Annonser från BloggPartner

JAG SLUTAR BLOGGA HÄR NU! BESÖK MIG ISTÄLLET PÅ NATTSTAD

NI KAN NU FÖLJA MIG PÅ http://www.nattstad.se/ciiiiz

SKRIV KOMMENTAR DIT OCH INTE TILL DEN HÄR BLOGGEN ! DEN KOMMER INTE ATT ANVÄNDAS LÄNGRE! JAG DISSAR NU BLOGG.SE FÖR NATTSTAD ! DAAAAAMN RIGHT I DO!


Jag är trött på den här bloggen

jag funderar på att sluta blogga här och börja på nattstad istället, men vi får se hur det går.. jag känner för att börja om med bloggandet, det känns tråkigt att blogga här!! Vi får se som sagt.. eller så är det bara jag som har en dålig dag, men bara inte vågar erkänna det, blink ;)

Jag ska snart ner till ica och handla lite gott inför ikväll, det blir väll någon tung film & bara ha det chill. Ska även träffa upp roggie, det måste jag !! gossip girl is here ..


Visste du detta om sex?

I Cali, Colombia får en kvinna bara ha sex med sin make, och den första gången måste hennes mamma befinna sig i rummet för att bevittna akten.

Det ansågs elegant bland överklasskvinnor på 1500-talet att låta håret där nere växa sig så långt som möjligt så att de kunde smycka det med rosetter och sidenband.


Vad hände igår egentligen ? ..



Krök .. pistoler.. fyllekäk .. stoppade ett bråk .. min nagel gick av .. näsblod på händerna. YOU CAN CALL ME A DRAMA QUEEN!


Ett stort skämt?

Allt detta snack om lasermannen, ja det är hemskt! Men att denna import sitter och säger att han ska döda hans familj och personer med SAMMA EFTERNAMN som honom.. dom ska dö! Vad är det för skit snack? aldrig hört något värre, gör det saken bättre eller.. Lämna sverige och dra härifrån!




Fredag kväll !







Hej på er, dålig update men så är det när man inte har något att skriva haha. Jag pratar lite med david och hampa om att dra iväg till maxim för lite krök? Men annars så vill hampus att jag kommer upp till honom. Egentligen tänkte jag sitta hemma ikväll men det blir nog inte så. ett glas vin kan man iaf ta sig.. det skadar inte haha. Vad ska ni göra ikväll ?





You've been the only thing that's right




Jag har vunnit en Iphone 4

Jag var med i en tävling och har nu vunnit en iphone 4, men då måste jag ju självklart ansluta mig till telenor.. och de skit abonomanget vill jag inte ha. Dom kommer iallafall skicka ut telefonen, om jag då inte vill ha den så skickar jag bara tbxs den .. självklart vill jag ha den! Men jag vill inte ha telenor .. i love comviq!



Fredag!

Godmorgon på er, en snabb update angående igår. Åkte som sagt hem till rico. riktigt mysigt! Har inte träffat honom på flera månader så det var kul, drack oss en öl och bara snackade och hade filmkväll! Jag känner mig jätte stressad nu, då jag precia vaknade. Ska snart ta bussen in till forum med roggie, jag har något viktigt att köpa .. believe me ..


Mot rico!



Vi hörs imorgon!


Jag hissar!



Pälsmössa "björnfitta" det är något som står på min hiss lista. Många anser dom som jätte fula, men det gör inte jag då jag tycker att det är hett att gå med en sån mössa ;)

Boots - grymt snyggt tycker ni inte?! Jag äger själv ett par svarta.. ytterst snyggt! Har ni inte ett par så tycker jag att det är något som ska köpas, dom är inte bara snygga utan väldigt sköna .. typ som uggs!



<3

Girl: what would you do if i broke up with you?
Boy: then i'd go back to my ex.
(girl cried and broke up with him)
--next day--
Girl:
what are you doing here??
Boy: like what i said, i'd go back to my ex. so, will you take me back ?


Torsdag

Godmorgon på er

Torsdag idag, yey fredag imorgon. Inget speciellt och fira.. jag har alltid fredag ;) haha. Men men vad som händer under dagen är att jag ska titta på ett avsnitt av kungarna i tylösand, jag saknar att se min sötnos ansikte! ni vet nemo .. sen paradise hotell. jag är verkligen seg som inte har sett första avsnittet av det ännu. Jag har inte haft tid eller lust. men jag tänkte se på ett nu.

För efter klockan 15.00 ska jag iväg till rico, yes jag har saknat honom! jag har inte träffat honom på flera månader.. då han har varit och gjort lumpen, och även varit i göteborg. Så idag ska vi ses, de kmr bli super. Kanske drar förbi systemet och köper med sig någon öl? .. man har ju åldern inne *blink*




Middag i storstaden!



GOKVÄLL på er sötnosar! Nu är jag äntligen hemma.. känns som om det har varit en lång dag. Varit iväg till sickla och shoppat lite och sen hem och byta om för att sen dra iväg in till stan igen för att käka på kungshallen tillsamans med roggie min favorit ;). Ytterst trevligt! Det blev indisk mat för mig "chicken curry" SUPERGOTT! Ringde sen upp jasmina, så hon mötte upp oss för lite snack. jag har saknat min jordgubb hihi.

Nu är jag iallafall hemma, sitter och fixar lite på spotify och snackar med emma angående kryssningen vi ska dra på.. haha i december då vill säga ganska lång tid kvar men hallåå.. planera lite ;) Klänningen i inlägget under det här så har jag ju lagt upp en bild på en klänning jag köpte idag, jag tänkte ha den? gosh så snygg jag kommer attt vara .. ovanligt *blink blink*








Lite shopping ..

SHUULULU snyggingar! Nu är jag hemma igen, jag åkte som sagt till sickla med mamsen. Det blev en snabb runda och jag kom hem med lite saker iaf hihi. love it. Jag hinner inte blogga något mer då roggie kommer till mig om ca 20 min. Vi ska ta tåget in till stan där ska det ätas gooood mat ! Det blir nog fan indisk mat för min del. matorgasm .. typ. haha. PUSS PÅ ER VI HÖRS SEN!










Redo för lite shopping ..

Nydushad och fräsh som aldrig förr ;) Mamma kommer snart och hämtar upp mig och då drar vi som sagt till sickla. Jag skulle ju sen träffa upp roggie för middag. Men eftersom han ligger och sover hela dagarna så skiter väll det säg. Man blir så trött på sånt, bestämmer något och så ligger den andra och sover.. okej första gången men gång på gång på gång, det blir irreterande tillslut. Men men, vi får se om han vaknar till ;) annars så kommer min evil side fram.. ROGGIE POP OFF!



