi.




Kvällens hiss


Riktigt ballt hur folk kan vara så duktiga på att måla på det här sättet att det verkligen ser levande ut.
En stor hiss till det ;)


ahlåååå ?

Filmen är slut, den var grymt bra faktiskt! Med sällskap gjordes den ännu bättre hihi. Föresten så sökte jag på mig själv på facebook. Och Det finns bara en Ciiz, Och det är jag, så varför kommer det upp fler haha de här funkar inte för mig, jag blir deprimerad..helt seriöst, haha. Det är ju jag som är Ciiz ahlåå :$




filmtips


Nu är det uppladdat med chips och popcorn, för nu ska jag kika på en film som jag blev tipsad av från Sandro, checka filmen ni med !



Hemmakväll


Var och möte upp Tommy en snabbis, vi gick förbi centrum och köpte chips. Och så träffade jag på Abbe en gammal kompis från fittja som jag säkert inte har träffat på mer en 1 år om inte mer?, jag och hans vänner har riktigt mycket minnen ihop, miss them all <3 Iallfall, det blir en stilsam fredag idag. Det känns som om jag behöver det med tanke på att jag har druckit öl varje fredag, Ciiz want to take a break. Så istället blir det en hemma kväll med film och äta massor med gott !







Två dissar



ÄCKLIGT fula skor, kolla bara dessa..



Avundsjuka bitches, som inte kan stå för sin åsikt.. utan sitter och skriver anonyma kommentarer till moi. Kom igen stå för det ni säger, jag tar inte åt mig.. jag bara skrattar!


Ciiz tipsar


 Sexiga underkläder, kan man få nog av det?, checka in sidan och klicka hem ett set nu.



Föresten så hade jag tänkt och vara djävulen på min studentskiva, en passande kostym ;)?


-




If you had one shot or one opportunity, to seize everything you everwanted in one moment, would you capture it or just let it slip?


Music make me lose controll








5 things



- Sitter jag bredvid någon så tycker jag inte om att sitta på vänster sida, jag anser det som otur.

- Jag började använda mascara när jag var 12 år, och nu är det 8 år senare och jag har ändå bara betalt 1 mascara till mig själv. Anledningen till det är att mamma alltid har köpt en åt mig, hihi!

- Jag fick min första string/tanga av min syster när jag var 10 år. Jag var redan en dirty guuurl då..

- Jag tänder på tjejer, det finns tjejer som är otroligt sexiga.. men det gör inte mig till homosexuell eller BI, för det är jag inte. Jag kan fortfarande ha mina åsikter, så varför inte dela med mig av dom till er ;)? .. kolla bara Megan fox te x.. what a hottie!

- Jag är allergisk mot ansiktsmasker.. jag blir helt röd i ansiktet och det svider som satan!


Favorit.



aaaaaah jag blir galen, våren är snart här så fort som snön drar åt helvete! Vårkläderna har kommit ut, och det är massor.. behöver köpa nya tröjor, byxor, jacka, väska och skor! Det är stor shopping på G. Klänning också kanske med tanke på att Eva snart har sin 18 årsfest, ytterst mysigt faktiskt.. ännu ett problem.. i klädesproblem. Det är lång tid kvar, men vad ska jag ha på mig? Eller köra på ett snyggt fest linne och lack leggins med klack, det är alltid snyggt! Loves it.


Veckans







Loves it

Skolan är slut, och hemma sitter jag och väntar på maten ska bli klar, som den "bortskämda" ungen jag är så lagar jag aldrig min mat själv, har ni hört talas om hembiträde ;)? Iallafall, händer inte något speciellt idag förut att kanske dra ut en sväng eller en hemma kväll med popcorn och kika på Vampire serien, låter skönt va?

En helt onödig videoinlägg från moi!


hihi (a)


Hjälp mig?


Jag sitter och tänker på studenten, det är fan dags snart.. efter alla år i skolan så slutar jag snart för gott. För jag har inga planer på att plugga vidare, utan nu är det bara att ge sig ut i arbetslivet, det suger tycker jag. För jag kommer att sakna skolan så grymt mycket, det kunnde ni inte tro va ;)? Det enda jag kommer att gilla med att jobba är väll att jag får pengar för det. Jobba ihop pengar och skaffa mig en lägenhet och sen första planet till Grekland, låter najs va?! Det enda problemet är att jag har ingen jävla anning om vad jag vill jobba med.. det är ju dags och söka jobb nu, innan jag går ut skolan så att jag har något och leva på.. inget mer studiebidrag och att leva på mina föräldrar kan jag ju bara glömma.. HJÄLP MIG



Bartender är något jag vill bli, men det blir av senare när jag har jobbat ihop pengarna till en bartender utbilning. så frågan till er är. Vad tycker ni att jag skulle passa att jobba med?


Ute med Pärlan



Tänkte dra ut om ett tag och möta upp Jasmina, ytterst mysigt! Tycker ni inte? .. Hon är min pärla. Nu blev ni allt avundsjuka.. eftersom jag vet att ni vill vara mina pärlor ni också. hihi! Som sagt livet är hårt och kommer alltid att vara det, men vilken jävel sa att livet skulle vara lätt.. *BLINK*









Jag var bara tvungen att köpa dom..

