Annonser från BloggPartner

VILKEN KORKAD JÄVEL!

Är inne på en grupp på facebook, "ja tack till moske i sverige" En tjejkompis anna visade mig ett inlägg en kille har skrivit där, oo herregud har aldrig hört något värre !!

Alltså ni svenskar borde börja med att döma era själva innan ni dömer andra o kolla på era problem o fel innan ni ska kolla andras, det finns inget folk i världen som har så mycket problem med sig själva så som er svenskar. det enda ni gör är att snacka skit om invandrare och muslimer, så nu ska det vara vice versa, nu ska jag berätta lite fakta om er svenskar!

Svenskar är ett psykiskt sjukt folk som hatar sig själva och sina sorgliga och meningslösa liv därför de alltid attackerar andra för o få ut sitt hat, de typiskt för en människa som mår dåligt att ge sig på andra för o må bättre själva, det är ni svenskarna bra på!

80% av brottsligheten i Sverige begås av svenskar, alltså om den miljonen invandrare skulle vara svenskar så skulle brottsligheten vara densamma!

Det finns inga män som misshandlar sina kvinnor så som svenska män! och barnmisshandel är svenska män experter på!

De flesta svenska tjejer har sex med minst ca 40 till 60 olika killar! och det finns gott om de som har det med över 80 killar! sen klagar de på att killar ser de som sexobjekt!

Svenskar är så ignoranta så att utan någon fakta säger att islam förtrycker kvinnor, när svenska kvinnor är inget annat än sexobjekt i detta landet snacka om kvinnor förtryckning, svenska kvinnor Sverige är inget annat än en kropp som man kan ha kul med, och svenska kvinnor har inget emot att vara en sexobjekt för det är det dom är bäst på!

Svenskar kan inte öppna sig o ha roligt och umgås utan att ha druckit minst en hel flack öl, era liv går ut på att dricka, alkoholen är det viktigaste i era tråkiga liv!

Ni har inte ens familj liv, ni är så ensamma att ni säkert ligger och gråter om nätterna!

Jag tycker synd om er för att ni kan fan inte må bra av att ha så många problem och så sorgliga och meningslösa liv, inte konstigt att Sverige har världens högsta antal självmordsbenägna!

Seriöst ta o skaffa er ett liv istället för att sitta här och bara må ännu dåligare än vad ni redan gör. Och slösar bort era patetiska liv på hat!!!

Har ni läst något värre?, han sitter och skriver en hel BOK om bara SVENSKAR, vilken dubbelmoral är inte det då?, När han sitter och säger att vi svenskar bara klagar på invandrare! Vilket han själv gör, det är ju bevisat när man skriver ett sånt inlägg om bara OSS!, och observera att jag bara tog ut några stycken ur texten! Förstår ni då hur långt inlägg han skrev?! Värsta bullshittet jag någonsin har läst!


Kommentarer
Postat av: Linnéa

haha jaa! :D men däremot ser jag ite fram emot cigaretter! ;) hihi

2010-08-25 @ 17:02:29
URL: http://typlinnea.blogg.se/
Postat av: jenny

HAHAHHA jag skrattar bara när ja läste det, fyfan va dum han är!

2010-08-25 @ 17:03:16
URL: http://jennyskoja.blogg.se/
Postat av: johanna

Sv: Jo det finns o det är svin kul:) känns dock lite gammelmodigt men va fan det regnar o jag är sysslolös och så kan man ju vinna pengar så varför inte :)

2010-08-25 @ 17:03:53
URL: http://ljungbyflicka.blogg.se/
Postat av: Denice

Sv. Haha ja! Nästan att man funderar på att köpa båda asså :P jättesnygga är de iallafall!

2010-08-25 @ 17:14:31
URL: http://denicem.blogg.se/
Postat av: Anna

Haha facebook alltså!

2010-08-25 @ 17:17:07
URL: http://aannabelle.blogg.se/
Postat av: p i i n k p i i e r c i n g ♥

svar: håller tuumarna för dig sötnos:d

2010-08-25 @ 17:29:33
URL: http://piinkpiiercing.blogg.se/
Postat av: AnnA €

Hur mår du? :)

2010-08-25 @ 17:32:53
URL: http://hejannw.blogg.se/
Postat av: Amanda

sv: ja det var det :/ så nu får jag leta vidare :(

2010-08-25 @ 17:34:17
URL: http://amandaspang.blogg.se/
Postat av: sofia

SV; aha, jag förstår.

Så du har bara piercing i tungan då? :3

2010-08-25 @ 17:42:29
URL: http://sofiaholma.blogg.se/
Postat av: Jenny

Den åsnan måste ha tappat sin hjärna någonstans, man ska aldrig.. Bokstavligen ALDRIG skylla på någon annan eller lägga skulden på den. Killen måste ha blivit utsatt för mycket mobbning hahaha, men nej.. Stört faktiskt!!

Finns ju fan tjejer som är invandrare som har sex med tusentals män och män som misshandlar och gör olagligheter.. Han borde typ hoppa från ett fönster -.-

2010-08-25 @ 18:15:05
URL: http://jennyvuong.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0