En gammal bild på oss när jag var "blond" haha.. nada blond alltså. Jag liknar mer än kärring.


GODMORGON!

Igår kväll blev det ingen mer update då jag träffade upp roggie och sandra, vi tog oss en öl. då min gulleplutt bjöd mig på 2 st. Love it. Planerna inför denna Onsdag: Städa hela lägenheten, suck! vart är min butler när jag behöver honom? Bli upphämtad av mamma, och dra iväg till sickla för en liten mini shopping. Ta tåget in till stan tsm med roggie, blir att äta middag i stan, ytterst mysigt! Jag känner mig för att unna något extra.. indisk mat? eller kankse grekisk?


Killen fattar inte vinken?







Förstod han inte första gången?, och vad fan får honom och tro att jag skulle dejta någon som heter RAKAN, räkan, rakad .. stackars människa.. gosh vilket namn!


Länkad på Hugos blogg





Han valde ut 30 styckna av typ 200 .. och jag blev en av dom hihi. TACK SÖTNOS!


Björnf*tta



Jag vill köpa mig en pälsmössa "björnfitta" med annat ord. Dock inte den på bilden. Men jag tycker verkligen att det är skit snyggt! Jag prövade en förut, oh gosh så snygg jag blev i den hihi. Som sagt en skönhet klär i allt ;)


Fan vad jag är bra!

Jag har på något sätt lyckats fixa spotify.. men jag vettefan hur alltså ! Ni märker nog att jag inte kan dölja min blonda sida haha.. to bad for me! Men fan .. hur funderar skiten nu då..




26 oktober





Godmorgon, sovit gott? jag har sovit lika dåligt som jag har gjort nu i en vecka, suck! Men men tisdag idag, jag skulle egentligen åkt iväg till forum och köpt en jacka, men det tar jag imorgon istället. Jag skulle även ta en fika med en gammal vän jag inte har träffat på jätte länge! Men det verkar inte bli av. Så det får bli en annan dag istället det också.

Jag tog som sagt en öl igår med hampa och master, jag trodde iallfall inte att dom skulle vara stenfulla när jag mötte upp dom. Men det var dom haha, var ett jävla babbel.. dock så fick jag veta att en av killarna hade smsat mitt ex och sagt att jag är leedsen över allt och hit o dit .. blev lite smått irreterad eftersom jag anser att det är mellan mig och andreas och inte mellan någon annan. Aja.. livet är ingen dans på rosor!

Eftersom mina planer inför dagen har blivit avbokade så vad ska jag göra istället? .. öl ? nej.. det verkar vara det enda mitt liv kretsar runt just nu.


UT PÅ EN ÖL!

Det blev inte orange eller randigt.. det blev brunt. dock inte lika ljust som jag hoppades. suck .. som vanligt ! Jag är iallfall klar nu jag ska som sagt träffa upp roggie på en ciggarill, sen möta upp Master D, hampe och maxim. VI HÖRS IMORGON PUSS PÅ ER !




NERVÖS!

Nu sitter jag med håfärg i skallen, NERVÖS!!!!!!!!!! snälla låt det inte bli gult eller orange hahaha .. annars så blir det att färga tbxs håret imorgon.. gosh så mkt pengar jag gör av med på hårfärg!


SAW 3D



SKA NI SE DEN?!


Gud räknar mina andetag

Vi alla gör våra misstag ellerhur? vi alla gör saker som vi senare ångrar.. Jag har gjort saker jag inte är stolt över, jag brukar klanta till mig. Jag har gjort bort mig, jag har gjort elaka saker bakom folks ryggar, jag har varit en backstabbin bitch. Men karma is a bitch är det inte så?! Jag är inte stolt .. men jag har lärt mig att livet inte alltid blir som man har tänkt sig att det ska bli. Jag har förlorat vänner, vänner som stod mig nära .. vänner från andra sidan stan! Vänner jag saknar så mycket, men jag låter dom passera.. Det var mitt val, jag valde att ta bort kontakten med dom. Jag ångrar mig inte, då jag kännde att dom inte var bra för mig. Men jag saknar dom! Jag har gått runt och haft mycket hat i mig då och då, och ibland blir det bara för mycket.. jag har varit elak emot folk, jag har kallat folk för elaka saker bara för att lyckas trycka ner dom och få precis som jag vill.. Och det funkade! Jag tänkte "jag vann" Men vad vann jag? jag förlorade bara på det. Jag förlorade vänner, jag förlorade mig själv på vägen.. och nej jag är inte stolt.

Jag vill bara återgå till mitt liv jag hade för några månader sen, då allt var bra.. jag hade ett stort leende på läpparna. Livet lekte och jag njöt av varje dag. Nu plågas jag av varje dag.. dock så har jag haft den bästa sommaren av dom alla. Då jag var i grekland och sen hade jag en underbar pojkvän som också var den finaste vännen man kunde önska sig. Nu har jag inget av det kvar.. Och det suger så jävla hårt! Jag vaknar upp varje dag med ångest i kroppen och undrar när fan det ska ta slut .det gör ont i mig.. Och jag vet inte hur jag ska hantera den här smärtan .. hur? ..




Mini shopping







Jag är nu hemma nu ifrån mötet, skönt! Gick runt i sickla eftetåt och bara tittade runt lite. Jag hittade en jacka jag vill köpa, och även en klänning. Får se om man glider förbi där imorgon och köper det ;).

JAG KÖPTE HÅRFÄRG! yes jag tror nästan att jag vågar att färga håret ljusare.. jag är så rädd att det ska bli randigt, gult eller grått. Jag har alltid den oturen att jag får ett oönskat resultat. HÅLL TUMMARNA!. om det inte bli bra så har jag en reserv färg hemma som jag får slänga i också.. hoppas jag inte tappar håret! haha.


MÖTE, suck..



Nu drar jag iväg på ett möte! sen blir det nog att springa runt lite i sickla och köpa ögonbrynsfärg och deo.. alltså en liten mini shopping. Vi hörs efteråt.


Min uppdatering suger..

Jag vet att min uppdatering via bloggen har varit skit dåligt den senaste veckan. men som ni säkert förstår nu så mår jag inte alls bra med tanke på att det som hände mellan mig och min pojkvän, eller ja mitt ex är han ju nu. Och för er som följer min blogg så kan det vara som en besvikelse för er som behöver läsa mina trista inlägg om hur dåligt allt är just nu .. sorry för det. Men jag kommer att vara tillbaks i bloggen HELT med nya bra inlägg så fort som jag mår bra igen.. Livet känns tungt just nu!