Fick skjuss från skolan till forum av Johans söta bror *blink*, vi skulle upp till ungdomsmottagningen och få ett recept på nya P-piller, men självklart glömde jag hämta ut dom på apoteket, så jag får ta och göra det imorgon istället. Jag tyckte att det var viktigare att springa runt i affärer och impuls köpa något bara för att.. Jag kom iallfall hem med ett par byxor ifrån Gina, och Shampoo + Balsam från Elvital, mina favoriter!



Visst var jag snygg i byxorna? Dock behöver jag sy in dom.. vill ha dom tajtare!


Mys med Ranya!

Godnatt på er babes !


Skitsnack försvinner aldrig


- Ful - Äcklig - Söt - Snygg - Hemsk - Vacker - Töntig - Messig - Underbar - Sötkaka - Vidrig -

Har inte ni tjejer också tänkt på det, vi tjejer jämför oss alltid med andra tjejer, är hon ful, söt, vacker, det spelar ingen roll.. det finns nästan alltid någonting vi hittar och klaga på. Antigen har hon en för stor röv, eller för stor näsa eller en bitchig attityd, så att man bara vill strypa fanskapet. Eller så har hon en skitsnygg kille med ett utseende som godis, och du sitter där ensam i hörnet. Och så kommer orden fram. Fan vad ful hon är, ! Är det avundsjukan som snackar? Vi tjejer är absolut bäst på att snacka skit om varandra!












Är fortfarande kär i min klänning..



den kommer ifrån http://dresses.no/


VAR JAG PRESIDENT SÅ SKULLE JAG



- Ordnat  bostad, och hjälp för alla hemlösa.. ge dom en chans att förändra sitt liv.

- Invandrarna som kommer till sverige, och bara sitter i köket hela dagen och äter kebab och lever på socialbidrag och inte gör ett skit, kan skickas tillbaxs. Dom ska sättas i arbete, precis som alla andra!
(Nu kommer ni nog komma med era korkade kommentarer om att jag är rasist, haha jag kör över er i vilket fall som helst, så säg inget!)

- Startat en organisation för alla barn i nöd, ett steg mot ett bättre liv för folket som lever i krig och fattigdom.

- Mördare ska aldrig släppas ut i samhället, pedofiler likaså med dom! Dom har inget med oss "normala" människor och göra. Alltså ett hårdare straff!

- Designa nya polisbilar, som ska vara  rosa och vita, och lamporna ska blinka i lila. 
Blått ser så tråkigt ut ..

Och om Paris hilton var President så skulle hon ...


Konversationer

Jag visade Saman min video som finns uppe på youtube, där jag sjunger .. hans REAKTION!
haha det låter verkligen så hemskt alltså..



Hittade också en brottsling på min msn, eller han liknar mer än.. tycker ni inte? med den jude snoken!



Och så har vi min pärla Jasmina, vad snackar vi om tror ni?


Music make me lose controll


Vi alla älskar musik, så då lär ni älska dom här två låtarna..




Har jag en tvilling?, en snygg sådan isåfall ;)



ååååh jag blir så trött på blogg.se, igår gick det ju inte och logga in .. och imorse var det segt. Vad har hänt?har tänkt och byta och kankse börja blogga hos Nattstad istället ;)? Är hemma från skolan nu iaf, sitter och väntar på att maten ska bli klar. Sen ska jag mumsa i mig en stor marabou 200 g och kolla på The Vampire Diaries, en ny serie jag har börjat kolla på, någon mer som kollar?


Visste du att?


- Ligga sig till en snygg kropp? Ja, det är fullt möjligt: 30 minuters sex bränner ungefär 200 kalorier - men då måste du vara aktiv.

- Valens tunga kan väga upp till ett ton.

- - Nasofili är sexuell upphetsning genom att slicka eller suga på någon annans näsa.

- I Virginia är det olagligt att ha sex med lamporna tända.

- En människa gör i snitt 1140 telefonsamtal per år.

- Den ende staden i världen där invånarna bara pratar svenska ligger i Finland.

- En giraffpenis är nästan 120 cm lång.


Hörs sen



Har börjat kolla på en ny serie, The Vampire Diaries. Den värkar helt okej faktiskt.. lite twilligt sådär?!
Nu har jag brottom, ska ut och möta Jasmina om 5 minuter, och sen vid halv 8 möta upp J. Ytterst mysigt, Vi hörs troligtvis när jag är hemma igen, när nu det är :O!


Minnesvärda bilder haha !

Har fått mycket kommentarer om att folk tycker att det är kul att jag bjuder mycket på mig själv, lägger upp katastrofalla bilder från minnesvärda fyllor & videoinlägg.. Jag lägger hellre upp bilder än flera menningar om mina vardagar, jag tycker att bilder visar mer.. men vem vill sitta och läsa en blogg med ett inlägg som är lika långt som en historia bok? haha, kortfattat är alltid bäst.

