Annonser från BloggPartner

Nej tack till moske i sverige!



Alltså va?, jag är helt förvirrad. Varför bygga upp fler mosker när man kan lägga sakerna på något vettigare. Det finns ju förfan redan mosker, så varför gnäller folk?! Lägg pengarna på skolmaten, förbättra den! Bygg fler lägenheter! Skulle inte det vara bättre?

Men för att man säger sin åsikt i det här landet så anses man som rasist! Åhh nej jag vill inte att man ska bygga fler moosker i detta land "HON ÄR RASIST!" men bite me!, Om jag är rasist för att jag tycker att det är bättre att lägga pengarna på något som verkligen behövs så är jag rasist på högsta nivå!

En av killarna som är med i den här gruppen säger att det inte är vi som kommer att betala för mosken, nej vem annars? irak eller?


Kommentarer
Postat av: jenny

fin blogg ! :]

2010-08-25 @ 14:41:08
URL: http://jennywiklund.blogg.se/
Postat av: jenny - ROSEETTENS ♥

Nej inga fler moskeér!

precis, räcker det inte med dom vi har?

2010-08-25 @ 14:45:19
URL: http://roseettens.blogg.se/
Postat av: jenny

hahah ja precis

är allt bra med dig:)?

2010-08-25 @ 15:06:58
URL: http://jennyskoja.blogg.se/
Postat av: p i i n k p i i e r c i n g ♥

svar: hihi ja, tre år nästa månad:D

2010-08-25 @ 15:26:44
URL: http://piinkpiiercing.blogg.se/
Postat av: sofia

SV; Ajdå okej D: Hm.. okej, jo det är ju det förstås. Och vissa säger ju att dom inte kommer ta bort sin piercing och därför kommer det inte bli ärr osv men inte tror jag att man vill gå runt i läppring och hål i näsan när man är pensionär :P haha.

2010-08-25 @ 15:38:17
URL: http://sofiaholma.blogg.se/
Postat av: julia

är det viktigare att vi får bättre skolmat, än att ett helt folkslag får utöva sin tro ordentligt? hmm, jag vet inte om jag håller med. visserligen så vet jag inte hur många det redan finns och visst finns det saker som kan tyckas vara viktigare, men tro är ju något som går tillbaka flera hundra, kanske tusen år i tiden! inte för att jag är troende men ändå ^^

ha det bra :)

2010-08-25 @ 16:28:51
URL: http://juliaanystrom.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag tycker Sverige kan skaffa sig en till moské. Skolmaten är inte så viktigt för man överlever, och religionen islam har blivit utsatt för mycket påhopp. Många anser att islam är en hemsk religion, men hey! Det är fel. Tycker de har rätt att få sin tro utövad ordentligt, men visst.. Finns saker som behövs och det ska Sverige REDAN HA! Inte att det ska finnas, utan att det redan ska finnas lägenheter och inte att vi ska behöva be om det!

2010-08-25 @ 18:13:31
URL: http://jennyvuong.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0