Nu blir det att kolla på svenska hollywood fruar, dricka te och äta marabou! Och bara äta upp mig rejält .. *ironi*




Snabb resume av helgen



Fredagen:
hände det inte ett skit på, jag var som sagt ner till ica och handlade hem massvis med popcorn. Jag hade en fredag kväll alldeles för mig själv. riktigt skönt var det ;). Ibland är det fan skönt och ta det lungt, stänga av mobilen & ba ha det chill.. med film!

Lördagen: Träffade upp Roberto, vi träffades och tog några öl. Sen kom det några fler dit, vi hade det ytterst mysigt ;). Gick sen hem till roggie för att käka haha .. träffade upp honom efter hans dejt i stan. Så det blev en liten tripp till honom också. Dock så känner jag mig ganska så seg idag, men det förtjänar jag som sagt ;) Mer går jag inte in på..

Söndag: Inga planer alls ..


They got skillz!


idiot.




Det är slut mellan mig och min pojkvän, det är inte så att jag springer runt med ett leende på läpparna över det. Jag flörtar inte med nemo herregud, jag vet inte ens varför jag sitter och försöker övertala dig om jag inte är en "orre" haha helt menningslöst.. Alla har sina uppfattningar om en människa, ser du mig som en orre, så varsegod. Helt upp till dig. Andra ser mig som tvärtom.. du är bara lonely om dina åsikter! Mitt ex vet att jag älskar honom.. vi har fortfarande kontakt! Och kommer alltid att ha det.. vi håller bara avstånd just nu.

Sen läser han min blogg också, så sch ..



En bild på oss ifrån skolan


Roligare som blond!

Lördag idag, jag sitter just nu och svälter ihjäl jag vet inte riktigt om jag orkar laga mat eller om jag istället går och beställer en pommes eller något. Så onyttigt, men så gott! Sitter även och kikar på lite videosar jag har haft sparade på datorn under lång tid, haha det är skit kul.. fan vad jag saknar mitt långa blonda hår! Jag hade roligare som blondin .. suck!


Min lördag kväll!


I remember when we kissed.


JAG GLÖMDE!

Min blogg blev 1 år föra veckan, GRATTIS TILL DEN! Elakt av mig att glömma bort det, men jag har som sagt haft mycket annat att tänka på.. inte har jag sjungit eller gjort tårta. fy skäms. *skämt åsido*


Jag och Nemo?





Har något? vad menar du ..? hahah! Måste man ha ett förhållande med en kille för att man snackar med honom? Hur hjärndöda är folk egentligen, det tog slut med min pojkvän för några dagar sen, Jag hoppar inte direkt till nästa då. Och sen det angående paow och hugo, jag har inget med det och göra? Nemo är singel och lever livet, paow är boven i dramat, det var hon som var otrogen.. så allt detta bullshit om att stötta paow, haha inte en chans.. det är hugo det är synd om.

Sen snackar jag med vem jag vill, utan att någon ska behöva bry sig. "wow ciiz snackar med nemo från kungarna av tylösand, hur kan hon. Han hade sex med paow!" DAAAAAAAAAMN va lite jag bryr mig.


Welcome to paradise




Everybody's tired of someone, I'm tired of who I am..


Fredag kväll!

Jag har suttit och kollat på bartenderskolan drf har jag inte uppdaterat något. Men nu är jag igång med ett inlägg. Jag har precis varit nere och handlat lite gott inför ikväll, samtidigt som jag pratade med deniz i telefonen. Han undrade vad som hade hänt mellan mig och killen, och varför det tog slut och sånt .. ni vet sånt vanligt som vännerna alltid är nyfikna på! men men .. nu blir det film ! alltså ingen alkohol för mig denna kväll!




Kungarna av tylösand Nemo..



Vi alla har våra hemligheter..



Waynes!





Det blev ingen mer update igår som ni märkte, jag drog iväg in till stan och tog en fika tillsamans med Roggie favoriten, hihi ytterst mysigt! Blev en varm choklad för min del och en .. hmm .. macaronas? jag vet inte vad dom heter.. men det är dom paow snackar om då och då, och nja dom var inte speciellt goda!


Bilder säger mer än 1000 ord..





Hjärtat vi delade bär jag fortfarande runt min hals ihopp om att allt ska bli bra igen.

 Klockan jag fick av dig, bär jag fortfarande då jag önskar att jag kunde vrida tbxs tiden.

Hjärtat jag fick av dig, hänger på min spegel. Jag ser den varje morgon då jag vaknar!

Våra minnen då vi sakta föll för varandra snurrar runt i mitt huvud, tankarna som ofta fanns där. Ska jag satsa? eller ska vi förbli vänner .. jag gillar ju honom! Jag vill ha honom.. han ska bli min pojkvän. Du blev det, men nu står jag här ensam .. kvar! Och undrar varför jag inte fick vara lycklig tillsamans med dig då det var de enda jag ville..

 

Enrique Iglesias - Wish I was your lover


Red Lips




I wake up and try to let go of these feelings that i've had for you.
But it's easier said than done.


Hiss och dissar ifrån mig!



Stora halsdukar, love it! Så skönt och ha en snygg jacka till och sen en stor värmande halsduk runt halsen. En fett hiss till det helt klart!! ett stort plus är att bära en halsduk med lite färg. Och inte en trist färg som vit..

Att alla serier har satt igång nu igen efter ett långt uppehåll. Älskar mina serier, haha jag är typ som beroende av dom. Det är självklart 90210, desperate housewives och gossip girl som gäller för min del ;)

Kärlek, är inte det något fint? Jag har inga mer ord att säga om det just nu .. dom flesta vet varför. Men det är ändå med på min hiss lista..



Att kanal6play har börjat tagit betalt? Typ det värsta jag har hört.. att dom vill tjäna pengar förstår man ju. Men hallåå? hur dåligt är inte det egentligen?.. nu kostar det 49 kr per månad att titta på deras kanal via deras hemsida. Det tänker jag inte betala bara för att se på dom missade avsnitterna av paradise hotell..

Uppnosiga människor som har sin största hobby att lägga sig i mitt liv. Finns det något mer töntigare? folk som skriver en helg BOK om just mig. Och skriver ut alla sina åsikter och elakheter dom kommer på.. även fast det som vanligt bara handlar om avundsjuka.



Vad har hänt?

mellan alla? alla förhållanden verkar gå åt helvete just nu. CUPID VART FAN ÄR DU?! Paulina går och är otrogen mot hugo, en tjejkompis förlorar sin pojkvän .. och jag och min pojkvän gjorde slut i måndas. Alltså whata fuck?! Cupid .. du behövs här. Sprid lite kärlek, jag känner bara hat överallt.. Det finns brustna hjärtan överallt .. men varför var mitt hjärta tvungen att bli det?