Även jag kan se förjävlig ut på visa bilder..Hade ingen anning om att jag fastnade på bild haha. Opps!




Och föresten för er som missade min audition, jag sjöng i fredas. Så lyssna här.. i med öronpropparna hihi.


Like / dont


Vilken pudding tröja är inte det här? en bild på killen från gossip girl, jag minns inte hans namn..men MUUMS!, hittade den på en tjejs blogg, tyvär vet hon inte vart tröjan kommer ifrån, och det sög ju!




Dom fulaste skorna EVER, och då menar jag verkligen ever, hur kan man utsätta sina fötter för något så fult, jag förstår inte vad folk tänker med.




Darius




Kss kss



Ser ni den snygga tunikan jag har på mig? jag köpte den idag, riktigt snygg var den, håller ni inte med mig? Ett mycket bra köp, den kommer ifrån New Yorker för endast 169 kr ;) Fanns en i leopard också, men det fick bli den här. hihi. Påminner mig om tunikan jag hade på mig under kryssningen.




amen skärp dig?!

Vad är det för fel på människan, söker han bara uppmärksamhet? han har väll minst skrivit till mig 20 gånger, och varje gång har jag ignorerat honom, men han ger inte upp.. stalker eller vadå? Läs bara vad han skrev den här gången.


Dagens




Music make me lose controll








Gulleplutt

Vaknade upp ensam?, haha nej faktiskt inte.. jag smugglade in honom mitt i natten när mamma & pappa sov. Vi vaknade upp av att pappa knackade på dörren, opps hahah ! Vi hade det ytterst trevligt, både mina föräldrar har jobbat hela dagen, så vi har varit ensamma.. darför det inte har varit så bra update idag. Jag fick ingen ros den här alla hjärtans dag, utan det blev en chokladask, gulligt va? Jag kännde hur generad jag blev hihi. Sötnosen där! Jag har precis lämnat honom vid tåget.. och kollar mobilen och ser ett sms ifrån honom.



Naaaw, gulligt va <3







Tummen upp för !


Våren är på väg, och nya kläder och skor behövs.. jag inleder alltid våren med ett par nya tygskor! Det är så bekvämt..tänkte köra på ett par från din skor det här året, annars har det varit vagabond. Det blir nog en modell som är lik converse skorna. För såna vill jag inte gå med, eftersom hela sverige gör det. Den super snygga jeans jackan kommer ifrån Lindex!





Hiss och diss



Farsan, då menar jag inte min far utan filmen farsan!, en grymt bra film .. så älskar du och skratta så se den. Föresten är det som ett gympa pass när du ser den, för du skrattar så mycket att du får ont i magen, jag trodde att jag skulle vakna upp med magrutor?

Tiderna då man var yngre, man var "kär" i en kille.. man gav fram en lapp där det stod "Får jag chans på dig?" Man var tillsamans men undvek kyssar och kramar.. utan det var mer bara att man umgicks utan att göra något speciellt. En dag tog det slut, men allt var lungt.. man hade en ny kille nästa dag. Det var aldrig riktiga känslor inblandade, killen fanns mer där för att ha något och visa upp.. Man blev aldrig  sårad, man gick bara vidare..





Gina tricots nya modell, Visste ni att hon är en gammal viktoria secret modell?, hon känner mer än 1,2 miljoner dollar. Och nu valde hon att jobba för Gina?.. Kunnde dom inte ha valt en svensk modell? eller typ att valfria tjejer fick söka till att bli deras nya modell, det hade varit mycket roligare.. håller ni inte med?

Varför ska bara emo band som Tokio hotel komma till sverige och spela sina usla konsärer.. kan dom inte satsa på något som mer än halva befolkningen verkligen vill se som Lil Wayne eller akon tex.. Boka in en konsär med dom, och det blir lyckat ;)




-


-




alla hjärtans



Imorgon är det alla hjärtans dag, ytterst mysigt, eller vad säger ni? vad ska ni göra? jag har inget planerat.. eller har jag det? :O Vem är min mystiska dejt..


Mobil

Dags att avslöja vad som finns i din telefon!

Har du mer än 20 st sms i inkorgen? ja
Vad står det i ditt tredje? ''hahahah :D'
Och vem var det ifrån? Demario
Smsar ni ofta? Ja, varje dag.
Vad står det i ditt 18:e sms? "Alltså cisssi jag vill skjuta honom, han gör sitt problem till mitt."
Och det var ifrån? Jen
Är han/hon farlig? Ja, vilket temperament ibland hahah
Om du kollar igenom hela din inkorg, vilka har skrivit till dig då? Demario, Jasmina, Jenny, Arami, Amir, James, Julia, Mamsen, Zeki, Borlänge, Roggie, Daisy.
Smsar du ofta? Ja det gör jag, men inte lika ofta som förut.
Hur många sms har du skickat? 85 695
Hur många mms? 100
Är du beroende? Min mobil är min bebis
Vem ringde du senast? Jasmina
Hur många mottagna samtal har du? 12
Snyggast på din kontaktlista? Alla är snygga ;)
Om du går in på dina bilder, vad är det första du ser? En bild på Sarah, Ferhat och mig.
Hur många bilder har du? Inte många alls, allt finns på datorn.
Vilken är din favorit bild? alla bilder på mig själv of course..
Nu ska du beskriva din mobil samt berätta vad det är för modellEn sony ericsson W660i
Har du varit helt ärlig nu? Absolut


