Annonser från BloggPartner

Hiss och dissar ifrån mig!Stora halsdukar, love it! Så skönt och ha en snygg jacka till och sen en stor värmande halsduk runt halsen. En fett hiss till det helt klart!! ett stort plus är att bära en halsduk med lite färg. Och inte en trist färg som vit..

Att alla serier har satt igång nu igen efter ett långt uppehåll. Älskar mina serier, haha jag är typ som beroende av dom. Det är självklart 90210, desperate housewives och gossip girl som gäller för min del ;)

Kärlek, är inte det något fint? Jag har inga mer ord att säga om det just nu .. dom flesta vet varför. Men det är ändå med på min hiss lista..Att kanal6play har börjat tagit betalt? Typ det värsta jag har hört.. att dom vill tjäna pengar förstår man ju. Men hallåå? hur dåligt är inte det egentligen?.. nu kostar det 49 kr per månad att titta på deras kanal via deras hemsida. Det tänker jag inte betala bara för att se på dom missade avsnitterna av paradise hotell..

Uppnosiga människor som har sin största hobby att lägga sig i mitt liv. Finns det något mer töntigare? folk som skriver en helg BOK om just mig. Och skriver ut alla sina åsikter och elakheter dom kommer på.. även fast det som vanligt bara handlar om avundsjuka.Kommentarer
Postat av: Deniesé

ÄLSKA stora halsdukar, gillar inte att jag inte har 5:an länge så ja kan följa alla serier :(

2010-10-21 @ 14:24:45
URL: http://liketolive.blogg.se/
Postat av: SANNA

SV: Okej! :)

Jag kollar på tv och väntar på att killen ska komma :)

Är allt bra med dej? :):)

2010-10-21 @ 14:45:59
URL: http://sannaakarin.blogg.se/
Postat av: Anna is the shit!

Men åh :( försök att sova då! jag har skit svårt att sova själv .. men när jag väl lyckas somna då sover jag ett bra tag!

2010-10-21 @ 14:51:24
URL: http://litentorkel.blogg.se/
Postat av: Anonym

bra, vad gör du:))?

2010-10-21 @ 16:21:58
URL: http://maliten.blogg.se/
Postat av: emma

sv: hehe :)

jag håller typ med på det mesta :D

2010-10-21 @ 19:02:06
URL: http://eemmaategsell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0