Love is a war



Love is a war
, funderar om det ska bli min nästa tattuering. Jag har ju redan en på handleden, min pojkvän var med när jag gjorde den.. eller ja mitt ex är han ju nu. Jag tänkte på att göra en till.. Men men nog snackat om det. Min blogg ska inte enbart handla om mitt krossade hjärta jag har nu.. men jag antar att alla får uppleva hjärtesorg någon gång i sitt liv? är det inte så.. inte direkt något positivt.. sen så tror jag inte på "Allt händer av en anledning" Vad är anledningen? att folk ska gå runt och vara leedsna? att folk ska må dåligt och vara allmänt deprimerande? nej de bullshit ! Sen finns det dom som gör misstag.. men man måste göra ett för att lära sig av dom..

Jaja mitt hjärta är öppet nu.. och inte bara det utan mitt bankomatkort för nu ska jag träffa upp david och ta en öl! Jag känner att jag behöver det.. även fast jag var och tog en öl igår.. så får det fan bli två dagar i rad! för Ciiz är sugen hihi. Jag vill inte hälle höra någon jävla kommentar om att "alkohol hjälper inte dig att må bättre" Jag lever mitt liv ..mina regler! Är du inte med på spelet så backa undan.

PUSS PÅ ER! Tack föresten för att stöttande kommentarer, jag älskar er.

 


Can u handle it ?





Oj tack eller vad ska man säga? Du hade mycket att säga du! Dom som har läst och följt min blogg länge vet att jag inte tar åt mig av vad folk säger.. jag skrattar bara och går vidare! Att säga åt mig att växa upp och skaffa mig lite uppfostring. Kommer väll från helt fel mun?, du skriver till mig utan att du ens känner mig eller vet ett skit om mig eller mitt liv.

Det är okej att tycka som du gör.. men om du stör dig så mycket på vad mina inlägg handlar om, eller hur jag formulerar mina menningar eller hur jag stavar så har du inget här och göra. Så istället för att ta din tid till att kommentera min blogg så kankse du ska skärpa till dig och växa upp och kanske skaffa dig lite uppfostring Robert Carlsson ;)


Min blogg, och mina åsikter..

Det är en sak att säga att man gillar en blogg enbart för att få en till besökare. Det är många som oftast använder sig utav den menningen.. man tror att ens blogg är speciell.. men tittar man igenom deras kommentarer så har personen skrivit samma sak till alla. Patetiskt eller vadå!

Ni alla kanske är nybörjare att läsa min blogg, en del av er har följt min blogg länge medans visa är nya.. och för en del är de första gången ni klickar er in på den. Jag har fått en fråga av många idag. "Hur mår du?" Jadu läser ni igenom mina tre senaste inlägg så förstår ni hur jag mår. Hur ska man kunna må bra när det har tagit slut med sin pojkvän? ställ er den frågan själva..

Jag vill inte vara otrevlig eller elak pga av att jag mår piss just nu .. men blev ni till igår eller!




Åker till stan ..

Tack för alla stöttande kommentarer av er läsare, det känns bra! Sen så har jag så fina vänner som finns där för mig. Det känns toppen. Men den personen jag behöver allra mest nu är min pojkvän.. eller ex är han väll nu! Saknar honom så otroligt mycket, jag kämpar med att inte tårarna ska övervinna över mig nu. Inte gråta inte gråta.. Min svullnad runt ögorna håller på att lägga sig.. så keep it up !

Jag vet att jag skrev att jag skulle sluta blogga för ett tag, eftersom jag bara har sorg i mig nu.. har man det så blir bara inläggen deprimerande. Ni som vill läsa får läsa .. det är ändå min blogg! skriver vad som rör sig i mitt huvud, och dom som vet hur kärlek kan vara, så förstår ni mig.. underbara stunder kan bli till smärtsamma stunder.. det är så svårt!


I två delar..

Mitt hjärta är som ett hav av hemligheter, men jag ljög aldrig när jag sa att jag älskade dig. Jag önskar att vi kunde backa tillbaks tiden och få dom dåliga sakerna ogjorda. Jag är inte rädd längre.. jag har redan förlorat det enda som mitt hjärta brann för. Och det gör så ont .. 

 

Vad hände..?


Varför jag kommer att sluta blogga.

Jag kommer att sluta blogga.. för ett tag, ja vet inte ännu när jag känner att komma tillbaks.. Jag mår inte bra, och har ingen lust eller ork till den här skiten längre! Igår kväll tog det slut mellan mig och min pojkvän. Jag tror aldrig att jag har mått så dåligt. Det är inte bara min pojkvän jag förlorar utan en av mina finaste vänner. Vi har över tre års vänskap sen gymnasiet.. sen föll vi för varandra helt oväntat. Men jag var osäker i början för jag visste inte hur det skulle bli längre fram. Om något skulle hända som riskerade att våran vänskap också skulle förstöras. Det är något jag absolut inte vill ska hända. Vi pratade om att dra utomlands tillsamans, vi skulle åka till vingåker igen. Du ville komma upp till gävle under vintern bara du och jag. Jag såg en framtid med dig. Och jag tror att det beror på att vi var så bra vänner innan vi blev ett par.. ALLTSÅ FAN!

Just nu går jag under jorden.. vi pratade om allt igår, både han och jag har gjort saker vi inte är stolta över. men mest jag. jag lovade mig själv att aldrig gråta framför en kille någonsin! Men jag grät.. och har nu gråtit i snart 10 timmar, han höll om mig medans jag grät i hans famn. Jag vägrade att släppa honom.. Vi skilldes åt med en kyss på munnen .. det är så smärtsamt, det gör så ont ..jag vill inte! Jag vill bara sova och inte vakna upp.. för just nu är verkligheten något jag inte vill ta del av.





jag älskar dig.


Nu ska jag jobba!

Yes ni hörde rätt, jag har brottom.. och känner bara stress just nu. Ska hinna slänga i mig en smörgås och sen röra mig mot tåget. Ska iväg till skarpnäck! Jag jobbar till 17.00 hörs då!


HAHA vad äre för fel på dig?!





det roliga är väll att det är andra gången han addade mig fast från en annan msn. OBSERVERA att chatten inte var slut här, utan han fortsatte att slänga ur sig saker. Tills jag tillslut letade upp honom och såg att han hete Christoffer, då blev han lite förvånad över att jag visste hans namn .. då blev han lugn och sen loggade ut. OPS !