Lyckad film


Hemma ifrån bion & donken, vi åkte till söder och hämtade ut våra biljetter och sen drog vi till donken eftersom att jag inte hann äta hemma, skräpmat igen.. haha fuck that, jag lever bara en gång! Varför inte äta det jag älskar! Iallafall jag kan verkligen rekommendera filmen FARSAN!, den var riktigt bra.. Bra att man gick med Jasmin som bara fick filmen och bli ännu roligare, hon är en riktig pingla, love her! Den filmen borde ni verkligen se, så nästa gång ni ska på bio så kolla på den!






Bio dags




Nyduschad och fräsh like always.. måste börja fixa till mig, ska om ett tag ta tåget in mot stan. Det blir bio ikväll, hade faktiskt inga planer alls idag, Men nu blev det ändringar. Jag ska gå och se FARSAN, tillsamans med Jasmina, ytterst trevligt! Någon mer som ska se den? så kanske vi ses där, på söder ! ;)


Finns din med?

Jag älskar era frågor, så fortsätt ställa en om det är något ni undrar över. Jag fick en fråga förut, om vilka bloggar jag följer dagligen.. Och det är bloggar jag lägger till i favoriter. Kolla om din finns med ;)


Sch a secret



Godmorgon darlings, hade ni en bra Fredag?, Tack det hade iallafall jag. Jag var i kista hela kvällen, ytterst trevligt! Jag tänkte passa på att lägga upp en Sch a secret, eftersom jag har något och erkänna för er. Jag har en talang, och det är att sjunga!



Hörs imorn




Jag önskar er en trevlig Fredag kväll mina trogna läsare! För det ska jag ha.
Ladda ett lass med ÖL, för här ska det drickas!



Älska fredagar

Sitter och håller på och göra mig iordning, jag skulle ju som sagt till J som jag skrev igår, men det har blivit ändringar. Ska istället träffa upp R , dricka några öl och ha det chill. Det låter najs va? Måste snart kila, måste hinna till systemet i Kista, eftersom det är där jag ska tilbringa min kväll ;)


Ni avgör




Ciiz is here

Hemma från skolan, en otroligt onödig dag like always.. slutade också någon timme tidigare, mycket skönt! Drog till forum med Daisy och kikade runt lite, och kom hem med 2 grejer.. Guess what?
TAAAAAADDAA





Fredag






Godmorgon älsklingar, shit vad jag kännde att jag inte ville upp i morse.. men det är ju fredag ahlååå? Vilket betyder att det är dags för öl. Egentligen ville jag dra ut ikväll, men jag känner mig inte riktigt taggad för det längre. Det blir en hemma kväll hemms hos J, borta i förorten.. med massor av dricka? iallafall vad som är planerat nu. Ytterst trevligt.

En låt som passar riktigt bra till bilden, hihi.




Hjärndöd



Alltså jag blir så jävla förbannad, jag bryr mig faktiskt inte om mitt "ordföråd" just nu. För jag blir så jävla trött på folk. Jag har kännt en kille sen jag var 16, och idag kallade han mig för orre?.. för vilken anledning då undrar ni. Jo för att jag har den här bilden ovan som visningsbild på msn.. Han tycker att det är orrigt och horrigt..? Och att med den bilden kommer jag bara få k*k , och ingen kärlek. Vilken respekt har en människa och säga sådär?. Han har kännt mig i flera år, och ändå säger han sådär? Jag är inte muslim, jag kan gå i kjol och visa upp mina ben utan att det ska betraksas som orrigt!


Loves it

Hemma nu efter en fika med Roggie, the famous! Det blev en fika på Waynes, ytterst mysigt! Det var som sagt ett tag sen han och jag träffades. Vi har haft lite "tjaffs" & sånt löjligt skit på gång ett tag, men nu är allt bra. Vilket jag är skit glad över, för Ciiz älskar sin Roggie!




Roggie har också en hälsning till Linda, tyvär råkade jag filma snett.. haha nackspärr! 


Sch a secret



Visste du att jag älskar att meditera på bilvägar?, ja det är faktiskt sant.. sätt dig på en bilväg efter klockan 03.00 på natten och meditera, haha helt tyst och inte en jävel ute! Jag är lite udda jag vet..
and guess what?, i love it.