@POWERWALK!

 Hörs när jag är hemma igen!


Face it bitch!



Kul att så många har fått olika sidor av mig som person efter att jag skapade min blogg. En del tror att det är en roll jag spelar. Lär känna mig så vet ni att jag säger det jag tycker, jag brukar oftast inte hålla allt inom mig. Även fast jag vet att det ibland kan såra en annan person.. men sen att folk ser mig som bråkstake haha? är det ett skämt eller, jag är den tjejen som vill undvika bråk. Sånt är bara löjligt.. jag är inte 13 längre. Sen tjejbråk haha finns det något mer som löjligare? dra varandra i håret och kalla varandra för horer. hahaha .. so not ciiz style.

Jag vet att många ser mig som ett hot här i bloggen, folk som skriver elaka saker till mig. Och klagar på hur ful jag är eller hur äcklig jag är. Ni vet själv att dom orden bara är baserade på avundsjuka. Och ni som förnekar det önskar bara att ni för en dag fick vara i mina skor. haha suck alltså ..


hey beautiful



Nu är jag hemma i STOCKHOLM igen, gud så skönt! Innan jag ska åka så känns det så skönt att komma ifrån allt, men när jag väll är hemma igen så känns det underbart hahah !! Stockholm i mitt hjärta helt klart! Jag förstår faktiskt inte hur man kan bo någonannan stans än stockholm? Här har vi allt.. allt du kan tänka dig finns typ här! Nattclubbar, shopping, kryssningar .. you name it ;) Dock så skulle jag kunna tänka mig att flytta ner till göteborg ;) från en storstad till en annan .. so ciiz style!

Föresten så är det många som har frågat om min färgning av håret, och ja jag färgade håret. Men det blev dock ingen förändring. Jag skulle försöka att få det lite ljusare men det gick inte haha. Blev typ samma färg. Har en till hårfärg hemma som jag ska försöka med sen när jag får tid och lust ;)


Mitt första inlägg idag. Har ni saknat mig...

image (MMS)

Mitt första inlägg idag. Har ni saknat mig? Jag har inte haft tillgång till någon dator alls idag. Sen har jag ändå legat i sängen och haft en förjävlig mensverk. Men nu är det bättre. Jag kom precis hem "mitt andra hem i gävle" jag har varit och ätit middag hemma hos min bror. Det blev pita bröd med kyckling. Riktigt gott! Imorn blir min update som vanligt för då åker jag hem till stockholm igen. Men Nu blir det film med chips och julmust! Puss på er!


"Spa kväll"



Sitter med hårfärg i håret just nu, jag håller tummarna för att det ska bli bra! Emma har precis tävttat ur sin färg. Nu tänkte jag färga ögonbrynen, och sen ansiktsmask. LOVE IT. Kan man spendera sin fredag kväll på bättre sätt ;)? tummen ner för alkohol just nu..


Ny bild!



Precis ätit, nu blir det att färga håret! PIRRIIG i magen hihi. jag är alltid nervös för att det ska bli ett oönskat resultat. Tummen upp för att ciiz ska bli nöjd.


Fredag

Fredag idag mycket skönt. Sitter just nu hemma hos emma på brynäs i gävle. Ska ju vara här över helgen. Jag har iallafall varit och köpt hårfärg för idag ska håret färgas. Ska försöka att få det lite ljusare än vad jag har nu. Men det kommer väll sluta med att håret blir svart... som sist!

Igår kväll blev det ingen mer update som ni märkte, det blev filmkväll med chips, ostbågar, tonfisksallad och julmust. YTTERST MYSIGT! såg en jättegammal film "big momma" som ni kankse har sett? riktigt rolig film.

Snart blir det lunch med tonfisksallad IGEN, här är man ingen lodare som endast äter på donken och allt annat skräpmat so not ciiz style!. *blink*




Oj du var arg!





Oj vilka aggresations problem du hade.. Jag la aldrig upp filmen, jag gav bara en länk till hemsidan ;) Men jag kan faktiskt hålla med dig, jag är faktiskt jävligt sjuk ibland. Dock på ett bra sätt.. jag har ganska SJUK humor! men hora? hahah nej nej gud. inte fan säljer jag mig, det skulle aldrig min pojkvän tillåta mig att göra.

Såklart det inte är svårt att ta reda på vem jag är, det är mig vi pratar om.. ciiiiz.blogg.se. har lagt upp lite bilder överallt..sätt upp dom någonstans och efterlys mig! Jag önskar dig all lycka till Lukas!


Men men nu är jag iallafall hemma ifrån mötet, jag har packat ner allt! Så nu väntar jag bara på att mamma ska hämta upp mig och sen åker vi, det ska bli en skön helg i gävle måste jag säga! Ska umgås med emma, jag föreslog att vi skulle ha en "ta hand om oss kväll" Ni vet, färga håret, ögonbryn.. lägga ansiktsmask och sola. UNDERBART! Vi hörs imorgon med mer update. Puss så länge!


Nu drar jag på möte! Hörs snart



14 oktober

Godmorgon på er, en underbar dag inte sant ;)? Torsdag morgon och jag har precis packat klart väskan. För er som inte visste det så drar jag iväg till gävle idag efter klockan 14.00 med mamsen. ytterst trevligt! Jag stannar kvar där tills på söndag. Men innan dess så ska jag iväg på ett möte igen redan idag 12.30 borta i sickla industri. Ytterst läskigt! hahah.. nerå.. det kommer att gå bra!

Det suger att jag "jobbet" hörde av sig idag och sa att dom behövde vikarie på dagiset min killkompis jobbar på. Jag var ju där föra veckan och lämnade in ett CV. Och dom behövde personal idag och imorgon.. men ingen av dom dagarna passar för mig för jag kommer va sisådär 20 mil ifrån stockholm.








Många av er som trodde att det här var min dator, men nej det är en DVD! Ska sitt och mysa med den idag i bilen på väg upp till gävle.. hmm vilken film ska ja se;)


Ska träffa min kille nu <3

Det blev ingen powerwalk för mig ikväll, jag hade helt enkelt inte tid ;) Jag ska nu ta tåget iväg till forum där jag ska möta upp min pojkvän. Vi hörs kanske senare eller imorgon det beror på när jag kommer hem, Men med tanke på det iskalla vädret så är jag inte borta så länge. Jag ska även packa också, aja vi hörs sen. PUSS PUSS


Lyssna på detta! Så bra.