En bild från sommaren 09


Ytterst mysigt



Jag hade prov idag i rättskunskap, vilket jag hade glömt bort så jag sket i att plugga.. det gick väll inte så jätte bra kan jag ju lova er, suck! Jag får chansa på att det är omprov. Att gå ut skolan med ett IG funkar inte för mig alltså. Men men .. sitter och tjattar på att mamma ska börja med maten, spaghetti och köttfärsås. MUMS! Behöver börja göra mig iordning snart också, ska ju in till stan vid 6 tiden och möta upp Min kända bloggar kompis Roggie, (Ja Linda, jag ska hälsa från dig till honom hihi ;) vi ska som sagt ta en fika, och snacka massa skit. Ytterst mysigt


Visste du att ?



- Den vanligaste platsen att ha sex på utanför sovrummet är i bilen. Åtta av tio italienare har gjort det i bilen.

- Drygt 70 procent av svenska singlar tror på kärlek vid första ögonkastet.

- En normal kvinna tillbringar två år framför spegeln.

- Sex procent av alla hjärtattacker inträffar under samlag

- Efter Marilyn Monroes död ökade självmorden tillfälligt med 12 procent i USA.

- Två tredjedelar av alla människor har aldrig sett snö.

- Det utförs runt 100 miljoner sexakter varje dag!

- Kvinnor är mer benägna att vara otrogna när de har ägglossning än vanligt.


Skolan.

Då var det dagsför skolan igen, har precis gjort mig klar..
och ska snart kila ner till bussen! Vi hörs senare.
Dagens outfit
Kofta - Gina
Leggins - Vera


Music make me lose controll










-




Varför säger folk att kärleken är skit?, hur kan man påstå att kärlek är skit när man har hittat en underbar kille att leva sitt liv med, en kille som gör allt för dig. En kille som får dig och bara tänka posetivt, en kille som hela tiden får dig och le. En kille som du mår bra med, en kille som du aldrig vill förlora.. är det också skit? Jag själv har aldrig upplevt äkta kärlek, jag har haft förhållanden, ja. Men det är inget som har varat och är inget som har varit seriöst, tyvär! Upplever man kärlek på det riktiga sättet, så vill man aldrig vara utan det. Det gäller bara och hitta det. Är inte kärlek något underbart ;)?






HAHAH !


Puss på rumpan!

Nu ska jag ut med mina två älsklingar, ska ner till centrum också och köpa Comviq kompis som går ut imorgon & sen blir det ut en sväng med mina två tösser! , vi hörs när jag är hemma igen. KYSS så länge.


Ni har väll inte missat?



Farsan har ju premiär nu på Fredag, är det någon mer än jag som har längtat efter att den filmen ska komma ut?.. då äre bara dra på bio, i helgen kanske?


Suck..





Importer? nej tack! Blir så förbannad på folk som ständigt ger ut mitt nummer till folk jag inte ens vill ha något och göra med, ständigt så ringer telefonen och hela tiden är det någon jag inte känner, men tydligen vet dom vem jag är.. creeepy! Fans eller vadå?! antigen får jag höra att dom vet vem jag är, eller att någon vill lära känna mig. eller "du är ett gammalt ragg" Jag säger - Okej vad heter du? "Mohammed" svarar personen. hahah är du hjärndöd? Nej tack.. ingen mohammed här! Som idag, för kankse en timme sen.. Får jag ett sms av en okänd person. Vid namn Marcus? Han blir inte KÄR , utan KÄRE !




Grymt bra låt !




Ytterst mysigt

Jag är så jävla trött på blogg.se det ska hela tiden hålla på och strula. Och inte nog med det, jag är trött på så mycket annat skit också..åååh suuck ! Jag är iallafall hemma nu, jag var hos Demario i flemingsberg, vi hade det ytterst mysigt, han är en sån gulleplutt den där jäveln.. ibland har man ba lust och äta upp honom.


Flempan

Taxin kommer när som helst, ska till Flemmingsberg! Hörs senare


Filmtips

 Har varit i centrum och köpt kebab, gissa om jag är mätt? haha jisseees ! Kan samtidigt lägga upp ett filmtips, eftersom jag nu sitter och kikar på en film. Har aldrig sett den förut, har haft den på datorn i någon månad men har aldrig riktigt haft tid för att kolla, Och riktigt bra är den faktiskt!




Ciiz like / dont .


Stupprör, JA TACK!




Utsvängda? NEJ TACK


--



Hemma från skolan, hade bara en lektion men eftersom jag "missade" bussen så gick jag väll bara på 15 minuter av den lektionen, och sen var det hemgång! Iallafall Har precis kokat torsk åt min katt, haha ni vet min blivande pälsmössa. hahah nej då, hon är min dotter! Väntar på att mamma ska komma hem så att jag sen kan röra mig ner till turken och beställa en kebabtallrik, nu blir ni allt avundsjuka va?. Sitter också och kollar igenom foton på mig och Sandra från när vi var små, tills den åldern vi är nu, Saknar min sandra, självklart har jag fortfarande kontakt med henne, hon är ju en av mina närmaste.. men jag saknar tiderna. Dom är värda att minnas!



Ja det är jag med lila mössa, HAHA!







Ja , jag har en gång i tiden haft svart hår !







Brunett har jag också varit..



Sen gick jag och blev blond..