Jag har precis ätit middag, mycket gott! Jag funderar om jag ska ut och springa eller ta en powerwalk. Eller om jag helt enkelt ska ta det imorgon kväll istället..

jag vill se klart på mitt avsnitt av desperate housewives nu istället och dricka te, dusha och fixa till mig lite. Ska ju som sagt träffa upp min pojkvän ikväll vid 21.00 då han kommer ifrån jobbet. YTTERST TREVLIGT!


Inspiration ifrån H&M










-



Ärlighet är en dyr present förvänta dig inte den av billiga människor..


Marcus självmordsbrev! + självmordsfilm!




Han filmade när han tog självmord, polisen och ambulansmän kommer in i rummet och försöker rädda hans liv, men det var redan försent.. KÄNSLIGA TITTARE VARNAS!

http://exet.nu/v3/?q=node/1105&page=1


Redo för Powerwalk!



Jag har varit ute på powerwalk tillsamans med veronika. Mycket skönt! På med mjukisar och ut i kylan. Vi gick i 1 timme och sen blev det att hoppa på studsmattan som avslut. haha vi kännde oss som små barn igen .. och fan va kul det var. Jag kom precis ut ifrån dushen iallafall.. Snart blir det sängen för min del! Syns imorgon helt enkelt.



färga håret i helgen?!

Från blondin till brunett ! Från brunett till ... ljusare brunett? Jag känner att det är dags att färga håret nu igen. Jag hatar när utväxten kommer fram. Så från min bruna färg tänkte jag kankse färga det lite ljusare.. Och jag kommer absolut passa i det. Kolla bara vilken snygging jag var som blondin. grrww ;)










Picture












Gillar du ungdomsfilmer?




hahahha är du en gossip girl?




Gulligt av dig johanna att gå till falsksanning, bra att hon inte tog upp det på bloggen iaf.. hihi. Annars kanske jag hade fått kissie på mig. Vilket egentligen bara hade varit riktigt roligt..


Ciiz laddar upp med musik!

 


En gammal bild ifrån Rhodos!










12 Oktober

Jag har suttit och gjort om lite på min design. Jag verkligen suger stenhårt på sånt, men jag blev ganska nöjd med hur den ser ut nu. Så bloggen får se ut så här ett tag framöver iallafall.

 Men men, tisdag idag. Och jag har absolut inga planer alls inför dagen. Föresten så har jag glömt att säga det, men jag åker till gävle på torsdag. Mamma frågade om jag ville följa med & då är det bara hon och jag som åker. Frågade även min pojkvän vad han skulle göra i helgen och han skulle iväg. Så då åker jag också iväg hihi. Jag ska umgås med min underbara emma. Jag har saknat min bitch alldeles fööööör mycket!!






Såhär ser min måndag kväll ut








Min fobi!



Visste ni den platsen på jorden jag anser som skit äcklig. Är en simhall. Golven är äckliga, alla trampar runt på dom och är barfota. Typ svamp? Ligger även hårstrån överallt.. omg jag får rysningar! Och på tal om vattnet? även fast det är massor med klor och det rengörs hela tiden så kan jag inte låta bli att tänka på alla som pissar i vattnet. Varje gång du råkar få in lite vatten i munnen så är det alltså någonannans urin du får i munnen. JAG UNDVIKER SIMBASSÄNGER!

"Vattnet i simhallar innehåller mikroorganismer och o
önskade ämnen, som härrör från huden och utsöndring produkter av simmare. Det finns även bakterier ifrån saliv, badkläder, hudvävnad, svett, näsa, urin och smink"



Våfflor med sylt och grädde!



Mumsigt va?, jag kom precis hem! Det första jag gjorde var att göra våfflor. Pappa lämnade kvar lite smet till mig. oooh ja det var riktigt gott ;). Jag var som sagt på stan tillsammans med favoriten roggie roggan. Vi åkte till mariatorget & kungsholmen där man hade lite business på G.

Nu tänkte jag iallafall se på ett avsnitt av bad girls club och njuta av te och chokladbollar! Föresten så såg jag på filmen "the last song igår" första gången jag såg den. KUNNDE INGEN HA VARNAT MIG? jag började ju gråta...


Åker till stan nu!


Godmorgon

Har suttit och pratat lite med roggie imorse, vi tänkte dra in till stan och lämna ut lite CV. Ska bland annat till kungsholmen, odengatan och blaabla .. måste till banken också och överföra lite pengar. Behöver köpa mig ett månadskort. Jag kan inte leva på en remsa längre. haha deprimernade..




Nybakad kladdkaka!





Nu ska jag glo på svenska new york fruar! TJARRÅÅ


Min pojkvän är den bästa!

Jag har länge, i flera månader önskat mig den här klockan! Sen jag gick i skolan så har jag tjattat om den, jag har ba inte haft någon lust att lägga ner pengar på den. Och igår så la min pojkvän upp ett paket på bordet, och ja självklart så var det klockan! såååå fin, en lilla också med bling. Exakt den jag ville ha!





Söndag

GODMORGON! Tänka sig att min pojkvän vaknade tidigare än mig imorse. haha det är faktiskt första gången. det är alltid så att jag vaknar långt innan honom.. så får jag ägna hela min morgon åt att pussa på honom tills han vaknar. Men men, det var iallafall trevligt igår, det blev som sagt middag på barcelona. Maten var riktigt god, blev även en öl för oss alla. Sen drog vi hem till annas mammas lägenhet och ba hade det chill.

Sen åkte jag och min pojkvän hem till honom & sov där. Och nu är jag hemma med en jävla tränningsvärk i båda benen, haha och jag vet vad ni tänker ;) Men jag har fått det eftersom jag gick runt med klackar, jag är inte vann att göra det då jag hellre föredrar converse. Enkelt och snyggt!














Utgång!



Nu är jag färdig fixad, jag ska bege mig mot tåget in mot stan. Där jag ska träffa upp några vänner och min pojkvän. Vi ska ut och äta middag på Barcelona som sagt, jag fyllde ju år i tisdags. Så idag ska jag firas lite.

 Efter det drar vi hem till annas mor där det ska krökas lite och bara ha det trevligt! Jag sover förhoppningsvis borta inatt, antigen med anna och johan eller hos min pojkvän... eller hos någon random. Skämt osido.

HA EN TOPPEN KVÄLL!


Arbetsförmedlingen


Alltså jag fetttttt dissar arbetsförmedlingen. Vad är det för nytta dom gör egentligen? Min mamma trodde att om jag skriver in mig där så fixar dom ett jobb åt mig. Men det enda man gör är att gå dit en gång i månaden och REDOVISA dom jobb du har sökt. Sen då? då får du vänta 3 månader för att få en liten ersättning. Vad finns ni till för? helt världelösa! Varför anställer dom folk där?, enbart för att dom ska få jobb .. men inte fan hjälper dom oss med ett, Alltså go and fuck ourself!