Vi har hållt ihop sen vi var små, och det tänker vi alltid göra!


Hemskt..

EN HEMSK NATT, börjar med att katten börjar mjaaou mitt i natten, vilket får mig och vakna. Och självklart somnar jag om, men då börjar jäveln låta igen. Somnar sen om, men vaknar av att mamma sitter i köket och hostar, och katten hade äntligen lyckats att somna i min säng. Tror ni att det är över? Nej då.. när jag stänger ögonen så hör jag min granne HOSTA!, och inte en gång utan MÅNGA gånger.. Han slutar och jag lyckas äntligen somna IGEN, men det dröjer ju inte länge förens katten börjar mjaaaoua igen, blir så förbannad att jag slänger en toffla i huvet på henne ! .. och inte fan slutar hon. jag la kuddarna över huvudet och lyckades tillslut somna.. Ska det bli lika inatt så gör jag en PÄLSMÖSSA AV HENNE !


-






SVAR PÅ TAL EX POJKVÄNEN !






Gullig kommentar, snälla rara duu. sluta tro att allt kretsar runt dig. Mina känslor finns fortfarande kvar för dig ja, men vad har mitt inlägg med dig och göra?, ge dig kom igen.. vi båda har gått vidare. Och det finns absolut ingeting och skriva om dig, du är ett BLANKT A4 PAPPER i mina ögon. Förstår inte du det? Du är inte den enda som finns i mitt liv.. jag har andra, så sluta ha så högt självförtroende och tro att jag skulle vilja skriva om dig i min blogg, min blogg handlar om mig och saker som finns i mitt liv. Och du finns inte med där..


Veckans bär





Jag skulle då adrig tacka nej till den här gulleplutten, sorry tjejer han är min ! försök inte ens något. Kolla bara in videon, hur otroligt sexig han är! Mums



bara för att lixom..




-

Du kan ta av dig masken nu, den behövs inte längre vi alla har insett vilket svin du är. Du behöver inte gömma dig mer. Det räcker nu, sluta med dina lögner, sluta med ditt skitsnack, sluta lek runt och tro att du vore någon jävla kung! Det räcker nu,
förståååår du..


Music




Dagens




GISSA






HAHA




Visste du att ?



- Sveriges äldsta kondom finns på Historiska museet i Lund. Kondomen är från 1813 och har en bruksanvisning. Innan man använder den sa den kokas i mjölk och därefter pudras med mjöl.

- 56% av alla med jobb har haft sex på jobbet.

- I Kalifornien arbetar fler än 12 000 människor inom porrindustrin.

- Var fjärde person i världen dagdrömmer om sex just nu.

- 12% av alla amerikanska tonåringar blir av med oskulden i en bil, och varje dag förlorar 6000 tonåringar oskulden i USA.

- Den mest populära tiden att ha sex är 23.00.

- 75% av alla japanska kvinnor äger en dildo, medeltalet i världen är bara 47%.






I miss you, summer..

På med vinterjackan, vantar och halsduk. Jag ska ut och möta upp Jasmina. Men helt seriöst nu Jag är verkligen trött på den här kylan. Nu räcker det.. när vintern väll kom så ville jag verkligen ha en vit jul. Men nu vill jag inte ha det mer,  julen har varit, och våren är på väg. Men ännu är snön kvar, jag vill så blåsipporna och tusselagon växa upp bland gräset.. Give me summer!



Två bilder på mig ifrån sommras, visst var jag brun?!


-



Tygskor , fuck det där att man måste ha höga klackar varje dag för att se bra ut. Matchar du tygskor med en snygg outfit så blir du en pudding på stan! Tygskor är inte bara snyggt, det är bekvämt och ha på fötterna.


5 things



- Jag kan inte hela alfabetet på engelska, även fast jag har repeterat igenom det flera gånger, så har det aldrig fastnat, haha pinsamt.

- Största delen av mina vänner består av killar, varför bara umgås med tjejer som bara skappar drama?.. pain in the as.

- Jag har alla säsonger av förhäxad, och har kollat på alla minst 20 gånger.

- Jag har haft en hemlig förälskelse i Zlatan Ibrahimovic, och Bam margera.

- Jag skappade ett playahead konto när jag var 14 år, mitt första namn där var missy_blondie ? hahah, jag har faktiskt kvar mitt konto och heter numera Ciiz där.


Housewives

Före och efter bild på mitt sminkbord, haha ser ni hur förjävlgit det såg ut innan?, jag kan inte ha det så.. jag blir deprimerad av att vara i ett stökigt rum, Suck. Nu ska jag iallafall kolla klart på filmen jag påbörjade igår men var för trött för att se klart. ATL heter filmen, och för alla TI älskare, så är han huvudpersonen i filmen, just so you know ;)


Städning pågår

Godmorgon älsklingar, jag håller på och städar rummet, det ser verkligen förjävligt ut. Skor, kläder och väskor ligger på golvet. Och hela min säng är full av påsar jag hittat i lådor och bakom sängen. Mitt smink kan du hitta lite överallt, hur lyckas man få det så stökigt haha? Musik är ett måste när man städar, så slänger upp några som jag lyssnar på just nu.














filmtips

Har mumsat i mig två smörgåsar, en bulle och nu poppar popcornen i mickron.
 Nu blir det filmyss med mig själv. haha ensamt va?.