Du kan använda silvertejp till det här..













-


Godmorgon

Igår kväll blev det varm macka med varm daim, haha.. nej inte oboy varm daim ;)! Jag kollade klart på filmen frozen, ursh den var verkligen hemsk! SE DEN, ifall ni gillar spännande filmer. Nu tänkte jag iallafall se på svenska new york fruar. haha mååste se!! Vill se om dom är lika korkade som anna anka, om inte värre ;)


Ciiz pratar från hjärtat!




Jag har tänkt på en sak, så många som alltid säger att kärlek är skit. Love is a war.. det vet alla! Visst är det toppen att leva singelivet, du gör exakt vad du vill. Du kan hålla på och leka runt med hur många killar som helst utan att någon blir sårad. Eftersom det inte finns några känslor inblandade. Men att ha ett förhållande är mer än bara sex. Man ska finnas där för varandra, man ska kunna prata med varandra.. man ska kunna lita på varandra. Utan det så kommer ett förhållande aldrig att funka. Ibland är det jobbigt och ibland rullar allt på exakt som du vill.. Men jag tror alla har sina hinder man behöver ta sig igenom.

Jag älskar att ha ett förhållande, men ibland hatar jag det! Ibland är det bara jobbigt, man tjaffsar över småsaker. som egentligen bara är onödiga. Det är inte ens något man ska lägga sin energi på. Men det är så i ett förhållande. Alla har sina upp och ner dagar. Jag är så jävla stolt över att jag har dig som min pojkvän andreas <3



Music a la' Ciiz

Nu ska jag snart möta upp min pojkvän, vi hörs senare! Puss så länge





8 Oktober



Vad ska ni göra idag? Själv så ska jag träffa upp min pojkvän direkt efter att han har gymmat. Vi ska träffas klockan 6. Då vi ska ta en "lång promenad" till saltsjöbadens centrum. Där vi ska inhandla lite alkohol tills imorgon. Dock så blir det bara några öl för mig. Jag måste sluta dricka det, man blir ju fan fet. Visste ni att en öl motsvarar ett winebröd? men men det blir iallafall mysigt.

Jag kom precis ut ur dushen, och tänkte se klart på filmen FROZEN. som jag ännu inte har sett klart på. Och så blir det även middag, Spaghetti och köttfärsås. Ytterst mumsigt. Det blir en lugn fredag kväll för mig, umgås lite med killen och bara ha det chill .. mycket skönt!


Hittar ingen outfit..

Jag försöker hitta en outfit.. att bära imorgon på middagen. Och kröket hemma hos annas mor. Jag tycker verkligen att det är jätte svårt att välja kläder. Hittar jag inget och ha så får jag ångest.. och då blir min kväll förstörd! haha "i" landsproblem.

Ibland skulle det fan vara lättare att gå runt naken .. utan att behöva bekymra sig för vad man ska ha på sig varje dag. Ytterst jobbigt!



"fans fans fans .."




En mysig torsdag kväll!





Egentligen skulle jag ha träffat upp min älskade pojkvän, men det blev ändrade planer för han ville kolla på speedway, såå boring! Men men kan jag klandra honom. Min älskling är ju speedway förare ;).

Jag träffade istället upp roggie för lite snack, vi gick även förbi ica.. och jag kom hem med ja.. det ser ni på bilden. Så nu blir det ett avsnitt av desperate housewives. Kan det passa bättre i detta trista väder?


TOP 5




David guetta, han har gjort grymma låtar! Låten han gjorde "memories" är helt klart min favorit. Men även dom här låtarna är riktigt bra! Tummen upp för honom.










Gossip girl




Hello upper east siders, gossip girl here! betting that you’re unaware of the scandalous lives led by Manhattan’s elite.


FELSMS.COM






På lördag ska jag firas!



På lördag ska min födelsedag firas med middag på en resturang som heter Barcelona. Det kommer att bli jätte trevligt. det blir jag och några vänner och min pojkvän. Där ska det ätas god mat och dricka öl ! haha. Sen efter det så drar vi iväg till annas mamma, om vi inte hittar något annat. Där ska det drickas några öl och bara umgås och ha det trevligt.

jätte många som frågar "ska du inte ha fest? alltså hemma fest." Nej tack herregud, sånt hade man när gick på högstadiet, enligt mig då vill säga. Det är mycket trevligare och dra ut och käka god mat med trevligt sällskap ! Håller ni inte med ;)? istället för att se småfjortisar ligga deckade inne på toaletten. So not ciiz style.


Seriemaraton!



Nu ska jag ta mig tiden att titta på ett helt världelöst program. Nämligen kungarna av tylösand. Jag har ju bara sett ett avsnitt av det, så jag tänkte ge det en chans ;) Sen blir det desperate housewives och gossip girl. FÖRESTEN OM NÅGON AV ER INTE HAR SETT DOM NYA AVSNITTERNA AV GOSSIP GIRL SÅ ÄR DAN PAPPA ! MUHAHAH.. osp.. sorry jag kunnde inte hålla mig ;)


Bild från kryssning!


Lick my lollipop





Mumsigt värre, min pojkvän köpte massor med klubbor som är formade i hjärtan till mig. Ytterst gott! Och ytterst gulligt, haha! Jag tänkte se på ett avsnitt av gossip girl nu, och vänta till mina föräldrar kommer hem. Och sen blir det middag. Inga planer inför ikväll har jag iallafall. Ska bara snacka lite med pappa om middagen jag vill ha på lördag, ni vet fira min födelsedag..


Music a la' Ciiz



Sitter och kollar på lite klipp på youtube samtidigt som jag rensar datorn!
Tänkte dela med mig av en låt till er så länge. Enjoy it bitches!



Vadå "VIP"?








Min chokladtårta!

Jag träffade upp mitt hjärta jasmina ett tag för lite taaalk tallk !! Nu är min pojkvän här hos mig, det blir tårta IGEN, och massor med pussar! hihi. Saknar alltid min baby, han tillhör verkligen mitt liv. Och jag släpper honom aldrig !




Fler presenter! jag fyller ju faktiskt 21..





woho två presenter till, jag önskade mig ju ett presentkort på ikea så det var ju perfekt, när man ska flytta hemifrån och allt sånt. Nya saker till lägenheten ;) Jag fick även ett kort hos min syster, hon gör ju naglar. Fransk manikyr och allt möjligt. Så jag fick en tid hos henne !

Sist hon gjorde mina naglar så blev resultatet såhär.


5e oktober



Är hemma nu, jag var som sagt i kärltorp, jag har sökt två jobb tillsamans med david. Ytterst trevligt! Sen blev det helt klart kebab ;) Nu sitter jag och ska snart börja äta tårta med min familj och syster och hennes son. Man måste ju fira mig med en god choklad tårta.. YTTERST GOTT!!


Happy Birthday to me!



Vad är det för dag idag? jo det är min 21 års dag! Kan ni tänka er att jag blir 21? hahaha.. inte en jävla chans i helvetet.. jag ser ju ut som iallafall 15. Men men, vad tror ni jag fick i födelsepresent då ;)? JOO min plattång. Den jag skrev om att jag verkligen ville ha. Nu kan jag slänga min gamla som snart går av på mitten. för nu har jag min babyliss ;)

Nu ska jag göra mig iordning och sen dra iväg in till arbetsförmedlingen och redovisa dom jobb jag har sökt. Och sen blir det att åka till kärltorp där jag ska träffa upp Josef. Vi hörs helt enkelt när jag är hemma igen!




-



I believe in karma


Söker jobb

Sitter och försöker söka lite jobb, har än så länge sökt tre styckna. På lite random ica butiker runt om i stockholm. Imorgon ska jag även iväg till gröna linjen och lämna in ett CV som vikarie på ett dagis min killkompis jobbar på. Dom söker vikarie där. Alltid en bra start ;)






R.I.P

Vila i frid ! Min plattång, den är på god väg att dö ut nu helt och hållet! Jag har stor erfarenhet av trasiga plattångar. Jag tror att jag har haft 4 styckna på ett år. Och alla har gått sönder, dom har helt plötsligt slutat att fungera. Och den jag har nu går av på mitten.

Jag minns en av gångerna då jag skulle iväg in till stan med roggie, då min plattång gick sönder. Jag hade precia duschat och mitt hår såg ut som ett helvete. Jag drog fram stryckjärnet och tvingade roggie att strycka mitt hår. haha. Min imorgon är det min födelsedag och jag hoppas på att jag får en ny plattång ;)






4e oktober




Jag vet verkligen inte när jag somnade igår. Jag behövde verkligen sova, jag är helt slut efter helgen. Det är iallafall Måndag idag, och det händer inget speciellt förutom att jag ska kolla runt efter lite jobb på arbetsförmedlingens hemsida. Och vet ni vad? Imorgon så är det min födelsedag, shit va boring.

Det händer ingeting då eftersom det är mitt i veckan, min pojkvän kommer över och vi äter tårta. Fast på lördag så blir det middag på någon mysig resturang inne i stan med några vänner.

 

 


FELSMS.COM
















Vad hände på kryssningen till riga?

Jag kom hem för några timmar sen men jag har dock inte orkat uppdatera förens nu. Har kollat runt lite på datorn, packat upp och ja ba chillnani! Jag hade det roligt i helgen, jag var ju som sagt på kryssning. Lärde känna lite nytt folk, trevliga och äckliga! Alltså det fanns i stort sett bara ryssar på den båten vi åkte med. 40 åringa snubbar som försöker ragga på en. En bjöd mig på en drink, den andra på en öl.. och sen en flaska champagne. Längre än så kom dom inte ;), jag har ju som sagt min underbara pojkvän.

Jag hade det riktigt kul, har dock två skrapsår på armbågarna efter att jag ramlade ute på deck. hihi. Det fanns en vakt på båten som jag verkligen tror hatade mig. Jag sprang och tjattade på honom om ett plåster, sen dansade jag även med honom. hahah gud vad roligt det var!

Det blev sen en hel dag i Riga, alltså euw? jag och min pojkvän promenerade runt i stan i nästan 3 timmar. Och hamnade på fel sida av stan så istället kom vi till ett ghetto område. Där husen typ var trasiga och inga fönster hade dom häller & en hemlös hund! Det var inte det bästa direkt, och även så var jag riktigt bakis vilket gjorde allt ännu värre. haha dåliga skor hade jag också att gå i. Så ont fick jag, och har det även ännu! Så nu blir det uggsen för mig.





Champagne som vi fick på rummet ;)



Från vårat fönster, vi bodde längst upp och längst fram!





gud så nykter man ser ut ..








Nu åker jag till Lettland, Kryssning vill säga ;)

Jag åker med min pojkvän och hans familj. Det kommer att bli superroligt. Jag är hemma igen på söndag. Så är alltså borta hela helgen. Båten vi åker med heter Romantica ;) kan det bli bättre? Jag och min pojkvän ska även bo i lyxhytten. Frukost på rummet ingår också. Champagne frukost ;) Fabolus life of Ciiz.

Vi hörs på söndag igen när jag är hemma. Ha det så bra i sverige.. för jag drar på en "sol semester" över helgen hahah. *Blink*





Har du min humor? Saker du kan göra när du har tråkigt del 4



tälta i en rondell

spruta ner dig med en jävla massa parfym, sätt dig bredvid en random person på en buss och klaga högt på parfymlukten.

ställ dig på stan och sjung, ha en skylt framför dig där det står: "för tio kronor slutar jag sjunga.. en stund"

gå till närmaste lekplats där barn leker, fråga om du får vara med

sätt dig på ett ställe där det är mycket folk, låtsas prata i telefon. Avslöja saker ingen vill veta

gå in på en pizzeria och beställ ett gäng pizzor. Säg att du kommer tillbaka om fem minuter. Sen går du och kommer inte tillbaka

sök på "videoblogg" på youtube och förundras över hur korkade en del är.

gå en promenad och envisas med att hälsa på alla du möter, ge dig inte förens du får en hälsning tillbaka

skratta högt åt allt folk säger, även om det inte är något kul

sätt dig bredvid någon random tidningsläsande person, häng över axeln och läs högt


Packat färdigt

Godmorgon på er, nu är jag på humör igen. Jag antar att alla har sina "deppdagar" då man hellre ligger under täcket och tycker synd om sig själv. Jag orkade verkligen inte blogga igår och träffade istället upp David. Men nu är jag på humör igen, jag har precis packat klart, allt är nere i väskan förutom tandborste och smink. Yes för idag åker jag ;)

Föresten om du fortfarande läser min blogg Daisy, du ser att jag har din väska den längst bak. men eftersom vi inte har någon kontakt längre.. och din msn och ditt nummer har jag tagit bort för länge sen. Så jag kan inte direkt kontakta dig. jag tänkte om du saknade din väska.. du får höra av dig om du vill ha tillbaks den ;)





En outfit som är nerpackad i väskan ;)


RSS 2.0