Hemma

Var och möte upp Jasmina vid tåget, vi satt och pratade om hennes nya flört ;) woho ! är glad för hennes skull. Vart är min flört då?, när ska han komma..känner mig lite ensam ute i stora världen haha. Ska jag verkligen behöva tillbringa alla hjärtans dag alldeles ensam det här året?.. jag hade pojkvän föra allas hjärtans dag. Men det är inget och minnas, så dåligt var det haha. Jag hann inte slänga upp kvällens oufit så jag gör det nu istället.



Hjärtesorg.

Man kan förvänta sig så mycket av en annan människa att man i slutänden blir så besviken att man inte vet vart man ska ta vägen, varför ska tyngden på mina axlar aldrig bli lättare? utan bara tyngre och tyngre. Jag önskar bara att du förstod, sluta ignorera mig, sluta säg att du inte bryr dig, sluta att vänd dig ryggen emot mig. Jag har inte gjort dig något som förkännar att jag ska bli behandlat på det här sättet. Allt jag gjorde var att följa mitt hjärta, jag ville va med honom. Även fast allting från hans sida var ett spel. Du varnade mig, redan från början. Och jag är glad för det & jag Älskar dig för vilken fin person och vän du är & jag tackar gud för att vi hittade varandra igen efter så lång tid som "ovänner". Men jag orkar inte ta det här just nu?, istället behöver jag dig vid min sida och inte tvärtom. Jag lyssnade på dina ord, men jag var mer bara på min vakt. Du är min bästa vän R, så gör inget du kommer att ångra. Jag behövde inte ta det här också?
Kom tillbaxs och säg att det ordnar sig..




This or that


Dagens





http://www.forever21.com/


Godmorgon

Kör på en "cha cha bloggen" ahlååå alla mina fans. Igår blev det som ni märkte ingen mer update eftersom jag Tog tåget till Rågsved, blev upphämtad av M, och vi åkte till farsta.. chillade och ba snackade och tog de lungt. Kvällen avslutades på gullmarsplan. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så var det nästan 2 år sen jag träffade honom, så det var riktigt kul faktiskt!. Just nu sitter jag och kollar på reprisen av grammy galan på kanal 9, visst är jag efter? hela sveriges befolkning har väll redan sett det haha.


Kniven i ryggen

Min blogg har varit ganska så död som senaste dagarna eller senaste veckan, anledningen till det är att jag har haft mycket på gång. Och har inte direkt kännt för att blogga, mitt humör har gått både upp och ner, jobbigt läge jag vet! Folk har gått bakom min rygg, folk har ljugit.. folk har gett mig falska förhoppningar om något jag trodde kunnde ske?, som sagt im a dreamer. En av mina bästa kompisar har vänt sig emot mig, för att jag träffar en person han ogillar?.. vilket inte har fått mig att le direkt. Det här suger riktigt hårt alltså. Helt enkelt för mycket drama på så kort tid, har fått mig och ba gråta. Jag har bara kännt mig lurad, ska jag inte kunna få gå fritt utan att bli huggen i ryggen av en pussy.




Friday

Idag är det fredag, och vet ni vad? jag var inne på systemet och köpte några öl, så det ska drickas idag. Borta i B hos Mido, har inte träffats på säkert 1 år om inte mer?, så det ska bli skit kul iaf. Är han en gentlman så tycker jag att han hämtar upp mig med bilen, så slipper jag sätta mig på en äcklig tunnelbana i 40 min, suck.


Music make me lose controll










Dirty





(X) Hånglat med samma kön
(X) Har tagit på någon annans bröst av samma kön

(X) Vill/kan tänka sig knulla en tjej med stap-on () ANALT (X) VAGINALT
( ) Har blivit pullad av samma kön () ANALT () VAGINALT
( ) Vill/kan tänka sig bli pullad av samma kön ( ) ANALT ( ) VAGINALT

( ) Har haft trekant med två tjejer
(X) Vill/kan tänka sig trekant med två killar

ONANI

( ) Fejkat orgasm

(X) Onanerat framför någon annan
( ) Har onanerat analt och uppnått orgasm (med fingrar)

( ) Har tänkt på samma kön vid onani
(X) Har tänkt på flera killar vid onani

(X) Fått fler än 3 orgasmer på en och samma dag (Genom onani)
( ) Fått fler än 5 orgasmer på en och samma dag (Genom onani)

FANTASIER

( ) Fantiserat om sex med samma kön
( ) Fantiserat om analsex
(X) Fantiserat om trekant

( ) Fantiserat om att bli våldtagen
( ) Fantiserat om att köpa eller sälja sex

() Fantiserat om () mkt yngre (X) mkt äldre --- ( ) Tjej (X) Kille

(X) Har sugit kuk
( ) Gillar sperma

(X) Äckligt ( ) Ok () Gott () Mkt gott

(X) Vill pröva/kan tänka sig gangbang

LEKSAKER

( ) Äger dong
( ) Äger dildo
( ) Äger analdildo/plugg
( ) Äger analkulor
( ) Äger analprobe
( ) Ägen analvibrator
( ) Äger strap on
( ) Äger bröstnypor
( ) Äger gagball
( ) Äger handbojor
( ) Äger piska

MEDIA

( ) Medverkat i en porrfilm (Hemmaproducerad)
( ) Vill/kan tänka sig göra en porrfilm (Hemmaproducerad)
( ) Tagit snuskiga / nakna foto på någon
( ) Blivit nakenfotograferad
( ) Prövat webcamsex
( ) Vill/kan tänka sig pröva webcamsex
(X) Sett porrfilm
( ) Gillar porrfilm
( ) Porrsurfat

(X) Haft sex på offentlig plats
(X) Haft sex på en strand
(X ) Haft sex med en kompis
( ) Drömt om sex med en kompis
( ) Drömt om sex med samma kön
( ) Fantiserat om någon annan när du haft sex

( ) Haft sex i skolan
( ) Haft sex på nattklubb
( ) Haft sex på jobbet


Hiss



Februari månad är här, och inte många månader kvar tills sommaren sätter fart, sommaren som var, va den bästa sommaren för mig. Jag hade några bra månader då, hoppas den här sommaren blir lika bra? med tanke på att jag tar studenten också. Men nu väntar vi alla på att snön försvinner och kylan drar åt helvete. Och istället kommer värmen in över landet. En varm sommar iår tack!



Lyssna på låten, ni alla har nog hört den.. alla har nog några minnen till den låten.


Jag är tillbaks

Som ni har märkt så har jag inte varit igång med bloggen på 2 dagar, och det beror på personliga skäll. Jag har som sagt inte haft något lust. Men nu är jag tillbaks, bra va?!. Har precis mumsat i mig våfflor som pappa har stått och gjort ytterst gott ! Idag händer inte ett jävla skit, jag har varit nere på ica och köpt hem mig en 200 g marabou som jag ska sitta och proppa i mig, och kolla på andra avenyn. Som jag inte har kollat på i 3 månader?tänkte börja följa det igen hihi.


-

Jag orkar inte blogga något mer just nu, är för arg..


Lite mer bilder från kryssningen

Kollar igenom datorn & raderar massor med bilder.. så jag tänkte på samma gång slänga upp lite fler bilder från kryssningen jag var på i Onsdas, förra veckan.












Stan time.

Av med sminket och på med nytt? haha är jag den enda som gör så om jag senare ska iväg efter en skoldag.. jag känner mig inte fräsh, och det känns inte bra att lägga på ett lager på det jag redan har? jag vill ju inte se ut som kissie, insmetad med brunkräm så att man ser orange ut i ansiktet.. ursh?! Jag ska iallafall in mot stan för att möta upp Amir, ytterst trevligt! Det blir väll av att strossa runt på stan ett tag eller kankse ta en fika?.


CIIZ LOVES IT.



Killar i koftor, är inte det sexigt och riktigt snyggt? en stor hiss till er killar som istället väljer att bära kofta än typ en ful polotröja?!


BUUHUU ! :(




Avsnittet där Marissa skjuter trey, är inte det sorligt? jag gråter mer för att jag verkligen avgudade honom i serien. Han är ju grymt snygg, suck alltså.. är jag den enda som gråter till sorgliga scener i en serie eller en film? Gråter du också.. i sånna fall till vilken film?




SVAR PÅ DAGENS FRÅGA


Självklart har det något med sex och göra, ni känner mig allt för väll nu, haha jag kanske ska ta och satsa på något annat som "dagens fråga" istället :O? Men självklart var det en kondom, Störtsköna kondomer med formade och målade toppar av olika figurer. Ett roligt inslag att ha i bokhyllan, men går även utmärk att trä på som en helt vanlig kondom.

Föresten är jag hemma från bion "avatar" riktigt bra var den tycker jag, den var så bra gjort.. och allt var ännu häftigare i 3D, faktiskt första gången jag har sett en film i det. Den får 10 stjärnor från Ciiz! Vad fick den från dig?





Sch a secret



Visste ni att jag har länge drömt om att flytta och lämna landet, och bosätta mig i USA istället, gifta mig och bada bland pengar, min kille ska självklart betala min tuttoperation också.. Leva ett liv bland lyx. Sånt gillar jag.

Visste ni att jag också skulle vilja bo granne med Seal, ni vet han som är gift med heidi klum?
Hans röst är underbar.. tänk och vakna upp till hans röst på morgonen när han sjunger



Bio dags

VET NI VAD JAG SKA GÖRA IDAG? jag ska på bio hihi! Äntligen ska jag gå och se på Avatar i 3D med veronika på rigoletto, självklart i den största biosallongen med över 900 platser, love it !


RSS 2.0